search
top

Seksinovelli

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (126 votes, average: 2.38 out of 5)
Loading...

Reissuyllätys

 

Olin kauan suunnitellut reissuani. Olin valmistellut sen huolella. Se tulisi niin tarpeeseen. Olin ollut todella kiinni opinnoissa ja työssä sekä perheen asioissa. Likkojen lenkille lähtö oli minulle henkireikä ja mielenlataus reissu. Oli kivaa nähdä muutamaa juoksukamuakin tapahtumassa, mutta halusin viettää aikaa myös itseni kanssa.

Reissuaamuna tarkistin matkalaukkuni, jostain syystä sain idean laittaa laukkuuni seksihepeneitä ja satisfyerin sekä liukkarin ja dildon. Nappasin vielä kirjan mukaan junamatkalle.

Ilma oli kaunis ja lämmin sinä perjantai aamuna, kun lähdin reissuun. Nautin matkastani suunnattomasti ja hymyilin itsekseni, että kylläpä osaan olla vallan mainiota matkaseuraa! Päivitin fasen tarinaa matkakuvalla. Olin loistavalla tuulella. Jokin sisälläni kutkutteli kivasti, oli jotenkin odottavainen olo, vaikken edes odottanut mitään. Katselin junan ikkunasta heijastuvaa kuvajaistani. Pidin näkemästäni, treenaaminen oli tuottanut tulosta, ja jo 43- vuotias vartaloni suorastaan tihkui seksikkyyttä. Asuvalintani korosti treenattua vartaloa myötäillen jokaista muotoani, kuin kutsuen koskettamaan. Annoin käsieni kulkea vartaloni ääriviivoja pitkin, samalla mielikuvittelin erään miehen koskettelevan minua, se sai jalkovälissäni ihanan lämpimän puristuksen tunteen aikaan. Vartaloni läpi kulki hyvänolon väreet, jotka muistuttelivat tuon miehen taianomaisesta kosketuksesta ja suudelmista. Hän vain osasi tehdä kaiken tavalla, jolla minut sai kuumenemaan täysin. Hänen tavassaan koskettaa ja käsitellä minua, oli jotain mitä ei kenenkään muun. Siksi kai olin niin koukussa häneen. Huomasin keinuvani eroottisen tanssin lailla unelmoidessani tuosta miehestä. Kännykän tekstiviestin piippaus keskeytti haaveiluni.

Istahdin penkkiin ja katsoin keneltä viesti tuli. Se oli juuri häneltä. Jalkovälissäni sykähti, kuten aina, kun näen viestin saapuneen häneltä. Hän kysyi viestissä olinko muistanut pakata seksikkäitä hepeneitäni mukaan. Hän siis muisti, että olin reissussa, hymyilin tyytyväisenä. Vaihdoimme muutaman viestin koskien reissuani, ja olinpaikkaani Tampereella. Jotenkin hänen viestit tuntuivat salaperäiseltä, mutten nyt keskittynyt siihen enempää. Halusin nauttia reissusta ja omasta ajastani.

Perille päästyäni kuljin pitkin Tampereen katuja kaikessa rauhassa. Päätin istahtaa Roberts coffee kahvilaan ja nauttia lempi cappuchinoni. Tarjoilijana oli oikea silmän ilo nais silmälle. Varsin treenattu vartaloinen noin kolmenkympin tienoolla olevan komea mies. Hänen äänensä oli miellyttävä. Tilasin kahvini ja mies kertoi tuovansa sen pöytään. valitsin kahden hengen nurkkapöydän, johon paistoi aurinko ja näkymä aukeni suuresta ikkunasta kadulle. Heitin kevyen neuleen penkille ja istuuduin odottamaan kahviani. Pian mies toi kahvini. Hän laski kahvin pöytääni ja silmäili minua, tai vartaloani tutkivasti. Ylläni oli musta ihonmyötäinen minimekko ja pinkit stay up sukat väripilkkuna. Miehen katse pysähtyi viipymään luvattoman kauan lantiolleni, jossa ristityiltä reisiltäni pilkisti stay up sukkien yläreunan kaunista pitsikuviota. Jokin iski minuun, nojauduin eteenpäin nojaten kyynärpäilläni pöytään ja nostin hieman mekon helmaa paljastaen reiteni ihoa. Mies astui askeleen lähemmäksi ja kumartui lähemmäs minua. ”Saisiko leidille olla jotain muuta?” hän kysyi. ”Hmm… haluan saada nautinnollisen makuisen mielihyvän tunteen tähän hetkeen” vastasin silmäillen hänen vartaloaan. Mies katsoi minua ja pystyin aistimaan hänen halunsa koskettaa minua. Noustessaan mies onnistui ohimennen hipaisten sipaisemaan paljasta reittäni, värähdin, ja tunsin taas ihanan puristuksen jalkojeni välissä. Mies meni takaisin tiskin taakse ja silmäilimme vielä useaan otteeseen toisiamme. Kahvin nautittuani, keräsin tavarani ja nousin poistuakseni. Tiskin ohi kulkiessani mies näytti minulla kutsumerkkiä tulla tiskille. Uteliaana ja häntä tuijottaen menin matkalaukkuineni tiskille. Mies ojensi minulle lapun, ja sanoi ”tervetuloa uudestaan?”. Ojensin käteni ottaakseni lapun, hän kosketti kättäni hellästi ja hymyili viettelevästi. Hymyilin takaisin ja vastasin, että kenties. Pois kulkiessani katsoin lappua. Se oli etukuponki ilmaiseen cappuchinoon, hymyilin ja jatkoin matkaani hotellille.

Asetuttuani huoneeseen heittäydyin sängylle selälleen. Laitoin kännykästä lempimusiikkiani ja hetken vain olin ja hengitin. Oli ihanaa olla tässä tunteessa, että olin täysin vapaa nainen… vapaa tekemään mitä minä haluan. Tuntui helpolta hengittää. Tiesin, että tämä on se tunne johon minun tulee pyrkiä, mutta siihen pääseminen vaatii suuria ratkaisuja, jotka ovat kipeitä… eikä vain minulle. Huomaan tämän ajatuksen myötä kyyneleen vierähtävän silmänurkkaan, annan sen valua… Päätän antaa itselleni heti muuta ajateltavaa etten murehtisi jotain mille en vielä voi tehdä mitään.

Kaivoin matkalaukustani satisfyerin. Kännykästä laitan lempilistani soimaan, se alkaa sistersin catwomanilla. Suljen silmäni, annan musiikin virrata joka soluuni ja annan sen muuttua ihanan keinuvaksi liikkeeksi. Hyväilen vartaloani, keinuttelen lantiotani viettelevästi, heitän vartaloa myötäilevän mekon pois. Katselen peilistä itseäni, ihanat alusvaatteet näyttävät seksikkäältä ja annan käteni vaeltaa rinnoilleni. Heitän rintaliivit, olen kiihottunut ja sen voi huomata kovaksi muuttuneista nänneistäni, pyörittelen niitä hetken sormieni välissä, kiihotun lisää ja annan musiikin liikutella vartaloani eroottisen tanssin tapaisesti. Jalkovälissäni sykkii ja tuntuu ihanan valmiin kostealta. Mieleeni tulvahtaa tämän erään miehen ihana kielitekniikka, jolla hän saa klitorikseni välittömästi orgasmin partaalle. Kaipaan sitä kielileikkiä. Annan eroottisen tanssin keinahtelun laskeutua kauniisti melkein kyykkyyn, hyväilen vartaloani ja nappaan satisfyerin sängyltä. Nostan toisen jalkani sängylle avaten peilille kuvajaisen halukkaasta ja himoa tihkuvasta naisesta. Annan satisfyerin tehdä omaa leikkiään, liikehdin oman sykkeeni tahtiin, mielikuvitellen hänet iholleni. Lämmin syke täyttää klitorikseni ja leimahdan orgasmiin, äännähtelen ja värähtelen. Taivas miten voinkaan kaivata hänen kosketustaan. Annan orgasmin laskeutua ja rauhoittua ihanan keinuvin seksikkäin tanssin liikkein. Melkein tekisi mieli antaa toinen orgasmi, mutten nyt kuitenkaan malta.

Suihkun jälkeen laitan säähän sopivaa vaatetusta ja päätän lähteä kaupungille shoppailemaan ja syömään. On helteinen perjantai alkuilta. Valitsin ylleni minihameen ja napapaidan. Vaatetus paljastaa suloisesti vartaloni muotoja ja kauniin napakoruni. Tukka sotkuiselle nutturalle ja pikkupöksyt päätän jättää pois.

Shoppailu sujui hyvin ja tein ihania löytöjä. Kävin syömässä amarillossa pientä suolastusta. Saavuin hotelliin. Päätin nauttia hyvästä shoppailusta vielä yhdellä kylmällä juomalla hotellin aurinkoisella terassilla. Tilaan päärynäsiiderin jäillä. Menen terassille ja valitsen aurinkoisen mutta rauhallisen paikan. Ihmisiä on paikalla mukavasti, ei liikaa. Leppoisa musiikki soi ja tunnelma vie melkeinpä ulkomaille. Asettelen ostoskassini tuolin viereen ja asetun nauttimaan juomasta ja hetkestä.

Aurinkolasit silmilläni nautin auringon lämmöstä, heitin kengät pois ja nostin jalkani pöytäni vastapäiselle tuolille. Painoin silmäni kiinni ja vain nautin. Samassa kuulin tutun äänen ”onko tässä vapaata?” kysyy miesääni. Häkellyn ja koitin asetella kättä varjoksi nähden olinko tunnistanut äänen oikein. Se oli Hän! koko kehoni valtasi lämmin läikähdys joka tuntui ihanan puristavana tunteena paljaassa jalkovälissäni. Vartaloni alkoi välittömästi huutaa hänen kosketustaan. Sain koottua itseni ja sanoin ”sinulle on aina vapaa paikka minun pöydässä”.

Hän oli tilannut itselleen myös juoman ja istuutui nyt vastapäiselle tuolille, jossa jalkani äsken lepäsivät. Välittömästi aloin jalkaterälläni vaeltaa pitkin hänen jalkaansa. Yletyin koskettelemaan hänen sisäreittänsä ja vähän myös hänen ihanaa kaluaan. Keskustelimme samalla päivästäni ja jutustelu kääntyi pian siihen ettei minulla ollut pikkuhousuja. Hän niin tunsi minut. Hän halusi leikitellä ja sanoi ettei uskonut, ettei minulla ollut housuja. Ehkä siiderillä oli jo vaikutusta, en tiedä, mutta tein jotain mitä en aiemmin koskaan. nousin ja menin hänen viereensä. Istuuduin pöydän reunalle, siirsin hänen juomaansa ja asettelin itseni hänen eteensä avaten jalkani ja asetellen ne hänen sivulle. Minihameen reuna ei noussut niin korkealle, että siitä olisi heti nähnyt oliko pikkuhousuja vai ei, joten hän antoi käsiensä lähteä vaeltamaan sääristä reittä kohti. Sykin hurjasti hänen koskettaessa minua, olisin halunnut avata reiteni ja vaatia häntä kielileikkiin, mutten siinä voinut. Ihanan kiusoittelevaa kiihottumista. Hänen kätensä vaeltelivat reisiltä takapuolelle, hän puristeli napakasti. Toista kättä hän lähti kuljettamaan sisäreittä pitkin. Tunsin kostuvani. Äännähdin halusta, vaikkei hän vielä ollut edes hipaissut herkimpää kohtaa. Lopulta käsi kosketti paljaita häpyhuuliani. Vapisin. Halusin häntä. Tartuin hänen hiuksiinsa ja pörrötin tukkaa. Otin napakan otteen hiuksista ja hiukan vedin häntä kauemmaksi jalkovälistäni. Nousin pöydältä ja menin takaisin omalle tuolilleni. Sykin hurjasti ja aistin hänen katseestaan himoa. Pyysin hänet huoneeseeni. Lähdimme yhdessä hissille. En voinut olla silmäilemättä hänen kiihotustaan, ihanan kovaksi paisunut kalu pullotti kutsuvasti shortseista. Hissiin päästyämme laskin ostoskassit maahan, en ehtinyt kunnolla nousta, kun hän tarrasi minuun kiinni. Hän työnsi minut vasten hissin peiliseinää ja nosti toisen jalkani hänen lantiolleen. Hänen kätensä vaeltelivat vaativasti ja määrätietoisesti ympäri vartaloani. Tunsin hänen kovuutensa painautuvan vasten sykkivää paljasta kukkaani. Hän suuteli ja näykki kaulaani, äännähtelin halusta saada häntä. minun käteni vaeltelivat pitkin hänen lihaksikasta selkäänsä, välillä eksyen treenatuille hauiksille.  Hissi kilahti, joku tuli hissiin. Irtauduimme toisistamme, vaikka tulija aivan varmasti tajusi mitä hississä oli tapahtumassa.

Pääsimme lopulta huoneeseeni. Heitin kassini huoneen lattialle. Hän otti minut välittömästi syleilyynsä ja riisui minut ällistyttävän nopeasti ja näppärästi. Hetken alastonta vartaloani hyväillen ja suudellen hän suorastaan heitti minut sängylle. Hän kyykistyi ja avasi hiukan raisummin reiteni ja alkoi suudella sisäreisiäni. Voihkin ääneen, kiemurtelin hänen pitäessään lantioltani kiinni. Olin niin valmis ja halusin häntä suunnattomasti. Vihdoin odotukseni ja ääneen voihkitut vaatimukset palkittiin ja hän alkoi leikkiä klitoriksellani. Värähtelin nautinnosta, hänen ei tarvinnut kauaa leikkiä, kun aloin jo tuntea lähestyvän orgasmin poltetta. Liikehdin sykintäni tahtiin ja hän hyväili rintojani samalla kun antoi kielensä tehdä taikojaan. Toisen käden hän ohjasi määrätietoisesti sykkivän koloni lähelle ja pyöritteli sormea saaden kosteuden valumaan. Sykintäni voimistui, liikehdintäni myös ja kun hän liu’utti sormen sisääni.. räjähdin orgasmiin. Luoja kuinka voimakas orgasmi se oli. Sykin hurjasti, mikä nautinto! Mutta nyt halusin häntä entistä enemmän!

Nousin istumaan, tartuin hänen hiuksistaan ja ohjasin pois kielileikistä. Ohjasin hänen seisomaan, juuri sopivasti se ihanan kovaksi kiihottunut kalu edessäni. Riuhdoin hänen housut auki ja laskin ne nilkkoihin. Taivas tuon miehen kalu on jotain ihanaa! annoin käsieni vaellella tutkimassa hänen lihaksikkaista pakaroita ja reisiä. Samalla suutelin käsittelyäni vaativaa kalua, leikittelin kielelläni pitkin kalun vartta. Upotin kalun kosteiden huulieni väliin, syvälle ja imin sitä voimakkaasti. Suihinotto ei ole kenenkään muun kanssa ollut koskaan näin nautinnollista ja intohimoista kun tämän miehen kanssa. Nautin ja kiihotun suunnattomasti kun otan häneltä suihin. Imin välillä vain vähän kalun päästä kiusoitellen ja välillä imen niin syvälle kuin pystyn. Rakastan sitä ihanan suolaista makua kun hän valuu nautinnosta. Hän nauttii ääneen ja minäkään en osaa olla ääneti. Hän tarraa ihanan napakasti hiuksistani antaen tahtia suihinotolle. Kiihotus tuntuu hänen kalun kovettumisena, nopeutan tahtia ja annan hänen mennä lähelle laukeamista. Hän pitää edelleen hiuksistani ja vetäytyy niin etten voi jatkaa. Hän riisuu paitansa ja tönäisee minut selälleen.

Saan hänen vartalonsa päälleni, kiihotun tästä lihaksikkaasta vartalosta, jota minun on pakko tutkia käsilläni. Kiepautan jalkani hänen ympärilleen ja tunnen kuuman kovan kalun vasten märkänä sykkivää koloani. Hän työntyy sisääni, rauhallisesti mutta syvälle. Upotan kynteni hänen selkäänsä, sillä työntö menee niin syvälle, että ollaan kivun ja nautinnon rajoilla. Oi kuinka hän täyttää minut kokonaan! Hän tietää, että muutama syvälle menevä työntö saa minulle orgasmin. Hän jatkaa voimakkaita työntöjä saaden minut aivan orgasmin reunalle ja vetääkin kalunsa pois. Varmoin ottein hän kääntää minut vatsalleen ja tarjoilevasti nostan peppuni tyrkylle, haluan saada hänet sisääni ja orgasmini loppuun! Vaadin häntä sisääni. Voihkin ääneen. Vihdoin hän vastaa vaatimukseeni, tarttuu niin kiihottavasti lantiostani ja työntyy voimakkaasti sisääni. Ollaan taas kivun ja nautinnon rajoilla, rakastan sitä tunnetta. Kiihotun. Hänen iso ja kovana sykkivä kalunsa osuu juuri oikeaan kohtaan ja lietsoo minua orgasmiin. Muutama voimakas työntö ja orgasmin lämmin värisyttävä aalto vie minua jonnekin seitsemänteen taivaaseen. Nautimme ääneen voimakkaasti supistelevasta orgasmistani. Hän painaa minut vatsalleen ja laskeutuu päälleni pysyen edelleen sisälläni. Tunnen ihanan kiihottavan otteen niskassani ja saan vielä muutaman voimakkaan työnnön viimeistelemään orgasmini.

Hän ottaa vartaloni syleilyynsä ja kääntää meidät niin, että olen hänen päällään ratsastaen selkä häneen päin. Saan intuition haluta peppuseksiä, jota en ole saanut yli kymmeneen vuoteen! Intuition ohjaamana nousen ja pengon laukustani liukkarin. Ennen kuin voitelen hänen kalunsa, otan häneltä vielä suihin muutaman kerran, hän nauttii ääneen ja kiihotun siitä. Voitelen hänen kalunsa liukkarilla, asetun ratsastamaan selin häneen, ohjaan hänen kovana sykkivän kalua peppuuni. Oih mikä nautinto! Sattuu, mutta ihanasti. Rytmikkäästi, hellästi hän antaa hieman tahtia työnnöille saaden minut nauttimaan voimakkaasti ääneen. Hyväilen kädelläni klitoristani. Kiihotun ja keinun hänen päällään, välillä pyöritellen peppuani. Annan nautinnon viedä ja lisään vauhtia. Klitorikseni huutaa taas uutta orgasmia, hieron sitä voimakkaasti ja dominoin tahdin. Hän nauttii ääneen ja tunnen hänen kovettuvan niin että melkein sattuu, hän on laukeamassa. Minun orgasmini on ihan sormieni päissä, annan sen tulla. Räjähdän ja samalla tunnen kuinka, hän laukeaa sisääni voimakkaasti äännellen. Laskeudun vasten hänen rintaansa. Hän hyväilee vartaloani, rintojani, nännejäni, ja kaulaani. En tiedä siihen hetkeen edes sopivia sanoja, ollaan vain hiljaa sylikkäin. Tunnen kuumia kyyneleitä poskellani, orgasmini oli niin voimakas ja tunteisiin vaikuttava, että vuodatan orgasmikyyneleet, vartaloni värisee hänen syleilyssään.

Katselen tuota miestä suihkussa, ihailen ja mietin miten mielettömän tunnelatauksen hän minussa saakaan aikaan. Juuri sain häntä ja haluan jo lisää. Uskomaton mies.

 

Sensuelli nainen

2 kommenttia viestissä: “Seksinovelli”

  1. Kesäaamu says:

    Kesken satisfyer nautintosi, kuulisit huoneen oven aukeavan. Sanoisin sekunneissa edessäni aukeavalle näylle, Wau mikä vastaanotto! Tulisin taaksesi, huuleni ja parransänkeni hivelisi kaulasi sivua, olkasi kaarta. Tuntisit miten kovana olisin shortseissani kireää pakaraasi vasten. Veisin sormeni ihanan koville nänneillesi. Huulemme ahmisi toisiaan olkasi yli, nojaisit selälläsi yhä lujemmin rintaani vasten. Ihailisin peilin kautta satisfyer leikkiäsi, miten kaunis olisit. Upean kiihoittuneena, märkänä, rajoilla ! Näykkisin korvalehteäsi, ja kuiskaisin Sun alkaessa vawista orgasmin kourissa.., kohta selätän Sut sängylle kaunotar, kiedon ranteesi pääsi yläpuolella yhteen rintaliiveilläsi, ja alan kiirehtimättä jälkihoitamaan Sua, nauttien orgasmimehuistasi huulillani ja kielelläni…

  2. Ralf9 says:

    Hmm, miten sensuelli nainen! Ehkä itse “olisin jättäytynyt jollain tekosyyllä” hissiin vielä.., sen jonkun poistuttua kyydistä. Ja sormeni olisi löytäneet hetkessä tiensä lyhyen minihameesi alle. Koko tilanne olisi kiihottanut hulluna Sua.., olisit saanut upean aistikasta ja viipyilevää sormetusta keskellä kaupunkia hotellisi hississä. Hissien ovien aukeuduttua seuraavan kerran, ja jonkun pariskunnan tullessa kyytiin.., olisit valunut mettäsi minihameesi alla. Katseeni, kun painaisin hississä kerroksesi nappulaa! Tietäisit Mun pian ottavan Sut seksikkään puolipukeisena ja ihanan himokkaasti.., hotellihuoneesi oven sisäpuolta vasten. Pelkkä ajatuksen häivähdyskin siitä, miten ostoskassisi olisi kaatuneina jaloissamme huoneesi eteisen lattialla, ja miten kovalta vavahteleva ovi tuntuisi selkääsi ja pakaroitasi vasten. Kenellekään käytävällä kulkijalle ei jäisi epäselväksi, että naapurihuoneen voihkivaa kaunotarta pystynaidaan. Eikä lähestyvän orgasmisi räjähtävyyttä yhtään lieventäisi, suorat näkymät vastapäisen talon ikkunoista huoneeseesi. Sä nauttisit estoitta tarjoamastani alkupalasta 😉

Kommentoi

top