search
top

Tarzanin huuto

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (187 votes, average: 3.02 out of 5)
Loading...

“Perhanan Janita!” huudahdin syöksyessäni tytön perään. Vaaleat kutrit vilahtivat oviaukosta neidon säntäessä heleästi nauraen karkuun. Olin jättänyt salatun aarteen huolimattomasti matkalaukun päälle. Kääntänyt selkääni. Seuraavana hetkenä oli värikäs vaate varastettu ja sen kanssa neiti ilkeillen leveillyt. Janita juoksi yläkerran rappusia alas, minkä treenatuista jaloistaan pääsi. Harppasin useita askelia kerralla ja olin juuri saamassa pientä kiusankappaletta kiinni, kunnes leopardikuvioiset alushousut heitettiin suoraan kasvoilleni.

”Hyii, miks sul on noi mukana?” Janita kiusasi hihittäen. Tytöllä oli taas se sama ilkikurinen virne.

”Nää tuli vahingos mukaa!” valehtelin tyttöystävän pikkusiskolle päin naamaa. ”Sitäpaitsi ei se kuulu sulle, mitä mul on messis. Älä kyylää ja pölli toisten omaisuutta” , yritin peittää vitutusta virneellä ja tunkea alushousua kömpelösti taskuun.

”Noi on nii hölmöt, senki wannabe Tarzan” Janita ivaili näyttäen kujeilevasti kieltä. Tyttö lähti kikattaen ulko-ovesta, kun esitin hyppääväni taas kimppuun. Sen sijaan olin vain kompastua omiin jalkoihin. ”Pikkupirulainen…” huokaisin istuessani rappusille lyhyet farkkushortsit ja piinava nauru mielessä. 

Kirosin omaa hyväsydämisyyttä. Janette oli komentanut minut sen vanhempien mökille laittamaan paikkoja kuntoon, ennen kuin loput niiden perheestä tuli loman viettoon. En vielä silloin tiennyt, että diiliin kuului ilmaisen bissen ja joutoajan lisäksi vielä Janeten pikkusiskon vahtaaminen. Se kiusankappale oli täysin arvaamaton! Halusi vain ruinata palveluksia ja olla poissa tiukan isosiskon katseen alta. Vähänpä tuo perhe tiesi millainen riesa niiden tyttö osasi oikeasti olla. Kun oltiin kahdestaan, Janita vapaasti kettuili ja piinasi minua tempuillaan.

Hiplailin miesten alushousujen ohutta kangasta ja nyrpistin naamaa. Tarzan roolileikeissä olin Janeten kanssa aina valtava alfa, mutta nyt vaatekappale sai vain nolostumista aikaan. Vaikka minun ”Jane” oli huomenna tulossa, niin ei ollut mahdollisuutta bylsiä sitä tämän pikkusiskon ollessa paikalla. ”Sille pitäis antaa opetus” , puntaroin mielikuvia kiusoittelevasta kesäneidosta vaivaantuneena.

Lampsin takaisin yläkertaan ja purin loputkin matkatavaroista, mutta Tarzan alushousut pidin visusti taskussa. Palatessani takaisin alas oli olohuoneen valtavassa telkkarissa joku random teinisarja pyörimässä. Janita loikoili sohvalla pikajuoksijan ruskettuneet jalat ristissä ja räpläsi puhelinta. “Joko sä purit sun tavarat?” kysyin etsien jääkaapista sixpackia. Minut huomatessaan tytön silmät kirkastuivat. “Emmä viel” , Janita tunnusti. Näpräsi sormillaan pitkiä kutrejaan. “Etsä vois auttaa mua purkaa niit?”

“Mä jo kuule kannoin kaikki sun kamppeet aiemmi” , muistutin kylmät tölkit kädessä. “Emmä oo teiän kodinhoitaja” , vakuutin, vaikka välillä kyllä tunsin itseni sellaiseksi.

“Hhih! Pelottaaks sua Tapsa purkaa naisen tavaroit? Ei mul oo mitää nii noloo, kuin ne sun Tarzan alkkarit” , Janita härnäsi hymyillen.

“Ku sä et oo nainen” , kiusasin romahtaessani valtavalle Sotkan kulmasohvalle, “vaa tyttö. Pikkulikka.” 

Vieressä oleva neiti heti tuhahti: “Enkä oo! Sä ja Janette ootte aina tommosii, muka nii aikusii!”

“Nii, sunkaa mä joudun aina olee lastenhoitaja” , virnistin ja sain leikkisän potkun reiteeni. 

“Toitko sä mulle sidukkaa?” alaikäinen alkoi heti vonkaamaan, kun avasin juomani. 

“Ei, vaa jotain sulle sopivampaa” , vastasin asettaen jääkylmän Cola tölkin suoraan teinin sirolle niskalle. ”Eii!!!” Janita kiljaisi yllättyneenä ja tönäisi minua nauraen. 

“Mä kohta pöllin sulta taas ne tyhmät alkkarit!” 

“Ei saa pöllii, muuten tulee rangaistus” , virnuilin. “Sitäpaitsi, Tarzan on vain Janetelle.” 

“Hihii” , nuori neito hymyili. “Joopajoo. Sun ja Janskun nolot Tarzan leikit.”

“Ne onki aikuisten leikkejä, niistä sä et tiedäkkää. Mee vaikka leikkii barbeilla” , vittuilin alkaessani selaamaan netflixistä jotain mielenkiintoista. Pienessä kukkatopissa keimaileva neito mutristi huuliaan ja nakkeli ylimielisesti niskojaan, mutta kuin idean saaneena alkoi virnuilla viekkaasti ja kumartui aivan kylkeen kiinni.

”Etsä vois leikkii mun kaa..?” Janita kehräsi korvaan, topin peittämät pienet päärynät suoraan kättäni vasten.

”Mmmä en enää leiki leluilla” , takeltelin vaivaantuneena pulssin kiihtyessä. Janita vain hymyili kettuilevasti. Tyttö nautti aina siitä, miten paljon sai minut kiusaantumaan. 

“Eiks sul oo läksyjä tai mitää? Jotain juoksuharjoituksii?” kysyin Janitan räpsytellessä suuria silmiään.

“Sä näit mut kauden loppukisoissa, höhlä” , tyttö selitti. Ai niin. Muistin Janitan sprintit kultamitalista, jossa se oli juossut kiinteät reidet pinkeinä. Ponnari oli heilunut edestakaisin ja neidolla vauhti ollut hurjaa. Myöhemmin päivällä pidetyssä juhlassa oli pinkki juhlamekko hädin tuskin ylettynyt puoleen reiteen asti.

“Ei mul mitää muuta hupii oo, ku sä nyt” , tyttö selitti. “Mä oon jo nii nopee, ettet sais mua kii vaiks tekisin mitä.” Sen supistuaan Janita hyppäsi sohvalta ja kipitti pakarat pomppien pois olohuoneesta, kuin olisin muka hyökkäämässä kimppuun. Stondiksen poikanen ja sydämen tykytys pakottivat kuitenkin jäämään sohvalle. Hörpin hitaasti olutta yrittäen saada mielessä pyörivät ajatukset kuriin. 

Janita oli aina tuollainen. Alkututustumisesta seuranneen ujostelun jälkeen tytöstä oli tullut flirttiä ja päivittäistä kiusaa pääni menoksi vetävä silmätikku. Vaihtoi liian pitkiä katseita, jätti tahallaan käytettyjä treenivaatteita näkyville tai veti joogaa kireissä trikoissa aivan oman pärstän edessä. Kireä takamus muhkeana. Aluksi oletin kyseessä olevan päivänselvä paskatesti, mutta kyllä Janita ihan omaksi ilokseen näytti minua härnäävän. Toisin kuin ylpeä ja tiukka isosiskonsa, Janita oli päinvastaisesti täysin villi ja leikkisä. Tyttöä pitäisi kurittaa oikein isän kädestä, jotta se oppisi kunnioittamaan meikäläistä.

Penis oli jo paisunut puolikovaksi tyttöystävän hehkeälle pikkusiskolle. Protesteista huolimatta. Kouraisin verkkaisesti jalkoväliä löysien kolitsihousujen päältä ja laitoin ironisesti Tarzan elokuvan pyörimään. Tätä menoa yrittäisin kaikin keinoin nussia omaa kumppania huomenna, vaikka tämä pikkuneiti olikin paikalla. Tässä oltiin oltu jo liian monta viikkoa selibaatissa. Perhana. Televisiossa pitkä hiuksinen adonis hyppeli viidakon halki. Minne se Janita oli muuten mennyt? Ehkä oli parempi, ettei tarvinnut kuunnella tytön alentavia kommentteja minusta Tarzanina. Katselin huvittuneena leffassa pyörivän sankarin leopardikuvioista lannevaatetta. Se erosi huomattavasti omasta pienestä alushousustani, joka puolestaan muistutti enemmänkin tangaa. Keskeytin elokuvan Tarzanin lannevaatteeseen ja kaivoin omaa rooliasua taskuista. “Näitä pitää kyl verrata“ , virnuilin. Hetken tunnustelun jälkeen kokeilin toistakin taskua. Sielläkään ei ollut mitään.

“Mitä hittoa?” kummastelin ja nousin ylös. Täplikästä alusasua ei näkynyt sohvalla eikä lattialla. Hetken olin hämilläni, kunnes muistin aiemman viekkaan kylkeen painautumisen.

“…Janita!” huudahdin. Nyt se… nyt se kyllä sai kuulla kunniansa! Lattia tömisten lähdin etsimään tyttöä. Kun riuhtaisin Janitan huoneen oven auki, ei pientä kiusankappaletta kuitenkaan näkynyt missään. “Missä piileksit?” pohdin sydän tykyttäen. Harppasin saalistajan tavoin ympäri rakennusta, Tappajahai ääniraita taustalla, kunnes havaitsin kylpyhuoneen oven olevan auki. Olin juuri ryntäämässä sisään, kunnes suihkuveden ääni pysäytti.

Jäin raollaan olevalle ovelle ja kuuntelin veden suhinaa kiinnostuneena. Tänne se siis oli karannut. Peseytymään. Mietin kuumeisesti seuraavaa siirtoa. Minunhan kuului saada omaisuuteni takaisin. Vähin äänin hiivin luvatta sisään ovea narisematta. Luvatta? Minähän olin täällä kodinhoitajana! Kylpyhuoneen lämmin höyry lehahti suoraan kasvoille. Skannasin varovasti ympäristöä ja bongasin huolimattomasti pyykkikoriin jätetyt hepeneet. Vilkaisin myös vahingossa vähän sivummalle. Tiukka nuoren kilpajuoksijan vartalo keimaili siluettina suihkuverhon takana. Olin hetken paikoillani ja annoin sydämen hakata rinnassa, mutta Janita näytti onneksi keskittyvän ainoastaan päällensä suihkuavaan veteen. Nielaisin. Vilkaisin kuumeisesti pyykkikorissa olevia rintsikoita ja pikkareita. 

“Ei näy Tarzan alkkarit…” tuumin. Annoin itselleni luvan siirtää hiukan syrjään yhä lämpimiä pitsejä. Vähän vilkaista niiden alta. Kädet hikosivat ja lämmin höyry sai hien valumaan ohimoilla. Samalla Janitan siluetti ja vartalon liikkeet verhon takaa veivät yhä enemmän huomiota. Vesi valui vuolaana, mutta tyttö ei näyttänyt erityisesti kiirehtivän. Suu oli kuiva hoksattuani uuden paikan, mistä alusasua voisi vielä etsiä. Pää hälytti kaikista riskeistä ja moraalisista koodeista, mutta nivusissa kiristi ikävästi. Jos vain vähän vilkaisen? Varmistan rooliasun olinpaikan? Olinhan jo nähnyt tytön puolialastomana kreikan reissussa, jossa röyhelöiset bikinit olivat juuri ja juuri peittäneet pystyt rakettirinnat, sekä pomppivan takamuksen.

Sydän kurkussa lähestyin suihkuverhoa. Tämähän oli loppujen lopuksi vain pieni hyvitys kaikesta kiusanteosta, mitä olin joutunut Janitalta kestämään. Psyykkasin itseäni henkisesti ja käsi täristen raotin nihkeää suihkuverhoa. Niin hitaasti, vähän ja varovasti, kuin miehen bokserit kireinä vain oli mahdollista. Hetken vesihöyry peitti horisonttia, mutta sitten näkymä avautui kiellettyyn hedelmään. 

Ja minä lankesin.

Märkä, pitkä vaalea tukka levittäytyi siroa selkää pitkin runsaana. Janitan kapea vyötärö kaareutui alaspäin leveään lantioon, jonka jälkeen päästiin viimeisen vuoden aikana levinneeseen kimmoisaan takamukseen. Vesi valui Janitan tiukkoja reisiä pitkin pinkeisiin pohkeisiin ja niistä siroille säärille. Suuni oli auki. Estrogeeni oli iskenyt tyttöön rekan lailla! Suihkuvesi jatkoi vuolaana peittävää kohinaa salaten tunkeilevan ihailijan. Janita kääntyi, kuin jumalten lahjana pikkuriikkisen sivummalle, jolloin osa toisesta painovoimaa uhmaavasta rinnasta paljastui. Terävä nänni sen huipussa. Tytön huulet olivat auki ja silmät kiinni. Kauniilla kasvoilla näytti olevan euforinen ilme. Vasta viimeisenä huomasin Tarzan alushousut, joita Janita piti vasemmalla kädellään rintojaan vasten.

Vesi ropisi suihkuverhoa vasten. Tuijotin kummastuneena, miten Janita hiplaili alkkareitani. “Haahh…” kirposi pieni huokaus tytön huulilta. Hätkähdin. Neidon toinen käsi oli jossain hänen edessään. Vartaloa vasten. Kaikki veri pakkautui salamana penikseen tajuttuani Janitan sormien olevan sen jalkovälissä.

“Aahh…” henkäisi neito hartaasti. Keskittyneenä. Puristin suihkuverhoa rystyset valkoisina, tuijottaen muijan alastonta pikkusysteriä silmiä räpäyttämättä. Nivusissa pakotti. Janita kiemurteli valuvan veden alla, puristi märillä Tarzanin alusvaatteilla tissejään ja paineli pientä tussuaan siroilla sormillaan. Kylpyhuoneessa tuoksui tyttömäinen saippua. Hengitin raskaasti ja kosketin kädelläni turvonnutta alapäätä housujen päältä. Minkä sille voi!? Mies on visuaalinen olento. Olisi tehnyt mieli ottaa suoninen elin paljaaseen käteen ja runkata tuhannen auringon voimalla, mutta sehän nyt olisi sopimatonta.

“Nhhmm…” teinityttö nautti. Suuni oli rutikuiva, kun tallensin syntistä näkyä verkkokalvoille. Purin hammasta ja onnittelin itseäni alushousujen löydöstä: “Mission success!” Ja siihen tyyliin.

“Hyyhh… yhm… Tarzan…” Janita voihkaisi- ja olin pudota jaloiltani. 

Siis mitä!? Sydän paukutti rinnassa, niin että korvissa jyskytti. Olinko kuullut väärin? Hallusinoinut viettelijättären leijailevan aromin ja naisellisen saippuan tuoksun vuoksi? Rutistin ärhäkkää penistä housujen päältä kovakouraisemmin ja höristin korvia.

“Tah… Tapsah… Tarzan…” neito hekumoi selkä taipuen. Posket punottaen. Leukani putosi lattiaan. Olin ällikällä lyöty. Sinäkin Janitani! Ajatukset sinkoilivat ympäriinsä. Ehkä juuri tämän takia minua on aina härnätty! Olin tuo hiukan vanhempi, oman isosiskon tuttu ja turvallinen kundikaveri. Perheessä pyörivä vieras mies, johon nuori kaunotar estoitta testasi viehätysvoimaa ja viettelyn rajoja. Tuon ikäisellä tytöllä hormonit varmaan hyppivät aina mittarin ylärajoilla. Kukapa tietää, jos Janita joskus satunnaisina öinä oli hiipinyt lähelle vierasaittaa, jossa isosisko ja sen poikaystävä viettivät kiihkeitä kesäöitä. Nähnyt Tarzanin otteet livenä ja kosketellut itseään samalla tavalla, kuin juuri nyt. Puhalsin ilmaa ulos. Olin aivan liian kiihottunut selvään järkeilyyn! 

Janitan alahuuli väpätti. Vielä lapsellisen viattomissa kasvoissa paistoi kiihkon puna terävien tissien tärähdellessä. Tyttö haukkoi henkeään, kiemurrellen jossain omissa Tarzan fantasioissa. Läähätin selkä hiestä märkänä. Tämä oli ollut koko iltaa muuttava juonenkäänne. Kuolasin nuoren vaaleaverikön leikkejä, tilanteen kääntyessä yhä riskialttiimmaksi. Miten tästä edetään? Oltiinko nyt tasan? Janita huokaili ja hapuilevalla kädellään alkoi säädellä suihkuveden voimakkuutta. Hätkähdin hereille kiimapilvestä. Ei hitto. Päästin hitaasti verhosta irti ja läksin hiipien pois kylpyhuoneesta. Askel kerrallaan. Valtava stondis housuissa heilahdellen. Päässä mielikuvat ja skenaariot sinkoilivat toisiinsa kaoottisina. Vaara-alueelta ulos soluttauduttuani siirryin takaisin olohuoneen sohvalle muka katsomaan elokuvaa. Oikeasti vain pohdin missä välissä pääsisin vetämään käteen.

“Bisse on varmaan jo lämmin” , tuumin hikisenä nuori kilpajuoksija mielessäni. Tuijotin telkkarissa olevaa keskeytettyä kohtausta Tarzanista lannevaatteessa, saamatta ajatuksia millään kuriin. Oikeaa elämää ei voinut pausettaa.

“Tapsa” , Janita kutsui vähän ajan päästä ovelta. Tyttö oli kietaussut pyyhkeen ympärilleen. Se oli näköjään kuivauksen jälkeen tullut suoraan minua kiusaamaan. Se yhdistelmä seksikkyyttä ja viattomuutta, kun ei vielä ihan tajua itsekään millainen vaikutus sillä on miehiin.

“No mitä?” kysyin vaivaantuneena. Siitin nälkäisenä sykkien.

“Etkö viel oo huomannu, tollo?” neito hihkaisi. “Kato mitä mul on” , Janita virnuili ja näytti kädessään olevaa litimärkää Tarzan alushousua. Venytti sitä kaksin käsin.

“Tänne se” , murahdin nousten sohvalta ja kurkottaen kättäni. Janita tirskui heleällä äänellään ja väesti kömpelön liikkeeni helposti. 

“Entä jos en anna koskaan?” tyttö leperteli keimaillen. Virnuili kissamaisesti. Tarrasin viettelijättären ranteesta saalistajan reflekseillä ja riuhtaisin täplikkään alushousun pois neidon kädestä. Janitan pisamaisissa kasvoissa oli vielä suihkulämmön punaa.

“Tää on viimene varotus” , murahdin kirkkaisiin silmiin tuijottaen, sulloen märät alkkarit taskuun.

“Tai mitä?” Janita kysyi asettaen kielen ylähuulelleen. “Annat sä mulle muka rangaistuksen?” tyttö hiplaili märkiä latvojaan. Jos penis pystyi päästämään ääniä, niin kuului jalkovälistäni maanjäristyksen jyrinää.

“Älä enää temppuile, muuten tulee isän kädestä” , varoitin ja läpsäisin tyttöä lujasti takamukselle. Janita kiljaisi yllättyneenä: “Mieluummi iskän, kuin tyhmän Tarzanin!”

Tuijotin olohuoneesta pois kipsuttelevan tytön pomppivaa peppua sydän rinnassa takoen. Tarzan alushousut kostuttivat taskun kauttaaltaan ja jalkovälissä turhautunut penis sykki tasaiseen tahtiin. Miten asian muka voi jättää tähän!? Mulkoilin telkkarissa poseeraavaa viidakon valtiasta, joka olisi varmasti itse painanut Janen pikkusiskon lyttyyn jossain metsän pensaikossa. Sivistyneessä yhteiskunnassa ei kuitenkaan ollut viidakon lakeja.

“Hiton teiniprinsessa” , purnasin päätä raapien. Ilmassa leijui yhä saippuan raikkaan tytön tuoksu. Mietin kuumeisena kylpyhuoneessa olevien pitsiunelmien pöllimistä omiin tarkoituksiin. Miltä ne tuoksuivat? Olivatko ne yhä lämpimät? Iltaan oli kuitenkin vielä ikuisuus. Kestäisinkö Janitan kiusantekoa yksinäni vielä huomiseen asti?

Kreikan reissussakin oli Janita vienyt hermot. Pakolla ängennyt mukaan kaikkialle. Ruinannut krääsää joka kojusta ja pistänyt minut orjatyöhön kantamaan sen kamppeita. Vastentahtoisesti tietysti hemmottelin ja suojelin röyhelöbikinien verhoamaa nuorta kaunotarta, jota jokainen paikalla oleva kiimainen kolli kuolasi. Itse en kuitenkaan saanut koskea- tai edes katsoa. Ehkä Janitakin tiesi etten voinut käydä kiinni? Sen jälkeen tyttö oli kiitoksena pöllinyt avaimeni hotellihuoneeseen, antanut sydänkohtauksen ja myöhemmin ivaillut hätäilylleni. Janitan jättämät märät uimapuvut omien matkatararoiteni päälle, olivat olleet kuin kirsikka vitunmoisen härnäily kakun huipulle.

Kirosin nuoren pikkublondin viettelyjä, kaivaen turhautuneena kännykkää taskusta aikaa varmistaakseni. Pinna alkoi olla jo lopussa. Ehkä jos lukitsen itseni huoneeseen huomiseen asti, niin pääni selkenisi Janitan naurun säestämästä kiimapilvestä? Hetken päästä kokeilin alkkareista märkänä olevaa toistakin taskua. Ei sielläkään. Hm? Skannasin katseellani koko olohuoneen ympäri. 

Olin kuolettavan hiljaa. Ilmeeni vakavoitui sekunnin sadasosassa vaivaantuneesta ilmeettömäksi. Kävelin hitaasti keittiöön ja tutkin metodisesti kaikki tasanteet läpi. Yksitellen. Ei puhelinta. Punainen välähti näkökentän yli terävänä. Henkäisin ilmaa nenän kautta ulos pitkään, alkaen mielessä laskemaan rauhallisesti kymmeneen. “Yksi… Kaksi… Kolme…” 

 

Muistin Janitaa tyydyttämässä itseään alastomana vesisuihkun alla. 

 

Rinnassa myllertävä tunteiden pato hajosi ja ilmettäkään värähtämättä riisuin itseni alastomaksi. Sen jälkeen laitoin ylleni Tarzan alushousut.

 

*

Janita oli peilin edessä asettamassa rintaliivejä ylleen, kun kiskaisin huoneen oven auki. 

”IIIIIK!!” tyttö kirkaisi säikähtäneenä, pyörähti ja kiersi salamana kädet pienten rintojensa ympärille. Tuijotin oven suuaukossa sanaakaan sanomatta vain pinkeissä pikkuhousuissa seisovaa nuorta elovena-neitoa. 

“Tapsa?” Janita ällisteli suuret silmät pyöreinä. Tytön katse nauliintui vain nivusieni peittona olevaan pieneen leopardi täplä kuvioiseen alushousuun, joista pullisteli valtava erektio. Olimme paikoillamme. Samoin kuin petoeläimen ja sen huomannut saalis. Janitan tuijotus käväisi välillä jalkovälissäni, välillä silmissäni. Sydämet takoivat. Lopulta punaposkinen pikkuneito katsoi minua ujosti kulmakarvojen alta kysyen arasti:

“…Tarzan?”

Sanaakaan sanomatta syöksyin Janitan kimppuun. Tyttö kirkaisi kovaan ääneen ja livahti hiukset hulmuten karkuun. Janita harppasi huoneen toiselta puolelta sänkynsä poikki, juosten ulos oviaukosta alkkareissa hönkivä kiimainen uros perässään. Mökissä kuului jalkojen töminää ja teinitytön kiljuntaa, kun juoksimme ympäri kämppää. Janita pinkosi pakarat pomppien, pidellen käsiään rintojensa peittona. Sprinttasin nuoren kilpajuoksijan perässä liekit silmissä. Katseeni oli visusti saaliissani, kun yritin kädellä saada Janitasta otteen. Ryntäsimme käytävien halki ja parkourasimme huonekalujen yli tiputtaen tavaroita ympäriinsä.

Olohuoneessa Janita oli liukastua räsymattoon, jolloin sain viimeinkin hihittävän kiusankappaleen kiinni. Kiersin kädet ronskisti pienen tytön ympäri, samalla kun Janita alkoi villisti pyristelemään otteessani. 

“Mähä sanoin, et se oli viimene varoitus!” murahdin saippuan tuoksuinen tyttö käsissäni. “Nyt tulee rangaistus!”

“Eiiih..! Siis mitä sä yrität!? Olla muka tyhmä Tarzan!? Idioottiih..!” Janita uhmaili. Juoksijatyttö taipui ja kiemurteli kaikin voimin, muttei päässyt minnekään vahvoista käsivarsistani. Kurvikas teiniperse painautui timanttina seisovaan kyrpään, kun väänsin tyttöä pysymään paikallaan.

“Etkös sä sanonutki, etten sais sua kii, vaiks tekisit mitä!?” kiusasin Janitaa alkaen kutittaa sitä kainaloista.

“Äläähh..!” neito huusi jalkojaan heiluttaen. Mitä enemmän Janita pyristeli, sitä useammin tökki boksereita vasten tököttävä penis tytön peppuvakoa. Janitakin näytti huomaavan tämän, sillä se alkoi hengittää raskaammin. Painauduin tahallani kiemurtelevan pikkuneidin selkää vasten ja annoin käsien kopeloida silkinpehmeää ihoa.

”Sä oot ihan herkkänä” , härnäsin Janitan korvaan.

“Enkää… äähh!?” tyttö sopersi, kun näykkäisin pientä korvanlehteä. Janita jatkoi yhä kiemurteluaan, mutta aivan turhaan. “Sä et koskaan opi. Etkös sä halunnutki leikkii munkaa?” kysyin. Nappasin terävät teinitissit kovakouraisesti käsiini.

“Aahhaaahh…!” Janita vaikeroi epätoivoisena. Tyttö taivutti selkäänsä painaen kiinteää takapuoltaan lujasti nivusiani vasten. Puristin estoitta muijani pikkusysterin suippoja kartioita. Muristen matalalla bassoäänellä. Hälytysäänet ulisivat jossain mielen sopukoissa, mutta peittyivät luolamies vaistojen kohinan alle. Viidakon valtias otti ohjat.

”Näin käy, kun varastaa Tarzanilta” , vittuilin Janitalle. Nipistin teräviä nännejä lujaa etusormella ja peukalolla. Tyttö ähkäisi, polkaisi jalkansa lattiaan ja painoi päätään kovaa rintakehääni vasten. Janita taivutti niskaansa katsoen minua ylöspäin tuimasti suoraan silmiin. Vedin pientä kiusankappaletta niskasta ja painoin huulet visusti Janitan suuta vasten. Tyttö ei aluksi yllättyneenä vastannut mitenkään, mutta hetken päästä avasi suunsa kielelleni.

”Hmm… mhuh… mhah..!” kuului olohuoneesta, kun imuttelin Janitaa nälkäisesti. Puristin kiinteitä ketunkuonoja kovakouraisesti ja painoin huulia teinin omiin voimalla. Tuntui kuin koko kehon läpi säkenöi rätisevä lataus. Alkukantainen kiihko. Janita yritti sanoa jotain suudelmien välissä, mutta imaisin tytön ylähuulta pitkälle vielä pari kertaa, ennen kuin annoin hengähdystauon.

”Mäh… sä… leikitäänks me muka nyt… ahmm… ihan oikeesti?” Janita alkoi heti papupatana pälpättämään. Tytön posket hehkuivat helakan punaisina ja silmissä paloi anova katse, jolla se aina kerjäsi minulta jotain. Virnuilin vain takaisin, samalla vääntäen nännejä sormilla. Janita vaikersi turhautuneena painaen pyllyään tiukemmin nivusiani vasten.

“Älä tyrkytä tai mä raiskaan sut” , naurahdin tytölle rutistaen terhakkaita rintoja. 

“Älä sano noiin.!” Janita kerjäsi, kun suutelin sen kaulaa. Penis seisoi jo niin kovana, että pienet alushousut tuntuivat ratkeavan hetkenä minä hyvänsä. Suihkunpuhdas tyttö otteessa sai minut alkukantaisen kiiman valtaan. Panetti niin kovasti, että tuntui kuin järki menisi. Sieppasin yllättyneenä kirkaisevan teinin syliini ja kannoin hänet olohuoneen valtavalle pirulliselle kulmasohvalle, mistä kaikki oli tänään alkanut. Tai ehkä tämä rituaali oli alkanut jo paljon aiemmin?

Tuuppasin Janitan kovakouraisesti pehmusteita vasten ja käänsin teinin varmoin ottein selälleen. Tiesin heti Janitan nähtyäni hänen olevan juuri ideaalin pienikokoinen. Sellaisen, että hänet pystyi helposti heittämään ympäri sänkyä, kun tarve vaatisi. Tarrasin heiluvista sääristä kiskaisten rajusti pinkit pikkarit pois nuoren juoksijan jaloista. Ennen kuin Janita ehti mitään sanomaan, syöksyin naama edellä tytön jalkoväliin.  

Lämmin hunajainen tuoksu lehahti sieraimille, samalla kun nuolaisin koko kielen mitalla Janitan ulompia häpyhuulia. Tyttö pihahti sähköiskun saaneena, taivutti selkäänsä pakonomaisesti kaarelle ja vapautti emättimestä kosteutta, kuin pesusienestä vettä puristaessa. “It´s super effective!” , vitsailin koomisesti mielessä. Janita näytti olevan yhä lämmin äskeisestä suihkusessiosta. Tuikkasin pusun klitoriksen hupulle ja nuolaisin kielellä häpykielen ympäriltä. 

“Tarzan!” Janita parahti ihastuneena. Odottavaiset silmät tuijottivat kiihkeinä viiruina työskentelyäni ja treenatut reidet puristivat tiukasti päätäni. Hymähdin hellästi siistitylle häpykarvoitukselle. Maistoin ahnaasti kielellä teinitytön nektaria, samalla kun nuolin ronskisti sen kiellettyä hedelmää. Janita kiemurteli riivattuna. Nesteitä valui pienestä pillusta Niagaran lailla ja tytön suusta kuului tukahdutettua korinaa. Janitan sisemmät häpyhuulet avautuivat, kuin kukan terälehdet näkyviin. Kutsuvina. Pyöritin kieltä siivekkeiden välistä ja imaisin herkkänä nöpöttävän klitoriksen suudelmaan, saaden tytön silmät muljahtamaan ympäri.

“Älä vielä lennä liian korkeelle” , naurahdin Janitan jalkovälistä.

“Mitenh niiiin..!? tyttö pihisi hampaitten välistä. Härnäsin suu ja leuka pillunesteistä märkänä pikkublondin klitorista, samalla kun hiuksistani tarrattiin lujaa kiinni. Janita heilutti päätään puolelta toiselle. Urheilulliset koivet kiemurtelivat selälläni ja tytön huulista kirposi kiihkeää valitusta. Tällä kertaa oli minun vuoroni kiusata.

“Jos saat orkun niin mä tuun sun sisään” , paljastin vekkulisti. 

“Eh… eih… eih…” , Janita pinnisteli. Tyttö kesti vielä reilut kaksi kielen piruettia, ennen kuin lantio nousi ja painautui visusti suutani vasten. Neidon reidet lukitsivat pääni viilapenkkinä väliinsä. Janitan koko treenattu kroppa jäykistyi orgasmin aallossa, suusta kuului vapautunutta voihkintaa ja varpaat tutisivat kippurassa.

“Taaskaan sä et totellut mua” , moitin huvittuneena tytön kouristelua. Janita hekumoi suu auki teinityttö hormonien buustaamassa endorfiiniryöpyssä. Lumoutuneessa transsissa. Kiihkeiden vavistuksien jälkeen kesäneito lyyhistyi sohvalla veltoksi. Virnistin, kuin tuhmuuksia toteuttanut pikkupoika. Leukaperät märkinä nousin Janitan päälle. Pikkuneiti tuijotti minua huohottaen melkein kiinni sulkeutuneiden luomiensa välistä, kun vedin hänet niskasta Tarzanin kanssa uuteen suudelmaan. Janita yritti vetää henkeä keuhkoihinsa, samalla kun työnsin kieltä piruettina pieneen suuhun. Evoluution rakentama vietti morsetti käskyjään siementää tuo pikku teiniherkku nyt heti.

“Aiot sä… aah… aiot sä rangaista mua..?” Janita kysyi, kun siirryin imemään kattoon sojottaa nänniä.

“Mä vähän täältä katon, jos sun pöllimät tavarat löytyis” , ilmoitin ääni kiimasta käheänä. Kutitin litimärän pikkupillun häpyhuulia etu- ja keskisormella. Janita pihahti herkkänä nostaen jalkaa koukkuun. kaikki uuden seksuaalisen kokemuksen aistit näyttivät iskevän tyttöön jatkuvina aaltoina. Pyöräytin klitorista ja tuikkasin keskisormen toiseen niveleen asti neidon kuumaan pätsiin.

“Uiiiihh..!” Janita valitti. Katsoi rintojensa välistä, miten valmistelin hänen kokematonta teinitussua. Penis oli jo niin kovana, että teki kipeää. Liikutin keskisormea hieman ulospäin ja takaisin sisään litisevällä rytmillä. Koko ajan irstaana äijänä virnuillen.

“No nyt löytyi”, kiusasin, “täällä on jotain.”

Tytön samettinen pesä imi ja puristi sormeani nälkäisenä. En kestänyt enempää. Vedin keskarin hitaasti ulos ja nousin Janitan päältä polvieni varaan. Kädet täristen vedin alushousua alaspäin. Tyttö katseli silmät pyöreinä, miten tummat munakarvat tupsahtelivat yksi kerrallaan näkyviin. Sen jälkeen peniksen tyvi, kivekset ja lopulta koko teräksinen kanki pomppasi ylös jousen tavoin. Viidakon valtias. “Argh…” huokaisin siittimen heilahtaessa. Tuntui taivaalliselta päästää se viimeinkin vapauteen. Verisuonet pullistuivat varresta vahvoina ja virtsaputkesta herahti touhutippa. Viskasin alkkarit huolimattomasti huoneen nurkkaan.

Janita tuijotti Tarzanin siitintä posket punaisina. En itsekään ihan käsittänyt, miten järkyttävän kovana se seisoi. Laskeudun takaisin tytön päälle, käsien varaan ja luisuttelin peniksen paksua vartta kosteiden häpyhuulien välissä. Aiemmin päivällä päähän ottanut neiti huokaili nyt herkkänä allani. 

“Täytyy täältä tutkii” , uhkailin ähkien, “tällä.”

Pussasin Janitan nenää ja liu’utin siitintä, kunnes peniksen pää oli aivan pillunsuuta vasten. Tartuin raskaasti hengittäen sykkivään varteen vetäen esinahkaa taakse. 

“Tässä tulee rangaistush…” ähisin hiki otsalla.

“Hymhhh… yhmm…” Janita voihki kuumeisena. Nuoren tytön timmi kroppa suihkunraikkaana ja lämpimänä. Vaaleat kutrit levinneinä sohvan pehmusteille. Janen pikkusisko.

Työnnyin urahtaen sisään. Janita huokaisi ja taivutti päätään taaksepäin. Silkinpehmeät emättimen poimut hyväilivät ensin terskaa, sitten kyrvän vartta taivaallisesti. Murahdin säkenöivästä lämmön tunteesta. Vedin lantiota naama irveessä taaksepäin ja palasin takaisin pieneen lemmen imukuppiin, joka työnnöllä syvemmälle.

“No… nyt löyty…” , puhisin, kun tuntui niin hyvälle. En saanut juntattua penistä kuin puoleenväliin saakka. Janitan kokemattomat pillun seinämät puristivat siitintä lähes kramppaavalla voimalla. Räpyttelin silmiä ja puhalsin ilmaa ulos.

“Mhih…. mitääh… löytyy..?” tyttö kysyi naama nautinnosta vääristyneenä. Virnistin Janitalle katsoen häntä silmiin. Paransin asentoa, kuin asettuen lähtöasentoon… ja painauduin voimalla kosteasti lirstahtaen syvemmälle. Tunsin miten este terskan päässä antoi periksi. Tytön immenkalvo. 

“Sun neitsyys” , vittuilin Janitalle. Tyttö päästi terävän inahduksen ja jäykistyi. Annoin lantion silti soutaa verkkaisesti Janitan jalkovälissä. Hetken päästä hän rentoutui alkaen huokailemaan tasaisemmin. “Sattuiko?” kysyin suudellen neidon otsaa. “Hiihh… nho… no joooh…” , Janita vinkui, “mut… hiih… mut nyt onh… parempiih…”

“Hyvä” , hymyilin, “näin käy, kun kiusaat Tarzania.” Laitoin työntöihin voimaa ja aloin kairaamaan syvemmältä. Janitan treenatut koivet kiertyivät selkäni ympärille, pienten käsien puristaessa hauksiani. Irstas nussimisen ääni kaikui olohuoneessa. Muistin koko viime päivien ajan kokemaani vitutusta, vastahakoista kodinhoita ja nyt teiniprinsessan kokematonto tussua palkintona. Tuijotin Janitaa intensiivisesti hikoillessamme vuolaana, samalla kun työnsin kyrvän juurta myöten sisälle kisakireään teinipilluun. Purin hammasta ja nussin autuaana. Tuntui kuin Janitan pillunsuu olisi ottanut pihdeillä kyrvän varresta kiinni.

“Tuhma…” puhisin kulmat kurtussa. “Tuhma tyttö…”

“Jooh… joo… Tarzan…” otti Janita vastaan. Penikseen iskeytyvä nautinto oli aivan liikaa. Puhisin ekstaasissa litimärkien vaginan poimujen puristiaessa kyrpää koko mitallaan. Kroppani jäykistyi ja selkä taipui kaarelle. 

“Niin… tuhmah… ahh..!” sekoilin sanoissa. Yritin pidätellä, mutta luonto pakotti työntämään lantion niin syvälle kuin mahdollista. Terskanpää kosketti Janitan kohdunsuuta, samalla kun siemen alkoi syöksymään tytön pillun perukoille. Janitakin tunsi kullin nykäykset. Hän katsoi orgasmin täyttämiä kasvojani suu ja silmät apposen auki. Urahdin ja huokailin vapautuneena sperman lentäessä tytön vaginan perälle. Vartaloni nytkähti valtavien purkauksien mukana virnuillessani riemukkaana.

Loputtomalta tuntuneen ajan jälkeen tipuin koko painollani Janitan päälle. Tyttö tiiraili minua hymyllä joka ulottui korviin. Hän hapuili suullaan huuliani ja alkoi intensiivisesti suutelemaan hänet kaatanutta Tarzania. Tunki kömpelösti kieltä isosiskon poikaystävän suuhun. Vastasin laiskasti kosteaan suudelmaan liukuen kyljelleni, antaen tytölle mahdollisuuden hengittää. Nesteistä ja pienestä verestä märkä kyrpä luiskahti ulos irstaana rikoksentekijänä. Janita painaitui vartaloani vasten kiehnäten treenattua kroppaansa omaani. Tyttö imaisi alahuultani, irtautui suudelmasta ja katsoi minua silmät loistaen.

“Se oli… vau… Oottekste aina tälleen Janskun kaa?” Janita kysyi ihastuneena. Piirsi sormillaan kuvioita rintakehään ja kosketti uteliaasti vartaloani.

“Mmmm…” vastasin epämääräisesti. En kehdannut mainita Janitalle hänen isosysterin kanssa käytetyistä kortsuista, sekä pillereistä. Päiväni olivat muutenkin luetut. Ehkä voisin vakuuttaa Janetelle jollain konstilla, että hän nylkisi minut ainoastaan puoleen väliin asti? Uhkaavat mielikuvat kuitenkin unohtuivat Janitan painaessa huuliaan kiihkeästi kiinni omaani. Imuttelin pientä teiniherkkua takaisin agressiivisesti ja puristin Janitaa kimmoisista pakaroista. Kyrpä nytkähti yhä potenttina. Viidakossa ei ollut ketään muita, kuin Tarzan Janen pikkusiskon kanssa.

Irtauduin suudelmasta ja katsoin Janitaa syvälle silmiin: “Luulet sä muka, ett sun rangaistus on viel ohi?”

Yksi kommentti viestissä: “Tarzanin huuto”

  1. Zetah says:

    Tähän jakoa odotan

Kommentoi

top