search
top

Maajussille “morsian”

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (49 votes, average: 3.43 out of 5)
Loading...

Elettiin alkukesää ja oli poikkeuksellisen kuuma sää. Olin joutunut työkomennukselle jonnekkin susirajan taakse ja majapaikkanani oli jokin ikivanha omakotitalo ilman sensuurempia mukavuuksia. Yöllä sai nukuttua kun avasi tuuletusikkunat joka huoneesta ja nukkui nakuna ilmanpeittoa. Olin tuijottanut koko paahteisen iltapäivän komeasti ruskettuneita asfalttimiehiä heidän hikoillessaan töissään. Asfalttimiesten ansiosta olin koko päivän halunnut vain kyrpää ja kunnolla.

Asunnolle päästyäni riisuin itseni alasti ja kävin makuulle sängylle kasattujen tyynyjen päälle, tyynyt oli kasattu vatsani alle sen vuoksi että peppuni nousee paremmin pystyyn. Makasin sängyllä ja imin isoa lempi dildoani kuvitellen että se olisi oikea kalu, asfalttimiehen iso kalu. Imi ja nuoli tuota kiveksillä varustettua dildoa kuvitellen sen olevan oikea kyrpä!

 

Tovin suihin otettuani pursoti kädelleni liukuvoidetta ja vein käteni poikapilluni reiälle ja liukastin itseäni tuota miehen korvikettani varten. Kun olin saanut reikäni liukkaaksi, lopetin suikkarihommat ja aloitin totuttamaan peppuani dildolla. Pyöritin terskaa liukaalla reiälläni lisäten painetta vähän kerrallaan…”Uuh, kun tuntuu hyvältä” huokaisin ääneen kun dildon lärki upposi sisääni. “Aaah, uuuh, nussi mun persettä” huokailin ääneenja työntelin dildoa syvemmälle.” Vittu kun tuntuu hyvältä, anna kyrpää nyt!! Aaaaooh!” Valitin ja työntelin kyrpää sisääni niin, että dildo pallit tuntuivat vasten omiani!

 

“Anna mä nussin sua?!” Siis mitä helvettiä! Kuka, missä!? Voi helvetti, naapuritilan isäntä seisoi ikkuna takana ja oli kuullut ja nähnyt kaiken!

 

Kerättyäni ajatukseni tajusin että äijä veteli käteensä ikkunani alla 🤔 Se enempää miettimättä sanoin että ” ala tulla sitten, takaovi ei ole lukossa. Pia tuoisäntä seisoi sänkyni vieressä ja repi housunsa pois ja työnsi valmiiksi seisovan kyrpänsä suuhuni. ” Ime oikeaa kyrpää!”  isäntä komensi ja minähän imin! Hetken kuluttua isäntä sani, että “nyt sitä persettä!”

 

Nousi kontalleni sängylle ja isäntä tuli taakseni alkaen sovitella terskaansa reikääni. ” Nyt saat sitä kyrpäämitä kerjäsitkin!”  Isäntä sanoi ja työnsi iso kyrpänsä kerralla sisääni! Aaaaah, voi luoja kuinka iso kyrpä! Ihanaaah!!” Huusin kun kyrpä täytti minut ja isäntä alkoi nussimaan kovaa liukasta persettäni kuin mikäkin siitossonni.

 

” Vitun hyvä perse! Saatanan tiukka perse sulla huora! Aaah aaah!” Sonnini karjui ja nussi minua kuin viimeistä päivää. “Nai mua, nussi mua! Nai mu persettä saatana! ” Karjuin ja työntelin itseäni tuohon kyrpään! “Iiihana kyrpäää! Älä lopeta! Älä lopeta! Nussi mua nussi muaaa!!” Ulisin ja silloin saimme orgasmin yhtäaikaa! Kyrpä sykki sisälläni ja tunsin kuinka kuumaa spermaa pursusi sisään ja ulos isännän työnnellessä vielä kyrpäänsä sisääni!

 

“Ihana kyrpä sulla, aivan ihana iso kyrpä!” Sain huohotukseltani hoettua jolloi isäntä veti kyrpänsä sisältäni ja sani” nyt on pakko mennä ennen kun aka alkaa ihmetellä mihin jäin, mutta tuun panemaan sua joka päivä!”

 

Se vain sopii, ovi on auki 😉

 

5 kommenttia viestissä: “Maajussille “morsian””

 1. Kayfabe says:

  Upeen kiimanen tarina taas , sai mallit lentää kunnolla

  • Biboy says:

   Kiitos ♥️ kirjoitusvirheitä jäi kun kiimoissani kirjoitin puhelimella.

   • Kayfabe says:

    Kiimassa syntyy parhaimmat ajatukset . Olin odottanut uutta tarinaa sulta ja vihdoin se tuli niin kulli räjähti heti

    • Biboy says:

     Kiva että tykkäsit! Kiihottaa helkatisti kuulla että sä tykkäät näistä mun tarinoista ja tuut niille! Taas panettaa ja kyrpää tekis mieli…täytyy varmaan illalla tehdä asialle jotain 😉

Kommentoi

top