search
top

Iso kaluni ja Janita

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (115 votes, average: 3.20 out of 5)
Loading...

Kun minulle nuoruuden myötä kertyi kokemusta tytöistä sänkykamarin puolella, sain siis jo varsin pian alkaa kuulla säännöllisesti myös taivastelua kullin koosta. Hiljalleen aloin ymmärtää, että todennäköisesti näin iso jörssi oli melkolailla jotain ennenkokematonta useimmille tytöille.

En mitenkään malttanut joskus tilaisuuden tullen välttää kullin kaliiberin myös sopivasti tulla tiettäväksi, kuten kerroin aiemmin mukavasti päättyneestä tilanteesta Marjo-Riitan kanssa.

Kerran 18-vuotiaana olimme nuorten porukalla leirisaaressa, jossa oli vanhan pirtin lisäksi sauna ja laavuja alkeellista majoittumista varten. Meillä oli mukanamme teltat, joissa yövyimme pari yötä.

Nuoruuden riemu oli käsin kosketeltavaa. Koulut alkaisivat taas viikon päästä. Ensimmäisenä iltana menimme hikisten lentopallopelien jälkeen uimaan ja saunaan. Se oli kutkuttavaa, vaikka kaikki halukkaat tietysti vakuuttivat, että oli ihan ok mennä löylyihin hämärään saunaan ilman rihmankiertämää. Ulkona oli jo elokuisen hämärää kun riisuimme kuistilla, häveliäästi muutaman tytön ja pojan kanssa vähän eri puolilla kuistia. Jotkut tytöt vähän jänistivät ja halusivat mennä lauteille pyyhe verhonaan. Emme tuijotelleet toisiamme, mutta tietysti oli mukava nähdä, kun tytöt jättivät sitten laiturille pyyhkeensä ja pulahtivat alasti uimaan kiljahdellen.

Meitä oli kolme poikaa ja kolme tyttöä. 16-vuotias Anni oli tytöistä solakoin. Pyllynkannikat olivat pyöreät, ja hän soljahti veteen kiljahdellen pienehköt rintansa peittäen. 19-vuotias vaalea Aino oli tukevanpuoleinen maatilan tyttö. Takapuoli oli iso, rinnatkin kohtalaiset. Kun 17-vuotias Janita nousi vedestä laiturille, hän ei kiirehtinyt pyyhkeensä kanssa, vaan soi meille pojille mukavan hetken nähdä varsin isot rintansa. Tietysti olimme ne lentopallossakin rekisteröineet, kun heiluivat jokseenkin holtittomasti, ja Janita korjasi koko ajan toppiaan ja liivejään.

Saunassa sitten Janita istuikin uljaimmin pyyhe vain häpynsä verhona, ja antoi kyllä kernaasti ilmi, kenellä oli sillä kerralla kookkaimmat tissit. Kun pääsin myöhemmin sänkyyn Janitan kanssa, tulivat ne E-kuppiset tietysti lähemminkin tutuksi.

Minä en mahtunut lauteille vaan seisoskelin ovensuussa omaa laudevuoroa odotellen. Kylmä vesi oli tietysti kutistanut kullin minimimittoihin, mutta en silloin mitenkään hangoitellut vastaan, kun huomasin saunan lämmön ja tilanteen pienen virittyneisyyden saavan hieman eloa haaruksiin.

Veri alkoi kiertää ja kyrpä kasvaa. Ensin se karisti kylmän pinnastaan ja palautui riippumaan normaalimittaan. Kyrpäni on levossakin melko jäntevä, ja siinä on kyllä sullomista esimerkiksi silloin jos kalsarit ovat malliltaan liian pienet.

Löylyä lyötiin, kynttilän valaisemassa saunassa oli hiljaista. Olin silmät suljettuna mutta aloin rekisteröidä kyllä jalkoväliini sattuvia katseita, etenkin kun annoin kullin paisua jo täyteen lepomittaan. Tytöt juttelivat hiljaisina keskenään, mutta tiesin, että silloin tällöin silmät sattuivat kyrpään, joka mukavan hitaasti jatkoi paisumistaan.

24 cm pitkän, täysmitoissa paksuimmasta kohdasta ympärykseltään 17-senttisen vehkeeni kärki heilu jo puolessa reidessä mukavasti paksuuntuneena, seuranaan kookkaat kivekset. Tyttöjen jutustelu kiihtyi ja aistin kyllä, että jokainen ihmetteli syrjäsilmällä samalla viattomasti täyteen mittaansa paisuvaa kookasta kollinkullia. Siitä pidin visusti kiinni, ettei menty varsinaisen erektion puolelle, vaan kalu pysyi noin 60% valmiudessa.

Aloin peseytyä sekoittaen lämmintä vettä padasta itselleni. Kulli heilui, edelleen kookkaana mutta viattomana. Huuhdellessa pidin huolta, että tytöillä avautui hyvä näkymä veden valuessa rintakehääni, vatsaani ja kyrpääni pitkin. Kiitin ja poistuin pukuhuoneen puolelle. Juttelu vähän asettui ja näin kuinka tytöt katselivat toisiaan hieman hämmennystään peitellen.

Tietysti kohta kun pukeuduin pimeällä kuistilla, iski jonkinlainen katumus. Oliko tuo nyt oikeasti kovin tyylikästä, pikemminkin varmaan aika läpinäkyvää. Toisaalta sellaista nuorten elämä oli. Jos joku oli tyytyväinen johonkin vartalossaan, sen annettiin usein vaivihkaa näkyä pikemminkin kuin oltaisiin peitelty. Jos isorintaiset tytöt halusivat, että tissit joskus sopivasti näkyvät muille, niin kai oli luvallista pojillekin osoittaa, että miehisiä mittoja löytyy.

Yön laskeutuessa oli mukava kuunnella naapurilaavusta kantautuvia tyttöjen supatteluja. Annia, Ainoa ja Janitaa pidettiin rohkeina, kun ilkesivät mennä poikien kanssa saunomaan. Janitan rintoja ihasteltiin kiertoilmaisuilla, ja oletettiin, että ”pojat oli saaneet mukavaa katsottavaa”.

Sitten Anni hihitti, että ”joo, mutta varmaan se juttu siellä saunassa oli kyllä.. Matti..”. Muut tytöt kuuntelivat kun Aino ja Janita olivat heti juonessa mukana. ”Miten niin”, joku kysyi. ”Matti ja Matin… se..”, kuului vastaus. Joku halusi vielä tarkempaa tietoa. ”Siis.. Matilla on AIVAN JÄRKYTTÄVÄN ISO.. kyrpä..”, Janita sanoi painottaen jokaista sanaa. ”Joo, siis.. aivan käsittämättömän kookas.. ihan mallia hirvisonni”, Aino täydensi.

Pienen hiljaisuuden jälkeen keskustelu aiheesta ei jatkunut, mutta olin tyytyväinen.

Kotiuduimme aikanaan saaresta. Koulut alkoivat. Kävimme vielä elokuulla pelaamassa kirkonkylällä lentopalloa lämpiminä iltoina.

Salasonnin homma oli lähtemässä minulla toden teolla käntiin, ja niihin aikoihin jo olin vähän väliä sängyssä eri tyttöjen kanssa. Olin poikien joukossa tavallisista tavallisin, kenties vähän muita raamikkaampi ja varmaan leveät hartiani olivat monen tytön mielestä komeat. Mutta niin vain jo nuoresta pitäen sain käytännössä koko ajan pillua, kun eri tytöt halusivat kanssani sänkyyn jo suht lyhyen tuttavuuden perusteella.

Sinä iltana katselin kun Janitan peppu keinui kesäillassa pyöränsatulassa. Olimme matkalla heille, ja Janita oli kyllä jo kentältä lähtiessämme vihjannut, ettei ketään olisi kotona.

Tunsin Janitan isän ja tyttö oli kertonut, että viikonlopun aikana saatan tulla käymään. Vanhemmat olivat antaneet luvan, ”kunhan ei mitään ihmeempiä täällä tapahdu”. Mietin mielessäni, että kyllä isän pitää ymmärtää, että nuorella miehellä tekee mieli, ja panen kyllä jos tulen taloon kahdestaan Janitan kanssa.

Peli oli ollut taas hikinen. Kun suutelimme jo hienon kodin eteisessä, saatoin maistaa suolaisen hien ja hiekan tytön kasvoilla. Potkimme sandaaleja pois, olimme täynnä kiihkoa jota elämännälkäisillä nuorilla löytyi. Janita huudahteli kiihkeänä, kun käteni pusertelivat ihanaa lihaisaa pyllyä keltaisen mekon alla. Janitan kädet puolestaan löysivät jo nopeasti hivelemään punttiani, jossa pasatti kyrpä jo hyvälle mallille paisuneena. Avasin tytön poninhännän ja laineiset vaalenruskeat hiukset vapautuivat kauniisti.

Jo eteisessä sain reväistyä Janitan mekon ja paljastettua isot rinnat, jotka taas olivat pomppineet miesten riesana koko illan pelissä. Polvistuin ja upotin kasvoni tissien väliin. Imin ja suutelin nännejä, pyörittelin kiinteitä leilejä. Janita katsoi rintojaan suutelevaa miestä kiihkeänä ja nautti hetkestä. En malttanut jo samalla antaa sormieni hiipiä vaolle, jota hivelin rauhallisesti mutta määrätietoisesti. Sain myöhemmin palautetta, ”miten ihanaa oli kun sä vain otit mut niin kiihkeästi”.

Vanhempien leveässä parisängyssä piehtaroi kohta talon tytär hikisenä pelikaverinsa kanssa. Taustalla kuului radiosta Hurriganesin I will stay. Janita oli todella kiihkeä, täysin tilanteen ja miehen vietäväksi antautunut. Kun kohta potkin housuja pois Janita seurasi kiihkeänä mitä tuleman piti ja huudahti ihastuneena kun jörssi ponnahti esiin täystanassa. ”Voi äly.. siis joo.. toi on.. uskomaton!..”

Remu lauloi taustalla tunteikkaana, kun työnsin kohta sisään Janitan kosteaan ja lämpimään rasiaan. Nytkyttelin hetken ja aloitin sitten tanakamman nainnin. Panetti valtavasti ja minun kiihkoani lisäsi se, että isäntäväen sänky piti todella mukavaa nitinää. Samalla allani Janita huudahteli ja suuteli hartiaani puristaen minut vahvasti itseään vasten. ”Ihanasti nait, ihanasti!..”
Ohjasin taas suonen klitorista hinkkaamaan, tikkasin tasaisen tanakasti – ja kohta jälleen kuuntelin, kun sen kertainen tyttöni huusi kimakalla äänellä lauetessaan. ”Oiiiiiihh!!!..”

Viimeistelin orgasmin nytkytellen rauhallisesti. Kohta pyörähdin päältä ja hain nopeasti keittiöstä meille vettä. Olimme molemmat janoisia, mutta kiihko oli ollut niin kova, että ensin oli ollut pakko painaa pahimmat päältä. ”No just.. voi että sun kanssa..”, Janita makasi tyytyväisenä sängyllä, pyöritteli silmiään ja vain tuijotti pystyssä heilahtelevaa kyrpää, kun touhusin vesilaseja makuuhuoneeseen.

”Tää on vaan niin.. käsittämätön..”, Janita jutteli minun kömpiessäni sänkyyn ja hänen tarttuessa varovasti vatsaani vasten komeasti nousevasta kullista. ”Ihan hirveän iso..”

Sillä kerralla nautin tytöstäni oikein toden teolla. Nostin koukistetut jalat hartioideni päälle, ja nain rauhallisesti ihaillen isojen tissien hyllymistä ja heilumista edessäni. ”Nautithan sä..”, Janita varmisteli, ja naurahdin myöntäväksi vastaukseksi.

Janita halusi tulla päälle, ja oli nautinnollista tuntea kun nuori tyttö ratsasti kunnolla – esimakua olin saanut jo lentopallokentällä, nyt paljaat tissti heiluivat edessäni tytön huudahdellessa. Katselin ja nautin kun jörssi painui vakoon edessäni Janitan punnertaessa reisillään. ”Nussi vaan.. en laukea ihan heti..”, vähän lesoilin, koska halusin tytön ymmärtävän, että kullilla oli paitsi kokoa, myös kestävyyttä.

Tulin vielä takaapäin. Paukutin oikein kunnolla, ja Janita parahteli tukahduttaen huutonsa tyynyyn. Läiske kävi kun kyrpä painui pilluun ja minä annoin lantion laulaa oikein huolella. Janitan takapuoli oli upea tästäkin kulmasta. Kohta kasseissa kihelmöi ja tiivistin tahtia. Sitten kohta tavara lähti liikkeelle, ”Ooaaaah!! Janita!.. Oooohhh!..”. Jälleen painoin koko satsin sisälle. Taas vähän hirvitti, mutta kun ei tytöilläkään tuntunut useimmiten olevan mitään sitä vastaan, niin annoin kyllä mennä.

Kun jäähdyttelimme ja tasailimme hengitystä, kyselin tietysti, miten Janita niin vain antautui kiihkon vietäväksi. ”Koska sä olet kiva, komea ja ..”, Janita aloitti. ”Ja, kröhöm, siellä saunassa tajusin, että sulla on.. aivan käsittämätömän iso kyrpä, ja että todellakin haluan tollasen kokea, ja siis siitä asti oon halunnut sun kanssa naida”, Janita jutteli kainalostani. Olin hämmentynyt.

”Ja voin sulle kertoa, että en oo todellakaan ainoa nainen, jolta tuut saamaan. Koska vaikka naiset mitä sanoo, niin jos mies on kiva ja komea ja sillä on tollanen mahtava kulli, niin kyllä tosi moni nainen haluaa heti panna. Usko pois.” Kuuntelin hämmentyneenä mutta tyytyväisenä Janitan arviota. Ei se sikäli pieleen mennyt, että aikanaan olin sängyssä kyllä myös saunakavereista Ainon ja Annin kanssa, ja heidänkin kanssaan tapahtumat etenivät liukkaasti heidän tietäessään, mitä pojalla oli tarjolla.

 

Kun minulle nuoruuden myötä kertyi kokemusta tytöistä sänkykamarin puolella, sain siis jo varsin pian alkaa kuulla säännöllisesti myös taivastelua kullin koosta. Hiljalleen aloin ymmärtää, että todennäköisesti näin iso jörssi oli melkolailla jotain ennenkokematonta useimmille tytöille.

En mitenkään malttanut joskus tilaisuuden tullen antaa kullin kaliiberin myös sopivasti olla tulematta tiettäväksi, kuten kerroin aiemmin mukavasti päättyneestä tilanteesta Marjo-Riitan kanssa.

Kerran 18-vuotiaana olimme nuorten porukalla leirisaaressa, jossa oli vanhan pirtin lisäksi sauna ja laavuja alkeellista majoittumista varten. Meillä oli mukanamme teltat, joissa yövyimme pari yötä.

Nuoruuden riemu oli käsin kosketeltavaa. Koulut alkaisivat taas viikon päästä. Ensimmäisenä iltana menimme hikisten lentopallopelien jälkeen uimaan ja saunaan. Se oli kutkuttavaa, vaikka kaikki halukkaat tietysti vakuuttivat, että oli ihan ok mennä löylyihin hämärään saunaan ilman rihmankiertämää. Ulkona oli jo elokuisen hämärää kun riisuimme kuistilla, häveliäästi muutaman tytön ja pojan kanssa vähän eri puolilla kuistia. Jotkut tytöt vähän jänistivät ja halusivat mennä lauteille pyyhe verhonaan. Emme tuijotelleet toisiamme, mutta tietysti oli mukava nähdä, kun tytöt jättivät sitten laiturille pyyhkeensä ja pulahtivat alasti uimaan kiljahdellen.

Meitä oli kolme poikaa ja kolme tyttöä. 16-vuotias Anni oli tytöistä solakoin. Pyllynkannikat olivat pyöreät, ja hän soljahti veteen kiljahdellen pienehköt rintansa peittäen. 19-vuotias vaalea Aino oli tukevanpuoleinen maatilan tyttö. Takapuoli oli iso, rinnatkin kohtalaiset. Kun 17-vuotias Janita nousi vedestä laiturille, hän ei kiirehtinyt pyyhkeensä kanssa, vaan soi meille pojille mukavan hetken nähdä varsin isot rintansa. Tietysti olimme ne lentopallossakin rekisteröineet, kun heiluivat jokseenkin holtittomasti, ja Janita korjasi koko ajan toppiaan ja liivejään.

Saunassa sitten Janita istuikin uljaimmin pyyhe vain häpynsä verhona, ja antoi kyllä kernaasti ilmi, kenellä oli sillä kerralla kookkaimmat tissit. Kun pääsin myöhemmin sänkyyn Janitan kanssa, tulivat ne E-kuppiset tietysti lähemminkin tutuksi.

Minä en mahtunut lauteille vaan seisoskelin ovensuussa omaa laudevuoroa odotellen. Kylmä vesi oli tietysti kutistanut kullin minimimittoihin, mutta en silloin mitenkään hangoitellut vastaan, kun huomasin saunan lämmön ja tilanteen pienen virittyneisyyden saavan hieman eloa haaruksiin.

Veri alkoi kiertää ja kyrpä kasvaa. Ensin se karisti kylmän pinnastaan ja palautui riippumaan normaalimittaan. Kyrpäni on levossakin melko jäntevä, ja siinä on kyllä sullomista esimerkiksi silloin jos kalsarit ovat malliltaan liian pienet.

Löylyä lyötiin, kynttilän valaisemassa saunassa oli hiljaista. Olin silmät suljettuna mutta aloin rekisteröidä kyllä jalkoväliini sattuvia katseita, etenkin kun annoin kullin paisua jo täyteen lepomittaan. Tytöt juttelivat hiljaisina keskenään, mutta tiesin, että silloin tällöin silmät sattuivat kyrpään, joka mukavan hitaasti jatkoi paisumistaan.

24 cm pitkän, täysmitoissa paksuimmasta kohdasta ympärykseltään 17-senttisen vehkeeni kärki heilu jo puolessa reidessä mukavasti paksuuntuneena, seuranaan kookkaat kivekset. Tyttöjen jutustelu kiihtyi ja aistin kyllä, että jokainen ihmetteli syrjäsilmällä samalla viattomasti täyteen mittaansa paisuvaa kookasta kollinkullia. Siitä pidin visusti kiinni, ettei menty varsinaisen erektion puolelle, vaan kalu pysyi noin 60% valmiudessa.

Aloin peseytyä sekoittaen lämmintä vettä padasta itselleni. Kulli heilui, edelleen kookkaana mutta viattomana. Huuhdellessa pidin huolta, että tytöillä avautui hyvä näkymä veden valuessa rintakehääni, vatsaani ja kyrpääni pitkin. Kiitin ja poistuin pukuhuoneen puolelle. Juttelu vähän asettui ja näin kuinka tytöt katselivat toisiaan hieman hämmennystään peitellen.

Tietysti kohta kun pukeuduin pimeällä kuistilla, iski jonkinlainen katumus. Oliko tuo nyt oikeasti kovin tyylikästä, pikemminkin varmaan aika läpinäkyvää. Toisaalta sellaista nuorten elämä oli. Jos joku oli tyytyväinen johonkin vartalossaan, sen annettiin usein vaivihkaa näkyä pikemminkin kuin oltaisiin peitelty. Jos isorintaiset tytöt halusivat, että tissit joskus sopivasti näkyvät muille, niin kai oli luvallista pojillekin osoittaa, että miehisiä mittoja löytyy.

Yön laskeutuessa oli mukava kuunnella naapurilaavusta kantautuvia tyttöjen supatteluja. Annia, Ainoa ja Janitaa pidettiin rohkeina, kun ilkesivät mennä poikien kanssa saunomaan. Janitan rintoja ihasteltiin kiertoilmaisuilla, ja oletettiin, että ”pojat oli saaneet mukavaa katsottavaa”.

Sitten Anni hihitti, että ”joo, mutta varmaan se juttu siellä saunassa oli kyllä.. Matti..”. Muut tytöt kuuntelivat kun Aino ja Janita olivat heti juonessa mukana. ”Miten niin”, joku kysyi. ”Matti ja Matin… se..”, kuului vastaus. Joku halusi vielä tarkempaa tietoa. ”Siis.. Matilla on AIVAN JÄRKYTTÄVÄN ISO.. kyrpä..”, Janita sanoi painottaen jokaista sanaa. ”Joo, siis.. aivan käsittämättömän kookas.. ihan mallia hirvisonni”, Aino täydensi.

Pienen hiljaisuuden jälkeen keskustelu aiheesta ei jatkunut, mutta olin tyytyväinen.

Kotiuduimme aikanaan saaresta. Koulut alkoivat. Kävimme vielä elokuulla pelaamassa kirkonkylällä lentopalloa lämpiminä iltoina.

Salasonnin homma oli lähtemässä minulla toden teolla käntiin, ja niihin aikoihin jo olin vähän väliä sängyssä eri tyttöjen kanssa. Olin poikien joukossa tavallisista tavallisin, kenties vähän muita raamikkaampi ja varmaan leveät hartiani olivat monen tytön mielestä komeat. Mutta niin vain jo nuoresta pitäen sain käytännössä koko ajan pillua, kun eri tytöt halusivat kanssani sänkyyn jo suht lyhyen tuttavuuden perusteella.

Sinä iltana katselin kun Janitan peppu keinui kesäillassa pyöränsatulassa. Olimme matkalla heille, ja Janita oli kyllä jo kentältä lähtiessämme vihjannut, ettei ketään olisi kotona.

Tunsin Janitan isän ja tyttö oli kertonut, että viikonlopun aikana saatan tulla käymään. Vanhemmat olivat antaneet luvan, ”kunhan ei mitään ihmeempiä täällä tapahdu”. Mietin mielessäni, että kyllä isän pitää ymmärtää, että nuorella miehellä tekee mieli, ja panen kyllä jos tulen taloon kahdestaan Janitan kanssa.

Peli oli ollut taas hikinen. Kun suutelimme jo hienon kodin eteisessä, saatoin maistaa suolaisen hien ja hiekan tytön kasvoilla. Potkimme sandaaleja pois, olimme täynnä kiihkoa jota elämännälkäisillä nuorilla löytyi. Janita huudahteli kiihkeänä, kun käteni pusertelivat ihanaa lihaisaa pyllyä keltaisen mekon alla. Janitan kädet puolestaan löysivät jo nopeasti hivelemään punttiani, jossa pasatti kyrpä jo hyvälle mallille paisuneena. Avasin tytön poninhännän ja laineiset vaalenruskeat hiukset vapautuivat kauniisti.

Jo eteisessä sain reväistyä Janitan mekon ja paljastettua isot rinnat, jotka taas olivat pomppineet miesten riesana koko illan pelissä. Polvistuin ja upotin kasvoni tissien väliin. Imin ja suutelin nännejä, pyörittelin kiinteitä leilejä. Janita katsoi rintojaan suutelevaa miestä kiihkeänä ja nautti hetkestä. En malttanut jo samalla antaa sormieni hiipiä vaolle, jota hivelin rauhallisesti mutta määrätietoisesti. Sain myöhemmin palautetta, ”miten ihanaa oli kun sä vain otit mut niin kiihkeästi”.

Vanhempien leveässä parisängyssä piehtaroi kohta talon tytär hikisenä pelikaverinsa kanssa. Taustalla kuului radiosta Hurriganesin I will stay. Janita oli todella kiihkeä, täysin tilanteen ja miehen vietäväksi antautunut. Kun kohta potkin housuja pois Janita seurasi kiihkeänä mitä tuleman piti ja huudahti ihastuneena kun jörssi ponnahti esiin täystanassa. ”Voi äly.. siis joo.. toi on.. uskomaton!..”

Remu lauloi taustalla tunteikkaana, kun työnsin kohta sisään Janitan kosteaan ja lämpimään rasiaan. Nytkyttelin hetken ja aloitin sitten tanakamman nainnin. Panetti valtavasti ja minun kiihkoani lisäsi se, että isäntäväen sänky piti todella mukavaa nitinää. Samalla allani Janita huudahteli ja suuteli hartiaani puristaen minut vahvasti itseään vasten. ”Ihanasti nait, ihanasti!..”
Ohjasin taas suonen klitorista hinkkaamaan, tikkasin tasaisen tanakasti – ja kohta jälleen kuuntelin, kun sen kertainen tyttöni huusi kimakalla äänellä lauetessaan. ”Oiiiiiihh!!!..”

Viimeistelin orgasmin nytkytellen rauhallisesti. Kohta pyörähdin päältä ja hain nopeasti keittiöstä meille vettä. Olimme molemmat janoisia, mutta kiihko oli ollut niin kova, että ensin oli ollut pakko painaa pahimmat päältä. ”No just.. voi että sun kanssa..”, Janita makasi tyytyväisenä sängyllä, pyöritteli silmiään ja vain tuijotti pystyssä heilahtelevaa kyrpää, kun touhusin vesilaseja makuuhuoneeseen.

”Tää on vaan niin.. käsittämätön..”, Janita jutteli minun kömpiessäni sänkyyn ja hänen tarttuessa varovasti vatsaani vasten komeasti nousevasta kullista. ”Ihan hirveän iso..”

Sillä kerralla nautin tytöstäni oikein toden teolla. Nostin koukistetut jalat hartioideni päälle, ja nain rauhallisesti ihaillen isojen tissien hyllymistä ja heilumista edessäni. ”Nautithan sä..”, Janita varmisteli, ja naurahdin myöntäväksi vastaukseksi.

Janita halusi tulla päälle, ja oli nautinnollista tuntea kun nuori tyttö ratsasti kunnolla – esimakua olin saanut jo lentopallokentällä, nyt paljaat tissti heiluivat edessäni tytön huudahdellessa. Katselin ja nautin kun jörssi painui vakoon edessäni Janitan punnertaessa reisillään. ”Nussi vaan.. en laukea ihan heti..”, vähän lesoilin, koska halusin tytön ymmärtävän, että kullilla oli paitsi kokoa, myös kestävyyttä.

Tulin vielä takaapäin. Paukutin oikein kunnolla, ja Janita parahteli tukahduttaen huutonsa tyynyyn. Läiske kävi kun kyrpä painui pilluun ja minä annoin lantion laulaa oikein huolella. Janitan takapuoli oli upea tästäkin kulmasta. Kohta kasseissa kihelmöi ja tiivistin tahtia. Sitten kohta tavara lähti liikkeelle, ”Ooaaaah!! Janita!.. Oooohhh!..”. Jälleen painoin koko satsin sisälle. Taas vähän hirvitti, mutta kun ei tytöilläkään tuntunut useimmiten olevan mitään sitä vastaan, niin annoin kyllä mennä.

Kun jäähdyttelimme ja tasailimme hengitystä, kyselin tietysti, miten Janita niin vain antautui kiihkon vietäväksi. ”Koska sä olet kiva, komea ja ..”, Janita aloitti. ”Ja, kröhöm, siellä saunassa tajusin, että sulla on.. aivan käsittämätömän iso kyrpä, ja että todellakin haluan tollasen kokea, ja siis siitä asti oon halunnut sun kanssa naida”, Janita jutteli kainalostani. Olin hämmentynyt.

”Ja voin sulle kertoa, että en oo todellakaan ainoa nainen, jolta tuut saamaan. Koska vaikka naiset mitä sanoo, niin jos mies on kiva ja komea ja sillä on tollanen mahtava kulli, niin kyllä tosi moni nainen haluaa heti panna. Usko pois.” Kuuntelin hämmentyneenä mutta tyytyväisenä Janitan arviota. Ei se sikäli pieleen mennyt, että aikanaan olin sängyssä kyllä myös saunakavereista Ainon ja Annin kanssa, ja heidänkin kanssaan tapahtumat etenivät liukkaasti heidän tietäessään, mitä pojalla oli tarjolla.

 

 

 

 

 

Yksi kommentti viestissä: “Iso kaluni ja Janita”

  1. Toinen+mies says:

    Ihan kiva mutta: Että ihan kahteen kertaan!

Kommentoi

top