search
top

Suloinen kosto

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (198 votes, average: 3.11 out of 5)
Loading...

Avovaimollani on sisko, josta en koskaan ole pitänyt. Ylpeä ja koppava muija, aina kovaäänisesti omia kyseenalaisia totuuksiaan julistamassa ja päällepäsmärinä alistuvaa miestään ja sisaruksiaan komentamassa. Hankala luonne, jolle kukaan ei oikein viitsinyt sanoa vastaan, vaikka mieli teki, koska silloin hankki itselleen vihollisen, jonka kanssa saisi olla napit vastakkain ja pitkään. Tuli sekin nimittäin joskus aikanaan kokeiltua.

Mietin usein itsekseni kälyyni vittuuntuneena, että tälle pitäisi edes kerran antaa jokin käsittely, jolla saisi muijasta suurimmat luulot karistettua ja ylipäätään vähän yhteistyökykyisemmän. Tämä käly, Heli nimeltään, oli kyllä ulkomuodoltaan ihan kelvollinen pakkaus, oikeastaan kelvollistakin parempi, se oli vastahakoisesti pakko myöntää. Piti kunnostaan ja kropastaan huolta, pitkät ruskeat hiukset, hoikka olemus ja tissiä ja takapuoltakin oli melko lailla mukavasti. Kuulemani mukaan nuo kelpo tissit ja perä oli tosin annettu aivan väärälle henkilölle. Minulle oli nimittäin kerrottu, että Heli oli seksuaalisesti yhtä lämmin kuin jääkaappi. Tyhmyyksissäni erehdyin kuitenkin kerran eräissä sukujuhlissa pienessä humalassa pienen flirtin ja hakkailun yritykseen hänen kanssaan. Heli nosti helvetillisen metelin ja siitä saikin sitten koko muu suku kuulla ja kauan. Korvat punoittavat vieläkin, kun sitä suvun piruilua ja paheksuntaa muistelen. Häneltä näytti puuttuvan pelihuumori aivan täysin, vaikka sitä oli kroppaansa katsellessa vaikea uskoa ja hyväksyä.

Eipä siis ihme, että se käsittely, jonka hänelle olisin mieluusti antanut ja mielessäni kuvittelin, olisi ollut lievää rajumpi seksuaalinen nöyryytys: vaatteet riekaleiksi ja kunnon pamputus, kunnes muija alistuisi pyytämään armoa. Tai vielä parempi fantasia: kunnes muija alistuisi pyytämään lisää!

Minulla ja tällä Helillä sattuu olemaan työpaikat melko lähellä toisiaan. Samoin asuntomme ovat samassa kaupungissa vain muutaman kilometrin päässä toisistaan. Sattuipa sitten eräänä iltapäivänä niin, että työmatkalla kehätien ruuhkissa seisoessani huomasin jo kaukaa, että bussipysäkillä seisoo Heli. Ehdin juuri ajatella, että joudun tarjoamaan akalle kyydin kotiin, kun muutaman autonmitan päästä edestäni jonosta irtosi Bemari pientareen kautta pysäkille kurvaten ja otti Helin kyytiin. Parempi niin. Enpä olisi hänen seurastaan erityisemmin välittänytkään.

Jono liikkui nykien ja madellen. Jonon eläessä Bemarin ja oman autoni välistä lähtivät yksitellen muut autot pois ja olin pian aivan Heliä kyydittäneen auton perässä. Näin koko ajan esteettä Bemariin sisälle enkä ollut uskoa silmiäni huomatessani Helin ja vieraan Bemarikuskin kumartuvan toisiaan kohti ja suutelevan! Luulin varmasti nähneeni omiani ja erehtyneeni, mutta minuutin sisällä sama toistui kahdesti uudestaan, joten uskottava se oli.

Nappasin kamerakännykän taskustani ja sihtasin kohti Bemaria valmiina ikuistamaan mahdolliset uudet suutelot. Ei tarvinnut odottaa turhaan: räpsin muutamia kuvia ja sain kahdelle kuvalle ikuistettua lemmenparin suutelukohtauksen. Ei niistä tosin voisi varmuudella henkilöitä tunnistaa, mutta esimerkiksi Heli kyllä varmasti tunnistaisi niistä itsensä.

Minuun meni ilkeyden piru ja mietin nopeasti mitä tekisin. Heli olisi varmasti tunnistanut autoni, jos vain olisi vilkaissut taaksensa. Niinpä kurvasin seuraavasta liittymästä pois, käännyin ensimmäiselle pienelle sivutielle ja löin autoni parkkiin. Selasin ottamiani kuvia, sain selvitettyä Bemarin rekisteritunnuksen ja soitin autorekisterikeskukseen. Omistajan nimi ja osoite oli nyt tiedossani. Katsoin kartasta osoitteen sijainnin ja lähdin ajamaan kohti Bemarimiehen kotia.

Tuo koti osoittautui rivitalonpätkäksi rauhallisella pientaloalueella. Miehen auto oli parkissa talon päädyssä. Laskeskelin, että jos he ovat tulleet suoraan asunnolle, he ovat nyt olleet täällä puolisen tuntia. Paitsi että enhän edes tiennyt, oliko Heli lainkaan tullut miehen mukana asunnolle. Nyt meni hankalaksi, sillä ei tässä oikein kehtaisi keskellä päivää pihapusikoissa lymytä. Keräsin sisua ja päätin ottaa pienen riskin. Asunnossa, jossa arvelin parkkiruudun numeron perusteella Bemarimiehen asuvan, oli kaksi ikkunaa talon pihakäytävälle päin. Pihalla ei liikkunut ketään, joten kävelin pokkana talon seinustalle ensimmäisen ikkunan viereen. Ojensin kameran ikkunalle ollen itse seinustalla piilossa ja räppäsin summittaisesti pari kuvaa. Sen jälkeen siirryin toiselle ikkunalle ja otin kaksi kuvaa sielläkin.

Palasin autooni ja katsoin nopeasti kuvat. Kaksi ensimmäistä esittivät tyhjää työhuonetta. Kahdessa seuraavassa alaston kälyni makasi parisängyssä silmät ummessa ja suu ammollaan, polvet nostettuina kohti paljaita rintoja. Helin päällä makasi käsiinsä nojaten vieras mies ja survoi vehjettään Helin pilluun. Toisessa kuvassa molo oli kokonaan uponnut pillun perukoille ja toisessa vehje näkyi melkein kokonaan. Vain terska oli piilossa pillun sisällä. Helin sormet puristivat kaverin pakaroita ja lihaan uponneet kynnet näyttivät vaativan mieheltä entistä kovempaa yritystä. Jackpot! Naureskelin hiljaa itsekseni ja vahingoniloisesti, sillä piilofrigidi Rouva Täydellinen oli nyt tehnyt virheen, josta aioin jotenkin ottaa hyödyn irti

Tuumasin tilannetta muutaman päivän. Sitten eräänä aamuna töihin tullessani soitin Hotelli Pasilaan ja varasin samalle päivälle huoneen. Sen jälkeen lähetin Helin työpaikalle sähköpostia. Liitin meiliin kaksi autosta otettua suutelukuvaa ja saatteeksi kirjoitin: ”Minusta meidän pitäisi tavata kahdenkesken ja keksiä jokin keino, millä estetään näiden kuvien joutuminen vääriin käsiin.”

Jouduin odottelemaan kokonaiset puoli tuntia ennen kuin Heli vastasi.

”Mitä juttu tää nyt on? En ymmärrä mitä sä puhut, enkä tiedä mitä kuvia nämä on. Sä olet vissiin ihan sekaisin.”

Odotettu vastaus, koska näkihän Heli, ettei häntä voi kuvista tunnistaa. Vastasin nopeasti, ”Etkös itseäsi tunne? Mä epäilen että sä olet rikkonut kuudetta käskyä ja et varmaan halua että miehesi tai joku muu saa asiasta tietää. Tavataan kahdestaan rauhallisessa paikassa ja hoidetaan koko juttu perusteellisesti pois päiväjärjestyksestä.”

Vastaus tuli salamana: ”Saatanan hullu! Sä yrität kiristää mua jollain lavastetuilla kuvilla joiden kanssa mulla ei ole mitään tekemistä. Lopeta tai mä ilmoitan poliisille kusipää!”

Seuraavaan vastaukseeni liitin toisen ikkunan läpi ottamistani kuvista. Sen, jossa äijän kalu oli melkein kokonaan ulosvedettynä ja Helin ahnas, munaa nielevä pillukin erottui esteettä. Parasta kuvassa kuitenkin oli Helin nautinnosta vääristynyt naama, sillä siinä hän oli irvistyksestä huolimatta täysin tunnistettavissa, ei epäilystäkään. Saatteeksi kirjoitin vain, ”Hotelli Pasila, huone 312, tänään klo 17.00.”

Heli ei enää vastannut.

Lähdin töistä kolmen aikoihin ja ennätin hyvin käydä Kalliossa seksiliikkeessä ennen hotellille menoa. Kirjauduin sisään hotelliin ja asetuin huoneeseeni odottelemaan. Kaivoin laukustani ostamani seksilelut, availin ne paketeista ja työnsin kirjoituspöydän laatikkoon. Katsoin löytyykö telkusta pornokanavaa ja kun sellainen löytyi, kuittasin kanavan lisämaksun ja suljin laitteen. Ja sitten vain odotin.

Viittä vaille viisi ovelle koputettiin. Avasin oven ja siinähän Heli seisoi käytävässä jakkupuvussaan, hiukset nutturalla, tiukka ja itsevarma ilme kasvoillaan.

”Jos sä luulet, että sä voit kiristää mua, niin sä erehdyt”, hän sanoi uhkaavasti.

Pyysin häntä sisään, mutta hän vain seisoi käytävässä uhkauksia ja kirouksia sähisten ja vaatien toistuvasti saada kuvat itselleen.

”Voi Heli hyvä, nehän on digikuvia”, sanoin hiljaa nauraen. ”Ei niitä voi mihinkään antaa. Ne on bitteinä kameran ja tietokoneen muistissa. Et sä selviä tästä raivoamalla. Tule sisään.”

Heli hiljeni ja epäröi, mutta astui lopulta sisään huoneeseen. Suljin oven hänen perässään.

Heli istui nojatuolissa selkä suorana ja huulet tiukkana viivana, mutta levottomasti pälyilevät silmät paljastivat hänen menettäneen osan itsevarmuudestaan. Avasin minibaarin oven ja tarjosin paukkua, mutta hänelle ei kelvannut. Tarjosin myös itselleni ja minulle kelpasi.

Istuin kirjoituspöydän reunalle ja maistelin viskiä. Tarkkailin Heliä tyynesti paikaltani, mutten puhunut mitään. Vaistosin hänen hermostuneisuutensa kasvavan sitä mukaa, kun hiljaisuus pitkittyi. Viimein hän kysyi: ”Mitä sä nyt aiot?”

”Mitä luulisit?” vastasin vihjailevalla äänensävyllä. ”Sä olet todistettavasti… hmm… no, suoraan sanottuna huora ja mitäs huorien kanssa tosiaan vois tehdä?”

Heli näytti yhtä aikaa vihaiselta ja pelokkaalta. ”Sä et voi tehdä mulle mitään. Et uskalla! Mä ilmoitan muuten poliisille.”

Huokaisin ja laitoin lasini pois.

”Kuule, mulla on ne kuvat, jotka sä näit ja monta muuta vielä lisäksi”, valehtelin rauhallisesti. ”Mä en pidättele sua täällä väkisin ja voit vapaasti lähteä ihan milloin haluat, mutta… jos sä lähdet ennen kuin se mun mielestäni on sopivaa, niin voit olla ihan varma, että ne kuvat ilmestyy jonnekin, johon sä et niitä varmasti halua. Ymmärrätkö?”

Heli tuijotti minua silmiin ilmeisesti nähdäkseen, olenko tosissani. Hän taisi vakuuttua, sillä pian hän, koomillisella tavalla arvokkaan hillitysti ja leuka pystyssä, nyökkäsi ymmärtämisen merkiksi. Sitten hän otti kasvoilleen kivettyneen, kaikkeen valmiin ilmeen ja tuijotti ohitseni jonnekin kauas. Minua huvitti.

”Ota takki pois päältä”, komensin.

Heli riisui hitaasti tumman jakkunsa edelleen ohitseni katsoen.

”Ja nyt paita.”

Hän vilkaisi epäröiden nopeasti minuun päin, mutta alkoi sitten ilmeettömästi napittaa roosanväristä pukupaitaansa auki. Kaikki napit avattuaan hän riisui paidan ja laski sen tuolinsa viereen lattialle. Hänen rintansa näyttivät oikein hyviltä vaaleanvioleteissa pitsiliiveissään.

”Seuraavaksi hame”, jatkoin edelleen.

Heli toimi eleettömästi kuin kone, yhä seinään tuijottaen. Hän avasi polvipituisen hameensa vetoketjun selkänsä takaa ja potkaisi mustat sirokorkoiset avokkaat pois jalastaan. Sitten hän nojasi taaksepäin, nosti takapuoltaan ja liu’utti hameen alas reisilleen ja edelleen nilkkoihinsa. Näppärällä nilkanojennuksella hame putosi lattialle. Tarkastelin näkemääni tovin ja pidin siitä. Pitsikoristellut niukat string-tyyppiset alushousut olivat samaa vaaleaa violettia sarjaa rintaliivien kanssa. Hyvin seksikkäät! Hoikkien säärien peittona olivat mustat, reisipituiset, läpikuultavan ohuet ja yläosastaan pitsikoristellut Stay-Up-sukat. Kaluni alkoi jo ottaa pieniä paisumisen ensinykäisyjä. Helvetti, nyt jos kaikki menee putkeen, niin tästä tulee hauskaa!

”No niin, voinko mä jo lähteä? Oletko jo huvitellut tarpeeksi?”, Heli sanoi osoittaen yllättäen välillä muutakin kuin välinpitämättömyyttä tilannetta kohtaan.

”Tietysti voit lähteä, jos haluat”, vastasin. ”Siihen toiseen kysymykseen vastaan: en ole vielä lopettanut eli jos menet, niin tiedät mitä siitä seuraa.”

Heli nyökkäsi eikä tehnyt elettäkään lähteäkseen.

Avasin piruuttani television pornokanavalta saadakseni hänen ylimielisen tyyneytensä jotenkin säröilemään. Ruutuun lävähti kohtaus, jossa isokaluinen musta mies pani kiljuvaa valkoista naista perseeseen toisen naisen, kaakaonruskean, runkatessa tämän vaaleanpunaista pillua ja klitorista sormillaan. Hyvää ilmeisesti teki, tai siltä sen oli ainakin tarkoitus näyttää. Musta, valkoista naista runkkaava tyttö, näkyi vielä samalla tyydyttävän itseään moottoroidulla sauvalla. Heli vilkaisi TV:tä muutaman sekunnin ajan ja käänsi sitten katseensa jonnekin lattian ja seinän yhtymäkohtaan. Punertavat läikät hänen poskillaan kuitenkin osoittivat, ettei hän ollut aivan niin tyyni kuin halusi olla.

”Nouse ylös ja asetu tuolille polvillesi. Perse tännepäin ja kyynärpäät selkänojalle.”

Heli nousi vastahakoisesti ylös ja asettui hitaasti käskettyyn asentoon. Ai jai, kun olikin hyvä peppu! Stringien naru upposi kiihottavasti persvakoon. Lantio oli kapea ja sileäihoiset pakarat taaksepäin pulleat. Pillu ja häpyhuulet erottuivat stringien kankaan läpi selvinä kohoumina ja poimuina. Kaluni alkoi ottaa eteen jo ihan tosissaan.

Siirryin Helin taakse, koskettelin ja puristelin kevyesti tutkien ihailtavan hyvämuotoista persettä. Parempi kuin olisin arvannutkaan. Laitoin sormen stringien nyörin alle ja nostin narun pois persvaosta. Narussa oli aavistuksen verran ruskeaa töhnää persereiän kohdalla, vaikka ryppyinen piukka reikä näyttikin siistiltä. Kurkkasin alaspäin ja näin karvattomaksi ajellun pillun. Häpyhuulet olivat kuivat ja kiinni toisissaan. Sisemmät pienet huulet olivat melkein näkymättömissä isojen huulten peitossa. Klitorista ei millään tavalla erottanut huulten sisältä. Eipähän naista ainakaan mitenkään kiihottuneeksi tai halukkaaksi tunnistanut, mutta se ei minua haitannut. Koko aikana Heli ei sanonut mitään tai päästänyt ääntäkään, nojasi vain kyynärpäillään selkänojaan kasvot kämmeniinsä haudattuina.

Otin stringien vyötärönauhasta kiinni ja laskin housut takapuolen yli reisille. Huomasin, että häpykarvat oli ajettu enimmäkseen pois, vain eteen oli jätetty pieni siisti karvakolmio. Helin selkä oli taivutettu, luultavasti tahallaan, ylöspäin pyöristyneeseen asentoon ja reidet olivat kiinni toisissaan. Käskin hänen laskea alaselkäänsä notkolle ja työntää persettään ulospäin. Hän totteli huonosti, sillä selkä laski vain pari senttiä. Läjäytin kämmeneni melko napakasti toiseen pakaraan ja toistin ohjeeni. Hän ähkäisi ja laski selkäänsä nyt huomattavasti alaspäin ja nosti persettään pystyyn. Laskin hänen alushousunsa alemmas ja nykäisin ne polvien alta nilkkoihin ja pudotin ne lattialle. Rullasin myös sukat alas reisiltä ja kohta ne päätyivät lattialle stringien viereen. Työnsin molemmat käteni hänen jalkojensa väliin ja käskin avata reisiä ja Heli totteli. Aah! Mikä namu! Pakarat levisivät auki edessäni. Häpyhuulet raottuivat jonkin verran paljastaen sisemmät huulet kokonaan, jotka nekin olivat sen verran levällään, että punainen pilluliha tuli huulten alta näkyviin. Klitoriksen saattoi helposti erottaa, olisikohan ollut vähän turvonnut? Vaikea sanoa, kun en tiennyt, millainen se tällä nartulla normaalisti oli. Sen ainakin osasin sanoa, että oma vehkeeni oli turvonnut jo kipurajoille asti.

Riisuin nautiskellen omat vaatteeni pois. Tilanne oli todella kiihottava: koppava kälyni takapuoli pystyssä, pillu levällään edessäni ja telkussa pyörivä pornopätkä antoi taustalle aina vain jatkuvan naimisen äänet. Minua panetti enemmän kuin koskaan.

Siirryin Helin taakse ja laskeuduin polvilleni. Laskin käteni Helin pakaroille ja levitin. Työnsin nenäni kiinni haaroihin ja nuuhkaisin. Pillusta lähti tuttu, miedosti pistävänmakea ja kiihottava haju. Ylempänä oleva ryppyreikä haisi sille, mille sen pitääkin haista, siis paskalle, mutta ei onneksi pahasti. Koskettelin ja hieroin pakaroita ja persvakoa ja pyöritin sormiani pienessä karvakolmiossa häpykummulla. Tutkin sormenpäilläni häpyhuulia niitä sivellen, nipistellen ja auki levittäen. Hieroin peukalollani klitorista välillä varovasti, tuskin koskettaen ja välillä voimakkaammin painaen. Koko tänä parin minuutin aikana Heli ei liikkunut senttiäkään eikä puhunut sanaakaan.

Oli kuitenkin selvästi nähtävissä, että Helin pillu reagoi siihen, mitä sille tehtiin, halusi Heli sitä tai ei. Huulet olivat selvästi turvonneet ja koko pillu levisi entistä enemmän auki edessäni. Klitoris jöpötti jäykkänä ja pulleaksi paisuneena huulten välissä. Työnsin kaksi sormea sisälle pilluun ja löysin, mitä odotin: se oli sisältä täysin märkä. Vedin sormet hitaasti ulos ja levitin nestettä häpyhuulille ja klitorikselle. Työnsin sormet takaisin sisälle ja annoin niiden vain olla.

Pillu ei tuntunut mitenkään tiukalta ja sormet upposivat sisään helposti. Tiesin, mistä se johtui. Koko aikana narttu ei ollut liikkunut tai päästänyt äännähdystäkään. Hän oli ilmeisesti päättänyt selviytyä tästä moraalisena voittajana, antaa minun touhuta rauhassa ja olla välittämättä siitä, mitä hänelle teen. Nytkin hän yritti olla tietoisesti reagoimatta mihinkään hänelle tapahtuvaan millään tavalla ja piti tahallaan alapään lihaksensa rentoina. Helvetti, se ei käy! Se oli juuri sitä ylimielistä arvokkuutta, jota hänessä inhosin. Näin, miten hänen kiihottunut pillunsa kerjäsi munaa. Päätin, että sen omistajan olisi kerjättävä myös.

Työnsin Helin sisällä olevat sormeni niin syvälle kuin mahdollista ja painoin samalla peukalonhankani klitoriksen päälle. Aloin liikutella sormiani hyvin hitaasti edestakaisin. Jatkoin tätä noin pari minuuttia, kunnes tunsin voimakkaan, pari sekuntia kestävän puristuksen. Löytyihän sitä tiukkuutta eikä ihan vähän löytynytkään! Helin kiihotus alkoi siis olla sitä luokkaa, ettei hän enää voinut estää lihaksiaan toimimasta. Jatkoin edelleen hetken aikaa Helin runkkaamista, tällä kertaa vähän voimakkaammin ja nyt pillu puristui tiukasti sormieni ympärille noin kymmenen tai viidentoista sekunnin välein. Heli ei päästänyt ääntäkään, ei ainakaan sellaista, joka olisi kuulunut televisionainnin yli. Makasi vain edelleen selkänojan päällä samassa asennossa kasvot kämmenissään. Lopetin Helin runkkaamisen, sammutin telkasta äänen ja hain pöytälaatikosta vähän kättäpidempää.

Voitelin punaisen, ohutkärkisen, pehmeästä Jelly-materiaalista tehdyn anustapin liukuvoiteella. Otin voidetta myös sormeeni ja aloin rasvata Helin kakkospesää. Hän hätkähti sormeni koskettaessa persreikää. Liekö rasva tuntunut kylmältä vai säikähtiköhän hän vain. Joka tapauksessa pakarat jännittyivät ja reiän sulkijalihakset puristivat tien suklaaosastolle tukkoon.

”Portit auki! Lihakset rennoiksi!”, komensin.

”Mitä sä aiot?”, Heli kysyi hätäisellä äänellä ja minä olin riemuissani siitä, että hän heräsi henkiin.

”Tätä”, sanoin virnistäen ja näytin hänelle takapuoleen tarkoitettua sauvaa.

Heli nosti päänsä käsistään ja kääntyi katsomaan taakseen. Hän näki kädessäni olevan sauvan ja hän näki minun olevan täysin alasti ja huomasin hänen katseensa osuvan myös kestoseisokissa olevaan kaluuni. Tarkastelin hänen kasvojaan. Posket olivat entistä punaisemmat ja hengitys kävi ehkä hiukan kiivaana, mutta muuta hänen olemuksestaan ei voinut lukea. Hiukset olivat edelleen siististi takaraivolle pinneillä sun muilla kiinnitettyinä, aivan kuten hänen tullessaankin.

Heli katsoi sauvaa muutaman sekunnin ja sanoi: ”Mä en halua tuota.”

”Mutta minä haluan ja jos vittu meinaat tänne jäädä, niin minä määrään”, vastasin töykeästi.

Oikeasti pelkäsin helvetisti, että hän lähtee nyt pois ennen kuin ehtisin kunnolla nussia häntä.

”No, lähdetkö vai jäätkö? Muista, mitä kuville tapahtuu.”

Heli käänsi kasvonsa takaisin käsiensä päälle ja sanoi jäävänsä. Huh huh!

Voitelin sormellani reiän ulkopuolen. Työnsin sormea sisälle takapuoleen ja sulkijalihas antoi nyt periksi, vaikka aukko olikin erittäin ahdas. Levitin rasvaa joka puolelle aukon sisäpinnoille. Asetin seuraavaksi sauvan reiälle ja aloin työntää sitä sisään. Onneksi sauva ja reikä olivat molemmat kunnolla voideltuja, sillä sisäänmeno tuntui hyvin tiukalta. Narttu taisi vähän jännittää. Työnsin sauvan noin kymmenen sentin syvyyteen ja käynnistin vibran pienelle teholle. Jonkinlainen lyhyt urahdus kuului hänen kurkustaan. Äskeisestä keskustelusta oppineena päätin nyt helpottaa paineitani siltä varalta, että muija tosiaan päättäisi jostain syystä lähteä ennen aikojaan. Sitä paitsi en tiennyt, olisinko enää edes voinut odottaa, sen verran pahasti panetti.

Seisoin kalu kiinni Helin pillussa. Vibra teki omaa työtään naisen anaalissa. Minä sen sijaan asetin oman sauvani pään Helin pillunreiälle, otin molemmin käsin hänen kapeasta uumastaan kiinni ja upotin yhdellä nautinnollisella, hitaalla työnnöllä koko vehkeeni kälyni pilluun. Pillu oli hyvin liukas ja kalu upposi helposti. Ai helvetti kun teki hyvää! Helin kurkusta pääsi pari tukahtunutta korahdusta sisään painuessani. Annoin kaluni olla liikkumatta hänen sisällään, aivan pohjassa saakka. Heli oli nostanut kasvonsa ylös kämmenistään, hänen hengityksensä kävi tihentyneeseen tahtiin ja tunsin pillun supistelevan patukkani ympärillä aivan kuin sitä sisälleen imien. Muuten hän oli aivan liikkumatta, ei lantion liikettä, ei mitään. Avasin nartun rintaliivit ja päästin rinnat vapaiksi. Avasin myös hänen hiuksensa ja otin paksun tukon pitkiä hiuksia käteeni. Lisäsin anusvibran moottoriin kierroksia ja painoin sauvan syvemmälle anaaliin. Vedin toisella kädellä hiuksista ja toisella pidin anustappia paikoillaan ja aloin hitaasti nussia Helin pillua.

Olin melkein saman tien valmis ja päätin antaa roiskua ilman pitkittelyä. Hakkasin nyt kaluani rajusti Helin pilluun. Hänen pakaransa hytkyivät ja kiinteät rinnat ponnahtelivat edestakaisin työntöjeni tahtiin. Vedin kiihkoissani hänen hiuksiaan itseäni kohti, niin että hänen niskansa taipui kaarelle. Helin kurkusta kuului nyt melkein yhtäjaksoista vikinää enkä tiennyt, johtuiko se nautinnosta vai kivusta. En tiennyt enkä välittänyt. Vedin kaluni ulos pillusta räjähdyksen hetkellä ja huusin nautinnosta. Katsoin, kuinka iso lasti spermaa roiskui pitkin Helin selkää, pakaroita ja reisiä.

Seisoin huojuvin jaloin Helin spermalla vuorattuun perseeseen nojaten. Limainen puolikova kaluni lepäsi hänen ristiselkänsä päällä. Päästin otteeni Helin hiuksista ja sammutin anustapin moottorin ja vedin tapin ulos. Hän kääntyi katsomaan taakseen. Huoliteltu uralady oli poissa. Tilalla oli hengästynyt, hapsottavahiuksinen ja punaposkinen kiimainen narttu. Hän katsoi lasittunein silmin spermaroiskeista selkäänsä ja selän päällä olevaa kaluani. Hän ei mielestäni ollut lauennut äsken, vaikka lähellä se oli varmasti jo ollut. Näin, kuinka ahnaasti hän katsoi elintäni, joten siitäkin päätellen homma oli hänen kannaltaan jäänyt vähän kesken. Mutta vaikka silmät anoivat, niin sanaakaan ei hänen suustaan kuulunut.

”Nouse ylös ja mene sängylle selällesi”, komensin nyt.

Heli nousi ja käveli alastomana toiselle huoneen sängyistä ja istui sen laidalle.

”Makaamaan!”, käskytin edelleen ja Heli totteli.

Otin pöytälaatikosta käsiraudat ja kiinnitin toisen lukon Helin oikeaan ranteeseen. Odotin nartun protestoivan tai edes kysyvän mitä aioin, mutta hän vain katsoi tarkasti ja silmät suurina touhuani vastustelematta sitä millään tavalla. Oli ilmeisesti niin kiimainen, että olisi tehnyt mitä vain tyydytystä saadakseen. Nostin uhrini oikean käden sängynpäätyyn, kiepautin rautojen ketjun sängyn päätylevyyn kuuluvan puisen riman takaa, nostin myös vasemman käden pään yläpuolelle ja napsautin toisen lukon ranteeseen kiinni. Siinäpä narttu nyt makasi alasti edessäni vangittuna. Hetken mielijohteesta nappasin viereisen sängyn tyynystä tyynynpäällisen ja pujotin sen hänen päähänsä.

Tästä Heli taisi jo vähän säikähtää ja kysyi hätäisellä äänellä: ”Mitä sä aiot?”

”Huomaat kohta, älä kysele”, vastasin.

”Lopeta! Mä haluan pois!” Heli huusi.

No voi helvetti!

”Et sä tähän kuole. Ole hiljaa ja tee niin kuin käsketään. Tai jos olet tosissasi, niin häivy nyt heti!” sanoin karkealla äänellä.

Heli ei enää sanonut mitään, josta päättelin, että hän ei ollut lähdössä minnekään.

Istuin sängyn laidalle sen jalkopäähän ja katselin sängyllä makaavaa naista. Pää oli tyynyliinan peitossa, joten kasvoja en nähnyt. Rintakehä kohoili voimakkaasti kiivaan hengityksen tahtiin. Vaikka hänen rintansa olivatkin melko suuret, ne törröttivät silti yllättävän kiinteästi pystyssä. Nännit tummanruskeiden renkaiden keskellä olivat kipristyneet koviksi suuriksi rusinoiksi. Kädet sängyn päätyyn nostettuina hänen hoikka vartalonsa näytti vieläkin hoikemmalta; vatsa oli painunut kuopalle ja alimmat kylkiluut erottuivat selvästi rasvattoman nahan alta. Jalat olivat polvista koukistetut, reidet ja polvet koskettivat toisiaan ja ainoastaan sääret olivat erilleen levitettyinä. Näin kuitenkin hänen kiihotuksesta turvonneen ja kosteudesta kiiltelevän pillunsa reisien alapuolella. Se oli upea! Nousin ja hain leluvarastostani paksun, mustan ja pehmeän hieromasauvan.

Levitin Helin polvet reilusti erilleen ja asetin paksun sauvan klitorikselle ja häpyhuulille. Heli säpsähti ja jännittyi. Hänen hengityksensä muuttui kuuluvaksi, raskaaksi huohotukseksi. Käynnistin vibran pienelle teholle ja aloin työntää muhkeaa jöötiä hänen pilluunsa. Pillu tuntui tiukalta, mutta se oli myös aivan likomärkä ja niin liukas, että sauva lopulta upposi hänen sisäänsä helposti. Vaikka sauva oli melko paksu, se ei ollut erityisen pitkä, joten työnsin sen kokonaan sisälle aivan tappiin saakka. Heli ei ensin reagoinut sauvaan muutoin kuin kiivaalla ja raskaalla hengityksellä, mutta jo alle puolessa minuutissa huomasin, että hänen lantionsa alkoi selvästi tehdä pienen pieniä nykiviä naintiliikkeitä sauvaa vasten. Otin nopeasti myös jo äsken käytössä olleen anussauvan esiin ja enempiä rasvailematta survaisin sen sille kuuluvaan paikkaan, siis perseeseen. Käänsin myös anustapista vibran pienimmälle mahdolliselle teholle.

Heli makasi sängyllä raskaasti huohottaen. Pään yli vedetty tyynyliina kohoili ja laskeutui voimakkaan hengityksen tahtiin. Pilluun ja perseeseen työnnetyt sauvat surisivat hiljaa. Helin jalat alkoivat liikkua levottomasti edestakaisin, välillä reidet yhteen puristettuina kohti sängyn päätyä suoriksi työntyen ja pakarat ilmaan kohoten, välillä reidet levällään polvet koukkuun vetäytyen. Lantio teki nykiviä ja koko ajan voimistuvia naintiliikkeitä pillussa ja perseessä hyvin hiljaa värähteleviä, mutta muuten passiivisia sauvoja vasten. Vatsalihakset ja trimmatut pakarat kiristyivät säännöllisin väliajoin tiukkaan puristukseen. Kuvittelin mielessäni, millaiseen kireyteen ja supisteluun nuo treenatut lihakset pillussa ja takapuolessa pystyivät, kun kiimoissaan kieriskelevä narttu yritti lypsää sauvoista itselleen orgasmia pelkkien alapään lihasten avulla. Istuin sängyn laidalla ja jouduin silloin tällöin työntämään sauvoja takaisin syvemmälle reikiin. Ne kun pyrkivät pulpahtelemaan ulos perseestä ja pillusta voimakkaan lihastyön vaikutuksesta. Muuten en millään tavalla Helin vimmaiseen orgasmintavoitteluun puuttunut. Katsoin vain ja varmistin, ettei hän tavoittelemaansa saisi.

Pian Heli alkoi inistä ja vaikeroida melkein yhtäjaksoisesti ja hänen lanteidensa liike kiihtyi siihen malliin, että tiesin hänen pian laukeavan. Vedin nopeasti molemmat sauvat ulos hänen sisältään. Helin suusta kuului terävä kiljahdus, johon ei sisältynyt järjellistä sanaa, mutta jonka oli tuossa tilanteessa pakko tarkoittaa pettymystä ja vastalausetta. Hän yritti vielä epätoivoisesti reisiään ristiin kihnuttamalla ja persettään lakanaan hankaamalla tavoittaa sen huipun, jonne hän juuri oli pääsemässä. Rautoihin lyödyt kädet yrittivät tempoa itseään irti, mutta turhaan. Kun apuja ei tullut sauvoista eikä sormista, jäi hän tyydyttämättömänä ja mahlaa valuvana huohottamaan liikkumattomana maaten. Sammutin sauvat ja vedin tyynyliinan pois hänen päänsä päältä.

Seisoin hänen edessään kalu kovana kohti kattoa osoittaen. Hän katsoi minuun vieläkin hengästyneenä, hiukset sekaisena sotkuna ja osittain hikiselle, punottavalle naamalle liimaantuneina. Hän katsoi silmiini etsien kasvoiltani vihjettä siitä, mitä seuraavaksi aioin. Joko vihjettä ei löytynyt tai sitten hän totesi jonkin muun olevan kasvojani mielenkiintoisempaa katseltavaa. Heli siirsi katseensa silmiensä edessä olevaan munaani ja jäi tuijottamaan sitä keskittynyt ilme kasvoillaan. Seisoin hetken paikallani ja annoin hänen tuijottaa. Toivoin hänen pyytävän sitä sisäänsä, anovan minua nussimaan itsensä tajuttomaksi. Olisin sen mielihyvin tehnyt ja mieli teki tuolla kiimaisesti kaluani tuijottavalla nartullakin, se oli varma. Mutta pyytämään hän ei alentunut. Helvetin itsepäinen ihminen!

Irrotin toisen hänen käsistään raudoista ja vapautin ketjun sängyn päädystä. Käskin hänen nousta istumaan ja hänen totellessa käänsin hänen ranteensa selän taakse ja napsautin raudat uudelleen kiinni.

”Istu sängyn reunalle! Jalat lattialle!” komensin.

Muija pyörähti perseellään ja istui nyt edessäni silmiensä tasalla tanakasti seisovaa kaluani katsellen.

”Ota se suuhun ja nussi sitä narttu!”

Astuin askeleen eteenpäin. Kanki oli kymmenen sentin päässä Helin kasvoista. Hän kumartui nuo puuttuvat sentit eteenpäin, avasi leukansa ja otti terskan suuhunsa. Heli veti pari kertaa henkeä, imaisi vehkeen vielä vähän syvemmälle sisäänsä ja alkoi sitten liikuttaa päätään hitaasti edestakaisin. Hän näköjään osasi tämän homman! Imu ja kielen käyttö oli kerrassaan taitavaa työtä ja tuntui todella helvetin hyvältä. Mietin vain, että kenenköhän kanssa muija oli tämänkin taidon opetellut. Muistelin nimittäin vähän nyhverömäisen siippansa joskus kaljoissaan avautuneen, että seksi Helin kanssa on kuin lämmitettyä kalmoa painaisi; armopano kerran kuussa pimeässä peiton alla ja vain lähetyssaarnaajassa. Ei tainnut ukko aavistaakaan millaisen pedon kanssa oli aviossa.

Syljestä kiiltävä kaluni upposi kerta toisensa jälkeen syvälle Helin suuhun. Muija hinkkasi tuntoherkkää terskaa kielellä, huulilla ja poskien sisäpinnoilla. Voimakas imeminen tuntui saavan veren pakkautumaan jo entisestään äärimmilleen paisuneeseen vehkeeseeni. En puuttunut tai muuten osallistunut Helin suihinottoon millään tavalla. Seisoin vain paikoillani silmät puoliummessa kädet selkäni takana ja nautin parhaasta poskipanosta pitkään aikaan.

Juuri kun tunsin ensimmäinen aavistuksen piakkoin lähestyvästä laukeamisesta ja lastin lennätyksestä, huomasin suihinoton tahdin ja tehon harmittavasti hiipuvan. Nytkö se hitto väsähtää juuri parhaassa paikassa?! Katsoin alaspäin ja näin, ettei tässä suinkaan ollut kysymys mistään väsähtämisestä, vaan pikemminkin keskittymiskyvyn herpaantumisesta. Heli nimittäin istui sängyn laidalla reidet levällään ja perse pitkälle taaksepäin työnnettynä, selän taakse vangitut kädet levittivät lihaksikkaita pakaroita auki ja kiimainen narttu hinkkasi lantiotaan nytkytellen pilluaan vasten sängyn pintaa. Muija oli niin keskittynyt oman orkkunsa hankintaan, että suihinotto oli päässyt unohtumaan. Kuka se väitti, että naiset osaavat keskittyä useaan asiaan yhtä aikaa?

Tartuin häntä olkapäästä kiinni ja tönäisin hänet sängylle makaamaan. Lakanassa sillä kohtaa, johon Heli oli itseään hinkannut, näkyi suuri märkä läiskä. Hän pomppasi takaisin ylös kuin vieteri ja yritti edelleen jatkaa kesken jäänyttä runkkaamistaan. Tönäisin uudestaan ja Heli kaatui sängyllä huutaen: ”Ei, älä! Anna mun vähän vielä!”

”Anna mitä?” kysyin. ”Mitä anna vielä?”

Heli makasi muutaman sekunnin puhumatta raskaasti hengittäen ja silmiini katsoen ja sanoi viimein melkein epätoivoisella anovalla äänellä: ”Anna mulle munaa. Mun on pakko saada kyrpää! Mun on saatava laueta. Mä en kestä enää.”

Otin kädellä kiinni kalustani ja tein hiljaa runkkausliikkeitä. Sanoin mahdollisimman välinpitämättömällä äänellä, vaikka sisällä ilkeä sieluni kiljui riemusta: ”Niin tätäkö sä haluat?”

”Joo. Anna mulle! Nussi mua! Ole kiltti!” Heli melkein nyyhkytti.

Laitoin Helin kädet uudestaan sängynpäätyyn kiinni. Hän makasi sängyllä selällään kiivaasti ja jännittyneesti hengittäen, hänen vartalonsa vapisi hiukan ja hän katsoi minuun jotenkin pelokas ilme kasvoillaan. Pelkäsi kai, että piinaisin häntä vielä jotenkin enkä kuitenkaan sallisi lopullista tyydytystä. Eipä kylläkään pelännyt turhaan, sillä juuri sitä suunnittelinkin. Sitten hän levitti jalkansa valuvaa, märkänä kiiltelevää punaista pilluaan tarjoten. Siihen liikkeeseen kaatui itsehillintäni. Näky oli vastustamaton. Minun oli pakko naida tuota pillua – ja heti!

Laskeuduin sängyllä makaavan Helin päälle hänen jalkojensa väliin ja työnsin kaluni sisään. Jukolauta se oli kuuma ja liukas! Jäin käsieni varaan Helin ylle etunojaan, työnsin vehkeeni pohjaan saakka ja paukutin sitten nopealla tahdilla edestakaisin. Pillusta kuului äänekästä litinää. Vähemmässä kuin puolessa minuutissa Heli alkoi ulista, ensin matalalla hiljaisella katkonaisella äänellä, sitten yhä kovempaa yhtäjaksoisesti kiljuen. Hän nosti jalkansa ristiin pakaroideni taakse ja yritti painaa munaani aina vain kovemmin vasten ylös-alas pumppaavaa lantiotaan. Hän viskasi päänsä taaksepäin ja mongersi jotain käsittämätöntä avoimella suullaan. Hänen vartalonsa liike pysähtyi, hän lakkasi hengittämästä ja hänen selkänsä jännittyi kaarelle. Lopetin nussimisen ja annoin vain elimeni olla syvällä hänen sisällään. Tunsin, kuinka Helin pillu supisteli todella voimakkaasti kaluni ympärillä. Sitten hänen vartalonsa jännitys katosi ja hän lysähti takaisin sängylle.

Olin pitkään liikkumatta paikoillani, yhä hänen sisällään ja hämmästelin näkemäni laukeamisen kunnioitusta herättävää voimaa. Lopulta havahduin ja aloin hankkia itselleni omaa laukeamistani. En pitänyt kiirettä. Vetelin hiljaa silmät suljettuina pitkiä vetoja edestakaisin ja nautiskelin. Aina kun tunsin laukeamisen kohta lähtevän käyntiin, pysähdyin kalu pohjaan painettuna ja annoin hyöyn vetäytyä takaisin.

Huomasin Helin nopeasti toipuneen äskeisestä orkustaan. Hän huohotti jo kiivaasti ja hänen takapuolensa alkoi taas liikkua allani työntöihini vastaten. Olin jo kuitenkin itse hyvin lähellä finaalia eikä minulla ollut mitään halua tai tarvetta jäädä odottelemaan sitä, että hän saisi minut kiinni. Kiihdytin tahtiani ja työntöjeni rajuutta valmiina purkautumaan. Tunsin vatsani pohjassa piinaavan nautinnollisen räjähdyksen ja laskin lastini sykäyksittäin pillun perälle.

Mielessäni oli jo äskeisen naintini aikana herännyt eräs ajatus: Halusin painaa Heliä myös perseeseen. Vaikka kaikenlaista oli tullut seksin saralla koettua, niin syystä tai toisesta en ollut koskaan saanut kokeilla kunnon anaalipanoa. Ajatus nyt mahdollisesti tarjoutuneesta tilaisuudesta kokea tämäkin ihme oli niin kiihottava, että kaluni ei ehtinyt edes juurikaan pehmetä, kun se jo oli täytenä kankena valmiina uusiin koitoksiin.

Tiesin, että narttu oli ensimmäisen laukeamisensa jälkeen syttynyt uuden orkun hankintaan, mutta ei ollut sitä vielä saanut. Irrotin käsiraudat ja käskin hänen asettua polvilleen lattialle ylävartalo sängyn päälle laskettuna. Otin taas esille mustan paksun sauvan. Laitoin vibran päälle ja kutittelin sen kärjellä spermaisia häpyhuulia ja klittaa jonkin aikaa. Muija inahteli vaimeasti ja työnteli hiljaa pilluaan sauvaa vasten. Sitten työnsin sauvan rauhallisesti kokonaan pillun sisälle ja annoin sen tehdä kadehdittavaa työtänsä. Otin nopeasti liukuvoiteen ja levitin reilusti rasvaa sekä munani päähän että Helin piukkaan ryppyreikään. Muijan huokailuista päätellen pillussa suriseva sauva teki työtään kiitettävällä teholla. Heli ei reagoinut perseensä rasvaamiseen millään näkyvällä tavalla. Odotti kai innostuneena saavansa taas sauvaa molempiin reikiin kuten aikaisemminkin. No, sauvaa oli tulossa ja tällä kertaa aitoa sellaista.

Levitin Helin pystyssä olevia muhkeita pakaroita ja asetin kaluni Helin reiälle. Nyt Heli jo hätkähti ja tajusi saavansa jotain muuta kuin patterikäyttöistä. Hän kääntyi katsomaan persereiällään olevaa kankea vauhko kiimainen ilme kasvoillaan, mutta ei sanonut mitään. Aloin hitaasti upottaa vehjettäni piukkaan reikään. Aluksi hommasta ei meinannut tulla mitään, mutta sitten Heli pyytämättä löysäsi sulkijalihaksensa ja takaportti oli auki.

Heli katsoi koko ajan, kun vehkeeni sentti sentiltä painui syvemmälle suoleen. Hänen suustaan kuului voimakkaita huokauksia ja ähkinää. Perse oli liukas ja pehmeä ja puristus kalussani oli taivaallisen tiukka. Pääsin lopulta tarpeeksi syvälle ja aloitin hiljaisen nussimisen. Painoin toisella kädellä sauvaa syvemmälle Helin pilluun ja liikuttelin sitäkin edestakaisin. Tunsin tiukassa puristuksessa olevassa kalussani sauvan aiheuttaman värinän.

Munani rullasi sisään ja ulos piukassa perseessä. Vatsani läiskähteli vasten Helin tärähteleviä pakaroita. Sauva surisi Helin litiseviä ääniä päästelevässä pillussa. Heli alkoi äännellä kimein lyhyin voihkauksin ja hänen jalkansa tärisivät. Vatsani pohjassa alkoi kehittyä kutina, jota ei voinut raapia ja se sai minut naimaan nopeammin ja voimakkaammin. Heli riipi lakanaa nyrkkeihinsä rystyset valkoisina ja painoi kasvonsa vasten sänkyä. Hänen tukahtunut voimakas huutonsa täytti huoneen ja hänen pakaransa puristuivat yhteen ja perseen sulkijalihas alkoi supistella voimakkaasti orgasmin iskiessä täydellä voimallaan. Silloin huusin minäkin ja latasin viimeisetkin spermapisarat Helin perseeseen saadessani yhden elämäni parhaimmista laakeista.

Viisitoista minuuttia myöhemmin seisoin sängyn vieressä ja katselin Heliä, joka oli noussut ylös lattialta ja makasi alastomana sängyllä. Hän oli täysin raukea ja tyyni ja retkotti huolettoman ja itsevarman tuntuisena selällään jalat hieman levitettyinä. Näin hänen jalkovälinsä ja lakanoiden sotkeutuneen pillusta ja takapuolesta valuneesta spermasta. Minä sen sijaan olin peseytynyt ja pukeutunut ja lelut olivat jo kassiini pakatut.

”Meinaatko sä nyt jo lähteä?” Heli kysyi moittivalla äänellä. ”Mulla ei ole vielä mikään kiire kotiin. Mä haluan jatkaa vielä vähän.”

”Mutta mun täytyy mennä”, vastasin. ”Huone on varattu ja maksettu huomiseen asti. Viivy niin kauan kuin haluat.”

”Okei, olkoon niin, mene nyt sitten, jos on kerran pakko”, tiuskaisi hän ärtyneesti. ”Mutta pian otetaan uusiksi. Mä dumppaan sen mun nykyisen kaverin. Sen, joka niissä sun ottamissa kuvissa näkyy. Mä otan sut tästä lähtien mun vakituiseksi panokaveriksi. Sä saat järkätä asiat niin, että saadaan nussia vähintään kerran viikossa”, hän päätti.

Olin neljä sekuntia hiljaa ja vastasin sitten hitaalla ja liioitellun selkeällä äänellä: ”Mulla ei ole tapana käydä saman huoran luona kahta kertaa. Jos niiden kanssa alkaa liian tuttavalliseksi, niin niistä saa vaan harmia osakseen. Sitä paitsi, tavalliseen tusinapilluun kyllästyy jo yhdestä panosta ja mä pidän vaihtelusta.”

Ehdin nähdä Helin suun loksahtavan auki ja hämmästyneen, nöyryytyksen raivon nousevan hänen kasvoilleen ennen kuin poistuin huoneesta. Kiiruhdin parasta mahdollista vauhtia ala-aulaan ja maksoin nopeasti laskun. Juoksin kadulle, hyppäsin autooni ja ajoin pois paikalta kuin riivattu. Rauhoituin vasta kun tiesin olevani niin kaukana, etten enää viitsisi kääntyä takaisin.

 

5 kommenttia viestissä: “Suloinen kosto”

 1. AP Jukkis says:

  Tämä on muuten alkuperäinen oma kirjoitukseni jostain vuodelta 200x. En muista tarkasti. Siksi AP Jukkis, eli alkuperäinen… Ensijulkaisu oli sivustolla, jota ei enää ole olemassa, taisin silloin käyttää nimimerkkiä Jukkis 80.
  Tarina on esiintynyt kopioina joillain muillakin saiteilla, mutta ei minun lähettämänä. Tein tähän versioon muutaman pikku muutoksen, koska tämä juttu on minun, ja minulla on sen vuoksi siihen oma lupa 🙂
  Kiitos kaikille jotka olette tykänneet! No toisaalta, kiitos kaikille jotka luitte loppuun asti, tämähän on aika pitkä…

  • Adrian says:

   Olen lukenut tämän tarinan ensimmäistä kertaa vuosia sitten, ja se oli jäänyt mieleen erityisen hyvänä tarinana. Sitä se on edelleen, olipa hauskaa törmätä vanhaan suosikkiin pitkästä aikaa.

 2. Jani says:

  Hieno tarinan kaari. Mukava lukea välillä pidempiä tarinoita.

 3. Slick76 says:

  Kylläpä tarina oli hienosti kirjoitettu, minun oli pakko myöntää. Huolellista kielenkäyttöä, maailmanluokan kuvailua, anatomiset tosiseikatkin olivat melko lailla kohdallaan. Vaan kuin tarina mateli kuin kehätien autojono – sisältöä ja juonenkäänteitä ei sittenkään ollut tarpeeksi pituuteen verrattuna. Lopulta minun oli pakattava kassini ja jatkettava matkaani, kun tarinassa meinattiin kokeilla vielä anaalipanoakin. Tavalliseen heteroseksiin kun kyllästyy jo yhdestä panosta, ja kärsimätön lukija pitää vaihtelusta. Palasin sitten kuitenkin vielä lukemaan tarinan loppuun ja jättämään terveiset: ansiokas tarina!

  • AP Jukkis says:

   Nii-in, mitäs ne sanoo niistä palaavista “asiakkaista”…palasithan sinäkin 😉 Kiitos positiivisesta arviosta!

Kommentoi

top