search
top

Hyvä poika ansaitsee palkinnon

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 2.91 out of 5)
Loading...

Tarkastelen vartaloani valtavasta peilistä. Jokainen hiussuortuva on sidottuna tiukasti pään myötäisesti, niin tiukasti ettei ainutkaan musta hius pilkistäisi maskini takaa. Taitavasti salattuna ja mystisenä kuten aina ennenkin. Kieroutuneet ja pervot ajatukseni saavat minut virnistämään. Likainen fetishneiti ja vieläkin likaisemmat potilaat. Levitän talkkia kevyesti kasvoilleni ja vedän nihkeän kumisen hupun naamaa peittämään. Musta maski peittää kaiken näkyvän ihon, myös kapean ja siron kaulani. Kiristän maskin kaulakorsetin napakaksi, jotta näyttäisin normaalia ylpeämmältä. Lurautan latexin kiilloketta kämmenelleni ja sivelen maskin kauttaaltaan viettelevän kiiltäväksi. Mistress, aina arvostettavampi kuin kokelaat. Koetan muistaa orjan sähköpostiviestissä sanelemat vaatimukset. Ei armoa, sen hän taisi ainakin mainita. Tuleva hoidokki saakoon kunnon kurituksen. Tiukka ja kiiltävä maski paljastaa kirkkaan punaiset ja ahnaat huuleni valmiina kietoutumaan sykkivän lihan ympärille.

Kaivan kaapeista esille tarvikkeet tulevaan operaatioon. Reilusti liukuvoidetta, kumihanskoja, suolihuuhtelutarvikkeet ja pari viikkoa sitten hankkimani pakkopaidan. Vielä muutama paksu dildo ja metallinen penisblugi, niin kaikki alkaa olla valmiina.

Hän soittaa ovikelloa varovasti. Niin hiljaa, että hädin tuskin edes kuulen.

Sipsutan ovelle upeissa kaksikymmentä senttiä korkeissa piikkareissani ja avaan oven määrätietoisesti.

– M-moi, sopertaa pienikokoinen, hieman hintelähkö mustatukkainen mies oven toiselta puolen. Oletko sinä..?

-Olen. Tule sisään.

Tapasin miehen ensi kertaan internetin fetissipalstan kautta, ja tutustuimme hieman läheisemmin sähköpostin välityksellä. Hän pitää alistamisleikeistä, erittäin rajuista sellaisista. Olin harrastanut dominointia alistavana osapuolena jo useamman vuoden ajan, joten tiesin mihin olin ryhtymässä.

-Jätä vaatteet eteiseen ja seuraa minua, käskin tiukasti.

Kävelin määrätietoisin askelin kohti kylpyhuonettani. Koska tiesin timmin vartaloni kiihottavan miehiä suunnattomasti, olin valinnut asukseni kroppaa miellyttävästi nuolevan latexista valmistetun mekon. Mekon helma oli sen verran lyhyt, että katse liimautui väkisinkin pyöreän muodokkaisiin pakaroihini jotka pilkottivat helman alta. Keinutin lanteitani viettelevästi niin, että karvattomaksi ajeltu, tiukka pilluni vilkkui hieman hameen helman alta. Ei kuitenkaan liikaa, sillä enhän haluaisi paljastaa orjalleni kaikkea.

Orja seurasi perässäni kylpyhuoneen ovelle.

-Likainen pukki, enkö minä käskenyt riisumaan kaikki vaatteet! Karjaisin tuolle pienelle nilkille. Bokserit pois, tai saat selkääsi.

Virnistin viekkaasti.

Orja koetti peitellä genitaalejaan häpeillen. Hän katsoi maahan ja kohotti pikkuhiljaa katseensa minua kohti. Laskin lämmintä vettä suolihuuhtelupussiin hieman kyyristyneessä asennossa perse vilkkuen. Orja tiesi minusta jo jotain, muttei kaikkea. Ankara fetishwhore ei jaa armopisteitä edes kiimoissaan, sen hän tiesi.

Orja käveli varovaisin askelin luokseni.

-Mitä sinä haluat tehdä tänään? Vaimea ääni kuiskasi takaa.

– Anteeksi mitä? Tokaisin tiukasti. Sinä likainen paskiainen! Olen sinulle mistress, valtiatar, ylin alistajatar. Jokaisesta sinuttelusta saat rangaistukseksi viisi raipaniskua. Ensimmäisen kerran annan anteeksi.

-Ky-kyllä valtiatar… sanasi on lakini..

-Polvistu eteeni, käskin

Kaivoin pesukoneen päällä sijaitsevasta valtavasta laatikosta mustan kumisen maskin ja asetin sen orjan päähän. Lattialle levittämäni valtava musta kumilakana oli erittäin eroottinen näky verenpunaisilla ledvaloilla koristellun kylpyhuoneeni somisteena. Säädin valaistusta hieman himmeämmälle ja hypistelin hetken vartavasten leikkeihin ostettua nahkaista pakkopaitaa. Onneksi paita oli oikeaa kokoa löytämälleni orjakokelaalle. Niin kireä, että kiristettyäni remmit täyteen tiukkuuteensa ylävartalon liikuttaminen oli miltei mahdotonta.

Orja koetti pyristellä aluksi hieman, mutta orastava seisokki paljasti jännityspelon laukeavan pikkuhiljaa.

Painoin orjan päätä vasten kiiltäviä pvc pinnotteisia kenkiäni. Tällä kertaa ei tarvinnut käskeä, vaan hän tiesi miten valtiattaren kanssa toimittiin. Orja nuoli kenkiäni ahnaasti varvasterästä aina ylös reiteen asti. Pitkin vedoin, välillä koskettaen myös kengän yläreunasta pilkottavaa ihoa. Tiesin pienen pilluni kostuvan jo pelkästä vallan tunteesta, mutta tällä kertaa kokemus oli jotain aivan erilaista. Nesteeni valui ohuena norona kohti kengän reunaa. Tartuin orjaa niskasta voimakkaasti kiinni ja kuljetin hänen päätään reiteni sisäsyrjän ja pillun välillä. Tiesin puristuksen sattuvan häntä hieman, mutta halusin jatkaa. Orjan ahnas suu lipoi valuneen pillumehun kitaansa, välillä koskettaen häpyhuulieni reunaa. Jokaisella hipaisulla värähdin kiimasta.

-Taidat tykätä vitun tuoksusta, vai mitä?

Painoin orjan naaman voimakkaasti avointa pilluani vasten.

– Kkyllä mistress, orja sopersi pää vitun ja reisien väliin liiskautuneena.

Liikutin lantiotani kiimaisena kiiltävää latexnaamaa vasten, pitäen samalla hänen niskastaan kiinni. Orjan kiivastunut hengitys kertoi samalla sekä lievästä hapenpuutteesta että kiihotuksesta. Soma pieni cameltoeni oli kostuttanut orjan naamarin pillunesteestä limaiseksi.

Työnsin orjan levitetylle lakanalle mahalleen. Asetin isohkon latextyynyn alavatsaa tukemaan, jotta asento olisi parempi tulevaa toimenpidettä varten. Miehekäs perse otollisesti tarjolla.

Levitin liukuvoidetta tiukan persereiän ympärille ja läiskäisin parakoita avokämmenellä.

-”Auh”, voihkaisi orja

-Tiedätkös pukki, mitä sinulle tulee tapahtumaan seuraavaksi? Tiedätkö likainen nilkki, että saastainen persereikäsi kaipaa puhdistusta? Älä vastaa, tai saat lisää piiskaa. Läiskäisin takamusta entistä voimakkaammin.

Tällä kertaa orja ymmärsi hiljentyä.

-Vedin puuteroidut mustat kumihansikkaat siron naisellisiin käsiini narskahtaen. Kaadoin liukuvoidetta reilusti kämmenilleni ja hieroin sormia tuumailevasti yhteen.

-Montako sormea ahne anuksesi imaisee? Mietiskelin ääneen.

Hieroin kahdella sormella ryppyistä pyllyreikää varovasti. Vavahdit voimakkaasti ujuttaessani etusormen pään sisääsi hitaasti. Pikkuhiljaa, sentti sentiltä, sormeni työntyi anukseesi koko mitaltaan.

Ynnhhggh… mumisit vaimeasti.

Vedin sormen hitaasti pois ja työnsin kaksi sormea perseeseesi, tällä kertaa nopeammin ja aivan pohjaan asti. Kyrpäsi paisui kiimaisena ja helottavan punaisena runkatessani persettäsi.

-Taidat pitää tästä? ,totesin, ja ujutin kolmannen sormen sisään enempiä varoittelematta.

Vavahdit edellistä voimakkaammin ja yhähdit. Lisää.. kuului vaimea äänesi lakanaan litistyneen kumimaskin välistä.

-Tahdotko pukki lisää? Vedin sormet avoimena ammottavasta persereiästä ulos nopeasti.

Jo muutamalla työnnöllä aikaansamaani gape oli erittäin kiihottavaa katsottavaa. Ammottava kolo huusi sisäänsä jotain muutakin. Kiinnitin aiemmin täyttämäni suolihuuhtelupussin metallipidikkeeseensä hieman lavuaaria ylemmäksi roikkumaan ja liitin letkun paikalleen.

Sivelin suulihuuhtelupussin letkun päähän hiukan liukastetta. Raotin anusta sormillani, ja työnsin letkun pään sisään. Suolihuuhtelusetin anustappimainen levennetty pää upposi perseeseesi solahtamalla. Työnsin letkun vartta ensin hitaasti muutaman sentin ja sitten vielä kolmisen senttiä lisää.

Avasin letkun sulkijan ja vesi alkoi virrata ahnaaseen anaalisi hiljalleen. Hätkähdit, ja koetit perääntyä taaksepäin siinä kuitenkaan onnistumatta. Myhäilin hiljaa. Läiskin jo entuudestaan punaista persettä kämmenellä veden virratessa sisään hieman aiempaa voimakkaampana.

-Olen täynnä, täynnä! En kestä enempää! En kestä enempää! , orja voihki ja inisi

-Likainen paskiainen, perseesi imaisi juuri yli litran vettä kitusiinsa. Miltäs nyt tuntuu? Anaalisi on varmasti piripintaan asti täynnä vettä. Haluaisit varmasti päästää kaiken ulos? Etpä saa.

Pidättele vettä sisässäsi kunnes annan luvan liikkua. Ymmärsitkö? Et päästä ulos tippaakaan, ennen kuin annan luvan. Sylkäisin orjan kiveksille sanomani sinetiksi.

-Kyllä mistress… Orja koetti supistaa sulkijalihaksiaan hieman tiukemmiksi, ettei veden valtava paine ruiskahtaisi ulos suihkuna.

Vedin suolihuuhtelusetin suuttimen hitaasti ulos liukkaasta perseestä.

-Pidä se vesi sisällä, supista niitä lihaksia! Pisaraakaan ei tule ulos ennen kuin annan luvan!

Levitin liukastetta isokokoisen mustan anustapin juureen.

-Kuka on ollut tuhma poika? Kuka? Työnsin anustapin nopealla työnnöllä paikalleen.

Likainen perseesi näyttää täydeltä ja valitat kuin pieni neiti? Säälittävää.

Puristelin täysiä ja karvaisia kiveksiä voimakkaasti. Samalla vatsaa kevyesti painellen.

-auuuhhh,hän ynähti

-Somat, täyteen paisuneet kivekset. En välitä tuntuuko kohtelu hyvältä, pääasia että saan kaiken maidon sinusta irti. Tänään saamme hyvän vaalean lastin, tokaisin orjalle ja läiskäisin kiveksiä kumihanskalla.

-Nouse seisomaan ja aseta likainen perseesi wc-istuimelle, käskin.

Hän teki työtä käskettyä.

Vedin pepputapin nopeasti varoittamatta ulos anuksesta.

Orja huohotti hiljaa ja perseessä vellonut vesilasti sinkosi valtoimenaan pöntön reunoille.

-Mikä avuton hintelä prinsessa, etkö pystynyt pidättämään vettä sisälläsi pidempään?

Pyyhkäisin pakkopaitaan sidotun orjan perseen nopeasti puhtaaksi ja sylkäisin hänen naamalleen.

-Sinä saamaton vätys, pyyhkiikö äitisi vieläkin perseesi? Voi mikä onneton tapaus sinä oletkaan, tokaisin ja nauroin räkäistä naurua.

Painoin orjan alaselkää kengällä, ja hän vajosi naama edellä takaisin lakanalle. Piikkikorkoni terävä kanta näytti uppoavan ihoon jättäen pienen painauman. Poimin anustapin lattialta ja sylkäisin ison lastin orjan perseelle.

– Työnnä. Näytä kuinka kauniisti peräreikäsi avautuu minulle. Karjaisin orjalle ja hän teki työtä käskettyä.

Anustappi solahti ammottavaan aukkoon yhdellä työnnöllä.

– Käskin orjaa kääntymään selälleen.

Polvistuin kyrvän vierelle ja tartuin siihen kaksin käsin. Jo valmiiksi liukkaat kumihanskani runkkasivat kovana seisovaa mulkkua rytmisesti, aivan munan varresta tappiin asti. Painoin varovasti pikkusormea terskan nuppia vasten muutaman kerran. Tiesin orjan kiihottuvan virtsaputken stimulointiin kohdistuvista leikeistä, joten jatkoin leikkimistä peniksellä. Ympäröin paisuneena sykkivän kyrvän huulillani. Työntelin mulkkua suuhuni ja nuolin samanaikaisesti suuhuni työntyvää kyrpää. Livoin terskan nuppia kiimaisella kielelläni ja pyörittelin virtsaputken päätä kielikorullani. Orja ynisi hiljaa kiihotuksesta. Kurotin liukastepurkin ja metallisen penisblugin kumilakanan reunalta. Valutin liukuvoidetta kyrvälle ja sipaisin sitä myös tussuni sekä perseeni päälle.

-Tiedätkös mikä tämä on? , heiluttelin metallista blugia orjan silmien edessä.

Työnsin esinahkaa hieman taaksepäin ja hieroin kylmän metallisella penisblugilla terskan nuppia. Orja värisi hiljaa allani. Ehkä kiimasta, ehkä pienestä pelosta. Upotin penisblugin pään hitaasti virtsaputken sisään. Näitä leikkejä oltiin harrastettu ilmeisesti ennenkin, sillä blugi tuntui uppoavan urethraan odotettua helpommin. Työnsin blugin viisi senttiä syvemmälle, ja liikuttelin blugia kyrvän sisällä varovasti edestakaisin. Vaimea Aaaaahh-sinetöi nautinnon. Istahdin koko painollani orjan vatsan päälle takakenoon ja työnsin vittuani komeassa taisteluasennossa sojottavaa kyrvän vartta vasten.  Tarrasin kyrvän varteen toisella kädellä voimakkaasti ja aloin työntelemään sitä viekoittelevasti märkää pilluvakoani vasten. Runkkasin kyrvän vartta tussullani ja liikuttelin peniksen päästä törröttävää plugia varovasti. Orjan vartalo sätki aiempaa enemmän, ja huokailu enteili laukeamista uhkaavasti.

-Pisaraakaan spermaa ei valu tästä kyrvästä ennenkuin annan luvan! Mylvin äänekkäästi.

Vedin penisblugin hitaasti kyrvän nupista ulos. Siirsin vartaloni orjan reisien päälle ja hivutin persettäni hieman lähemmäs orjan vartaloa. Hieroin peniksen nupilla halukasta anustani. Työnsin kyrpää ensin viekoittelevasti sisään vain muutaman sentin ja vedin vehkeen saman tien ulos. Seuraavalla työnnöllä kyrpä upposi liukastettuun persereikään solahtaen.

Kyrpä työntyi anukseeni kerta kerralta sujuvammin. Aina välillä ihan ulos asti, ja sitten voimakkaasti sisään koko kyrvän varren mitalta. Perseestä kuuluva litinä ja lotina tuntui kiihottavan orjaa entisestään.

-Sa-sa-saaaaaaaanko jo laueta ihana valtiatar? Oi saanko? Räjähdän kohta!

Tihensin tahtia ja runkkasin munaa perseelläni voimakkaasti. Orja vavisi kiimasta ja nautinnosta.

– Nyt saat tulla, tokaisin ja tunsin kun valtava spermasuihku pääsi valloilleen. Lämmin neste täytti anukseni, ja työnsin munan juuren aivan pohjaan asti orjan voihkiessa hiljaa.

Vedin tyydytetyn kyrvän pois perseestäni hitaasti ja pakitin orjan kasvojen eteen perse edellä.

Levitin panemisen jäljiltä turvonnutta persereikääni kaksin käsin kauniiksi koloksi ja pieraisin perseeseeni pumpatut mällit orjan kasvoille. Hieroin spermaista persettä vasten orjan naamaa ja hän työnsi kielensä esiin lipoakseen spermasta limaisen perseeni puhtaaksi. Kun viimeisimmätkin spermapisarat olivat tulleet ulos anuksestani, päätin tyydyttää itseni orgasmiin.

Työntelin sormiani kiiltävän mehukkaaseen tussuuni orjan kasvojen edessä samalla kevyesti g-pistettä kosketellen. Avuttoman orjan katselu sai aikaan vartalossani kiiman väristyksiä.

Painoin pilluni orjan kasvoille ja tunsin kostean kielen työntyvän syvälle vittuuni. Kieli nussi pilluani samalla kun hieroin sormin klitorista.

-Aaaahh, huohotin voimakkaasti kielen lipoessa pitkin liikkein aina emättimen etuosasta persereiälle asti.

-Nuole sitä persettä! Työnnä kieltä anaaliini niin syvälle kuin se menee, huohotin kiihottuneena.

Tunsin kuinka erittäin liukas kieli painui hitaasti peräaukkoni sisälle, niin syvälle kuin vain sen on mahdollista mennä. Orja runkkasi persettäni kielellään ja olin lähellä laueta. Nopeasti klitorista pyörittelevät sormeni olivat tähän leikkiin vähän turhankin tehokkaat.

Käännähdin ympäri, kasvot orjan kasvoihin päin ja istuuduin hänen rinnalleen. Työntelin sormiani syvälle emättimeen hieroen voimakkaasti g-pistettä. Sormien pyöritellessä ja painaessa tuota taianomaista kohtaa, tiesin etten kestänyt enää kauaa. Jokaisella painauksella g-pisteeni paisui paisumistaan ja lämmin tunne täytti vartaloni. Nousin polvilleni orjan kasvojen eteen.

-Avaa suu ja nuole jokainen pisara! Ärjyin kiimoissani orjalle.

Viimeiset painallukset saivat minut ekstaasiin ja tunsin räjähtäväni voimakkaasti. Työntelin sormia pilluuni kiihtyvällä rytmisellä tahdilla koko ajan voimakkaammin. Vedin sormet viimeisellä työnnöllä nopeasti pois. Voihkin ja tärisin voimakkaan ejakulaation kourissa, kun nesteet suihkusivat kohti miehen kasvoja ja avointa suuta. Orjan avoin suu otti vastaan jokaisen pisaran mitä pillustani irtosi, ja kurottautui nuolaisemaan viimeisetkin nesteeni pillun päältä.

Käännähdin orjan vierelle polvilleni ja taputin tämän poskea napakasti.

-Hyvä poika ansaitsee palkinnon.

Kommentoi

top