search
top

Ilta Yyterissä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (88 votes, average: 2.53 out of 5)
Loading...

Aamu auringon säteet valaisivat läpi vanhojen ikkunaruutujen tuvan keittiön pöydän pintaa, pohdin kuinka hyvin se saa pienetkin tomuhiukkaset näkymään. Samalla, kun heräämisliike hiljalleen edistyi, huomasin kirjekuoren pöydällä. Ai niin tänään taisi olla syntymäpäivä. Mitäköhän se avopuoliso oli keksinyt. Noh, kaadoin kahvia mukiin ja aloin repimään kirjekuorta hiljalleen auki. Peruskortti, sisäsivulle oli kirjoitettu ”Tänään olen Sinun, suostun tahtoosi”. Niin onhan niitä ideoita ollut, monenlaisia pohdiskelin mielessäni. Piti vielä siemaista toinen kuppi kahvia ja pohdiskella yksinkertaista ja arvoituksellista kortin sanomaa, jonka ymmärsin lahjana. Minulla oli suunnilleen kuusi tuntia aikaa pohtia, kunnes Jonna tulisi töistä, minulla oli sattunut vapaapäivä syntymäpäivälleni.
Jotakin fantasiaa olisi kiva yrittää toteuttaa ajattelin, ja melko pian mieleeni tuli ajatus lähteä käymään yhdessä syömässä, terassilla ja päätyä lopulta rannalle. Muistin, että olin tilannut jostakin nettikaupasta hänelle seksikkään mekon, joka oli vielä paketissa avaamatta sivupöydän kulmassa. Päätin, että nythän se kelpaa…sopii miten sopii. Joo, se kengät, ne saa riittää, päätin. Jonnan saavuttua kotiin hän halusi käydä suihkussa ja pestä työpäivän hiet ja tomut. Hänen katse vaikutti vähän siltä, että hänet olisi pitänyt ottaa kyselemättä, rajusti, takaapäin. En tehnyt elettäkään asian eteen, niin hän oivalsi, että nyt on jotain juonittu. Lähdetään synttärien kunniaksi syömään totesin ja annoin mekon hänelle, josta en lainkaan tiennyt sopiiko ylipäätään edes. Tämä pelkästään? Hän kysyi. Ei, vaan myös kengät sanoin. Mekko oli hyvin lyhyt, vartalonmyötäinen, joka toi kivasti esille hänen lantion ja rintojen muodot.
Mekko oli sen verran lyhyt, että varmaan autossa istuessa vastaan tulevista rekoista näkyi hänen pillu. Koko tunnelma oli niin kiihottava, että koko automatkan taisi käteni vaeltaa hänen haaroissaan ajaessamme ravintolaan muutaman kymmenen kilometrin matkan kaupunkiin. Easypark sovellus meinasi unohtua, kun katsoin miten hän autosta noustessa nyki mekon helmaa alaspäin. Eipä se oikein tuntunut kävellessä pysyvän alhaalla, vaan päinvastoin lantion liike nosti mekon helmaa pikku hiljaa kävelyn tahdissa ja sitä piti nykiä tämän tästä. Korkea korkoiset korkkarit saivat pepun keinumaan ja ryhdin hyväksi, itse asiassa kokonaisuus oli upea. Mutta olihan salainen haaveeni myös nauttia ihailevista katseista, joita hän sai osakseen runsaasti, taisi joku vislatakkin. Ja kun ei ollut rintsikoitakaan, nännitkin näkyi kivasti mekon alta. Jonnan katseet harhaili ja hän oli epäileväinen pukeutumisensa soveliaisuudesta ravintolan ilmapiiriin.
Tarjoilija tuli aika pian tuomaan ruokalistat ja teimme tilauksetkin saman tien. Odottelun aikana käskin Jonnaa levittämään vähän haarojaan. Tässäkö? Niin, just ja nyt tokaisin. Sormeta itseäsi, sanoin. Istuimme ravintolassa ihan takanurkassa, mutta myöskin ikkunan edessä. Ohikulkijalla oli mahdollisuus jotain nähdä, ravintolan asiakkailla ei ehkä ollut niinkään suoraa näköyhteyttä. Hän teki työtä käskettyä ja alkoi lämpeämään tunnelmaan ja pukeutumisen häpeät kaikkosi. Muutamia ihmisiä käveli ikkunan takaa, mutta en ole varma huomasiko kukaan, mitä sisällä tapahtui. Oon nyt ihan märkä Jonna totesi. Hyvä, sanoin. Sitten annoksemme jo tulivatkin ja aloimme syömään. Ehkä sormista, jotka oli käyneet siellä, tai itse pillusta tuli mukava lisä aromi, joka tuoksui vienosti.
Ruokailun jälkeen käveltiin terassille. Valitsin meille paikan ja sanoin, että haeppa meille juotavaa. Ihan siksi, kun halusin katsoa, miltä hän tuossa mekossa ja korkkareissaan näyttää, kun hän baaritiskille astelee peppu keinuen. Neljän nuoremman miehen pöytäseurueessa kääntyi kolmen päät ja neljäs hieroi kännykkäänsä. Itsetuntoani hyväiltiin siinä hetkessä…tunsin olevani Mies, kun olin saanut itselleni noin seksikkään ja kauniin naisen. Parasta oli hänen kantaessaan siideriä ja oluttuoppia yhtä aikaa, ei ollut kättä millä nykiä nousemaan pyrkivää mekon helmaa alas. Jännäsin riittääkö matka siihen, että pillu näkyy…sitä alkoi seurata toisessakin pöytäryhmässä pari iäkkäämpää herrasmiestä, joista toisen eukko alkoi jotain ehkä juuri tästä asiasta mäkättämään, kun mies käänsi katseensa pois. No se oli siinä rajamailla, näkyikö vai ei. Tämä mekko kyllä vaatii siiderin jos toisenkin, ehkä väkevämpääkin totesi Jonna vähän tuohtuneena. Vaikka olinkin itse päivänsankari, annoin hänelle täyden vapauden nautiskella juomia, ajattelin että parempi itse olla ryyppäämättä, niin toimii vehkeet paremmin ja muistaakin jotain.
Poskiin alkoi Jonnalla tulla pientä hehkua ja tyhjiä tölkkejä, sekä laseja oli sen verran kertynyt, että tarjoilija kävi niitä hakemassa pois ja kyseli tarvetta tuoda täydempiä. Hän sanoi menevänsä käymään vessassa. Kaivoin taskustani geishakuulat, annoin ne hänelle. Hän ymmärsi tarkentamatta, että kädet vapaana on tultava takaisin. Hän oli selvästi pikku hiprakassa ja päätimme, että jatkamme matkaa, kun hän on käynyt tarpeillaan. Putoaako kännykkä, käsilaukku tai horjahtaako muuten ajattelin mielessäni. Hän selvisi kunnialla. Torin laidalla avoin hänelle auton oven ja starttasin vanhan veekasin käyntiin, suuntana hiekkaranta. Matkalla hän pohti, olenko pakannut mukaan uimavarusteita, ja pitääkö hänen tulla korkkareissa rannalle? Kruunalla tulet nakuna, vain kengät jalassa, klaavalla mekossa ja saat jättää kengät autoon. Kävi tuuri, minulla, tuli kruuna. Ajoin vähän syrjemmälle tarkoituksella, mutta eipä kyllä montaa ihmistäkään ollut, oli jo aika rientänyt sen verran. Alkoholi oli auttanut rentoutumaan ja mekko lähti aika sujuvasti. Nännit törötti varmaan viileästä tuulahduksesta mereltä, mutta miehestä se on aina yhtä kivaa tulkita naisen kiihottumiseksi. Otin takapenkiltä käsiraudat ja laitoin ne hänelle, sekä kaulapannan talutushihnalla. Väitän, että aika monesta näytti tosi kiihottavalta. Lähdimme kävelemään pikku hiljaa kohti rantaa, olihan hänellä edelleen korkkarit jalassa, jotka rajoitti kävelyvauhtia hiekassa.
Lopulta kun rantaviiva alkoi näkyä, katseeni kiinnittyi rantabaariin. Ja se oli jo suljettu, niin kuin oletinkin. Kävelimme kohti pöytiä terassilla. Pitkäaikainen, nuoruudesta asti ollut haave, alkoi olla aika lähellä toteutumistaan…sitoa oma nainen bikinibaarin pöydälle. Ja näin myös tapahtui. Otin käsiraudat irti ja komensin Jonnan selälleen pöydälle. Otin repustani pari bondageköyden pätkää ja kohta hän oli sidottu ranteistaan ja nilkoistaan täysin liikuntakyvyttömäksi pöydälle. Pillu oli aivan levällään, karvat ajeltuna ja niin kostea, että valui. Oli pakko maistaa, ja yrittää onnistuisiko antamaan hänelle kieliorkut…tai ansaitseeko hän edes orkkua ainakaan vielä? Kävelin pöydän toiseen päähän ja työnsin penikseni hänen suuhunsa, pöytä oli mukavalla korkeudella ja hänen pää retkotti pöydän ulkopuolella. Hänellä ei juuri ole kakomisrefleksiä, niin mitään likaista yksityiskohtaa ei ole, mitä tästä blowjobista kertoisi, mutta kyllä mulkku kokonaan suussa oli eräitä kertoja. Sitten huomasin, kun pari jätkää naisineen kävelee jonkin matkan päässä rantaa kohti…huomaakohan ne meidät? Tilanne alkoi minua kiihottamaan siinä määrin, että oli vedettävä penis pois suusta ja haukottava happea ja ajateltava silmät kiinni hetki kaivinkoneremonttia talvipakkasessa tilanteen helpottamiseksi.
Jonna valitti, että niska puuntuu. Irroitin hänet ja annoin vähän venytellä ja jalotella. Sitten muistin, että minulla oli mukana suupallokin, laitoin sen hänelle ja siteen silmille. Laitoin hänen kädet käsirautoihin, pakotin kumartumaan vatsalleen pöydän päälle ja sidoin jalat haralleen pöytää apuna käyttäen. Huomasin, että hänen pillusta roikkuu pitkä jojo…niin kiihottonut hän oli myös tilanteesta.
Sanoin, että käyn kauempana olevassa kahviossa hakemassa itselleni yhden oluen, kun se on vielä hetken auki. Hän koetti selittää jotain, mutta joko sillä ei ollut merkitystä, tai sitten suupallo muokkasi sisältöä muotoon, jota en ymmärtänyt. Hän kuuli askelieni äänen loittonevan, hän alkoi vääntelehtiä, ihan kuin hän ei olisi halunnut jäädä odottamaan kohtaloaan sidottuna. Tai sitten kesäöinen merituuli hiveli märkää pillua ja sai aikaan pakkoliikkeitä. Kävelin jonkun matkaa poispäin ja ihailin, miten kiihottavalta kaikki näytti. Hän tiesi kauanko minulla suunnilleen menisi. Seurailin muita rannalla olijoita, joista varmaan kyllä osa oli tajunnut, mutta eivät olleet piitanneet asiasta mitään. Näkyi ne nuoretkin paneskelevan kimpassa rantaviivan tuntumassa.
Jonkin ajan päästä kävelin takaisin, ja totesin, että siinä peppu pystyssä hän edelleen oli. En enää malttanut, tunkin kaluni Jonnan pilluun ja aloin naimaan. Koetin edetä rauhallisesti ja pidättää orgasmiani mahdollisimman pitkään. Onnistuinkin siinä, Jonna laukesi ennen minua. Hänen jalat tärisi kuittaukseksi, mutta tilanne oli hallinnassa ja jatkui määrätietoisesti. Sitten kuulin naisten puheen sorinaa ja askeleiden lähestyvän. Kaksi n.nelikymppistä naista, joilla oli koko pepun paljastavat bikinit tulivat istumaan tuoleille ja kysyivät kohteliaasti saako tähän tulla? Nyökkäsin, että saa mutta samalla tunsin, miten peli oli pelattu, orgasmin aalto alkoi vyörymään kuin ukkosmyrsky ja nain niin, että pöytä natisi, Jonnan jalat ja koko kroppa tärisi, hän puristi käsiään nyrkkiin. Katsojamme taputtivat, vaikka he näkivät vain loppuhuipennuksen.
Itseasiassa tarjosimme heille myös kyydin keskustaan ja menimme porukalle terassille nauttimaan vielä muutaman…Jutustelut olivat aika seksipainotteisia jostakin syystä.

Kommentoi

top