search
top

Jessikan kokemuksia

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (157 votes, average: 2.99 out of 5)
Loading...

Moi. Mä oon Jessika. 20-vuotias ja oikein näyttävä pakkaus vaikka itse sanonkin. Hieman alle 160 cm pitkä, hoikka ja urheilullinen. Minulla on pitkät vaaleat hiukset ja siniset silmät niin kuin kunnon suomalaisella naisella kuuluukin olla. Oman ikäiseni pojat eivät ole koskaan minua pahemmin kiinnostaneet. Sydämeni sykkii etenkin 30-40 vuotiaita, pitkiä miehiä kohtaan. En tiedä mistä johtuu, mutta etenkin varatut miehet kiihottavat minua valtavasti ja rakastan varattujen ukkojen kanssa flirttailua ja vähän jotain muutakin. Mutta niinhän sitä sanotaan että elämässä pitää olla tavoitteita ja pitää tehdä sitä mistä tykkää.

Tänään kerron teille Johanista. Tämä tapahtui viime kesänä, kun olin mummolassani maaseudun rauhassa viettämässä toimetonta kesää. Olihan jäänyt työttömäksi koronan suljettua yhteiskunnan. Minua se ei varsinaisesti haitannut. Olipahan kerrankin lupa loikoilla vaikka koko kesä tekemättä yhtään mitään ja hankkia upea rusketus. Mummini asuu omakotitalossa pienessä kylässä, jossa kaikki tietysti tuntevat toisensa. Mummini oli piikana nuoruutensa työskennellyt ja mennyt sitten naimisiin ukkini kanssa joka oli linja-auton kuljettaja ja muuttanut tähän pikkutaloon ukin kotikylille. Ei siis sen kummoisempi prinsessa satu. Minähän en tietenkään missään lehmän paskan keskellä ollut kasvanut, vaan ihan eräässä etelän keskisuurehkossa kaupungissa.

Eräänä päivänä poikkesimme mummini kanssa järven rantaan, jossa oli paikallisen yhteisön yhteinen kylätalo ja rantasauna, jossa kai talvisin harrasteltiin avanto uintiakin. Kyseisessä paikassa oli tarkoitus pitää jotkut pienet kyläkekkerit. Toki kaiken maailman turvavälejä mukamas noudattaen, niin kuin nykyään on muodikasta. Mummini tietysti hääräsi siellä keittiössä, niin kuin varmaan kaikissa kylän tapahtumissa. Minulla oli varsin tylsää, suuriosa paikalla olijoista oli lähemmäs keski-ikäisiä mammoja, heidän lapsiaan ja rapakuntoisia isukkeja, jotka eivät minun kaltaiselle sporttiselle neidolle kelpaisi kuitenkaan. Osa heistä oli paikallisia ja osa mökkeilijöitä. Ukot tietysti huomasivat heti, kuka oli paikan päällä se kaikkein kiehtovimman näköisin persoona, sen verran sivusilmällä nuo ukot minua katselivatkin. Joku, nähtävästi sinkkumies uskalsi minua lähestyäkin, mutta otin niin coolin ja luotaan työntävän asenteen, että ukko hävisi varsin nopeasti. Oliko tällä kylällä edes ketään hyvännäköistä miestä vai olivatko kaikki juuri tälläisiä? mietin mielessäni. Naisetkin toki huomasivat minut ja miestensä katseet. Sen verran pahoja mulkaisuja sain osakseni istuessani numeroa liian pienissä bikineissäni, joista isot tissini pursuilivat. Etenkin yksi oikein nirppanokan oloinen nainen ärsytti minua suunnattomasti. Sellainen mätää hedelmää maistaneen oloinen niuhottaja, jolla selvästi oli tänään (ellei aina?) varsin huono päivä. Illan aikana mummi esitteli minulle useammankin kaukaisen sukulaisen. Olin järkyttynyt. Miten minä voisin mukamas olla sukua näille ihmisille. Olinhan minä ihan toista maata. Ehkä geenini tulivatkin sitten mummi ni puolelta? Katsoin häntä ja mietin valokuvia, joita olin hänestä nähnyt nuorempana. Kyllä sen niin täytyi olla tai sitten oli vain tapahtunut joku mutaatio.

Myöhemmin illalla paikalle sitten ilmestyi eräs mies, joka herätti mielenkiintoni välittömästi. Noin 35-vuotias, pitkä, varmaankin 190 senttinen ja lihaksikas, varsin hyväkuntoisen näköinen. Selvästi jonkun maatilan isäntä. Pilluni herahti heti märäksi farkku shortseissani, jotka olivat kuin luotu vartaloani varten ja perseeni tuli niissä hyvin esille. Kysyin mukamas välinpitämättömästi mummoltani, että onkos tuokin joku minun sukulainen? Mummini naurahti ja vastasi ettei meidän suvustamme olisi koskaan hyväksytty ketään tuollaiseen sukuun. ”Ei olisi hyväksytty?” kysyin tyrmistyneenä. Mitä hienoa noissa mukamas olisi meihin verrattuna? Katsoin miestä terassilta ja mietin, että kaipa siihenkin tarvitaan muutos, jos nyt ei sukuun naituna niin jotenkin muuten naituna kuitenkin, järkeilin mielessäni. Toisaalta olin myös varsin tyytyväinen, ettei hän ollut tyyliin joku setäni.

Ajattelin juuri lähestyä häntä ja tehdä tuttavuutta, kun näin sen nirppanokkaisen naisen kävelevän miehen luokse. Heti tuo käärme on kyntensä iskemässä minun mieheeni, mietin. Ja jäin seuraamaan tilannetta. Nainen hymyili ekaa kertaa ja kikatti typerästi jotain miehelle. Selvä tapaus. Nainen on epätoivoisesti ihastunut, mutta tuosta ei tule yhtään mitään päätin mielessäni, kunnes näin kuinka mies suuteli tuota hirviötä poskelle. En ollut uskoa silmiäni. Samassa heidän luokseen juoksi joku kakarakin ja voin jo pahoin. Ei tuo voi olla sen vaimo ja otin tukea terassin kaiteesta. En ymmärrä miehiä! Vitsi mikä ämmä, annan sille opetuksen, kun varasti minun mieheni, uhosin mielessäni ja korjasin rintojen asentoa bikineissäni ja lähdin mukamas niin tyynenä kuin mahdollista kävelemään miestä ja hänen käärmenaistaan kohti. Heidän kohdallaan heilautin pitkiä hiuksiani olkapäilleni ja katsoin miestä silmiin yhden lyhyen kiitävän hetken ja näin, kuinka miehen pupillit suurentuivat hetkessä. Tämä toimii aina ensi kohtaamisessa. Kuulin kuinka nainen supisi jotain ohikäveltyäni ja itse kävelin ryhdikkäästi kuin ruhtinatar saunalle miettimään jatkosuunnitelmaani.

Naisten sauna vuoro olikin juuri sopivasti alkamassa ja minäkin olin aikonut toki saunomaan mennä muiden kanssa, mutta jäin kuitenkin seuraamaan menisikö nirppanokka sinne lapsikatraansa kanssa ja ilokseni hänkin oli suuntaamassa saunalle. Piilouduin liiterin puupinojen taakse. Nyt minulla olisi vapaata tilaa tehdä tuttavuutta tuohon mieheen hänen vaimonsa silmien välttäessä. Ja jos rehellisiä oltiin halusin saada hänen kyrpänsä sisääni.

Kun iso naisporukka oli ahtautunut suurehkoon kyläsaunaan suuntasin pöytiä kohti, jonne huomasin namupalan jääneen keskustelemaan muiden miesten kanssa. ”Anteeksi herrat, mutta tänne varmasti mahtuu” ilmoitin ja istuin ainoalle vapaalle penkille mahdollisimman lähelle kyseistä miestä. Miehet olivat toki hyvin tyytyväisiä, kun minun kaltaiseni nainen ei ollutkaan saunaan lähtenyt ja nyt tarjosi suloista seuraa noille herroille. Toki minua itseäni eivät muut miehet mitenkään kiinnostaneet, mutta korotin ääntäni tarkoituksella mahdollisimman kimeäksi, koska tiesin sen vetoavan miehiin ja hihittelin mukamas tyhmänä kaikille heidän jutuilleen, jopa vähä niille tuhmillekin. Halusinhan antaa tuolla namupalalle kuvan itsestäni mahdollisimman mukavana ja positiivisena ja etenkin naisellisen kiimaisena haluttava naisena. Mies katsoikin minua muiden miesten tapaan lähes huumaantuneen näköisenä ja korjailin bikineitäni taas, että rintani olisivat mahdollisin hyvin tyrkyllä ja miesten ihailtavana.

”Aikooko tyttö olla mummolassa pitkäänkin” joku mies kyseli ja ilmoitin että varmaankin koko kesän. Udeltiin myös poikaystävistä, mutta sanoin etten ollut nyt hetkeen jaksanut sellaisia, turhuuksia. ”Vai turhuuksia” miehet naureskelivat ja minä loin tuohon herkkupalaan taas sellaisen katseen, että tyhmänkin olisi pitänyt tajuta, että jotakin miestä en tosiaan turhana pitäisi. ”Minusta naisten kuuluu pitää hauskaa tässä iässä” sanoin ja ymmärsin, kuinka luntulta varmaan kuulostinkaan ja miehet naureskelivat myöntävästi.

Maatilan isännäksi uskomani mies istui miehekkäästi penkillä jalat harallaan ja annoin silmäni valua alemmas… pysähtyä hänen haaroihinsa. Millainenkohan kalu tuolta löytyisi, mietin ja nostin katseeni taas ylös kohtaamaan hänen katseensa ja vinkkasin vaivihkaan silmääni. Nyt ukko saisi itse tehdä seuraavat aloitteensa, päätin ja haukottelin mukamas väsyneenä ja sanoin lähtevä tuvan puolelle hieman lepuuttamaan itseäni ja jätin pettyneet miehet taakseni nauttimaan taas vain toistensa seurasta.

Tuvassa menin keittiöön ja laitoin uutta kahvia tulemaan. Kurkistin verhojen raosta pihalle, jossa miehet yhä istuivat. Komistuskin jäi sinne, mutta huomasin hänen vilkuilevan talon suuntaan. Kun miehet sitten keksivät jonkun asian ja hajaantuivat tuo mies lähti taloa kohti ja tiesin, että nyt hän tulee. Nojasin tiskipyörään ja olin tekeväni jotakin, kun mies astui sisään. Aistin hänen tulevan taakseni, kunnes hän otti minua lantiosta kiinni. Esitin muka säikähtäväni ja mies kuiskasi korvaani että ”Minä tässä vain, katsoit minua niin, että sinulla taisi olla minulle jotain kahden keskistä asiaa?”
”Mitä sä tarkoitat?” Kujersin tietävän kuuloisesti kun kätesi samalla vaeltelivat vartaloani pitkin.
”Jos arvaan oikein, sä taidat olla vähän tuollainen kiimainen pikku lutka.” mies jatkoi kuistuttelua korvaani.
”No jos herra niin haluaa” kihersin innokkaasti ja käännyin häntä kohti. Mies suuteli minua inhohimoisesti ja hänen kätensä kourivat vartaloani jo kovakouraisemmin. ”Mä taidan haluta sua.”
”No sit sun täytyy varmaan ottaa haluamasi, olen täysin sinun käytössäsi herrani” vastasin miehelle jo aivan märkänä. Ihanan röyhkeä mies.
”Onko täällä mitään paikkaa, jonne voisimme mennä?” kysyit ja vastasin ettei taida olla kuin tuo yksi kamari tuolla salongin takana. Ei kai sinne kukaan eksyisi. Ei kai? Mitä väliä. Tärkeintä oli vain saada tämä mies sisääni.

Nostit minut syliin ja kannoit minut kamariin, jossa laskit minut puiselle talonpoikas sohvalle. Hyvin epämukavaa. Mutta sai kelvata. Suljit oven perässämme ja aloit kilistellä vyötäsi auki. Ihanaa nyt saisin vihdoin hänen kaluaan, joka jo kovasti pullisteli housuissa. Eteeni pomppasikin kunnon yllätys. Oikein paksu ja suonikas miehen kyrpä. Olin aivan ihastuksissasi ja en voinut muuta kuin kikattaa onneissani. Koskin terskaa sormella ja painoin alaspäin ja päästin irti ja mulkku pomppasi kiihottavasti. ”Ota lutka se suuhusi” tuo syntinen perheenisä kehoitti minua ja minä nappasin heti kalusta kiinni kädelläni ja otin terskan suuhuni. Se maistui hielle, kuselle ja varmaan vanhalle spermallekin. Oikein miehekäs maku. Mies huokaisi tyytyväisenä. Kalu oli kuitenkin niin paksu, ettei se kauhean syvälle suuhun uponnut. Mies otti päästäni kiinni ja auttoi kaluaan syvemmälle. Minulla oli pieni suu ja täyteaineilla pumpatut huulet, jotka olivat revetä miehen tunkiessa paksua tukkiaan syvemmälle suuhuni. Silmäni alkoivat kostua. Ihanaa, kerrankin sai kalua jonka kanssa joutui oikeasti tekemään töitä! Mies alkoi nussia kovempaa kaluaan suuhuni, minun yökkiessä ja koristessa hänen edessään. Miehen ilme oli täynnä kiihkoa, huumaantumista ja kiihottavaa tunteettomuuttakin. Olin tosiaan hänen lutkansa ja hän selvästi pyrki tuottamaan vain itselleen nautintoa suutani käyttäen. Halusin olla hänen käytettävä huoransa. Ilman omia toiveita, vain hänen tyydytystään ja itsekkäitä toiveitaan varten.

Hetken päästä mies veti munansa taas ulos ja tokaisi ettei meillä ole aikaa tähän ja hän haluaan nyt sisääni. Hän työnsi minut pöytää vasten. ”Tuo sohva ei tule kestämään” hän tokaisi ja veti farkkushorsini alas ja painon minut pöytää vasten ja alkoi asetella mulkkuaan reiälleni vetäen stringieni narun syrjään ja alkoi työntämään paksua kyrpäänsä kuumaan litimärkään vittuuni ja alkaen heti takomaan minua kunnolla. Vinguin ja kiljahtelin ja mies tunki kätensä suulleni hiljentääkseni minut ja jatkoi takomistaan. Mietin kuinka miehen ärsyttävä niuhottaja vaimo, istui varmaan nytkin saunassa täysin tietämättömänä, kuinka hänen isokaluinen pettäjä miehensä porasi paksua siitintään lähes puolet nuorempaan naiseen vain viereisessä talossa. Vaikka kukapa tuota nyt ihmettelisi jos sattuu tietämään millainen nainen minä olen. Siitäs saat, mietin ilkeästi.

Emme huumaltamme edes tajunneet, että syntistä menoamme oli saapunut seuraamaan katselijoitakin. Kolme miestä, joista yksi oli juuri joku niistä kaukaisista serkuistani, seurasivat tätä panotuokiota oven raosta ja joku heistä itseassa myös pelastivat meidät kiinnijäämiseltä hidastamalla ensimmäisiä saunalta tulevia naisia huomattuaan heidän lähestyvän kylätaloa. Minua se ei tietenkään olisi haitannut, enhän minä tehnyt mitään väärää. Minähän vain nautin nuoruudestani ja leikin ihan kenen kanssa haluan!Mies kynsi peltoaan ja ähki kiihkoissaan kyrvän paisuessa entisestään sisälläni täysin tietämättömänä meitä tarkkailevista silmäpareista. Mies oli kunnon sonni. Isolla kalulla ja miehekkäillä otteilla hän otti naisensa ja täytti hänet aivan täyteen miehekkäillä ulokkeillaan.

Pilluni litisi kuin viimeistä päivää ja mulkku kiilsi sen tunkiessa itseään aina syvemmälle ja syvemmälle huoran vittuuni. Kukaan ei ollut niin syvälle vielä tunkeutunut ja olin aivan haltioissani upeasta maalaissonnistani. ”Huora saa kunnon kyrpää” mies ähki ja nauroi irstaasti ja olin haljeta kiimasta! Rakastan rajuja ja julmia miehiä. Pöytä natisi allamme ja olin aivan varma, että kohta se romahtaisi ja liiskautuisin tuon lihas kimpun alle, mutta mikäs sen viehättävämpi loppu tälläiselle likaiselle lutkalle olisikaan. Halusin kuten aina kiimoissani olla maailman halvin ja käytetyin lutka.

Mies alkoi olla lähellä laukeamistaan ja mietti varmasti vetäisisikö kullinsa jo ulos, mutta nähtävästi järki oli sumentanut kaiken lopullisesti ja mies alkoi karjahtaen pumpata siementään syvälle vittuni uumeniin. Oi mikä ihana vahinko. Mies puuskutti ja puuskutti ja tuntui ettei siemenestä tulisi loppua. Hän oli selvästi ollut pitkään puutteessa! Noh nyt sait sitten kerrankin kunnolla, jos typerä vaimosi ei pidä sinusta huolta, mietin ja kehui ääneen miehen upeita nussijan taitoja. Mies murahteli tyytyväisenä. Miten ihanalta mies näyttääkään lauenneena. Vähän yksinkertaiselta, mutta siksi tavallaan niin kiihottavalta, joidenkin mielestä varmasti söpöltäkin. Minä olin kuitenkin nyt saanut mitä halusin. Isoa kyrpää ukkomieheltä ja kostettua hänen vaimolleen kaiken sen mitä hän nyt sattui olemaan. Eli ei mitään rinnallani.

 

Mitä tykkäsitte? Nyt kun meillä alkaa vaihteeksi taas sulkutila täällä koto Suomessa, niin ehtisin hyvinkin kirjoitella jatkossa muistakin kokemuksistani miesten kanssa, ja niistähän riittäisikin kerrottavaa. Haluatteko kuulla? :*

Puspus. Jessika

19 kommenttia viestissä: “Jessikan kokemuksia”

 1. Olof says:

  Hei,

  Kirjoita ihmeessä muistakin kokemuksistasi!

  Alkaa ihan harmittaa, kun noin pantava Neiti jäi sinne rannikolle, kun muutin Lappiin. 😅

  Ihana viettelijä. Murr saat 38-vuotiaan miehen kovaksi.. tuu käy täällä Lapissa 😉

 2. Lisää vaan says:

  Kirjoita ehdottomasti lisää, mikään ei ole niin kiihottavaa kuin nuori nainen joka tykkää olla halpa lutka ja tykkää rajusta käsittelystä.

 3. Jani says:

  Kiva tarina. Naiset, jotka kiihottuu “lutkana” olemisesta kiihottaa minua 🙂 Teksti oli hyvin luettavaa, eikä siinä ollut minua häiritsevästi virheitä.

  (Inho)realistiset jutut, kuten tarinan miehen kalun likaisuuden olisin jättänyt pois.

 4. Pekka Mulqvist says:

  Hirveästi tyhjää lätinää mutta naispuoliset lukijat pitävät siitä. Toki hauskan humoristinen kuvaus tyypillisestä suomalaisesta naisesta. Mutta ei sitä nyt noin paljon tarvisi alleviivata. Ei voinut välttyä ajatukselta että mieshän tämän on kynäillyt joten ehkä tuo minä-muoto olisi voitu korvata kolmannessa peroonassa

 5. Pekka mulqvist says:

  Hirveästi tyhjää lätinää. Toki hauskan humoristinen kuvaus tyypillisestä suomalaisesta naisesta. Mutta ei sitä nyt noin paljon tarvisi alleviivata. Ei voinut välttyä ajatukselta että mieshän tämän on kynäillyt joten ehkä tuo minä-muoto olisi voitu korvata kolmannessa peroonassa

 6. Ei says:

  Kielioppivirheet, keskinkertainen juoni, päähenkilön älykkyyden puute. Ei kummoinen novelli, sellainen tyllerö vittu lääh puuh -tyyppinen nopea räpellys. Älä jatka ainakaan tätä ”novellia”.

 7. Aurinkoinen says:

  Jatka kirjoittelua! Oli ihana lukea tällaista naisen näkökulmasta!!

 8. Veeti says:

  Jessika on lähes yhtä tuhma ja kiimainen, kuin pomoni blonditytär 😉

 9. jj says:

  Kiitos tarinasta, ihan kiva mutta kaipaisi vain vielä hieman viimeistelyä. Muu ei minua häirinnyt mutta hieman kiinnitin huomiota siihen että tyyli vaihtuu välillä miehestä kerrottaessa minä-sinä -tarinaksi kun suurimmaksi osaksi on minä-hän -tarinaa.

  Esimerkiksi “…vastasin miehelle…” ja sitten kohta on “…mennä?” kysyit…”.

  Muuten siis ihan kiva ja kiihottava mällit irrottava tarina, kirjoita vain lisää. 🙂 Kannattaa vain ajatuksella lukea muutamaan kertaan ennen julkaisua ja vaikkapa tehdä lista asioista mitä tarkistaa tarinasta. Tai jos on joku jolla luetuttaa tarina ennen julkaisua niin sekin auttaa, itse ei aina huomaa kaikkea.

  Kaikki kunnia kuitenkin julkaistulle tarinalle. Itsekin pitkään miettinyt tarinan kirjoittamista mutta vielä on jäänyt ajatuksen asteelle.

 10. Herkku.netin Kirjailija says:

  Viihdyttävä ja oikein virkistävä tarina! Älä kuuntele valittajia, tekstistäsi tekee ainutlaatuisen juuri kertojan röyhkeä ja itseriittoinen asenne ja rohkeus varastaa vaikka perheenisä vaimoltaan kyrpää saadakseen. Ole rohkeasti täytehuulinen pissis ja se maailman halvin ja käytetyin lutka – juuri se on selkeästi sinun juttusi ja se toimii.

  • jessika2000 says:

   Kiitos paljon palautteesta ja kannustuksesta :*

   Ihanaa ja panorikasta kevättä sinne.
   Puspus.

 11. Mies says:

  Mun mieslest tää oli mahtava! Mitä nyt pienet kielioppivirheet, mut ne ny o semmost vaa! Oikeen mukava, kiimainen ja kiva juoni! Tykkäsin! Ja mielellään lisää vaa

 12. Setämies says:

  Kiihottavaa luettavaa! Setä miehen kyrpä ainakin oli heti kovana ja valmiina panemaan tuommoista narttua! Kirjoita lisää ehdottomasti!

 13. Kriitikko says:

  Ok ainekset mutta erittäin huonosti kirjoitettu. Ensin yhdyssanat kuntoon, sitten tarina järkevämpää muotoon. Nyt hyppii asiasta toiseen ja tarinassa oli paljon täysin turhaa infoa (täyteaineet, isovanhempien ammatit, kaukainen serkku…) ja todella lapsellisia elementtejä (mm. vaimon haukkuminen). Vaikutti kyllä huomattavasti enemmän miehen kuin nuoren naisen kirjoittamalta fantasialta (typerä pikkulutka saa vähän isännän munaa), ei innostanut. Myös päähenkilön huorittelu oli outoa koska eihän hän mitää väärää tehnyt, mies se huoripukki oli.

  Sitä päivää odotellessa, kun jollain palstalla törmää edes keskinkertaiseen novelliin.

  • jessika2000 says:

   Sekin riippuu ihan siitä mistä kukin ihminen itse kiihottuu, jos minua itseäni kiihottaa olla huorana ja tulla kohdelluksi sillä tavalla, niin minulla on myös siihen täysi oikeus. Kuten tekstissänikin sen mainitsen.
   ”Halusin, kuten aina kiimoissani olla maailman halvin ja käytetyin lutka.”
   Osasin toki odottaa tämän kaltaista palautetta. Kielioppivirheitä varmasti on, olen ruotsinkielinen.

   • Kimi says:

    Wau, aika siisti paketti! Tuhma suomenruotsalainen hutsu 😉

   • Olof says:

    Hei,

    Kirjoita ihmeessä muistakin kokemuksistasi.

    Alkaa ihan harmittaa, kun noin pantava Neiti jäi sinne rannikolle, kun muutin Lappiin. 😅

    Ihana viettelijä. Murr

Kommentoi

top