search
top

Iso kaluni ja Leea

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (133 votes, average: 3.02 out of 5)
Loading...

Minkälaista on rakastella naisen kanssa, jolla on pienet rinnat?

Tänne novelleihin kirjaamissani muistoissa kuuluu jonkin verran oma mieltymykseni tyttöihin, joilla on kookkaat rinnat. Rintojen koko ei kuitenkaan ole hyvän seksin kannalta tietenkään se tärkein tekijä.

Olen ollut vuosikymmenten saatossa sängyssä lähes neljän sadan eri tytön tai naisen kanssa, ja daamien joukkoon on tietysti sopinut hyvin monenlaisia naisia. Jos molemminpuolinen kipinä on löytynyt, kyse on yleensä minun puoleltani jostain muusta kuin rinnoista. Epäilemättä kalun kokokaan taas ei ole naisen puolelta se merkittävin tekijä, vaikka vuosien myötä on kyllä tullut selväksi, että jos naisella jotain vihiä jörssin koosta on ollut, se yleensä on jouduttanut hänen ratkaisuaan lämmetä vikittelyilleni ja vokotteluilleni.

Minusta rintojen koolla ei ole väliä. Naisen vartalossa on pehmeyttä, herkkyyttä ja kauneutta aina valtavan paljon. Nainen on kaunis kokonaisuus – iho, hiukset, silmät, huulet, ääni, korvat, varpaat, käsivarret. Ihania ja kiihottavia kohtia voisi luetella vaikka kuinka. Rinnat ovat silti vähintäänkin tärkeä huomion kiinnittäjä, ja tämän asian isorintaiset naiset varmaan allekirjoittavat.

Pienempirintaisten naisten osalta mieleeni on jäänyt mukava kokemus Leean, 18, kanssa. Leea oli nuoremman siskoni Kertun koulukavereita. Olin itse sinä talvena parikymppinen.

Olimme aina Leean kanssa tulleet juttuun, ja rakastin puhua hänen kanssaan kirjallisuudesta, jota hän harrasti intohimoisesti. Leea luki käytännössä kaikki pieneen sivukirjastoomme tulevat kirjat. Kirjoissa hän usein koki kiihottavana fantasiamaailman ja taiteilijaelämän Pariisissa tai Berliinissä. Aikanaan hänestä tuli tunnettu Suomen kielen ja kirjallisuuden opettaja.

Oman naiseutensa kanssa Leea kuitenkin kipuili nuorena. Syy oli ilmeinen: hänelle ei ollut kasvanut sellaisia rintoja, joita nuori nainen olisi osannut pitää naisellisina. Koulussa hän sai joskus kuulla olevansa lauta-Leea. Minua harmitti epävarman tytön puolesta. Leea oli laiha ja linnunluinen, mutta hänellä oli kauniit ja pitkät, takapuoleen asti ulottuvat ruskeat hiukset.

Eräänä talvipäivänä pyysin hänet meille kylällä kun olin itse hakemassa kuorma-autolla niittokoneen osia Hankkijalta. Leena kulki raitilla kangaskassissaan pari uutta kirjaa. Pitkä talvitakki ja kirjava huivi olivat minusta piristäviä, monien muiden mielestä outoja.

Kuormurin hytissä oli lämmintä. Kevät oli alkamassa ja räystäät tiputtelivat vettä. Hiekkatie oli muhkurainen ja kelirikkoinen.

Kotona oli hiljaista, ja kun menimme huoneeseemme, huomasin tilanteen kyllä heti latautuvan. Tyttö aisti, että tyhjässä talossa voisi tapahtua kaikenlaista.

Helposti Leea päätyikin kainalooni, ja alkoi heti vastata suudelmiini, kun aloin lämmitellä häntä. Kirjat unohtuivat äkkiä, koska molemmat nuoret tartuimme hetkeen joka meille tarjoutui. Myöhemmin Leea kertoi, että hän jo kuormurin hytissä päätti, että olisi otettavissa, mikäli mielessäni jotain sellaista sinä iltapäivänä liikkui.

Ja kyllähän nuorella miehellä liikkui. Avasin Leean hiukset ja silittelin niitä. Peppuun asti ulottuvat hiukset levisivät sängylleni. Kimputin niitä, ihmettelin niiden runsautta suudellessani. Leea selvästi nautti, kun sivelin ja haroin kutreja.

Makasimme vuotella, minä tyttöni takana. Käteni siirtyivät hyväilemään mukavan kapeaa uumaa ja naisellista lantiota. Leean takapuoli ei ollut todellakaan olematon, vaan mukavan pyöreä mutta kiinteä. Kankut tulivat tutuiksi ja varmistelin suudellessani, ja hiljalleen hänen housujaan riisuessani, etten ollut liian kovakourainen. ”Et ole.. et todellakaan!”.

Pientä luvattomuutta nautinnossamme oli. Vain pari viikkoa aiemmin olin ollut Leean parhaan ystävän Miian kanssa sängyssä. Silloin olin ollut muka auttamassa yo-kirjoituksiin valmistautuvaa abia heidän kodissaan, mutta silläkin kertaa nuorten hormonit hyrräsivät vaarallisesti. Olimme käyneet koko illan Miian kanssa silmä- ja jalkapeliä, ja käteni lepäsi hänen reidellään vähän väliä. Hän heilautteli vähän turhankin epäviattomasti vaaleita hiuksiaan ja räpytteli sinisiä laitettuja silmiään. ”Ihanaa kun tulit mua opettamaan…”, hän kujersi.

Kun isä ja äiti sitten lähtivät kylälle, nuoren miehen oli toimittava suoraviivaisesti. Kohta Miian sänky kitisi kiusallisenkin kovaa kun nussin menemään. Miialla oli mukavan leveä lantio, tissit kauniit b-kuppiset. Vaaleanpunaiset nännit hytkyivät kun ensin panin lähetyssaarnaajassa Miialle orgasmin, ja lopuksi tulin takaapäin kassini tyhjentäen. Onneksi Miialla oli antaa kondomi, kun en ehkäisystä hirveästi välittänyt huolehtia niinä aikoina. ”Ajattelin, että saatat haluta…”, tyttö sanoi kun tasailimme hengitystä. Kun vanhemmat palasivat, olimme viattomina taas kirjojen ääressä.

Miia 16-vuotias pikkuveli oli kyllä kuullut punkan kitinän, ja oli myös kertonut koulussa seuraavana päivänä, että ”Matti pani Miiaa”.

Vedin vähän verhoja ikkunan eteen, ja huoneeseen tuli hämärää. Huoneessani oli lämmintä, mutta Leea kietoi alastoman vartalonsa vilttiini ja katseli kun itse riisuuduin sängyn vierellä. Kyrpä heilahti esiin kalsarien kätköistä tanakkana.

Leea otti minut taas viereensä taakseen, ja jatkoin hänen vartalonsa hyväilyä. Talvinen päivä oli kuulas ja jostain kuului jo linnun viserrystä. ”Tuleeko Kerttu… tai teidän vanhemmat tänne milloin…”, Leea kyseli. Hän selvästi rentoutui, kun kerroin, että ketään ei olisi kotona pariin tuntiin. Hän käänsi kasvonsa minuun päin ja suuteli kiihkeästi.

Leean pitkät hiukset valuivat sängylläni. Ne olivat kauniit ja tyttömäiset. Minä hivelin hänen pilluaan, ja sormellani lämmittelin varoen klitorista. Olin jo kehittynyt kohtuullisen hyväksi naisen vaon käsittelijäksi. Leean karvoitus oli silkinohutta, ja pimppi tuntui muutenkin pieneltä.

Annoin erityistä huomiota myös nänneille, ja nuolin niitä vähän kuin Rebekan kanssa edellisenä inttitalvena (tarinani Iso kullini ja Rebekka). Leea tuntui nauttivat erityisesti tästä. ”Ihanaa.. ihanaa kun sä haluat mua!!”, hän parahteli. Murahdin jotain hyväntuulisesti takaisin, ja samalla kun nuolin tissejä, tunsin sormissani jo mukavaa kosteutta reisien välissä.

Kullini seisoi jo täystanassa. Leea hyväili vartta kohahdellen, välillä kiveksiäkin punniten. ”Joo.. voi hyvä tavaton!”.. Tytön sirot sormet kullin ympärillä vetelivät vartta edes takaisin. ”Matti mä tiesin, että.. että.. sulla on aivan HIRVEÄN iso!..”

Kääntäessäni tytön selälleen hän levitti huohotellen jalkojaan. Vako loimotti kosteana. Siinä polvillani hänen edessään hetken aikaa nautin näkymästä ja kehuin Leeaa kauniiksi, mitä myös tarkoitin. Leea vaikutti onnelliselta, mutta hänen katseensa pysyi jalkojeni välissä tanassa seisovassa jörssissäni, jolla on pituutta juuresta varren yläpuolelta mitattuna 24 senttiä, ympärystä paksuimmassa kohdassa 17 senttiä.

”Toi on.. siis.. järkyttävän kookas!”. Vakuuttelin Leealle, että se mahtuisi varmasti hyvin, mutta lupasin olla silti varovainen. ”Älä Matti ymmärrä väärin.. siis musta on aivan IHANAA, että sulla on noin uskomaton kulli!..”. Leea tuntui kuin olevan pahoillaan omasta hupsusta säikähdyksestään. Minä olin jo tottunut säikkysilmiin, jotka kohta loistaisivat onnesta, kun päästäisiin asiaan. Olin monta kertaa kuulut epäilyn siitä, ettei ”tuollainen valtava vehje” mahtuisi. Melkein aina oli mahtunut, muutamaa kertaa lukuunottamatta, ja tuolloin kaksikymppisenä olin siis ollut jo viiden kymmenen eri naisen kanssa sängyssä.

Aloitellessani lukioikäisenä sänkyhommat aktiivisesti, nuorimmat tytöt olivat olleet vain 13-14 -vuotiaita. Pidin silloin itse seksin rajana sitä, että vartalon piti olla jo jollain tavalla kehittynyt, ja tytön piti ihan oikeasti itse ymmärtää missä mennään ja haluta minun kanssani sänkyyn. Pian kyllä laitoin ikärajan korkeammalle, koska juuri aivan nuorten tyttöjen kohdalla kävi pari kertaa niin, että terska ei ollut lähelläkään mahtua sisälle.

Nyt mahtui hyvin. Leea katseli huokaillen ja sängyn laidoista kiinni puristaen, kun tatti liukui vakoon turpeiden häpyhuulten väliin. ”Ihanasti puristaa pillu!”, huudahdin itse. ”Ihanasti puristaa pillu!”, toistin ja Leea huudahti lujaa, kuinka tuntuu hyvältä ja hän toisteli, että ”mahtava kulli, mahtava kulli!”.

Kun sitten panin sängyllä päällä, altani kuului tukahdutettua nautintohuutoa. Leea souti takapuolellaan mukana raivokkaasti, silmät suljettuna. Välillä hän puri hellästi hampaani hartiaani, tuolloin kookkaaseen hauikseeni tai kyynärääni. ”Nussi!.. Pane!.. Pane!..”, kirjallisuutta rakastava, mutta ilmeisesti romaaneista muitakin oppeja omaksunut kiihkeä sen kertainen kultani huuteli.

En valehdellut Leean pillusta: se tuntui mukavan tiukalta mutta ”syvältä”, eli kohdunkaula ei heti tullut vastaan. Varteni pääsi uppoamaan syvälle, ja olin jopa hämmentynyt kuinka hyvältä tuntui. Jos naisen emätinkanava oli todella lyhyt, hädin tuskin terskani upposi sisään, mutta kullinvartta jäi suhteellisen paljon ulkopuolelle, jolloin minun oli vaikeaa kiihottua riittävästi, jotta laukeaisin.

Ison kullin ongelma on se, että ”laukeamisasennoiksi” rajautuu vain pari asentoa. Minulle paras asento on tulla takaapäin juuri siksi, että siinä naisen nivustaive ja pakarat osaltaan hierovat pitkää vartta. Tietysti sekin vaikuttaa, että siinä saan otettua naisen kokonaan, hän tulee tarvittaessa täysin syliini, naisen hiukset tuntuvat kasvoilla, pääsen puristelemaan rintoja ym.

Naidessani päällä ohjasin jälleen paksun verisuonen kullini päällä hieromaan Leean klitorista. Kohta hän huudahteli lauetessaan. Hänen jalkansa tärisivät ja hän läiski selkääni käsillään, ja pian rutisti minut täysin itseään vasten samalla kun nytkyttelin varmistellen orgasmia loppuun asti.

Leea nojasi kätensä sänkyni päätyyn ja pyllisti. ”Mitä jos sun vanhemmat tai Seija saa tietää, että sä täällä vaan nussit mua!..”. Hän huuteli kiihkeänä, ja Leeaa selvästi kiihotti paljon tilanteen luvattomuus ja spontaanius. Naurahtelin jotain vastaukseksi.

Tartuin uumalta. Näytti mukavalta kun edessäni oli sironpyöreä takapuoli, ja pitkät hiukset valuivat selkää pitkin ja vuoteelleni. Leea nytkytti vastaan kun kohta aloin laittaa takaapäin. En malttanut olla ottamatta välillä hiuksista kiinni kuin ohjaksina. ”Oh-oh-oh-oh-oh!..”, huohotin rytmikkäästi takoessani takaapäin ja tuntiessani, että kohta lähtee. Lätinä kävi ja Leeakin huudahteli kiihkeänä pyllyään pumpaten.

Kullin työntyessä nyt siis poikkeuksellisen syvälle, myös laukeaminen kohta tuntui aikamoiselta. ”Aooooohh!!!..” Huudahtelin siemensyöksyn tuntuessa polvissa asti. Tyttö kääntyi ja katsoi minua tyytyväisenä, ja ilmeeni kertoi kyllä varmasti, että aikamoisen hyvältä tuntui. Nytkyttelin sisällä pitkään, Leean mukavalla myötävaikutuksella. Sinne meni taas koko satsi – vastuuttomasti ja varomattomasti, mutta ihanan tuntuisesti.

Tasailimme kohta hengitystä, Leea lojui vuoteella kainalossani mietteliään näköisenä. ”Mä mietin, että miten sä voit ikinä.. haluta tällaista naista..”, hän jutteli selvästi yhä kehuja kaivaten. Pusuttelin ja hyväilin hänen rintojaan ja kehuin kauniiksi. Sitten kerroin, että olin tuntenut hänen pillunsa erityisen mukavuuden isokaluiselle miehelle. Tieto tuntui selvästi Leeasta hyvältä.

Sitten hän kertoi tietävänsä, että olin ollut Miian kanssa. Hän sanoi pelänneensä, että en haluaisi häntä ”rinnattomuuden” vuoksi. Kiihkeyteni oli tehnyt hänelle hyvää, ja nyt he olisivat Miian kanssa “tasoissa”.

Minua taas vähän sieppasi mukavalla tavalla se, että olin vain parin viikon välein ollut kahden ystävyksen kanssa. Näistä kahdesta ”rinnaton” Leea oli ollut mukavampi kokemus sängyssä. ”Sä olit kyllä teistä kahdesta se parempi”, sanoin Leealle pusutellen. ”Mutta Miialla.. on sentään tissit..”, hän vielä kujerteli vastaan pusuistani nauttien. ”Ei se oo se juttu…”, sanoin. Leea lupasi pitää vertailutiedon itsellään, vaikka ei voisi eikä haluaisi jättää kertomatta ystävälleen, että oli ollut kanssani.

Minusta tuntui myöhemminkin, että päätyminen saman pojan kanssa sänkyyn samana talvena oli heille mukava yhteinen tyttöjen salaisuus. Minä en asialla halunnut retostella, mitä nyt vähän monimerkityksellisiä olivat varovaiset hymyt, kun tytöt joskus tulivat minua kahdestaan vastaan.

2 kommenttia viestissä: “Iso kaluni ja Leea”

  1. Aapo says:

    Olet ollut todellinen sonni. Toisaalta ihmekkös tuo kun on noin valtava kulli. Voin vain kateellisena kuvitella, miten naiset tuollaista järkyttävän isoa kullia rakastavat. 😐
    Lisää muistoja saa kertoa, on nämä vaan todella hyviä! 👍

  2. Aurinkoinen says:

    Aivan timanttia. Kiitos kirjoituksistasi!

Kommentoi

top