search
top

Kahden kauppa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (214 votes, average: 2.70 out of 5)
Loading...

Aulan lasiovet heijastivat kahdet kasvot, väistin kumpaakin. Linnea taisi sanoa jotain mistä en saanut selvää, vastasin vain jotain sinne päin. Tilanteemme oli kestänyt jo melkein puoli-vuotta, eikä se ennen lapsen syntymää muuksi muuttuisi. Jokusia kertoja kuukaudessa, tyly txt työpuhelimeen vaati noutamaan tyttö kesken koulupäivän. Joskus ohjeet vaatetuksestaan.

Alkunsa farssi oli saanut firman pikkujouluissa, viattomasti ja tietysti hiprakassa. Olimme koko perheen voimin juhlassa ja tyttäremme oli pukeutunut tontuksi, mekkoon joka oli mielestäni hieman liian lyhyt, mutta hän piti siitä kovin ja esipuberteetin ohjaamana tämä neljäsluokkalainen esitteli mielellään kaikille ohuita reisiään. Myös pomolleni, Hankenit sun muut Harvardit läpäisseelle piinkovalle bisnes-naaraalle, joka kuinka ollakaan, myös piti mekosta. Jopa siinä määrin että sitä piti ehdottomasti päästä kuvaamaan. Niinpä keskellä ilmaisen viinan rentouttamaa juhlakansaa, laiha tyttäreni poseerasi vuoroin polvellani, vuoroin sylissäni tai halasi. Vaimo oli häipynyt ties minne, enkä vielä siinä vaiheessa nähnyt tilanteessa mitään outoa. Hieman kellot kilisivät, kun pomo ohjeisti tyttöä pussailemaan minua, ensin poskelle ja sitten suulle. Tyttäreni huulet olivat sileät ja kosteat ja vahingossa kielemme hipaisivat yhteen. Tytär kikatti nolona oudosta kokemuksesta hammasraudat kosteina kiiltäen.

Pomon ohjeilla Linnea istutettiin hajareisin syvälle syliini, ja en tiedä mitä tapahtui, juhla ja kaikki, alkoholi… Kaulaani kiertyneet kädet pehmeintä untuvaa, viileät sormet niskassa. Vartalostaan nouseva puhdas aromi ja reisiensä välistä tietoisuuteeni ryömivä lämpö. Iloisesti hymyillen tyttö poseerasi sylissäni ja huomaamattaan hiersi vulvallaan miehustaani. Linnea oli jo varmasti harrastanut sen verran masturbointia, että tiesi tarkkaan miksi lantionsa liike kohoumaani vasten tuotti hänelle mielihyvää. Kameroineen pomo nautti orkestroimastaan näytelmästä. Koetin nauraa tilanteen pois ja olla kuvissa kuin ei mitään, mutta pomo näki silmistäni että kemia toimi, niin minulla kuin nautinnosta punastuneella tyttärellänikin.

Pomo kehui tyttöä ja tämän mekkoa ja kysyi kuin ohimennen, kuin täysin asiaan kuuluvasti, mitä tällä oli alla. Tyttö oli aikuisen naisen suorasukaisesta huomiosta yllättynyt, mutta kuuliaisen selitti niissä olevan söpöjä kuvia poroista. Pomon kasvoille nousi ohut hymy ja hän esitti toiveen, että saisi otettua myös niistä söpöistä poroista muutaman kuvan, muistoksi. Köhisin varovaista vastalausetta, kun tyttö jo ujona nosteli helmaa. Ei raasu osannut vielä ihmistä pelätä. Rauhassa pomo kuvasi tytön olemattoman perseen ja pyöreän vulvan vasten ilmiselvää kohoumaa. Ympärillä ihmiset juhlivat eikä kukaan tuntunut kiinnittävän puuhiimme juuri mitään huomiota. Viimein pomo hymyillen kiitti sessiosta, totesi laittavansa kuvat välittömästi kännykkääni, jos vaikka haluaisin tehdä niillä “jotain mukavaa” itselleni, ja ennen kuin ehdin esittää tyhmää, iski tämä silmää ja omistajan elkein survaisi kätensä Linnean hameen alle ja suoraan kyrpäni kimppuun. Tottuneesti kourittiin kovuus ja paksuus josta siirryttiin arvioimaan Linnean nuppua. Tytöltä pääsi kirkaisu, kun jokin lupaa kysymättä hyväili hänen neitsyyttään. Pomo nautti suuresti aiheuttamastaan pelko-reaktiosta, merkitsi punaisella suudelmalla tyttäreni posken ja katosi nauraen ihmismassaan.

Katsoimme Linnean kanssa toisiamme, hän istui yhä koko painollaan kyrvälläni ja alkoi hiljaa itkemään, hän tiesi että jotain pahaa oli tapahtunut. Hän häpesi kiihottumistaan, häpesi antautumistaan toisen ihmisen häväistäväksi ja ennen kaikkea hän häpesi kun kaikki tämä tapahtui oman isän silmien alla. Likainen hiki valui pitkin ruumistani, en tiennyt mitä tehdä. Painoin lohduttaakseni lattanat rintansa itseäni vasten, mekkonsa kankaan läpi tunsin Linnesta kovina ulos työntyneet nännit, rintansa pehmeyttä tuskin lainkaan. Tytön lantio nyki itkun tahdissa ja se tuntui kamalalta. Olin laukeamispisteessä tuntien syyllisyyttä ja samalla haistoin kostuneiden pikkupöksyjensä tuoksun. Taistelin luonnollista reaktiota vastaan ja sain viimein itseni kutakuinkin hallintaan, myös tyttö hiljalleen tyyntyi ja humalainen vaimo-kultakin jostain pelmahti paikalle. Vaihdoin nopeasti kanssaan sanasen, sepitin että Linnea voi vähän huonosti tai jotain ja totesin ykskantaan meidän olevan nyt lähdössä. Heti! Käyn vain ensin nopeasti vessassa.

Automaattiovien sihahdus resetoi autuaalliset muistikuvat kovimmasta hanskaan vedosta sitten nuoruusvuosien, hakkasin sitä kuin se olisi ollut minulle velkaa. Tuon kerran jälkeen orgasmini siirtyivätkin sitten Pomon omaisuudeksi.

Pitkälle ehtinyt kevät yritti parhaansa, mutta minua kylmäsi ja Linnea tärisi hänkin. Tiesimme molemmat mitä tulen jälleen tekemään, kiristys oli edennyt jo aivan liian pitkälle ja viattomasta kuvamateriaalista oli kasvanut hiljalleen karkeampien ja karkeampien kuvien ja videoiden sarja. Jos ne ikinä tulisivat julki, olisin tiilenpäitä lukemassa ja pahempaa. Kaikki tietävät miten pedoja kohdellaan pytyssä, lisäksi talo ja autot lunastukseen, avio-ero ja tyttö kunnalliseen kouluun, ei helvetti! Minä en voinut muuta kuin pakottaa itseni jatkamaan lapsen syntymään saakka, ja Linnea teki kaikkensa ettei isää vietäisi pois, oli päättänyt kestää murtumatta kaiken. Tai niin hän minulle aina session jälkeen kyyneleitään niellen väitti. Meillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin luottaa pomon sanaan, että kaikki loppuisi kunhan saa muutamia kertoja kuvata kun vauva imee äitiään samalla kun äiti minua. Pomo kertoi kiinnostuksensa lopahtavan viimeistään siihen, kun Linnean maitoisat rinnat osoittavat lässähtämisestä merkkejä, hänellä olisi kyllä uusia tulokkaita.
Nyt, lasi-ovista joista olin ylpeänä kulkenut tuhansia kertoja, koetin luikahtaa huomaamatta sisään kuin piesty koira. Yritin näyttää normaalilta nyökäten väkinäisesti aula-tytölle, tämä puolestaan katsettani vältellen viittasi meitä astumaan pomon yksityishissiin. Hänkin siis jo tiesi!
Hissin peileistä näytin hikoilevana ja kalpeana varsin irvokkaalta puvussani. Tyttäreltä tuli räkää nenästä sekoittuen kyynelnoroon, koetin sopottaa jotain tyynnyttävää samalla varovasti siistien meikkitaiteilijan tekemää pakkelointia, hiukset oli ohjeiden mukaisesti muokattu jo edellispäivänä. Tyttö näytti high end-huoralta ja oli romahduspisteessä.

Noustuamme ylimpään, astuimme viihtyisään yksityisaulaan, viherkasveja ja taideteoksia, ilmassa italialaista paahtoa ja varmasti jotain kallista keinotekoista tuoksutetta. Meitä kiirehti ottamaan vastaan yksi pomoni kolmesta sihteeriköstä. “Hyvää huomenta” tuli lämpimästi, ei liian lujaa eikä liian hiljaa, katsekontakti juuri oikein mittainen, sekunti suoraan silmiin josta puvun liepeeseen. Toiset sihteerit olivat näkemättä mitään. Sulavasti tuo itseäni vanhempi, mutta silti naisellinen rouva poisti päällystakin minulta sekä tyttäreltäni. Kuinka hän hienotunteisesti oli huomioimatta tyttäreni niukkaa vaatetusta, poltto/viiltely-jälkiä tai kerta kerralta kasvavaa masua, masua jonka olemassa oloa oli aika hankala vaimolle selittää. Mitä paksuinta pajunköyttä syötin ja sovimme tyttären kanssa, että hänet oli koulumatkalla raiskattu, joku ryhmittymä tuntemattomia maahanmuuttajia. Tavallisen hysterian laannuttua, vaimoni oli selitykseen lopulta tyytynyt. Mikä soppa siitä tulisi, jos hän tietäisi kuka lapsen isä oikeasti on! Nuoremman sihteerin hienostunut rykäisy veti takaisin tähän hetkeen. Täydellinen kampaus, elegantti parfyymi, leikkaamalla täytetyt rinnat ja huulet, asu aavistuksen vapaampi ja avonaisempi kuin edellisellä rouvalla… johdattaa istumaan kunnes johtajatar voisi ottaa meidät vastaan.

Nöyryyttävästi meidät asetetaan näytille kaikkien katsottavaksi, kuin kenelläkään ei olisi mitään kiirettä ennen kuin aloittavat inhottavat puuhansa meidän kanssa. Meille halutaan antaa hetki aikaa marinoitua mielikuvissa menneistä sessioista, sekä nyt tästä kohta alkavasta. Linnea nyyhkytti vieressäni lähes katatoonisessa tilassa. Nuorempi sihteeri kyykistyi kynähameessaan tytön puoleen, nostaen valkoisesta topista esiin toisen Linnean nänneistä. “Kulta, oletko kunnossa?”, hän kysyi huolehtivalla äänellä ja katsekontaktia hakien kohotti tämän kasvoja leuasta, “Otatko vaikka pienen teen tai pilli-mehun?”. Tyttö pudisti päätään ja koetti painaa katsettaan. Kokolattiamaton järkkäämässä hiljaisuudessa sihteeri väänteli nännin kovaksi ja runkkasi esiin lämpimän maitopisaran. “Hienoa, sinähän herut jo paremmin kuin viimeviikolla! Nyt suukku auki.”, tämä sanoi ja hymyillen puhdisti sormensa Linnean lävistetylle kielelle. “Hyvää, eikö?” sihteeri kysyi ja painoi keinotekoiset rintansa pyöreiksi tyttäreni polviin. Hän silitti tämän poskea, seurasi uteliaana kynsiensä kärjillä toistuvien piiskauksien arpikohoumia ja kehui hiljaa kuinka kaunis tämä oli. Maitoon kyllästyttyään sihteeri pyöräytti topin kokonaan alas vyötärölle ja itseensä tyytyväisenä vertaili paljastunutta luisevaa rintakehää omiin muotoihinsa. Sitten poistettiin pikkupöksyt. Alistetusti Linnea nosteli jalkojaan, kun pikkupöksyt kuljetettiin häneltä pois, sihteeri korjasi polvisukat paikoilleen, eikä voinut olla vilkaisematta tytön vahattua pesää. Tämä kaikki oli meille tuttua.

Kiedoin käteni tytön ympäri koska tarvitsin halausta ja turvaa, varmasti yhtä paljon kuin hänkin. Linnean pallea värisi pidätetyn nyyhkytyksen tahdissa. Viimein ovi johtajan huoneeseen avautui ja meidät ohjattiin astumaan sisään.

Talutin lasisilmäistä tyttöä tilaan jota ei toimistoksi arvaisi. Pomoni puhui lankapuhelimeen ja keinui hänelle aivan liian isossa nahkatuolissa. Hän oli, kuten kaikki ympärillään, tyylikäs, yllään niin tyköistuva musta jakku, jollaista harva ikäisensä voisi pitää. Rasvattomuus näkyi kaulasta ja tuhannet personal trainerien kanssa vietetyt tunnit olivat yksi hänen tavoistaan hallita kaikkea, vartalostaan lähtien päättyen meihin. Määräävästi hän tarkasti tyttäreni päästä varpaisiin ja viittasi sormillaan meidät sisään.

Kuljetin katsetta toimistosta avautuvassa kaupunkinäkymässä, edes verhoja eivät sulje, haluavat aiheuttaa täyden nöyryytyksen. Kuvauslaitteistoa, heijastinkankaita ja valoja oli asetettu keskellä tilaa sijaitsevan vuoteen ympäri. Tutulla vuoteella oli lajitelma tutteja, pehmoleluja, piiskoja ja sitomisvälineitä. Kuin käskyn saaneena, kuvauskalustosta irtautui pari barbia, jotka taluttivat meidät vuoteelle jonka reunalle Linnea istutettiin. Kaivelivat lantiolaukkujaan, korjasivat kyynelten aiheuttamat vahingot ja puuteroivat kehosta arpikudelmaa piiloon.

“No niin…”, pomoni hymyili laskien puhelimen kädestään, “Aloitetaan”. Barbit tarkensivat kameroitaan ja huoneeseen tuli hiljaista. Seisoin tyttäreni edessä katsoen tämän tyhjiin silmiin, tyttö aukaisi suunsa ja reitensä samalla pujottaen kätensä selkänsä taa. Silmistä näkee, oli pomo aina sanonut, hän halusi nähdä hitaan murtumisen. Merkistään avasin sepalukseni ja nostin hellästi kyrpäni esiin. Kaikki kävi jo hyvin tottuneesti, alussa oli hankalampaa ja tyttö itki ja valitti, kun yhdyin pelosta kutistuneeseen, kuivaan pilluunsa. Häntä ei rentouttanut edes suuseksi tai persepano, kaikki sattui. Totta kai alussa kieltäydyin, kuten kunnon isän kuuluukin, mutta pomo “suostutteli” minua. Käski bimbojen polttaa Linneaa kasvoihin niin kauan, että tyttäreni itkien rukoili käyttämään itseään hyväksi. Ne olivat vaikeita aikoja, mutta pomolla oli suunnitelma hitaasti ja määrätietoisesti aktivoida tytön uhrimieli, totuttaa hänet uusiin tuntemuksiin ja lopulta vääristää normaali seksuaalisuus pysyvästi.

Tytär muuttui pitkin talvea ja minä samaten, enää ei ollut niin vastenmielistä työntyä tuohon raskaana olevaan pilluun. Vedän tytön puoleeni ja työnnän väkisin paksun siittimeni kuivien häpyhuulien välistä kuumaan vaginaan. Pieni ruumis allani litistyksissä värisee, hän tuntuu kerta kerralta paremmalta. Lantioni takoessa, unohdan kamerat ja pomon, teen ympärilleni suojan johon kenelläkään muulla ei ole pääsyä. Niissä hetkissä kivut ja kärsimys väistyvät ja on ihanaa nauttia tuon nuoren olennon antamasta nautinnosta. Pusken hikeä ja häntä toistuvasti kunnes jähmettyneen ruumiinsa pieni emätin kouristelee lypsäen minut ruumiin ja mielen hekumaan. Rauha ja syke laskeutuu kun aktista märkänä katson tytärtäni. Laskeudun hellään suudelmaan yhä sisällään ollen, nuolen hikeä ja sylkeä kasvoistaan. Yhä mahlaa valuen, irtaudun varovaisesti hänestä ja sovittelen kyrpäni sinertyneeseen suuhunsa joka vaistomaisesti alkaa nielemään kuin vastasyntynyt äitinsä nisää. Olen onnen kukkuloilla kun minua tyhjennetään. Ihanassa jälkihehkussa kuuntelen silmät suljettuina tytön kakomista ja ysköksiä, kun kurkkutorvensa vahingossa vetää spermalimaani keuhkojensa täytteeksi. Pomo taputtaa.

“Bellissima!”, hän huokaa, sysää minut Linneasta erille ja viittaa kamerat lähelle. Istuutuu tyttäreni viereen, painaa tämän reidet erilleen, eikä Linnea vastustele lainkaan. Pomo tuijottaa lumoutuneena tytön hyvin nussittua sekamelskaa, kuljettaa sormensa häpyhuulille ja kynsillään noukkii niitä järjestykseen. Linnean suljetuista silmistä valuu kyynel, muutoin hän ei liiku tai valita. Pomo tiputtaa suustaan sylkinoron klitorikselle ja merkistä toinen kameratyttönen ojentaa tälle lusikan, tällä hän kaapii talteen tytöstä valuvan sperman. Täysin keskittyen tehtäväänsä pomo nostaa arvokkaan lusikallisen toisensa jälkeen Linnean niellä. Tytön suuta filmataan. Koko hiljainen toimitus saa kyrpäni osoittamaan heräämisen merkkejä. Tähän tilaan päästyään Linneaa olisi helppo käyttää toisen kerran. Järjellinen puoleni toivoo ettei niin kävisi, mutta ruumiini ottaa vallan ja toiveikkaana tuijotan Linnean ahdasta persereikää.

Toista kierrosta ei tällä kertaa tule. Paikalle saapunut isotissinen sihteerikkö ilmoittaa pomolle bisnestapaamisesta johon täytyisi jo rientää. Pomo tuhahtaa närkästyneenä ja nousee, napauttaa kipeästi lusikalla kovettunutta kyrpääni ja survaisee lusikan suuhuni, lyö avokämmenellä Linneaa pari kertaa poskelle ja harppoo ovelle jossa sihteeri jo odottaa lyhyen trenssin kanssa. Takkia pukiessa pomo komentaa isotissiä hankkiutumaan “noista” eroon.
Melko pian pääsemmekin lähtemään, kameratytöt vielä omaksi huvikseen seuraavat kun koitan kiireellä koota itseämme säädylliseen kuntoon. Tekomme vääryys ja siitä saamamme nautinto alkavat nousta tajuntaamme. Pian Linnea on jälleen normaali, pelokas lapsi ja minä teostani tyrmistynyt isä. Bimbojen nauraessa luikimme pakoon. Hississä koetan kiskoa tytön vähiä vaatteita peitokseen samalla kun tämä vääntää liukasta kyrpääni housuihini.

Kotona höyryävän suihkun jälkeen (jonka otimme erikseen tietysti), tapahtumien lika valutettuna viemäriin, alamme voimaan paremmin. Vaimo tulee töistä kotiin ja teemme illallista. Linnea pomppi ympäriinsä pyjamassaan ja auttelee äitiään salaatin kanssa. Kello 19.00, Linnean nukkumaan meno ja molemmilta viaton suudelma otsalleen. Vaimon kanssa vielä hetki ajankohtaisohjelmia ja myöhemmin survoin kyrpääni häneen ajatellen Linnean spermalimasta vaahtoavaa suuta.

2 kommenttia viestissä: “Kahden kauppa”

  1. Jenna says:

    Hyi vittu

  2. Neitoprrhonen says:

    Kiihottavaa! Lisää!

Kommentoi

top