search
top

Pissalaina

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (71 votes, average: 2.24 out of 5)
Loading...

Jatko tarinaan “Niina maksaa pissalla”.

 

Puhelin hälytti taskussani. Kaivoin luurin esiin ja yllätys yllätys eksäni Niina koitti tavoittaa minua.

– No terve, vastasin
– No moi… Hei tota, ku mulla on vähän tiukkaa tässä kuussa rahan kanssa..
– Niin? Kyselin jo arvaten asian.
– Nii, et onks pakko maksaa sitä velkaa sulle tässä kuussa?
– Eikös me sovittu tää järjestely?! Lyhennät velkaas tai sit maksat niinku alussakin. Ärähdin Niinalle.
-Musta tuntuu niin huoralta, et sä tuut tänne leikkii sun kusileikkejäs.
– No maksa sit velkas, ni ei tarvii tarjota pillua ja pissaa vastineeks.
-Itseasiassa mä tarviisin vähä lisää.. Et selviisin tästä kuusta… Niina nyyhkytti.
– Ei vittu! Et oo tosissas!? Paljonko neidille pitäis lainata lisää nyt sitte?
– Pari… Sataa..?
– Ei jumalauta sun kanssas! Nyt me tehään just niinku mä sanon. Tuon sulle noi pari sataa tänää illalla ja sä suostut kaikkiin juttuihin. Noi lisätään sun velkaas ja tän iltanen kuittaa tän kuun. Okei, onko selvä!? Ja tankkaat rakkos täyteen, koska tiiät et mä haluun pissaa.
– Niinku mihin juttuihin?
– Sen näät illalla. Ei vastaväitteitä. Moi!

Puhelun jälkeen laitoin kiihkoissani viestin Saralle. “Tänään tuu mukaan viideltä. Pieni yllätys, mut tykkäät varmasti. Pissaamisiin”

Odotin malttamattomana iltaa tulevaksi. Kyrpä kovana mietin mitä kaikkea voisikaan tapahtua. En uskaltanut runkata, koska olisin lauennut varmasti samantein. Kurvasin viideksi Saran pihaan ja siellä teinihuorani odottikin jo. Pissa-Sara hyppäsi kyytiin ja alkoi tenttaamaan:

– No, mikä juttu?
– Näät kohta.
– Eiku kerro! Vähän ees!
– No pääset tapaamaan mun eksän.
– Siis mitäh!? Sara tyrmistyi.
– Siis tiiät et se on mulle velkaa. Aika paljonkin. Ja sillo sovittiin, et jos sillä ei oo rahaa maksaa kuukausittain mulle takasi, niin se maksaa sit.. kusella.
– Niin?
– Tänään se sit soitti et tarviis itseasiassa vähä lisää lainaa. Sanoin sille et tänään se suostuu sit mihin tahansa lainanlyhentämiseen ja sen takia sä oot mukana. Etkö ookkin halunnu maistaa naista?
– Ööö, no siis joo, mut suostuukse Niina?
– Pakko. Se on niin paljon velkaa..

Pian oltiin jo Niinan luona. Mahassa kutkutti ja kävelimme kohti ulko-ovea. Painoin summeria, johon Niina pian vastasi ja päästi meidät sisään. Asunnon ovella Niinan ilme oli näkemisen arvoinen. Hän tuijotti Saraa joka puolestaan keikisteli rappukäytävässä tiukoissa farkuissaan ja paljastavassa topissaan.

– Mitä tää on? Kuka tää on?
– Tässä on Sara. Sara, tässä Niina, mun eksä, joka on taloudellisissa vaikeuksissa.
– Moikka, Mikko sanoi et tää on okei…
– Siis mitä vittua?! Sä raahaat tänne jonku teinihuoran? Miksi?
– Mähän sanoin, et tänään sä suostut kaikkeen. Mulla on sun pari satasta. Oleksä tankannut? Voitas alottaa leikit heti.
– Joo oon juonu koko päivän, mut miten tää teini liittyy tähän!?
– Tää teini haluaa maistaa vähän sua. Eikö sun pissasta riitä kahelle?
– Ei vittu sä oot sekasin
– Niin kai, mut kai sä haluut sun kaks sataa?
– Joojoo, no mennään sit.

Riisuuduimme eteisessä Saran kanssa ilkosilleen ja katsoimme kun Niina nolona alkoi heittää vaatteitaan edessämme.

– Ota kaikki vaan pois. Kato Sara noita silikonitissejä.

Ninan tissit pullahtivat liiveistä ulos ja roikkuivat isoina palloina kun hän kumartui pujottamaan housujaan alas.

– Ja kato Sara miten riettaan karvainen pillu Niinalla on. Tekeeko mieli maistaa? Varmaan työpäivän jälkeen maistuu suolaiselle ja tuhmalle.
– Oho, mulla on ihan posliini enkä muista ku äidillä nähneeni noin karvasta.
– Niinakin sheivas ennen, mutta tykästyin sitte siitä riettaasta karvaisen vitun tuoksusta ja mausta.

Astelimme peräkkäin kylpyhuoneeseen. Niina seisoi nolona vieressä, kun aloin suudella Saran kanssa. Vedin Niinan mukaan ja annoimme kolmestaan toisillemme kielisuudelmia. Vetäydyin hieman kauemmaksi ja katselin kuinka kiihkeästi nuori Sara imi ja nuoli Niinan huulia ja kieltä.
Vedin Saran alas kyykkyyn kasvojeni eteen. Makasin kyljelläni kylmällä kaakelilattialla.

– Nyt, anna pissaa.
– Mmh, jooh. Tuu sä suutelee taas mua. Ja sun ihanat tissit.

Sara veti Niinan kyykkyyn lattialle ja alkoi jälleen suudella häntä. Samalla hän puristeli Niinan tekotissejä pienillä teinisormillaan. Kasvojeni lähellä oli uskomaton näky. Saran pullea ja nätti aivan posliini teinipillu sekä Niinan karvainen reva, josta pilkotti vaaleanpunaiset häpyhuulet. Molemmat pillut olivat kyykkyasennossa hieman raollaan ja se oli kauneinta mitä olin koskaan nähnyt. Lisäksi Saran pissareikä alkoi supistelemaan ja ensimmäiset keltaiset kusitipat tippuivat suoraan kielelleni.
Levittelin sormillani Niinan limaista karvatussua samalla kun Sara lorotteli suolaista virtsaa suuhuni ja kasvoilleni. Kivikovaan kyrpääni en uskaltanut koskea, koska spermalasti olisi lentänyt heti.

– Sara *gulps* säästä *gulp* kusta myöhemmäksi, sanoin nielaisujen lomassa.

Muutaman pinnistyksen jälkeen tyttö sai pissasuihkun katkaistua ja nuolaisin viimeiset tipat häpyhuulien välistä. Samalla paksua kiimalimaa valui Saran pillusta leualleni.

– Laita jooko kyrpä mun sisään, Sara aneli.
– Pistetään pistetään. Käy selälles tähän ni saat kyrpää pikku teinivittuusi.

Sara pyörähti nopeasti selälleen kylppärin lattialle ja asetuin itse hänen jalkojen väliin läjetyssaarnaajaan.

– Mee sä Niina Saran naaman päälle kyykkyyn. Se saa maistaa sun likaista pillua. Ja sit kuset. Sara haluu juoda sun kuset. Kato Sara miten Niinan rakko pullottaa. Ihan täynnä pissaa.

Ninan alavatsa oli tosiaa pyöreän pullea. Hän oli tehnyt kuten sanoin ja tankannut nestettä koko päivän. Nyt varmaan alkoi jo rakkoa pakottaa kovasti, koska sen pullistuman näki jo päällepäin. Häpeissään Niina kyykistyi Saran naaman ylle hieman koholleen, mutta Niina kiimaisena kiskaisi hänet aivan naamaansa kiinni ja alkoi litkiä karvaista ja liukasta vakoa kielellään. Sara ynähteli nautinnosta ja Niinan pillu litisi nuolennan kiihtyessä. Minä aloin hieroa teinipillun viivaa ylösalas kullini kärjellä ja levittelin kiimanesteitä ympäri häpyä. Viimein painoin kyrpäni kokonaan tyttöön ja hänen huohotuksensa ja voihkinta muuttui raskaammaksi.

– Pissaa nyt, sanoin Niinalle
– Se tykkää siitä. Se on mun kusihuora ja se juo vaikka litratolkulla pissaa.
– Joo, pissi mun suuhunhh.. Sara ynisi.

Samalla kun työntelin rauhallista tahtia kyrpääni teinivittuun ja hieroin hänen törröttävää klitoristaan, Niina alkoi valuttaa kusta Saran suuhun. Kovasta pissahädästä huolimatta pisu ei alkanut ensin tulemaan ja Niinan pinnistäessä hän pieraisi Saran kasvoille. Niina katsoi minua nolona, melkein kyyneleet silmissä ja Sara hihitteli hänen allaan.

– Anna mennä vaan. Pissi. Pissi kunnolla vaan.

Niinan pissareikä aukesi viimein ja keltainen voimakkaan hajuinen virtsa suihkusi Saran suuhun. Teinilutka irvisteli kusevan karvapillun alla, sillä koko päivän pidätetty kusi oli väkevää ja suolaista. Hän kuitenkin nieli ahnaasti niin paljon kuin pystyi ja loput virtasi poskia ja kaulaa pitkin lattialle. Toisella kädellä Sara räpläsi klitoristaan ja toisella nännejään. Itse panin tuota litisevää pillua ja katselin kuinka Ninan rakko tuntui olevan loputon ja tuo ihana virtsa suihkusi paineella ja kasteli Saran kokonaan.
Kumarruin eteenpäin ja työnsin kasvoni Saran kasvoihin kiinni. Niina nojasi taaksepäin ja pissasuihku jatkui yhä. Otin pissaa suuhuni niin paljon kuin pystyin ja nielin suullisen kerrallaan. Sara nuoli ylitse valuvat pissanorot huuliltani. Viimein Niinan lorottaminen loppui ja Sara koukki kielellään vielä viimeiset kusitipat pilluvaosta.

– Mmhhh, hyvää. Mumisi Sara.
– Nyt.. Lentää.. Spermat.. Sain sanotuksi, kun koko päivän pidätelty siemensatsi purkautui teinipilluun.

Hetken levättyäni Saran sisässä lupsautin vielä puolikovan limaisen kullini ulos. Tyttö itse ynisi allani ja hieroi sormillaan vakoaan ja levitteli spermaani ympäri häpyään. Nina puolestaan istui Saran pään etupuolella jalat levällään perse pissalätäkössä.

– Joo, oliks tää tässä? Hän aloitti.
– Musta tuntuu, et pitäskö meijän vaihtaa..
– Mitä vaihtaa? Nina vastasi epäillen.
– Reikiä. Jos kokeillaan vieläkö sun pillus ottais mun kyrvän sisälle?
– Joo ei me kokeilla.
– Mites ne lainasataset? Tai kun lupasit suostua kaikkeen?
– Oleksä tosissas? Miks sä mua nussisit kun sulla on tää teinipillukin? Ja mä oon ihan karvanen.
– Pitäähän sitä muistella miltä sun pillu tuntu. Ja ei noi karvat haittaa mua edelleenkään. Kunnon rietas pillu. Noni käy sä vuorostas toho selälleen.

Niina kävi selälleen kylpyhuoneen lattialle virtsalammikkoon, joka ei vielä ollut valunut lattiakaivoon. Hän oli lohduttoman näköinen ja vaikutti siltä että hän purskahtaa pian itkuun. Kumarruin polvillani alas ja levitin eksäni reidet levälleen. Painoin kasvoni karvaiseen ja limaiseen tuheroon ja aloin maistelemaan.

– Onhan tää kostunut muutenkin kuin vain kusesta.

Ja jatkoin pillun lipittämistä. Helakan punaisten häpyhuulien välistä tihkui kiimalimaa jota maiskuttelin innoissani ja vertailin mielessäni Saran nesteiden makuun. Sara katseli haltioituneena ja istui vessanpöntön päällä hieroen hiljaa klitoristaan. Nousin Niinan jalkovälistä ja aloin sovittelemaan terskaani pillun reijälle.

– Tuu tähä viereen kattoo miten se uppoo sisään. Sähän voit nuolla Niinan klittaa samalla, ehdotin Saralle.

Tyttö pomppasi paikalle heti ja alkoi pyörittelemään Niinan paisunutta häpykieltä. Työnsin ensin terskan verran sisään ja vedin ulos. Toistin tämän useasti ja ihana litinä alkoi kuulua, kun aloin joka työnnöllä painamaan kyrpää yhä syvemmälle Niinan emättimeen. Sara lipsutteli kielellään Niinan klitorista ja levitti sormillaan karvoja edestä.

– Käänny tohon päälle. Anna ku Niina maistaa sua.
– E-eiii, emmä haluu, Niina voihkaisi
– Kyllä sä haluut. Mee vaan Sara sen naamalle.

Sara nosti jalkansa ja levitti pyöreän ja pullean pyllynsä Niinan naamalle. Saran noustessa pystyyn ja kyykistyessä enemmän kasvojen päälle näin kuinka spermani valui Niinan leualle.

– Maista vaan. Saran pillu on hyvää.

Niina pudisti päätään ja piti huuliansa kiinni.

– Maista nyt. Oothan sä nuollu mun persereikääkin.

Viimein Niina työnsi kielensä ulos ja alkoi tönkösti maistella Saran limaista teinipillua kielensä kärjellä. Sara ynisi hiljaa Ninan kasvojen päällä. Eksäni piti vain kielensä kärkeä ulkona ja nyökytti päätään edestakaisin kielenkärjen kyntäessä teinihoron limapillua.

– Mites? Tulisko kusetkin samalla? Kysyin Saralta.
– Eii. Eikä! Et kuse jooko? Niina nyyhkytti samalla kun Saran märästä raosta valui nesteitä norona Ninan naamalle.
– Maista nyt vähän. Maistoit joskus omaakin pissaas.
– Eikä hei. Emmä haluu.
– Haluuksä niitä lainasatasia?
– Jos vaan tisseille. Ei suuhun?
– Pissat suuhun tai ei rahaa tipu! Anna Sara nyt vaan tulla..

Keskittyneesti Sara alkoi pinnistää pisua. Niina oli tyytynyt kusiseen kohtaloonsa ja odotti nyyhkien pissasuihkua yläpuolelta. Haltioituneena katselin ja jatkoin hitaita työntöjä kulli kovana Niinan märässä ja karvaisessa vaossa.. Kohta pissareikä aukesi ja loputkin Saran rakosta purkautui ulos. Kirkas ja terävä pissasuihku lorisi Niinan kasvoille ja kaulalle. Hetken hän koitti pitää suutaan kiinni, mutta joutui pian avaamaan huulensa ja kusi suihkusi kurkkuun. Hädissään hän nieleskeli teinin virtsaa jota tuntui vieläkin riittävän.

– Hyi..*gulp* Ei enää.. *gulp* Emmä.. *gulp* haluu..
– Ihan vitun ihanaa, juo pissaa, juo mun pissaa, Niina hoki lorottaessaan avuttoman Ninan päälle.

Muutamien sekuntien aikana kiihdytin panemista ja viime hetkillä lupsautin kyrvän ulos karvareijästä. Näky oli kiihottavin mitä olin koskaan osannyt fantasioida. Eksä litkimässä kyykkäävän teinin pissaa suoraan pillusta ja minä kyntämässä samalla riettaan karvaista ja limaista vittua. Spermalasti rusikahteli Niinan tisseille asti ja loput tähtäsin karvapöheikköön.

-Yyyhh.. Eikä… Älä. Niina nyykytti, kun Saran kusi virtasi hänen suuhunsa ja koko kasvoille.
– Kaikki vaan, kunnolla nyt, komensin.

Pian Saran virtsa loppui ja viimeiset tipat tippuivat Niinan huulille. Kyyneleet valuivat hänen poskilleen. Kysyvänä Sara katsoi minuun.

– Multa tuleekin vielä. Ihan täynnä rakko. Mihinkä mä päästän..?
– Anna mulle. Kuse mun suuhun. Mä haluun sun pissat. Sara aneli.

Aloin pinnistää pissaa ulos puolijäykästä kullistani. Sara laskeutui kontilleen lattialle ja työnsi naamansa Niinan viereen

– Nyt tuleekin hyvää. Ihan vitun voimakkaan makusta. Mä juon omaa pissaa vaan jos mä en saa Mikon namia, Sara aloitti.
– Eikä hei enää. Mulle riittää jo. Emmä juo enempää. Tää on ihan sairasta, Niina esteli.
– Kyllä muuten juot jos sä ne rahat haluut. Sä oot nyt kusihuorana tän illan ja juot niin paljon ku meijän rakoista vaan tulee. Sitä paitsi ehkä sä tykästyt makuun ja alat itekin nauttia pissasuihkuja.
– Älä, emmä haluu. Miksei tää voi jo..

*spruiiishhh* Ensimmäinen suihkaus sihahti terävästi Niinan kasvoille. Sitten hana aukesi kyrvästä ja kusta alkoi roiskuamaan kovalla paineella Niinan suuhun ja välillä Sara ohjasi suihkun omaan suuhun.

– Hyi… Vit.. Emmä.. Hyisaat..Pahaa.. Niina manaili ja haukkoi henkeään pissavirran roiskuessa ympäri naamaa.
– Eikä ole pahaa, sanoin ja käänsin kullin ylöspäin ja suihkutin paineella pissiä omaan suuhuni.
– Vähän voimakasta ja kirpeetä, mut hyvää tää on. Juo pois vaan.

Sara nappasi taas välillä varresta kiinni ja ohjasi pissat omaan suuhun ja tuijotti samalla ylöspäin minuun kun nieleskeli kokonaisia suullisia kustani. Keltainen virtsa suihkusi tyttöjen ylle ja Sara nautiskeli silmät suurina kiihkosta tuijottaen ja Niina taas kyynelehti ja koitti suojautua kusisuihkulta.

– Oo vittu mä rakastan pissaa. Hyvää kusta pissalutkan suuhun. Sara ynähteli lattialla.
Hetken päästä suihku tyrehtyi ja pieniä roiskauksia lenteli kullin päästäni. Molemmat tytöt olivat lattialla märkänä pissasta. Sara sormi pillussaan nauttivana ja Niina itkuisena märät silikonitissit pystyssä törröttäen. Saran selkä kaartui kaarelle ja hän laukesi kovaa voihkaisten samalla klitoristaan vimmatusti hieroen.

Nyt oli Niinan vuoro olla kusessa. Kirjaimellisesti. Selvästi nielty virtsa ei ollut ensikertalaisena hänen mieleensä vaan ensin muutaman hallitun yökkäyksen jälkeen hän kurkotti pöntölle ja kellertävä, lähes täysin nestemäinen oksennus roiskahti pyttyyn. Muutaman kakomisen ja yökkäämisen jälkeen vatsa taisi tyhjentyä pissasta, kun hän jäi kusisena ja nöyryytettynä kylppärin lattialle limaa suu pielestä valuvana ja kyyneleet silmistä vierähtäen.

– Höh, hyvät kuset meni nyt hukkaan. Mulla on vatsa täys pissaa, huokaisi Sara ja silitteli pyöristynyttä mahaansa.
– Se pari hunttia on tuossa ja ojensin setelit pissaiselle tytölle joka otti ne häpeissään vastaan.

Minä ja Sara puimme vaatteet päälle, vaikka olimme yltäpäältä märkänä pissasta. Tämä lisäsi vain kiihotusta ja tiesimme, että kotona odotti uudet kosteat sessiot ja ummehtuneen kusen tuoksu lemahti vaatteistamme.

2 kommenttia viestissä: “Pissalaina”

  1. Masa says:

    Tarkkuutta olisi voinut vähän olla enemmmän, mutta kyllähän tätä tarinaa pystyi seuraamaan ihan hyvin.

    Ihanaa kun kirjoitit jatkoa tälle sarjalle, olen alusta asti ollut tyylisi ja tarinasi fani. Jatka samaan malliin!

  2. Tarkkuutta says:

    Menee Sarat ja Ninat tekstissä hiukka sekaisin. Kärsii aika pahasti moisista hätäilyistä, vai onko tämä jostain kopioitua/käänneltyä? Tuntuu siltä, että kirjoittaja ei ole itse ollut ajatuksella mukana kirjoittaessaan.

Kommentoi

top