search
top

Kati ja perheen koira

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (198 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...

Katin elämä oli lopussa. Hän oli ollut päätä pahkaa ihastunut luokallaan olevaan poikaan ja vihdoin uskaltanut pyytää tätä treffeille. Vastaus ei ollut mieleinen. Poika oli nauranut kovaäänisesti. Hän oli kohottanut äänensä niin että kaikki ympärillä olevat varmasti kuulivat ja sitten haukkunut Katin rumaksi, tyhmäksi ja läskiksi ja lopuksi vielä huutanut että ei olisi moisen ö-luokan tytön kanssa missään tekemisissä, ei vaikka maksettaisiin. Kuuloetäisydellä ollut poikajoukko liittyi mukaan ja pian he kaikki naureskelivat ja osoittelivat Katia. Hätääntynyt ja tyrmistynyt tyttö pakeni tilanteesta juoksemalla naisten vessaan ja lukittautumalla koppiin.

Koko loppuviikko oli silkkaa tuskaa. Hän ei häpeältään ja tuskaltaan pystynyt keskittymään oikein mihinkään. Lopulta perjantai saapui ja perheen vanhemmat rupesivat valmistelemaan lähtöä mökille. Katia ei moinen kiinnostanut, hän halusi vain sulkeutua huoneeseensa peiton alle ja kadota maailmasta. Vanhemmat ymmärsivät nuoren sydänsurut, mutta eivät halunneet jättää häntä yksin. Lopulta päästiin yhteisymmärrykseen: muut menisivät viikonlopuksi mökille ja Kati saisi jäädä kotiin sillä ehdolla että perheen labradorinnoutaja Hugo jäisi hänen hoidettavakseen. Kun vanhemmat ja sisarukset pakkautuivat autoon ja katosivat horisonttiin, Kati tunsi ensimmäistä kertaa moneen päivään hitusen rauhallisuutta.

Pian tuttu masentunut olo kuitenkin palasi, eikä millään ollut suurta väliä ennen kuin pari tuntia myöhemmin Hugo ilmoitti haluavansa kävelylle. Katia ulos meno ei kiinnostanut yhtään, mutta koiran kanssa vaihtoehtoja ei ollut. Tämä oli juuri se, mitä vanhemmat olivat suunnitelleetkin, tapa pakottaa tytär ylös ja ulos sisällä murjottamisen sijaan. Itse ulkoilutus sujui rauhallisesti, kunnes Kati päästi Hugon hetkeksi vapaalle koirapuistoon keskittyen itse lähinnä maan katsomiseen ja puhisemiseen. Sitten hän kuuli epätavallisen murahduksen ja nosti päänsä.

Kauhukseen hän huomasi, että Hugo oli tehnyt lähempää tuttavuutta erään tutun naarasschäferin kanssa ja oli nousemassa sen selkään. Hän ryntäsi välittömästi koirien luo, tarttui Hugoa kaulapannasta ja veti tämän irti. Schäferin emäntä, vanhempi nainen, oli myös tullut paikalle. Kati oli noloudesta punaisena.

– Anteeksi kauheaksi, en tiedä miten Hugo nyt näin pillastui.

Nainen kosketti Katia kevyesti olkavarteen

– Ei mitään. Ihan luonnollistahan se on, että ne keväällä alkaa nämä asiat kiinnostaa.

Kati pahoitteli vielä kerran ja poistui paikalta.

– Kyllä teillä koirilla on helppoa. Ei tarvi pelätä, että ihastus alkaisi sättiä julkisesti.

Loppupäivä sujui omalla tylsällä rutiinillaan. Illalla Kati makasi sohvalla. TV oli päällä, ja sieltä tuli jokin typerä realityohjelma. Kati ei sitä katsonut. Sen sijaan hän oli oikeastaan huomaamattaan vienyt toisen kätensä housujensa sisään ja siveli pillunsa huulia ajatellen epäonnistunutta treffipyyntöään. Hugo oli tullut hänen viereensä makaamaan selälleen. Kati rapsutti sen päätä toisella kädellään.

– Sä oot niin ihana. Voi kunpa sä olisit mies, Kati sanoi ohimennen.

Sitten hän kuuli omat sanansa ja ne pysäyttivät hänet ja saivat katsomaan sohvalla makaavaa Hugoa tarkemmin. Koira makasi jalat levällään haarovälin pullottaessa selkeästi. Kati ei ollut koskaan tunnustellut koiran penistä, mutta nyt hän huomasi kätensä menevän kuin itsestään Hugon vielä suojassa olevalle elimelle. Hän laski kätensä sen päälle. Koira ei reagoinut. Sitten hän tunnusteli peniksen muotoa ja kokoa ihon läpi. Hugo oli edelleen vaiti. Sitten hän puristeli ja hiveli sitä kevyesti. Hugo vastasi selkeällä huohotuksella ja heiluttamalla häntäänsä edes takaisin.

– Hyvä poika, tykkäätkö sä tästä?

Hugo selkeästi nautti emäntänsä hivelystä. Kati tunsi myös, kuinka suojassaan oleva penis alkoi pullistua ja työntyä ulospäin. Sitten hän yhtäkkiä tajusi missä hänen toinen kätensä oli ja tajusi että oli työntänyt etusormensa kokonaan sisäänsä. Hän masturboi toisella kädellä itseään ja toisella koiraansa. Se ei tuntunut ollenkaan oudolta vaan itse asiassa jotenkin kiehtovalta, salaiselta ja kiihottavalta. Hän ei halunnut lopettaa. Lopulta hän teki päätöksensä ja nousi seisomaan.

– Tule!

Kati kiersi talon läpi ja varmisti, että kaikki ulko-ovet olivat varmasti kiinni ja salpasi ne takalukkoon. Kukaan tai mikään ei saisi nähdä sitä, mitä hän seuraavaksi aikoi tehdä. Tyttö ja koira kiipesivät portaita talon toiseen kerrokseen Katin omaan huoneeseen. Hän sulki senkin oven ja salpasi sen varmuuden vuoksi tuolilla, koska ovessa ei ollut lukkoa. Sitten hän veti ikkunaverhot vielä entistäkin tiukemmin kiinni niin, että niihin ei jäänyt pienintäkään rakoa. Tarkastettuaan kaikki mahdolliset nurkat ja raot vielä toiseen kertaan hän viimein totesi huoneensa turvalliseksi, huokaisi kovaan ääneen ja riisuutui täysin alastomaksi. Vetäessään pikkuhousut jalastaan hän tunsi pillunsa kipunoivan ja sykkivän sellaista kiimaa, jota ei ollut kokenut koskaan aiemmin.

Kati istuutui sängylleen ja taputti kädellään patjaa.

– Hugo, tule tänne.

Hugo oli koulutettu hyvin. Se tiesi, että sängyille ei saanut mennä ilman lupaa, joten se epäröi. Kati toisti kutsun ja Hugo uskalsi viimein nousta sängylle seisomaan emäntänsä viereen. Kati alkoi heti hyväillä koiran kalua. joka tuntui edelleen kovana Hugon vatsaa vasten.

– Noin. Hyvä. Kylläpä sä tunnut innokkaalta. Tekisikö sun mieli tehdä vähän pentuja? Mamia ainakin vähän kiinnostaisi.

Kati silitti ja rapsutti nyt Hugoa molemmilla käsillään ympäriinsä. Hugo ei tietenkään vastannut, mutta huohotti innostuneesti yhä raskaammin.

– Mutta lupaat sitten, että et ikinä kerro tästä kenellekään. Kukaan ei saa koskaan tietää.

Katilla ei ollut mitään aikaisempaa kokemusta seksistä. Hän ei oikein tiennyt miten asiat pitäisi aloittaa, joten hän päätti toimia yksinkertaisesti. Hän kääntyi sängylleen nelinkontin ja pyllisti kohti Hugoa tarjoten pillunsa tämän käytettäväksi. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut, koira vain katseli emäntänsä toimia hämmentyneenä.

– Hugo, tule tänne. Nouse mamin päälle

Hän taputti pyllyään toisella kädellään ja katsoi olkansa yli kutsuen. Hetkeen mitään ei tapahtunut, mutta sitten Hugo lähti liikkeelle. Hän työnsi kuononsa Katin kuumana hohkavaan pilluun ja haisteli sitä.

– Juuri niin. Hyvä. Juuri sitä saat käyttää. Rohkeasti vaan.

Hugo ponnisti eturuumiinsa Katin selälle. Hän tunsi sen painon päällään. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut ja Hugo hyppäsi taas pois. Kati kokeili koiran kalua. Se tuntui yhä kovalta. Hän kutsui uudestaan.

– Hyvä Hugo. Juuri noin, mutta pidemmälle vaan.

Hugo nousi emäntänsä päälle uudestaan. Nyt Kati tunsi kuinka koira jo nytkytti pari kertaa, mutta oli edelleen liian kaukana ja sitten Hugo nousi taas pois. Tämä sama kuvio toistui kymmenisen kertaa aina epäonnistuen. Yhden ainoan kerran Kati tunsi kuinka Hugon penis tökki monta kertaa hänen vasempaan pakaraansa, mutta se ei löytänyt tietään Katin pilluun vaikka hän kuinka yritti ohjata ja kiemurrella.

Lopulta Hugo irtautui kokonaan ja vetäytyi kerälle makaamaan sängyn toiseen päätyyn. Tilanne oli ohi. Kati katsoi lepäävää koiraa ja murtui täysin. Hän painoi päänsä käsiinsä ja alkoi itkeä vuolaasti eikä pystynyt sanomaan kumpi hävetti häntä enemmän: se, että hän oli ollut valmis harrastamaan seksiä koiransa kanssa vai se, että hän ei ollut kelvannut edes sille.
Vaikka Kati oli painanut kasvonsa sänkyä vasten hänen pyllynsä oli yhä pystyssä. Yhtäkkiä Hugo pinkaisi ylös, hyppäsi voimalla kyynelehtivän tytön selkään ja alkoi nylkyttää. Jo parin työnnön jälkeen, ennen kuin Kati ehti reagoida mitenkään, Hugon penis osui kohdalleen ja koira survaisi kyrpänsä emäntänsä sisään yhdellä voimakkaalla työnnöllä.

Suurin asia, jonka Kati oli koskaan työntänyt sisäänsä oli sähköhammasharjan runko. Hugon kova kyrpä oli tätä merkittävästi isompi ja se työntyi hänen sisäänsä valtavalla voimalla. Ensityöntymisen aiheuttama kipu oli niin äkillinen ja niin viiltävän voimakas, että Kati kirkaisi kivusta keuhkojensa täydeltä. Hänen tuskanhuutonsa kuului läpi koko talon, mutta kukaan ei ollut sitä kuulemassa.

– Ei, Hugo, ei!

Hän yritti nousta ylös, mutta se ei onnistunut. Kati oli kuitenkin aika pienikokoinen tyttö, kun taas Hugo oli iso jopa labradorinnoutajaksi ja se oli nyt laskenut koko painonsa Katin päälle. Kati yritti rimpuilla irti, mutta koiran suuri paino ja puhdas pelko tekivät sen mahdottomaksi. Hän oli nalkissa.

– Hugo, irti nyt! Tuhma poika! Mamiin sattuu!

Hugo ei kuunnellut. Hänen kullinsa oli löytänyt viimein kaipaamansa pehmeän, kuuman ja limaisen onkalon. Hän aikoi nauttia siitä ihan niin kauan kuin halusi. Alun perin helläksi seksikokeiluksi tarkoitettu tilanne oli muuttunut. Tässä oli kyse raiskaukseksesta. Eläimellisen kiiman vallassa Hugo survoi isoa koirankyrpäänsä emäntänsä pilluun niin nopeasti kuin suinkin pystyi.

Jokainen työntö vihloi Katin pillua, mutta hän tunsi kuinka jokainen kivun aalto oli edellistä heikompi. Alkoiko hän tottua tähän alkukantaiseen panemiseen? Ajatus rauhoitti häntä ja sen myötä hän alkoi havaita muitakin asioita. Sitä kuinka Hugo oli hänen päällään koko painollaan. Miten sen kuono oli kiinni hänen korvassaan. Miten kiimainen ja kuuma huohotus puski hänen kasvoilleen. Miten etukäpälät olivan puristuneena hänen lantionsa ympärille niin, että kynnet painoivat hänen reisiään. Miten hänen sisällään villisti pumppaava koirankyrpä alkoi pikku hiljaa tuntua hyvältä.

Sitten kaikki muuttui. Hugon kullin juuressa oleva sipulimainen pallo tuli esiin suojastaan ja Hugo alkoi nyt survoa sitä emäntänsä vittuun. Kati ei tiennyt moisen pallon olemassaolosta eikä ollut varautunut siihen lainkaan. Kipu oli vielä suurempi kuin aiemmin, mikä sai Katin kiljumaan tuskaansa vielä kovempaa kuin aiemmin. Kun happi loppui hän veti keuhkot täyteen ja kirkui uudestaan, mutta sai aikaan vain pieniä lyhyitä tuskan huudahduksia, jotka katkoivat Hugon voimakkaiden työntojen tahtiin.

Lopulta Katin neitsytpillun seinämät antoivat periksi ja Hugon pallo pääsi työntymään hänen sisäänsä. Juuri kun kipu oli suurimmillaan, Hugo yhtäkkiä rauhoittui ja lopetti pumppaamisen. Kati veti helpottuneena hetken henkeä, kun hän sitten tunsi sen. Hugo oli lauennut ja ruiskutti hänen pillunsa sisuksia täyteen spermaa. Koiran kyrpä nytki hänen sisällään ja ruiski lastiaan aina vaan. Katista tuntui ettei se koskaan loppuisi. Tilanteen rauhoittuminen ja pillun täyttyminen koiranspermalla antoivat hänelle mahdollisuuden tarkastella tilannetta ja niin hän huomasi olevansa kiimassa. Pillussa jyskyttävän kivun lisäksi hän tunsi sen ihanan kipunoinnin. Hän vei kätensä pillulleen ja hipaisi klitoristaan. Se oli kovana kuin kivi ja aivan tulessa. Hetkeäkään ajattelematta hän alkoi runkata itseään.

Se ei vaatinut kauaa, vaan jo kymmenen sekunnin päästä hän sai järisyttävän kovan orgasmin. Hän tunsi kuinka hänen koko pillunsa yritti supistua kasaan, mutta sen sisällä yhä oleva kova koirankyrpä ei moista sallinut. Yllättävä puristelu sai Hugonkin haukahtamaan. Kati laski päänsä takaisin sängylle ja keskittyi vaan nauttimaan. Kirkuminen oli muuttunut voihkimiseksi.

Muutaman minuutin kuluttua Hugo halusi irtautua ja lähti vetämään penistään ulos. Katin pillunsuu piti kuitenkin palloa yhä tiukasti sisällään, joten Hugo käytti yhä enemmän ja enemmän voimaa. Uudenlainen kipu otti Katin pillun haltuunsa, mutta onneksi tällä kertaa se ei kestänyt kauaa. Kovaäänisesti maiskahtaen Hugon penis luiskahti ulos. Kati rojahti vatsalleen sängylle. Hän tunsi pillunsa kivuliaan jomotuksen, mutta myös sen, kuinka Hugon hänen sisälleen laskema sperma pulppusi ulos.

Kauaa ei tarvinnut odottaa, kun Hugo työnsi kuononsa Katin pillulle ja alkoi latkia omaa siementään. Tyytyväinen emäntä makasi vaan rentona ja nautti kun koiran lämmin kieli lipoi hänen pillunsa joka sopukkaa. Paikat putsattuaan Hugo lopetti ja Kati totesi että oli hänen vuoronsa. Hän kääntyi ja laittoi päänsä Hugon yhä koko mitassaan ulkona roikkuvan peniksen alle. Hän otti sen pään suuhunsa ja vasta nyt tajusi kuinka valtavan ison kullin hän oli juuri ottanut sisäänsä. Pelkästään peniksen pään saaminen suuhun vaati leukojen avaamista ammolleen. Kati imi ja nuoli jo pehmenevää kyrpää antaumuksella. Saatuaan sen kokonaan puhtaaksi hän laski sen suustaan ja asettui parempaan asentoon makaamaan. Hugo tuli makaamaan hänen viereensä.

– Voi Hugo. Mä oon nyt sun ikioma narttusi. Sä saat astua mut aina kun haluat.

Ja kyllä niitä astumisia olikin. Mutta se on jo toinen tarina.

7 kommenttia viestissä: “Kati ja perheen koira”

 1. Jussi says:

  Tämä oli kivaa ja kiihottavaa luettavaa kokonaisuudessaan. Lisää kaipaan minäkin!

 2. Multa tuli says:

  Aivan mahtava juttu. Luin taas muutkin kirjoituksesi ja en voi kuin ihailla mielikuvitustasi ja taitoa saattaa se tekstimuotoon. Jään innolla odottamaan seuraavaa aihetta. Jokin fetissi olisi kiva 🙂 TV, CD, sukkikset tai muu pukeutuminen..Kiitos vielä ja toivottavasti pian kuullaan taas sinusta..

 3. Madclown says:

  Lisää. Kovetuin ku luin tätä

 4. Kaisla says:

  Hei, valtavan hienoa kerrontaa. Aivan pikulleen juuri tällainen seksi ei ole minun juttuni, mutta niin hyvin kerrotttu, että tällainen vanhempi tätikin kostui. Kirjoita ihmeessä pian lisää, voisit myös kuvailla itseäsi vähän enemmän, uskon, että olet oikeasti aika viehättävä tyttö 🙂 Kiitos vielä ihanasta kertomuksesta, Kaisla

 5. plaa says:

  Tulin housuihini tätä lukiessa. Ja piti vielä käydä pidemmällä maratonilla patjallakin. Lisää kiitos! <3

 6. tietäjä says:

  Yksityiskohdat oli realistisesti ja hyvin kuvattu. 😉

 7. Setämies says:

  Lisää!

Kommentoi

top