search
top

Julkinen Bareback Gangbang Keltsissä, Anniina Haluaa Raskaaksi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (54 votes, average: 2.72 out of 5)
Loading...

Julkinen Bareback Gangbang Keltsissä, Anniina Haluaa Raskaaksi

Anniina oli 21 vuotias urheilullinen vaaleahiuksinen tyttö lesbosuhteessa 34 vuotiaan Iidan kanssa. He olivat päättäneet hankkia yhdessä lapsen. Anniina olisi biolooginen äiti ja siittäminen tapahtuisi luonnollisesti. Suunnitelma oli saada iso ryhmä tuntemattomia miehiä roiskimaan mällit Anniinan pillun sisälle julkisessa bareback gangbang:issä joka tapahtuisi Hesassa, Keltsissä mistä oli kuullut useimmilta gay ystäviltään. Tämä tapahtuisi seuraavana tiistaina, joka olisi keskellä hänen ovulaatiota.

Iida lääkärinä oli hoitanut kaikki käytännön asiat. Tinderin kautta löydettyjen miesten kanssa oli sovittu että Anniina ilmoittaisi ajan ja paikan jossain pääkaupunkiseudulla tunnin varoitusajalla jonka jälkeen hän olisi paikalla 60 minuuttia. Paikka olisi julkinen, sisäänpääsymaksut piti hoitaa itse. Siellä kutsutut miehet saisivat naida häntä ainoastaan paljaalla, vauvan teostahan tässähän oli kyse. Jokainen saisi 5 minuttia ja mitään suihin ottoja tai anaalia ei missään nimessä tulisi tapahtumaan. Mahdollisena isänä, heidän roolinsa loppuisi siemensyöksyyn.

Sukupuolitautien suhteen Iida oli määrännyt Anniinalle kaksi ehkäisypilleriä: PrEP HIV:iä vastaan ja kunnon antibioottikuuri muita pöpöjä vastaan, ja tietysti kaikki mahdolliset rokotukset. Jotain pientä jälkiriskiä, kuten Hep C jäi, mutta päätettiin hyväksyä. Kaikki hyväksytyt oli 28–45 vuotiaita aikuisia miehiä, eikä mitään hihittäviä poikia. Noin puolet miehistä oli avioliitossa tai vakituisessa suhteessa. Mikäli paikalla olisi muita tuntemattomia miehiä niin se olisi heidän onnenpäivänsä, sillä kaikki jotka saisivat munansa kovaksi olivat tervetulleita. Anniina oli saanut yhdeltä sen aktivisti/hakkeri naisystävältä kertakäyttöisen älypuhelimen missä oli täysi valeprofiili ja Anniinalla olisi päässä kevyt oopperamaski ja kotipaikkakunta oli satojen kilometrien päässä.

Tiistaina kello 21:00 Anniina lähetti kutsun:

”Kello 22:00-23:00 tänä iltana, olen naitavana bareback gangbangissä Malminrinteen Keltaisessa Ruusussa, alakerran sling huoneessa (jossa ei ole kalterikkunaa). Tehdään vauva!”

Hän oli itse jo paikalla, lukittautuneena kyseiseen huoneeseen. Hän valmisteli tiukkaa pilluaan, joka ei koskaan aikaisemmin ollut saanut miehen munaa. Iidan ohjeista hän varmisti kivuttoman ensikerran dildoilla. Immeiskalvo oli jo mennyt ajat sitten Iidan kanssa touhutessa. Kaikki vaatteet oli laukussa joka oli lukittu putkeen. Kaikki oli valmista ja kello oli 21:59.

Anniina avasi oven ja hän heti ulkopuolella oli kolme miestä, kaikilla oli munat esillä kunnon erektiossa. Anniinan valitsi hetken epäröinnin jälkeen pienimmän kyrvän.

22:01 Eka mies, ensimmäinen kolmikko

Santatukkainen 28 vuotias nuori mies asteli huoneeseen Anniinan perässä, 14 senttinen kalu kädessä samalla kuin Anniina kellahti slingiin.

’Moi mää on Mika.’ Anniina vain nyökkäsi.

Mika kokeili sormella Annikan vittua ja totesi sen olevan valmiiksi märkä ja liukas. Sen enempää asiaa miettien hän toi kiimasta sykkivän kyrpänsä Anniinan aukolle. Hän työnsi kalunsa tiukkaan mutta helposti antavaan märkään pilluun. Kyrpä liukui sisään paljaana ja ilman ehkäisyä, ilman että mitään olisi esteenä nautinnolle taikka lapsenteolle. Niin Anniina menetti heteroneitsyytensä.

Anninaan tunsi sisällään miehen lämpimän ja lievästi sykkivän kyrvän, jonka hänen oli pakko myöntää tuntui heti selkeästi paremmalta kuin paraskaan pattereilla toimiva dildo. Kun Mika totesi että kalu oli työntynyt pohjaan saakka hän lähti suoraan nopeatahtiseen naintiin jonka päämääränä oli tulla mahdollisimman nopeasti, ettei vaan potkittaisi pellolle mällit vielä kiveksissä.

Pelkkä ajatus että siemensyöksy saisi aikaan Mikan lapsen teki nainnista kiihottavaa. Mika tunsi kuinka tuttu paine oli jo rakentumassa. Muutaman työnnön jälkeen Mika äänteli kevyen murahduksen ja samalla sen kyrpä alkoi sykkiä syvällä Anniinan vaossa. Anniina myös tunsi kuinka täysin ventovieraan, vaikka söpön, miehen elin sykki hänen sisällään samalla kun tahmeaa vitivalkoista spermaa pursui pari roiskausta ulos elimestä suoraan emättimeen ovelle.

Mika piti kyrpänsä ihan paikallaan. Kun hän oli tyytyväinen että enempää spermaa ei ollut tulossa hän veti kyrpänsä joka oli jo veltostumassa, varoen että spermaa ei valuisi hukkaan.

Sitten eka mies veti hosut ylös ja poistui sanaakaan sanomatta.

22:04 Toinen mies, ensimmäinen kolmikko

Anniina tajusi että ovi olikin ollut koko ajan auki ja huoneessa oli jo neljä pano-puuhin valmistautuvaa miestä. Lähin 32v ruskeahiuksinen mies nahkatakissa, joka oli selkeästi suurempi kuin edeltävä tyyppi ja meni paikalle Anniinan jalkojen väliin. Hän ei nähnyt siemennestettä pillun suulla, mutta tiesi kilpailevan sperman olevan piilossa sisällä. Hän työntyi Anniinan sisään ja aloitti saman tien nopean nainnin.

Kaikki oli mennyt niin nopeasti että Anniina vasta nyt oikein havahtui että huoneessa oli kaksi uutta miestä jotka oli saapunet paikan päälle tupakointihuoneesta kun olivat huomanneet että jotain oli tapahtumassa alakerassa. Nuorepmi ehkä noin 20v plus ja vanhempi noin 50v, kummatkin lähiidän arabin näkösiä tyyppeä. Ja eivät tietenkään tienneet säännöistä ja eivät puhuneet suomea.

’Suck my dick’ nuorempi arabi sanoi

Anniina tajusi tietenkin mitä se tarkoitti mutta englanti oli sen verran heikko että vastaus jätti asian vähän tulkinnan varaan.

’Dick suck, no—wof…’

Anniina yritti selittä samalla kuin muna työntyi sen suuhun, mies kun oli tulkinnut Anniinan sanovan että ’nyt imetään munaa’. Ensi hätkähdyksen jälkeen keinussa jo toisen naitavavana oleva tyttö oli hämmästynyt kuinka pehmeä ja sileä nuoren arabin muna oli suussa, ihan mielenkiintoinen kokemus, paitsi lievä kusen ja jokin muu tuntematon, oudon päälle pistävä, maku. Anniinaa naiva mies katsoi innokkaasti suihin ottoa ja alkoi pian olla valmis.

Muutaman miehisen murahduksen yhteydessä toinen mies tuli, hän liikutteli kyrpäänsä varmistaen että koko vitun seinämä kuorrutettaisiin spermalla jota tuli voimakkaina ja isoina ryöppyinä Anniinan vittuun. Kun hän vetäytyi siro valkoinen juokseva spermavana virtasi ulos pillusta keinun nahkalle ja Anniinan peppua vasten.

Vaikka Anniina oli vannoutunut lesbo, jo ihan pikku tytöstä sakka, tunne siitä miten sperma valui ulos vitustaan antoi hänelle uuden mielihyvän jota ei ollut ennen kokenut. Taisi olla se ’jizzjoy’ josta homo miesystävät oli selittäneet. Koko kokemus vei Anniinan huomion juuri riittävästi että hän jatkoi nuoren arabin imemistä.

22:10 Kolmas mies, ensimmäinen kolmikko

Kolmas mies, 30v hyväkuntoinen blondi jonka kyrpä oli suurin tähän mennessä, meni Anniinan jalkojen väliin heti kun se vapautui. Hän katsoi edessä olevaa creampie näkyä tuntien innokasta värinää elimessään ja työnsi sen kerralla tiukka tuntuiseen mutta ihan liemistä liukkaaseen vittuun.

Miehen terska oli kookas, ja tähän mennessä suurin. Paksu terska alkoi heti poisvedoilla lapioimaan edeltävien miesten spermoja ulos, poistaen hänen uimareitten kilpailua. Huone täyttyi märän vitun maiskuttelun äänestä, joka tasaisesti kiihtyi kunnes mies pisti selkänsä kaarelle ja työntyi kaikilla voimilla mahdollisimman syvälle Anniinaan, vitun sisälle pursusi lievästi tahmea ja runsasmääräinen siemenneste, kolmessa isossa purkkauksessa. Muutama sekunnin ajan terskasta valui vielä pieni vako jälkimälliä vitun sisälle. Hän pysytteli paikallaan pillun sisällä kunnes hän vetäytyi hitaasti ulos ja miehen iso terska veti mukanaan viimeisteiset kilpailevat spermat ulos samalla.

Anniinan etumus oli jo kuin vispikermalla kuorrutettu tuulihattu

22:16 Neljännes ja Viides mies, Arabit

Vaikka kahdella huoneeseen jääneellä arabilla ei ollut kunnon tajua mitä oli tapahtumassa, eivät he myöskään empineet ottaa hyötyä tilanteesta. Vanhemmalla arabilla oli ympärileikattu tumman ruskea kyrpä, ehkä noin 11 cm pitkä, mutta melko paksu keskeltä ja lievästi pehmeä. Hän työnsi itsensä kuitenkin helposti Anniinan sisälle. Kortsun käyttö ei käynyt arabilta edes mielessä.

Vanhempi arabi nussi Anniinan spermalla kuorrutettua pillua. Lattialla keinun alla oli jo pieni sperma lätäkkö jota hän varoi ettei vahingossa siihen liukastuisi. Vähän ajan kuluttua hän murtuneella suomella murahti

’Kohta saat spermaa!’

Hetken päästä valtava määrä juoksevaa spermaa painui Anniina vittuun ja syöksyn paine huuhteli spermaa sivuista ulos vaikka kyrpä oli tässä vaiheessa paikallan pillun sisällä. Nuorempi arabi oli seurannut kaikkea kiimaisesti ja tämä oli saanut sen tulemaan Anniinan suuhun.

Anniina yökkäsi, tätä hän ei ollut odottanut, vaikka sperma maistui ihan muulta kuin mikään muu mitä hän oli koskaan maistanut, joten ei voinut edes kuvata makua, ei se suorastaankaan pahalta maistunut mutta oudolta, suolaisen, makean ja karvaan yhdistelmältä.

Kummatkin miehet vetäytyivät ulos, pieni lätäkkö kasvoi lorahduksella kun enemmän spermaa kuin mitä Anniinan vittu onnistui pitämään ilman kyrpää tulppana valui ulos.

22:31 Väliputsaus ja kuudes mies, 45v herrasmies

Hän jäi yksin huoneeseen. Keinussa alastomana ja sperma kuorrutuksena kummankin aukon ympärillä. Hän mietti että oli varmaan jo saanut tarpeeksi, mutta että tämä oli itse asiassa ollut aika hauskaa, vaikka suihin otto ei ollut kuulunut suunnitelmaan. Hän päätti ainakin siistiytyä vähän ja hyppäsi keinusta pois ja nappasi repun sivutaskusta muutaman käsipyyhkeen ja siisti itseään ja keinua niin pitkälle kuin pystyi. Hän katsoi mielenkiinnolla lattialätäkköä kunnes uusi halukas hänen tinderikutsustaan jo saapui paikalle.

’Et kai sää jo oo lähössä?’

’En, siistin itteeni vain vähän’

Uusi mies, 45 vuotiaalla liikemiehellä oli päällään sininen pikkutakki, valkoiseen kauluspaitaan, design farkut ja kiillotetut nahkakengät. Näky oli jotenkin absurdilta tässä paikassa. Hän riisui pikkutakkinsa ja paitansa ja ripusti ne ovesta tulevaan koukkuun jonka hän ennestään tiesi olevan siellä.

Miehen rinta ja käsivarret ruskeiden karvojen ja isojen lihasten korostamana olivat vahvasti miehiset vaikka jonkin verran iän tuomaa kaljamahaa näkyi myös. Hän selkein ottein otti Annikaa kyljistä kiinni ja nosti hänet kevyesti ja varmasti takaisin keinuun. Anniina kuuli kuinka vyösolki ja vetoketju aukesi ja hän veti melko pitkän mutta normaali paksuisen kyrvän esille. Sen mielenkiintoisin piirre Anninnalle oli miten se täysin jäykkänä teki 45-asteen käyrän niin että terska osoitti kattoon.

’Otin kokonaisen viagran matkalla tänne’ mies sanoi ylpeänä kalustaan näinkin vanhana, vaikka ei ollut eka joka oli jo saanut apua sinisestä pilleristä.

Hän kokeili Anniinan pillua sormella ja totesi että se oli sisältä ihan märkä spermasta ja eikä tarvinnut liukastetta. Hän painoi kyrpänsä kevyesti päältä alas ja työnsi itsensä sisälle vittuun.

’Vittu että tuntuu hyvältä, ei purista liikaa, huoran valmiiksi naitu pillu’

Mies miltei aina osti käyttöönsä naisseuraa kun kävi liikematkoilla. Kun hän jatkoi rauhallista nussimistaan, Anniina sen sijaan tunsi kuinka tämä kyrpä hieroi sen pillun etuosaa ihan uudella tavalla, ja hän alkoi tahdottomasti inisemään. Hän ei Iidankaan kanssa ollut koskaan saanut orgasmia ilman että hänen klitorista hierottiin. Anniina oli tahallaan jättänyt klitoriksensa rauhaan eikä kenelläkään miehellä ollut tullut mieleenkään sitä räplätä.

Nyt lesbotyttö tunsi kuinka kyrvän tuomien kipinöiden ansiosta hänen orgasminsa alkoi rakentua sisällään. Mies tunsi kuinka orgasmiin lähestyvä huoran vittu alkoi supistua kyrvän ympärillä, tavalla mitä hän ei ollut koskaan ennen tuntenut. Sitten huora keinussa parahti lisää ja pillun rytmikkäät supistukset suorastaan vaativat siemenestettä ja huorissa käyvän liikemiehen itsekontrolli petti ja hän karjahti kun samalla kahden päivän mällit roiski vitun seinämästä syvälle sisälle neljässä voimakkaassa ruiskeessa. Kyrvän tunne sykkimässä sisällä ja distinktiivinen tunne tuoreesta siemennesteestä vitussa sai Anniinan räjähtämää elämänsä vahvaan orgasmiin kiljuen täyttä kurkkua. Koko orgasmi kesti melkein minuutin jonka ajan miehen kyrpä oli tiukasti kiinni Anniinan sykkivässä vitussa vaikka kutistui ja veltostui kovaa vauhtia.

’Mun elämäni eka orgasmi ilman klitorista, toi oli ihan uskomatonta!’

’Hyvä että huoralle maistui’ mies vastasi samalla kuin sai kalunsa viimein vapautettua pillusta ja nopean pyyhkimisen ja pukeutumisen jälkeen oli valmis poistua. Pilluun ympärille tuli taas kevyt sperma kuorrutus.

22:39 Seitsemäs mies, neekeri

Kun Anniina oli saanut vähän aikaa vetää henkeä ainoa musta mies minkä hän tinderistä löytänyt saapui paikalle. Ulkonäöltään hän oli kunnon seksikäs 32v Afrikan neekeri jonka todella iso noin 24cm pitkä ja paksu kyrpä oli ihan muuta kokoluokkaa kuin muut. Hän ei suomea puhunut ja totesi vaan Amerikan murteella.

’Let’s get that pussy filled up. Too late to back down, once you go black you don’t go back, and I’m going to give you a black baby to remind you of this dick.’

Anniina ei oikein ymmärtänyt mitä mies sanoi, mutta ymmärsi että viesti oli että nyt oli liian myöhäistä kieltäytyä. Anniina ajatteli että jos tästä miehestä tulee isä niin lapsestahan tulee kyllä ihan musta, mutta myöhäistähän se kai nyt oli perääntyä. Anniinan takaraivossa hänen jokin primitiivinen osa huusi että ei noin kookasta kalua voi väliin jättää, vaikka se pelottikin…

Mies työntyi sisälle ja Anniina ensimmäistä kertaa tunsi kipua kun kyrvän sisääntulo venytti vittua joka suuntaan. Nainti oli rajua ja armotontansa mutta vittu oli tarpeeksi liukastettu ja venytetty että Anniina kesti sen. Mies alkoi ärähdellä kovempaa ja nopeampaa tahtia kunnes karjahtaessa musta kyrpä alkoi sykkiä näkyvästi Anniinan pillunaukolla ja syvällä Anniinan vitussa useamman sekunnin ajan vitivalkoista spermaa pulpahti ulos vaalean ruskeasta terskasta Anniinan vaaleanpunaiseen vittuun.

Kun mies vetäytyi se tuntui kestävän ikuisuuden kunnes terska muljati karvattoman pillunaukon suulta.

Hän veti housut takaisin ylös ja poistui.

22:45 Kahdeksas mies, vanha ukkeli

Mustan miehen poistuttua Annina huomasi oven ulkopuolella vanhemman ukkelin joka oli rauhassa odotellut vuoroaan, ovikin oli pysynyt koko ajan auki. Mies ei ollut järjestetty tinderin joten oli yksi Keltsun normaaleista asiakkaista. Mies oli jo eläkeiässä, aika ryppyinen jonka kyrpä oli valmiiksi esillä ja ikäänsä nähden oli kirjaimellisesti varteenotettavaa tavaraa.

Hän tallusteli Anniinan luokse ja kysyi.

’Täällä näyttä olevan pillua vapaasti tarjolla, haluuks sää että mää käytän kortsua? Vaikka aikaisemmat, nyt kun tarkemmin katon ei näytä käyttäneen.’

’Älä käytä. Mää, koitan tulla raskaaksi, mun vaimon kanssa me halutaan perustaa perhe mutta ei halua isää kuvioissa.’

’Oho! No mää ilomielin koitan auttaa. ’

’Mun pitää lähteä aika pian ja vittukin alkaa olla puhki naitu joten pidä kiirettä’

Hän tarttui kyrpäänsä kiinni ja työnsi sen Anniinan sisälle. Sisällä oli ihan märkää ja lämmintä, varsinkin varattuna oman vaimon vittuun joka oli mennyt kuivaksi kuukautisten loputtua. Hän nautti kyrpänsä litinästä ja nai Anniinaa ilman minkäänlaista pidättelyä. Saada nuori vaaleanpunainen vittu käyttöön, ja vielä paljaalla oli ihanaa, homomiesten perseitä hän täällä normaalisti nussi ja harvoin nekään kortsua nykyään vaati, mutta saada naida mällit nuoreen naiseen jolla ei ollut mitään ehkäisyä oli todella kiihottavaa.

Tovin nussimisen jälkeen mies tunsi paineen nousua kiveksissä. Normaalisti hän olisi tarvinnut miltei puoli tuntia päästä orgasmiin ilman käden käyttöä ja nyt prostata melkein väkisin puski ensimmäinen orgasmin vittun sisälle vuosikausiin. Siemeneste pursui kiinteänä tahnana Anniinan sisälle. Mies päästi tyytyväisen huokaisun ja taputti Anniinan pyllyä samalla kun veti itsensä ulos ja sanoi.

’Onnea sun lapsentekopuuhiin.’ Ja poistui saman tien sulkien sepaluksensa käytävässä.

22:58 Yhdeksäs ja viimeinen mies, Matti myöhäinen

Anniina ajatteli että nyt olisi aika lähteä kuin viime hetkellä Matti, 48v ruskeahiuksinen perheenisä jonka Anniina oli löytänyt Tinderistä, saapui paikalle. Hän oli ollut mökillä Mikkelin tienoolla kun oli nähdyt viestin ja oli heti tekaissut vaimolle että tärkeitä työpapereita oli unohtunut kotiin Hesaan ja oli pakko hakea heti. Onneksi hän ei juonut alkoholia ja oli ollut ajokunnossa kun oli kerta ajanut hullun lailla ja tuli stadiin uudessa ennätysajassa.

Anniina totesi

’Olin aikonut lähteä mutta kai tässä on pari minuuttia jäljellä.’

’En ole tullut kolmeen päivään, lupaan että olen nopea.’

Hän tuli Anniinan kermalla kuorrutetun pillun eteen ja riuhtaisi verkkari housut alas kinttuihin. Vaimon kanssa hän oli toivonut saavansa mökillä mutta häntäpä ei ollut taas tehnyt mieli ja Matilla oli kolmen päivän paineet sisällä kirkuen vapautusta. Yksitoista työntöä siinä lopulta meni kunnes Matti karjahti ja Anniina itsekin tunsi kuinka muutama ryöppy spermaa purkautui voimalla vittuun.

Mutta jokin kivulias paineen tunne jäi munan juureen, ja kyrpä pysyi ihan kivikovana. Jos hänellä olisi enemmän aikaa hän tunsi että varmaan voisi tulla ihan heti uudestaan. Mattipa jatkoi kevyttä liikuttelua, ja koitti samalla saada lisäaikaa pienellä kehuskelulla.

’Olipa kyrpä valmiiksi ladattu laukaisuun, määhän lupasin tulla nopeasti.’

Hän sanoi virne naamallaan.

’Sulla on myös niin ihanan kaunis vittu, onni että ehdin mukaan tuherrukseen. Sun klitoriskin on niin ihanan söpö ja siemennesteellä täytetty. Ihan varmasti joku meistä on siittänyt sun sisälle uuden elämän’

Mies oli yllättävän notkea ja taipui kielellä nuolemaan klitorista vaikka vielä jatkoi naintia. Anniina, jonka klitorista kukaan ei ollut koskenut koko iltana, meni hetkessä ihan hulluksi tähän saakka evätystä ärsykkeestä. Pillu alkoi taas rytmikkään supistelun jonka mies tunsi ja alkoi kiihdyttää tahtia ja siirtyi klitorishiomiseen peukalolla ja nousten pystyyn jotta voisi keskittyä naintiliikkeisiin. Hän oli hetken päästä valmis laukeamaan taas. Anniinakin tunsi kuinka salamoita tuli sen nypystä kunnes pato petti ja illan toinen orgasmi valtasi Anniinan. Hän kuusi ja kiljui samoin kuin Matti. Pillun supistamana miehen kyrpä ei tarvinnut enempää suostuttelua lauetakseen, jo toisen kerran muutaman minuutin sisällä. Mieheltä tuli kunnon spermaryöppy toisellakin kertaa ja päätellen siitä valkoisesta mällirenkaasta joka ilmestyi kyrvän ympärille tällä kertaa spermaa oli enemmän. Miehen sukupolielimet eivät olleet kerta kaikkiaan ehtineet kunnolla ladata röörit nesteillä ekassa pikapanossa.

Matin kyrpä vihdoin alkoi veltostua ja vapautua puristuksesta, hänen kaikki kipu ja paineen tunne oli poissa. Hän vetäytyi vitusta joka oli taas ihanasti spermalla kuorrutettu ja lisää ryöppysi ulos kun kyrpä tulppana poistettiin. Matti myöhäinen nosti verkkarinsa ylös ja lähti takaisin mökille perheen luo ja yösauna olisi varmasti vielä poikaa.

23:02 Lähtö

Anniina loikkasi ylös ja lukitsi oven. Hiukset oli ihan hiessä ja niin oli sen naamio. Hän nopeasti siisti itsensä ja valmistautui matkaamaan vieressä olevaan lentoyhtiön hotelliin missä Iida oli varannut sviitin.

Yhdeksän kuukauden päästä pienet kaksospojat saapuisivat maailmaan. Yksi joka olisi ihan musta ja toinen ihan valkoinen.

4 kommenttia viestissä: “Julkinen Bareback Gangbang Keltsissä, Anniina Haluaa Raskaaksi”

 1. Buu says:

  Huono ja rasistinenkin vielä, aika 0/5

 2. geo345 says:

  Ei tämä huono ollut, otsikko kylläkin kertoi jo aika paljon..

 3. Malttia says:

  Otsikko paljastaa kaiken ja koko novelli alkaa kirjoitusvirheisillä lauseilla… Öö…

 4. sexman says:

  ihan helvetin huono

Kommentoi

top