search
top

Amber 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (122 votes, average: 2.43 out of 5)
Loading...

”Tyttö on kokonaan teidän.” Sinihiuksinen totesi pahaenteisesti, ihaillen kun Amber yritti päästä ylös brutaalin teon jälkeen.

”Vihdoin.” Reuel sanoi virnistäen pahat mielessään. Amber ei pystynyt enää taistelemaan vastaan, jokaikinen kohta hänen kehossaan särki ja mällit valuivat pitkin hänen reisiään. Reuel veti tyttöä hiuksista ja työntyi sormillaan tähän voimalla. Se sattui, sillä häntä oli vasta pantu, mutta punapää ei antanut armoa. Samaanaikaan Ebisun sormet kiusoittelivat hänen toista reikäänsä.

”Muistatko sen aiemman punapäisen horon, Reuel? Ottaakohan tämäkin meidät kerralla yhtä hyvin?” Ebisu hykersi ja tunkeitui sormillaan mälliseen reikään.

”Ei, pyydän!” Amber aneli, kun hän tajusi mitä he aikoivat tehdä hänelle. Hän ei pystyisi ottamaan molempia samaanaikaan, kipu tekisi hänet hulluksi. Samalla Ebisu nai häntä sormillaan takaa, kun Reuel sormetti häntä edestäpäin. Amber inahteli, vaikka he vasta vain lämmittelivät häntä sormettamalla. Hän oli kuin sulaa vahaa miesten välissä, kadottaen itseään pala palalta, kun Ebisu kuiskutteli halventavia sanoja tämän korvaan. Reuel suuteli tytön kaulaa kiiman kasvaessa.

”Kuolevaiset punapäät haluavat aina saada rajusti munaa, eikö?” Amber vihasi sitä, kuinka Reuelin sanat ja kosketus sai hänet kostumaan. Miehen pitkät sormet työntyivät syvemmälle tämän kosteuteen.

”Tuhma tyttö, olet jo aivan märkä. Älä huoli, saat jotain paljon isompaa hyvin pian.” Hän kujersi, iskien terävät hampaansa yhtäkkiä tytön kaulaan. Amber kiljaisi, mutta hänen äänensä tukahtui kun Ebisu työnsi sormensa tämän suuhun ja kalunsa tyttöön. Hän ei ollut enää niin tiukka kuin aiemmin vaan otti kyrpää sisälleen paremmin.

”Hys, opit vielä nauttimaan kivusta. Ja laukeamaan siitä.” Mustahiuksinen kuiskasi tämän korvaan, tukahduttaen Amberin itkuisen valituksen. Tyttö ei saanut kunnolla henkeä, kun Reuel veti sormensa ulos tästä ja samassa hetkessä tarttui tätä lantiolta. Punapää työnsi hänet vasten brunettia ja työntyi sitten Amberiin kalullaan. Tyttö oli tiukasti heidän välissään ja armoilla, kun kumpikin alkoi naimaan häntä melkein samaan tahtiin. Reuel tuijotti häntä suoraan silmiin kylmällä katseella ja virnistäen pahaenteisesti, alkoi kuristamaan Amberia. Kaksi demonia pani ha kuristi häntä samaan aikaan ja se oli aivan liikaa. Amber oli varma, että he vielä tappaisivat hänet naimalla. Hän oli ääriään myöten täynnä kahta kalua kummassakin reiässään. Amber tunsi kuinka järki pakeni hänen päästään, jokainen sentti lisää oli tehdä hänet hulluksi. Kipu ja paine oli aivan liikaa, hän ei voinut liikkua eikä puhua. Tyttö kuolasi hallitsemattomasti, Ebisun sormet  yhä hänen suussaan. Hän oli kuin räsynukke miesten käsittelyssä, he saivat heitellä häntä miten tykkäsivät. Amber oli menettänyt kontrollin omasta kehostaan ja tiukentui vaistomaisesti Reuelin kalun ympärillä.

”Senkin pikku masokisti, purista minua vielä vähän tiukalla pillullasi ja panen sinulta aivot pellolle.” Punapää murahti varoituksen suoraan tytön korvaan. Hän ei ollut ihminen ja ei tuntenut kipua, mutta silti se tuntui vitun hyvältä.

Reuel oli kolmikon äkkipikaisin ja väkivaltaisin. Hän kidutti ja pahoinpiteli uhrejaan ilman syytä vain siksi että hän nautti siitä. Hän oli myös porukan flirtein ja sai naisia helposti ilman pakottamistakin. Hän kuitenkin kyllästyi nopeasti ihmistyttöihin, jotka olivat liian helppoja ja antoivat tälle heti. Lisäksi hän oli välillä aivan liian raju, kuristaen, purien ja raapien kumppaneitaan. Hän myös tykkäsi leikkiä veitsensä kanssa ja tehdä verta vuotavia haavoja jotka tahrivat vaalean ihon verenpunaisella. Se oli sekoitus kipua ja nautintoa, josta kumpaakin Amber tunsi para-aikaa. Jälkimmäistä hän ei valinnut itse, se oli yhtä alkukantainen tunne kuin paniikki ja kuolemanpelko. Hän ei voinut paeta, vain kestää.

”Tyttö kestää meidät hyvin.” Ebisu rikkoi hiljaisuuden. Hän oli itse hyvin lähellä, Amber oli edelleen hyvin tiukka vaikka hän oli täynnä Phorcyksen mälliä, joka toimi hyvin liukasteena.

”Jep, paljon paremmin kuin se aiempi horo, joka valehteli olevansa neitsyt mutta oli vain hyödytön mälliämpäri. Luoja, miten se lutka voihki, kun panin häntä rajusti takaa perseeseen.” Reuel vastasi, saaden Amberin vain voimaan pahoin.

”Ihmistytöt ovat loppujen lopuksi kaikki samanlaisia. Taistelevat vastaan, itkien vaatien meitä lopettamaan, mutta muuttuvat kullinkipeiksi horoiksi, jotka haluavat loputtomasti vain lisää.” Ebisu jatkoi synkästi, naurahtaen lauseensa lopuksi.

”Eivät he voi sille mitään. Seksi demonin kanssa tekee ihmismielen hulluksi.” Punapää päätti, juuri ennenkuin työntyi niin syvälle kuin pystyi, Ebisu seuraten perässä. Kumpikin löysi nopeasti yhteisen rytmin, jolla naida avutonta tyttöä kovaa ja rajusti. Phorcys tyytyi seuraamaan sivusta, kun tiheät hengitykset kaikuivat huoneessa. Hän ei juuri välittänyt fyysisistä keinoista satuttaa uhrejaan ja turvautui seksiinkin vain jos oli aivan pakko. Eikä hän edes saanut sitä keneltäkään vapaaehtoisesti valtavan kalunsa takia. Vaikka demoneilla oli muutenkin isompi kuin keskimäärin ihmismiehellä, Phorcys pieksi muut siinä. Puhumattakaan siitä, että demonin panemaksi tullut ihminen tuli helposti hulluksi.

”Hänen mielensä vastustelee yhä, vaikka hänen vartalonsa on antanut periksi himolle.” Johtaja puhui, saaden alaistensa huomion hetkeksi. Hän oli taas kivikova, muistellen kuinka hetki sitten pani tyttöä.

”Pudottakaa hänet alas, aika antaa tytölle kunnolla.” Hän määräsi ja kaksikko totteli vastenhakoisesti. Amber romahti lattialle kuin halvaantuneena. Hän tunsi olonsa yhtäkkisesti niin tyhjäksi, mällin ja veren valuessa pitkin hänen reisiään. Virnistäen Reuel työnsi tytön Ebisun päälle, siirtyen itse tämän taakse. Mustahiuksinen ohjasi Amberin kalulleen ja työntyi yhdellä työnnöllä tähän. Tytön tiukkuus ja kosteus oli jo niin tuttua hänelle, että hän oli vaarassa tulla samantien.

”Vauhtia, Rel. En kestä tätä painetta pitkään.” Hän varoitti nuorempaa demonia.

”Joo.” Tämä vastasi ja työntyi tytön vapaana olevaan reikään, painaen Amberin tiukasti kaksikon väliin. Tyttö tunsi olevansa taas aivan liian täynnä.

”Ah, tämä lutka todella haluaa lastit sisälleen. Niin tiukka ja märkä…” Reuel valitti, purren huultaan. Amber sai vain vaivoin oltua ääneti. Kaikki valitukset tukahtuivat tämän kurkkuun, se sattui niin, että hän ei kyennyt liikkumaan saati ajattelemaan. Hän nosti päänsä vastentahtoisesti ylös, vain kohdatakseen Phorcyksen läpitunkevan katseen. Pelkkä pelko sai hänen jäänsinisen silmänsä tuijottamaan takaisin demonin verenpunaisiin iiriksiin.

”Sitten annetaan hänelle mitä hän haluaa. Ja ansaitsee.” Vanhin demoni jatkoi kylmästi ja tarttui Amberia tämän otanssinpunaisista hiuksista. Hänen otteensa oli tiukka, kun mies ohjasi tytön pään kalulleen.

”Avaa suusi ja älä edes harkitse olevasi imemättä tai pure minua. Muuten tukehdutan sinut.” Sinihiuksinen varoitti, ennenkuin työnsi kyrpänsä Amberin huulien ohitse tämän suuhun. Tytön teki mieli kakoa, mutta hän ei uskaltanut olla tottelematta. Sen sijaan hän sulki silmänsä ja otti kalun niin syvälle kuin suinkin sai, siitä huolimatta että hänen leukojaan särki. Se ei kuitenkaan tyydyttänyt miestä, joka tarttui tyttöä tiukemmin hiuksista ja pakotti itsensä syvemmälle tämän kurkkuun.

”Mmh!” Amber äänteli, peläten että Phorcys todella aikoi tappaa hänet tukehduttamalla. Amber tunsi olonsa täydeksi huoraksi, joka otti kolmea kalua kerralla jonkun likaisen, hämyisän varaston perukoilla. Se tuntui melkein unelta, mutta oli tuskallisen totta. Kaikki kolme naivat häntä samaan tahtiin.

”Rakastat olla meidän pikku panopuu, etkö?” Reuel halvensi häntä, painaen tytön päätä syvemmälle Phorcyksen kaluun. Kyyneleet ja kuola valuivat pitkin Amberin kasvoja. Se sai johtajan naimaan häntä syvemmälle tytön tiukkaan kurkkuun, käyttäen tätä kuin panonukkea. Hän olisi voinut laueta pelkästään nähdessään Amberin silmät anellen häntä lopettamaan.

”Katse ylös,lutka.” Hän käski äänellä jota Amber ei voinut kuin totella. Kaksi muutakin demonia oli jo hyvin lähellä laukeamista.

Yksi kommentti viestissä: “Amber 2”

  1. Kyllä says:

    Nämä oli upeita. Toivon jatkoa!!

Kommentoi

top