search
top

Iso kaluni ja Matilda

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (132 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...

Tuossa oli kyselyjä Matildasta, jonka kanssa olin 19-vuotiaana kollina armeijalomilla. Matildan mainitsin aiemmassa muistossani Iso kaluni ja Rebekka.

 

Pelasin nuoruudessa jalkapalloa ja jääkiekkoa kylän seurassa. Silloin melkein kaikki kynnelle kykenevät pojat olivat mukana. Tyttöjäkin tuli silloin tällöin kentän ja kaukalon laidalle, toisaalta poikia katsomaan, toisaalta vaan aikaa viettämään, kun ei pienillä kylillä ollut hirveästi nykymittapuulla nuorisolle tekemistä.

 

Merkille pantavaa oli, että tyttöjen voimisteluharjoituksiin kansakoulun saliin taas oli pojilta ankarasti pääsy kielletty – siitä piti huolen vanha voimistelunohjaaja Marketta joka tiesi meidän tulevan vain tuijottelemaan sorjia mutta hiljalleen naisellistuvia tytönvartaloita. Poikien ähinää ja puhinaa taas tyttöjen sallittiin tulla ihmettelemään. Olihan se varmaan motivaatiotekijä pojillekin, että saattoi näyttäytyä miehekkäänä ja nopeana urheilijana tytöille.

 

Matilda oli valmentajamme Erkin tytär. Hän tuli kaukalon laidalle isänsä matkassa jo ehkä 12-vuotiaana. Ruskeat nätit silmät ja hiukset näkyivät pipon alta, pullosta hän särppi äidin marjamehua. Ajattelin jo tuolloin, että Matildasta varmaan kehittyy ihan kaunis tyttö aikanaan. Olin silloin itse 16-vuotias miehenalku, ja seuraavana kesänähän oli minun aikani jo päästä pukille ensimmäisiä kertoja.

 

Nuorilla oli silloin mukava tapa lähetellä toisilleen kortteja ja kirjeitä. Kun lähdin armeijaan, pyysi 15-vuotias Matildakin minulta kesäkuussa ennen lähtöä varuskunnan osoitetta. Kysyi hän kentällä parilta muultakin pojalta, mutta minulle jäi kyllä tunne, että minun kanssani hän taisi haluta eniten kirjoitella. Yleensähän vaihdettiin vain kirje tai pari kaveripohjalta, se oli sen ajan viestittelyä. Mutta ainahan siinä oli mukana pieni kutina ja sutina – mistä sitä ikinä saattoi tietää, jos vaikka jonkun kanssa jotain enemmänkin kehkeytyisi.

 

Minullehan armeija-ajan kirjoittelu tosin oli poikkeuksellisen kutkuttavaa ja hedelmällistä, koska päädyin armeijavuoden mittaan sänkyyn melkein kaikkien niiden tyttöjen kanssa, joiden kanssa kirjeitä vaihtelin, jos vain sain uskallettua kysyä heitä treffeille tai jopa mennä visiitille jonnekin päin Suomea. Monien muiden poikien tavoin lähdin armeijaan ensimmäistä kertaa pois kotoa melkein-aikuisena. Olikin melkoisen mukava yllätys, että nuori korskea jörssi pääsi lomilla vilkkaasti jyystöhommiin, vaikka olin ajatellut, että vuodesta tulisi hiljainen tyttörintamalla.

 

Liisa, Paula, Kanerva, Maija, Ulla, Eila, Päivi H, Päivi E, Rebekka, Maaret, Sanna ja Matilda. Siinä tytöt, jotka sain kirjoittaa tarkasti varjelemaani listaan inttiaikana. Tosin jo ennen armeija-aikaa oli listalle päätynyt jo lähes kolmenkymmenen tytön ja naisen nimet. Aikanaan sitten 20-vuotiaana sain rikki itselleni tärkeän rajapyykin, kun listaltani kansakoulun aapisen taka-aukeamalta löytyi jo viidenkymmenen eri neidon nimet. Salaisuus kuitenkin säilyi ja meikäläisestä ei ilmeisesti tihkunut liikaa sisäpiiritietoa markkinalle.

 

Nimenomaan taisi olla niin, että nuoren Matin köyrimisen määrästä ei tieto liikkunut, mutta jörssin kaliiberi oli sitten lähes yleistä tietoa. Tämä yhdistelmä taisi olla minun kannaltani voittoisa, kun petitouhuihin kanssani oli tulolla koko ajan uusia tyttöjä, mutta maine ei mennyt kuitenkaan missään vaiheessa. Olin se mukava ja komea nuorimies, jolla tiedettiin olevan housujen kätköissä hirveän iso kyrpä.

 

Maineeni ei ollut silloinkaan vaakalaudalla, kun rohkaistuin kysymään Matildaa kanssani treffeille kirjeessä seuraavalla lomalla. En ollut ehtinyt saada vastaustakaan, mutta Matilda tuli meille perjantai-iltana pyörällä ja hän oli selvästi laittautunut treffejä varten. Hänellä oli kaunis vaalea mekko, ja tumma runsas tukkansa oli kauniisti laitettu. ”Onko Matti jo tullut?..”, hän kyseli äidiltä joka tamppasi mattoja pihalla. Olin tietysti vähän hämilläni, juuri tullut lomille kasarmilta.

 

”Mä en ehtinyt sulle vastata, kun ei posti kulje niin nopeasti”, hän jutteli kun pyörillä poljimme kylille päin toukokuun illassa. Mietin, eikö Matildalla ollut yhtään kylmä, vaikka mekon lisäksi kesäillassa oli hänellä yllään vain villaneule. Tiesin jo siinä vaiheessa, että tytöt kyllä laittavat treffeille parastaan, sama vaikka vähän palelisi. ”Toi mekko on kiva”, sanoin tytölle. ”Kiitos..”, kuulin edestäni ja näin kun peppu keinui satulassa. Mekko oli vähän ohut ja vaaleat pikkuhousut erottuivat läpi. Matildalla oli kaunis tyttömäinen takapuoli. Pulleat pyöreät pakarat.

 

Menimme Matildan kodin ohi. Heilautin kättä pihatöitä tekevälle Erkille. ”Mihin menette!”, Erkki huuteli. Matilda oli kyllä kertonut iskälle, että oli lähdössä kanssani ulos. ”Kylille mennään!”, Matilda huuteli. Pysähdyimme sen verran, että sain tervehdittyä isäntää, joka kyseli viimeiset kasarmikuulumiset. Tietysti hän katseli vähän sen näköisenä, että jaahas, onkohan siinä vävykokelas odotettavissa. Itse yritin pitää enemmänkin isoveli-meininkiä yllä, ja kerroin meidän tosiaan olevan menossa kylälle, missä muutkin nuoret keväistä perjantai-iltaa viettivät. Erkki luotti minuun vahvasti kun tiesi, etten koske viinaan. ”Kymmeneltä kotiin Matsku sitten viimeistään”, Erkki sanoi äreyttä tavoitellen kun lähdimme pihasta. Kaipa se iltakymmenen oli isälle jonkinlainen sopiva suoja-aika, jota ennen ei tapahtuisi pahoja poikien kanssa.

 

Emme menneet kylälle, vaan hautausmaalle. Kuljimme kahdestaan ja katsoimme hautakivistä nimiä. Etsimme hassuja nimiä kuten Pöljä, Tykki, Posti, Venemies. Matildan käsi etsiytyi käteeni, ja kohta hän oli kainalossani. ”Oot ihanan lämmin!..”, hän sanoi. Hän oli siro ja kaunis. Taitoin nurmikolta apilankukan ja laitoin sen kauniiden tummien hiusten lomaan. Hautausmaan portilla sitten suutelimme. Hän koetteli sormillaan tuolloin kookkaita hauiksiani, ja pinkeää selkääni, kun suudelmat muuttuivat kiihkeämmäksi. Kädet vaeltelivat solisluilla ja rintalihaksilla, kun tyttö teki tuttavuutta miesvartalon kanssa.

 

Minä pääsin koettelemaan kiinteitä pyöreitä pakaroita, jotka tuntuivat mukavilta käsissäni. Rinnat olivat sirolla Matildalla pienet, mutta kyllä mekon alta jonkinlaiset kummut erottuivat. Matildan poskipäille kiipesi kiihkeä puna, huulet olivat raukeina raollaan. Raollaan taisi olla pimppikin, jo hieman kosteana ja punaisena. Siitä pääsisin kohta selvyyteen.

 

Pyörät kolisivat nimismiehenkiharaa vasten, kun poljimme kohti koulua ja urheilukenttää. Tiesin, että välinevarasto ei ollut lukossa. Toivoin, ettei siellä olisi nyt muita.

 

Kenttä oli tyhjillään, kiekkoja ja palloja oli häkissä – ei niitä silloin kukaan varastanut. Matilda piti minua kädestä kun menimme välinevaraston hämärään. ”Ollaan.. tiedät kyllä miten..”, hän sanoi. Suutelu jatkui kiihkeänä. Kun varaston ovi läsähti kiinni, siitä tuli meille oma yhteinen maailma.

 

Korkeushyppy patjan päällä suutelumme jatkui. Tulin vaatteet päällä hänen reisiensä väliin, ja tiesin hänen tuntevan kullini omaa pikkuhousujen vielä verhoamaa vakoaan vasten. Nytkytin hieman lannettani, ja jo melko kova iso kullini hieroi pillua. Hän pusersi takapuoltani ja parahti kuuluvasti. Tiesin, että näinkin sai naisen kyllä laukeamaan – kokeiltu oli. Siirryin kuitenkin käytävällä eteenpäin, ja suutelin Matildan kaulaa, joka oli kokemukseni valossa toinen naiselle herkkä alue. Tytön hengitys vain voimistui ja kiihkeytyi koko ajan.

 

Nuoren tytön kasvoilla näkyi äärimmäinen kiihotus. Huulilta valahteli voipuvaa huudahtelua, kun nytkytin lannettani hieman vaativammin. Tiesin, että jötkäle stimuloi tyttöä juuri siitä oikeasta kohdasta, ja saatoin myös arvata, että Matildan mielikuvassa nyt se Matin salakuuluisa mahtava elin hänen häpyään hieroo – ja kuinka ihanalta se tuntuukaan.

 

Kohta olimme kyljeltään, ja rullasin mekon lanteille. Rintaliivitkin saivat mennä, ja hieroin tyttömäisiä kiihotuksesta kovettuneita nännejä peukaloillani. Pikkuhousut potkittiin pois, ja aloin sormellani vielä viimeistellä minuun lähes kouristaen takertunutta tyttöä. Hän oli aivan laukeamaisillaan, ja suu ammollaan silmät kiinni vain huudahteli, kun sormeni taiteili klitoriksella hellästi mutta määrätietoisesti. Ne taidot olin oppinut muutamalta aikuisemmalta naisilta, jotka olivat minua auliisti naisen nautinnon saloihin opettaneet 16-vuotiaasta lähtien. ”Oioioioioiiiii!!!…”, itkuinen vaikerrus kajahti kohta kainalossani ja tunsin ryöppyävän kosteuden valahtavan Matildan vaosta hänen lauetessaan. Tumma sakea karvoitus pillun ympärillä kiileteli nesteistä, ja osa valui patjallekin.

 

Tyttö kainalossani tasaili hengitystään ja minua rutistaen. ”Ihana!.. Ihana!..”, hän soperteli ja suuteli ohimoitani ja otsaani.

 

Minä riisuin housujani. Vyönsolki kilahti, ja Matildakin alkoi nautintonsa keskeltä katsella mitä alhaalla tapahtui. Kulli heilahti esiin kalsareiden kätköistä, olin onnekseni käynyt kotona suihkussa. 75-prosenttisesti tanassa se nousi jo puolitankoon, hieroin välinettä hieman tytön katsellessa sitä ihmetellen, ja pian se nousi tutusti vatsaani vasteen komeassa kulmassa.

 

”Matti.. sulla on aivan… val-ta-va!..”. Matilda tuijotti esiin ponnahtavaa jörssiä epäuskoisena. Kullini on 24 senttiä pitkä, ja ympärykseltään paksuimmasta kohdasta 17-senttinen. Heitin housuni jonnekin pois. ”Matti.. saat tehdä.. mitä haluat.. ihan mitä haluat!..” Ehdotin, että tulisin takaapäin – ajattelin, että varmaan oli paras ehdottaa suoraan, mitä halusi, kun tyttö oli jo saanut. Matilda kaivoi pussukkaansa, ja ojensi sieltä kondomin. Kun rullasin sitä paikalleen, totesin mielessäni, että tyttö oli ainakin ajatellut kaikkia mahdollisia juonenkäänteitä, kun oli tänään lähtenyt matkaan.

 

Sen verran kävi mielessäni Erkki, että kyllä tässä nyt salaa petettiin isän luottamus pahemman kerran. Toisaalta ajattelin, että kyllä Erkinkin täytyy ymmärtää, että 19-vuotias kolli on aika himokas tapaus, ja panisi kyllä varmasti, jos Matilda vain on ajatukselle suosiollinen. Ja jo ennen iltakymmentä.

 

Kondomi asettui paikalleen kireänä varteni ympärille. Tiesin, että olisi iso riski, että kumi hajoaisi, koska kokemukseni mukaan niitä ei oltu tehty isoja välineitä silmälläpitäen. Itselläni oli lähes joka kerta kondomi puhjennut, kun olin sellaisen käyttöön ottanut – joskin melkein aina luotin tuuriin tai tytön aktiivisuuteen hakea jälkiehkäisypilleri, ja painoin paljaalla menemään. Naisetkaan eivät ratkaisusta valitelleet.

 

Matilda pyllisti patjalla. Pakaroiden välissä alla näkyi jo suht hoidellun näköinen teinitytön vako. Karvoitus oli tosiaan tumma ja runsas. Asetuin Matildan taakse ja ohjasin seivästä reikää kohti. Matilda levitti sormillaan vakoa, mutta melko mukavasti jörssi painui sisälle, kun tyttö oli niin kostea.

 

Kohta pitelin tyttöä lanteilta ja paukutin menemään. ”Mä kyllä tiesin, että sä.. haluat heti.. pillua..”, Matilda jutusteli voihkintansa lomassa. Pillu piti mukavaa litinää. Reiteni läiskyivät takapuolta vasten. ”Sulla onkin Matilda.. tosi hyvä pillu.. ja ihana pylly!..”, huudahtelin itse kehuen tyttöäni. Tuntui mukavalta: Matildan vako oli mukavan tiukka, muttei liian pieni. Nainti sujui mukavasti.

 

”Matti.. olet ihana!.. Ihana! ” Kiihdytin tahtia. Patja piti nahinaa. Sormenjälkeni taisivat painua tummina tytön lanteisiin, sen verran teki mieli puristaa. Vain tunti-pari sitten oli katsellut kun tuo teinipeppu keinui satulassa. Nyt katsoin, kun kullini painui kankkujen väliin. Tyttö voihki ja kohta itse urahtelin, ja siemen sinkoutui kondomin kätköihin. Onneksi ei mennyt kumi rikki.

 

”Oli kyllä ihanaa..”, Matilda sanoi kohta kainalossani. ”Tiesin, että sulla on valtavan iso.. kalu..”, hän sanoi. Hän sanoi myös arvanneensa, että haluan naida, mutta ei ollut varma olisinko kiinnostunut niin nuoresta tytöstä. Hän muistutti, että hänellä ”on jo naimalupa”.

 

Matilda oli seksin jälkeen kanssani tietysti moninkertaisesti naisellisempi kuin alkuillasta. Istuimme koulun keinuissa. Hieman hivelin reisiä. Kellon lähetessä kymmentä olimme jo melkein kotiportilla. Sain suukon poskelle ja todella pitkän katseen. ”Kiitos.. oli kivaa!.. Nähdään..” Katselin kun etääntyvä teinipeppu keinui satulassa.

 

Seuraavalla viikolla posti toi punkalleni kirjeen Matildalta – sen jossa hän edellisviikolla oli lupautunut kanssani treffeille perjantaina. “Meinaakko saada siltä?”, joku tupakavereista kysyi nauraen kun näki kirjeen tytöltä. En välittänyt vastata, että homma on jo hoidossa.

6 kommenttia viestissä: “Iso kaluni ja Matilda”

 1. Aurinkoinen says:

  Aina hyvää luettavaa, kiitos! Ja tismalleen taattua laatua!

 2. Kyrpää perseeseen says:

  Vittu mitä paskaa.. selvästikään mitään kokemusta panemisesta tai naisista ylipäätään…

 3. Jesse34 says:

  Lisää kiitos

 4. Aapo says:

  Kiitos! 😊👍
  Ai että kyllä on kaverin kelvannut, isolla meisselillä likkaa laittaa. Lisää vaan muistoja tänne! 😊

 5. jc says:

  Iha hyvä

 6. Kolli says:

  Vau! Tää olinkyl taattua laatua sult! Ei muuta ko lisää vaan, näit o kyö tosi kiva lueskel❤️❤️

Kommentoi

top