search
top

Vaimo kävi vieläkin naapurissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (59 votes, average: 2.78 out of 5)
Loading...

Tämä on jatko-osa “Vaimo naapurissa” tarinalle.

Heräsin yöllä ja havaitsin, että vuode on vieressäni tyhjä. Hiivin hiljaa rappusille, kun kuulin vaimon puhetta..

“en osaa sanoa..”

“No se tuntui taivaalliselta..”

“en tiedä, milloin pääsen. Onko sinulla edes liukuvoidetta”

“yritän päästä heti huomenna päivällä.. Hei”

Arvelin, että puhelu käytiin Ossin kanssa. Hiivin makkariin jonne vaimo tuli heti perässä.

Vaimon luokkakokouksen “jatkoista” oli kulunut kaksi viikkoa. Lapsien tultua viikoksi käymään oli pöly hieman laskeutunut. Aijemmin päivällä lapset olivat lähteneet maailmalle omiin.

Seuraavana aamuna vaimoni oli leiponut pullia, joita nautimme aamukahvilla. Kahvit juotua vaimoni ehdotti, että pitäisikö Ossille viedä myös pullaa. Hän jopa ehdotti, että minä veisin pullat Ossille. Vastasin hänelle, että “vie sinä vain. Minulla on vähän töitä”. Vaimoni vielä ehdotti, että olisimme menneet yhdessä ja juotu päiväkahvit. Pitäydyin suunnitelmassa ja ehdotin vaimolleni, että juo kahvit Ossin luona rauhassa ja että tulee sitten lauantaisaunaan.

Keskipäivä koitti. Ulkona oli kaunis ja lämmin kesäkuinen päivä. Vaimoni oli leiponut ja viettänyt aamupäivää kanssani seksikkäässä kesämekossa. Istuin papereitteni kanssa olohuoneen sohvalla, kun vaimoni teki lähtöä Ossin luokse. Naamaa oli ehostettu aamupäivästä. Vaimo huikkasi ovelta. Kun ovi meni kiinni alkoi alavatsaa kutista, kun päättelin viime öisestä puhelusta, mitä naapurissa päiväkahvilla tapahtuu.

Lähdin kävelemään Ossin luokse ja ajattelin sittenkin vain liittyväni kahviseuraan, jos tämä todella oli vaimoni vierailun tarkoitus.

Ossin ulko-ovi oli tuttuun tapaan auki. Kävelin taloon sisään, mutta talo oli hiljainen, vaikka rohkenin huhuilla. Tarkistin myös makuuhuoneen, mutta sielläkään ei ollut ketään. Sitten kävelin tupaan takaisin, jonka ikkunoista näkyy takapihalle. Kun vilkaisin ikkunasta näin parin nurmikolle asetetun viltin päällä. Vaimoni ja Ossi olivat alasti, vaimo kontillaan Ossin edessä, kun mies nussii häntä takaa päin. Kävelin ulos talon nurkalle, jossa vaimoni kiimaiset huudot raikasivat, kun hän sai naapurin miehen iso kyrpää pilluunsa. Olin lähietäisyydellä ja näin, kuinka Ossi hieroi vaimoni peräaukkoa. Mies veti kalunsa vaimoni pillusta ja otti viltiltä liukuvoide pullon. Vaimoni oli edelleen kontillaan perse pystyssä viltiltä. Ossi hieroi peräaukkoa rasvaisilla sormillaan ja työnsi sormia vaimoni anaaliin. Hetken päästä Ossi kysyi vaimoltani, että “oletko valmis?”. Vaimoni önisi kiimaisena merkiksi ja nosti persettään paremmin tarjolle Ossille.

En uskonut silmiäni, että vaimoni haluaa isoa yli 20 cm pitkää ja paksua kyrpää perseeseensä. Muutaman yrityksen jälkeen kyrpä upposi kerralla puoleen väliin pituuttaan vaimoni peräaukkoon. Ossi kysyi, että lopettaako hän, mutta vaimoni pyysi häntä nussimaan kunnolla ja alkoi hyväilemään pilluaan samalla. Ossi oli jo uponnut lähes koko kalunsa mitan vaimoni sisään. Mies ähki ja örisi. Iso kyrpä vaimoni tiukassa peräaukossa tuntui varmasti hyvältä. Vaimoni voihki niin, että koko piha raikasi. Ossi ei enää kestänyt ja ampui lastinsa vaimoni peräaukkoon. Viimeisillä työnnöillä vaimoni sisään oli kyrvän varsi spermassa. Näin hyvin vaimoni persereijän, kun mies veti kalunsa ulos, sylki vaimoni ammollaan oleva anus miehen spermoja pihalle. Pari kävi makuulleen hetken päästä ja syleilivät toisiaan.

Hetken päästä vaimoni runkkasi Ossin uuteen nousuun ja persettä rasvattiin lisää sekä kalun varsi. Vaimoni kävi hajareisin Ossin päälle ja kyrpä upposi jälleen kakkoseen. Vaimoni aloitti kovan ratsastuksen kyrpä perseessään. Vaimoni ihana pillu hohkasi auringossa vaaleanpunaisena ja kellertävä karvoitus oli edelleen seksikäs. Vaimoni huusi jälleen seksikkäästi ja hetken päästä Ossi laukesi jälleen. Vahva kyrpä sylki jälleen satsin vaimoni peräaukkoon. Spermaa valui kyrvän vartta pitkin vaimoni perseestä, kun nainen vielä silmät kiinni, hymyssä suin ravisteli sormilla pilluansa. Ossi tuntui olevan jo puhki.

Lähdin jo kotia lämmittämään lauantai saunaa. Vaimo saapui hetken päästä kotia sepittäen täysiä valheita. Annoin vielä tämän kerran olla. Seuraavalla kerralla sitten.

3 kommenttia viestissä: “Vaimo kävi vieläkin naapurissa”

  1. nainen 48 says:

    aivan ihanaa luettavaa kuvittelen itseni vaimosi paikalle, molemmat tarinasi saa himosta hulluksi .

  2. 6969 says:

    Jatka ihmeessä. Seuraavaksi voisi ehkä tapahtua että olisi jotkut juhlan joissa Marjattaa laitetaan oikein olan takaa ryhmässä saunassa ja mies katsoo kateellisena

Kommentoi

top