search
top

Vaimo naapurissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (197 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...

Olemme vaimoni kanssa sopusuhtainen pari, edelleen kaiken tapahtuneen jälkeen.

Tuolloin olin itse jo päälle 50 ja vaimo oli tuolloin 48. Meillä on kaksi lasta, jotka tuolloin olivat muuttaneet kaupunkiin opiskelemaan. Asumme maalla, pienessä kylässä ja olemme metsätilallisia.

Vaimollani oli tuona toukokuisena perjantai-iltana luokkakokous läheisessä kylpylähotellissa. Hän oli hyvin vaivautunut, eikä ollut kovin innokas lähtemään luokkakokoukseen. Vaimoni ei ollut innokas juhlia tai menijä. Joskus toivoin, että hän kävisi muuallakin, kuin töissä. Yhdessä harrastimme aina lavatansseja ja kävimme ulkona syömässä ja osallistuimme kyläyhteisön ja sukulaisten juhliin.

Sain rohkaistua vaimon lähtemään. Vaimoni Marjatta on hyvin säilynyt n. 162 cm, vaalea, paksu, mutta lyhyt tukka. Hän on tuottanut minulle aina silmän iloa. Naiseni, kun työskentelee kirjanpitäjän läheisessä suuressa kaupungissa.

Tuona iltana Marjatta oli pukeutunut juhlavasti kesäiseen mekkoon. Hiuksiin oli ruiskutettu varmasti pullollinen hiuskiinnettä ja naama oli ehostettu juhlavaksi. Suutelin vaimoani ja hän lähti taksilla kohti illanvietto paikkaa. Jäin odottelemaan, mitä vaimoni mekon alta löytyy yöllä.

Ilta kului. Olin viettänyt aikaa yksin 2 tuntia, kunnes näin seisoessani, että pellon yli näkyvästä liittymästä meni musta taksi naapurimme Ossin tilalle päin. Näin, että suuri hahmo istui etupenkillä. Sen täytyi olla Ossi.

Ossi oli meitä vanhempi, jo hieman yli 60v. eronnut mies. Ossi oli yli 190cm, hyvin roteva ja tumma tukkainen. Hän on hyvä ystävämme ja tuona hetkenä ajattelin lähteä viettämään hetkeksi Ossin kanssa iltaa. Kuljin parin olut tölkin kanssa pellon poikki ja saavuin Ossin pihatielle. Hetken päästä saavuin suuren maatalon ulko-ovelle. Ovi oli auki.

Kuulin eteiseen naisen vaikerointia ja huomasin eteisen lattialla samanlaiset korkokengät, kun vaimollani on. Tilanne alkoi kutkuttamaan ja uteliaisuuteni heräsi. Hiivin hiljaa kurkkamaan, kuka nainen oli.

Kurkkasin eteisestä tupaan ja näin, kuinka vaimoni oli vain ihonväriset sukkahousut jalassa tuvan lattialla polvillaan imemässä Ossin isoa kyrpää. Olin hyvin hämmentynyt tässä vaiheessa, enkä olisi uskonut vaimostani. Näin, kuinka Marjatan punaiset huulet otti vastaan iso kullia suuhun. Tätä Marjatta ei ole koskaan tehnyt minulle.

Ossi silitti Marjatan hiuksia ja örisi. Sitten vaimoni haukkoi henkeä ja katsoi miestä silmiin hymyillen ja runkaten hennoilla käsillään Ossin kyrpää. Mietin hetken, että kuinka tähän pisteeseen on päädytty. Onko heidän juttu ollut miten pitkällä?

Sitten Ossi kysyi Marjatalta:- “oletko aijemmin kajonnut vieraaseen mieheen?”. Marjatta vastasi, että on antanut pillua pomolleen kerran firman pikkujouluissa. Olin enemmän hämmentynyt, mutta samaan aikaan aloin kiihottumaan.

“Noniin!” huokaisi Ossi kyrpä jäykkänä ja nosti vaimoni lattialta ja ohjasi istumaan pirtin pöydän reunalle. Mies repi Marjatan sukkahousut haaroista ja alkoi nuolemaan vaimoni pillua. Pikkuhousut oli rullattu sivuun pillun edestä. Marjatan pillu paistoi pöydältä suoraan eteiseen. Kiimainen vaaleanpunainen pillu kellertävineen, hyvin hoidettuineen karvoineen sai naapurin miehen kieltä. Marjatta aloitti voihkinnan, jota minun kanssa ei tapahtunut koskaan. Ossi sormetti kahdella vahvalla sormella naistani ja nuoli samalla.

Halusin nähdä tämän näytöksen loppuun. Ossi nousi jalkojen välistä. Marjatta oli, kuin tarjottimella. “nyt minä nussin sinua oikein kunnolla Marjatta! On tehnyt mieli tehdä tämä aina!”. Mies repäisi pikkuhousut poikki ja raotti sukkahousujen haarakiilaa. Sitten mies taivutti Marjatan jalkoja polvitaipeista ilmaan ja asetti ison kyrpänsä Marjatan pillun. Marjatta inahti, kunnes Ossi työntyi syvemmälle ja aloitti kovan rynkytyksen. Vaimoni karjui ja voihki nautinnosta.

Näin naapurin isännän vahvan selän, jonka ympäriltä vaimoni kauniit sukkahousujen peittämät jalat etsii paikkaa Ossin lantiolta, kun mies ryhmyää vaimoni pillua kovaa. Mies ei anna armoa. Valtava örinä ja huuto täyttää muuten hiljaisen talon ja sen tuvan. Ossi laskee ison satsin sisään. Mies pitää kyrpää paikallaan vaimoni pillussa laukeamisen ajan ja hiljaa vielä runkkaa loputkin sisään. Vaimoni pillu sylkee paksuja länttejä ulos, kun mies vetäytyy hyväksi nussitusta pillusta.

Marjatta jää haukomaan henkeä pirtinpöydän päälle nojaten käsillään pöytään, jalat levällään, kun pillusta valuu spermaa. Ossi tulee vesilasin kanssa olohuoneeseen. Pari suutelee ja hetken päästä Marjatta laskeutuu rispaantuneissa sukkahousuissa imemään miehen spermaista kalua uudestaan.

Hetken imettyään kanki on jälleen ampumavalmiudessa. Pari suuntaa yläkertaan Ossin makuuhuoneeseen. Seuraan hiljaa yläkerran aulaan, josta näkyy hyvin sängyn sivuprofiili. Näen nyt vaimon hyvin. Hän menee kontilleen Ossin eteen sänkyyn ja mies työntyy takaa päin sisään.

Ossi pitää lujaa kiinni naiseni lantioilta ja nussii häntä kovaa. Marjatta ei tuosta otteesta pääsisi, vaikka haluaisi. Naiseni on jotain muuta, kuin kotona. Mies ottaa hänestä kaikki irti. Viimein makuuhuone raikas, kun mies ampuu lastinsa jälleen sisään.

Hiivin takaisin ulko-ovelle. Vaimoni ja Ossi tuli alakertaan. Kuulin, kuinka vaimoni selitti, että nyt hänen täytyy lähteä kotia ja asia jää tähän talon. Ossi nauroi ja sanoi, että otetaan se sinun pomo ensikerralla mukaan ja kokeillaan jotain uutta. Kurkkasin vielä tupaan, jossa Marjatta hymyillen veti laukustaan ehjät sukkahousut jalkaan ja sanoi Ossille, että “katsotaan”.

Hiippailin kotia ja istuin portailla, kunnes Marjatta tuli taksilla kotia.. Ilmeisesti hämäykseksi. Naisellani oli säikähtänyt ja hämmentynyt ilme. En maininnut mitään asiasta. Ajattelin seurailla tilannetta ja seuraavalla kerralla yllytän osapuolet ja näin myös kävi.

4 kommenttia viestissä: “Vaimo naapurissa”

 1. Teppo says:

  Aktiivinen naapurin vaimo, on naapurinkin etu 😉

 2. nainen 48 says:

  väkisin kiihotun lukiessani niin tätä kuin toistakin tarinaasi ihanasti osaat kirjoittaa.

 3. anja says:

  Hyva ja kiihottava juttu

 4. 6969 says:

  Jatka ihmeessä tarinaa siitä seuraavasta kerrasta

Kommentoi

top