search
top

Runkkarin päiväkirja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (69 votes, average: 3.10 out of 5)
Loading...

Olen 175/80 urheilullinen kolmekymppinen perheen isä. Tämä on tositarina!

Vaimon kanssa yhteistä taivalta jo 10vuotta takana.
Vaimoni on siis 168cm pitkä kaunis blondi.
Pienet imetyksestä tyhjentyneet pussukka tissit kruuna mielestäni vaimoni.
Alkuun suhteessamme oli paljon seksiä, samoin runkkasinkin paljon itsekseni. Olen siis ns. runkkuaddikti.
Suhteen edetessä seksi väheni ja aloimme riidellä siitä.
Vaimo runkkasi minua useasti viikossa jotta saisin tarvittavan tyydytyksen.
Vuosia kului ja jossain vaiheessa aloin puhua että voisin nauttia alistumisesta ja jopa fantasioin aisankannatuksesta.
No tälle vaimoni laittoi heti stopin, mutta alistaa lupasi yrittää.
Se alkoi sit kevyesti. Alkuun sain runkata vaimoni katsellessa ja kertoessa miten haluaa minun kaluani käsittelevän..
Tätä alkoi olla pari kertaa joka viikko.
Seksi väheni entisestään, ja sitä alkoi olla enää noin kerran kuussa.
Toisen lapsen raskaus aikana vaimo sit meni täysin haluttomaksi. Runkkasin hänen edessä raskauden loppuajasta sekä lapsen syntymän jälkeiseen jälkitarkastukseen asti. Noin 7 kuukautta täysin ilman seksiä.
Mutta aloin nauttia entistä enemmän olla vain vaimon oma runkkari.
Tilanne jopa hävetti hieman itseä. Olen siis surkea runkkari joka ei edes toivo saavansa rajua seksiä, kuten miehen varmaan kuuluisi.
Synnytyksestä toivuttua seksiä alkoi olla taasen noin kerran kuussa. Ja aina seksin aikana minun piti oikein pinnistää et sain kalun pysymään kovana. Kunnes vaimo alkoi pyytää että laitan samalla naidessa myös sormia kaluni kanssa pilluun. Tämä ns kaluni riittämättömyys sai mut sit kiihottumaan seksistä taasen enemmän. Nautin vaimosta, rakastan ja palvon häntä! Hemmottelen minkä kerkiin ja haluan että hän nauttii mahdollisimman kovasti.
Mut olen vain oppinut olemaan surkea runkkari ja seksi on minulle jopa hieman vaikeaa. En tiedä onko vaimo huomannut sitä kuitenkaan.
Jatkoin alistumisesta puhumista ja että kuinka se minua kiihottaa..
Seuraava askel vaimolla oli et minun piti esimerkiksi hieroa häntä 40min jotta sain mennä nurkkaan runkkaamaan sen jälkeen itseni.
Tai sit laitoin hänelle iltapalaa ja hipsuttelin hänen varpaita ja sit sain runkata lattialla kontillaan hänen edessä…
Joskus hän meni edeltä nukkumaan ja kirjoitti sieltä palkinnoksi ohjeita miten pitää runkata peppu pystyssä olohuoneessa tai eteisessä.
Tämä oli minulle nautintoa!
Mutta tämä oli vain pohjustusta päiväkirjalleni joka alkoi:
4.2.2021 Torstai.
Poikkeuksellisesti vaimo halusi seksiä illalla. Teimme sitä kyljittäin minun naidessa lusikassa samalla hyväillen klitorista. Ilman ehkäisyä kuitenkin vaimo pyysi että hieron hänelle orgasmin ja runkkaan sitten itseni loppuun.
Oli ihana tuottaa vaimolle hyvää ja tämän jälkeen runkata hänen edessä kassit tyhjiksi.
5.2.2021 Perjantai
Todella outoa. Vaimo halusi taasen. Ehdotin illalla että otettaisiinko eilinen uusiksi. Vaimo sanoi et otetaan vain mut laitetaan kortsu.
Teimme tämän sohvalla täysin samalla kaavalla kyljittäin lusikka asennossa. Ainoastaan vain niin että hieroin hänelle orgasmin samaan hetkeen kuin itse laukesin hänen sisälle kumiin.
Olikin pitkästä aikaa outoo sykkiä pillun sisällä..
6.2.2021 Lauantai
Vaimo oli tuttuun tyyliin väsynyt ja sometteli illan sohvalla. Kunnes halusi jo ennen kymmentä mennä nukkumaan. Itse en kehdannut sanoa että
taas panettaa. Joten kun vaimo meni nukkumaan jäin runkkaamaan sohvalle salaa. Peilasin puhelimen näytön tv:n ruudulle ja laitoin vaimon nakukuvat esille.
Kiihotuin valtavasti kun kuvittelin jonkun tirkistelevän ikkunasta vaimoni kuvia pillu levällään ja tyhjät ihanat pienet ruttuiset tissit näkyvillä.. hoikka sporttinen vaimo kunnolla poseeratessa nakukuvissa… aih että oli upeaa runkata ja heittää spermat mahalle.
7.2.2021 Sunnuntai
Elämäni oudoin päivä! Tänä päivänä päätin alkaa kirjoittamaan tätä päiväkirjaa. Edelliset päivät siis takautuvasti kirjoitettuna.
Olin töissä poikkeuksellisesti sunnuntaina. Vaimo laittoi töihin viestiä että on minulle vihainen ja haluaa että panostan hänen lepyttämiseensä.
Olin ihmeissäni mistä hän on vihainen.
Kotiin tullessa en ymmärtänyt oikein mikä on. Huomasin ettei vaimo ollut oikeasti vihainen hän jotenkin oudosti nyt vain näytteli tilannetta.
Lapsien mennessä nukkumaan alkoi komentelu. Mene suihkuun pese hampaasi. Tottelin, koska huomasin et jokin outo eroottinen lataus tässä nyt on. Suihkussa yritin skarpata, olin tosi tosi väsynyt töistä ja halut olivat poikkeuksellisesti tosi pienet.
Mut nyt pitää jaksaa, mietin. Vaimon mieliksi ja kerrankin taitaa olla jotain spesiaalia luvassa. Näin aavistelin.
Tulin suihkusta ja vaimo käski viedä roskat.
-20 pakkasta ja just tulin suihkusta, nytkö? Kysyin.
Kyllä virnuili vaimo vain aamutakki päällään.
Kävin juoksemassa roskat ja kysyin mitäs nyt. Vaimo sanoi et mennää makkariin et jos saisit mut leppymään.
Sinne saapuessa huomasin et nyt perus arkiseksi ja minun runkku hetket minun mieliksi oli kaukana tästä.
Seksilelut pöydällä hierontaöljyn kanssa. Kynttilät paloi myös hämärässä huoneessa yöpöydillä.
Vaimo avasi aamutakin ja pyysi riisumaan hänen pikkarit.
Otin ne pois ja tuijotin sileää pillua.
Vaimo käski alkaa hieromaan sisäreisiä.. seuraavaksi käski siirtymään rintoihin jonka jälkeen pyllisti peppunsa ja sanoi vielä tämä. Olin ihan kiimassa kalu kivikovana! Kun hieroin peppua, hivuttauduin kädellä aina välillä pillun läheisyyteen ja hipaisin siitä yli. Oho tää on ihan märkänä tajusin. Tuntui ikuisuudelta hieroa peppua.. kunnes yhtäkkiä vaimo kääntyi selin ja suusta tuli outo lausahdus. Mene nuolemaan pilluani.
Tämä lausahdus oli suhteessamme todella outo.
Olin saanut nuolla pillua viimeksi vuonna 2015. Vaikka olin anellut vuodein mittaan paljonkin saanko nuolla ihanaa pilluasi vastaus oli aina sama ei. Vaimon mielestä liian pervoa. Varmistin siis nyt kysymällä: oikeasti? Vaimo vain nyökkäsi. Menin kiimassa nuolemaan pillua oih miten mahtavaa kiimainen märkä pillu kalu kovana ja kiimassa nuolin, samalla puristellen tai no jotenkin hieroen pienen pieniä ihania maailman kiimaisimpia ruttuisia tissejä.
Varmaan noin 5min nuolennan jälkeen vaimo pyysi minut selin. Alkoi nousta päälleni ratsastamaan vibransa kanssa.
Jostain syystä kaluni ei pysynytkään kovana. Oliko väsymys vai mikä syynä. Tai ehkä se kun olin niin tottunut olemaan runkkari.
Vaimo ei onneksi tästä hätkähtänyt vaan alkoi puristella ja runkata kaluani ja puhui kuinka pikkupirri surkea runkkari ei saa kohta mitään jos ei pili nouse pystyyn. Tuhmat puheet auttoivat ja seisokki onneksi palasi.
Niinpä vaimo pääsi ratsaille vibransa kanssa. Siinä vaimon ratsastaessa yritin pitää kaluni kovana puristellen lantiopohja lihaksia. Ettei vaimo joutuisi pettymään. Hetken päästä vaimo työnsi pienen vibralla varustetun dildon pilluunsa kaluni seuraksi.
Jatkoi ratsastamista ja noh sit aloinkin olla ihan lähellä laukeemista melkein heti.
Vaimon huomatessa sen hyppäsi viereeni selin ja otti öljyä ja sanoi hiero tällä minua, samalla ottaen kalustani kiinni. Hän alkoi varovasti runkata varoen etten pääse laukeamaan..
Tätä jatkui jokusen minuutin kunnes vaimo päästi kalustani irti ja käski mennä nuolemaan..
Laskeuduin hänen jalkoväliin kiimassa. Pillun maku tuli läpi vaikka öljyinen liukkari maistui ikävästi pillussa.
Muutaman minuutin ahkeran nuolennan päätteeksi vaimoni laukesi.
Nousin hänen viereensä ja kysyin hiljaa runkkaanko nyt..
Vastaus olikin jyrkkä: ET! Saat tulla sitten kun annan luvan. Sanoin okei. Oletin et se tapahtuu kuitenkin tänään. Hetken päästä kysyin saanko nyt runkata. Jolloin tuli vastaus: et saa runkata etkä laueta tänään. Alan nyt nukkumaan rakas, sanoi vaimoni
Nousin ylös ja siksi nyt kiimassa kirjoitan tätä.
Katsotaan miten jatkuu.
8.2.2021 Maanantai
Koko päivän töissä olen yhtä hymyä. Vaikka itse jäinkin ilman orgasmia, oli mahtavaa päästä nuolemaan vaimon pillua!
Illalla kyselin josko olisi seksiä tms.
Vastaus tuli, että voipi olla että et saa laueta kuukauteen. Ja runkata saat vain sen verran kun minä annan siihen lupaa..
Minulle tuli puheista välittömästi seisokki. Vaimo taputti kakuanija naurahti että hipsutteles minua hetki selästä niin katsotaan saatko hetken runkata.
Hetki siinä vielä katseltiin tv:tä ja juteltiin niitä näitä. Kunnes vaimo sanoikin että jäät sohvalle yöksi, ja et saan runkata sohvalla 4min 30sek. Jonka jälkeen kalu housuihin.
Vaimo meni sänkyyn ja olin melko hämmentynyt. Kiimassa kuitenkin aloin selailla seksinovelleita kyseisestä aiheesta, lopulta löydänkin aiheeseen sopivan tarinan. Laitat ajastimen puhelimeen 4:30 ajalle. Alan runkata ja lueskella. Aika kuluu ihan hetkessä. Laitan kaluni housuihin ja jatkan lukemista. Helvetti on vaikea olla. Hieron koko ajan kalua housujen päältä ja olen lähella laueta. En tiedä onko tämä edes sallittua, mutta en voi itselleni mitään. Saan kuitenkin hillittyä itseni enkä laukea.
Novellin loputtua alan nukkumaan.
9.2.2021 Tiistai
Tänään ei ollutkaan mitään seksuaalista tiedossa. Yritin varovaisesti kysellä vaimolta, mutta vastaus oli jyrkkä: tänään ei tehdä pikku pirrille mitään.
Taisi osittain johtua siitäkin että vaimo oli väsynyt ja meni aikaisin nukkumaan. Huomasin että hänen puhelin oli jäänyt sohvalle.
En mitenkään voinut olla koskematta siihen. Halusin selitystä oudolle muuttuneelle käytökselle.
Selaushistoriasta se syy sit taisikin varmistua.
Oli nimittäin hakuja: “miten voin nauttia itse, kun mies haluaa alistua” “miehen dominointi” “mitä saan mieheni alistamisesta”
Ja selaillessa vastauksia löytyikin siveysvyössä pitämistä ja kotitöiden tekoa..
Tajusinkin kauhukseni että olen tosiaan nyt tehnyt kotitöitä ja kaikin puolin yrittänyt miellyttää vaimoani. Jotta hän antaisi kiimalleni helpotusta.
Eli teenkö nyt just niin kuin vaimo on toivonutkin
Ihan hirvee kiima. Vaikka vaimo kielsikin runkata, laitoin hänen puhelimen pois ja runkkailin hetken salaa, tietenkin laukeamatta. Jonka jälkeen lähdin nukkumaan.
10.2.2021 Keskiviikko
Ihan kauhea kiima ollut päällä koko päivän! Ajatus siitä että laukeaminen kieletty lisää vain tuskan ja kiiman määrää!
Taas koko päivän odotin et tulee ilta. Tiskasin, siivosin keittiön ja lasten huoneet.. Ajattelin josko näin saisi illalla palkinnon.
Noh kun ilta koitti niin vaimo odottikin jo pelkkä aamutakki päällä hierontaöljy kädessä. Oih taidan saada tänään namia ajattelin. Hän tiputti takin pois ja pyysi hieromaan. Hieroin siinä kiiman sekaisin tuntein vaimoani noin tunnin samalla kun tv:tä selailimme ja etsimme näkyisikö sieltä mitään järkevää.
Kun vaimo sanoi nyt riittää. Olin ihan varma et nyt saan runkata ja päästää paineeni pois..
Mut taasen tulikin vain vastaus. “Ei vielä” kohta kun lähden nukkumaan tulet hakemaan peiton ja tyynyn, nukut sohvalla ja saat ennen nukkumaan menoasi aikaa 10min runkata. Mutta laueta ei saa!
Huh. Kun vaimo meni nukkumaan oli kauhee kiire ottaa kalu käteen ja alkaa vedellä. Perään tuli vielä vaimolta sängystä viesti. “Olet mun pikkupirrinen runkkari ja joudut taipumaan tahtooni”
Nyt alkaa tosissaan jännittämään. Kalu ei taaskaan oikein pysy kovana. Pitää olla todella varovainen ettei kuti karkaa, mut kalu puolivelttona silti kädessä. Onko minusta tulossa impotentti?
Noh. Taasen pitää alkaa nukkua kauheissa kiiman tuskissa. Olo on todella levoton eikä uni meinaa tulla millään… no ehkä huomenna saa heittää lastit vaimon edessä.
11.2.2021 Torstai
Yö oli todella levoton, tiedä sit johtuiko täysistä kasseista. Olo on ollut todella tukala ja töissä olikin pakko tilaisuuden tullen mennä kiimassa vessaan runkkaamaan. Tiedän en olisi saanut, vaimo olisi vihainen jos tietäisi.
Itse olen kyllä todella ylpeä kun pystyin pidättelemään enkä edelleenkään antanut kalun laueta… kotiin tullessa töiden jälkeen, vaimo sanoi heti alkuillasta että tänään saat laueta.
Oudointa täs oli et olin jotenkin sisimmässäni pettynyt, vaikka tiesin saavani nautintoa.
Aika mateli. Piti katsella vaimon kanssa tv:tä  ja hieroa hänen jalkapohjia, hänen makoillessa pelkissä stringeissä edessäni.
Sit jälleen yhtäkkiä vaimo sanoi “lähden nukkumaan” runkkaa itsesi ja kuvaa laukeaminen videolle. Niin ja hei, tule hakemaan peitto ja tyyny sängystä. Saat nukkua taasen sohvalla.”
Kysyin et haluaako siis et lähetän videon hänelle?
Vastaus oli “Ei. Mut pidä puhelimessasi video tallessa. Jos joskus haluankin nähdä sen”
Peilasin taasen puhelimen näytön tv ruudulle ja aloin katsella vaimon kuvia.
Hoikka urheilullinen vartalo, pyöree peppu, terävä piirteiset kasvot ja sitten tietenkin ne ihanat pienet ruttutissit ja kaunis posliini pillu.
Alan olla lähellä laukeamista. Lisään valaistusta ja alan kuvata itseäni runkkaamassa. Tällä kertaa kalu seisoo ihan kivikovana kiimasta! Sperma lähtee liikkeelle. Eka ruiskaus tulee aika notkeeta ainetta roiskahtaen pitkin mahaa ja reittä. Toinen ryöppy onkin sitten jo paksumpaa ainetta. 3,4 ja viides ryöppy tuleekin sitten rauhallisemmin ulos valuen kalun vartta pitkin kiveksille.
Sammutan kameran ja alan raukeena nukkumaan.
Kommentoikaa jos haluatte että jatkan päiväkirjan pitoa, ja julkaisen sen tänne.

4 kommenttia viestissä: “Runkkarin päiväkirja”

 1. Myös himo runkkari says:

  Kirjoita ihmeessä jatkoa koska sinunlaisia miehiä on oikeasti paljon.

 2. Vaimonrunkkari says:

  Kiitos palautteesta.
  Aloitan heti tänään päivökirjan kirjoittamisen. Katsotaan milloin tulee jatko-osa.

 3. Turre says:

  Lisäääääää

 4. Kiimakalle says:

  Ilman muuta lisää! Oli kyl kiihottava homma

Kommentoi

top