search
top

Ekaa kertaa vieraissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (144 votes, average: 3.31 out of 5)
Loading...

-Tämä tarina on pohjimmiltaan tosi, hieman jotain pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta. Olen tavallinen reilu 40-vuotias mies. Pituutta löytyy 195cm ja vartaloltani olen varsin hyvässä kunnossa. Olen toista kertaa avioliitossa nykyisen upean vaimoni kanssa. Ensimmäisen avioliittoni solmin varsin nuorena. Kyseinen avioliittoni, kuten monien muidenkin nuorena solmittujen liittojen kohtalo oli päätyä eroon. Hieman vanhempana, kun koin ajan olevan oikeampi paikoilleen asettumiseen ja sopivan puolison löytyessä solmin nykyisen eli toisen avioliittoni. Joka on nyt kestänyt hieman reilu 10 vuotta. Aikaisemmin minulla ei ole pahemmin ollut haaveita avioliiton ulkopuolisista suhteista. Mitä nyt toki kaikilla miehillä on varmasti jonkinlaisia fantasioita siihen liittyen heikkoina hetkinään. Mutta mitään noita en ollut toteuttanut ennen kuin naapuriini muuttanut nuorempi pariskunta muutti tilanteen aivan toiseen suuntaan.

Oli talvi 2019 ja omakotitalo alueelle Espooseen, jossa asumme ja meidän naapuritaloomme muutti lapseton pariskunta. Mies oli IT-alan osaaja, reilu 30-vuotias pitkä ja hoikka, lihaksikaskin ja hänen hieman nuorempi 27-vuotias vaimonsa, joka oli varsinainen pakkaus, minkä sain myöhemmin huomata. Hän oli hoikka, lyhyt, omaten kuitenkin mukavan leveät ja muodokkaat ahterit. Talvella takki keleillä en kuitenkaan päässyt ihailemaan vielä naisen parhaimpia puolia, ne tulivat esille vasta keväämmällä, kun säät lämpenivät ja vaatetus väheni. Lenkillä kyseinen naapurini nainen tulikin kerran vastaan ja voi niitä upeita rintoja joihin katseeni huomio heti kiinnittyi, ehkä liiankin pitkäksi aikaa, kun hänen kanssaan muutaman sanan vaihdoin lenkkipolun varrella. Ne jättivät lähtemättömän vaikutuksen silloin vielä varsin viattomaan mieleeni. Aloin kuitenkin seurata naisen toimia tarkemmin. Talojemme välissä on aita ja yläkerran makuuhuoneen ikkunoista hyvä näkymä naapurin pihalle. Kevään mittaa seurailin aina välillä, kuinka uusi naapurimme laittoi uutta pihamaatansa kuntoon ja kuinka nuo upeat utareet ja leveän herkullisen pyöreän pepun omaava naapurin rouva kyykki milloin laittamassa kukkapenkkiä ja milloin miehensä apuna terassin rakentamisessa. Lopulta tuli kesä ja kerran eräänä päivänä yläkerrassa ollessani satuin taas vilkaisemaan naapurin pihan puolelle. Silmäni kiinnittyivät heti naapurin rouvaan, joka oli bikineissä ottamassa aurinkoa pihallaan. Kuinka hän öljysi itseään aurinkorasvalla. Se sai viriilin kaluni housuissa heti kovettumaan. Mikä ei ihme, kun oma seksielämäni vaimoni oli vuosien mittaan jo asettunut liiankin arkisille leveleille. Viime kerrasta oli varmaan jo pariviikkoa aikaa niin ihmekkös tuo, että tuollainen näky saa keski-ikäsen perheenisänkin heti kovaksi. Kuin huomaamattani avasin housuni sepaluksen ja kaivoin kovan kaluni käteeni ja aloin hiljakseen vedellä esinahkaa paksun terskani päällä. Katselin naista verhojen raosta lumoutuneena, kuinka hän asettui pitkälleen ja korjaili kädellä bikiensä asentoa. Nuo upeat isot pallot… Kuinka haluaisinkaan puristella niitä, nuolla niitä ja työntää mulkkuni niiden väliin. Samalla laukesin ikkunan edessä olevan patterin päälle. Mulkkuni valutti vielä viimeisiä spermaklimppejään, kun kuulin kuinka vaimoni huhuili minua alhaalta ja kätkin kiireesti kaluni takaisin housuihinsa ja yritin nenäliina paperilla nopeasti putsata aiheuttamani sotkun ennen kuin kipitin kiltisti alakertaan…

Tästä ei mennyt kuin pariviikkoa kun eräänä yhtä lämpimänä kesänpäivänä vaimoni ollessa töissä ja minun jo siirryttyä kesälomille olin pihallamme pihatöissä paidatta ja huomasin tuon naisen taas siirtyneen omalle puolelleen auringonotto puuhiin. Huikkasin naapurilleni, että onpas kelejä tänä kesänä pidellyt. Siinä jutellessa selvisi, että hänkin oli jo kesälomalla ja hänen miehensä oli lähtenyt kotipuoliin käymään. Silloin minun päähäni taisivat kasvaa pienet pirunsarvet, kun ajatuksiini hiipi joku hyvinkin kielletty ajatus, vaikka en omasta mielestäni sen luontoinen ihminen olekaan koskaan ollut. Kuin tilauksesta nainen kysyinkin, että olisiko sinunkin aika jo pitää paussia pihatöistäsi ja tulla nauttimaan vaikka hänen kanssaan lasillisesta näin kuumana päivänä. Huikkasin sisälle, jossa vanhin poikani ensimmäisestä liitostani, joka tuolloin oli jo autokoulu ikäinen ja luonani käymässä, että hän vahtisi nuorempia sisaruksiaan sen aikaa kun isä käy naapurissa. Vetäisin äkkiä jonkun paidan ylleni, kun en kehdannut ihan paidattakaan naapuriin mennä. Mikä lie säädyllisyys vaatimus sekin sitten…

Kiipesin aidan yli naapurin puolelle. Nainen oli tuonut meille juomat ja hieman jotain pikku makeaa syötäväksi. Juttelimme niitä näitä ja tiettyihin naapurustoon liittyviä asioita, joista oli ollut epäselvyyksiä. Siinä samalla drinkkejä nauttiessamme silmäni väkisinkin siirtyivät ihailemaan tuota upeaa naista. Voi luoja nyt olin aivan hänen vieressään ja rinnat näyttivät paljon isommilta kuin muistinkaan… Kaluni alkoi taas kovettua ja yritin piilotella sitä parhaani mukaan. Minullahan oli vain ohuet kesäshortsit jalassa. Kysyin mitä hän oli tykännyt täällä asumisesta ja sanoi viihtyneensä mainiosti… Tosin nainen kertoi miehensä olevan paljon kotoa pois työnsä takia. Naisen läheisyys ja kiima oli varmasti jo sekoittanut päätäni aika tavalla, kun kysyin varsin mutkittelematta, että kokeekos rouva sitten olevansa yksinäinen? Tajusin vasta silloin, kuinka sopimattomalta se varmaankin kuulosti. Mutta nainen vain hymyili.

’’Ehkä minä en ole enää niin yksinäinen’’ En ehtinyt vastata siihen mitään, kun nainen jo jatkoi.

’’Ei sun ois tarvinnut laittaa tota paitaa päälles, kun sä tänne tulit, kun sua oli niin kiva katsella tossa pihallassa ilman sitäkin.’’
Tämä tyttö olikin aika suorasukainen.

’’Noh niin kyl suakin’’ sain vastattua ja katsoin jo aivan häpeilemättä naisen lähes alastonta vartaloa. Nainen siirtyi aivan viereeni ja alkoi vetää paitaa pois päältäni, samalla suoristin jalkani, jolloin myös kovettunut etumukseni pääsi hyvin näkyviin. Nainen huokaisi todella oudon kuuloisesti, mutta samalla jotenkin todella kiihottavasti. Hän laittoi kätensä etumukselleni ja alkoi hieromaan kaluani kankaan läpi. Samalla huulemme kohtasivat ensikertaa. Käteni eksyivät välittömästi hänen kuumille utareilleen….

’’Upeat rinnat sulla’’ sain huokaistua hänen korvaansa.

’’Näitä mä oon jo pidempään miettiny.’’ sain tunnustettua. Nainen tuntui tietävän sen, hän vain naurahti minulle. Olin ansassa, josta ei ollut paluuta…

’’Varmaan pitäisi mennä sisälle’’ huohotin ja nainen nyökkäsi. Hän ohjasi minut olohuoneen sohvalle istumaan ja istui sitten syliini ja jossa jatkoimme himokasta suuteluamme. Naisen peppu painaitui kovan kaluni päälle. Hän tunsi kuinka se sykki kivikovana shortseissani odottaen pääsevänsä vapauteen. Avasin naisen bikinit ja painoin päätäni rintojen väliin. Puristelin noita ihania rintoja. Olin kuin taivassa, tälläistä siellä täytyi varmasti ollakin! Hetken päästä nainen liukui sylistäni lattialle ja veti shortsini alas paljastaen ison paksun kaluni. Hän otti siitä kädellä kiinni ja veteli muutaman kerran esinahkaa taaksepäin ja kullin päästä lorahti pisara kiima nestettä. Hän työnsi päänsä kaluni juureen ja alkoi nuolla kiveksiäni ja siitä sitten ylöspäin kaluni vartta pitkin kohti limaista terskani, jonka hän lopulta taitavasti imaisi suuhunsa. Näki ettei tyttö ollut ensimmäistä kertaa mulkkua imemässä. Hän imi ja lutkutti kyrpääni kuin mikäkin ammattilutka. Otin häntä hiuksista kiinni aloin painamaan kalua syvemmälle hänen suuhunsa. Ai että se näytti irstaalta. Oma kaluni syvällä naapurin rouvan suussa, edessäni kakoen…

’’Saatana, tästä ei sitten kerrota kellekään’’ huohotin kiimassa ja naapurini lutka vaan mumisi myöntävästi mulkku suussaan. Lopulta minun oli pakko keskeyttää hänet, että en olisi lauennut hänen suuhunsa.

’’Missä teidän sänky on?’’ kysyin ja nainen näytti jopa vähä pelästyneeltä.

’’Eikai me sinne?’’ No totta maar sinne! minä käskytin. Kerrankin kun saan varattua lutkaa niin pitäähän se ottaa aviovuoteessa jo ihan sääntöjenkin takia… Nainen johdatti minut makkariin ja työnsin isotissisen rouvan selälleen sänkyyn ja tulin hänen päälleen nuolemaan taas noita upeita rintoja ja sormeni eksyivät hänen haaroihinsa ja hieroin litimärkää vittua sormillani. Tilanne oli minusta äärimmäisen pervo ja kiihottava, siinä näkee miten ihminen muuttuukaan elukaksi hetkessä, kun siihen tilaisuus annetaan. Nainen vinkui, kun hieroin sormilla hänen turvonnut häpyään ja kielellä aloin leikkiä hänen pikku klitallaan. Hän makasi sellällään sängystä ja naama näkyi osittain noiden ihanien isojen vuorien välistä. Jatkoin hänen vittunsa käsittelyä ja huomasin, kuinka hänen ääntelynsä muuttui aina vaan kovemmaksi ja kuinka tuo herkku alkoi täristä orgasmin lähestyessä ja lopulta tulessa naamalleni.

Hetken vedettyä henkeämme ilmoitin, että nyt on minun vuoroni ja kysyin onko täällä missään kumeja? Nainen huohotti, että yöpöydän laatikossa pitäisi olla. Vetäisin laatikon auki ja aloin tonkimaan… Ei löydy. Kaadoin koko laatikon sisällyksen lattialle. Oli siellä liukkarit, mutta kumit puuttuivat.

’’Ei täällä ole’’ huohotin ja nainen voihkaisi, että olihan sillä pillerit, muttei muista ottiko niitä. Noh nyt sitten mennään vaan raakana, päätin kiimasta sokaistuneena ja asetuin enempiä kyselemättä naisen haaroihin ja ohjasin kivikovan kullini hänen häpyhuulilleen.

’’Nyt lähtee’’ sanoin ja aloin työntymään tuohon liukkaaseen kuumaa vakoon. Nainen vingahti kun survoin kyrpäni sisään hänen ihanan tiukkaan, nuoren naisen vittuunsa ja minä murahtelin nautinnosta.

’’Upee pillu sulla’’ huokaisin ennen kuin aloin painelemaan kaluani kunnolla vakoon naisen vinkuessa kiihkoissaan. Otin naista kiinni noista ihanista pulleista rinnoista ja puristelin niitä samalla pannessani…

’’Sun rintas on upeinta mitä oon nähnyt’’ huohotin ja en valehdellut edes yhtään. Tälläistä narttua en ollut vielä päässyt ennen seivästämään. Nylkytin mulkkuani liukkaaseen valuvaan rakoon naisen kiljahdella edessäni aina tahdin vain kiihtyessä ja työntöjen muuttuessa aina vaativimmiksi. Otin käsillä kiinni hänen polvistaan ja rinnat hyllyivät edessäni todella kiihottavasti. Voi helvetti, mikä pantava näky, ehdin miettiä, kunnes tunsin kuinka kaluni alkoi antaa merkkejä laukeamisestaan. Tajusin sentään vetää mulkkuni pihalle ennen kuin annoin urahtaen lastini lentää tuon isorintaisen naapurin emännän vatsalle. Lauettuani lysähdin naisen päälle ja huohotimme yhdessä. Upea kokemus, pakko myöntää. Enpä olisi uskonut että tämä toteutuisi. Suutelimme ja kysyin miltä hänestä nyt tuntuu. Hän hymyili ja vastasi että oikein hyvältä ja kiitti etten ollut lauennut häneen sisäänsä. Hymyilin takaisin ja vastasin etten halua aiheuttaa mitään ongelmia kellekkään. Naisen käsi eksyi löystyneelle limaiselle kalulleni ja hieroi sitä. En voinut olla hymyilemättä, olin niin onnellinen.

”Haluan sinua toistekin”, ähkäisin ja nainen hymyili jälleen minulle takaisin. Siitä tajusin ettei juttumme ollut vielä suinkaan ohi. Omaa tuntoani nipisti, mutta olin jo siirtynyt pettäjä miesten suureen joukkoon, ja ymmärsin nyt miksi niin monet lankeavat tähän. Ja halusin tätä naista lisää.

 

-En ole ammattikirjailija kuten varmasti näette. Halusin kuitenkin jakaa tämän kokemukseni teidän kanssanne. Jos haluatte kuulla lisää minun ja tuhman naapurini kanssa syntyneestä salasuhteesta, kerron siitä mielelläni lisää myöhemmin.

Yksi kommentti viestissä: “Ekaa kertaa vieraissa”

  1. jj says:

    Hyvä tarina, lisää olisi mukava lukea. 🙂

Kommentoi

top