search
top

Nuorena miehenä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (153 votes, average: 3.27 out of 5)
Loading...

Olisiko ollut 1990 tai 1991. Tukkaa oli vielä päässä ja se oli pitkä. Poikuus oli mennyt pari vuotta aiemmin, mutta sen jälkeen oli ollut pelkkää omaa kättä. Ikää oli 16 -17 ja mopolla ajeltiin, kun ei ollut varaa kevarikorttiin. Harmittihan se, kun kaverit ajelivat piikeillä ja itse joutui tyytymään Pv:hen, mutta ei siitä sen enempää. Ajelin usein lähialueen metsissä, varsinkin loppukesästä, sillä silloin siellä pyöri marjastajia ja sienestäjiä, eli vanhempia naisia. Kiimaisen pojankollin mielessä pyöri tietysti pillu, niin nuori kuin vanhakin, mutta vanhempi kiinnosti enemmän. Usein ajellessani kävin uimassa pienellä metsälammella, jossa oli kuitenkin yleinen uimaranta. Muistan eräänkin kerran kun menin sinne uimaan, niin siellä oli raskaana oleva nainen, jolla oli täysin läpinäkyvä uimapuku. Kyllä nainen huomasi, että pojan silmät kiiluivat kiimasta, kun rouvan maitoa täynnä olevat rinnat, pyöreä iso vauvamaha ja kunnon karvamätäs olivat kokonaan näkyvissä, mutta naisen mukana oleva lapsi esti sen enemmät tekemiset. Komea oli persekin, upea ja lihaisa, reidet paksut jotka olisin oikein mielelläni levittänyt ja väliin sukeltanut.
Niin, myönnän että pidän isommista naisista. Kaikenmalliset minulle kelpaavat, en ole nirso, mutta isot kiihottavat eniten. Mielestäni naisella pitää olla ennemmin liikaa kuin liian vähän.
Asiaan palatakseni. Rouva ja lapsi vaihtoivat pukukopissa vaatteensa ja lähtivät, jäin rannalle yksin. Ei tarvinnut montaa vetoa, kun nuoren miehen mällit ruiskahtivat pukukopin maapohjalle.
Toisinaan siellä oli muita komeita aikuisia naisia, joskus nuorempia ihailtavia, mutta sopivaa saumaa ei sattunut kenenkään kanssa, vaikka pientä silmäpeliä ehkä joskus olikin. Olin kuitenkin myös hieman ujo, enkä mikään sporttinen komistus, vaan n. 170cm pitkä ja laiska liikkumaan, niin ylimääräistä löysää oli vähän, normaalipainon rajoissa kuitenkin. Rehellisesti sanon myös, että minulla ei ole mikään valtava kalu, sellainen 13-14cm, oikein kauheassa kiihotuksessa vielä pikkuisen lisää. Paksuutta on onneksi kuitenkin, ei mikään nakki. On sillä kuitenkin pärjännyt, onneksi kaikki naiset eivät himoa vain suurta, vaikka olen minä sellaisiinkin joskus törmännyt.
Mutta asiaan. Alkoi olla loppukesä, alkusyksy. Mustikat olivat kypsyneet ja seudun naiset niitä keräsivät perseet pystyssä metsistä. Minä ajelin polkuja pitkin ja ihailin kaikenlaisia maisemia. Koetin välillä maasto-ominaisuuksia ja omia ajotaitojani välillä poissa poluiltakin, välillä jututtaen marjankerääjiä. Eräällä rouvalla ei ollut rintaliivejä, nännit näpöttivät kauniisti, mutta en saanut vastakaikua sanallisiin tunnusteluihini. Jatkoin matkaa, jonkin matkan päässä näin hänet! Pieni ja pyöreä, isorintainen nainen, yli 50-vuotias, ehkä vanhempikin. Pysähdyin hetkeksi ja asettelin vehkeeni lahkeeseen niin, että se pullotti näkyvästi.
Kyllä, omaan myös ekshibitionistia taipumuksia. Tosin en niin paljoa, että hyppisin ympäriinsä esittelemässä itseäni koko ajan. Mutta sopiva aika ja paikka, niin saatan hiukan vilautella, pyrkien tosin tekemään sen niin, että se vaikuttaa vahingolta.
Kaluni kovettui lahkeessa pullottamaan ja ajelin mamman lähistölle. Olin varmaan läpinäkyvä pysähtyessäni ainoaan paikkaan jossa oli toinen henkilö, mutta ei rouva sanonut mitään. Ihailin isoja, itse asiassa valtavia rintoja ja pyöreää aikuista persettä, kun hän kumarteli marjoja keräten. Kaluni pullotti lahkeessa, ehkä hän huomasi sen, muttei reagoinut mitenkään. Hetken päästä laitoin moponi lukkoon ja lähdin alaspäin rinnettä jalan. Polku jonka vieressä rouva marjasti, kulki rinteiden välissä. Siirryin alemmas ja tunsin että minun täytyy kusta. Menin puun taakse olevinani piiloon ja kaivoin kovan vehkeeni esiin, asettuen kuitenkin niin, että hän näki minun seisovan kyrpäni ylempää. Pystyn kusemaan seisovallakin kalulla, tosin siihen suuntaan mihin nuppi osoittaa, joten annoin suihkun tulla. Kurkkasin hieman ja näin naisen tuijottavan tiiviisti minuun päin. Hän oli noussut pystyyn ja tarkkaili tekemisiäni selvästi kiinnostuneena. Tiristelin rakkoni tyhjäksi nytkäytellen kivikovaa kaluani, vilkuillen välillä vaivihkaa kuinka hän suhtautuu. Nainen katseli minuun päin ja minun teki mieleni ruveta runkkaamaan hänen katsellessaan, mutta en uskaltanut kuitenkaan mennä niin pitkälle. Ravistelin viimeiset tipat maahan ja sain kaluni jotenkin ängettyä housuihini. Asettelin se jälleen lahkeeseen, vaikka se olikin todella vaikeaa ja lähdin takaisin ylöspäin ikäänkuin mitään ei olisi tapahtunut. Näin naisen siirtyvän lähemmäs mopoani ja menin itsekin notkumaan moponi luo. Juuri kun ajattelin, että jotain saattaisi kohta tapahtua, joku hänen tuttavansa ilmestyi ja alkoi jututtamaan häntä. Näin naisen katseesta, että hän oli selvästi pettynyt, mutta asialle ei voinut mitään. Itseänikin vitutti, sillä mamma vaikutti hyvin valmiilta antamaan vanhempaa vittua nuorelle miehelle.
Pettyneenä aukaisin mopon lukon ja vedin kypärän päähäni. Onneksi mopo lähti kerralla käyntiin, se olisi vielä puuttunut, että olisin päätynyt työntämään mopoa. Ajelin pitkin metsäpolkuja kotiin, missä runkkasin mahtavat orkut kuvitellen tätä upeaa naista. Ja toiset. Ja kolmannet. Ainakin, en muista enää monestiko, mutta nuorena jaksaa.
Paria päivää myöhemmin ajelin taas samoilla seuduilla ja näin hänet samassa paikassa kuin viimeksikin. Mutta tällä kertaa hänella oli valkoiset tiukat housut ja läpikuultava paita, avoin takki ja pitsiliivit. Selvästi hiukan ylihienot marjankeruuseen, jotain hänellä oli mielessä. Parkkeerasin jälleen hänen lähelleen, kalu paisuen lahkeessani. Riisuin kypärän ja koetin ottaa rennon mutta paljastavan asennon, jotta hän näkisi pullotuksen. Hän nousi pystyyn ja kääntyi minuun päin nostaen liivejään ylemmäs, ne valuivat hänen kumarrellessaan, suurten rintojen pyrkiessä esiin. Hän oli selvästi aikuinen nainen, ehkä 150cm pitkä, harmaata hiuksissa, mukavastii muotoja. Vaihdoimme muutaman sanan, jotain liibalaabaa, sitten hän pyllisti taas keräämään mustikoita. Hyvä etten lauennut housuuni, sillä näin aivan selvästi tumman kostean läikän valkoisten housujen haaroissa, persekin oli upean muhkea. Aivoni valahtivat lopullisesti kasseihini ja astuin hänen taakseen painaen etumukseni hänen jalkoväliään vasten, tarttuen hän lanteisiinsa. Tunsin naisen hätkähtävän, mutta sitten hän painoi kumpuaan etumustani vastaan. Odota, hän sanoi käheällä äänellä ja nousi pystyyn. Luulin, että hän käskee minua häipymään, mutta hän aukaisikin housunsa ja vetäisi ne alas pikkuhousujen kera. Hän kumartui takaisin, nyt näin upean karvaisen ja turvonneen pillun takaapäin, se kiilteli kosteudesta ja odotti avoimena täytettä sisäänsä. Nussi poika, nussi pian ennenkuin joku tulee, hän komensi ja minä revin vapisevin käsin vyöni ja farkut auki. Pudotin housuni nilkkoihin ja kaluni ponkaisi vapaaksi, täristen ohjasin sen kohti tuota kuumaa, aikuista pillua. Pelkäsin laukeavani jo huulille, mutta ehkä ankara runkkaaminen oli vähentänyt pahinta herkkyyttä ja tunsin kyrpäni uppoavan kuumaan, yllättävän tiukkaan vakoon. Painoin vehkeeni juurta myöten sisään ja tunsin naisen värähtävän ja samalla hän hengähti kiivaasti. Mikä mahtava tunne! Unelmieni täyttymys, viimeinkin aikuista naista! Voi luoja, kuulin hänen kuiskaavan kun vedin kyrpääni ulospäin. Nussin hitaasti ja nauttien hetken, kunnes hän käski panemaan kunnolla ja nopeasti, ettei kukaan näkisi. Otin paremman otteen hänen lanteistaan ja kiihdytin tahtia, leveä perse tärähteli kun runttasin kaluani kunnolla sisään. Hän oli likomärkä, tunsin kuinka pillun nesteet valuivat kassejani pitkin ja häpykumpumme läiskähtelivät yhteen kuuman litinän saattelemina. Mamma alkoi täristä kovemmin ja kiimainen voihke ja huohotus sai minut vain kiihdyttämään tahtia. Yhtäkkiä hän jäykistyi ja tunsin kuinka pillu alkoi supistella kyrpäni ympärillä, hän alkoi saamaan upeaa orgasmia. Tämä tilanne ja tunne sai kassini kiristymään ja saavutin omankin huippuni, kaluni alkoi sylkeä nuorta spermaa vanhan naisen vittuun valtavalla voimalla! Pitelin hänen lanteistaan niin tiukasti kiinni lauetessani, että hän sai käsieni muotoiset mustelmat. Kun lopulta tajusin laskea irti, hän putosi polvilleen täristen ja kaluni lupsahti ulos pillusta. Kyrpäni nytkähteli vieläkin ja pari pientä roiskausta lensi hänen pakaroilleen. Hän huohotti ja hoki vain että voi luoja, nuorta kyrpää, siitä on niin kauan! Vilkaisin ympärilleni, mutta onneksi ketään ei näkynyt. Minulla oli edelleen puolikovana, koko alapääni oli limaisena tämän kiimaisen mummon mehuista ja omasta spermastani. Äkkiä hän tuntui heräävän transsistaan ja kääntyi katsomaan minua silmiin. Jessus poika, mahtava pano! Minkä ikäinen sinä olet? Kun kerroin hän järkyttyi ja alkoi nousemaan. Ei jeesus, tästä et saa puhua kenellekään, minä olen 40 vuotta sinua vanhempi! Hän alkoi kiskomaan housujaan ylös, nyt näin hänen puskansa edestä, lisäksi hänen liivinsä olivat valuneet alas ja ihanat isot riippurinnat näkyivät paidan läpi. Nännit olivat kivikovat ja nännipihat valtavat ovaalit. Näky sai kaluni heräämään heti uudestaan ja hän huomasi sen. Herra jumala, nytkö sinä jo olet valmis uudestaan, hän henkäisi. Kyrpäni nytkähteli pystyyn, esinahan vetäytyessä taakse. Miltä näyttää, sanoin. Ei luoja, mummo kuiskasi. Äkkiä hän terästäytyi ja veti housunsa ylös. Housut jalkaan poika, hän komensi. Saat kyllä lisää, jos haluat, mutta ei täällä eikä tänään! Asun tässä lähellä, voit tulla käymään vaikka huomenna, mutta tänään minulle tulee vieraita, hän sanoi tiukasti. Aloin pettyneenä vetämään housuja ylös, ajattelin että kunhan puhuu lämpimikseen. Hän näki ilmeeni ja sanoi pehmeämmin, tämä on väärin, mutta jos todella haluat vielä lisää tällaisen vanhan akan kanssa, niin huomenna saat. Hän antoi osoitteensa ja sanoi että nyt hänen pitää lähteä siistiytymään, housut ovat litimärät. Katsoin alaspäin ja tosiaan, valkoisten housujen haarat olivat aivan tummat, se sai kaluni taas nytkähtämään. Sinähän pervo poika olet, hän kuiskasi asetellen rintojaan takaisin liiveihin. Pue nyt ja tule huomenna luokseni, mummo tarjoaa hyvää. Sain housuni kiinni ja olimme lähdössä kumpikin omaan suuntaamme, kun hän vielä nappasi minusta kiinni ja vetäisi kasvoni omiensa lähelle. Hän suuteli minua kuumasti, kielen kera ja vastasin suudelmaan. Lopulta hän irrottautui raskaasti hengittäen ja kuiskasi, että tule huomenna! Hän kääntyi ja käveli pois niin nopeasti pystyi, ihailin leveän perseen keinuntaa tietäen, että pääsisin uudestaan paukuttamaan tuota aikuista takamusta. Käynnistin mopon ja ajelin kotiin odottamaan huomista, enkä runkannut sinä iltana, sillä tiesin hänen haluavan jokaisen spermatippani.

4 kommenttia viestissä: “Nuorena miehenä”

 1. Jussi says:

  Tämä oli hyvä tarina, jatkoa ehdottomasti. Itse tiedän mitä on nussia vanhempaa naista kunnolla, kokemusta on.

 2. Paljon lukeva says:

  Hieno tarina, ja ihan oikesti, eniten viehätyin lauseesta, “Mustikat olivat kypsyneet”.

 3. Herkku says:

  Jatkoa ehdottomasti! Ja mielellään moniosainen sarja tälle olisi kiva!

 4. Skiu says:

  Ehdottomasti jatkoa. Tästähän aloituksesta saa oikean saagan aikaiseksi nuoren miehen ja kokeneemman kiimaisen rouvan seikkailuista. Minkälainen kiimainen lutka tuosta varttuneemmasta rouvasta paljastuukaan!

Kommentoi

top