search
top

Uskovaisilla on yhteiset

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (101 votes, average: 3.21 out of 5)
Loading...

(Jatkoa Joulun ihme -tarinalle)

Joulupäivän aamuna havahduin pikkulasten ääniin seinän takana. Raimo-setä jutteli heille niitä näitä joululahjoista. Veljeni makasi kyljellään ja katseli minua. Hänen silmissään leiskui jotain mitä en ollut koskaan ennen nähnyt. Hitaasti Väinö veti peittoaan sivuun ja näin vaaleanharmaiden boksereiden pingottuneen aamukangen päälle. Halpojen kalsareiden yksinappinen sepalus pingotti raollaan ja sieltä näkyi märkää vaaleanpunaista terskaa, johon osuva kangas oli kiimaliman kastelemana tummunut. Väinö viittoi minua olemaan hiljaa ja venytti sepalustaan niin että kalu työntyi märkänä ja kireänä siitä ulos.

Oma kaluni oli tunkenut ulos kalsareiden vyötärökuminauhan alta ja alavatsani oli märkänä limoista. Nousin sängyltäni niin hitaasti kuin osasin ja otin pari askelta laskeutuen Väinön eteen polvilleni, varoen osumasta lattian nariseviin kohtiin. Seinän takana lapset kuuluivat juokseva kiljuen yläkertaan ja minä otin sydän jyskyttäen veljeni terskan suuhuni. Väinö työnsi pääni irti ja pudisti äänettä päätään, osoittaen takapuoltani. Silmäni laajenivat kiimasta ja kauhusta – vasta eilen oli ensimmäisen kerran imenyt veljeni ja Raimo-sedän kaluja, ajatus anaaliseksistä kouristi vatsasta vaikka olinkin siitä kauan fantasioinut. Kuin transsissa käännyin sinivihreällä räsymatolla nelinkontin ja tunsin saman tien veljeni vetävän alushousut polviini.

“Minä katson olisko nuo sankarit jo hereillä ja tulen sitten” Raimo-setä huusi seinän takana selvästi yläkertaan. Huoneen ovi aukesi varovasti samalla kun veljeni alkoi painaa märkää terskaansa neitsytreikääni vasten. Raimo virnisti riettaasti ja näin kuinka ruudullisissa flanellipyjamanhousuissa nytkähti kun purin urheasti huultani veljeni painuessa väkisin, aavistuksen kivuliaasti sisääni sedän katsellessa ovensuusta. “Taitavat vielä nuoret miehet tarvita hiukan unta, on tainnut joulu jännittää” Raimo huikkasi ja iski meille silmää sulkien oven. Kuulin hänen menevä ylös

Veljeni alkoi liukua hitaasti sisälläni. Silmistäni valui vettä ja kaluni vuoti juuri jouluksi pestylle matolle kuin hana. Veljeni ei kestänyt kiimoissaan montaa työntöä, ja pian hän pysähtyikin juurta myöten sisälläni ja tunsin hänen kalunsa pumppaavan holtittomasti. Edelleen ääniä varoen hän vetäytyi ulos ja veti kalsarini takaisin ylös. Reikäni tuntui hellältä ja märältä ja kaluni kasteli kalsarit saman tien. “Hyvää joulua Vili” Väinön hengästynyt ja kiimasta karhea kuiskaus hädin tuskin kuului korvieni kohinan yli. Hänen yhä kova kalunsa tökki alushousujen kankaan läpi limaiseksi muuttunutta vakoani. “Aamupalan aika”.

***

Joulupäivä ja tapani sujuivat jotenkuten normaalisti, itse tosin jouduin peittelemään jatkuvasti kivikovaa erektiota joka itsepintaisesti nousi pystyyn pienimmästäkin virikkeestä. Setäni ja veljeni kalut näyttivät olevan samassa tilassa jos tapaninajeluiden jälkeisen saunan ja aamusuihkujen aikana nähdyistä vilauksista pystyi jotain päättelemään. Ensimmäisen välipäivän jälkeisellä aamupalalla Raimo-setä pudotti pommin.

“Hei Seija minä sellaista mietin jos Väinö ja Vili haluaisivat välipäiviksi lähteä mun luo, siitä olis lyhyempi matka uudenvuoden nuorteniltaan Helsinkiinkin. Voitais kaataa mun pihalta yksi koivu mikä on vaarassa tulla mökin päälle enkä oikeen ilkeä sitä yksin ruveta.” Meinasin tukehtua sämpylääni mutta onnistuin pitämään itseni tyynenä. Väinö istui vieressäni ja tunsin hänen kätensä röyhkeästi reidelläni pöydän alla.
“Hei tuohan on hyvä idea jos pojat vaan tahtoo. Täällä taitaa olle heidän ikäisille jo pitkällä lomalla vähän tylsää.” Äiti ilahtui ja vilkaisi minua ja Väinöä. Väinö puristi reittäni ja tuli hipaisseeksi taas kivikovan terskani kärkeä.
“Joo, kyllä me mielellään lähetään!” Hän vastasi iloisesti ja minä mumisin suu täynnä sämpylää jotain epämääräisen myöntyvää.

***
Istuin jännittyneenä Raimo-sedän auton takapenkille keskipaikalle, veljeni oli apukuskina vanhemman oikeudella.
“Ajakaa varovasti!” Äiti ja isä huutelivat pihalla nuorempia sisaruksia paimentaen kun Raimo kaarsi ajotielle. Ajelimme jännittyneessä hiljaisuudessa pieniä katuja, tutuille naapureille kättä heilautellen.
“No niin pojat, minun täytyy nyt vähän valheesta tehdä parannusta” Raimo-setä virnuili moottoritielle kiihdyttäessään.  “Ei siellä tarvi mitään koivua kaataa. Se tukki jonka kanssa apua kaipailen on täällä housuissa mukana.” Setä kouraisi pullottavaa sepalustaan ja vilkaisi takapeilistä minua. “Mitä jos Vili ottasit vähän housuja alas ja näyttäisit sedälle mihin kuntoon tuo Väinö sut toissapäivänä sai laitettua? Ei tässä näytä ketään olevan tulossa vastaan.”
En saanut sanaa suustani. Kädet täristen availin farkkujen vyön ja napit ja aloin liu’uttaa niitä alaspäin, kalsarit samalla, yhä kiinni turvavöissä istuen. Potkin hankalasti kengän pois vasemmasta jalasta ja sain lopulta koko vasemman jalan vapaaksi vaatteista. Valutin itseäni alemmas nahkaisella istuimella ja levitin jalkojani ilmaan niin että toinen jalka oli sedän, ja toinen veljeni niskatukea vasten. Kaluni seisoi taas ja venytin pakaroitani levälleen. Setä vilkuili tietä ja taustapeiliä vuorotellen
“Onpa se kiimaisesti turvonnut! Luuletko että minun halko sinne edes sopii?”
Päästin häkeltyneen kiihoittuneen ynähdyksen, en oikein osannut tällaista tuhmien puhumista.
“Kyllä me se saadaan sullekin setä venymään, uskovaisilla on kuitenkin yhteiset eväät niin ei oo reilua etten jakaisi.” Kuuntelin kauhistuneena Väinö-veljen rienaavaa vitsailua.
“Onhan meillä monta päivää aikaa yrittää” Raimo nauroi. “Laitapa ne housut takasin, ollaan kohta vilkkaamalla tiellä.”

7 kommenttia viestissä: “Uskovaisilla on yhteiset”

 1. Jesse34 says:

  Äkkiä lisää kiitos

 2. Poju says:

  Kiihottava! Pieni peppu antautuu kyllä, mutta olisi kiva lukea pitkä kertomus kuinka isoa tukkia painetaan sisään ja reikää venytetään

 3. Lennu says:

  Ihana saaga, odotan innolla lisää!

 4. Sukuherkku says:

  Kiihottava tarina, odotan innolla jatkoa. Toivon että jatkossa on tarjolla limaisia kyrpiä, spermaa ja perseen makua eli kuumottavan likaista menoa. Anna tiukalle pepulle kunnon kyydit!

 5. Biboy says:

  Kiihottavaa luettavaa! Lisää kiitos!

 6. sani says:

  Ei uskovaiset tee niin se on synti turha vaittaa muuta.

 7. Pepe says:

  Äkkiä lisää.

Kommentoi

top