search
top

Ilta kuntosalilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (132 votes, average: 2.66 out of 5)
Loading...

Naisen tarina miehestä, Hänestä. Tämä on vasta toinen novellini, joten laittakaa jotain kommenttia tulemaan 🙂

On keskiviikko ilta ja olen tutulla kuntosalillani, kun jälleen näen hänet
silmäkulmassani. Tästä on tullut jo tapa. Kuin olisimme sopineet asiasta. Liian usein hän on saapunut samaan aikaan. Hän kävelee kuin hidastettuna sisään, riisuu hupun päästään. Jälleen hän avaa hupparinsa vetoketjun ja alkaa riisua sitä päältään. Oloni on levoton, kun odotan näkeväni hänet tiukassa topissa, joka nuolee hänen lihaksikasta kroppaansa. Mielessäni alan tässä vaiheessa miettimään, kuinka vaatteita lähtisi pois enemmänkin.

Tänään olen päättänyt selvittää asian, mitä löytyy noiden löysien
treenisortsien alta. Alan olla liian innokkaalla päällä. Hän kulkee jälleen edestäni.
Kohdallani hän hidastaa askeltaan entisestään ja tuijottaa minua. Olen tajunnut, että hän tuijottaa minun juoksussa pomppivia rintojani, jotka koittavat tulla ulos vaatteistani. Mutta ei tänään. Hän katsoo suoraan silmiini ja iskee minulle silmää. Olen kompastua jalkoihini juoksumatolla. Mitä juuri tapahtui? Mietin pääni sisällä.

Silmäpelistämme on tullut jo osa treeniohjelmaa, se saa minut märäksi. Pidän
hänen lihaksien pullistelun katsomisesta. Etenkään tänään treenistäni ei meinannut tulla mitään, koska keskityn vain miettimään hänen hikistä kroppaansa päälleni ja siihen, että kerään rohkeuttani lähestyä häntä. Sekoilen oman treenini aikana toistojeni laskuissa ja unohdun tuijottamaan häntä juodessani tai oikeastaan leikkiessäni juomapullon suuosalla seksikkäästi. Minun tekee mieli häntä todella paljon. Treenini loppupuolella salin ollessa
ainakin hetkellisesti hiukan hiljaisempi. Päätän, että nyt on se hetki. Hän näyttää niin hyvältä hikisessä paidassaan. Lähden kävelemään häntä kohti. Samassa hän laskee painonsa maahan, tarttuu juomapulloonsa ja huppariinsa. Hän lähtee kävelemään kohti minua. Kohdallani avaan suuni sanoakseni sen mitä suunnittelin, mutta samassa hän kävelee ohitseni, kuin minua ei olisikaan. Jään suu auki seisomaan keskelle salia. Käännyn katsomaan hänen peräänsä ja tunnen itseni typeräksi nähdessäni hänen menevän suoraan miesten pukuhuoneeseen. Tekikö hän oikeasti näin minulle! Kuvittelinko kaiken? Jään miettimään keskelle salia.

Turhautuneena kävelen naisten pukuhuoneeseen, riisun vaatteeni ja menen
kylmään suihkuun viilentääkseni kroppaani, joka joutui pettymään. Hetken kuluttua kuulen saunan oven avautuvan takanani. Tajuan, että nyt on huono hetki millekään tunteen purkauksille. On odotettava kotiin. Samassa tunnen kuuman hiestä märän miehisen kropan selkääni vasten. Seisokista kun on vaikea erehtyä, samoin kuin kiihottavasta lämpimän hien tuoksusta, joka saa jo viilenneen pilluni lämpenemään uudelleen kylmästä suihkusta huolimatta. Seksiä tihkuva mies ääni korvani juuressa kuiskaa ”Luulitko oikeasti, että voisin vastustaa näitä?” Viitaten juuri ja juuri hänen miehekkäisiin käsiinsä mahtuvia rintojani. Katsoessani näitä miehekkäitä käsiä rinnoillani, näen sen tutun tatuoinnin, jota olen jo useita treenejäni tuijotellut. Se on hän, se todella on hän! huudan ajatuksissani.

Hänen toinen kätensä irrottaa otteensa rinnastani ja lähtee laskeutumaan jo
uudelleen kostunutta alapäätäni kohti. Hän alkaa suudella niskaani hyvin kiihkeästi ja tunnen hänen seisokkinsa hiukan kovenevan entisestään. Haluaisin sen jo sisääni. Käden löytäessä häpyhuulieni märkään väliin, niin kuulen jälleen tämän seksiä tihkuvan äänen korvissani. ”Taidat tarvita jotain muuta kuin kylmän suihkun?” Ynähdän vastaukseksi, en kiihkoltani kykene muodostamaan parempaa vastausta. Hän pyörittelee kiihottavasti pillussani kostutettuja sormiaan klitoriksellani ja samalla hän jatkaa rinnoillani leikkimistä.
Hän pyörittelee kylmyyden jäykistämiä nännejäni saunan kuumilla käsillään. Hän jatkaa niskani hyväilyä kuumilla suudelmillaan. Hän irrottaa kätensä rinnoiltani, hän kääntää päätäni pehmeällä liikkeellä kohti huuliaan. Tunnen hänen kuumat huulet omilla kylmän suihkun viilentämillä huulillani. Suudelma on hyvin kiihkeä! Hän todellakin osaa käyttää kieltään. Samalla hänen toinen kätensä lähtee pois klitorikseltani ja hänen kätensä yhdessä kääntävät minut vasten tätä kuumaa miestä.

Suutelumme muuttuu entistä kiihkeämmäksi. Samalla hän tarraa peppuuni ja nostaa minut kuumaan syliinsä. Saan viimein koskea niihin käsiin, jotka ovat tulleet märkiin uniinikin. Hän värähtää tuntiessaan suihkun kylmentämän kroppani omaansa vasten. Kuin ajatuksiani lukeneena, hän alkaa kantaa minua kohti saunaa. On todella kiihottavaa olla hänen kuumassa sylissään
vahvoilla käsivarsilla, olla täysin hänen armoillaan.

Hän asettelee pyyhkeen ala-lauteelle. Nostaa minut siihen istumaan ja katsoo
minua silmiin kuin kysyäkseen lupaa jatkaa. Tähän vastaan avaamalla jalkani ja
tarttumalla häntä kädestä, vetämällä häntä jalkojeni väliin. Hän ohjaa kuuman paisuneen munansa kohti märkää valuvaa pilluani. Paljaana hän uppoaa syvälle sisääni. Tunne saa minut kallistumaan taaksepäin ja työntämään pilluani kuumaa sykkivää penistä vasten, saadakseni peniksen uppoamaan vielä syvemmälle sisääni. Hän asettaa toisen kätensä ylälauteelle tukea ottaakseen ja toisen kätensä hän asettaa peppuni päälle vetääkseen minua itseään kohti, päästäkseen vielä aavistuksen syvemmälle kuumana sykkivään pilluuni. Täysin avuttomana tämän lihaskimpun pannessa minua, alan voihkia nautinnosta. Kuin olisin unohtanut meidän olevan kuntosalin saunassa. Hän hidastaa vauhtiaan. Rauhallisesti hän vetää peniksensä pois sisältäni ja laskee minut maahan seisomaan. Hän antaa minulle hyvin intohimoisen suudelman ja minä vain kiihkoissani mietin; Onko nämä jäähyväiset, oliko se tässä?

Voi kuinka väärässä olinkaan jälleen. Hän sanoo suudelman jälkeen

”Kulta, sun täytyy pitää pienempää ääntä tai me jäädään kiinni. Eihän me haluta sitä? Eihän?”

En kerkeä tehdä tai sanoa mitään, kun hän kiepsauttaa yhdellä pienellä käden liikkeellä minut ympäri. Luoja mitkä voimat! Ajattelen samalla, kun tunnen alkavani valua märkää pitkin reisiäni tai oikeastaan sääriäni. Hän laittaa käden suuni eteen ja toisella hän avaa haarojani. Hän kallistaa minua sen verran eteenpäin, jotta hän pääsee työntämään entistäkin kovemman peniksensä takaisin sisälle, entistäkin märempään pilluuni. Hän huomaa, että hänen kova munansa on ahtailla. Hän antaa minulle hetken aikaa tottua siihen ja liikkuu rauhallisilla lantion liikkeillä sisään ja ulos. Samalla hän suukottelee niskaa
ja kaulaani, ja leikittelee rinnoillani. Hän kallistaa minua niin, että olen käsieni varassa peppu pystyssä saunan lauteita vasten. Edelleenkin hänen käsi suuni tukkeena, kun hän alkaa tosissaan panna minua takaapäin. Hän käyttää koko kehonsa voimaa panemiseeni. Koko kehoni alkaa värähtelemään kiihkosta. Tunnen orgasmin olevan jo lähellä.

Hän ottaa tukea lauteista, jotta hän kykenee jatkamaan tyydyttämistäni. Pilluni alkaa puristella kuumaa ja sykkivää penistä vasten. Tunnen, kuinka hän alkaa laueta sisääni. Se saa minut tulemaan. Orgasmi saa kehoni värähtelemään nautinnosta. Minun on vaikea pysyä pystyssä jalkojeni alkaessa täristä. Nautinnon vallatessa kehoni, hän irrottaa kätensä suuni edestä, tukeakseen minua. Huohotan saunan kuumuudessa hänen hitaasti vetäessä peniksensä ulos sisältäni. Samalla reisilleni valuu eriteitä pillustani. Hän nostaa minut istumaan saunan lauteille ja varovasti kurkistaa, onko kylpyhuoneen puolella ketään. Hän palaa luokseni, katsoo minua ja sanoo

”Tulehan pestään sinut”.

2 kommenttia viestissä: “Ilta kuntosalilla”

  1. Ville says:

    Täydellinen päätös sali-illalle!

  2. Jääveistos says:

    En tyytyisi yhteen saunomiseen tuon salikissan kanssa 😉

Kommentoi

top