search
top

Viikko poliisin huorana

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (102 votes, average: 3.20 out of 5)
Loading...

Tarina on täysin kirjoittajan omaa fantasiaa poliiseista….

Miika ja Janne ajelivat keskustassa. Onneksi oli aika rauhallista vielä näin lauantai-alkuillasta. Lopulta he pysähtyivät torille, seuraten tarkasti liikkuvia ihmisiä. Janne oli vanhempi poliisi ja Miika nuori, vastavalmistunut, ensimmäisessä työpaikassaan. Miehet tulivat onneksi hyvin toimeen, parina työt sujuivat. Janne oli naimisissa, kahden lapsen isä. Miika vielä poikamies, mies parhaassa iässä.

– Tarttis mennä huoriin, panettaa niin pirusti, Miika mietti ääneen. – Täh, ootko tosissas? Sähän saisit kenet vaan tolla näöllä. – Joo, mutta ei jaksais ketään ruveta lämmitteleen. Kun menee huoran luo, saa mitä haluaa, maksaa siitä ajasta, ei mitään helvetin suhdepaskaa. Enkä jaksais edes olla kenenkään kanssa. Liian vaikeeta. Kun on poliisina, niin työaikakin on mitä on, pääsis vaan jotenkin helpommalla.

Janne oli hiljaa sanoen lopulta, onkohan se viisasta? Rassata jonkun huoran reikää? Et tiedä kuinka moni on pannu sitä tai jos saat jonkun taudin, ja rahaa menee. – Mää käytän kortsuja, sais pussit tyhjäksi, saatana kun on nytkin vaikea olla ja menee sitä rahaa, jos alkaa jotain naista lämmitteleen. Nyt ei pääse edes runkkaan minnekään. Janne hymähti, huomasi Seijan ja tökkäsi Miikaa. – Nyt puheet siistimmäksi, Seija on tuolla.

Seija heilautti kättään ja käveli heidän luokseen. Hän oli sihteerinä poliisilaitoksella ja tunsi miehet. – Mitä miehet, kierros menossa. – Joo, tässä vähän katellaan. – Mitäs sä täällä.

– Mä oon menossa elokuviin ja odottelen ystävääni, joka on juuri muuttanut tänne opiskelemaan. Toivottavasti osaa tänne. Samassa kuului: – Seija, mä oon täällä. Nuori, kaunis nainen, vaaleat hiukset valtoimenaan, juoksi heitä kohti.

– Kiva nähdä! – Ketäs nää on? – Mun työkavereita, Miika ja Janne. – Moi, mä oon Emmi. – Hei vaan.

– Pitäiskö jo mennä ettei myöhästytä. Naiset lähtivät kohti leffateatteria.

– Piru vie, kivan näkönen likka, tota olis mukava panna.

– Kysy Seijalta, jos vaikka onnais.

Naiset kävelivät leffan jälkeen keskustaan päin, aikeenaan tehdä pieni baarikierros. – Se nuorempi oli kivan näköinen, onkohan se varattu? Tiedätkö siitä, mitä luulet, olisko mulla mahkuja sen kanssa, Emmi kyseli. Seija hymyili kierosti. – Mennään ottaan muutama paukku, niin kerron. Seija kertoi, mitä oli kuullut miesten puhuvan. Miehet eivät olleet kuulemma tajunneet, että Seijalla oli hyvä kuulo, ja oli kuullut kaiken mitä he olivat puhuneet.

– Mitä jos sä näyttelisit huoraa sille?

– Täh!?

– Niiii-iin. Pääsisit kattoon minkälainen se on ja saisit joka päivä, Seija selitti innostuneena. Se ei halua seukata, nussia vain. Ilmottasit sille, että oot sellainen huora, että oot yhden kanssa jonkun sovitun ajan, esimerkiksi viikon, sopisit sen kanssa jonkun könttäsumman. Ettei tartte käyttää kortsua, oot terve. Ettet ole muitten kanssa silloin, kun oot sen kanssa. Siitähän se ainakin innostuis. Mitäs sanot?

Emmi oli sanaton Seijan puheista. – Mun täytyy miettiä, en heti osaa sanoa.

– Jos Miikaa vähänkin tunnen, hän ottaa aika pian yhteyttä muhun. Sillä oli kiinnostunut ilme. Nykäsee varmasti hihasta kun menen maanantaina töihin, sano mun sanoneen. – No, mitä mä sanon sille? Seija hoputti.

– En mä oikein tiedä, Emmi epäröi.

– Ajattele mikä tuuri! Saat heti luotettavaa seuraa, sun ei tartte ettiä panoseuraa! Miika on ihan mukava kaveri, asiallinen.

Emmi alkoi miettiä hyviä ja huonoja puolia. On totta, että uudella asuinpaikkakunnalla kestää aikansa löytää oma paikkansa, saada kavereita ja miestä. Ja onhan siinä hyväkin puolensa, sais samaa mulkkua koko ajan, ja jos se ei onnais, niin pääsis helpolla eroon, se olis kyllä ihan hyvä pointti. Huonoja puolia, suhde olis vain pelkkää panemista, ei mitään seurustelua, ei yhdessä nukkumista, ei yhdessä tekemistä. Mutta kun Emmi mietti asiaa, hän alkoi pikku hiljaa lämmetä asialle. …Voishan sitä kokeilla, jos vaikka viikon, Emmi mietti.

– No, Seija tökkäs Emmiä käsivarteen. Emmi hätkähti. – Joo, voishan se olla kokeilun arvoista, mutta on tää aika arkaluonteinen juttu, sen täytyy olla sit puhumatta kenellekään musta ja ettei mun maine menis siinä, että kehtais kulkea täällä.

– Miten tässä sitten edetään, Emmi kyseli Seijalta. – Miten mä päästän sen mun kämppään, ja miten se sitten tulis, kun sillä on se vuorotyö?

– Voisit sä ajatella, että antaisit sille avaimen, niin se pääsee tuleen koska vaan, vaikka yöllä?

– Oot sä hullu, että antaisin oman avaimen!

– Niin se pääsis koska vaan, jos kerta teet sellaisen sopimuksen, että se pääsee paneen koska vaan, Seija totesi. – En mä usko, että se mitään pahaa tekis. Tehdään lista, missä on tarkat ehdot, ja allekirjoitatte sen, mä olen todistajana.

– Ok, tehdään niin sitten. Mutta on tää aika omituista.

– Saa nähdä mitä Miika tuumii, voi mennä suu tukkoon, tai on sitten niin kiinnostunut, että ei pysy housuissaan, Seija naureskeli.

……….

Ja niinhän siinä kävi, Miika singahti heti Seijan juttusille, kun Seija tuli töihin maanantai-aamuna.

– Moi Seija! Mitä kuuluu! Oliko hyvä leffa!

– Joo, oli se ihan hyvä. Seija katsoi joka puolelle, ettei ollut ketään kuulemassa.

– Tota, onks sulla mitään neljän maissa, kun mä pääsen töistä?

– Ei, mulla on tänään vapaa, kui niin?

– Tota, Emmillä on sulle ehdotus, mä vien sut sen luokse, niin kuulet mitä sillä on asiaa, sopiiko?

Miikaa alkoi jo kiinnostaa. – Voisiksää mitenkään avata asiaa?

– En voi, kuulet sitten illalla.

– Ok, nähdään sit neljältä, mä tuun tähän tiskille hakeen sua.

Mitähän tässä on takana Seijan luota lähtiessään, mutta voin ainakin kuunnella mitä sillä likalla on asiaa, se oli ihan nättikin, Miika tuumi. Hänen haettua Seija ja ollessa matkalla Emmin kotiin, Miika yritti vielä udella, mutta Seija ei suostunut kertomaan mitään, kuulet sitten.

Heidän päästessään Emmin kämpille, Seija sanoi vielä ennen ovikellon soittoa, kaikki mitä tänään kuulet on sitten salaista, katsoen Miikaa. – Onko ymmärretty? Miika nosti kulmakarvojaan, mitä tässä nyt on oikein takana?

Seija soitti ovikelloa, Emmi tuli avaamaan. – Tulkaa sisään, Emmi oli jo posket punaisina.

……….

Miika oli ällistyksestä aivan typertynyt. Emmi oli tehnyt sellaisen ehdotuksen, että Miika oli lentää perseelleen, hän aukoi suutaan, mutta ei saanut sanaa suustaan.

– Olenko siis ymmärtänyt oikein, että sinä olet huora, että myyt vapaaehtoisesti itseäsi. Minä maksaisin könttäsumman viikosta, saisin käydä koska vaan, mihin kellonaikaan vain, saisin avaimen tänne, saisin herättää sut koska vaan, jos nukut, ilman kortsuja, ketään muuta miestä ei kävisi viikon aikana, eikä saa tehdä mitään jälkiä ihoon. Ei mitään suhdepaskaa, eikä ripustautumisia, enkä saisi jäädä yöksi. Niinkö?

– Niin, Emmi puraisi huultaan epävarman näköisenä. – Ymmärrät kai, että sen takia pyysin Seijan tänne, kun sä olet poliisi. Lisäksi paperiin tulee ehto, ettet koskaan puhu tästä kenellekään, et edes työparillesi. Pystytkö olemaan niin? Mä olen terve, mulla on e-pillerit, enkä ole ollut kuukauteen miehen kanssa.

– Mä olen vielä aika sanaton, Miika änkytti. Mun täytyy nyt miettiä ja rauhoittua.

– No, mieti. Keitetään kahvit sillä aikaa, niin saat olla rauhassa. Seija veti Emmin keittiöön. Mitä luulet, suostuuko se, Emmi kuiski.

– Kyllä luulen, sitä panettaa sen verran, nuorta miestä, Seija virnisti.

Juotuaan kahvit, ja selviteltyään asiat, Miika sanoi suostuvansa. Seija vielä varmisti hänen ymmärtäneen asian, eli ei mitään läpänheittoa töissä. Miika sanoi pitävänsä suunsa kiinni. Paperit allekirjoitettiin ja Miika sai Emmiltä kodin avaimen, vähän hirvitti antaa sitä, mutta sovittu mikä sovittu.

Ajaksi sovittiin tiistaiaamusta kello 10:stä seuraavaan tiistaihin kello 10:een. Miika tuo rahan ensimmäisellä kerralla ja viimeisellä kerralla antaa avaimen pois. Miika katsoi Emmiä lähtiessään ja antoi vielä tiukan kädenpuristuksen. – Huomiseen. Tulen sitten kello 10. – Tehdään niin, Emmi katsoi Miikaa silmiin. – Voitko ensimmäisellä kerralla soittaa ovikelloa, niin en pelästy, kun olen juuri muuttanut, hän lisäsi.

Seija katsoi Emmiä, piru olet sinä rohkea, mutta Miika on ihan oikeasti kiva kaveri, hän lohdutti.

– Huh, mutta on tuo Miika söpön näköinen, mutta se eka kerta aina vähän jännittää.

……….

Miika soitti kymmeneltä kelloa, ennen kuin avasi oven. – Moi, Emmi, hän huuteli. – Moi, oota hetki olin suihkussa. Tulen kohta, kylppärin ovi avautui ja Emmi tuli sieltä alastomana kuivaten itseään pyyhkeeseen.

Miikan aataminomena liikkui muutaman kerran. Vittu, kun otti heti eteen, täytyy päästä pukille mahdollisimman pian, vittu mitkä tissit, tää tais olla ihan kokeilun arvoinen juttu. Veri kiersi jo kuumana, mutta hän ei halunnut heti käydä kiinni, ettei Emmi säikähdä.

Niin, toitko sinä, Emmi kysyi punastellen. – Ai niin, rahat. Miika kaivoi rahat povitaskusta. – Tässä.

Emmi otti kuoren ja laittoi sen talteen. No niin, kello on kymmenen, viikko alkaa nyt, Emmi nauroi. Miika vain katseli Emmiä ja alkoi riisua vaatteitaan. Nyt oli Emmin vuoro nielaista, jumalauta mikä mulkku! Mahtuuko toi mun sisälle!

Miika huomasi paniikin Emmin silmissä. – Otetaan eka kerta ihan rauhallisesti, hän rauhoitteli. – Mennään vaan ihan ensin vain loikoilemaan sängylle. Emmi ei heti osannut rentoutua, vaan katseli Miikaa, joka tuli hänen viereensä, kalun seisoessa jo täysillä. Mutta kun hän ei heti hyökännytkään kimppuun, vaan oli vain siinä, Emmi alkoi rentoutua. Miika alkoi hivellä hänen vartaloaan, suuteli. Suudelmat tuntuivat kiihottavilta ja molemmat alkoivat lämmetä.

Miika halusi lämmittää Emmiä kunnolla ennen ensimmäistä kertaa. Hän hyväili hellästi Emmin ihania rintoja, hän oli jo todella märkä, eikä Miika enää pystynyt pidättämään himoa. Nyt oli pakko saada pillua. Miika nousi Emmin päälle, ja alkoi työntää patukkaansa sisään. Hän ei runnonut sitä kerralla, vaan veti ulos ja työnsi pikkuhiljaa syvemmälle, nyt oli jo pakko pysähtyä. Vittu kun teki hyvää, lopulta kulli oli kokonaan sisällä, molemmat hengähtivät. Miika katsoi Emmiä, mahtuhan se……mmmhh, Emmi hymisi silmät kiinni.

Tuntuu niin pirun hyvältä, Miika tiesi että ei kestäisi kauaa, vaan alkoi työnnellä kiivaammassa tahdissa. Vittu kun tuntui hyvältä, Emmi tuntui hyvältä, koko tilanne tuntui hyvältä. Miikan vauhti lisääntyi, lopulta hän nussi täysillä. Tuttu tunne alkoi kihertää palleista, alkoi purkautua monen päivän satsi, hän työnsi ja työnsi. Emmi piti käsiään hänen sivuilla, alkaen kiemurrella Miikan alla, hänen selkänsä eli omaa elämäänsä, ja kun molemmat laukesivat samaan aikaan, huohotukset täyttivät huoneen. Miikan kalu pehmeni ja hän valahti Emmin päälle, haukkoen henkeä. Vihdoin hän sai katsottua Emmiä, sattuko, ei sattunut, teki hyvää.

– Vedetäänkö henkeä ennen seuraavaa varvia. Miika kellahti viereen. – Helvetti kun helpotti, oli jo painetta, hän huohotti Emmille. – Moneenko sä meet töihin. – Mä meen kahdeksaan illalla, mulla on 12 tunnin vuoro, eli aamulla kahdeksalta vuoro loppuu, tuun sitten, jos sopii. Siitähän sinä olet maksanut, Emmi hymyili. Nuoret lepäilivät vuoteella vielä jutellen ja tutustuen toisiinsa.

Niin päivät kuluivat, Miika kävi työvuorojensa mukaan. Oli helppo, kun pysty käymään koska vaan, ei ollut kellonaikoihin sidottu.

……….

Miika ajatteli Emmiä ollessaan perjantaina päivävuorossa Jannen kanssa, se eilisiltainen pano teki niin helvetin hyvää. Alkoi taas sairaasti panettaa, ja kuin tilauksesta Janne ehdotti ruokataukoa, nyt kun oli vielä rauhallista. Ilta olisi varmasti taas kiireinen. Miika huomasi, että he olivat Emmin kerrostalon kohdalla ja hän kurvasi vieressä olevan hampurilaispaikan pihaan. – Käy sää syömässä, mää käyn tuolla, Miika näytti päällään. – Missä, kysyi Janne epäluuloisena. – Tuolla vaan. Hän juoksi kadun toisella puolella olevaan kerrostaloon. Janne huomasi, että Miika avasi alaoven omalla avaimella, eihän se täällä asunut? Mistäs nyt oikein oli kyse? Sitten hänellä välähti, vittu se meni paneen! Saatanan Miika!

Emmiiihh!? Kylppärissä! Miikalla kohisi päässä, kalu seisoi niin, että siihen sattui, tuntui kuin nahka repeäisi. Tuu jo! Emmi oli hänen edessään alasti, eikä Miika nähnyt enää mitään muuta. Keittiöön! Miika istui keittiön tuolille, pudottaen housut alas, tuu syliin. Voi vittu sun tissejäs, hän kouri, nuoli, puserteli niitä, työntäen kalunsa syvälle Emmin sisään. Emmi myötäili niin hyvin, piti tuolin nojasta kiinni nostellen itseään. Miika puristi Emmin tiukasti syliinsä kiinni ja kyrpä rassasi reikää, mahlat valuivat ja tuntiensa palliensa paineen, nyt tulee……. Spermaa alkoi valui pillusta joka työnnöltä, kunnes se loppui.

Miikan tajunta alkoi palata, kun hän kuuli Emmin itkun. – Sattuu, sattuu, päästä irti. Miika avasi silmänsä ja katsoi Emmiä. Sitten hän näki pahan puremajäljen rinnassa. Oliko hän purrut noin pahasti? Emmi yritti pyristellä hänen sylistään, mutta Miika puristi niin ahdistavan tiukasti. – Päästä irti. Miikan kädet valahtivat sivuille ja Emmi pääsi nousemaan pois. Hän pakeni kylppäriin, laittaen oven lukkoon. – Anteeksi Emmi, ei ollut tarkoitus, avaa ovi, hän pyysi. Emmi avasi oven itkuisena, mehän sovittiin ettei purra. – Niin sovittiin, mutta mua himotti niin paljon, etten tajunnut mitä tein.  – Anna hali, Miika pyysi. Emmi tuli syliin niin suloisena, että Miikan sydän löi ylimääräisen lyönnin. – Annathan anteeksi, hän vielä pyysi. – Annan minä, mutta ei sitten enää puremista, hän pyysi. – Mun täytyy nyt mennä, Janne odottaa.

Miika istui vihaisen Jannen vieressä, vittu käviksää panemassa, kesken työpäivän! Saatana sua! Miika oli hiljaa ja kuunteli Jannen raivoamista. Harmitti vielä se pureminen, oli aika pahan näköinen jälki. – Mennään jo, hän sanoi Jannelle tuskastuneena. Janne ei puhunut Miikalle koko iltana, kuin sen mikä oli pakko.

……….

Emmi! Mee vatsalles keittiön pöydälle. Miika puristeli pakaroita, painellen peukaloillaan punaisia, turvonneita häpyhuulia, hieroi kädellään kuumaa, märkää pillua, upottaen sormiaan sisälle, mulkunpäätä alkoi kutista mielettömästi, oli pakko jo työntää terska huulille katsellen sen uppoamista syvemmälle ja syvemmälle, kunnes Emmin pyöreät pakarat olivat kiinni hänen nivusissa. Miika huohotti hyvänolon levitessä, pöytä natisi ja hakkasi patteriin työntöjen tahtiin. Saatana kun oli tiukka vittu, tätä ei oltu painettu horoksi, Miika ajatteli, kunnes paineet kasvoivat liian lujiksi. Emmi piti pöydän reunoista kiinni, toisen työnnellessä voimalla. Miika otti lantiosta kiinni purkautuessaan.

Lähtiessään Emmin kämpiltä, Miikalla oli rento olo, hyvä kun sai pillua koska halusi. Aurinkokin tuntui paistavan lämpöisemmin. Onneksi se puremajälkikin oli jo vähän parantunut. Miksi tällaista ratkaisua ei ole tullut aiemmin mietittyä! Sai painaa samaa naista koko ajan, eikä olis mitään seurusteluongelmia. Ainoo vaan, että Emmi alkoi tuntua niin helvetin hyvältä panolta, sydänkin alkoi olla mukana, vaikka ei hän sitä itselleen myöntänyt. Eikä se nussinut muita miehiä samaan aikaan. Onkohan sitä varattu jo moneksi viikoksi? Varmaan on. Vähän sydämestä vihlaisi, kun ajatteli sitä mahdollisuutta.

……….

Emmi! Sängyssä, olen lukemassa! Miika potki housut pois, veti Emmin polvista lähemmäs työntäen saman tien sisään. Ei jumalauta! Silmät menivät kiinni hänen työntäessään sisään, ulos, Emmin pitäessä hänen pakaroista kiinni, vittu kun tuntuu hyvältä!

……….

Emmi! Sängyssä! Emmin kaunis perse näytti niin ihanan pyöreältä, niin pantavan näköiseltä. Sitä oli niin hyvä puristella, miten Emmi olikin niin märkä joka kerta! Miika työnsi ensin terskan pään huulille, lopulta koko kalu oli syvällä Emmissä. Miikaa pyörrytti, miten tämä tuntuukin niin helvetin hyvältä! Ei tää näin hyvältä tuntunut muitten huorien kanssa! Hän otti pakaroista kiinni ja aloitti työntelyn, ensin hitaammin, sitten vauhti kiihtyi kuin itsestään. Kalun uppoamista pillun huulien väliin oli liian kiihottavaa katseltavaa, lasti lensi hetkessä.

……….

Miika meni aamulla työvuorosta suoraan Emmin luo, hän oli heräilemässä. Miika levitti jalat hellästi, jatkaen hävylle ja nuollen klitorista, näykkien ihoa, vartalon kiemurrellessa levottomasti. Miika nousi päälle, iho tuntui niin kuumalta, juuri heränneeltä. Emmi oli niin ihanan tuntuinen kietoessaan kätensä hänen ympärilleen. Miika nosti hänen jalat olkapäilleen ja alkoi työntää, nautti kihelmöivästä tunteesta. Palleissa oli räjähtävä tunne, kun satsit lähti liikkeelle. Miika rojahti Emmin päälle, oli niin hyvä olla, että hän nukahti.

Emmi havahtui miehen kuorsaukseen. Ei hemmetti, sehän nukahti hänen päällään! Niin ei oltu sovittu! No, oikeastaan se haitannut, naiminen oli tehnyt hänellekin niin hyvää. Lopulta mies oli alkanut tuntunut liian painavalta hänen päällään ja Emmi hivuttautui pikku hiljaa pois hänen altaan. Emmi katseli Miikan nukkumista, hän olikin ollut ihan mukavan tuntuinen mies ja kurkkua alkoi äkkiä kuristaa. Täytyi vain varoa, ettei tulisi mitään suhdepaskaa, niin kuin Miika oli sanonut.

Iltapäivä oli jo pitkällä, kun ruoan tuoksu herätti Miikan, hän hätkähti. Hän oli nukahtanut Emmin luokse, vaikka niin ei oltu sovittu. – Mikset herättänyt mua.    – Nukahdit niin sikeästi mun päälle, en hennonnut herättää, Emmi nauroi.

– Tuu syömään, jaksat taas mennä töihin. Käy ensin suihkussa, niin on parempi olla, hän jatkoi. Oli mukava syödä Emmin kanssa, hän ei onneksi ollut mitenkään ripustautuva, vaikka hän aluksi niin pelkäsi. Ruoka oli hyvää. – Mennäänkö sänkyyn, mua nukuttaa vielä vähän, Miika ehdotti. Miika veti Emmin lusikkaan, oli kiva tuntea nainen sylissä, käsi Emmin ympärillä hän nukahti hetkessä. Emmi oli silmät auki, oli vaikea käskeä sydäntään olematta reagoimatta toiseen. Käsi tuntui niin hyvältä hänen ympärillä. Mitä hän tekisi, kun viikko olisi mennyt? Ei enää ikinä tällaista, jos hän olisi tiennyt tämän.

Emmi herätteli Miikaa, täytyykö sun käydä kotona? – Mitä kello on? Viisi, ei vielä, ollaan näin vielä. Hän alkoi kuitenkin heräillä toisen vieressä, himot heräsivät. – Naidaan vielä, ennen kuin lähden, Miika alkoi riisua alushousujaan, halusi jo toisen sisälle. Kädet hieroivat pakaroita, hivuttautuen häpyhuulien väliin. Kyrpä solahti niin helposti sisään, onneksi Emmikin oli leikissä mukana. Kalu työntyi yhä uudestaan sisään, laukeaminen tuntui hyvältä. Miika huohotti Emmin niskaan, ei olis halunnut lähteä töihin, olla vain tässä.

Lopulta tuli viimeinen päivä. Tiistai-aamuna Miika tuli ennen yhdeksää, että ehtisi vielä heittää yhden varvin. Oli ollut mukava naida Emmin kanssa viikko. Kellon tullessa kymmenen, Miika katsoi Emmiä, antaen tämän avaimen. – Tuleeko sulle toinen mies heti perään?

Emmi ei vastannut mitään, otti vain avaimen. – Täytyy antaa ensin tuon pureman parantua, ja miksi sitä oikeastaan kysyt? Ei mitään suhdepaskaa, eikä kyselyitä, eikö me niin sovittu? – Niinhän me sovittiin. – Hei ny. – Hei.

Emmin painaessa oven kiinni, hän nojasi siihen, kyyneleet alkoivat valua. Ei olis pitänyt suostua! Millä mä saan Miikan pois päästäni?

Tietämättä, että Miika nojasi myös päätään toisella puolen ovea. – Ei mun pitänyt ihastua Emmiin! Mutta kun hän tuntui niin helvetin hyvältä! Vittu! Pystynkö mää nyt enää ketään toista naimaan? Täytyy mennä salille, saa muuta ajateltavaa.

Janne katseli työkaverinsa hiljaista olemusta. – Hei, onko jotain tapahtunut? Miika oli kuin ei olisi kuullut mitään, katsoi vain tielle. – Täh? Ei mulla mitään. Janne oli hiljaa, ei tivannut, jos toinen ei kerran halunnut puhua.

Miikan oli helvetin paha olla, kun hän ajatteli Emmiä toisen miehen kanssa. Miten se pystyy naimaan heti toisen kanssa? Miika tajusi olevansa mustasukkainen, helvetti! Mutta kun Emmin kanssa oli niin helppo olla, ja olihan se niin pirun nätti ja mukavan tuntuinen sylissä. Miikalla alkoi seistä, kun hän ajattelikin painaessaan takaapäin Emmin ihanan pyöreää takamusta.

……….

Emmillä oli ollut Miikan lähdöstä tiistaina niin ahdistava olo, että hänen oli tehtävä jotain. Heitellen laukkuunsa vaatteita ja muita tavaroitaan, hän lähti käymään vanhempiensa luona. Oli mukava päästä pois tukalasta tilanteesta. Palattuaan sunnuntaina Emmi soitti Seijalle pyytäen käymään luonaan. Selitti, kuinka on niin paha olla, oli tullut tunteita Miikaa kohtaan. Ei olis pitänyt suostua, hän nyyhkytti Seijalle. – Nyt se varmaan luulee, että mulla on jo toinen mies kierroksessa.

– No, voi helvetti, Seija puuskahti. – Miika on ihan samanlainen kuin sinä nyt. Sillä on ikävä sua, sen näkee koko sen olemuksesta. Saamari, kun menin ehdottamaan tällaista, anna anteeksi, Emmi! Seijalla oli paha olla molempien puolesta, hän halusi selvittää asian. Hän selitti mitä oli suunnitellut. – Tuliskohan se käymään, Emmi vielä itkuisena.

– Kyllä se tulee, sen työ loppuu tänään iltakahdeksalta. Mä soitan sille, ja pyydän käymään täällä, Seija sanoi päättäväisenä. – Moi, Seija tässä. Missä meet? Sää pääset tänään kahdeksalta? Ok, tulisitko tänne Emmin ja mun luo käymään? Mulla olis sulle vähän selitettävää. – Ei, Emmillä ei ole täällä toista miestä, vain minä, Seija selitti puhelimeen Emmin kuunnellessa. Miika oli vähän ihmeissään Seijan soitosta, mutta lupasi tulla käymään. Ovikellon soidessa, Emmi ja Seija katsoivat toisiaan silmiin.

– Mee sä avaamaan, mää meen tonne keittiöön. Tulkaa sinne sitten.

Seijan avatessa oven, Miika säpsähti. – Eikö Emmi ole kotona? – On, se on tuolla keittiössä, mennään sinne jutteleen. Tää leikki taisi mennä vähän liian pitkälle. Miika ei ymmärtänyt, mutta seurasi kuitenkin Seijaa keittiöön. Emmi ei pystynyt katsomaan Miikaa. – Moi. – Moi.

– No niin, jutellaas. Muistatko sen kun Emmi tuli sinne torille? – Sä et varmaan tajunnut, että mä kuulin sun ja Jannen keskustelun siitä seksin ostamisesta ja suhdepaskasta. Miikalla meni naama punaiseksi, ai sä kuulit sen? – Joo.

No, sitten Emmi sanoi olevansa kiinnostunut sinusta, joten keksin juonen, joka on vain mun syytä. – Tuota, Emmi ei ole mikään huora. Minä keksin, että Emmi näyttelis huoraa, että se sais tutustua sinuun, kun se ihastu suhun. Mun on pyydettävä teiltä molemmilta anteeksi.

Miika ei ollut ensin tajuta asiaa. – Siis Emmi ei ole mikään huora, vaan sinä keksit tällaisen juonen!

– Niin, Seija sanoi häpeissään.

– Vittu! Aika raukkamaista leikkiä toisten tunteilla! Miika nousi ylös marssien edes takaisin keittiön ja olohuoneen puolta. – Vittu! Luuletko, ettei mulla ole ollut niin vitun vaikeeta, kun mä luulin, että Emmi panee jo toista miestä, Miika huusi. – Saatana, mä ihastuin Emmiin niin helvetin tulisesti, hän jatkoi vihaisena. – Mä oon ollut niin saatanan mustasukkainen!

– Et olis puhunut siellä vitun torilla sellasia, niin tätä ei olis tapahtunut, sähän halusit vaan panna, Seija huusi takaisin.

– Vittu, onko tää nyt mun syytä! Miika karjui pää punaisena.

Emmi alkoi nyyhkyttää hysteerisesti. – Älkää enää huutako! Kyllä sä Miika voit mennä, anteeksi, että mä ihastuin suhun! Ota ne rahat takaisin ja menkää pois molemmat, jättäkää mut rauhaan! Emmi ei pystynyt enää puhumaan, itki vain nikotellen.

Seija ja Miika hiljenivät.

– Menkää pois, Emmi sanoi uudestaan. Mä haluan olla rauhassa. Menkää.

Ovi kolahti kiinni molempien lähtiessä. Miika katsoi Seijaa hississä, aika raukkamainen teko, hän sanoi. – Kyllä mä sen tiedän, se tuntu vaan niin hyvältä idealta silloin. – Annetaan Emmin olla vähän aikaa itsekseen. Kyllä se siitä rauhoittuu.

Emmi ei vastannut puhelimeen, ei ovikellon soittoihin. Hautautui vain peittojen alle ja sulki korvansa, itketti niin helvetisti. Viestejä tuli koko ajan molemmilta, anteeksi, anna mä tuun käymään. Emmi ei halunnut ketään lähelleen. Viikko meni, kunnes lauantai-aamuna hän heräsi jatkuvaan ovikellon soittamiseen. Hän kuuli Miikan äänen: – Avaa ovi, ennen kuin hermostun. Emmi ei reagoinut mitenkään, kuunteli vain. Miika ei kuitenkaan lopettanut, ja lopulta Emmi meni ovelle avaten sen.

– Mitä asiaa sulla on? Miika repäisi oven auki, mä tuun nyt jutteleen, selvitetään asiat! Emmi sulki oven ja seisoi Miikan edessä t-paita päällä, kädet puuskassa. Mitä tässä enää on selvitettävää. Eikö asiat tulleet jo selväksi sulle. Pitääkö mun pyytää anteeksi Seijan tekoa, tai sitä että mä lähdin mukaan typerään leikkiin! Sori! Voitko nyt mennä!

– Mä en mee minnekään! Miika katseli tyttöä, joka seisoi uhmakkaana hänen edessään. Molempia alkoi lopulta naurattaa, on tää aika show ollut, eikö vaan, hän totesi. – Niin, Emmi nauroi, vakavoituen sitten, ei hän voinut mitään tunteilleen, sun kanssa oli vain niin kiva olla ja rakastella.

– Mennäänkö sänkyyn juttelemaan. Miika kertoi omasta elämästään, kuinka poliisin elämä oli aika rankkaa, joskus tuli tilanteita, jotka menivät jotenkin ihon alle. Ei ollut paljon halua olla toisen kanssa, se tuntui liian vaikealta. Oli helpompaa käydä huorissa, tyydyttää omat halunsa, eikä alkaa seurusteleen kenenkään kanssa.

Emmi oli hänen kainalossaan ja kuunteli. – Ei mun pitänyt suhun ihastua, mutta siellä torilla tunnuit niin kivalta, että aloin udella Seijalta susta. Miika piti käsiään päänsä alla, katseli kattoon. Nuoret olivat vain hiljaa, kunnes alkoivat puhua samaan aikaan, sano sä, eiku sä.

Miika aloitti sanoen, yritetäänkö uudestaan, tutustutaan toisiimme ja katotaan voisko tästä tulla jotain. – Mä aloin viihtyä sun kanssa, vaikka ensiks toi mulkku vei mua. Emmi alkoi nauraa, joo se vei aika lujaa. – No, en mä voinut mitään itselleni, kun olet niin haluttavan näköinen.

Nauru hiljeni, kun nuoret katsoivat toisiaan. Suu hamusi toista, kädet ihoa, tuli kuuma, vaatteet pois, kiihkeää hengitystä, vartaloitten kiemurtelua. Emmin käsi hiveli Miikan kalua, se tuntui kovalta, kuumalta. Hän kosketti sormen päällä terskaa, siinä oli jo muutama kiimatippa, Emmi nuolaisi tipat pois, tunnustellen vartta. Se tuntui niin hyvältä, että hän hamusi elimen suuhunsa.

Helvetti, Miika liikahteli jo levottomasti, ei pysynyt paikallaan. Miikan huohotus kertoi Emmille miehen olevan herkässä ja veti päänsä pois. – Mitä, sopersi Miika, miksi sä otit suustas pois.
– Ajattelin tulla istumaan sun syliin ja kalun upotessa sisään, molemmat hengähtivät. Emmin peppu alkoi pyöriä niin kiihottavasti, että Miika ei pystynyt olemaan liikkumatta, vaan alkoi työntää altapäin lujemmin ja lujemmin, Emmi tuntui niin hyvältä.

Miika katseli Emmin kasvoja, silmät olivat kiinni, suu huohotti, otsa rypistyi, nyt eihhhh……selän köyristys…..ai, vittu……..Oli mukavaa katsella Emmin orkkua, mutta sitten oma himo vei mennessään.

Miika puristi Emmiä tiukasti sylissään, sä et pääse enää koskaan pois. – Eikö meidän pitänyt ensin tutustua ja katsoa mitä tästä tulee, Emmi kiusoitteli. Miika pyöräytti Emmin alleen suudellen häntä. – Mä muutin mieleni.

Kommentoi

top