search
top

Amber

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (89 votes, average: 2.25 out of 5)
Loading...

 

Amber oli sekaisin, peloissaan ja häpeissään yrittäen peittää puolialastoman kehonsa käsillään.

”Hän on nuori. Maksimissaan kahdeksantoista.” Vanhin, sinihiuksinen rikkoi hiljaisuuden ja tarttui Amberia leuasta sormillaan. Heidän katseensa kohtasivat, Amber tunsi palavansa, kun hän tuijotti suoraan miehen jäänkylmiin, punaisiin silmiin.

”Oi, vielä parempi.” Punahiuksinen vislasi innokkaasti, työntäen vanhemman tieltään ja tarttui tytön pehmeään rintaan.

”Olemme silti edelleen töissä, Reuel.” Sinihiuksinen paimensi yli-innokasta alaistaan. Tyttö ei ymmärtänyt mistä he puhuivat, mutta tajusi mitä he aikoivat tehdä hänelle.

”Ei se meinaa ettemme voisi pitää vähän hauskaa siinä ohella.” Nuorempi vastasi, repien tytön rintaliivit auki, paljastaen tämän täyteläiset rinnat. Amberin keho reagoi kosketukseen, kun punapää jatkoi tämän hyväilyä. Hän puri huulensa yhteen, kun kosketus tuntui. Se tuntui joltain, vaikkei Amber kiihottunut.

”Sanoinhan että aion panna häntä, enkö.” Hän koitti kääntää katseensa pois miehestä.

”Papereissa ei ollut merkintää siitä, oletko neitsyt. Toivottavasti et, sillä se sattuu enemmän kuin yleensä.” Hän jatkoi, purien ohimennen Amberin korvaa. Silmäkulmastaan hän näki kauhukseen, kun yksi miehistä, mustahiuksinen, alkoi riisua vyötään ja housujaan. Hän napitti paitansa auki. Amber jähmettyi pelosta, se oikeasti tapahtuisi. Hän ei voisi paeta tästä painajaisesta.

Amber yritti taas päästä irti hänen otteesta, mutta tuloksetta. Hänet työnnettiin läheiselle pöydälle tai tasolle selälleen. Mustahiuksinen avasi housujensa vetoketjun ja veti tytön jalat erilleen. Hän tarttui tätä nilkoista ja veti tämän tason reunalle. Mies sitoi tytön kädet tämän pään päälle jämäkällä vyöllään, niin että hän makasi avuttomana paikallaan. Amber ei voinut tehdä muuta, kuin katsoa, kun brunette veti melkein kivikovan, kookkaan kalunsa esiin. Hän kiusoitteli tyttöä hankaamalla elintään tämän ohuiden pikkuhousujen läpi. Amberin piti taas purra huultaan, ettei pitäisi mitään ääntä. Silti muutama herkullinen voihkaisu karkasi hänen huuliltaan. Hän ei missään nimessä halunnut miestä hänen sisälleen, mutta tiesi vastustuksen olevan turhaa, se tapahtuisi hyvin pian. Hän puri taas huultaan, kun mustahiuksinen veti tämän pikkuhousut sivuun, kostuttaen tämän huulia tipoillaan. Amber nytkähti.

”Pysy paikoillasi tai lupaan sinulle että se sattuu todella pahasti.” Hän varoitti ja siirsi sitten toisen kätensä tytön kurkulle. Näin tyttö pysyi paremmin paikoillaan ja oli täysin bruneten armoilla, kun mies työntyi häneen hitaasti mutta varmasti. Kipu oli tehdä Amberin hulluksi, hän ei ollut kiihottunut eikä häntä oltu koskaan naitu noin isolla kalulla. Vaistomaisesti hän tiukentui miehen varren ympärillä. Amber ei missään nimessä ollut neitsyt, mutta lähes 25 senttinen elin oli silti aivan liikaa hänelle.

Siitä oli aikaa, kun Ebisu oli viimeksi pannut tyttöä ja Amber tuntui todella tiukalta tämän varren ympärillä. Vaistomaisesti hänen otteensa tytön kaulasta koventui. Yleensä hän hoiti panetuksensa joko vetämällä käteen tai pakottamalla Reuelin ottamaan häneltä suihin. Se helpotti ja hän salaisesti rakasti tahria tämän omahyväiset kasvot mällillään.

”Ai, satutat minua!” Amber vaikersi ja koitti liikkua, mutta toinen käsi tämän kurkulla ja toinen ohuella vyötäröllä esti sen. Ebisu alkoi liikkua, vetäytyen melkein ulos hänestä, työntyen sitten takaisin syvälle. Kipu tuntui ympäri Amberin kehoa, kun miehen työnnöt muuttuivat kovemmiksi, kun tämä tottui tytön tiukkuuteen ja vastusteluihin.

”Ah.” Hän koitti niellä kaikki valitukset, mutta osa karkasi hänen huuliltaan. Hänellä ei ollut enää voimia taistella vastaan ja tunsi silmäluomensa raskaiksi. Viimeisillä voimillaan hän tavoitti punapään nälkäisen katseen.

”Eb hei, älä omi koko tyttöä itsellesi. Hän osaa varmasti imeä kyrpää noilla näteillä huulilla.” Hän rikkoi lyhyen hiljaisuuden, riisuen omat housunsa. Virnistäen pahaenteisesti hän tarttui Amberia hiuksista ja työnsi lävistetyn, toihutipoista märän kalunsa vasten tämän vastustelevia huulia.

”Avaa. Äläkä väitä ettet olisi tehnyt tätä ennen, senkin pikkulutka.” Punahiuksinen halveksi häntä.

Reuel työnsi seisokkinsa hänen vastahakoisen huulien väliin ja veti tyttöä kivuaalisti hiuksista, niin että tämä joutui avaamaan suunsa. Amber puristi silmänsä kiinni, kun he naivat häntä kummastakin päästä.

”Mmh!” Tyttö äänteli, kun kaikki valitukset vaimentuivat vasten punapään kalua tämän suussa. Amber ei ollut koskaan aiemmin ottanut kahta miestä sisälleen samaan aikaan missään muodossa ja jokin kertoi hänelle, että tämä oli vasta painajaisen alkua. Hän kieltäytyi ajattelemasta yhtään pidemmälle, kun pelko valtasi hänet jälleen. Reuel työntyi syvemmälle, pakottaen Amberin antamaan tälle syväkurkkua. Tyttö sulki silmänsä, kun mies valitti nautinnosta ja puristi kätensä tiukasti tämän kurkun ympärille. Amber oli tukehtua paitsi hapenpuutteeseen, myös kaluun suussaan kun Ebisu hoiteli tyttöä sydämensä kyllyydestä. Phorcys, trion johtaja, lähestyi kolmikkoa ja kumartui hieman lähemmäksi. Hän ei ollut juurikaan näyttänyt kiinnostuneen liittymään mukaan, vaan antoi alaistensa panna tyttöä kahdestaan. Ebisu jatkoi rajuja työntöjä vielä hetken ja runkkasi mällit Amberin alavatsalle. Reuel taas nai Amberia kiivaasti suuhun ja laski lastinsa syvälle tämän kurkkuun.

Amber pystyi taas hengittämään, kun kumpikin irrotti otteensa tämän kurkulta. Hän yski ja kakoi saadakseen loput mälleistä pois suustaan.  Hän sai hengähtää vain hetken, kun Phorcys tarttui häntä hiuksista ja veti vasten rintaansa. Amber hätkähti, kun tunsi johtajan valtavan seisokin vasten takapuoltaan. Phorcys oli kivikova seurattuaan alaistensa naivan Amberia. Hän viimein avasin housunsa, työntäen kyrpänsä kärjen ensin vasten Amberin pillua ja sitten persettä. Hän kostutti tyttöä touhutipoilla, työntymättä tähän vielä. Amber inahti, melkein pidättäen hengitystään. Hän tunsi kuinka suuri miehen kalu oli ja yritti vetäytyä kauemmas tästä. Phorcys kuitenkin esti tytön aikeet ja olihan Amberin kädettömien vielä sidottu vyöllä tämän selän taakse. Mies työnsi tytön alaselästä vasten tasoa ja kiusoitteli tämän tiukempaa reikää kärjellään. Pelko valtasi Amberin täysin, kun tämä tajusi että mies aikoisi viedä hänen perseneitsyyden.

”Ei! Älä… en ole koskaan… En pysty!” Amber oli melko kokenut seksissä, muttei ollut koskaan antanut kenenkään panna häntä kakkoseen. Eikä hän tosiaan halunnut menettää sitä miehelle joka vangitsi hänet ja hyökkäsi hänen kimppuunsa. Phorcys nojasi päänsä lähemmäs tyttöä ja kujersi tämän korvaan matalalla äänellä.

”Et ole koskaan ottanut sitä tänne vai? Kunnia olla ensimmäinen. Saat täydet 27 senttiä kalua tiukkaan reikääsi.” Hän varoitti pahaenteisesti ja työntyi samantien rajusti tyttöön välittämättä paskaakaan tämän valituksesta. Häntä ei kiinnostanut olla hellä viedessään Amberin toisen neitsyyden yli-inhimillisen kokoisella kalullaan.

”Ah!” Amber kiljahti, aivan kuin jotain hänen sisällään olisi juuri mennyt rikki. Hän kuolasi suu auki pitkin leukaansa , eikä voinut pidättää kyyneliäkään. Silmänsä hän oli puristanut tiukasti kiinni, kipu oli sanoinkuvailematonta ja ylitsevuotavaa. Phorcys sai kalunsa vain puolet Amberiin, ennenkuin alkoi rajut työnnöt pitäen kiinni Amberin siteistä. Tyttö ei pystynyt olemaan äänettä, kipu sai hänet voihkimaan äänekkäästi jokaisella työnnöllä. Phorcys sai vain kaksi kolmasosaa kyrvästään tytön sisälle, mutta sekin oli aivan liikaa.

”Ah, sinä nautit tästä? Senkin lutka.” Incubus halveksi tätä, muttei voinut salata sitä, että Amber oli aivan liian tiukka että hän kestäisi kovin kauaa. Pian hän laukesikin, täyttäen tytön mälillään. Amber kouristeli, kun Phorcys vetäytyi ulos tästä ja antoi tytön romahtaa pöydältä lattialle. Mies rauhoitti hengityksensä nopeasti ja vemputti itseään vielä paristi.

Kommentoi

top