search
top

Peli-ilta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (234 votes, average: 2.09 out of 5)
Loading...

“Tiukka kisa jälleen”, Tomas sanoi taas yhden rallikisan jälkeen, jota pelasimme minun luonani pleikkarilla.
Tomas oli tullut pelaamaan ja juomaan meille sillä aikaa, kun Mira oli lähtenyt hänen kaverilleen istumaan iltaa.

Olimme olleet Tomaksen kanssa kavereita pitkään ja hän kävi meillä useasti, myös silloin kun Mira oli kotona.
Näiden vierailuiden aikana olin huomannut, kuinka Tomas katseli useasti huomaamattomasti ja välillä ei niin huomaamattomasti Miran kehoa.
Toki en voinut syyttää Tomasta tästä, sillä Miralla oli todella näyttävä kroppa ja hän käveli talossa useasti tiukoissa vaatteissa, sekä hänen isot rintansa olisi vaikea olla huomaamatta. Tomas oli myös eronnut hänen edellisestä suhteestaan melkein vuosi sitten, eikä ollut päässyt hetkeen olemaan naisen kanssa, joka on erittäin vaikeaa tällä hetkellä, kun rajoitusten myötä yleiset “pariutumis” paikat olivat kiinni. Normaaleissa olosuhteissa hänellä tuskin olisi ollut ongelmia saada naista, sillä hän oli pitänyt itsestään erittäin hyvin huolta.
Pitkä seksittömyys alkoi paistaa läpi hänen puheistaan muutaman oluen jälkeen. “Näin matkalla yhden helvetin hyvännäköisen muijan”, Tomas kertoi pelin lomassa.
“Sillä oli tosi kiireet housut, joista tunki vähän stringejä ylös samalla kun se keikutti persettään mun edellä” Tomas jatkoi. “Tällä hetkellä olisin melkein valmis maksamaan, että saisin taas vähän naista” hän hymähti. Minua melkein säälitti hänen tilanteensa. Olihan meillä toki Miran kanssa laskenut seksin määrä suhteen edetessä ja arjen painaessa, mutta silti pääsin säännöllisesti olemaan hänen kanssa. “miten teillä menee muuten Miran kanssa? Siis makkarin puolella.” Tomas kysyi yllättäen.
“Tasaisen tappavasti”, vastasin samalla kun taas yksi kisa päättyi minun voittooni. “Jos minulla olisi Miran kaltainen nainen, en antaisi sen ikinä mennä tasaisen tappavaksi”, Tomas sanoi samalla tajuten lauseensa olevan ehkä jopa liian suorasanainen. “Tai en mä sitä silleen tarkottanu”, hän sopersi.
“Ei se mitään. Arki muuttaa suhteet välillä vaan semmoisiksi.” sanoin hänelle. “Ajatuksena olisi, kun hän tänään tulee Jennin luota, hän olisi ottanut tarpeeksi viiniä ja sitä myöten olisi ehkä halukas lopettelemaan illan makkarissa kanssani”, sanoin toiveikkaana.
“Milloin Mira meinasi tulla kotiin”, Tomas kysyi. “Ei noista naisten illanistujaisista tiedä. Voitko kuvitella vaikka se on kahdestaan Jennin kanssa, niin oli silti pakko laittautua viimeisen päälle, ihan kuin olisi menossa johonkin hienoihinkin juhlii”, sanoa naurahdin. ” Voitko kuvitella että mä olisin tullut tänne jotkut muut kun nämä verkkarit jalassa”, Tomas hörähti.

Jatkoimme pelailua ja juomista kunnes ovi kävi yllättäen. “Hei mä tulin jo kotiin!” Mira huusi eteisestä “Jenna ei oikeen kestänyt viiniä enempää ja alkoi torkahdella kesken illan.” Mira tuli olohuoneeseen lennokkaasti, selvästi vielä hiprakassa. En voinut olla huomaamatta Tomaksen tuijotusta Miraa kohtaan. Mustamekko jonka hän oli valinnut viini-iltaansa, toi hänen isot rintansa erittäin hyvin esille. “M-mä voin lähteä tästä teitä häiritsemästä”, Tomas sai sanottua kuolan lähestulkoon valuessa hänen suupielistä.
“Höpsis sun mihinkään tarvi lähteä vaikka mä tulin aikaisemmin. Mä voin katella kun te pelaatte”, Mira sanoi ja kävi hakemassa mielle kaikille uudet juomat.
Jatkoimme Tomaksen kanssa pelailua, samalla kun Mira iloisesti kyseli kuulumisia Tomakselta.
“Voi helvetti!” Tomas manasi samalla kun voitin hänet jälleen. “Äläs nyt. Se on varmaa toi sun stressi miksi ei meinaa kulkea”, Mira sanoi samalla kun siirtyi Tomaksen taakse hieromaan hänen hartioitaan. Hieronta yllätti selvästi Tomaksen, mutta nopeasti alkoi rentoutumaan Miran käsittelyssä. En voinut olla huomaamatta, kuinka Tomaksella alkoi veri kiertämään ja hänen verkkarinsa alkoi käymään ahtaaksi. Tomaskin huomasi tämän ja korjasi ryhtiään, jotta hänen kiitoksensa ei näkyisi selvästi.
“Kiitos”, Tomas sai sanottua, “pitäisikö meidän pistää vähän panoksia pelaamiseen, jos sillä alkaisi kulkemaan”, Tomas sanoi itsevarmasti.
“Toki. On mulla sen verran hyvin kulkenut että tässä alkaa uskaltaa jo panostaa”, sanoin hänelle suu virneessä.
“Otetaan eka helppo. Häviäjä joutuu juomaan shotin”, Tomas ehdotti. Suostuin ja kisat alkoivat.
Pelasimme useamman shotti kisan, mihin Mira osallistui vain juoden shotteja kun minä hävisin. “Solidaarisuudeksi” hän sen muotoili.
Ilta jatkui pienillä panoksilla ja voimasuhteet alkoivat hieman tasoittua, vaikkakin olin vielä hieman parempi.
“Tässähän voisi ottaa jo hiukan isompia panoksia, kun kerran mulla kulkee peli”, sanoin mahti pontisesti, “Jos vaikka siivoot tän sotkun mikä meiltä jäi jos häviät?” kysyin Tomakselta.
“Mitäs mä saan jos voitan?” hän kysyi mietteliäänä. “Mitä vaan”, sanoin itsevarmasti. Hetken mietittyään hän uskaltautui antamaan vastatarjouksen, “Mites ois vaikka Miran stringit sen päältä?”. En ollut valmistautunut tähän haasteeseen ja aloin empiä. “Onnistuu!” Mira huusi innokkaasti ja alkoi hoputtamaan meitä pelaamaan.
Kisa alkoi ja olin vieläkin hämmentynyt kisan panoksesta, joka voi olla osasyynä heikkoon menestykseen. “Helppo voitto”, Tomas hihkaisi kisan jälkeen ja kohdisti katseensa Miraan. Mira vilkaisi minua ja sanoi hymyilen”, solidaarisuutta”, ja hivutti hitaasti stringinsä mekon alta. Katsoin kuinka Mira toimitti stringit, jotka olivat hetki sitten koskettaneet hänen paljasta pillua. Tomaks otti ne vastaan virne naamallaan ja nuuhkaisi niitä kovaäänisesti. Kaiken tämän aikana huomaisin kuinka paine alkoi kasvamaan housuissani. Niin outoa kuin se olikin, mutta kun katsoin kuinka kaverini sai tyttöystäväni stringit hänen päältään pystyin vain miettimään kuinka en ole nähnyt ikinä mitään noin kiihottavaa. “Noniin seuraava kisa!” Tomas huudahti, “mitäs oot tällä kertaa valmis panostamaan?” Tomas kysyi.
“Mitäs sä haluisit panostaa”, kysyin vieläkin hämmentyneenä kiihotuksestani. “No jos voitat mä siivoon tän sotkun ja jos mä voitan saan Miran rintsikatkin silleen, että näen kun ottaa ne pois”, Tomas sanoi tarkkailen minua. Mira kikatti ja sanoi kuinka se käy hänelle, jonka jälkeen molemmat loivat kysyvän katseen minuun. Henkäisin myöntyvän vastauksen ja kisa alkoi taas. Ja niinkuin edellinenkin hävisin. Mira siirtyi hymyilen meidän eteen ja hivutti mekkoaan alemmas, jotta hänen vielä peitetyt rintansa näkyisivät selvästi meille. Lähes viettelevän hitaasti hän avasi hakaset ja antoi rintansa näkäyä meille estoitta. Minun housuissa kävi jo todella ahtaaksi, niinkuin kävi myös Tomaksen housuissa, joista selvästi erotti täyden erektion. Mira toi liivinsä Tomakselle ja kumartui antamaan ne hänelle. Tomas ojensi kätensä ottaakseen liivit ja samalla vahingossa tai ei osu Miran paljaaseen rintaan. Minulla tuntui kuinka räjähtäisin kohta. M
Mira kikatti hetken kunnes huomasi Tomaksen pullotuksen. “Taitaa olla palkinnot mieleen”, Mira totesi leveä hymy kasvoillaan.
“Vieläkö haluat hävitä?” Tomas kysyi samalla kun katselin tilannetta. “Nimeä vaan panokset “, sanoin.
“Mulle voitto: Mira ottaa ton mekon pois ja ottaa multa suihin ja jos sä voitat auraan sun pihan”, hän ehdotti ja katsoi vuoron perään minua ja Miraa.
Mira nyökkäsi punastellen ja minä otin haasteen vastaa.
Kisa oli minun näpeissäni ja johdin vielä loppusuoralla, mutta joku sisälläni sai minut tarkoituksella ohjaamaan auto tieltä ulos ja päästämään Tomas minun ohi.
Tuli pieni hiljaisuus, jonka Mira rikkoi, “Taitaa voittajalle kuulua jokin palkinto”.
Mira tuli Tomaksen eteen, vilkaisi minua ja alkoi hivuttamaan mekkoaan pois. Hänen isot rinnat tulivat taas esille. Tomas katsoi lumoutuneena esitystä edessään.
Alaston Mira potkaisi mekon pois jaloistaan ja meni polvilleen Tomaksen eteen. Minä sekä Tomas katsoimme liikkumatta kuinka Mira alkoi hieromaan Tomaksen kullia hänen housujen läpi . “Niin siis ei sun oo pakko”, Tomas koitti vielä sanoa ja katsoi kysyen minua ja Miraa. “Pitäähän häviöt maksaa”, sanoin ääni matalana kiihottumisesta. Mira kaivoi ison kullin verkkareista esille ja alkoi hiljalleen runkata. Tomaksella oli minua pidempi ja paksumpi. Katsoin hiljaa vierestä, kuinka tyttöystäväni kosketteli toisen miehen penistä.
En ole ollut ikinä näin kiihottunut, mietin mielessäni samalla katsoen kuinka Mira työnsi ison kullin suuhunsa. Tomas murahti hiljaa ja laittoi silmänsä kiini.
Minun oli pakko kosketella itseäni samalla kun katsoin toimitusta. Miran rinnat hölskyivät samalla kun hän runkkasi nopeammin ja nopeammin. Miran silmät alkoivat loistamaan, kun Tomaksen pitkä naisettomuus päättyi hänen suuhunsa. Mira nieli mällejä samalla kun Thomas huohotti sohvalla.
Mitään sanomatta otin Miran kainaloista kiinni ja asetin hänet sohvalle istumaan. Hyökkäsin hänen pillun kimppuun suullani. En muista milloin Mira olisi ollut viimeksi näin märkä kun hän oli tällä hetkellä. Työnsin kaksi sormeani Miran sisälle, sitten kolme ja sitten neljä. Ne suhjativat sisälle helposti kaikesta pillunesteestä liukastuneena. Aloin samalla nuolemaan samalla kun Mira voihki ja otti Thomaksen kädestä kiinni ja ohjasi sen hänen rinnoilleen.
Thomas alkoi puristelemaan rintoja ja imemään nännejä, samalla kun minä nuolin ja sormetin, eikä aikaakaan kun Mira tuli huutaen.
Aloin ottamaan vaatteitani pois ja Mira kävi selälleen makuulle. Mitään sanomatta työnsin kullini sisään ja aloin työntelemään voimakkaitta työntöjä.
Thomas asettui parempaan asentoon ja tarjosi kulliaan Miran suulle, jonka hän otti ahnaasti vastaan ja alkoi imemään. Thomas hieroi samalla Miran klitorista, kun minä panin kaikin voimin. Mira tuli uudestaan, voihkien Thomaksen kulli suussa. Minun oli pakko lopettaa etten itsekin tulisi.
Seuraavaksi menin makaamaan sohvalle ja Mira asettui kontilleen naama minuun päin. Thomas siirtyi Miran taakse ja asetteli itsenäs häpyhuulien luo ja hitaasti painautui sisään. Näin Miran kasvoista kuinka paljon hän nautti Thomaksen kullista. Hän voihki kuin olisi jo tulossa, samalla kun Thomas työnsi hitaasti ja syvälle.
Mira otti minun kullista kiinni ja alkoi imeä sitä samalla kun Thomas nopeutti tahtiaan. Miran isot rinnat hölskyivät työntöjen tahtiin samalla voihkien minun kulli suussa. Mira saavutti orgasmin samalla kun Thomas alkoi työntelemään hänen spermaansa syvemmälle Miraan, jonka voihkinta minun kullin ympärillä pakotti minunkin antautua ja tulla hänen suuhunsa.
Huohotimme hetken kaikki sohvalla tajuten mitä juuri oli tapahtunut. Thomas alkoi keräämään vaatteita ja sanoi vähän nolosti, “mä varmaan tästä alan lähteä, mutta jos haluut toistenkin pelailla mä oon aina valmis”. Vilkaisin Miraan ja totesin “eiköhän me jouduta viel joskus pelaa uudestaan”.

Yksi kommentti viestissä: “Peli-ilta”

  1. Masa says:

    Kiihottava tarina! Hyvin kasvatettiin myös lukijan kiihotusta tarinan loppua kohtaan, mutta tilanne olisi voinut jatkua vielä hetken aikaa. Seksin harrastamisen kuvailu loppui hyvin nopeasti, sitä olisi mieluista lukea lisää.

    Sinulla vaihtuu Tomas myöhemmin Thomakseksi.

Kommentoi

top