search
top

Seitsemän päivää ja tuhat yötä 1.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 2.91 out of 5)
Loading...

 

Olin ollut pitkään ulkomailla töissä, tarkemmin sanoen Ranskassa. Minulla oli siellä suhde Jean nimisen toisen sairaanhoitajan kanssa, joka alkoi eräänä ikimuistoisena baari-iltana ja päättyi joutuessani lähtemään Suomeen takaisin. Jean ei olisi halunnut lopettaa suhdettamme, mutta annoin hänen mennä, en voinut vaatia uskollisuutta mieheltä, joka asui toisella puolella Eurooppaa kuin minä. En osannut varautua siihen kaipuuseen, joka iski kimppuuni. Ne lyhyet jutut, joita minulla oli Suomeen palattuani, eivät yltäneet lähellekään hänen tasoaan. Jatkoin elämää, ja yritin unohtaa.

Eräänä aivan tavallisena loppukevään iltana, työvuoroni kestettyä jo kaksi tuntia, kuulin kuinka kännykkäni alkoi soida hoitajien taukohuoneessa. En kerennyt vastamaan, huoneeseen tullessani näin vain jonkun soittaneen tuntemattomasta numerosta. Samassa puhelin piippasi ja meinasi pudota käsistäni nähtyäni viestin. ”Rakkaani. En ole voinut unohtaa sinua. Olisitpa tässä, niin että voisin tuntea uudelleen pehmeät huulesi huulillani. Haluaisin unohtaa sylissäsi kaiken ikävän. Haluatko sinä minut? Jean” Heitin puhelimen työtakkini taskuun vastoin sääntöjä. Tämän ainoan kerran en jättäisi sitä taukohuoneeseen.

Väsymyksestä huolimatta levottomat mielikuvat kulkivat mielessäni. Muistin taas, tuskallisen selvästi, Jeanin kädet ihollani. Loputtoman ahneutemme toistemme kosketukselle, intohimon, jolle yhteiset yöt olivat aina liian lyhyitä. Tunsin rintojeni kiristyvän muistaessani Jeanin huulet ja kielen niillä, huomasin alushousujeni kostuvan ja herkimpien paikkojeni tuntevan taas hänen sormiensa kosketuksen.

Yö kääntyi lopulta aamuun ja juuri kun vaihdoin vaatteita vuoron loputtua puhelin soi uudestaan.  Numero oli tuntematon. Sieppasin puhelimen käteen niin nopeasti kuin suinkin kykenin, peläten että se lakkaisi taas soimasta ennen kuin entisin vastata.

– Maria.

– Herätinkö sinut?

Jeanin pehmeä, lämmin ääni puhalsi pois väsymyksen kiireisen vuoron jäljiltä ja sai minut hymyilemään

– Pääsin juuri töistä.

– Olen tulossa Suomeen, Helsinkiin tarkemmin. Lentoni laskeutuu illalla seitsemän maissa.

Saatoin kuulla Jeanin hengityksen, koska olin niin hiljaa. Liikkumatta paikallani, valpas kuin saaliseläin.

– Ajattelin kysyä, haluaisitko nähdä minut.

Mitään muuta en ollut halunnutkaan kahteen vuoteen. En kuitenkaan voinut lähteä Ranskaan enää, koska äitini tarvitsi minua, eikä meillä ollut muita sukulaisia huolehtimaan hänestä.

– Minulla on ollut sinua ikävä, Jean jatkoi.

Sydämeni löi pari ylimääräistä kertaa uudelleen.

– Olen kaivannut sinua koko tämän ajan, kuiskasin.

Jean naurahti tavalla, joka tuntui suoraan jalkojeni välissä.

– Millä tavalla tarkalleen?

Poskeni kuumenivat.

– En voi kertoa, kuiskasin.

Olin äkkiä tietoinen siitä, että pukuhuoneessa saattoi olla muitakin, jonkun toisen kaappirivin välissä. Vaikka puhuimmekin ranskaa, en varmasti ollut ainoa, joka sitä osasi.

– Soitan sinulle uudelleen täsmälleen viiden minuutin päästä. Pidä huoli, että olet silloin paikassa, jossa voit puhua.

Hänen äänessään oli sävy, jonka tunsin. Tiesin, että minun olisi vastattava ja kerrottava joistakin fantasioistani yksityiskohtaisesti. Muuten hän ei olisi tyytyväinen. Ja minä halusin hänen olevan.

Juoksin autooni ennätyksellisessä ajassa. Puhelin soi, kun olin saanut ovet kiinni ja lukkoon, varmuuden vuoksi.

– Jatkahan. Kerro, miten olet kaivannut minua.

Tunsin, miten poskien lisäksi myös korvani kuumenivat. Kerroin kotiin päin ajaessani Jeanille yksityiskohtaisesti unesta, jota olin nähnyt hänestä toistuvasti. Kääntyessäni kotipihaani, Jean antoi minulle numeronsa ja lupasin mennä hakemaan hänet lentokentältä illalla.

Väsymyksestäni huolimatta minun oli vaikeaa saada unta. Muistikuvat Jeanista sekoittuivat uniini ja heräsin toistuvasti niistä kiihottuneena. Nukuttuani levottomasti kuutisen tuntia annoin periksi ja nousin ylös.

Valmistelin iltaa käymällä kaupoissa, ostin vanhasta muistista lempiviinejämme, ruokaa ja hieman epäröityäni itselleni kalliit ja ylelliset mustat alusvaatteet, juuri sellaiset, joista Jean oli aina pitänyt päälläni.

Tuntia ennen koneen tuloa lähdin ajamaan lentokentälle. Aika mateli, mutta lopulta kone saapui. Tunnistin Jeanin jo kaukaa. Hän ei ollut muuttunut, samat tummanruskeat kiharat hiukset poninhännällä, sama hurmurinhymy ja kullanruskeat silmät. Ryntäsin halaamaan häntä ja haistoin halatessani hänen partavetensä, tuoksun, jota olin kaivannut kaksi vuotta.

Hän painoi minut tiukasti itseensä kiinni

– Rakkaani, minun on ollut niin ikävä.

Jean suuteli minua. Se ei ollut mikään tavallinen, kevyt suukko, vaan intohimoinen, rakastava suudelma, joka sai pulssini hakkaamaan. Vetovoima välillämme oli aina ollut holtitonta. Ranskan kieleni vetristyi yllättävän nopeasti ajaessamme autollani kotiini Helsingin keskustaan. Asuin pienessä kaksiossa kerrostalon ylimmässä kerroksessa. Lopulta olimme sisällä ja Jean laski suuren rinkkansa, sekä lentolaukkunsa eteisen lattialle ja riisui takkinsa ja kenkänsä.

Kyselin hermostuneena mitä hän haluaisi juoda. Minua ujostutti äkkiä, pitkä ero oli tehnyt tehtävänsä ja luonteva läheisyys oli kadonnut. Miten toivoinkaan Jeanin ottavan aloitteen käsiinsä yhtä määräävästi kuin ensimmäisenä yhteisenä yönämme, jolloin olin ollut hänen altis palvelijansa koko yön. Jean ilmoitti viinilasin maistuvan hyvin ja lähti katsomaan asuntoani minun kaataessani viiniä laseihin kädet täristen.

Olin pukeutunut vanhojen aikojen muistoksi pitkään, korkeahalkioiseen hameeseen ja tiukkaan, edestä avattavaan puseroon. Niiden alla minulla oli pitkät sukat ja uudet rintaliivini, alushousut olin jättänyt vanhojen muistojen takia pois.

Olin sitaissut pitkät hiukseni löyhälle nutturalle niskaan, Jean oli joskus sanonut, että näytin sen kanssa niin viileältä ja älykkömäiseltä, että minun viettelemiseni oli silloin nautinto. Löysin Jeanin olohuoneestani. Hän istui rennosti jalat eteensä ojennettuna ja poltti tupakkaa, hän oli huomannut tuhkakupin sohvapöydällä ja päätellyt että sisällä sai polttaa. Laskin viinilasit sohvapöydälle, napsautin musiikin kaukosäätimellä päälle ja istuin hänen viereensä.

En voinut mitään hermoilulleni, olin asettunut Jeanista noin puolen metrin päähän ja katselin aivan muualle, koska en uskaltanut katsoa häntä silmiin. Huomasin hänen vilkuilevan minua tupakoidessaan ja lopulta hän laski kätensä reidelleni. Hän silitti reittäni kevyesti ja tunsin kuumien väreiden kulkevan ylös selkärankaa niskaan ja taas alas. Suutani kuivasi, kun käännyin lopulta katsomaan häntä. Hän vetäisi minut kainaloonsa. Hän nykäisi jalkaani ja vanhasta tottumuksesta heitin ne poikittain hänen syliinsä, niin että pääsin painautumaan häneen ihan kiinni.

– Miksi olet noin hermostunut?

Hän taivutti päätäni leuasta kiinni pitäen pakottaen minut katsomaan häntä silmiin.

– Onko sinulla täällä toinen isäntä, rakkaani?

Näin hänen silmissään mustasukkaisuutta ja myös pelkoa siitä, että olin löytänyt jonkun toisen hänen tilalleen.

– Ei ole, kuiskasin. Ei ole ollut ketään pitkään aikaan.

– Todista se.

Sydämeni alkoi hakata. Tämän pelin minä tunsin, tätä leikkiä osasin leikkiä.

– Mitä herrani haluaa?

Sormeni vapisivat jännityksestä. Pelkäsin unohtaneeni mistä hän piti, vaikka hän oli koulinut minut mieleisekseen yhteisenä aikanamme.

– Viettele minut.

Hän irrotti otteensa minusta ja nojautui taaksepäin sohvalla, jättäen seuraavan siirron minulle. Nielaisin ja suljin hetkeksi silmäni. Palautin mieleeni asioita, joiden hän oli sanonut kiihottavan itseään minussa, asioita, joista hän oli pitänyt. Käännyin hänen sylissään niin että hameeni hulmahti auki, olin kahareisin kasvot häneen päin, eikä välissämme ollut mitään muuta kuin hänen housunsa. Hänen täytyi tuntea kostea kuumuuteni ohuiden housujensa lävitse, sillä hän henkäisi terävästi painautuessani häntä vasten.

Tunsin, miten hänen kalunsa nytkähteli housuissa ja painautui kovana ja vaativana herkimpään kohtaani. Minäkin henkäisin tuntiessani, miten kiihottunut hän oli ja katsoin häntä silmiin. Hänen kätensä avasi hameeni vyötärön selkäpuoleltani ja tunsin sormien hapuilevan takamustani.

– Tuhma tyttö, hän sanoi matalasti.

Hän liikautti lantiotaan aavistuksen minua vasten niin että henkäisin uudelleen hänen hieraistessaan klitoristani kovana seisovalla kalullaan. Jeanin käsi lepäsi liikkumatta, kuumana ja raskaana takapuoleni päällä. Hän kiristi otettaan minua tukien, kun nojauduin hieman taakse saadakseni tilaa liikuttaa käsiäni.

Huohotimme jo molemmat, tiesin saavani heti kun hän joko ottaisi nännini suuhunsa tai koskisi sormillaan alapäähäni. Jean alkoi hivellä rintojani samalla kun hieroi minua itseään vasten. Mahanpohjassani tykytti, tunsin lihasten jännittyvän. Hänen sormiensa osuessa nänneilleni, voihkaisin ääneen ja nytkähdin häntä vasten. Koko edellisen yön ja tämän päivän kasvanut halu kiristi mahanpohjaani sietämättömänä jännitteenä. Voihkaisin, kun Jean liikahti allani ja hänen kalunsa pää hieraisi minua taas, juuri oikein. Jeanin molemmat kädet tarttuivat lantiooni ja puristivat takamustani otteella, joka jättäisi varmasti iholleni jäljet hänen käsistään. Hän kiristi otettaan ja alkoi hieroa minua itseään vasten. Jokainen lihas kehossani jännittyi. Taivutin selkäni kaarelle ja huusin orgasmin vyöryessä ylitseni.

– Entä nyt, herrani?

Jeanin kanssa oli aina näin, mitä useammin laukesin, sen enemmän halusin häntä. Niinpä uusi kuuma intohimon aalto ravisteli jo minua.

– Riisu minut, Jean määräsi.

Tiesin mitä hän halusi, enkä tuhlannut aikaa paidan kanssa. Revittyäni sen hänen päältään, annoin kynsieni kulkea kevyesti hänen rintakehänsä ja kovien nänniensä päällä. Jean haukkoi henkeään, kun aloin lipoa häntä kielelläni ja painauduin taas häneen kiinni. Yllätyin siitä, miten nopeasti hänen kätensä pujottautui hiusteni lomaan ja henkäisin, kun sormet puristivat niskaani ja pakottivat minut katsomaan Jeania silmiin.

-Mene polvillesi lattialle ja ota minulta suihin.

Luisuin tottelevaisesti alas hänen sylistään ja vedin vetoketjun auki. Miten rakastinkaan sitä ääntä, se lupasi aina elämäni suurinta ja parasta nautintoa. Jean nosti takamustaan niin että sain riisuttua hänen housunsa pois. Hän kiskaisi hiuksiani kipeästi ja painoi pääni kohti kovana sojottavaa kaluaan.

Tiesin mitä hän halusi, ja vaikka se ottikin koville niskojen kanssa, otin hänet niin syvälle suuhuni kuin pystyin ja katsoin häntä samalla kasvoihin. Jean voihki ääneen, tunsin, miten hänen kalunsa nytkähteli ja paisui entisestään suussani. Hänen raju kiihottumisensa kiihotti minuakin, tunsin miten valuin kosteutta pitkin reisiäni.

Näin että hänkin oli jo itsehillintänsä rajoilla, tehden kaikkensa, ettei laukeaisi suuhuni. Olin salaa tyytyväinen, reaktioista päätellen hänkään ei ollut saanut pitkään aikaan. Riisuin nopeasti hameeni ja menin takaisin istumaan Jeanin syliin ja annoin hänen työntyä sisääni. Hän kietoi kätensä ympärilleni ja suuteli minua. Tunsin, ettei hän kestäisi enää hetkeäkään, joten aloin liikkua. Kiedoin hänen hiuksiaan sormiini ja annoin mennä. Hänen kalunsa hieroi juuri oikeaa kohtaa sisälläni jokaisella liikahduksella. Hengityksemme sekoittuivat toisiinsa. Jeanin käsi liukui pitkin selkääni ja ylös niskaani. Sormet puristuivat tiukalla otteella niskani ympärille, kun toinen käsi hakeutui taakseni ja tuki minua ristiselästä.

Liikuin ja keinun oman haluni rytmissä, kunnes tuntui siltä, että maailmassa ei ollut enää mitään muuta kuin Jeanin sormet, joiden ote niskassani kertoi selvästi, kuka omisti minut. Tunsin, miten nautinto tiivistyi sisälläni. Hengitykseni kiihtyi, kaikki lihakset kehossani jännittyivät. En kuitenkaan saanut antaa myöten. En vielä. Liikuin Jeanin ympärillä ja purin hammasta, että en olisi lauennut ennen kuin saisin häneltä luvan. Jos laukeaisin, hän luultavasti piiskaisi minut. Muisto siitä sai halun vain kasvamaan.

– Herrasi antaa sinulle luvan laueta.

Jeanin puhe tuli ulos katkonaisina henkäisyinä. Avasin silmäni ja näin Jeanin tiukasti allani, pää taipuneena taakse sohvan selkänojaa vasten. Hänen silmänsä olivat kiinni, hampaat purtu tiukasti yhteen. Näin, että hän laukeaisi yhdessä kanssani, voimatta mitään halulleen, kuten minäkään en voinut mitään omalleni. Nautinnon viimeinen, kuuma lipaisu iski lävitseni kuin piiskan sivallus paljasta ihoa vasten. Huusin sen pyyhkäistessä ylitseni ja paiskatessa minut avuttomana, vapisevana Jeanin rintakehää vasten. Hänen otteensa niskassani heltisi ja hän kietoi kätensä tiukkaan halaukseen ympärilleni purkautuessaan syvälle sisälleni.

3 kommenttia viestissä: “Seitsemän päivää ja tuhat yötä 1.”

  1. Kimi says:

    Hienointa onkin just se, kun saa naiselleen useamman perättäisen orgasmin aikaiseksi!

  2. Niinpä says:

    Aika “täydellinen” nainen.

  3. Vesseli says:

    Wow, olen kateellinen Jeanille! Kun kuvailit pitkän korkeahalkioisen hameen, löyhän nutturasi ja miten paljon nautit kun Sua käskytetään 😉

Kommentoi

top