search
top

Siskon kanssa sukujuhlissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (152 votes, average: 3.22 out of 5)
Loading...

Tarina vaatii hieman taustoitusta. Eletään 90-lukua maaseudulla ja olen siis 16-vuotias poika ja pikkusiskoni on 14-vuotias. Tässä iässä hormonit hyrräävät ja pikkusiskon naisellinen olemus on hyvin kiinnostava pojalle,jonka kokemukset naisista ovat vielä olemattomat.

Pikkusiskoni muodot ovat herättäneet muidenkin kiinnostuksen ja hieman mustasukkaisena katselen,kuinka koulussa eräs ikäiseni Jussi hänen kanssaan viihtyy.

Tenttaan asiaa siskoltani mutta hän kertoo heidän olevan vain ystäviä ja että Jussi on mukava poika.

En voi sille mitään mutta välillä jo pikkusiskoni Leenan pissalla käynti ja suhinan kuuleminen saa minut kovettumaan,sekä miettimään millainen se näky on.

Eräänä päivänä pääsin hieman aiemmin koulusta ja kävelin pysäkiltä kotiin. Vanhempamme olivat töissä ja hieman ihmettelin,miksi Jussin mopo oli meidän pihassa.

Menin varovasti sisään ja hiivin kuunnellen vanhempiemme makuuhuonetta kohden,josta kuulin hiljaisia ääniä. Pääsin ovelle ja kurkistin varovasti avaimenreiästä sisään. Pikkusiskoni ja Jussi olivat polvillaan sängyllä ja suutelivat toisiaan. Pikkusiskollani oli mustat pikkuhousut ja valkoinen toppi päällään. Jussilla shortsit ja t-paita. Hengitykseni kiihtyi ja tunsin outoa kiukkua,mutta samalla myös uteliaisuutta ja kiihotusta. Kaluni alkoi kovettua housuissani.

“Sä oot ihana” Jussi leperteli puristellen siskoni pyöreitä teinipakaroita.Kielet leikkivät toistensa suussa ja siskoni hymisi Jussille. “Ota paita pois” Jussi sanoi hieman raskaalla äänellä. Siskoni nosti toppinsa pois paljastaen mustissa rintaliiveissä olevat kauniin pyöreät rintansa. Jussin shortsien etumus kertoi paljon ja he kietoutuivat tiiviisti toisiinsa jatkaen suutelua.

Jussi räpelsi liivien hakasia auki,mutta ei oikein onnistunut,joten siskoni näppärästi vapautti kauniit c-kupin pisaranmalliset rintansa Jussin ihailtaviksi. Olin itse niitä suihkun yhteydessä vakoillut ja runkannut mutta tämä näky oli eri.

Jussi oli selkeästi ujompi osapuoli ja hieman jäätyi,kun siskoni alkoi riisua hänen shortsejaan ja boksereitaan. Siskoni käsi tarttui suorastaan tottuneesti Jussin terhakkaan kaluun ja liikutteli sitä.”Voinks mä imee tätä” Leena kysyi suoraan.

Jussi nyökkäsi ja asettui selälleen sängylle. Leena kävi mahalleen makaamaan ja alkoi imeskellä Jussin kalua ja runkkailemaan sitä.

Itse seurasin näytelmää kaluani puristellen ja tuntien jo voimistuvaa mustasukkaisuutta. Selvästi näki,että Leena ei ollut ensi kertaa asialla. Leena imutteli ja runkkasi hetken,jonka jälkeen Jussi tuli ähkien. “Uuuh,sori” Jussi sopersi. “Ei se mitään, otetaan uusiksi toiste ja saat jotain muutakin” Leena vastasi hymyillen. “Nyt meidän pitää lopettaa.”

Jätin heidät pukemaan ja pääsin hiljaa poistumaan ulos. Jussin mopon ääni kuului pian tieltä.

Menin sisään ja pian vanhemmatkin tulivat kotiin. Illalla Leenan mennessä suihkuun noudin juuri jalasta riisutut pikkarit ja nuuhkin ihanaa tuoksua tahmeasta haarakiilasta. Runkkasin rajusti huoneessani ja suorastaan toivoin Leenan yllättävän minut ja tarjoavan apua asiassa.

Päivät kuluivat pikkuhousuja nuuhkiessa,suihkussa vakoillessa ja haaveillessa,kunnes eräänä iltana jäin kiinni suihkun oven takaa.

Leena tuli eteeni ja kysyi,mitä oikein teen? Sopersin jotain pyykin hakemisesta mutta alasti edessäni seisovan siskoni siistitty karvoitus ja siellä näkyvä viiva veivät kaiken huomioni. Kyrpäni nytkähteli boksereissani ja olin tulla hulluksi. Siinä se ihanien tuoksujen lähde oli kauniinpana kuin koskaan.

Leena selvästi nautti tilanteesta ja kuiskasi:” luuletko,että en ole huomannut mielenkiintoasi? Vanhemmat on kotona mutta saat vähän koittaa jos ollaan hiljaa”

En tiennyt mitä tehdä, joten Leena tarttui käteeni ja vei sen rinnalleen. Lämpimän tuntuinen kiinteä teinirinta, jonka keskellä kovettuva soma nänni saivat minut himokkaaksi. Puristelin sitä,tartuin toisella kädellä toiseen ja jatkoin hyväilyjä.

“Tuntuuko hyvältä? Leena kuiskasi ja nyökkäsin hiljaa. Uutisten ääni kuului kauempaa olohuoneesta. Leena tarttui taas käteeni ja laski sen alemmas hävylleen. “Koita sieltä hellästi” hän ohjeisti. Sormeni etsiytyi lämpöä kohden ja huulten välistä löysin pehmeän kolon,johon se upposi. Huohotin raskaasti,tämä oli jotain mistä olin vain haaveillut. Leena huokaisi myös silmät kiinni. “Tuntuu hyvältä”,hän kuiskasi.

Leena näki pakottavan seisokkini ja riisui kaluni boksereista. Pari puristavaa vetoa ja ruiskin paineella lastit lattialle.

Otin sormeni pois pillusta ja hymyilin tyhmästi. Leena kietoutui pyyhkeeseen ja lähti omaan huoneeseensa.

Minä palasin sormea nuuhkien omaan huoneeseeni ja runkkasin vielä toistamiseen ennen nukahtamista.

Seuraavana aamuna Leena oli kuin ei mitään ja itsekin lähdin kouluun. Pääsin taas hieman aikaisemmin ja haaveissani oli,että myös Leena olisi jo kotona ennen vanhempia. Kiiruhdin kotia kohti ja hieman hämmentyneenä näin taas Jussin mopon pihassamme.

Hiivin taas sisälle ja tällä kertaa äänet vanhempien makkarista oli selkeät. Voihkimista ja huohotusta. Tunsin palan kurkussani ja hiippailin tirkistämään avaimenreiästä.

Näky oli yhtäaikaa suututtava ja hyvin kiihottava. Leena ratsasti Jussilla täyttä laukkaa voihkien ja Jussin kourat puristelivat nyt tottuneesti siskoni rintoja tämän nojatessa laukassaan taaksepäin. Näin,että Jussin kalu oli paljaana upotessaan siskooni.

Leena nousi satulasta ja asettui kontilleen Jussin eteen. Jussi ohjasi itsensä siskooni takaapäin ja jatkoi nussimista ahneesti. Leena pyysi panemaan kunnolla ja Jussi kiihdytti vauhtinsa äärimilleen. Läiske kuului hänen paukuttaessa siskoni teinipersettä vasten. Lopulta Jussi laukesi ja Leena tajusi,mitä kello on. “Nyt tuli kiire,porukat tulee ihan justiin”hän hätäili.

Ehdin piiloutua omaan huoneeseeni,ennen kuin pari tuli makkarista.

Olin kuin puulla päähän lyöty. Olin itse eilen sormettanut Leenaa ja hän oli kaluni tyhjännyt.

Lähdimme seuraavana päivänä sukujuhliin enomme luo. Iso maalaistontti,jossa paljon rakennuksia. Leena oli pukeutunut lyhyeen tiukkaan hameeseen ja läpikuultaviin sukkahousuihin. Taidokas meikki teki hänestä huomattavasti 14-vuotiasta vanhemman oloisen. Hän hymyili minulle viekkaasti,kun huomasi katseeni hänen vartalollaan.

Aikamme istuttuamme ja sukulaisten kanssa juteltuamme Leena kuiskasi minulle:”tule pihasaunalle” ja kissamainen hymy. Hän nousi itse ja jäin hetkeksi odottamaan,ennenkuin lähdin kiihkossa perään.

Pihasauna oli vähän kauempana pihapiiristä ja pääsimme livahtamaan sinne. Pistin oven hakaan sisäpuolelta ja seurasin siskoani hämärään saunaan. Aloimme suutelemaan ja annoin käsieni mennä kiinteille sukkahousujen verhoamille pakaroille. Itseäni suorastaan huimasi se,kuinka paljon halusin. Suutelimme kuin mielipuoliset ja puristelin ja hieroin siskoni persettä. Nyt purkautui kaikki pikkarinuuhkimiset ja vakoilut.

Lopulta siskoni kääntyi pienen ikkunan edessä olevaa pesupöytää vasten. Kauempana näkyi sukulaisia pihamaalla. Leena käski minua tutkimaan,mitä hameen alta löytyisi ja tekemään niin kuin halusin.

Polvistuin ja nostin lyhyen hameen ylös. Läpikuultavien sukkahousujen läpi loisti punaiset stringit muodokkaiden pakaroiden välissä.”voi taivas” sanoin ja painoin suukon pakaralle. Aloin suukotella ja hieroa kasvojani tuota näkyä vasten. Leena huokaili ja tavoitteli kädellään hiuksiani. Laskin sukkahousut nilkkoihin ja suukottelin paljaita pakaroita. Vein nenäni haarakiilaan kiinni ja tunsin 14-vuotiaan kostuneen pillun tuoksun. Se oli minulle liikaa ja revin stringit alas ja upotin kieleni siskoni sisälle. Maku oli ihanan suolaisenkirpeä. Leena oli käynyt pissalla ennen saunalle tuloa. Nuolin ja nussin kielelläni parhaani mukaan ja kyllä luonto opettaa,ainakin Leenan voihkimisesta päätellen. “Nyt nussi mua” Leena sanoi. “Ei mulla oo kumia” sanoin hätäisesti. “Mulla on pillerit” Leena sanoi ja painautui paremmin eteenpäin tarjoten itsensä minulle. “Eksä oo Jussin kans?” Sopersin. “Ei se merkkaa meidän jutulle mitään” Leena vastasi ja hoputti minua panemaan. Enempää en kysellyt,vaan aloin painamaan paljasta kaluani siskoni sisälle. Leena auttoi tottuneesti ja painuin oikeasta kohdasta lämpöön ja pehmeyteen. Aloin työnnellä ja katsoin ikkunasta,kuinka sukulaisia edelleen pyöri kauempana pihalla. Leena voihki hiljaa ja sitten joku meni minuun. Tiesimme molemmat tekevämme syntiä ja se sai minut himosta sekaisin. Työnsin kieleni takaapäin Leenan suuhun ja nussin raivokkaasti pesupöytää vasten. Kyrpäni tuli kuin paloruisku ja annoin kaiken pumpata syvälle Leenan sisälle. Aivan huimaava tunne.

Leena hymyili ja kysyi,että pidinkö. Vastasin vain naurahtaen. Leena virutteli pillunsa saunan korveesta ja veti stringit ja sukkahousut jalkaan oikoen hamettaan. “Tule perästä,ennenkuin meitä etsitään” hän sanoi avatessaan oven.

5 kommenttia viestissä: “Siskon kanssa sukujuhlissa”

 1. Katriina says:

  Pikku yksityiskohta hieman häiritsi: avaimenreiästä kurkkiminen on hiukan epäuskottavaa… 😉

 2. 6969 says:

  Olis kiva lukea lisää Leenan ja Jussin akteista vaikka ihan omana novellina

 3. leenan vanhemmat says:

  leena senkin lunttu! tiedettiin koko ajan iskän kanssa mikä oot 🙁

 4. monyya says:

  Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин [b]pokras7777[/b]Раскрутка сайта под ключ
  .Так же собираем базы Обратесь всегда будем рабы вам помочь

 5. Jonne says:

  Tässä on hyvin samankaltainen tunnelma kuin the room elokuvassa – joka käänteessä joku on panemassa. Seksinovellissa varmaan ihan ok mutta hieman tarkempi johdattelu olisi voinut olla tarpeen

Kommentoi

top