search
top

Vaimon kanssa tansseissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (106 votes, average: 3.15 out of 5)
Loading...

Ensimmäisen kokemuksemme jälkeen sulattelimme asiaa hetken vaimoni kanssa. Kumpikaan ei tuntenut,että se olisi vaikuttanut jotenkin haitallisesti suhteeseemme,vaikka ensimmäinen kokeilu meni ehkä pidemmälle kuin oli tarkoitus. Pikemminkin meistä tuntui,että läheisyys ja luotto oli lisääntynyt,sekä tietysti makkarissa intohimo.

 

Seuraava kerta alkoi pikkuhiljaa pyöriä mielessä ja sen toteutus alkoi tuntua kummastakin selviöltä. 

 

Saimme lapsille jälleen hoitajat ja lähdimme ex-tempore meiningillä lavatansseihin kauniina kesäiltana. Vaimoni oli pukeutunut kauniiseen polvimittaiseen kesämekkoon,joka oli sopivasti uurrettu poven kohdalta niin,että kohottavat liivit tekivät isojen rintojen kanssa tehtävänsä. Pikkuhousuiksi oli valittu kauniit valkoiset pitsihipsterit,joiden läpi tarkasti siistitty karvoitus näkyi kutsuvasti. Suutelimme autossa ja kourin rintoja ja jo kostuvaa jalkojenväliä,ennenkuin lähdimme lavalle.

 

Vaimoni aiheutti heti huomiota ja siirryin itse hieman sivummalle seuraamaan. Parin tanssittajan jälkeen tuli komea vanhempi herrasmies pyytämään lupaa. Vaimoni suostui ja he alkoivat tanssia. Mies oli taitava viemään ja heillä alkoi synkata muutenkin.

 

Parin tanssin jälkeen mies vei vaimoni baaritiskille ja tarjosi juomaa,samalla laskien kätensä hipaisemaan vaimoni takamusta. Ele oli selvä ja näytti sivusta seuratessa kiihottavalta. 

 

Mies kertoi vaimolleni,että oli jäänyt leskeksi muutama kuukausi sitten ja nyt oli päättänyt lähteä hieman tuulettumaan. Hänellä olisi matkailuauto sivummalla parkissa,jonne voisi ehkä siirtyä hieman jatkamaan iltaa.

 

Vaimoni kertoi siinä vaiheessa,että hänellä on mies mukana ja se sopii, jos menemme yhdessä. Miehellä ei ollut sitä vastaan,toki hän jo hoksasi pelin hengen siinä vaiheessa. Tulin paikalle ja tervehdin itseäni parikymmentä vuotta vanhempaa herrasmiestä.

 

Joimme vielä oluen ja juttelimme niitä näitä,kunnes lähdimme kohti hänen asuntoautoaan. Ulkona vaimoni kulki edellä miehen kanssa ja mies siinä vaiheessa vei rohkeasti kättään pakaroille ja puristi omistavasti silmieni edessä. Vaimoni kääntyi hymyillen minuun päin. 

 

Autolle päästyämme vaimoni ja mies eivät enää tuhlanneet aikaa. Istuin peräsängylle ja he alkoivat suudella himokkaasti toisiaan. Mies ahmi nuoremman naisen huulia ja kädet kourivat pakaroita vaativasti. Huomasi,että hän todella oli sen tarpeessa. Mies polvistui vaimoni eteen ja vei päänsä hameen alle hamuten ja nuuhkien. Pikkarit tippuivat nilkkoihin ja vaimoni kohotti jalkaansa toiselle sängylle siten,että mies pääsi lipomaan vapaasti haarukkaa.

 

Nuoleminen oli intohimoista,mies kehui kuinka ei ollut moista vittua päässyt maistamaan aikoihin. Vaimoni nautti riettaasta tilanteesta ja miehen peittelemättömästä himosta. 

 

Vaimoni riisui itse mekkonsa ja avasi rintaliivit vapauttaen isot rintansa. Mies nousi polviltaan ja alkoi imeskellä vaimoni huulia ja rintoja kiihkeästi. Vaimoni avasi miehen housunnapit ja veti bokserit alas paljastaen oikein sopivan kokoisen ryhmysauvan,joka jo nytkähteli valmiina. 

 

Vaimoni asettui sängylle kontilleen ja pyysi miestä nussimaan kassinsa tyhjäksi. Miestä ei tarvinnut kahta kertaa käskeä,vaan kalu upposi vaimoni kuumaan,märkään haarukkaan. Tyytyväinen ähkäisy purkautui himokkaan miehen huulilta.

 

Tuijotin hitaasti omaa kalua hyväillen parin nussimista. Mies kehui,kiitteli ja huohotti pannessaan huomattavasti itseään nuorempaa vaimoani. Mies oli tanssiharrastuksensa vuoksi hyvässä kunnossa ja kalu seisoi voimakkaasti. Vaimoni voihki ja koko asuntoauto huojui heidän nussiessaan.

 

Tuntui jotenkin hyvältä nähdä niin tarpeessa ollut mies vaimoni selässä. Kovin kauaa nussiminen ei kestänyt,kun mies ähki kiihkeästi ja lykki viimeiset työnnöt sisään. Hän tärisi lauetessaan sisälle ison lastin.

 

Mielessäni on joskus käynyt nuolla vaimoani vieraan jäljiltä ja yhtä-äkkiä päätin sen tehdä tässä tilanteessa. Käskin vaimoni selälleen sängylle ja hän luuli,että nussin vuorostani. Vieras siirtyi kohteliaasti sivummalle. Painoin kuitenkin pääni reisien väliin ja vaimoni pienestä estelystä huolimatta lipaisin turvonnut ja nussittua vittua. Suolaisenkirpeä maku sai minut kiihkoon ja aloin nuolla syvemmältä. Vierasta mälliä valui huulten välistä ja nuolin sitäkin ahneesti. Vaimoni kiihottui ja alkoi voihkia raskaasti, nousin hänen päälleen ja työnnyin sisään alkaen nussia vuorostani. Tuntui kiihottavalta,kun vieras katsoi vuorostaan himoavasti takaa meidän nautintoa. 

 

Nussin kiihdyttäen tahtia ja suudellen vaimoani ahneesti. Laukesin voimakkaasti ja kun katsoin taakseni vierasta,hänellä seisoi uudelleen komeasti. Nyökkäsin ja vaihdoimme vielä kerran paikkoja. Vaimoni oli valmis ja levitti riettaasti reitensä,joiden välistä molempien mälliä valui lakanalle.

 

Vieras työntyi sisään liukkaaseen vittuun ja jatkoi vielä omaa tyydytystään. Mies nussi toistamiseen kovaa ja vaativasti, tyhjäten lastinsa toistamiseen vaimoni sisälle.

 

Huuman jäähtyessä puimme vaatteemme ja lähdimme omalle autolle. Otimme miehen yhteystiedot jatkoa ajatellen…

4 kommenttia viestissä: “Vaimon kanssa tansseissa”

 1. Aloittaja says:

  No meillä vaimon kanssa asiasta puhuttu ja dildo toimittanut tähän asti vieraan paikkaa mutta ehkä joskus…vaimo ei ole vielä aivan niin varma oikeasta toteutuksesta.

 2. Tytteli says:

  Tätäköhän se on, kun mekin poikaystäväni kanssa harrastamme paritansseja ja minun pitää sinne laittaa se valkoinen tiukka vartalonmyötäinen mekkoni joka päättyy ylös yläreiteen. Onhan minulla näyttävät sääret. Kiperä paikka tulee siinä että tuolloin, jos usein muulloinkin, poikaystäväni pyytää minua jättämään pois pikkuhousut ja vaivihkaa sallia sen myös tulla huomatuksi. Mihinkähän tämä johtaa?

  • Veeti says:

   Kuulostaa.., että ajatus vähän hivelee itseäsikin. Ja mikäs sen hienompaa, kuin tanssittaa jonkun kaunista “tuhmaa” tyttöystävää 😉

 3. Tango-Tauno says:

  Läheltä liippaa minunkin fantasiaani, kun vaimon kanssa kesäisin kiertelemme kesämökkipaikkamme tanssilavoja. Minä olen hieman jäykkäaskelinen, mutta kun vaimo hieman pistää flirttiä silmää, niin kuin tarkoitus onkin, parempia tanssittajia kyllä illan mittaan löytyy. Mökille palattuamme pulahdamme vaimon kanssa uimassa, ja mitä sen jälkeen tapahtuu, voi moni varmaan arvata.

Kommentoi

top