search
top

Vaimon ja uroksen kanssa hotellissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (36 votes, average: 2.81 out of 5)
Loading...
Istun hotellin sohvalla ja katselen,kuinka vieras uros kourii ahnaasti vaimoni rintoja ja suutelee kaulaa siten,että he ovat minua päin. Uroksen käsi lipuu alemmas ja nostaa polvimittaista pikkumustaa ylemmäs paljastaen mustat stay upit ja vaimolleni ostamat kalliit seksikkäät pikkuhousut,jotka nyt ensi kertaa jalassa. Käsi työntyy pikkuhousuihin ja näen liikettä pitsiverhoilun takana. Vaimoni alkaa huokailemaan ja hieromaan itseään uroksen housun etumusta vasten.Huomaan vaimoni eleistä,että jännitys alkaa väistyä himon tieltä.

Leikki edessäni jatkuu ja suudelmat kaulalta siirtyvät hamuamaan vaimoni huulia,johon vaimoni kääntää päätä vastatakseen. Uroksen toinen käsi siirtyy syvemmälle kaula-aukkoon ja tavoittelee isoja rintoja puristukseen.

Vaimoni alkaa vapautua sille ajatukselle,että hän saa luvallisesti vierasta urosta ja kääntyy uroksen eteen kontilleen. Hän avaa uroksen housut ja vetää ne alas. Vielä huomattavasti omaani isompi kalu tulee eteen suonikkaana ja puoliksi nytkähdellen halusta. Vaimoni vilkaisee minua ja nyökkään hyväksyvästi, jolloin hän ottaa ensimmäistä kertaa vuosikymmeneen jonkun muun kuin minun kaluni suuhunsa.

Uutuudenviehätys ja himo näkyvät vaimoni otteissa ja hän imee uroksen yhä kasvavaa ja kovettuvaa kalua ahneesti. Uros kumartuu eteenpäin hyväillen kontillaan olevan vaimoni persettä ja nostaa hameen ylös minulle,että voin katsella kuinka hän hyväilee kourillaan vaimoni mustan pitsin verhoamia pakaroita. Olen kuin huumassa,enkä uskalla ajatellatkaan kaivavani housuistani kivikovaa kaluani,että en laukeaisi siihen paikkaan.

Vaimoni imee härskimmin kuin ikinä kotona ja uros työntelee kaluaan suuhun syvemmälle vielä lisäksi.Vaimoni kakoo ja maiskauttelee ahnaasti ison kyrvän kimpussa. Uros nostaa vaimoani hiuksista ja suutelee ahnaasti suulle työntäen vaimoni selälleen hotellivuoteelle.

Vaimoni estot ovat kadonneet ja hän levittää häpeilemättä jalkansa vieraalle urokselle,joka painaa kasvonsa sinne,minne vain minulla on ollut oikeus mennä maistelemaan. Uros hieroo naamaansa märkään haarakiilaan ja vain ohut kangas erottaa hänet vaimoni pyhimmästä. Tiedän tuoksun ja maun tuossa vaiheessa ja se on huumaava.

Uros tarttuu pikkuhousuihin ja vaimoni auliisti kohottaa lantiotaan niin,että pikkarit lähtevät jaloista ja lentävät lattialle. Uros työntää kielensä hyvin siistittyyn vittuun ja nuolee sitä ahneesti vaimoni voihkiessa ja huokaillessa. Katson kuinka tuo pari nauttii edessäni kiimasta ja himosta, jota perinteisessä kotiseksissä ei saavuteta.

Vaimoni todella nauttii heitettyään estot pois ja uros nuolee ja sormeilee vittua, joka on ollut hyvin säädyllinen tähän päivään asti. Vaimoni pyytää jo panemaan mutta uros jatkaa herkun nuolemista.

Lopulta uros riisuu paitansa ja kohottautuu vaimoni päälle iso kyrpä valmiudessa. Vaimoni tarttuu vaativasti kaluun ja ohjaa sen turvonneille huulilleen paljaana ja sykkivänä. Uros työntää voimakkaalla työnnöllä itsensä sisään ja vaimoni huudahtaa täristen orgasmista, jonka nuoleminen ja vieras iso kyrpä saavat aikaan. Tässä vaiheessa minä olen muuttunut heille näkymätyömäksi ja edessäni nussii pari,jotka haluavat vain seksiä ja paljon.

Pillusta kuuluvat märät äänet,sekä huohotus ja voihkaisut täyttävät huoneen. Katson näytelmää mykistyneenä. Uros kääntää vaimoni kontilleen minua päin ja kaivaa rinnat esiin liiveistä. Vaimoni katsoo minua riettaasti suu auki,kun vieras uros työntyy nyt takaapäin pyhimpään ja alkaa nussia voimakkaasti. Rinnat heiluvat toisiaan vasten työntöjen tahdissa ja uros ottaa vaimoani kunnolla lanteista kiinni. Vaimoni tulee uudestaan tuolle kyrvälle,joka työntyy kuin mäntä hänen sisäänsä. Vaimoni sopertaa vain,”nussi mua,nussi mua”. En ole ikinä kotona sängyssä kuullut samaa. Ja uros nussii virnistäen minulle itsevarmasti.

Lopulta vaimoni alkaa tuntua uroksestakin liian hyvältä ja tahti kiihtyy huippuunsa. Paljas kalu työntyy aivan pohjaan ja räjähtää vaimoni sisälle ruiskauttaen monta pitkää ruiskausta paksua lemmennestettä. Uros kumartuu vielä vaimoni puoleen ja suutelee suulle ahnaasti takaapäin. Sitten hän vetää löystyneen kalunsa pois ja käy huokaisten sängylle makaamaan. Itse nousen tärisevin jaloin ja paljastan oman kaluni. Vaimoni kääntyy kontilleen minuun päin ja näen turvonneen nussitun vitun,josta valuu paksua spermaa. Painan oman kaluni liukkauteen ja työntelen pari kertaa laueten täristen.

Vaimoni huokaisee ja jää sängylle makaamaan uroksen viereen. Huomaan,että kumpikaan heistä ei olekkaan vielä tyydyttynyt vaan vaimostani on tullut rietastelija,jonka käsi liikuttelee uroksen kalun vartta vaativasti. Huulet hamuavat uroksen huulia ja iso kyrpä alkaa pikkuhiljaa kovettua uudestaan. Uros asettuu selälleen ja vaimoni jatkaa kyrvän runkkaamista ja uroksen suutelua. Uros on valmis ja vaimoni siirtyy uroksen päälle. Kaksi kertaa nussittu vittu on vielä halukas ja vaimoni tarttuu uroksen kaluun ja ohjaa sen uudelleen sisäänsä. Uros huokaisee ja alkaa nauttia villistä naimisissa olevan kotiäidin ratsastuksesta. Vaimoni painaa ja pumppaa vaativasti isoa kyrpää,leikittelee välillä hitaammin sen miehekkäällä varrella ja antaa mennä täysin vapautuneena. Parin nussimista on vain niin kiihottavaa seurata,että en voi kuin istua hyväilemään kaluani hitaasti.

Uros puristelee vaimoni isoja rintoja voimakkaasti ja murahtelee hyväksyvästi. Uros kääntää vaimoni taas kontilleen mutta nyt iso kanki hamuaa sinne,minne minä en ole ikinä päässyt. Vaimoni kiljahtaa,mutta ei estele urosta tekemästä tahtonsa mukaan. Pillumehuilla liukastettu kalu uppoaa ensin varovasti vaimoni piukkaan perseeseen mutta sitten tahti alkaa kiihtyä ja vaimoni on uroksen käsittelyssä täysin huumaantuneena.  Katson tilannetta epäuskon ja kiihkon vallassa. Emme ole oikein edes puhuneet anaaliseksistä vaimoni kanssa mutta nyt hän nauttii siitä ahnaasti edessäni. Uros todella tietää,mitä hän tekee. Hän kiihdyttää sopivasti ja kun vaimoni alkaa voihkia ja täristä orgasmista,uros hidastaa ja antaa vaimoni laueta kyrpänsä ympärille.  Sen jälkeen hän kiihdyttää omat viimeiset työntönsä ja laukeaa vaimoni perseeseen häpeilemättä.

Havahdun siihen,että laukean itsekkin kyrpäni hyväilyyn. Vaimoni kääntyy voipuneena sängylle. En tiedä oikein mitä sanoa. Uros on kohtelias ja alkaa pukea vaatteita lähtiäkseen ja jättää meidät sulattelemaan tapahtunutta. Makailemme hotellin sängyllä. Vaimollani valuu vielä spermaa pepusta ja pillusta lakanalle. Nousemme ja menemme suihkuun,jonka jälkeen käymme nukkumaan. Aamupalalla ja kotimatkalla asia alkaa tuntua jälleen kiihottavalta ja pysäytämme auton sopivalle sivutielle ennen kotiin lapsiarkeen paluuta. Vaimoni imee kaluni kovaksi ja siirtyy syliini. Pikkuhousujen haarakiila sivuun ja kaluni pusertuu nyt syntiseen vittuun. Vaimoni liikkuu ja nostelen perseestä vauhtia. Kauaa en kestä tapahtumien jälkeen ja pääsemme jatkamaan hymyilken matkaa.

Yksi kommentti viestissä: “Vaimon ja uroksen kanssa hotellissa”

  1. Viisikymppiset says:

    Oltiin vaimon kanssa vuosia sitten Kreikassa. Tavallinen suomalainen pariskunta tavallisella lomamatkalla. Hotellimme viereiseen huoneeseen oli majoittunut nuori itävaltalainen pariskunta. Kun parvekkeet oli kiinni toisissaan, heti tervehdimme toisiamme, esittäydyimme puolin ja toisin, ja juttelimme illan viileydessä hieman pitempäänkin. Sitä emme seuraavana päivänä heti sen kummemmin noteeranneet, kuulimme kuitenkin, että viereiseen huoneeseen oli tullut vieras, miesvieras, kolmanneksi. Huoneesta oli kuulunut jo aiemmin, edellisenä yönä, varsinkin naisen ääniä, joista ei voinut erehtyä. Ei nytkään, höristimme vaimon kanssa korviamme. Piti oikein mennä parvekkeelle kuuntelemaan, varmuuden vuoksi, oli näemmä viereisenkin huoneen ovi parvekkeelle auki. Joo – ei voinut erehtyä. Ja sitten, aikanaan pyrähti kolmikko parvekkeelleen, pyyhkeet siivosti ympärillään, tervehti meitä ystävällisesti ja jäi kaikessa rauhassa istuskelemaan. Mutta ei aikaakaan kun sama äänimaailma toistui. – Mehän ollaan vaimon kanssa jo vakiintunut, vaikkei vielä vanha pariskunta, että tällaiseen itse innostuisimme tai osaisimmekaan. Mutta mukavan lisämausteen se meidänkin lomallemme antoi, niin minulle kuin ilokseni huomasin: myös vaimolle.

Kommentoi

top