search
top

Peilisalin kronikat 19-21

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (62 votes, average: 3.76 out of 5)
Loading...

Peilisalin kronikat

Peili nro 19, Askellus.

 

Suuntasin askeleeni sermin taakse ja katseeni kohtasi tusinoittain erilaisia kenkiä. Olin hieman tyrmistynyt popojen määrästä, oliko bimbolla mahdollisesti jonkinasteinen kenkäfetissi tai jokin muu syy pitää hallussaan näin paljon jalkineita? Potkaisin lähintä paria epähuomiossa ja kuin onnen kantamoisena ne olivat juuri sellaiset mitä mielin ja kaipasin. En halunnut perata kenkämerta pidemmälle, kahlata ulapalle tossuja tutkimaan. Mieluiten toki vaeltaisin pitkin maita, mantuja ja kontuja paljain jaloin kuin hobitti, mutta olosuhteet eivät sallineet moista huolettomuutta. Sandaalit sukitta olivat yleisin kesäkengitykseni, välikausina vaihtelin ballerinatossujen ja lenkkareiden välillä, sään mukaan. Mustat, matalakorkoiset saappaat yltivät puoleen väliin pohjettani. Koko oli juuri passeli, vedin sivuissa olevat vetoketjut kiinni ja katselin peilikuvaani tyytyväisenä. Tassuttelin takaisin Muusan luokse.

 

“Vihdoinkin!” blondi hihkaisi riemuisasti minut nähdessään. Innostuneesti hän tarttui käteeni ja veti minua kiireellä perässään peiliä kohti. Seurasin ihmeissäni, haluten tietää mitä naisella oli mielessään. Uteluni jäivät vaille vastausta, blondin jatkaessa määrätietoisesti peilin läpi. No mennään sitten, mietin mielessäni ja seurasin naista puoliksi pakotettuna, kättäni tiukasti puristaen. Hetken aikaa tunsin lievää heikotusta ja huone pyöri silmissäni. Yllätykseni oli melkoinen tajutessani minne olimme päätyneet. Näin edessäni suuren pyöreän huoneen jonka seinämillä oli peilejä. Tässä paikassa olin tehnyt valintani ja muokannut kehoni vastaamaan sisäistä olemustani.

 

Muusan ohjaamana etenimme aikaa hukkaamatta kohti vastapäisellä seinällä sijaitsevaa ovea. Takana avautui pitkä käytävä jota pitkin olin vasta edellisenä aamuna tänne astellut. Tuntui kuin tapahtuneesta olisi vierähtänyt paljon enemmän aikaa, enkä ollut enää ihan varma ajankulusta. Sisäinen kelloni saattoi jätättää, oikeaa aikaa tai kalenteria näkemättä, varmistamatta missä päivässä mennään. Tuokion päästä pitkän käytävän päähän päästyämme vastassamme oli ovi ulommainen, hyytävän kylmä viima takana sen.

 

Jo syys talveksi muuttui, sulta oikea varustus puuttui.

Kannikat vilusta väräjävät, nännit kylmästä näpöttävät.

Pakkanen poskia nipistelee, ihoa pian punastelee.

Kädet toisiinsa tarttuu, tästä kokemus karttuu.

 

Nopeammin kuin ajatus säntäsimme takaisin sisälle lumipyrystä ja pakkasesta, oven tiukasti perässämme kiinni painaen. Blondin kukkamekko oli pari vuodenaikaa liian kevyt tähän keliin, enkä itsekään ollut juuri sen paremmin pukeutunut. Kummallakaan ei ollut asiaa ulos uudestaan ilman takkia, palttoota tai viittaa. Tartuin Muusaa kädestä, tarkoituksenani palata pukuhuoneeseen. Matkalla pohdin muuttuneen ilmaston arvoitusta, vasta eilen oli ollut sumuinen mutta ei kovin kylmä syysaamu, ja tänään oli maassa metriset kinokset ja pikkupakkanen. Peilin eteen ennätettyämme bimbo oli muuttanut mieltään halustaan ulkoilla ja sisäisti kylmät kätensä vaatteideni alle.

 

Henkäisin terävästi nännieni vaihtaessa pitkät päälle, näpötyksen kovettaessa ne välittömästi, viileiden käsien otteessa ja puristuksessa. Vai semmoista peliä blondi halusi pelata? Virnistin astuessani peilistä läpi, naisen kädet edelleen paitani alla, omillani niistä kiinni pitäen. Kaaduimme yhdessä mylläkässä suoraan suurelle pyöreälle patjalle. Nopeasti nousin tilanteen tasalle ja blondin päälle, parilla liikkeellä hänet alleni pyöräyttäen. Ilkikuriset ajatukset sinkoilivat mielessäni, miettiessäni mitä tekisin seuraavaksi patjalla. Pikaisesti avasin vetoketjut ja potkaisin kengät jaloistani lattialle. Bimbo pyristeli allani vain nimellisesti ja esitysluonteisesti, tulevat tapahtumat aavistaen ja innolla niitä odottaen. Eipä tiennyt Muusa mitä minulla oli suunnitteilla, mitä mietin mielessäni ja miten mielin menetellä.

 

Siinä hän makasi painoni alla, avuttomana ja kauniina. Hunajanvaaleat hiukset olivat hiukan pörröllään, ulkoilman tuiverruksen ja patjapainin jälkimainingeista. Kiimainen katse sinisissä silmissään ja huulet halusta punehtuneina bimbo hymyili minulle kutsuvasti. Punaisin kukin koristellun kesämekon ylimmät napit olivat avautuneet, joko patjalle pudotessa tai omia aikojaan, ja näkyvillä oli erittäin antelias määrä muodokasta povea ja sitä kannattelevia punaisia pitsiliivejä. Niin ikään myös mekon helma oli noussut polvien korkeudelta vesirajaan ja huomasin että blondi oli pukeutunut sävy sävyyn, punaisen pitsin pilkottaessa jalkovälissään. Polvipituiset tummanpunaiset saappaat viimeistelivät asukokonaisuuden mutta eivät passanneet patjapuuhailuihin.

 

Olin aikeissa vaihtaa asentoa ja vetää saappaat pois Muusan jaloista kun huomasin kookkaan kohouman jalkovälissäni. Housuni puristivat melko epämukavasti, seitsemän tuumaisen sapelini tahtoessa ulos, happea tai pillua haukkaamaan, raisuja aikuisten leikkejä leikkimään. Painoin lantiotani ja kovettuvaa kaluani bimbon häpyä vasten, grindaten ja kiusaten. Salamannopeasti nainen yhtyi liikkeisiini ja ryhtyi hieromaan itseään jäykkää jöpöttiäni vasten, herkkää pistettään vaatteiden läpi hangaten. Pian tunsin jotain kosteaa välissämme, bimbon pitsipöksyt kastuivat vulvan vuodosta ja omani kostuivat toisenlaisista kiiman eritteistä. Housujeni kohtaloa harmitellen ryhdyin riisumaan niitä, vaikka tiesin hyvin että se oli jo vähän liian myöhäistä.

 

Blondi kikatteli nähdessään märän läntin päällyshousujeni haaroissa, ilmiselvästi tyytyväisenä itseensä ja nestetuotantoonsa. “Se ei grindaa joka pöksyjensä puolesta pelkää,” Muusa naurahti minulle. Seisoin patjan vieressä, housut puolitangossa, kyrpä kovana ja kattoa kohti osoittaen. Bimbon silmät välähtivät himosta hänen nojautuessaan käsivartensa varaan, katse jalkoväliini kiinnittyneenä.

 

 

Peili nro 20, Riisunta.

 

Yhdellä jalalla tasapainotellen potkaisin nilkkoihini pudonneen housumytyn kauemmaksi ja laskeuduin takaisin patjalle. Virnistin typerän näköisesti, puolialastomasta tilastani huvittuneena, yleensä housut sentään pysyivät jalassa jos yläosattomissa heiluinkin menemään. Muusa päätti ratkaista vaatetuspulmani puolestani ja auttoi minua riisuuntumaan liiankin innokkaasti. Paidan helmasta kiinni tarttuen nainen nykäisi puseron ja topin yltäni, tai ainakin yritti. Hetken aikaa olin aivan avuttomana, paidan vetäessä itsensä solmuun käsieni ja pääni ympärille. Blondi nauroi kippurassa katketakseen eikä pystynyt lopettamaan pitkään toviin. Itsellänikin oli vakavia hankaluuksia pitää naama peruslukemilla, paidan tukahduttaessa naurun pyrskähdykseni. Viimeinkin vapauduin katalista vaatekappaleista ja heitin ne kenkien ja housujen kaveriksi, kasvavaan vaatekasaan.

 

Katselimme toisiamme hetkisen, yrittäen tyyntyä ja palautua naurunremakasta. Jalassani oli enää vain kirjavat polvimittaiset sukat, Muusan ollessa vielä täysissä vaatteissa, mekon muutamaa avautunutta nappia lukuun ottamatta. “Strippaisitko minulle?” pyysin blondia ja vastausta odottamatta istuin alas patjalle. Bimbo räpytteli silmiään hämmentyneenä, kummastuneena miksi käteni eivät jo olleet hänen uhkeilla muodoillaan kiinni. “No entäs sitten sylitanssistrippaus?” ehdotin uudelleen, naisen ajatukset arvaten ja hänen vartaloaan himoiten. Ihan kuin olisin muka pystynyt pitämään käsiäni kurissa muutenkaan ja olin enemmän kuin valmis ja halukas avustamaan vaatteiden poistamisessa. Hymyillen blondi istui polviensa varaan syliini syvään, lämpimään ja hyvään.

 

Suloisia suukkojaan kylväen, käteni ympärilleen yltäen.

Hitaasti nappejansa avaten, verhotun povensa paljastaen.

Mekon harteiltaan pudottaen, poskiensa odottavasti punoittaen.

Hapuillen avasin hakaset, punaisten pitsiliivien väkäset.

 

Hypnotisoituna ihailin edessäni heilahtelevia mahtavia, paljaita rintoja. Pitsikoristeiset rintaliivit olivat päätyneet vaatekasan päällimmäisiksi, heitettyäni ne huolimattomasti käsistäni. Olin aikeissa auttaa mekon riisumisessa, blondin hypähtäessä äkkiä sylistäni ylös. “Bootsit pois!” nainen sirkutti iloisesti. Saappaiden riisuntayritys päättyi arvatenkin kehnosti, vyötäisille laskeutunut mekko putosi yllättäen polviin, kampittaen blondin ja pakottaen hänet takaisin istualleen. “Kirotut kuteet,” Muusa naurahti, viitaten molempien kommelluksiin riisuutumisessa ja erittäin lyhyeksi jääneessä ulkoilun yrityksessä.

 

Pohdin josko meidän olisi parasta pitäytyä pelkästään toistemme paljailla ihoilla, turhia vaatteita pukematta ja käyttämättä. Joka tapauksessa blondi oli avun tarpeessa, saappaidensa kanssa taistellessa. “Annas kun autan,” sanoin naiselle hymyillen ystävällisesti ja nykäisin mekon nopeasti polvista nilkkoihin ja pois päältä. Seuraavaksi lähtivät saappaat jalasta ja alta paljastuivat vaaleanpunaiset polvisukat. Myhäilin hyväksyvästi, punainen oli bimbon teemaväri tänään. Annoin blondin pitää jalkojen lämmikkeensä, olinhan itsekin jättänyt sateenkaaren väriset polvisukkani riisumatta.

 

Muusa makasi edessäni selällään, kätensä rinnoillaan, kainoa teeskennellen. Naurahdin huvittuneena, vaikkakin koin naisen esillepanon kiihottavaksi ja tunsin liikahduksen jalkovälissäni. Seitsemän tuumainen seisokkini oli laskeutunut vaatteiden kahnauksessa ja alkoi heräillä uudelleen. Katseeni osui naisen jalkoväliin ja punaisiin pitsialushousuihin, niitä emme tarvitsisi patjalla. Sukkelasti sujautin sormeni pitsin ja ihon väliin, bimbon avustaessa kauniita kannikoitaan nostaen, valmiiksi likomärät alushousut poistaen.

 

*läts* Pikkarit eivät päätyneet vaatekasaan vaan lensivät patjan viereiseen peiliin. Keskelle lasipintaa jäi märkä läntti. Hetken hiljaisuuden rikkoi vaimea kahahtava ääni, alushousut olivat pudonneet lattialle. Nauroimme molemmat vedet silmissä äänen kuultuamme ja tajuttuamme mitä tapahtui. Vakavoiduin nopeasti alitajuntani raksuttaessa, aivojeni käsitellessä näkemäänsä. Nostin jalkojani ja näin hopeisesta peilistä sateenkarisukkieni värit, selkeästi ja kirkkaina. Yritin muistella olinko aikaisemmin nähnyt suurta peiliä muutoin kuin pikimustana, kokonaan heijastavia ominaisuuksia vailla. Pukuhuoneessa oli ollut erilliset tavalliset peilit. Keskityin ja kaivauduin syvemmälle muistoihini. Blondin ensimmäisessä huoneessa oli ollut ilmeisesti tavallinen heijastava peili.

 

Nousin pikaisesti patjalta ja kokeilin kädelläni peilipintaa. Kylmä lasi heijasti käteni täydellisesti mutta ei tuntunut erityisen öljyiselle. Hieman huolissani, kulmiani kurtistaen muodostin mielessäni erään aikaisemman huoneen kuvan ja helpotuksekseni peilin pinta muuttui mustaksi. Vapautin ajatukseni, peili palasi hopeiseen heijastavaan tilaansa ja melkein hyppäsin ilmaan säikähdyksissäni. Muusa oli hiippaillut vierelleni, näin hänen uteliaan ilmeensä heijastuvan peilistä. “Mitä sä teet, mitenkä tää toimii?” blondi halusi tietää. Ihmettelin kysymystä, olihan nainen jo ainakin kaksi kertaa kulkenut itsenäisesti peileistä läpi, yksin tai minua perässään vetäen.

 

Ehtimättä antamaan minkäänlaista vastausta bimbolle, kuulin hänen kuiskaavan jotain mutta en saanut selvää sanoista. *puff* Naisen tilalla tai ainakin samalla paikalla oli utuinen, ihmisen muotoinen hahmo. Silmäni yrittivät tarkentua yksityiskohtiin, siinä kriittisesti epäonnistuen. Olin sanomattakin erittäin hämmentynyt, en pystynyt erottamaan edes hahmon sukupuolta. Toivoin kaunista blondia takaisin.

 

 

Peili nro 21, Peilailu.

 

*puff* Ääneen lausumaton, mielessä muodostamani toive täyttyi ajatusta nopeammin. Sukupuoleton hahmo haihtui kuin aamu-usva kesäiseltä kukkakedolta, tai painajaisen muisto herätessä, haalistuen mielestä ja melkein myös muistista. Hekumallisen kaunis Muusa seisoi taas vierelläni, ylväät rinnat kohoillen aivan kuin fyysisestä rasituksesta hengästyneenä. Huojentuneena kaappasin blondin rutistavaan syleilyyn. Naisen jalat vapisivat ja hän halusi makuulle. Vartalomme kietoutuivat toistensa lomaan patjalla levätessämme. Halusin tietää mitä olin juuri äsken nähnyt ja todistanut silmilläni. Blondi empi vastata.

 

Sanat puuttuvat, selitykset uupuvat.

Kieltä tunne en, kuinka sulle sen kertoilen.

Kehoni kielellä kuiskailen, kosketusta kuumaa anelen.

Kaada mut lakoon, tahdon siemenesi vakoon.

Täyteen mut pumppaa, päälläni liiku ja jumppaa.

 

Suutelin blondia kiihkeästi ja pitkään, välittämättä udella enempää mitä naiselle oli tapahtunut. Pääasia ja tärkeintä oli että hän palasi takaisin kainalooni kiehnäämään, suudeltavaksi sulostukseksi, pantavaksi patjakseni. Hetken päästä silmäni rävähtivät auki ja tarkastelin kaunista blondia ihmeissäni. Olisin voinut vannoa että hunajanvaaleissa hiuksissa ei ollut aikaisemmin vaaleampia raitoja ja että pituuttakin oli ollut hiukkasen vähemmän. Bimbo ravisti päätään, kutrejaan edestakaisin heilutellen, tietoisena tuijotuksestani. “Tykkääks mun uusista hiuksista?” hän kysyi uteliaana. Nyökkäsin myöntyvästi ja silmäilin naista tarkemmin. Hiuksia lukuun ottamatta en kyennyt huomaamaan muita muutoksia, maatessamme toistemme ihoilla kiinni.

 

Aatokseni arvaten Muusa nousi viehkeästi patjalta ylös ja siirtyi peilin äärelle keimailemaan ja keikistelemään, vartaloaan edessäni esitellen ja pyöritellen. Blondin pituudessa ei ollut tapahtunut kasvamista eikä kutistumista mutta vartalon mittasuhteet olivat muuttuneet melkoisesti. Muodot olivat vähemmän muhkeat mutta edelleen kauniin uhkeat. Entisestään hoikistunut uuma hipoi ampiaisvyötärön kapeutta. Pakarat olivat pyöristyneet ja kasvaneet, säilyttäen kauniin kiinteän kuosinsa. Vaalea karvatupsu sijaitsi entiseen tapaansa hupikummulla, kosteaa onkaloa allaan piilotellen. Suuret rinnat olivat kuin puolikkaat koripallot, painovoimasta aivan tietämättöminä pullistellen, valmiina palloteltaviksi. Vaaleanpunaiset nännit huusivat huomiota ja vaativat kosketusta, valmiiksi koholla ja kovettuneina, nätisti näpöttäen.

 

Koholla ja kovana oli myös kullini, jalkovälissäni voimakkaasti sykkien, bimbon uudistuneen vartalon näytteillepanosta innostuneena ja valmiina koitokseen. Ajatukseni harhailivat alkukantaisen ja pakottavan kiiman ottaessa vallan aivoistani. Katse himosta sumentuneena, aivan kuin halusta huumaantuneena, päähäni mahtui vain yksi ajatus. Kuinka työntyisin taas tuohon kosteaan lähteeseen, tyydyttäisin tarpeeni ja pumppaisin siemeneni sisään. Nopeasti nousin patjalta ja lähestyin hekumallista blondia. Päästyäni kosketus etäisyydelle himoittavasta kohteestani, bimbo yllätti minut kääntymällä selin ja tarjoamalla itseään auliisti takaapäin, alati halukkaana aktiin. Tartuin tilaisuuteen ja kauniisiin kannikoihin, tuntosarvellani kosteaa koloa etsien, siekailematta syvyyksiin sukeltaen, seitsemän tuumaisen sapelini sisään survaisten.

 

Näin peilissä bimbon kasvot, himosta irvokkaasti vääntyneet, suu auki unohtuneena. “Aaa-aaa-aaa,” kuuluivat ja kaikuivat nautinnon äännähdykset naisen kurkusta, pannessani häntä kiimaisena ja kovaa, vailla huolta huomisesta. Selkä kaarella, ylävartalo eteenpäin taipuneena blondi yritti pitää peilin karmeista kiinni, tahtini tiuhentuessa, tikkaukseni nopeutuessa. “Voitaisko jatkaa patjalla?” bimbo pyysi hengästyneesti, otteensa lipsuessa. Läppäisin naista kannikalle ja ohjeistin häntä menemään kontilleen. Alta aikayksikön taoin terskaani taas ahnaan pillun syövereihin, eläimellisesti takaapäin pannen. Blondi hautasi kasvonsa tyynyyn, tukahduttaakseen voimistuvat intohimon huudahdukset ja kiljahdukset.

 

Staminani oli taas aivan omaa luokkaansa. Kiiman hajut leijailivat nenääni jatkaessani kiivasta panemisen tahtia. Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen tunsin tulvaporttien lennähtävän apposen auki, räjähtävän orgasmin alkaessa, hekumanhuippuni saavutettuani. Siittimeni sylki spermalastinsa blondin sisuksiin ja voimattomana lyyhistyin naisen vartalon päälle. Alleni litistyen bimbo huusi ääneen oman kouristelevan orgasminsa kynsissä, jälkiaaltojen tärisyttäessä hänen vartaloaan useiden minuuttien ajan. Pysyimme toisiimme tarrautuneina vielä pitkän aikaa blondin palauduttua järisyttävästä orgasmistaan. Lopulta kierähdin kyljelleni, suutelin naista hellästi ja tunsin kuinka aivotoimintani palautui normaaliksi, kiiman ja himon hellitettyä hetkeksi, lerssin laskeuduttua liikkumattomaksi.

 

Aktista voipuneena, ajattelemaan kykenevänä analysoin tilannetta. Olin menettänyt kaiken kontrollin, ollessani täysin lihallisten himojeni vietävänä ja penikseni ajatellessa puolestani. Tämä oli erittäin eriskummallista ja äskeiset tapahtumat eivät todellakaan olleet normaalin käytösmallini mukaisia. Bimbo myhäili tyytyväisenä ja virnisti minulle viekkaasti. “Aattelin että mä olisin aivan vastustamaton sun mielestä jos lisäisin feromoneja ja muokkaisin vähän kroppaa.” Muusa tunnusti minulle. “Niija mä halusin sun lasteista lisää tyydytystä, ni laitoin mulle orkut ku mälli lentää.” Pohdin kuulemaani tovin. Erittäin miellyttäväähän blondin sisälle oli siemenet kylvää ja jos hän sai siitä aina vaivattoman orgasmin, niin sehän passaisi meille molemmille.

 

“Mitäs seuraavaksi leikittäisiin ja pelattaisiin? Kuvajaista katsahdettaisiin? Penistä pantaisiin ja piilotettaisiin?” kysyin kauniilta blondiltani himokkaasti hymyillen.

 

JATKUU

3 kommenttia viestissä: “Peilisalin kronikat 19-21”

 1. Adrian says:

  Minusta nämä ovat ihan hyviä, vaikkakin ihan kaikki sisältö ei itselleni maistuisikaan. Tulee tunne, että Lupiinitar vuodattaa näihin omia, kaikkein mielikuvituksellisimpia fantasioitaan, mikä on täysin hyväksyttävää. Ovat nämä erilaisuudessaan olleet ihan mielenkiintoista luettavaa 🙂

 2. sexman says:

  täyttä paskaa nämä tarinat. lopeta jo.

 3. Lupiinitar says:

  Lukijoille tiedoksi, tarina jatkuu osoitteessa: http://fictionmania.tv/searchdisplay/authordisplay.html?word=6185

  Kiitos kauniista kannustavista sanoista ja kritiikistä, tämä todellakin auttaa minua pyrkimään paremmaksi kirjoittajaksi. 🙂

Kommentoi

top