search
top

Peilisalin kronikat 16-18

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (67 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...

Peilisalin kronikat

Peili nro 16, Kiihko.

 

Kiihkeän suudelman tiimellyksessä tunsin blondin käden rinnallani, tissiä tarpomassa ja tunnustelemassa, nänniä nautinnollisesti nipistämässä. Toinen koura seikkaili seitsemän tuumaisen seisokkini parissa, käpälöiden ja kovettaen miehistä elintäni lisää. Yritin parhaani mukaan ujuttaa käsiäni väliimme, bimbon rinnoille ja jalkoväliin, tahtoen kosketella häntä kaikkialta yhtä aikaa. Puristin kädelläni toista suurta rintaa, nänniä sormien välissä kiinni pitäen. Vapaa käteni sujahti Muusan karvakukkulalle ja jatkoi matkaansa tuntoherkkiä paikkoja tutkimaan. Löysin kostean aukon helposti, blondi oli ilmiselvästi ollut mirri märkänä koko ruokailun ajan. Hellävaraisesti hieroin helmeä sormillani, huulia hivellen ja nesteitä ympäriinsä levitellen. “Tuu mun sisään,” bimbo huohotti suutani vasten, intohimonsa kynsissä kiemurrellen ja täysin kiimansa vietävissä.

 

Katsahdin pikaisesti ympärilleni, parasta panopaikkaa arpoen. Huoneessa ei ollut pöydän ja kahden tuolin lisäksi muuta kalustusta. Suurin osa tarjottavista oli jo kadonnut kahteen nälkäiseen mahaan. Astioiden kohtalosta piittaamatta pyyhkäisin pöydän tyhjäksi käsivarrellani. Lautaset ja kulhot katosivat näkyvistä pienen *puff* äänen saattelemana, täten todistaen taas yhden teoriani todeksi. Blondin hämmästynyt ilme oli näkemisen arvoinen. Nopeasti nainen palautui kiimaiseen tilaansa, nousi seisomaan eteeni ja heitti kylpytakkinsa yltään. Suuret ryntäät heilahtaen bimbo kääntyi pöydälle mahalleen, pakarat ylväästi pystyssä, tarjoten itseään takaapäin astuttavaksi.

 

Hetkeäkään epäröimättä tai hukkaamatta asetin sapelini halukkaille huulille, tietäen voitelun olevan erittäin hyvällä mallilla. Pakaroiden sivuista kiinni pitäen hieroin terskaani blondin onkalon suulla, härnäten, hinkaten ja hieroen, penetroitumista pitkittäen. Nainen voihki kiihkoissaan ja valui nesteitä valtoimenaan, panoa pyytäen ja kyrpää kerjäten. Varoittamatta rynnistin pillun perukoille ja syvyyksiin kuin innostunut sonni, bimbon ähkäistessä nautinnosta, rajusta manööveristä ja täyttävästä tunteesta. Hetken pysyin paikallani, tuntemuksiani tutkiskellen, tiukan kolon puristuksesta nauttien. Jotain oli muuttunut, pysyvän peniksen myötä.

 

Vetäydyin ulos asti ja viivyttelin uudelleen sisään työntymistä, taas huulia ja kieltä härnäten ja naisen kiihkoa kasvattaen. Katsoin kuinka varteni upposi tuppea myöten märkään, kuumaan onkaloon, blondin puskiessa pakaroillaan vastaan. Näkymä oli turhankin kiihottava ja osittain pelkäsin lastini puolesta, saavuttavani pakopisteen taas turhan nopeasti. Vielä en kuitenkaan huomannut aikaisia varoitusmerkkejä, kuten tähän mennessä oli käynyt. Päätin ottaa tilanteesta kaiken irti. Eläimen raivolla nain bimboa takaapäin, jatkuvan “aahh-aaaaah-ahhaa” äänten paetessa huuliltaan, naisen antautuessa täysin panopatjakseni.

 

Hetket venyivät pidemmiksi ja vieläkin kestokykyni yllytti rajuun suoritukseen ja aktiin, kovan kyrpäni osoittamatta minkäänlaisia aikeita purkautua lähiaikoina. Pano ja penetraatio tuntuivat hekumallisen hyvälle ja nautinnolliselle enkä jaksanut ihmetellä staminani lähdettä. Toisella kädellä blondin lantiosta kiinni pitäen pumppasin menemään samalla kun oikea käteni etsi nuppia kiillotettavakseen. Hidastin hiukan vauhtiani pystyäkseni sormeilemaan bimboa paremmin. Sormet lipsuivat märällä mättäällä, blondin muuttuessa vielä äänekkäämmäksi. Hyvin lyhyen tovin päästä tunsin tutun ihanan imevän ja lypsävän, sykleittäin etenevän puristuksen bimbon saavuttaessa aallonharjan ja hekuman huipun.

 

Annoin blondille vain hetken hengähdystauon, aikaa palautua orgasmin jälkiväristyksistä. Lanteista puristaen muutin tahtia ja taktiikkaa, tikkasin nopeampaa vauhtia, tiukassa pillussa pysytellen. Minuutit kuluivat noustessani oman aallonharjan päälle ratsastamaan ja lopulta tunsin liikettä munaskuissani, pallieni supistuessa, siittimeni syöstessä siemenensä syvälle ahnaaseen onkaloon. “Ooo-ooo-oooohhh,” pitkä voipunut ääni karkasi kurkustani orgasmini myötä, pitkittyneen panon ja kiihkon purkautuessa. Sykkeen jälkimainingeissa pumppasin ja pyörittelin viimeisetkin siemenet syvälle vakoon. Tuntui kuin olisin ollut vaarassa menettää tajuntani ja tarrasin Muusaan kiinni koko kehollani. “Noinko hyvältä se tuntui?” nainen kysyi kiusoittelevalla äänellä.

 

Mitään sanomatta kouraisin Muusan rinnat käsiini ja nipistin nännejä kevyesti, samalla aprikoiden mikä mahtoi olla nykyinen kuppikoko. Veltostuva elimeni valahti ulos märästä kolosta.

 

Peili nro 17, Panostus.

 

Tunnustelin ja tutkailin bimbon suuria rintoja samalla kun siirsin painoani takaisin jalkojeni varaan. Siirsin vaaleat pyyhekuivat hiukset hellästi syrjään ja painoin suudelman niskan hiusrajalle. “Olet paras panoni ikinä,” tunnustin Muusalle, jättäen kertomatta mitä muuta hänen seuransa minulle merkitsi. Erkanin naisen vartalon päältä ja leikkisästi läppäisin letkeällä letkullani kauniita kannikoita, siemenieni tihkuessa kermapiirakan uumenista. Kylpytakkini lievettä käyttäen pyyhkäisin itseäni ja valuvaa onkaloa puhtaammaksi, tietäen tasan tarkkaan että perusteellisempi putsaus olisi kankkulan kaivoon heitettyä aikaa ja vaivaa. Blondi nousi seisomaan ja katseli pöytää harmissaan. “En ehtiny ku maistamaan jäätelöä.” Lanteisiin tarttuen pyöräytin naisen ympäri ja suutelin häntä pitkään. Pöydän suunnasta kuului *puff* ja heti perään toinen vaimeampi, ajatuksieni raksuttaessa hieman jälkijunassa.

 

Pidin blondia otteessani, estäen häntä näkemästä pöydälle. Toisella kädellä siirsin penkin viereeni ja ohjasin naisen istumaan. “Silmät kiinni, suu auki,” sanoin Muusalle ja vedin jäätelöannoksen lähemmäksi pöydän reunaa. Kauhaisin ison lusikallisen päärynäjäätelöä ja vein sen naisen huulille. Blondin silmät rävähtivät auki ja jäätelölusikallinen katosi suuhun sen siliän tien. Ojensin annoksen naiselle ja kiitoksen myötä hän alkoi lapioida jäätelöä kitusiinsa. Otin käteeni toisen pöydälle ilmiintyneen esineen ja aloin harjaamaan blondin hunajaisen vaaleita, pitkiä kiehkuroita. “Onko jotain mitä haluaisit tehtävän?” kysyin Muusalta. Päätään kääntämättä bimbo yritti kouraista jalkoväliäni vapaalla kädellään ja arvasin ajatustensa juoksun, kiiman kutsun ja halun heräämisen.

 

Hämmentymättä jatkoin hiuksien selvittelyä pohtiessani mitä olinkaan alitajuisesti tarkoittanut kysymyksellä. Montaa erilaista aktia ei varmaan ollut enää todentamatta, vain vanhojen variaatioita ja uusintoja. Tai ainakaan sellaisia mitä itse haluaisin tehdä, rajat ne ovat minunkin pervoudessani. Vaikkakin ehkä mahdollisesti olisin kiinnostunut sovittamaan blondin plopsahtavaa elintä minun käytettävissä olevaan kolooni. Mieleni oli vastaanottavainen ehdotuksille, kehoni halukas miellyttämään patjalla ja muualla.

 

Suuni suukotteluun soveltuvi, suukkosia sillä sulle suoda.

Makkaraa mahdollisesti maistella voisin, suukkosen sille suihkussa soisin.

Omaani maisteltavaksi antaisin, jos vanhan saisin takaisin.

Mieleni avoin on, suhteen kolon ja onkalon.

 

Havahduin runollisista ajatuksistani, käsi täynnä vaaleita hiuksia, harja kesken liikkeen pysähtyneenä. Blondi oli ehtinyt tyhjentämään koko kipon ja keskittyi nyt puhdistamaan sitä kielellään. Huvittuneena ja hieman kiihottuen seurasin tapahtumaa toisella silmällä, samalla hiusten harjausta jatkaen. Nainen sai kielenkäyttönsä taidonnäytteen valmiiksi ja asetti puhtaan astian pöydälle ja kätensä siivosti syliinsä. Pohdin mikä ketunhäntä bimbolla nyt oli kainalossaan, kun hän ei ollut heti syliin kiipeämässä kiimaisena. Hymyilin itsekseni, blondin näkemättä virnistystäni ja äkisti painauduin häntä vasten, suuria rintoja käsilläni puristaen.

 

Nipistin nännejä pikaisesti ja pidin naista aloillaan penkillä istumassa. Yhdellä kädellä tartuin bimbon käteen ja asetin sen omani tilalle, mahtavaa rintaa otteessaan pitämään. Toistin liikkeen toisella kädellä, blondin lopulta istuessa kädet rinnoillaan aikomuksiani ja tapahtunutta kummastellen. “Niin paljon olen rintoihisi panostanut, että nauti nyt sinäkin niistä vaihteeksi.” Bimbo ei kaivannut toista kehotusta tai lisää houkuttelua itsensä kosketteluun. Kädet liukuivat tottuneesti mahtavien rintojen yli, ali ja sivuitse, nänneillä leikitellen. Niskaansa taivuttaen, rintaa kädellään kohottaen, nainen imaisi nännin suuhunsa. Hetken sitä maisteltuaan esille tuli kosteana näpöttävä rusina, herkkänä pystyssä törröttäen.

 

Edes suurentuneet rinnat eivät pitäneet blondin mielenkiintoa pitkään yllä. Tyynesti jatkoin hiusten harjausta ja niillä leikittelyä, naisen kiemurrellessa istuimellaan malttamattomana. Kasasin koko kihartuvan pituuden keoksi päälaelle, tietämättä tarkkaan mitä niille tekisin. Kokeilin erilaisia jakauksia ja yksinkertaisia kampauksia, osaamatta päättää parhaimman näköistä, taitojeni ollessa vähäiset ja ruosteessa. Päädyin kampaukseen joka kauniilla blondilla oli ollut hänet ensimmäistä kertaa nähdessäni, kasvoja kehystävät kutrit avoimina ja valtoimenaan rinnoille ja selkään valuen.

 

Tarkastelin kätteni jälkeä tyytyväisenä ja taas pohdin mikä mahtoi olla Muusan kuppikoko nyt ja paljonko se olikaan suurentunut ensimmäisestä tapaamisesta. Taputin naista hartialle merkiksi että olin valmis ja hän saisi nousta seisomaan. “Mennäänpäs etsimään jotain parempaa päälle pantavaa meille molemmille,” naurahdin tahraista kylpytakkiani heilauttaen ja astelin peiliä kohti alaston blondi perävanassani seuraten.

 

Peili nro 18, Puvustus.

 

Astuimme peilin läpi suureen pyöreään pukuhuoneeseen. Seinustoilla oli useita vaaterekkejä jotka olivat värikkäitä asusteita ja vaatekappaleita pullollaan. Huone oli jaettu sermeillä kahteen osioon, sallien pukeutumisen piilossa toisen katseelta. Huvittuneena pohdin mitä muka emme olisi vielä nähneet, tutkittuamme tarkkaan toistemme vartalot ja onkalot. Lähdin penkomaan ensimmäistä rekkiä, alusvaatteiden toivossa ja usutin blondin samoihin puuhiin omalle puolelleen huonetta. Sukat ensimmäisenä, totesin viileitä varpaitani kipristellen ja aivastusta pidätellen. Kesällä sukat olivat aivan turhia mutta syksyn koleus pakotti kaivamaan sukkalaatikkoa. Ihastelin pehmeitä varvassukkia mutta päädyin polvimittaisiin, sateenkaaren väreissä säihkyviin, raidallisiin sukkiin.

 

Katsahdin jalkoväliini alushousuja miettiessäni ja kohautin välinpitämättömästi harteitani. Stringit tai tangat eivät olleet makuuni muutenkaan, jotenka pikkareiden pullistelu ei liiemmälti haittaisi menoa eikä olisi iso ongelma. Puuvillaiset hipsterit olivat yleisin päältäni tai siis jalkovälistäni löytyvä vaatekappale. Värikkäät sukkani kaipasivat samankaltaista seuraa, joten katseeni kiinnittyi puna-valkoraidallisiin hipstereihin. Puin ne nopeasti ylleni ja naurahdin ääneen peiliin vilkaistuani, näytin riemunkirjavalta karkkikääreeltä. En edes vilkaissut rintaliivejä vaan hamusin toppeja rintojeni peitoksi ja paikallaan pitimiksi. Valkoinen kesyttäisi ja hillitsisi muuten kirjavaa kokoonpanoa ja voisin alkaa etsiä päällysvaatteita kovasti käytetyn kylpytakin tilalle. Aprikoin mitä Muusa oli löytänyt ylleen.

 

Suurten rintojen peitoksi, pienen pillun piilotukseksi.

Mieleni mun tekevi, silmäni himoitsevi.

Käteni tahtovi, kaluni kovettuvi.

Nännit kovat, oi niin somat.

Pitkät päällä, joka säällä.

 

Keräsin harhailevat ajatukseni alushousujeni alkaessa kiristää hieman, tuntuvan pullotuksen ilmestyessä jalkoväliini. Puristin penistäni pikaisesti, mietteideni karatessa aivan eri suuntaan kuin vaatteiden lisäämiseen. Moitin, soimasin ja nuhtelin itseäni ja kuritonta kikkeliäni, nyt ei ollut aikaa moisille ajatuksille. Itseni käpälöinti, kopelointi ja onanointi saisi jäädä myöhempään ajankohtaan. Siirsin sitkeästi sykkivää siitintäni mukavampaan asentoon samalla kun yritin rentouttaa elintäni tahdonvoimalla. Näpöttävät nännini pyrkivät valkoisesta topista läpi ja toppuuttelin niitä, käsillä painaen ja rauhoitellen kovetusta ja halun heräämistä.

 

Kävin läpi pitkähihaisia paitoja, t-paitakausi oli auttamattomasti ohi tältä syksyltä. Punainen miellytti silmääni eniten tässä mielentilassa ja säästä huolimatta valitsin avokaulaisemman, ihoa myötäilevän paidan. Halusin kiusata Muusaa tissivakoani esittelemällä ja vilauttelemalla. Housuissa musta oli valttia ja hipsuhapsulahkeiset yksinkertaiset pöksyt olivat ehdoton lempparini. Tarkastelin kuvajaistani tyytyväisenä vaatetukseeni ja kiinnitin huomiota pörröiseen kampaukseeni. Kaivoin kylpytakin taskusta samaisen hiusharjan jota olin käyttänyt blondin kutrien taltuttamiseen. Nypin muutamat irronneet hiukset pois ja rutistin ne palloksi ja viskasin läheiseen roskikseen ennen kuin kävin oman takkutukkani kimppuun. Lopputulos ei ollut paras mahdollinen mutta kurittomat kihartuvat hiukseni tottelivat harjaa vain parhaina päivinä ja tämä ei ollut yksi niistä.

 

Ehtimättä vaivaamaan ajatuksiani saatikka kampaamaan pörröpäätäni pidempään, kuulin jotain sivultani. Blondi yritti hiipiä kimppuuni, huonolla menestyksellä. Saappaiden korot kopisivat lattiaa vasten hänen astellessaan luokseni. Leukani putosi maahan asti typertyneenä upeasta ilmestyksestä. Tokihan nainen oli kaunis ja erittäin mukava katsella alasti ollessaan, mutta hänen valitsemansa vaatteet korostivat uhkeita muotoja ja mahtavia rintoja vielä lisää. Kukkakuvioinen mekko oli ehkä hieman kevyt vuodenaikaan nähden, käsivarret paljastaen ja polvet paljaaksi jättäen. Avonainen kaula-aukko salli bimbon esitellä sulojaan auliisti ja näin myös pilkahduksen punaista pitsiä, rintaliivien värin paljastaen. Jalkimina blondilla oli tummanpunaiset polven alapuolelle ulottuvat kohtuullisen korkeakorkoiset saappaat.

 

Katsahdin omia värikkäiden sukkien peittämiä varpaitani, en ollut huomannut yhtään kenkäparia tällä puolella sermiä. “Kipi kapi kenkiä kokeilemaan,” Muusa naurahti minulle ja osoitti kädellään suuntaa.

 

JATKUU

3 kommenttia viestissä: “Peilisalin kronikat 16-18”

 1. kriiTikko says:

  Joopa joo

 2. monyya says:

  Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин [b]pokras7777[/b]Раскрутка сайта под ключ
  .Так же собираем базы Обратесь всегда будем рабы вам помочь

 3. rotta says:

  kuraa

Kommentoi

top