search
top

Peilisalin kronikat 10-12

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (75 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...

Peilisalin kronikat

Peili nro 10, Hinkkaus.

 

Nainen vääntelehti epämukavan oloisesti käsieni välissä. Höllensin otettani lanteista, tajutessani puristavani ehkä liian lujaa. Bimbo vilkaisi olkansa yli, säihkyvän sinisillä silmillään kiihkeästi tuijottaen, ripsiään viekoittelevasti räpytellen, katseellaan penetraatiota kerjäten. “Tokihan pystyt parempaankin,” sanoin naurahtaen. Kiihottavasti mansikanpunaisia huuliaan suipistaen ja silmää iskien blondi heilutti pyllyään tavalla joka oli tarkoitettu vietteleväksi. Äkillinen liike sai minut menettämään tasapainoni matalalla tasanteella ja horjahdin taaksepäin. Otteeni ollessa edelleen naisen lanteilla, vedin hänet mukanani altaan syvään kohtaan. Vesi vaahtosi ja kuohui ympärillämme käsien ja jalkojen sekamelskassa, vettä pärskiessämme. Jalkojeni löydettyä pohjan kaappasin Muusan musertavaan syleilyyn ja suutelin häntä intohimoisesti, makeista huulista pitkään nauttien. Vaikka peppunäkymästä nautinkin ja rintojen hyväilystä takaapäin tykkäsin, silti kaipasin ja tahdoin suukkosia enemmän.

 

Veden kannatellessa blondia, nostin häntä kevyesti pakaroista ylöspäin ja asetin jäykän elimeni kannikoiden väliin, kuin paksuksi nakiksi hot dog sämpylään. Vain höysteet ja kastikkeet puuttuivat, kun kaikki luontaiset liukasteet olivat huuhtoutuneet tiehensä. Tämä ei estänyt minua hinkkaamasta kovaa kaluani veden liukastamaa vakoa vasten. Bimbo hieroi ja hankasi itseään halukkaasti kankeani vasten, liikkeitäni mukaillen. Suuret rinnat heiluivat ja kelluivat edessäni härnäävästi, enkä voinut vastustaa kiusausta imaista nännejä heti mahdollisuuden tullen. Kielellä lipoen ja imien kiusasin näpöttimet täyteen kukoistukseensa, suurenmoisen punaisina ja kovina lopulta loistaen. Vartaloidemme puristuksessa oli myös blondin pienempi makkara, joka vähäistä nylpyttävää liikettä tehdessään pyrki rintojeni väliin. Persikan penetraation mahdollisuus oli tältä erää menetetty, liukkareiden liplatettua tiehensä. En todellakaan halunnut panna kuivana kakkoseen tai kuvitella veden riittävän voiteluun, se tuskin olisi nautinnollista kummallekaan osapuolelle.

 

Voisimme silti nauttia toisistamme ja viettää hyvää aikaa yhdessä, vaikkakin eri tavalla kuin aikaisemmin. Hankasimme, hinkkasimme ja hieroimme kehojemme herkkiä pisteitä toisiamme vasten. Nännit näpöttivät kovana molemmilla rintojen hieroontuessa yhteen yhä uudestaan. Yritin hillitä Muusan yli-innokasta hankausta peläten lastieni lähtevän turhan aikaiseen liikkeelle. Huulemme taistelivat pysyäkseen yhdessä, altaan kovenevan aallokon lyödessä liki päidemme yli. Blondi oli pitänyt ja potenut seisokkiaan jo aamusta asti, minun kiusatessa ja kiihottaessa muita paikkoja pesun, maistelun ja hieronnan aikana. Sisäinen kelloni vihjasi että puolipäivä ei ollut enää kaukana. Halusin päästää naisen piinastaan, aikaisemmasta kiusauksesta ja kokemuksesta tietäen kuinka ikävälle pitkittynyt seisokki voi tuntua.

 

Idea välähti mieleeni ja pysäytin liikkeeni yhtäkkiä, pitäen bimboa otteessani. “Haluaisitko jatkaa hierontaa?” kysyin vienosti hymyillen. Hölmistyneenä nainen nyökkäsi, luullen minun tarkoittavan allas aktiviteettejamme. Myhäilin keskenäni, mitään sanomatta. Viipyillen suutelin blondia, erkanin syleilystä ja nousin ylös altaasta. Huomasin peilin vasemmalla puolella naulakossa froteisia kylpytakkeja. Nykäisin yhden niistä nopeasti päälleni, seuraavaa Muusalle ojentaen ja sanoin “Tule, jatketaan paremmissa tiloissa.” Nainen kiiruhti altaasta luokseni ja pyrki iholleni, haluten kuivata itsensä minun päälläni olevan takin sisäpuoleen. Pikaisesti heitin tarjoamani kylpytakin bimbon harteille, hänet siihen kietoen ja kuivaksi taputellen. Kyrpämme kalahtivat yhteen, takinliepeiden liehuessa avoimina. Olimme molemmat edelleen kovin kiimaisia ja parin hankaavan liikkeen jälkeen työnsin naisen empien kauemmaksi. Tämä ei ollut juuri se hieronta mitä minulla oli aikaisemmin mielessäni.

 

Otin blondia päättäväisesti kiinni kädestä ja käännyin peilin ääreen. Muutamaa yksityiskohtaa lukuun ottamatta mielessäni oli sama makuuhuone, jossa olimme jo kiihkeitä tuokioita viettäneet. Tottuneesti astuin peilistä läpi, Muusan seuratessa kiltisti perässä. Silmilläni kesti hetki sopeutua niukempaan valaistukseen, mutta tiesin että pyöreällä sängyllä oli tummanpunaiset puhtaat lakanat ja petivaatteet. Viereisellä yöpöydällä oli pitkä rivi kirkkaita lasipulloja, joista jokaisessa oli eriväristä, tuoksuvaa hierontaöljyä, ruususta laventeliin. Pehmeä valonkajo tuli monista lattialle strategisesti sijoitetuista kynttilöistä. Valoa oli juuri riittävästi yksityiskohtien erottamiseen eikä se häikäissyt silmiä. “Sisään vaan, sanoi hämähäkki kärpäselle,” kuiskasin kauniille blondilleni.

 

Peili nro 11, Huomio.

 

Kädestä kiinni pitäen talutin naisen syvemmälle huoneeseen. Himmeästi valaisevat kynttilät reunustivat pehmeiden ruusunterälehtien muodostamaa polkua, sängyn vierelle askeleemme johdattaen. Pysähdyin ja käännyin, tovin verran kaunista blondia ihailevasti silmäillen. Pitkät vaaleat hiukset olivat vielä kosteat, kasvoille ja rinnoille sykkyräisinä suortuvina tarrautuen. Sykähdyttävän siniset silmät pitkine silmäripsineen lumosivat ja vangitsivat minut hetkeksi, vain vaivoin pystyin irrottautumaan katsekontaktista. Täyteläiset punaiset huulet vastasivat halukkaasti suudelmiini, alati mansikalle maistuen. Tähän tapaan vastakkain ja lähekkäin seisoessamme huomasin blondin olevan jonkun verran lyhyempi minua. Halusin saada paremman kokonaiskuvan ja peräännyin kunnes osuin sängyn runkoon. Silmäni jatkoivat uhkean naisen virheettömän ihon ja vartalon muotojen ahmimista.

 

Kylpytakki harteillaan roikkuen, mitään piilottelematta, Muusan muodot olivat selvästi nähtävissä hämärästä valaistuksesta huolimatta. Vaaleanpunaiset nännit näpöttivät uhmakkaasti ja suuret, painovoimasta ilmeisesti autuaan tietämättömät rinnat olivat kauniin muotoiset, eikä huomattavissa ollut minkäänlaista tarpeetonta roikkumista. Mahtavat melonit olivat kasvaneet ensimmäisestä tapaamisestamme, ainakin yhden kuppikoon verran. Kapean uuman jatkona oli naisellinen leveä lantio, kiinteillä pakaroilla varustettu takapuoli ja hyvin muodostuneet pitkähköt reidet. Reisien yhtymäkohdassa oli hunajanvaalea karvatupsu ja normaalisti kukkulan alapuolelta löytyi kosteana pulppuava lähde. Tällä kertaa jalkovälissä oli jäykkä penis ja kivekset. Omaani verraten arvioin bimbon erektion noin tuuman lyhyemmäksi, tyydyttävää paksuutta löytyi sitten kyllä saman verran.

 

Peiliin vilkaisematta tiesin tasan tarkkaan miltä oma kehoni näytti ja olin tyytyväinen luomaani vartaloon. Timmissä 167 cm pitkässä vartalossani oli enemmän voimaa ja lihaksia kuin jäntevän hoikka ulkomuotoni antoi ymmärtää. Hallittavan lyhyet hiukseni hehkuivat punaisina, kirkkaan vihreitä silmiäni lisää korostaen. Kasvojen soveliaasti sijoittuneita kesakoita lukuun ottamatta ihoni oli kuulas ja nuorekas, vailla rumentavia arpia tai luomia. Terhakan pystyt rintani olivat juuri sopivan kokoiset kämmenilläni puristella. Hetken mielijohteesta heitin kylpytakin yltäni sängylle ja kouraisin rintojani, punertavat nännit sormien väliin litistäen. Nipistin nännejäni kevyesti ja katsoin kuinka ne rutistuivat ja väri muuttui punaisemmaksi.

 

Himokas ilme välähti bimbon kasvoilla ja hän liikahti ottaakseen askeleen minua kohti. “Paikka!” komensin naurahtaen ja tottelevaisesti blondi pysähtyi niille sijoilleen. Ilkikurisesti hymyillen heilutin häntääni puolelta toiselle ja naista silmiin katsoen sormeilin seitsemän tuumaista sapeliani. “Maistuisiko makkara?” kysyin leveästi virnistäen ja bimbo kuolasi kuin Pavlovin koira. Istuin sängylle ja viitoin naista tulemaan lähemmäksi. “Istu,” sanoin ja blondi teki työtä käskettyä. Bimbo istui viereeni ja suu mutrussa yritti näyttää murjottavalta. Silmien hyväntuulinen pilke ja suupielien karehtiva hymy paljastivat naisen todellisen mielialan. Kumpikaan meistä ei ottanut pyrkimystäni dominointiin liian vakavasti. “Istuisitko syliini?” kysyin sovittelevasti, samalla hymyillen.

 

Lakanat kahahtivat äänekkäästi blondin siirtyessä salamana reisieni päälle istumaan, selkä minuun päin. Olisin halunnut naisen syliini kasvotusten, mutta en aikonut valittaa. Asento oli oikeastaan aika passeli siihen puuhasteluun mitä minulla oli mielessäni. Vasemmalla kädellä pidin Muusaa otteessani samalla kun oikealla kädelläni kurotin pullorivistön suuntaan. Valitsin vaalean purppuran värisen pullon, tietäen sen olevan laventelia. Avasin korkin ja kaadoin tuoksuvaa öljyä hitaasti naisen selkään. Molemmilla käsillä hieroen levitin liukkaan aineen alaselkään ja pakaroihin, vaon erityisen hyvin käsitellen.

 

Pyyhkäisin öljyn jäänteet käsistäni kylpytakkiini ja painauduin blondin selkään kiinni, yltääkseni hieromaan etumusta. Kourin, tunnustelin ja käpälöin suuria rintoja, nännejä sormien välissä pyöritellen, nipistellen, kiusaten. Bimbo vääntelehti ja ääntelehti kiimaisesti sylissäni, muodokkaalla takapuolellaan erektiotani nautinnollisesti hangaten ja öljyten. Varoittamatta blondi nosti takamustaan ja tarrasi penikseeni kiinni, vakaana aikomuksenaan viimeinkin saada se sisäänsä. Naisen mielenliikkeet aavistaen, olin varautunut tähän ja nopeampi liikkeissäni. Hartioista kiinni tarttuen kellistin bimbon patjalle ja pidin häntä kevyesti paikoillaan allani.

 

“Eipäs unohdeta voitelua,” tokaisin kaataessani lisää laventelin tuoksuista öljyä naisen pakaravakoon ja kutittelin peräaukkoa sormellani. Blondi tarjosi itseään auliisti sormeiltavakseni, pyllyään koholle nostaen. Näkymää tuijottaessani tajusin jotain kadonneen.

 

Peili nro 12, Akti.

 

“Pane mua jo peppuun, pliis” bimbo aneli, häiriten ajatusteni lentoa. Kummastelin kadonneen erektion enigmaa, mahdollista motiivia miettien. Samapa tuo, totesin olkapäitäni kohauttaen. Olipa blondilla itsellään penis tai ei, kovasti hän halusi minua kairaamaan onkaloaan. Sapelini sykähti odottavasti muistaessani toisenlaisen kuuman ja märän onkalon, sen tiukan puristavan imun. Tänään pantaisiin viimeinkin kakkoseen, naisen toiveen mukaisesti, pitkään häntä piinattuani ja aktin aloitusta viivytettyäni. Hivelin sormenpäälläni liukkaan ryppyreiän reunamia. Kaadoin vähän lisää öljyä anuksen aukolle samalla kun työnsin keskisormeani hitaasti sisään, puristavan tiukan renkaan ohi. Päästyäni niin syvälle kuin sormessa riitti mittaa, pyörittelin sormenpäätä ympäriinsä voidellakseni sisäseinämät kunnolla. Sormen vetäytyessä ulospäin bimbo äännähti pettyneesti ja anoi lisää, pyllyään sormeani vasten työntäen.

 

Innokkaana ja valmiina täyttämään blondin ja hänen toiveensa, työnsin seuraavaksi sisään etu- ja keskisormeni. Sulkijalihas piti sormiani tiukassa puristuksessa jatkaessani hidasta sisään-ulos liikettä. Tuntiessani lihaksen rentoutuvan lisää, koitin kohta jo kolmatta sormea venyttämään himokkaan naisen aukkoa, valmiiksi vastaanottamaan kivikova kyrpäni. Sormiani levittäen varmistin venyttelyn riittävyyden, hieroessani tuoksuvaa öljyä koko penikseni pituuteen, terskan ja varren huolellisesti voidellen. “Saanks mä tulla päälle?” blondi kysyi yllättäen, valmistautuessani vaihtamaan sormien tilalle seitsemän tuumaisen seisokkini, tuumaillessani kuinka panisin eläimellisesti takaapäin. Päätin antaa naiselle vallan määrätä panon ja penetroitumisen tahti. Saisinpahan samalla ihailla ja hyväillä suuria rintoja, naisen pumpatessa minua patjana allaan.

 

Viivytellen sormeni vetäytyivät hyvin venytellystä ja voidellusta perästä. Kierähdin pikaisesti selälleni Muusan siirtyessä välittömästi päälleni, elintäni kädellään kohdilleen asetellen. Sulkijalihas pyrki jo supistumaan kiinni, terskani työntyessä hitaasti sisälle kuumaan, liukkaaseen aukkoon. Kannattelin naista pakaroista, aikeenani antaa hänelle aikaa tottua paksuun ja pitkään penikseeni. Kiimaista bimboa ei ollut piteleminen ja hän riistäytyi otteestani, nopeasti itsensä sapeliini seivästäen. Hetkeksi paikalleen seisahtuen, blondi tunsi itsensä lopultakin kokonaisvaltaisesti täytetyksi. Tiukka rengas puristi varttani hekumallisen oloisesti ollessani juurta myöten naisen sisällä.

 

Nopeasti bimbo nosti itseään ylöspäin päältäni, kostean varteni viileälle huoneilmalle paljastaen, vain sisäistääkseen sen heti kohta uudelleen, takamuksensa alas vauhdilla paukauttaen. Ennen kuin ehdin rekisteröimään tapahtumia saatikka reagoimaan toimintaan, huoneen täytti kiivas litinä, lätinä ja läiske, naisen pannessa menemään kuin viimeistä päivää. Käsieni ehtimättä blondin vartalon liikkeeseen mukaan, seurasin katseellani silmieni edessä kiivaasti heiluvia hinkkejä. Ylös, alas, oikealle, vasemmalle, ympyrää ilmaan piirtäen, suurenmoiset rinnat tanssivat edessäni, nännit näpöttäen, minut hypnotisoiden.

 

“Ah- anna tulla jo,” Muusa sanoi hengästyneenä, ratsastustaan hidastaen ja havahduin transsin kaltaisesta tilastani. Tartuin naista tiukasti lanteista kiinni, haluten itsekin jo purkautua. Puskin lantiollani kiivaasti ylöspäin, blondin myötäillessä parhaansa mukaan. Tiukkaan onkaloon kaivautuen, peppuun porautuen, tunsin lastin lähtevän liikkeelle jo muutaman työnnön jälkeen. Kovaäänisesti ähkäisten syöksin siemeneni syvimpään onkaloon naisen sisälle. Hengitykseni tasaannuttua tajusin blondin jääneen ilman orgasmiaan ja olin aikeissa hyvittää sen sormeilulla. “Tää oli sulle,” nainen sanoi kryptisesti, hyväntahtoisesti hymyillen, käteni pysäyttäen.

 

Läpikotaisin nääntyneenä ja väsyneenä makasin selälläni bimbon lypsäessä viimeisetkin tipat veltostuvasta elimestäni. Plopsahtavan äänen kuullessani luulin kullini kadonneen mutta se olikin vain blondin tiukan ja erittäin märän kolon ja rennon penikseni eroamisen aikaansaama ääni. Tyytyväisenä kehräten Muusa suuteli minua pikaisesti ja käpertyi kainalooni, lakanan päällemme vetäen.

 

JATKUU

2 kommenttia viestissä: “Peilisalin kronikat 10-12”

  1. monyya says:

    Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин [b]pokras7777[/b]Раскрутка сайта под ключ
    .Так же собираем базы Обратесь всегда будем рабы вам помочь

  2. Els says:

    ei kyllä uppoo yhtään. Jotenkin tuntuu et yrität liikaa kirjoittamisessa. Sarjan ei välttämättä tarvitsisi olla näin pitkä. Tuntuu että se on antanut jo kaiken mitä se voi antaa

Kommentoi

top