search
top

Sunnuntailounas

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (154 votes, average: 2.92 out of 5)
Loading...

Olimme taas riidelleet. Nyt kävelemme Markuksen isän Jarmon taloa kohti mykkinä. Saavumme pieneen kerrostaloasuntoon, johon Jarmo muutti vaimonsa kuoltua. Asunnossa löyhkää vanha ihminen, vaikka ei Jarmo nyt kovin vanha ollut. 66- vuotias. Patterit on liian kuumalla ja nenääni tunkeutuu pistävä haju. Jarmo on keittänyt meille hernekeittoa. Luultavasti purkista. Istumme pöytään, johon on aseteltu vanhat kukkalautaset valmiiksi. ”No mitäs nuorelle parille?”: hän kysyy. ”tosi hyvää” vastaan nopeasti teennäisen iloisesti. Keskustelu etenee kiusallisesti ja puhumme säästä ja ruuanlaitosta. Olemme jo muutaman vuoden ajan käyneet Jarmon luona joka sunnuntai, mutta silti keskustelu on ajoittain vaikeaa.

Noustessani pöydästä huomaan paitani valahtaneen alas, jolloin rintani tulee esille. Huomaan Jarmon tuijottavan suoraan kaula- aukkooni. Hän ei edes yritä peitellä katsettaan. Vien astiat tiskipöydälle ja tunnen selässäni katseen. Tai enemmänkin perseessäni. Olin laittanut ylleni lyhyet farkkusortsit kuuman päivän takia ja nyt vanha ukko saisi tirkistellä niiden sisälle. Inhottaa, vaikka jostain syystä kiihotun vähän.

Olemme lähdössä, kun Jarmo ilmoittaa, että tulisikin meidän luokse ensi sunnuntaina ja iskee Markukselle silmää. ”Mikäpä siinä” vastaan ja kävelemme mykkinä asunnollemme. Markus menee suoraan pleikkarinsa luokse ja minä ryhdyn mielenosoituksellisesti siivoamaan raivokkaasti. Markus ei huomaa, joten menen nukkumaan.

Viikko menee nopeasti töitä tehden. Kampaamossa riitti asiakkaita ja tällä kertaa mukaan mahtui siedettäviäkin asiakkaita. Töistä tullessani onnekseni Markus on töissä. Menen suihkuun ja hieron itseeni lempisuihkusaippuaani. Pehmeiltä rinnoilta mahan kautta sisäreisiin. Pilluani alkaa kuumottaa ja se tykyttää. Huomaamattani käteni liukuu klitorikselleni tehden pyörivää liikettä. Tuntuu taivaalliselta. Toinen käsi haarovälissä ja toinen nännilläni lähestyn orgasmia. Työnnän vielä kaksi sormeani sisälleni ja alan runkata raivokkaasti samalla tyydyttäen klitoristani. Sitä jatkuu hetki, kunnes purkaudun ja rento olo valtaa kehoni. Pesen hiukseni ja mietin pitäisikö tilata perjantain kunniaksi pizzaa.

Sunnuntaina taas riitelemme. Olen sopinut, että värjään parhaan ystäväni hiukset tänään, koska muut päivät eivät sopisi hänelle. Markus raivoaa minulle pää punaisena. ”Mitä vittua sä  meet sopiin töitä tälle päivälle ku faijja on tulossa syömää?!” ”no helvetti enkai mä ny voi parhallee kaverille sanoo ei ja tarviin ne rahat” huudan. Myönnyn ja huudan ovelta, että yritän olla viideltä takaisin.

Valitan ystävälleni, ettei minun ja Markuksen jutusta taida tulla mitään ja hän paasaa siitä, kuinka parisuhteissa tulee huonompia kausia ja että tulisi olla kärsivällinen. Kiirehdin värien kanssa ja juoksen ympäri kampaamoa hakien eri tarvikkeita ja värejä. Hiestä märät vaatteeni liimautuu kiinni vartalooni ja nännini näkyvät paidastani läpi. Näytän oikeastaan aika seksikkäälle. Sain työn tehtyä ja luomuksestani tuli jälleen upea.

Katson kelloa ja huomaan kerkeäväni mainiosti viideksi. Katson itseäni peilistä ja nään valkoisen paidan, joka on liimautunut paljaisiin rintoihini, pitkät jalat, jota peittää vain lyhyt hellehame, hiukset, jotka ovat aavistuksen hiessä, mutta ovat säilyttäneet kiharansa. En voi mennä tämän näköisenä kotiin. Jarmohan raiskaa minut. No minulla ei ollut vaihtoehtoja. Kävelin ilta- auringon paistaessa kohti kotia ja sain katseita miehiltä, jotka saivat minua syttymään. Kuvittelen, kuinka mies veisi minut kulman taakse pikapanolle. Mies pystyisi tunkeutumaan märkään pilluuni helposti vain nostamalla vähän hameen helmaa. Palaan takaisin todellisuuteen ulko-ovemme edessä.

Avaan oven ja Markus on minua heti vastassa. Yllättäen hän sitoo silmäni ja laittaa käteni jonkinlaisiin rautoihin. Kädet vaeltelevat vartalollani, joka on kiihottavaa. Oliko Jarmo sittenkin perunut tulonsa. ”Markus mitä tää on?” ”Kohta näät”. Hän sitoo käteni johonkin ylös ja riisuu vaatteeni. Paidan hän leikkaa irti. ”Mitä helvettiä Markus toi on mun lempipaita” Unohdan kuitenkin sen, kun kädet liikkuvat tisseiltäni pakaroille kovakouraisesti. Olen märkä. Hän ottaa siteen pois silmiltäni ja näänkin yllätyksekseni Jarmon edessäni. Markus istuu nojatuolilla housut kintuissa muna kädessään. ”mitä vittua tää on!?” Huudan ja samalla yritän peitellä paikkojani, mikä ei tietenkään onnistu, koska käteni on sidottu. Katson ylös ja huomaan mihin käteni on kiinnitetty.  Katosta roikkuu vaijjeri, joka on kiinnitetty kiskoon. Kisko on sängyn yläpuolella ja sitä pystyy liikuttamaan sängyn päästä päähän. Siinä on myös mahdollisuus säätää käsieni korkeutta. ”Tehtii isäukon kans diili. Se saa tehä sulle mitä vaa kunhan mä saan kattella. Se sano myös et se voi maksaa tästä eli saat ton sun paitaski maksettuu takas” Markus sanoo innostuneena. ”mitä vittua Markus” Jarmo ei hukkaa aikaa vaan alkaa puristella pakaroitani ja tissejäni. Yritän estellä, mutta en pysty liikkumaan. Sormet löytää nännini ja alkaa puristella niitä. Toinen käsi löytää klitorikseni ja jään kiinni siitä, kuinka märkä oikeasti olen tällä hetkellä. ”Ahaa likka taitaa oikeesti nauttii tästä”: Jarmo sanoo samalla, kun näen sivusilmällä Markuksen runkkaamassa. Jarmo painaa sormensa sisälleni ja vavahdan. Ulos tullessaan hän jatkaa klitorikseni hyväilyä kovalla paineella. Sormet liukuvat taitavasti klitoriksellani. ”Ei iii mitä sä teet” huudan. ”Näytä ukolle kuinka tullaan” Jarmo puuskuttaa. Huomaan hänen erektionsa housujen läpi ja muna näyttää valtavalle. Hän ottaa housunsa pois ja muna on suonikas ja iso. Kiihotun entisestään. Jarmo siirtyy alas nuolemaan herkkää klitoristani intohimoisesti toinen käsi syvälle pillussani. Hän kutittelee gee pistettäni samalla kun tekee loistavaa työtä kielellään. Sitten hän nostaa katseensa minuun, jatkaa runkkaamista ja sanoo: ”näytä isille kuinka likka tulee ja kovaa.” Kieli jatkaa työtään paineella ja tahti kovenee. Hän runkkaa minua kovaa samalla. Puuskutan nautinnosta. Orgasmi lähestyy. Vielä hetki. ”Älä lopeta” huudan kun tahti on hidastumassa. Tahti kovenee taas ja katson Markusta suoraan silmiin ja saan valtavan orgasmin. Se tekee jopa vähän kipeää. ”niin sitä pitää” Jarmo sanoo ja laittaa minut kontilleen työntäen valtavan munansa suuhuni. Hän pitää hiuksistani kiinni ja alkaa naida. Hän puhkuu ja minun on vaikea hengittää. Välillä hän hidastaa ja yritän ottaa keuhkoni täyteen ilmaa, kun hän koventaa tahtia.

Sitten hän kääntää minut ympäri niin, että Markus on oikealla puolellani ja pystyn näkemään hänen vimmaisen runkkaamisensa. Jarmo työntää ison kalunsa sisääni takaapäin ja tunnen pilluni täyttyvän. Tuntuu taivaalliselta. Hän alkaa panemaan minua intohimoisesti. Välillä hän läpsäisee minua perseelle kovakouraisesti ja välillä ottaa kovan otteen isosta rinnastani. ”oot kiltti tyttö, kun annat sedän panna sua” Iso kulli tulee, joka kerta melkein ulos pillustani ja tunnen toisen orgasmini lähestyvän, kun hän jättää kullinsa pilluni suulle. ”mitä haluat että setä tekee?” ”Vittu pane mua”. Sähähdän. ”Ei kuulu?!” ” VITTU PANE MUA” huudan ja Jarmo jatkaa kovakouraisesti. Kipu ja nautinto yhdistyy ja huudan nautinnosta. Kivekset hakkaavat persettäni ja kuuluu litinää ja lotinaa. Markuksen katseesta huokuu kiima. Saavutan toisen orgasmini ja Jarmo kääntää minut selälleni. ”ei tää vielä tässä ollu likka” Hän puristaa niin kovaa toisesta rinnastani, että havahdun samalla, kun työntyy sisääni. Hän panee minua niin hetken, jälleen kovaa ja siirtyy nuolemaan persereikääni. ”Onpa täällä kaunis reikä menisköhän sinne yks muna sisää.” Hän nuolee aikansa reikää ja tunkeutuu sitten sisään. Vavahtelen kivusta ja nautinnosta. Hän puuskuttaa ja huomaan hänen olevan lähellä. Hän jatkaa hitaasti liikettä ja kehuu reikääni. Sitten hän vetäytyy ulos ja sivusilmällä huomaan Markuksen runkkaavan munaansa todella kovaa vauhtia. Jarmo laittaa minut kontalleen, työntää munansa suuhuni ja muutaman liikkeen jälkeen hän tulee voimalla. Tuntuu että tukehdun spermaan, kun hän vetäyytyy onneksi ulos. ”Sitte ois pojan vuoro” Jarmo sanoo ja huomaan Markuksen lähestyvän minua. Markus kääntää minut niin, että voi naida minua takaapäin Jarmon katsoessa. Hän työntää sormen perseeseeni ja toisella kädellä ottaa hiuksistani kiinni. Hän käyttää voimaa ja liikuttaa minua niin, että tahti nopeutuu. Tunnen Jarmon katseen meissä ja se kiihottaa. Markus jatkaa ja jatkaa eläimellisesti. Hän ei ole aikoihin nainut minua näin. Kuuluu läiskintää, kun hänen lantionsa ja minun perseeni osuu yhteen. Sitten hän vie molemmat kätensä rinnoilleni ja tahti yltyy.

Kädet ylhäällä tunnen sperman valuvan pillustani ulos ja katselen, kun isä ja poika pukeutuu. Kuulen oven käyvän ja Jarmon huikkaavan ”Nähdään ensi sunnuntaina!”

3 kommenttia viestissä: “Sunnuntailounas”

  1. Ville says:

    Vähän kuin kaverini vaimo, Hänenkin hellepukeutumisensa saa Minut syttymään.., ja siihenhän rouva pyrkiikin 😉

  2. Jussi says:

    Tämä oli tosi hyvää tekstiä, haluan lukea lisää tätä.Toivottavasti jatkat pian tarinaa!

  3. Biboy says:

    Upeaa! Lisää ehdottomasti!

Kommentoi

top