search
top

Peilisalin kronikat 0-6

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (111 votes, average: 3.57 out of 5)
Loading...

Peilisalin kronikat

Peili nro 0, Muutos.

 

Kaupunki näytti melkein siedettävältä syksyisen aamu-usvan kätkiessä sen hopeiseen syleilyynsä. Matka oli ollut pitkä sekä fyysisesti että henkisesti mitattuna. Tänään oli viimeinkin aika tarkastella aikaisempia tapahtumia ja valita uusi suunta. Seisoin hetken suuren pyöreän rakennuksen ovella, ajatuksiani kooten ja valmistautuen henkisesti tulevaan koitokseen. Heti sisään astuttuani saapumistani odottanut opas viittoili minua seuraamaan ja kävelimme pitkän käytävän päähän. Avasin edessäni häämöttävän oven ja näin suuren pyöreän huoneen jonka seinämillä oli peilejä. Kävelin huoneen toiseen päähän ja tutkin edessäni olevaa peiliä tarkemmin, se oli pikimusta, vailla heijastavia ominaisuuksia ja hieman öljyisen tuntuinen koskettaessa. “Haluaisitko aloittaa prosessin jo nyt?” opas kysyi.

 

Peilin edessä odottaessani aloin hahmottamaan jotain. Lyhyehkö, pyylevä ehkä vajaa 40-vuotias nainen seisoi tilallani, tupakka huulillaan, olut tölkki oikeassa kädessään ja tarjotin edessään, täynnä epäterveellisiä ruokia ja valintoja. Ymmärsin välittömästi että tässä ei ollut terveellisesti elävä eikä elämäänsä tyytyväinen nainen. Tunsin syvää kuvotusta peilikuvaani kohtaan ja astahdin taaksepäin, jolloin näky katosi taas. Opas nyökkäsi hyväksyvästi ja kehotti valitsemaan heti kun olisin valmis.

 

Luulin valinnan tarkoittavan peiliä, joten siirryin itsestäni oikealla puolella olevan eteen. Monta minuuttia kului mutta peiliin ei tullut minkäänlaista kuvajaista. Käänsin päätäni oppaan suuntaan kysyvä ilme kasvoillani ja sain vastaukseksi uuden kehotuksen valita. Hetkisen mietittyäni ymmärsin mitä valinta tarkoittaa. Seisoessani pelin edessä päähäni pälkähti ajatus. Miksen voisi saada uutta parempaa vartaloa pitämään sisällään tämän minän, muokkaamani persoonallisuuteni.

 

Päätin pitää fyysisen ikäni, iän tuoman kokemuksen ja varmuuden, uudella energialla ja mielenlujuudella höystettynä. Pyörittelin ajatusta mielessäni, muovaten ihanteellista kehoa itselleni. Pelikuvaani katsoessa uupumaan jäänyt kasvupyrähdys venytti minua kunnes saavutin halutun pituuteni, 167 cm. Painon sivuutin toistaiseksi, lisäsentit heittivät painoindeksin jo hyvään laskusuuntaan. Fitness malliksi en alkaisi, mutta litteämpi vatsa ja sopusuhtaisen lihaksikkaat reidet olivat juuri se mitä tarvitsin tähän vartaloon. Seuraava mielenkiinnon kohde olivat luonnollisesti ketunnokkani, ne kaipasivat lisää pyöreyttä ja yhtä lisäkuppikokoa. Juuri sopivan kokoiset kämmenilläni kouria, terhakkaat nännit ruusunpunaisina näpöttäen.

 

Saavutettuani fyysiset mittasuhteet joihin olisin tyytyväinen, suuntasin ajatukseni yksityiskohtiin. Kyllä minusta seksikäs punapää vielä tulisi, jotenka lyhyehköt hiukset saivat ajatuksestani tulenpunaisen hohteen. Kartan lailla ihoani täplittäneet luomet ja arvet saisivat väistyä kuulaan sileän ihon tieltä. Sheiveri joutaisi nurkkaan ja karvoja kasvaisi vain pienellä alueella häpykummullani, kuin alaspäin suuntautuvana nuolena aarrekätkön paikkaa osoittaen. Häpyhuulet saivat pienen kosmeettisen kutistuksen ja vaalenivat hieman. Hetken mielijohteesta ja loppuajatuksena lisäsin mahdollisuuden muuttaa ulkoiset sukupuolielimeni tahdonvoimalla tyydyttävän kokoiseksi ja muotoiseksi, 7 tuuman mittaiseksi penikseksi.

 

Kohotettuani katseeni takaisin peliin, tarkastellakseni lopputulosta en tunnistanut itseäni. En ollut muokannut itsestäni blondia vaan punapään. Silti peilistä tuijotti vastaan hunajanvaalea, hekumallisen kaunis ja runsasmuotoinen nainen!

 

Peili nro 1, Himo.

 

Samaan aikaan, viereisessä tilassa oleskeleva vaaleaverikkö vietti aikaa peilikuvaansa tarkastellen. Kasvojen ja kehon virheetön nuorekas iho antoi ymmärtää hänen olevan nuorempi vuosiaan. Kasvot olivat melkein sydämenmuotoiset, häikäisevän sinisine silmineen ja himoittavan täyteläisine huulineen. Hänen vaalean hunajaiset kutrinsa valuivat kasvojen molemmin puolin, osittain peittäen suuret rinnat jotka uhmasivat painovoiman lakeja. Nännit olivat vaaleanpunaiset ja kokonsa puolesta sopusuhtaiset, hieman näpöttäen viileässä huoneilmassa. Pitkät reidet kannattelivat naisellista lantiota ja kapeampaa uumaa. Reisien yhtymäkohdasta pilkotti tupsu pehmeää, kellertävää karvaa, juuri sopivan pitkää sormeiltavaksi. Kokonaisuutta arvioiden tässä oli naisellinen nainen jonka kanssa voisi viettää tunteja alasti, paikkoja tutkien ja asentoja kokeillen. Ikävä kyllä peili ei paljastanut pään puutteita sillä tämä aito blondi oli myös bimbo. Patjalla oli turha odottaa henkeviä keskusteluita, pelkästään kiihkeää seksiä ja kyltymätöntä halua.

 

Vaimea kolahdus ja ennen kokematon tylppä kivun tunne jalkovälissäni palautti tietoisuuteni tähän paikkaan ja aikaan. Olin kävellyt kylmää lasipintaa päin samalla kun alitajuntani teki tepposet. Himoitessani peilissä näkyvää kaunista naista, oli penikseni tullut esiin ja heilahteli nolona, edelleen puoliseisokissa. “Alas, taakse, poistu” sanoin naureskellen ja plop äänen saattelemana näin taas tutun häpykummun peniksen tilalla. Kokosin ajatuksiani hetken ja katseeni palasi tutkimaan peilin näkymää. Halusin suudella tuota kaunista olentoa enemmän kuin mitään maailmassa. Kuinka voisin lähestyä ilman että karkotan hänet pois, olimmehan kumpikin ilman rihman kiertämää ja tilanne oli minulle aivan uusi. Keräsin kaikki rohkeuteni ja kuin huomaamattani astuin peilistä läpi. Blondi räpytteli silmiään hetken nähdessään alastoman vartaloni ja huomasin hänen pupilliensa laajenevan. Otin yhden askeleen lisää ja maistoin toiset yhtä nälkäiset, halusta ja himosta punoittavat huulet.

 

Ikuisuudelta tuntuvan ajan jälkeen irtaannuin suudelman syleilystä tutkiakseni halujeni kohdetta muillakin tavoilla. Pepun olin jo todennut herkullisen kiinteäksi ja mukavaksi puristella mutta toiset paikat vaativat myös huomiotani. Kohotin painavaa, muhkeaa oikeaa rintaa kädelläni imaistakseni nänniä ja pieni näykkäisy sai aikaan hengästyneen voihkaisun blondistani. Vasen rinta sai saman käsittelyn samalla kun vapaa käteni vaelsi samettisen sileää ihoa pitkin alaspäin. Häpykukkulan karvoituksesta ohi päästyäni löysin pienen kostean nyppylän ja sitä hieraistessani sain aikaan toisen syvemmän voihkaisun tutkimusteni kohteesta.

 

Yhtäkkiä blondi painoi minut voimallisesti seinää vasten ja suuteli intohimoisesti. Tunsin hetkellistä hämmennystä sisälläni kasvavasta kuumasta tunteesta, jonka pieni alistaminen sai aikaan. Hengittäessäni syvään huumaavaa tuoksua hänen iholtaan viimeisetkin rippeet loogisesta ajatuskyvystä tuntuivat katoavan. En olisi halunnut hetken päättyvän mutta yritin olla tunteideni valtias ja tilanteen hallitsija. Hellästi mutta päättäväisesti työnsin naisen hieman kauemmaksi iholtani. Hengitykseni kävi raskaana ja ajatukseni harhailivat kuten katseenikin, joka osui suureen sänkyyn vasemmalla puolellani. Oliko se ollut siellä aikaisemmin?

 

Kiihkoni kävi liian kovana välittääkseni enää mistään muusta ja ohjasin naisen istumaan sängylle. Alitajuntani ja himoni ohjaamana penikseni tuli taas esille, valmiiksi erektiossa. Bimbon reaktio oli välitön, raajat aukesivat nopeammin kuin ajatus ja ohjasivat minut päälle. Työnnyin sisälle kosteaan lähteeseen ja tunsin jotain lähtevän liikkeelle sisimmässäni. Paria edestakaista syvää painallusta myöhemmin kouristelin elämäni ensimmäisen siemensyöksyn sykähtelevissä aalloissa, syvälle blondin halukkaaseen vakoon. Pettynyt ilme hänen kasvoillaan kertoi omaa tarinaansa, seksinnälkäinen bimbo ei selvästi ollut tyytyväinen aktin pituuteen vaan halusi lisää.

 

“Tätä ei ole ikinä aikaisemmin sattunut minulle” yritin selittää nolona samalla kun pohdin kivesten ja siemennesteen paradoksia. Muistelin miettineeni “penis” vartaloa muokatessa, en ollut spesifioinut muita osia mutta jostainhan nesteen piti tulla. Olin huojentunut tiedosta että voisin halutessani sterilisoida itseni, ettei tulisi vahinkolaukauksia. Nainen kiemurteli allani asentoaan korjaten, joten kierähdin pois hänen päältään painamasta. Samalla ajatuksella päätin hyvittää lyhyeksi jääneen aktin ja käteni hakeutui hänen aikaisempaa kosteampaan jalkoväliin. Oman kokemuksen perusteella päätin testata anatomian taitojani. Löysin klitorista peittävän hupun helposti ja vedin sitä vähän ylöspäin, paljastaen kovana sykkivän naisterskan. Pyörittelin ja hieroin hekumapisteen ympärystä hellävaraisin vertikaalisin liikkein, painetta ja nopeutta vähitellen lisäten. Muutama minuutti herneen hierontaa teki tehtävänsä ja bimbo sai ensimmäisen vartaloa tärisyttävän orgasminsa ja oli tyytyväinen ainakin hetkellisesti.

 

Peili nro 2, Havainto.

 

Säpsähdin hereille. Minua paleli. En jaksanut avata silmiäni. Tuntoaisti kertoi minulle että makasin pehmeällä patjalla, jonka lakanat olivat epämukavasti rutussa. Aivotoiminnan käynnistyessä synapsit muistuttivat minua aikaisemmista tapahtumista ja käteni etsi vaistomaisesti toista kehoa viereltäni, mitään löytämättä. Pettyneenä kierähdin kyljelleni ja räpyttelin kuivia silmiäni nähdäkseni paremmin. Allani oli todellakin hyvin myllätyt lakanat suurella pyöreällä sängyllä, peittoja tai tyynyjä en nähnyt asennostani. Kohottauduin istumaan ja huomasin puuttuvat petivaatteet lojumassa lattialla heti sängyn vieressä, kuin huolimattomasti pois potkittuina. Keskellä huonetta sijaitsevan sängyn lisäksi näin normaalisti heijastavan, itseäni korkeamman peilin. Koska huoneessa ei ollut muita mahdollisia kulkuteitä tai oviaukkoja, päättelin päätyneeni huoneeseen tämän peilin läpi. Pohdin oliko herkullinen hunajaiseni, kuumoittava kultakutrini poistunut tuota kautta ja kuinka kauas hän olisi ehtinyt.

 

Tässä vaiheessa kognitiiviset kykyni olivat latautuneet täysin käyttövalmiiksi ja tajusin näkeväni ilman silmälaseja. Alitajuntani oli päättänyt hankkiutua likinäöstä eroon enkä tietoisestikaan kaivannut laseja takaisin nenääni painamaan ja jatkuvasti alaspäin valumaan. Nousin sängystä, kaappasin lähimmän peiton harteilleni ja kävelin peilin eteen. Tarkastelin kasvojani lähemmin ja päätin muuttaa vielä pari pientä unohtunutta yksityiskohtaa. Olin aina halunnut kirkkaan vihreät silmät vihertävän rusehtavan kikertävän kukertavan sekamelskan sijaan ja pitihän punapäällä olla kesakoita kasvoillaan, parisenkymmentä värin roiskaisua, silmien alapuolelta poskipäihin. Aika viehättävä lopputulos, mietin mielessäni.

 

Ajatukseni palasivat blondiin ja kuinka olin käynyt hänen päälleen kuin seksinnälkäinen peto. Puna nousi poskilleni muistellessani kuinka palavan kiihkeästi himoitsinkaan tätä tuntematonta kaunotarta. Tuntui kuin olisin heittänyt kaiken häveliäisyyden ja soveliaisuuden romukoppaan turhina ja tarpeettomina. Sivuutin tuntemuksen totaalisen turhana, sillä en ollut pakottanut mitään tapahtumia enkä ketään hyväksikäyttänyt. Moinen käytös ei yksinkertaisesti kuulunut tapoihini. Silti virnistys nousi kasvoilleni miettiessäni seuraavaa kohdetta. Kuinka puuman lailla vaanisin ja saalistaisin, langettaisin ansoja ja lopulta viekoittelisin hänet.

 

Pysähdyin pohtimaan millainen olisi mieluinen viekoiteltava. Olin aika kaikkiruokainen, mieltymysteni vaihdellessa tarjonnan mukaan. Makkaraa olin nauttinut makuuhuoneessa ja muuallakin monesti, simpukan ollessa vähän harvinaisempi herkku. Pehmeiden, pyöreiden pakaroiden puristelu kuului joka ruokalajiin ja väliin, etupuolen varustuksesta riippumatta. Rinnat, olivatpa ne pehmeät, terhakat, kiinteät, tai kourittavan kokoiset, maistuivat kanssa. Mielikuvitukseni tuotos muistutti aikaisemmin nauttimaani blondia mutta jalkovälissä oli lisäosana muhkea meetvursti. Its a tasty trap! mietin samalla kun tajusin haluavani myös henkevää puolta aivojeni polttoaineeksi. Bimbolla tätä ei ollut tarjota.

 

Nuolaisin punoittavia huuliani. Ihanneruokani ajatteleminen oli herättänyt minussa erilaisen nälän ja tarvehierarkian tyydytyksen tarpeen. Tajusin etten ollut ehtinyt perehtyä oman vartaloni uusin kurveihin tai muotoihin ja edellisestä koskettelustani oli vierähtänyt liian pitkä tovi. Pitihän minun tutkia ja opetella herkät pisteeni uudelleen, jotta voisin toista niihin opastaa. Suuntasin askeleeni takaisin sängylle samaan aikaan peiton pois harteiltani varistaen. Kasvojani kuumotti miettiessäni mistä aloittaisin tutkimusretken, uudistetun vartaloni hienomekaniikkaan perehtyäkseni.

 

Peili nro 3, Kosketus.

 

Istuin sängyn reunalle ja siirryin pikaisesti keskemmälle patjaa. Suljin silmäni maatessani selälläni ja kuljetin käsiäni vartalollani. Sormieni tuntoaisti oli herkistynyt äärimmilleen kuten myös muut tuntemukseni. Käteni viipyilivät muuttuneissa yksityiskohdissa, silkkisenpehmeää karvatonta ihoa hyväillen.  Rutistin suurentuneita rintojani, nännit sormien väliin likistäen. Olin positiivisesti yllättynyt tästäkin lisääntyneestä tuntoherkkyydestä. Pienikin nännin hipaisu sai aikaan mahtavan näpötyksen, rusinaksi rutistuen ja silti kokoa kasvaen. Kuvittelin kuuman suun imemään ja näykkimään nännejäni, pelkkä ajatus lähetti kuin piuhoja pitkin lisääntyvää kuumotusta jalkoväliini. Käpälöin rintojani vielä tovin, puristellen ja kourien, uudesta kiihotuksen tunteesta suuresti nauttien.

 

Ajatukset karkasivat jo jalkoväliin mutta matkalla oli vielä muutama tutkittava kohde. Sormenpäät saivat aikaan kutkuttavan tunteen litteällä vatsallani samalla kun tunnustelin naisellista lantiotani. Jatkoin matkaa alaspäin, pysähtyen hetkeksi sormeilemaan häpykummun karvatupsua. Ei ihan vielä, totesin kiusaten itseäni, haluten vitkutella pääruokalajiin siirtymistä. Hivutin käteni jänteisen lihaksikkaille reisilleni ja värisin nautinnosta hivellessäni nautinnollisen herkkää ihoa sisäreisissä. Suudelma tai pieni näykkäisy siellä olisi tuntunut erityisen ihanalle ja voihkaisin ääneen mielikuvan aiheuttamasta tunteesta.

 

En pystynyt enää pitämään halujani kurissa. Oikean käden sormet ohjautuivat kuin vanhasta muistista levittämään kiihotuksesta turvonneita huulia jotta pääsisin valtoimenaan valuvaan mahlaan paremmin käsiksi. Häpykieli oli jo jäykistynyt ja pyrki esille hupustaan, kerjäten kosketusta. Käytin sormiani lähteessä liukastetta hakien samalla kun vasen käteni siirtyi vetämään suojaavaa ihoa pois klitoriksen päältä. Ensimmäinen herkän pisteen hieraisu sai lantioni puskemaan ylöspäin tahtomattani ja huuliltani karkasi hengästynyt äännähdys. Jatkoin herneen hierontaa pyörittävillä liikkeillä, herkintä huippua kierrellen ja kaarrellen. Välillä sen yli liikkuen, kova kohouma kosketuksen alla mukavasti muljahdellen, samalla kookkaammaksi paisuen ja himoani nostattaen.

 

Tarpeeni purkautua oli jo kovempi kuin normaali haluni pitkittää ensimmäistä orgasmia. Nopeutuvin ylös alas suuntautuvin liikkein klitorista käsitellessäni kiimani kohosi korkeuksiin ja saavutin hekumanhuipun. Selkäni kaareutuessa patjalta ylös huusin ääneen, nautintoani pidättelemättä. Viimeisten nautinnon aaltojen hyökyessä ylitseni hyväilin helmeäni hellästi, vakaana aikomuksena päästä uuteen nousuun ja kiivetä taas aallonharjalle josta ei ole kuin yksi suunta. Aikaisempaa nopeammin tunsin tutun poltteen sisälläni, sormieni työskennellessä kiivaasti. Alle minuutissa kouristelin taas orgasmin kynsissä, henkeäni haukkoen ja sydän kiivaasti takoen. Hengitystä tasatessani, lievästi rasittuneita sormiani venytellessäni, mieleeni nousi muisto toisenlaisesta sormeilusta, hunajablondin pikaisesta tyydyttämisestä.

 

Ajatusta nopeammin kuulin tutuksi tulevan plopsahduksen ja tunsin jalkovälissäni kookkaamman mutta edelleen kiihottuneen ja herkän elimen. Alitajuntani oli ottanut taas ohjat välittämättä tietoisen mielen tahdosta. Huokaisin ääneen ennen kuin tajusin tilanteen tarjoavan uusia erilaisia mahdollisuuksia keskeytyneen koskettelutuokion jatkamiseen. En ehtinyt prosessoimaan pervoja ajatuksia pidemmälle kun havahduin tunteeseen että en ollut enää yksin sängyllä. Samalla hetkellä tunsin kuinka joku tarrasi kiinni penikseni varteen. Silmät avatessani näin kauniin blondin kasvot liki omiani, viekas hymy huulillaan.

 

Peili nro 4, Piina.

 

Makasin selälläni, pää oikealle kääntyneenä. Kaunis blondini oli ilmiintynyt yllättäen, alitajuntani kutsumana patjalle viereeni. Tunsin kuuman lämmön huokuvan hänen vartalostaan, karvan etäisyydellä maatessaan, ylävartalo hieman koholla vasempaan käsivarteensa nojaten, oikea käsi edelleen peniksessäni kiinni. Katseeni kohtasi hypnoottisen siniset silmät ja jäin tuijottamaan niitä ihastuneena. Vastasin bimbon hymyyn typertyneesti virnistäen, aivojeni yrittäessä kuumeisesti keksiä jotain viisasta sanottavaa. “No hei,” kerkesin tokaisemaan kun minut keskeytettiin äkkinäisesti, kuumien huulien painautuessa omiani vasten. En pannut pahakseni tämän kaltaista harhautusta. Vastasin suudelmaan kiihkeästi, mansikanmakuisia huulia himoiten. Halusin itseäni hitusen lyhyemmän blondin parempaan asentoon. Huulemme erkanivat vastentahtoisesti hetkeksi ja pakaroista puristaen suostuttelin häntä siirtymään. Jalkamme kietoutuivat yhteen kun blondi lopulta makasi puoliksi päälläni. Suuret, painavat rinnat hieraisivat nännejäni vasten nautinnollisesti, aiheuttaen välittömän näpötyksen ja seksuaalisten signaalien säkenöivän sinkoilun pitkin poikin kehoani.

 

Kasvavan kiihkon vallassa suutelin blondia voimallisesti, alahuulta välillä näykkäisten, välillä imaisten, kielellä huulia tunnustellen. Huulemme erosivat hetkeksi, heti yhtyäkseen taas toiseen ja kolmanteen syvään suudelmaan. Blondin raottaessa suutaan livautin kieleni sisään tutkimaan ja maistelemaan paikkoja, löytääkseni toisen liukkaan, lihaisan elimen omaani vastaan painimassa, kiertelemässä ja kisailemassa. Irrottauduin suudelmasta hengityksen kulkiessa raskaana. Ihailin täyteläisiä punaisia huulia tovin ajan, hengitystä ja sydämenlyöntejä tasatessani, vain palatakseni palavan suudelman pariin. Samalla blondi tiukensi omistuksenhaluista otettaan peniksestäni ja nykäisi kättään ylös alas. Säpsähdin lantioni puskiessa ylöspäin, yllättävän liikkeen aiheuttamasta erittäin miellyttävästä tuntemuksesta ja melkein puraisin blondia huulesta. “Olkoot tämä pieni takaisinmaksu aikaisemmasta” hän totesi minulle ilkikurisesti hymyillen.

 

Sen enempää aikomuksiaan tai tekojaan selittämättä hän irrotti otteensa jalkovälistäni ja huuliltani karkasi pieni pettynyt äännähdys. Ennen kuin ehdin reagoimaan tilanteeseen, tai pyytämään blondia jatkamaan käsitöitä, toisenlainen kiihottava tuntemus sai minut unohtamaan ajatukseni. Hellät kädet hyväilivät rintojani leipoen, painellen, tunnustellen ja näpöttäviä nännejäni lisää kovettaen. Juuri kun olin pyytämässä toisenlaista kosketusta ja huomiota, blondin pää laskeutui rinnoilleni. Tunsin kuuman suun suukottelevan nännejäni vuorotellen, kuin osaamatta päättää kummalle kohdistaisi erityisen huomionsa. Aikansa kiusoiteltuaan ja arvottuaan, blondi päätti pitäytyä ensin oikealla puolella, suloisen suun supistuessa nännin ympärille. Kielen kärjellä terävästi lipoen, ihanasti imien ja lopulta kiihottavasti nännejä näykkien blondi sai minut voihkimaan ääneen. Työnsä tuloksiin tyytyväisen näköisenä, huuliaan nuolaisten blondi suuteli minua uudelleen, kuin vaimentaakseen intohimoni äännähdykset.

 

Huohotin raskaasti blondin suuta vasten, himosta ja halusta hullaantuneena ja tunsin kuinka turvonnut terskani tihkui nesteitään, vaatien huomiota, valmiina koitokseen. Ajatukseni arvaten tuttu käsi vaelsi hitaasti vartalollani, valmiiksi kovettunutta herkkää nänniä mennessään nipistäen, lantiota kutittelevasti hipaisten, ihanalta ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen jalkoväliini päätyen. Lämpimät sormet kiertyivät kovan varteni ympärille, pari kertaa hitaasti runkaten ja lisää touhutippoja esille puristellen, hekumaani houkutellen. Käsi kouristui kupiksi ja levitti liukasteita pyörittelevällä liikkeellä, herkkää nuppia kiillottaen, välillä vartta voidellen, kiihottavia paikkoja puristellen ja hieroen. Kiimaisena ajattelin että en kestäisi tässä käsittelyssä kovin pitkään ja miltei saman tien tunsin ensimmäisen varoittavan sykähdyksen miehekkäässä elimessäni. Samalla hetkellä blondi puristi lujaa peniksen varresta, pysäyttäen alkavan tulivuorenpurkauksen. Tukahtuneesti huusin blondin suuta vasten kun orgasmin hyökyaallot pyyhkivät ylitseni ja maistoin sateenkaaren värit kielelläni. Hengitin syvään ja yritin tasata sykettäni, samalla kummastellen edelleen kovana sojottavaa seitsemän tuumaista seisokkiani.

 

Kiimani ei ollut kadonnut eikä panetus poistunut, päinvastoin. Halusin panna seksisapelini blondin tuppeen ja lennättää lastit syvälle vastustamattomaan vakoon. Kuuma blondini oli ilmeisesti kiusoittelevalla tuulella ja päättänyt pitää minua pitkään piinassa ja kiimassa ennen panemista ja purkautumista. Tätä peliä voisin pelata minäkin, mietin mielessäni samalla kierosti virnistäen. Suutelin blondia hellästi samalla kun otin hänen kätensä käteeni, pois herkältä kovalta kyrvältäni. Yhdellä sujuvalla liikkeellä pyöräytin naisen pois päältäni ja painoin hänet selälleen patjalla, vartaloni painolla paikoillaan pitäen, ranteet ristiin lukiten pään yläpuolelle. Antamatta blondille yhtään enempää aikaa ajatella suuni syöksyi uhkeiden rintojen kimppuun, imien, nuollen ja näykkien, närkästyneen vastalauseen muuntuessa kiimaiseksi voihkinnaksi. Vasemmalla kädellä edelleen kevyesti ranteista kiinni pitäen, suuni suukotellessa ja kiusatessa nännejä, oikea käteni siirtyi toisille huulille.

 

Vaikka blondi oli aina kostea ja koitokseen valmis, oli lähteen märkyys jo nyt aivan omaa luokkaansa. Levitin seksuaalisesta halukkuudesta turvonneita ja jo hieman avautuneita huulia lisää. Pyöräytin etu- ja keskisormeani kostean aukon suulla liukastetta hakien ja luistelin ylöspäin nuppia etsimään ja kiillottamaan. Blondin huohottava vaikerrus kertoi nopeasti että olin juuri oikeassa kohdassa, klitorista kiusaamassa ja kovettamassa, kiimaa kasvattamassa. Halusin antaa naiselle sellaisen orgasmin että liian lyhyen aktin muisto haalistuisi voimakkaamman tunteen alle. Tovi tiivistä sormityöskentelyä ja blondi jäykistyi otteessani, kehon täristessä hallitsemattomasti, huutaen ääneen orgasmin intensiivisyydestä. Hetken levähdettyään, kyltymättömänä ja edelleen panoa vailla blondi kiemurteli allani. “Anna mulle niin että voihkin ja tykkään,” bimbo aneli.

 

“Näinköhän annan,” totesin ilkikurisesti hymyillen samalla kun työnsin sormeni blondin märkään aukkoon. En tiennyt kumpiko meistä oli kiimaisempi mutta tällä kertaa minä hallitsisin himoni paremmin.

 

Peili nro 5, Pano.

 

Jatkoin blondin sormeilua, kutsuvaa tule tänne liikettä sormilla tehden, kirnuten ja pumpaten ahnaassa onkalossa, peukalolla klitorista kiihottaen, hangaten ja hieroen. Bimbo vaikersi kiimaisesti allani ja kerjäsi kovaa kyrpääni sisäänsä, kunnon panoa kaivaten ja siemeniäni himoiten. Pyyntö kaikui kuuroille korville jatkaessani kiimakohouman kiusaamista ja käsittelyä kunnes nainen kouristeli taas orgasmin kynsissä, käheästi huutaen. Samaan aikaan pitkään pystyssä pysynyt penikseni muistutti minua omasta purkautumisen tarpeesta. Aikaisempi orgasmini oli ollut kuivaa sorttia eikä kivenkova erektioni ollut laskenut sen jälkeen. Kaipa kaksi orgasmia ennen panoa olisi riittävästi tälle munannälkäiselle bimbolle, mietin sormiani venytellen. Olin huomannut tiukan kolon puristelevan sormiani ja halusin kokea saman ihanan tunteen kiivaasti sykkivässä erektiossani. Makasin edelleen puoliksi blondin päällä, sormet karvakummulla leväten.

 

Lihakseni värähtelivät pohtiessani parasta penetraatiokulmaa, kehoni valmistautuessa vaihtamaan asentoa. Kuin aikeeni arvaten bimbo vääntelehti allani parempaa asentoa hakien, jalkojaan kutsuvasti levittäen. Silmäripsiään viekoittelevasti räpytellen ja anovasti minua katsoen, jotain kovaa ja pitkää sisäänsä kaivaten blondi kerjäsi penetraatiota ja panoa. Peilasin samaa himoa kasvoillani, ilmeeni paljastaessa kuinka paljon halusin ja himoitsin kaunista blondia. Hillitse himosi, hallitse halusi, kaluni oli kahlitsematon! Nopeasti nousin blondin päälle, märkää lähdettä tuntosarvella etsien. Kuin nuori, kiimainen ori töykkäilin ja pöykkäilin kokemattomana, liukkaan kolon likellä liikuskellen. Lantiotani liikuttaen tein pientä herkullisen hyvältä tuntuvaa pystysuoraa hierovaa liikettä, nesteitämme koko pituuteeni levitellen ja blondin herkkää pistettä kiusaten. Malttamattomana blondi nappasi varrestani kiinni ja yritti pakottaa seisokkini sisäänsä. “Soo soo, sormet pois tieltä” sanoin blondille samalla kun irrotin hänen otteensa ja hymyilin riettaasti. Jo riitti himokkaan bimbon (ja itseni) piinassa pitäminen, totesin mielessäni.

 

Asetin itseni tiukalle aukolle, terskalla kosteutta mitaten ja tutkien. Yhdellä rajulla työnnöllä koko seitsemän tuumainen kyrpäni oli syvällä bimbon pillussa, hekumallisen kuumassa puristuksessa. Blondi haukkoi henkeään ja voihkaisi lujaa yllättävästä täyttävästä tunteesta, uudenlaisen kiiman ja himon välkehtiessä katseessaan. Lanteideni pienellä liikkeellä peräännyin puoleenväliin bimbon tiukkaa onkaloa, vain rynnistääkseni heti takaisin. Häviävän hetken ajan havainnoin että hakkaisin terskallani kohdunsuun mustelmille jos en olisi varovaisempi. Ajatus katosi nopeasti toisen alle, kaiken muun hukuttavaan kiihottavaan tuntemukseen terskassa ja varressa, syöksyessäni yhä uudelleen syvyyksiin. Blondi yritti kovasti panna vastaan allani, vastata työntöihini omillaan lanteillaan, kiimaisesti voihkien ja eläimellisestä aktista ilmiselvästi suunnattomasti nauttien.

 

Yhden epätahtisen lanteiden kohtaamisen seurauksena melkein menetin tasapainoni bimbon päällä. Korjasin asentoani ja hieraisin epähuomiossa naisen häpykumpua, aiheuttaen lisää liikehdintää ja ääntelyä allani. Ajatukseni selkiintyivät hieman kiihkon ja panon huumaavasta tunteesta. Pyörittelin lanteitani pannessani blondia, päättäen antaa hänelle vielä yhden orgasmin ennen oman lastini purkua. Kestokykyni oli huomattavasti pidempi ja parempi kuin ensimmäisessä hätäisessä aktissa. Pitkään en kerennyt pitkiä syviä työntöjä tekemään kun tunsin bimbon jännittyvän allani, lantionsa noustessa omaani vasten, hekumanhuippuaan ulvoen. Samaan aikaan tunsin kovassa kyrvässäni kouristelevaa, lypsävää imua joka sai minut hulluksi himosta ja menetin viimeisetkin itsehillinnän rippeet. Kuin raivopäinen sonni panin ja pumppasin blondia kiiman kourissa. Parin minuutin päästä purkauduin karjahdellen, siemenet syvälle pilluun kylväen. Terskani vielä sykkiessä blondin onkalossa, rojahdin hänen päälleen kaikkeni antaneena.

 

Tunsin jotain nousevan rintojani vasten, kuin täyttyvä ilmapallo tai pumpattava ilmapatja. Nousin sen verran käsieni varaan että näin kuinka bimbon rinnat kasvoivat noin kolmanneksen kuppikokoa silmieni edessä. Silmäni suurenivat hämmästyksestä, luullen näkeväni näkyjä, fyysisen rasituksen jälkeen, veren ollessa vielä pakkautuneena elimeeni. Katsoin naista kysyvä ilme kasvoillani ja hän vain hymyili minulle viekkaasti.

 

Peili nro 6, Pumppaus.

 

Makasin voipuneena bimbon päällä, suurentuneita rintoja tuijottaen. Kovana näpöttävät nännit olivat kosteat ja näytti kuin niistä olisi valunut vaaleaa nestettä. Muistelin lukeneeni jotain prolaktiinin erityksestä fyysisessä rasituksessa. Tämä saattaisi osaltaan selittää rintojen kasvun mutta eivät ne ikinä näin äkillisesti minkään hormonin vaikutuksesta suurentuneet. Suuret mutta terhakkaat rinnat vaaleanpunaisine nänneineen kertoivat minulle ettei blondi selvästikään ollut synnyttänyt saatikka imettänyt. Kohautin olkapäitäni jaksamatta vaivata ajatuksiani aiheella enempää. Muhkeat, maukkaat rinnat ja suunmukaisiksi aikaisemmin toteamani nännit edessäni vaativat nyt keskittymiskykyni. Puristin toista nänniä sormieni välissä ja sieltä herui lisää valkoista nestettä. Kädellä rintaa kohottaen hamusin huulillani nänniä ja lipaisin vuotavaa näpötystä kevyesti kielenkärjelläni. “Ah,” blondi äännähti hengästyneesti suuni siirtyessä ahneena imemään nänniä kovemmin, voimakkaammin huulilla puristaen, maitoa maistellen. Tyhjennettyäni oikean rinnan makeasta nesteestä suutelin blondia pikaisesti, antaakseni hänellekin maistiaiset rintamaidosta. Suutelin vasenta rintaa, nänniä nopeasti näykkäisten ja testasin olisiko sen sisältämä maito yhtä maukasta.

 

Olin edelleen kovana blondin sisällä, lantioni liikkuessa huomaamattani, pientä sisään ulos liikettä tehden. Kuin kissa puristelin, kourin ja painelin blondin rintoja maitoa maiskutellessani ja olisin voinut vannoa että kuulin jostain kehräävää ääntä. Maidon ehdyttyä myös vasemmassa rinnassa nostin päätäni ja kohtasin bimbon himokkaan katseen. “Pumppaa mut täyteen,” hän pyysi pehmeästi, kehräävällä äänellä. Aprikoin mielessäni, kumpiko meistä oli kiimaisempi tällä kertaa? Totesin ettei sillä ollut mitään merkitystä enää, molempien halutessa toisiamme yhä uudelleen. Suutelimme himokkaasti lanteidemme alkaessa liikkua toisiaan vasten, hieroen, pumpaten ja melkoisen litinän ja läiskeen höystämänä. Nesteemme kirnusivat ja vaahtosivat välissämme ehkä turhankin liukkaina, liki kaiken kiihottavan kitkan poistaen. Halusin bimbon vähän tiukempaan asentoon ja nostin hänen jalkansa hartioilleni, hetken kädellä hapuiltuani löysin ja työnsin tyynyn persikkaisen peppunsa alle kohottamaan kolon kovempaan kulmaan. Uuden asennon puristavassa otteessa, himon ja kiiman siivittämänä painoin menemään ja pumppasin blondia heikkopäisenä. “Aaah-aaah-aaah,” kuului altani kovenevalla volyymillä kun lisäsin vauhtia ja työntöjen syvyyttä.

 

Ähkäisin äänekkäästi bimbon pillun kiristyessä äkkiarvaamatta kyrpäni ympärillä. Aalloittain puristava, imevä tunne sai lastini liikkeelle ja syöksin siemeneni blondin vastaanottavaan ahnaaseen vakoon. Käsin koskematta tai muutoin auttamatta blondi oli saavuttanut orgasminsa aallon harjan ja lypsi minua kuin vastapalveluksena omasta tyhjennyksestään. Lysähdin kasaan ja yrittäessäni irrottautua märän onkalon puristuksesta, blondi sanoi minulle terävästi “ei!” ja silmänräpäyksessä siirsi ja lukitsi jalkansa ympärilleni. Eikö tälle kiimaiselle bimbolle riittänyt mikään, pohdiskelin samalla kun väsyneesti kampesin itseni ja kiinni takertuneen naisen alas patjalle. Oikealla kyljelläni maaten, ympärilleni kietoutunut jalka patjaan osittain upoten havaitsin rintojen kasvavan taas kolmanneksen kuppikokoa. Näky oli kyllä kovin kiihottava mutta en ollut varma jaksaisinko panna blondia enää, ilman kehoni vaatimaa pidempää lepotuokiota.

 

Idea virisi mielessäni. “Tule päälle?” ehdotin takiaiselleni. Himokas hymy ja halun välkähdys naisen kauniilla kasvonpiirteillä oli sanaton selvä myöntyvä vastaus. Varovaisesti hivuttauduin kyljeltäni selälleni makaamaan, blondin myötäillessä liikkeitäni, kovaa kyrpää edelleen omistavasti pillussaan pitäen. Nautin uudenlaisesta näkymästä, suurten rintojen ollessa juuri sopivasti katseeni ja käsieni saatavilla koko painovoimaa uhmaavassa uhkeudessaan. Käteni kohosivat hyväilemään mahtavia meloneja samalla kun bimbo aloitti ratsastuksen päälläni. Nautin kiihottavasta hankauksesta peniksessäni, kerrankin en joutunut itse tekemään mitään tuntemuksen eteen. Pian pakottavat himoni ja tarpeeni heräsivät uudelleen ja tartuin blondia tiukasti lanteista kiinni. Kuin rodeossa ratsastaen blondi keikkui ja heilui päälläni, puskiessani lanteillani rajusti ylöspäin. Tällä kertaa en jäänyt odottamaan bimbon hekumanhuippua. Parin minuutin rivakan ratsastuksen jälkeen annoin padon murtua ja päästelin menemään, pumpaten siemeneni raivokkaasti bimbon sisuksiin.

 

Blondin ilme tapahtuneen tajutessaan ei ollut pettynyt vaan mietteliäs. Nainen avasi suunsa kuin sanoakseen jotain, melko varmasti uusintakierrosta haluten. “Alas, taakse, poistu!” sanoin nopeasti välittämättä että keskeytin toisen, mutta en pystynyt enää edes ajattelemaan aktia. Penikseni plopsahtaessa pois jalkoväleistämme, sekoittuneet nesteet ja lastit läjähtivät väliimme. Olimme molemmat perusteellisen pesun tarpeessa ja minä tarvitsin lepoa. Samalla hetkellä naisen rinnat kasvoivat taas kolmanneksen kuppikokoa.

 

JATKUU

4 kommenttia viestissä: “Peilisalin kronikat 0-6”

 1. monyya says:

  Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин [b]pokras7777[/b]Раскрутка сайта под ключ
  .Так же собираем базы Обратесь всегда будем рабы вам помочь

 2. Alistuvaorja@gmail.com says:

  Ihan kiva tarina jatkoa innolla odottaen

 3. Aarikko says:

  ei napannu.. voisit , tehdä enemmän jyystöä sisältävää materiaalia

  • Lupiinitar says:

   Tätä tarinaa on tulossa vielä paljon, kirjoitan tällä hetkellä numeroa 23. Toivottavasti tulevissa julkaistavissa osissa on mieluisaa jyystöä. 🙂

Kommentoi

top