search
top

Hän utelee pt.2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (107 votes, average: 2.90 out of 5)
Loading...

(Jatkoa novelliin: Hän utelee 12.1.2021)

 

Häpeän tunne sen kuin vain kasvoi. Niinan virne ei auttanut asiaa yhtään, mutta hän ei selkeästi pystynyt piilottamaan sitä, yrityksestään huolimatta. En ollut täysin varma mikä minua hävetti. Ehkä pelkäsin, että Niina jotenkin pystyisi maagisesti lukemaan ajatukseni rivi riviltä. Tai ehkä minua hävetti se, että tajusin nyt oikeasti, kuinka paljon ajattelen Niinaa. Ajatus laitoksen ohjaajasta minään muuna kuin laitoksen ohjaajana on väärin, vai mitä?

Tuntui, että automatka kului hitaasti. Kumpikin meistä oli täysin hiljaa pitkän aikaa, kunnes puhelin soi. Niina vastasi puhelimeen, arvelin että puhelu on tullut toiselta ohjaajalta, joka oli töissä. Niina lähinnä vain kelpuutti kaiken mitä langan toisessa päässä olevalla oli asianaan. Hän lopetti puhelun ja kääntyi katsomaan minua. Hänen ilmeensä vaihtui siitä virneestä, joka ennen puhelua oli hänen kasvoilleen langennut, perushymyyn. Niina näytti tyytyväiseltä.

-Talolla on kaikki kondiksessa, jos haluat, niin voidaan käydä vielä jossain.

Emmin hetken, en tiennyt mitä reissusta enää tulisi. Olin käynyt niin monta tunnetilaa taas läpi lyhyen ajan sisään ja minusta alkoi tuntumaan, että haluaisin vain olla rauhassa ja katsoa pornoa, se helpottaisi. Toisaalta taas…

-Joo mennään vaan johonki, vastasin. Ajatuksissani alkoi taas tapahtua. Miljoona asiaa täytti pääni ja tuntui etten saa mistään kiinni. Aloin miettimään kaikkea ja kaikkia, varsinkin Niinaa ja tätä päivää. Kammoksuin ajatusta, jos hän onkin huomannut. Mitä jos on? Mitä sitten tapahtuu? Päässäni myllersi. Vailla varoitusta hänen kätensä laskeutui omalleni. Käsi oli aika lailla samankokoinen kuin minulla, hieman karhea. Ehkä koska Niina tekee paljon asioita ulkona ja käsillään. En ole koskaan tajunnut, että hänen kätensä on niin karhea, sikäli olen koskenut sitä vain joskus hetken ajan. Nyt se kuitenkin pysyi omani päällä aikansa. Kumpikaan meistä ei sanonut mitään, kuulin vain, kun auton renkaat kulkivat maantiellä, ja tunsin kun Niinan sormet hieman liikkuivat. Hän ei ollut ottamassa kättään kuitenkaan pois.

-Mitä jos mennään käymään meillä? Voidaan käydä rapsuttelemassa koiria ja vaikka istuskella vaan hetki, hän kysyi ja jäi odottamaan jopa hieman malttamattoman oloisena vastaustani.

-Joo miks ei, vastailin vaikka jostain syystä minusta tuntui, että hän ei tarkoittanut sanojaan. Aloin miettimään hänen kysymäänsä. Olen aiemminkin käynyt pikaisesti Niinan luona, tai ainakin pihapiirissä. Silloin Niina on vain hakenut jotain, kun on unohtanut. Yleensä olemme olleet jostain syystä siellä päin missä hän asuu. Nyt lähdimme kaupungin toiselta puolelta sinne asti.

Matka kesti noin puolituntia. Niina nosti kätensä aika nopeasti, silloin kun hän kysyi, jos tultaisi tänne hänen luo. Toivoin kuitenkin, että jossain vaiheessa hän koskettaisi minua uudestaan. Kosketus tuntui hyvältä, turvalliselta ja se toimi ikään kuin sanattomana kielenä siinä, että minä voisin rentoutua. En tuntenut enää jännitystä, nousin vain autosta ja odotin, että Niina tulisi.

Niina alkoi kävellä punalautaisen omakotitalon ulko-ovea kohti, haistoin kuuset, ne saartoivat talon lähipihapiirin. Seurasin Niinaa aina sisälle asti, riisuin kenkäni. Vaalea puulattia tuntui viileältä jalkojen alla. Yhtäkkiä tajusin, että talossa tuoksui tutulta. Siellä tuoksui siltä, miltä Niina tuoksuu. Tuoksu oli pehmeä, jopa hieman makea. Täytin keuhkoni täyteen hyväntuoksuista ilmaa ja jatkoin matkaa Niinan perässä olohuoneeseen. Istuin mustalle sohvalle.

-Haluatko sä jotain juomista, hän kysyi vilkuillen keittiön baaritiskin takaa.

-Riippuu mitä siel on, naurahdin hieman. Lopulta päädyimme molemmat juomaan mehua, kuulemma se oli Niinan kaverin tekemää ja ”Super terveellistä” niin kuin Niina siitä luonnehti. Juodessamme ajauduimme puhumaan vähän kaikenlaista. Lähinnä niistä perusasioista, joita yleensäkin: mitä mulle kuuluu, miten koulussa on mennyt, miten kaverisuhteet. Kaikkea sitä, josta puhuttiin joka päivä jonkun kanssa laitoksella. Jossain vaiheessa, kun sanoja oli vain pulpunnut molempien suusta, ne alkoivat mennä sekaisin.

-Oot sä ottanut keltään? hän kysyi. En pystynyt olla hajoamatta kysymykselle, ajatukseni alkoi kääntää kaiken kaksimieliseksi.

-Niin että mitä että, en oo kyllä ottanut keltään, tuumailin virnistellen. Tiesin, että koko asia oli tyhmä, mutta se nauratti silti. Niina vain katsoi minua kieroon ja peitteli kasvojaan toisella kädellä. Naurunaiheita syntyi lisää, milloin mistäkin.

Niina lähti viemään tyhjiä lasejamme pois. Tullessaan takaisin hän kompastui matonreunaan, joka komeili sohvan edessä. Hän otti polvestani tukea, jotta ei kaatunut naama edellä lattiaan. Tunsin taas hänen kätensä. Se koski suoraan ihoani, sain kylmiä väreitä. Toivoin jälleen, ettei hän panisi näitä asioita merkille. Hän nousi nauraen ylös ja hieman varautuvan huterasti istui viereeni. Minä tunsin hänen reitensä osuvan hieman omaani. Painauduin hieman häneen päin vahvistaakseni sitä pehmeää tunnetta, joka kosketuksesta tuli. Niina katsoi minua, en ollut ikinä nähnyt sellaista katsetta hänellä. Hänen silmänsä olivat uteliaat ja kysyvät. Ne loistivat sinisenä ja uppouduin niihin niin kuin aiemmin hänen huuliinsa, kun olimme satamassa.

Mahassani mylläsi taas, Niina alkoi tulla lähemmäksi minua. Hänen huulensa oli muutaman sentin päässä kasvoistani, tunsin hänen hiuksensa hartioillani. Ne olivat pehmeät ja ne tuoksuivat juuri pestyiltä. Niina suuteli minua ja vastasin hänen suudelmaansa. Tunsin, että kostuin kun Niinan kädet hoipertelivat minun reisilläni. Hän hieroi käsiään reisiäni vasten, niin että hänen peukalonsa menivät joka kerta läheltä pilluani, kun kädet liikkuivat ylös ja alas. Laitoin käteni jokseenkin kömpelösti Niinan kaulalle, mutta muuten olin hyvin jähmettynyt. Nautin tilanteesta.

Niina lopetti ja katsoi minua kysyvästi. Näin että häntä hävetti. Hän oli alkamassa liikkua kauemmas minusta: ”älä, kiltti” hihkaisin.  Tarrasin häntä kädestä eikä hän torjunut sitä. Hän piti katseensa minussa ja siinä samassa Niinan olemus muuttui täysin. Hän kehotti: ”Ota sun toppi pois”. Sanoessaan tämän hän oli varma. Tunsin taas kylmiä väreitä kehossani.  Nostin topin pois. Niinan katse harhaili minun vatsassani ja rinnoissani. Hän katseli innoissaan mustia pitsiliivejäni, olin tosin varma, että hän innostuisi vielä enemmän, kun ottaisin ne pois. Aloin ottamaan, mutta Niina pysäytti minut käsillään. Hän kaatoi minut sohvalle makaamaan ja tuli päälleni. Tunsin, kuinka hänen farkkunsa kangas kosketti minun paljaita reisiäni, hän hapuilikin hieman myös shortsieni alla olevaa aluetta. Hän tarrasi lantiostani kiinni ja kumartui viemään huuliaan ympäri kehoani. Hän suuteli ja hiveli vatsaani, siirtyen kylkiin ja rintarankaan, sitten hän pussaili tissiäni. Toisella kädellään hän otti minun käsistäni kiinni. Asetteli ne niin, etten voinut liikuttaa niitä.

Yritin hieman nostaa itseäni ja minulle tuli niin voimakkaat vilun väreet, että liikahdin enemmänkin. Niina katsoi minua ensin hetken aikaa lopettaen kaiken mitä teki. Hän varmisti, että minulla on kaikki hyvin. Kerroin että on ja kerroin että minusta tuntuu hyvältä. Hän nosti minut ylös ja alkoi hapuilla selkääni ja liivieni hakasia. Mustat liivit olivat nopeasti tippuneet väliimme ja tissini laskivat hieman tuen lähtiessä. Niina syöksyi nännejäni kohti ja alkoi imeä niitä. Minä aloin koskettamaan hänen pehmeitä tummia hiuksiaan. Laitoin käteni hänen paitansa alle selkäpuolelta ja vedin kynsilläni raapien ihoa ylös asti. Niina puuhkaisi, hän lopetti nännieni imemisen ja nuolemisen. Kaatoi minut jälleen sohvalle makaamaan. Hetkeksi hän jälleen pysähtyi, mutta minä käytin tilaisuuden hyväkseni, aloin avaamaan omaa nappiani shortseista.

-Säkin voisit heittää paidan pois, sanelin. Niina hymähti ja toimi kehotuksestani. Hän otti samalla myös urheiluliivinsä pois. Alta paljastui käteen menevät rinnat, jotka heilahtivat, kun Niina liikkui. Rinnat olivat terhakat vaikkakin isot. Nännit olivat kovettuneet. Hetken aikaa vielä pussailimme ja tutustuimme toistemme ihoon. Niinan iho tuntui hyvältä. Tunsin taas, kuinka euforia valtasi minut.

 

Olimme siirtyneet makuuhuoneeseen, kumpikaan meistä ei pystynyt enää irrottautumaan toisistamme ja tulimmekin sinne horjahtelevin askelin. Makuuhuoneessa tuoksui vahvasti myös Axelta. Hetken ajan olin mustasukkainen siitä, että Niina jakoi petinsä miehensä kanssa. Ajatus kuitenkin pyyhkiytyi pois, kun Niina laski shortsini alas. Minulla oli enää jalassa stringit, koin että on aika myös vähentää Niinan vaatetusta ja aloin vetämään hänen farkkujaan alaspäin. Farkut lähtivät, ja minä olin polvistuneena Niinan edessä. Hänen stringinsä ei peittänyt kaikkea. Näin hänen pillunsa, ja kiihotuin paljon. Tunsin, kuinka alushousuni kostui.

Tartuin Niinan stringeihin, ja hän avusti niiden pois otossa, yritin nousta, mutta hän ei antanut. Itseasiassa hän painoi pääni hänen pilluunsa odottaen, että alan nuolemaan sitä. Minä aloin. Häpyhuulet peittivät aika paljon Niinan klitorista, mutta pääsin kuitenkin nuolemaan häntä. Niina alkoi hengittämään alta aikayksikön raskaammin ja minä tunsin, kuinka hän kostui naamalleni. Nousin ylös osittain Niinan pakottamana. Hän kaatoi minut sängylle.

Niina teki kaiken niin varmoin ottein. Hän veti minun stringini pois ja hänen silmänsä alkoivat loistaa, kun hän huomasi, että ne olivat märät. Ei kestänyt kauaa, kun tunsin kielen klitoriksellani. Nyt se kaikki tapahtui enkä voinut ajatella selkeästi. Hän työsti minua hetken ajan ja tunnusteli käsillään samalla tissejäni. Nännini olivat kovat.

Hikoilin, kun yritin pidättää orgasmia. Niina huomasi, että olen jännittynyt ja alkoi kiusaamalla nuolemaan vaan kovemmin ja nopeammin. Hän nosti päänsä ylös ja katsoi minua silmiin, kun alkoi hieromaan klitoristani sormillaan. Tulin. Niina hengitti raskaasti ja pyyhki kostealta otsaltaan hiuksia pois. Sitten hän tunnusteli sormellaan minun pilluani ja otti sen pois, laittoi suuhunsa maistaakseen kunnolla miltä maistun.

Hän kapusi ylemmäs ja istui naamalleni, otin vaistonvaraisesti kiinni hänen pepustaan. Se tuntui pehmeältä ja se hyllyi, kun Niina liikutti itseään suutani vasten. Maistoin hänet ja aloin leikitellä kielelläni enemmän ja enemmän. Hän tuli nopeasti, kai hän oli jo ollut niin kiihottunut. Niina siirtyi makaamaan viereeni, nosti meille hieman päiväpeittoa suojaksi. Hän otti taas lanteistani kiinni ja virnisti. En voinut olla katsomatta hänen sinisiä silmiään. Hetken me olimme, kunnes koskettaminen ei enää riittänyt Niinalle.

Hän tunkeutui minuun. Tunsin, kuinka kaksi sormea oli sisälläni. Hän ei ollut hellä, mutta hän kysyi katseellaan koko ajan kysymyksiä. Siinä maatessani katselin Niinaa mutten juuri ajatellut kummoisia. Hän sormetti minua ja minä hivuttauduin ihan kiinni häneen. Vaikka olikin kesä ja lämmin, tunsin silti vilunväreitä, siitä miten hyvältä Niinan sormet tuntuivat sisälläni. Ne liikkuivat edestakaisin. Niina käänsi vielä itseään parempaan asentoon ja alkoi sormettamaan minua vielä lujempaa, hän hengitti raskaasti. Lisäsin toisen käden hieromaan klitoristani. Tulin hetkessä taas hänen sormilleen, kiljahdukseni saatteli tätä. Kunnes hiljennyimme. Niina siirtyi takaisin viereeni ja siinä me makasimme. Hänen kotonaan, alastomana.

5 kommenttia viestissä: “Hän utelee pt.2”

 1. Juikkis says:

  Kiihottavaa luettavaa ja luonnollinen tuntu, lisää kiitos!!

 2. Jussi says:

  Tämä oli sitä mitä odotinkin, villiä ja kiimaista seksiä.

 3. Kaisuw says:

  Tää on kyllä hyvää luettavaa… Hyvät orgasmit saa kun tätä lukiessa 😉 Tuleeko tätä vielä lisää?

  • Bigirle says:

   En ole varma tuleeko tätä sarjaa lisää. Nämä kaksi osaa tulivat hyvinkin nopeasti päästäni, mutten ole yrittänyt keksiä jatkoa vielä.

Kommentoi

top