search
top

Hän utelee

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (70 votes, average: 2.54 out of 5)
Loading...

“Kiihotuin aina kun mietin tätä ohjaajaa, hän oli luonteeltaankin mukava mutta Herran Jumala hänen ulkonäköään! Pitkät sääret, tiimalasivartalo, tummat ja tuuheat hiukset…”

 

Olin 16-vuotias, vietin kesääni jälleen huoneessani. En tiennyt mitä muutakaan tehdä oikeastaan. Yleensä kai minun ikäiseni tytöt ovat kaupungilla tai poikaystävänsä luona. Minulla ei kuitenkaan ole poikaystävää, olen kiinnostunut naisista. En tytöistä vaan naisista.  Olen aina haaveillut että voisin olla yhdessä 30-vuotiaan naisen kanssa, koska ikäiseni ei kiinnostaneet minua.

Niina koputti huoneeni oveen ja kysyi: “Haluaisitko sä ehkä tehdäkin jotain, kun vaan kököttää koko kesää huoneessa, häh?” Niina on minulle hyvinkin tuttu ja turvallinen ohjaaja, ja myönnän jopa että olen hieman hänestä kiinnostunutkin. Kysymystä ei kuitenkaan voi ohittaa vain ajatuksilla: “Ääh en mä tiedä mitä mä tekisin, tässähän tää aika menee sängyssä makoillessakin” sanoin hieman virnistäen. Niina ilmeili takaisin ja laittoi oven kiinni, kun hän käveli rappusissa hän hihkaisi: “Tänne ei jää montaa nuorta tänään, jos haluat niin voidaan tehdä jotain. Käydä vaikka satamassa jätskillä”

Kun ovi oli sulkeutun pyörittelin hetken ajatusta päässäni, olisihan se kiva mennä johonkin ja Niinan seura ei ole ollenkaan huono. Ehkäpä siis voisin harkita ehdotusta. Nyt kuitenkin haluan jatkaa tarinani kirjoittamista ja haaveilemista.

Olen vastikään tajunnut seksuaalisuudestani monta asiaa ja täytyy myöntää että olen kyllä nauttinut siitä hyvin paljon. Aloin kaivamaan jälleen hyviä pornovideoita netistä. Tämä video ei ollut pitkä, mutta se takasi minulle orgasmin: Kolme naista ja kaksi strap-onia, mitä muuta sitä oikeastaan tarvitsee?

Siinä vaiheessa kun yksi naisista nuolee toisen selkää ja työntää samalla strap-onin hänen sisälle, mä tunnen sen kuinka kostun. Käteni hipuu alas ja alan koskettelemaan omaa pilluani, samalla kun videossa takaapäin paneminen kovenee minä työnnän sormen sisään ja alan sormettamaan itseäni kovaa. Yksi sormi ei kuitenkaan riitä ja lisään toisenkin. Videon äänet, kuva ja omat sormeni sisällä takaa sen mitä halusinkin. Saan orgasmin, joka saa minun jalat tärisemään. Ainut mitä toivoa saattaa on, että sisälläni olisi toisen naisen sormet…

 

Myöhemmin muistin Niinan tarjouksen, ajattelin että miksi ei? Voisinhan minä lähteä jäätelölle ja samalla päästä viettämään jonkun muun kanssa aikaa kuin vain yksisteni. Vaihdoin farkkushortsit, perus mustan topin ja mustat pitsiliivit päälleni. Kävelin alakertaan ohjaajien toimistoon. Niina istui koneella ja näpytteli luultavasti jonkun nuoren lomasopimusta. Kysyin: “Onks tarjous vielä voimassa? Ois jeppis lähtee käymään vaikka siellä jätskillä” kohautin hieman hartioitani, vaikka olinkin aina innoissani jos sain viettää Niinan kanssa aikaa en kuitenkaan halunnut näyttää innostustani liikaa. En halunnut antaa hänen ymmärtää. Niina vastasi että pääsisimme lähtemään kymmenen minuutin sisällä ja minä lähdin jo ulos odottelemaan.

Ulkona oli kuuma, varmaan lämpimimpiä kesäpäiviä pitkään aikaan. Niina käveli ulko-ovesta ja avasi auton ovet lukosta. Istahdin etupenkille ja aloin säätämään heti radiota jotta saisin laitettua musiikkia puhelimestani. Niina istui autoon ja lähdimme.

“Miten sulla on menny nyt ylipäätään? Onko ahistukset helpottanut?” Niina kysyi keskittyen tiehen. “No joo ihan ok, jotenkin ollut aika yksinäistä ja sillein. Mut on ahistukset helpottanu toisaalta” vastailin odottaessani jo uutta kysymystä. “Toisaalta?… Noh mitä on mielenpäällä?” Niina uteli. Tiesin mitä mielenpäälläni oli, mutta en välttämättä halunnut keskustella seksistä tai seksuaalisuudesta ohjaajan kanssa. Niina jatkoi: “Tiedäthän sä et sua voi lukea kuin avointa kirjaa välillä? Sun käyttäytyminen, sanavalinnat, huonessa yksinolo.. Ei meidän tarvii puhua niistä tosin jos et halua” hän kohautti olkapäitään ja käänsi rattia. Olimme jo saapuneet satamaan.

Kävimme hakemassa jäätelöt ja istuimme katsomaan sataman menoja. Paljon ihmisiä, eri ikäisiä, paljon melua ja silti katseeni lipui kohti Niinaa. Hänen huulet jäätelön ympärillä olivat täydellisen näköiset. Pehmeät huulet, jotka pystyin tuntemaan omalla ihollani vain katsomalla. Hän ei katsonut minua päin, mutta olin varma että hän tunsi katseeni. Samalla kun katsoin tunsin kuinka mahanpohjassani väänti, tunsin euforiaa.

Vaikka olisin voinut istua sillä penkillä koko päivän tuijottamassa Niinaa, tiesin että se päättyisi. Niin se tekikin. Niina kääntyi minuun päin nousi ylös sanoen, että lähdetään. Hän heitti jäätelöpaperinsa roskiin ja lähti kävelemään autoa kohti. Minä taas en päässyt ajatuksistani pois. Kävelin Niinan perässä ja totta kai katseeni kiinnittyi hänen peppuunsa ja sääriin. Hänellä ei ollut shortseja, mutta tiukat farkut paljastivat minulle tarpeeksi, kiihotuin ja tunsin kuina kostuin. Hänen peppunsa on niin pyöreä, sopusuhtainen ja olisin erittäin onnellinen jos saisin vaan koskea sitä edes vähän. Todellisuus taas herätti minut unelmistani. Olin melkein kompastua rotvalliin.

Autossa kuuntelimme musiikkia, soittolistani pauhasi, enkä juurikaan kiinnittänyt huomiota siihen mitä siellä soi. Olin ajatuksissani, Niinan pitkä sääret, pyöreä peppu ja hoikka mutta muodokas vartalo vei minua. En pystynyt lakata ajattelemasta kuinka hän ottaisi minua takaapäin, pitäisi hiuksistani kiinni ja työntyisi. Haluaisin tuntea tänne ihonsa, lämpönsä ja haistaa hänen tuoksunsa.

Yhtäkiä havahduin, kiusaannuin samantien. Soittolistaltani oli lähtenyt soimaan kappale: “Voisin runkkaa, mut se on tylsää. En saa unta, tuutko käymään? Se voi olla vähän tyhmää, mut vastuuta voin vierittää. Kevyempää se on toisen harteilla ku ite en oo edes parisuhteessa.. Tai olisin varmaan jos sä tajuisit kysyä”. Nämä sanat herättivät minut todellisuuteen kunnolla, koitin vaivihkaa katsoa Niinaa, hän virnuili, yritti tosin piilottaa sitä. Mieleeni palasi kuinka hän sanoi pystyvänsä lukemaan minua kuin avointa kirjaa. Minua hävetti niin paljon.

 

(Seuraava osa tulossa pian)

5 kommenttia viestissä: “Hän utelee”

 1. Jussi says:

  Ajatus oli hyvä ja kiihottava mutta seksiä olisin kaivannut enemmän.Toivottavasti seuraavassa osassa sitä löytyy!

  • Bigirle says:

   Seuraavasta osasta löytyy! Ajattelin tehdä juurikin kaksi osaa, ja toiseen laittaa vain alkuhuumaa ilman seksiä. Tämä ensimmäinen osa tosin on hyvin hutaistu enkä keskittynyt kirjoittamiseen yhtään. Toivottavasti toka osa on jo mieleisempi

 2. Piwu says:

  ei oikee napannu seksiä ois koko juttu tarvinnu (n)

 3. Bigirle says:

  Kuulen mielelläni kommentteja tästä ekasta pätkästä. Kirjoitan parhaillaan uutta ja jos jollain on ajatuksia siihen, kuulen ne mieluusti.

Kommentoi

top