search
top

Rakkautta Heimlich-otteella

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 3.04 out of 5)
Loading...

Tarina on puoliksi totta, puoliksi kirjoittajan fantasiaa. Paikat ja nimet muutettu.

 

Moi Helena! Anni huusi jo kaukaa nähdessään minut rautatieaseman aulassa. Hän ryntäsi halaamaan tiukasti minua, niin että haukoin henkeä. – Hyvä ihminen, älä niin lujaa purista, nauroin. No, kun on niin kiva nähdä pitkästä aikaa, hän sanoi suu mutrussa.

Katselin Annia hymyillen, hän oli aina niin iloinen ja spontaani. Olimme tutustuneet 7 vuotta sitten, kun opiskelimme Tampereen yliopistossa. Anni oli töissä Hesassa ja minä jäin Tampereelle.

Olimme molemmat 26-vuotiaita sinkkuja. Anni oli kaunis brunetti, minä ns. rintava, reitevä ja persevä blondi. Tissini olivat sen verran suuret, että ostin aina telttamaisia puseroita peittääkseni muotoni.

Anni oli parin viime vuoden ajan saanut taottua päähäni, että miehet pitävät muodokkaista naisista. Lopulta hän oli raahannut minut kauppoihin valitakseen vaatteeni. Täytyy myöntää, että näytin paljon paremmalta vähän tiukemmissa vaatteissa.

– Mitä sulle kuuluu miesrintamalle, Anni kysyi, kun ruoan jälkeen istahdimme siidereitten kanssa sohvalle. – Ei paljo mitään, en oo ehtinyt käymään missään, kun on ollut niin paljon töitä, yritin selittää posket punaisina. Oikea syy oli, että olin niin ujo. Viime kerrastakin oli jo aikaa. Jatkoimme juttelua pitkälle yöhön, Anni kertoi hulvattomia juttuja panoreissuistaan.

Päivät kuluivat nopeasti, keskiviikkona Anni ilmoitti halunsa nähdä Tampereen tarjontaa. Hän valitsi minulle vaatteet ja meikkasi vastusteluistani huolimatta. – Katso itseäsi peilistä, Anni komensi. Jos nyt et miestä saa, niin ihme on! Peilistä tuijotti aivan eri näköinen ihminen, kuin olin tottunut.

Ilveksessä oli jo täysi meno päällä, porukkaa oli tupa täynnä. Riehaannuimme tanssimaan, olo oli rento, tätä olin vailla. Lähellämme irrotteli myös miesporukka polttarimeiningeissä. Tunsin yhden miehen tiiviin katseen vartalollani ja himon leiskahdus kävi sisälläni. Mies oli pitkä, vaalea, sinisilmäinen, leveäharteinen. Hitaan musiikin alkaessa soida, hän pyysi minua tanssimaan. Hänen kätensä vaelsivat vartalollani kiihkeästi, vetäen minut lopulta tiiviisti syliinsä. Tämän miehen halusin sänkyyni, nyt ja heti! Mieskin tuntui kiihottuvan tilanteesta, hänen elimensä painui kovana vatsaani vasten.

Se ilo loppui lyhyeen, kun tunsin Annin vetävän minut irti miehestä. – Nyt lähdetään! – Mitä, mitä, änkytin vielä kiihottuneena miehestä. – Joo, joo, häivytään ja lujaa. Mies jäi katsomaan peräämme. En ehtinyt kissaa sanoa, kun olimme jo ulkona ja taksitolpalla. Mikä sulle tuli? – Vittu, tuolla oli yks stalkkeri Hesasta. Mä oon kärsinyt stalkkaamisesta ihan vitun paljon. – Oliko sen pakko olla täällä, pilata mun lomaa, Anni alkoi nyyhkyttää hysteerisesti. Kämpille päästyämme Anni avautui tilanteesta, kertoen miehen olleen täysmulkku. Halasin ystävääni yrittäen rauhoitella häntä.

Reima jäi katsomaan naisen lähtöä. – Perhana, kun en edes ehtinyt pyytää puhelinnumeroa! Siinä oli nainen hänen makuunsa, kurvikas. Hän ei ollut aikoihin kiihottunut niin nopeasti. Naisen rinnat tuntuivat niin helvetin hyvältä häntä vasten. Tuon kanssa olisi ollut mukava peuhata. Saa, nähdä tapaanko häntä enää, hän manasi.

Perjantaina Anni halusi lähteä käymään Ideaparkissa ostoksilla. – Syödään siellä, niin ei tartte sitten kämpillä ruokaa laittaa. Kiertelimme eri kaupoissa ja nälän alkaessa kurnia, ehdotin erästä hyvää pihviravintolaa. En ollut löytänyt päälleni muuta kuin valkoiset farkut ja tiukan paitapuseron. Tilasimme kunnon pihvit lisukkeineen. Istuimme kahden hengen pöydässä, viereiseen pöytään tuli neljä raksamiestä syömään. Anni kumartui puoleeni, kertoen miesten todella hyvännäköisiä. – Noista me löydetään mies sulle, hän alkoi höpöttää. – No niin, rauhoitus nyt, sanoin hiljaa.

Juttelimme niitä näitä, kunnes tilaamamme ruoat tulivat. Viereisestä pöydästä kuului myös puheensorinaa ja aterimien kalahduksia. Nostin varovasti katsettani ja yritin vaivihkaa katsoa miesten pöytään. Näin miehen istumassa vastapäätä minua, saman joka tanssitti minua Ilveksessä! Mies taisi tajuta saman. Käänsin pääni pois hämmentyneenä.

Reima vilkaisi viereiseen pöytään ja huomasi hämmästyneenä naisten olevan samat kuin Ilveksessä! Perhana, mikä tuuri! Nyt kyllä pyydän numeron, ennen kuin hän lähtee!

……….

Yhtäkkiä kuulin Annin kysyvän minulta: ”Vieläkö sä kirjoitat niitä novellejasi? Millä sivustolla niitä julkaistaan? Naapuripöydässä hiljeni, tunsin lehahtavani punaiseksi. Olin hiljaa, jatkoin vain syömistä. Anni jatkoi puhettaan. – Niin, meinaan kun sää oot niin hyvä kirjoittaan panemisesta, vaikka sulla ei oo edes ollut aikoihin panokaveria. Nielaisin juuri pihvinpalaa, kun se juuttui kurkkuuni. Yritin kakoa, haukoin henkeä ja vein käteni kaulalle. Paniikki iski päälle, aloin repiä paitapuseroa päältäni nappien lennellessä ympäriinsä. Viimeinen ajatus oli, että kuolen.

Kuulin Annin hätääntyneen äänen, tuolien jalkojen kirskahduksia ja askeleitten ääniä. Tunsin miehen kääntävän minut sylissään, ottaen tukevan otteen, laittaen omat kätensä omien käsieni alle palleani yläpuolelle ja vetävän voimakkaasti. Pihvinpala lensi kurkustani ja kipu levisi kehossani. Olin kuin märkä rätti miehen jalkojen välissä, tunsin hänen kätensä rinnoissani. – Sattuuko mihinkään, kuulin miehen kysyvän huolestuneena. Sa..sattuu..sopersin menettäessä tajuntani. Jälkeenpäin kuulin Annilta miesten soittaneen ambulanssin. Anni ei ollut pystynyt järkytykseltään ajamaan autoa, vaan minua auttanut mies ajoi auton ensiapuun.

……….

Reima pelästyi nähdessään naisen olevan tukehtumaisillaan, hän pomppasi samantien ylös ja harppoi naisen luo. Onneksi muistissa oli se Heimlich-ote. Sain pihvin palan pois ja pidin häntä rinnoista kiinni, laskien lattialle. Nainen kuitenkin pyörtyi. Työkaverini soittaessa ambulanssin, sovin sen toisen naisen kanssa, että ajan auton sairaalan pihaan.

……….

Reima ajoi vauhdilla ambulanssin perässä ja näki Annin odottavan häntä ensiavussa. Lääkärin tullessa paikalle, kuulimme onneksi kaiken olevan hyvin. -Ei onneksi mitään vakavaa, muutama kylkiluu on lievästi murtunut, pieni shokki päällä, joten hän jää tarkkailuun huomiseen saakka.

Anni alkoi itkeä. – Tää oli mun syytä. Miks mun piti mennä puhuun niistä seksijutuista! Reima yritti rauhoitella Annia ja hänen esittäytyessään, Anni kertoi nimensä ja se mun kaveri on Helena. – Mä oon sen luona viettämässä lomaa.

Lauantai-aamuna sain lähteä kotiin viikon sairasloman kera ja soitin Annille. Hän tuli sinne miehen kanssa, joka esittäytyi Reimaksi. – Mehän tavattiin jo siellä Ilveksessä, hän sanoi silmät tuikkien. Anni kertoi anteeksipyytävästi lähtevänsä jo tänään Hesaan.- Mi…mitä, et sää voi mua jättää, tuiskahdin. – Reimalla on ensi viikko lomaa, se on luvannut auttaa sua.

Anni lähti Hesaan ja minä vieraan miehen kanssa kotiini. Tilanne oli aika kiihottavan omituinen. Reima hössötti koko ajan mun ympärillä. Onneksi. Olin muutaman päivän aika kipeä. Hän nukkui sohvalla ja minä makuuhuoneessa. Kunnes eräänä yönä tunsin peittoani nostettavan ja kuulin Reiman pujahtavan viereeni. – Saanko tulla sun viereen, hän kuiskasi. – Joo.

– Sulla on niin upee vartalo, mä en pysty enää pitään näppejä erossa susta. Tunsin käsien sivelevän vartaloani ja aloin itsekin lämmetä. – Voiksää naida näin lusikassa, hän kysyi. – Ihan hellästi sitten, huohotin. Sormet sukelsivat alapäähäni ja kohta tunsin hänen tunkeutuvan sisääni. – Helvetti, kun sä tunnut hyvältä, hän sanoi näykkien mua niskasta ja puristaen rinnoistani. Lantioni liikkui miehen mukana ja kalu työntyi kiihkeämmässä tahdissa sisääni. – Ai saatana, anteeksi, mutta nyt tuleehhhhh…mies voihki sperman suihkutessa sisääni. – Sä et ehtinyt mukaan, mut mä korjaan tilanteen, hän huohotti korvaani, kääntäen mut varovasti selälleni, samantien alkaen nuolla alapäätäni. – Hemmetti, kun se tuntui hyvältä. Perkele……..läväytin reiteni Reiman korviin kiinni. Ai, kun sattuu….. Lopetanko mää? Ei! Teki vain niin hyvää, että tuntu vähän kylkiluissa! Mies alkoi nauraa. – Älä naurata…..sattuu, minä yritin nauraa mukana. – Sori, suikaten suukon. Sä oot vain niin ihana pakkaus!

Aamulla tutustuimme enemmän toisiimme ja kerroin kirjoittavani seksinovelleja omaksi iloksi ja että joskus laitoin niitä julkaistaviksi joillekin sivustoille. Kirjoittaminen oli lempipuuhaani, kerroin, että siinä sai mielikuvitus leikkiä miten tahtoi. Reima nauroi, kun luin ääneen hänelle, mutta lopussa alkoi kyllä veri kiertää molemmille ja Reimakin alkoi pitää novelleistani.

Kipujen vielä estäessä rajummat leikit, takaapäin oli asento, josta pidimme. Eräänä iltana kävimme erityisen kuumina, vaatteet lensivät vauhdilla päältä. Purimme, näykimme, halailimme toisiamme. Reima hieroi rintojani haltioissaan. Tunsin vapisevani himosta, Reima sai himoni hyrräämään, tavalla jota en toisten kanssa ollut tuntenut. Hän käänsi minut eteensä, sormettaen niin hellästi, että laukesin hetkessä. Uuuuhhhh…..en pystynyt olemaan paikallaan, teki niin hyvää, peppuni pyöri joka suuntaan. Reima piti kiinni pakaroistani ja survaisi itsensä märkään pesääni. Hän tuntui sekoavan ja nussi niin lujalla vauhdilla, että puristin lakanasta kaksin käsin.

Yhtäkkiä hän alkoi hiljentää vauhtiaan, pysähtyen lopulta ja sanoi: – Vittu, täähän on ihan sen levy-yhtiön logo! – Täh! – Joo, siinähän on kuin kaksi persettä ja kyrpä välissä! Naimisesta ei tahtonut tulla enää mitään, kun aloin nauraa aivan hervottomasti. Hän tukki suuni lisäten vauhtiaan ja selän mennessä köyryyn, tiesin hänen laukeavan pian. – Mikä sussa on, kun mää laukeen sun kanssa niin nopeesti, hän sanoi ja puristaen mut hellästi syliinsä.

……….

Muutaman viikon päästä soittelin Annille kuulumisia, kerroin olevani jo parantunut ja töissä. – Ook sää sen Reiman kanssa? – Joo, kyllä mä taidan olla, meillä on synkannut tosi hyvin. Ollaan viihdytty tosi hyvin yhdessä.

Anni on Anni, ellei hän kysyä paukauttaisi jotain tyhmää. – Oottekste jo harrastanu seksiä? – No, tietenkin ollaan, totesin varovasti. Annin tuntien tiesin, että jotain sanottavaa oli tulossa.

– Yyyhhh, takaapäin? – No, joo, silleen myös. – Yhhyyy….Anni alkoi hihittää aivan hervottomasti.

– Niin, aloin jo ärsyyntyä, mitä sulla on mielessä? – Yyyyhhhhhh…..Anni alkoi nauraa aivan hysteerisesti, hän ei saanut nauruaan loppumaan, valitti jo lopuksi…ai, pissat tulee housuihin!

Minä olin jo vähän vihainen. – Mikä sun on? – No, en voi mitään, mutta tulee se tilanne siellä ravintolassa mieleen, kun sää olit sen miehen jalkojen välissä kuin märkä rätti ja se puristeli sua tisseistä! Ihan kuin se olis nussinut sua siinä takaapäin!

Anni ulvoi jo naurusta. – Sori, mutta se on vaan niin piirtynyt mun verkkokalvoille! En voinut muuta kuin nauraa Annin kanssa. – Se oli sun syytä, valitin Annille. – Jos et olis menny kyseleen mitään kirjoittamisesta! – Ajatteles, säähän sait vaan lisämateriaalia kirjoittamiseen, hän totesi nauraen ja miehen kaupan päälle!

Illalla kun Reima tuli luokseni, kerroin Annin nauramisista. Reimalla välähti vinkeästi silmissä.
– Tehdääs pieni jäynä Annille. Hän kertoi, mitä oli suunnitellut. Lähdin heti leikkiin mukaan. Otin puhelimen viereeni sängylle, valiten Annin numeron valmiiksi. Aloitimme lemmenleikkimme ja kun Reima survaisi itsensä sisääni, soitin Annille.

– Haloo. Reima työnteli ja ähkimme molemmat, teki niin hemmetin hyvää. Taas puhelimesta kuului, haloo: – Helena, onko sulla kaikki hyvin? En pystynyt vastaamaan, olin jo laukeamisen partaalla. Kunnes yhtäkkiä Anni arvasi, mitä teemme. – Vittu, naittekste siellä?

Reima huusi, – Joo ja takaapäin! – Saatana teidän kanssa, Anni huusi ja läiskäisi puhelimen kiinni.

Kommentoi

top