search
top

Iso kaluni ja Marjo-Riitta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (134 votes, average: 3.31 out of 5)
Loading...

Tuossa oli kyselyjä, miten tapahtumat menivät Riitan, tarkemmin Marjo-Riitan kanssa, josta mainitsin edellisessä tarinassa.

Olin 22-vuotiaana kotiutunut omasta kaupunkikämpästäni kesäksi takaisin kotiin. Olin tehnyt vuoden jakson paperitehtaalla ja syksyllä saattaisi olla jatkoa edessä. Kesän kiersin nuoruudesta saakka tutuissa töissä isän kanssa lomittajan hommissa maatiloilla.

Rimpeläisen tilalla kävimme tiukan päivän päätteeksi saunomassa talon isäntäväen kanssa. Lomittajat olivat tilallisten parhaita kumppaneita, eivätkä ahkerimmat maanviljelijät olleet lomalla koskaan, vaan tekivät lomittajien kanssa vain joitain vaativampia kausihommia.

Annoin löylyjen hyväillä. Minä olin hämmentyneen tyytyväinen ensimmäisestä poikamiesvuodestani kaupungissa. Hyväpalkkaisen vuorotyön oheen tuli paljon vapaapäiviä, ja urheilun lisäksi vietin vapaa-aikaa neitojen seurassa. Kuten aiemmassa muistelossa kerroin, pääsin jatkuvasti sänkyyn eri tyttöjen kanssa. Kesän alkaessa kuluneen vuoden pillusaldo oli 27 – vilkkaimpina viikkoina nain kolmen eri tytön kanssa. Jos mukaan laskettiin edellisen kesän seitsemän varvia, olin ollut vuoden sisään siis reilusti yli kolmenkymmenen eri naisen kanssa, mikä jälkeenpäin mietittynä kuulostaa todella hurjalta määrältä. Todellisuudentajuni oli jonkin verran hämärtynyt ja luulin jopa, että tuollainen määrä naisia olisi lähellä normaalia.

Sain rotevasta, työn jäntevöittämästä vartalostani ja isosta kullistani jatkuvasti tytöiltä kiittelevää palautetta. Ja vaikka sainkin säilytettyä helposti lähestyttävän, turvallisen miehen maineen, juttu tietysti liikkui jonkin verran, mikä ei kuitenkaan vähentänyt vientiä. Muutamiltakin tytöiltä sain kuulla, että he ystävättärensä vihjeen perusteella osasivat odottaa melkoista kokemusta sängyssä – ja uskomattoman suurta kullia.

Rantasaunan kuistilla kuivattelimme. Olin hiljainen kaveri, mutta sisäisesti korskea kolli, enkä laittanut pahitteeksi, että miehetkin huomasivat vapaana heilahtelevan ison meisselin. Mukavissa mietteissä eri naisista vuoden varrelta patukka oli heräillyt nytkin sen miellyttävän 20 prosenttisesti, ja saatoin tuntea kuinka puoleen reiteen ulottuva, 24-senttinen ja varsin paksu jörssi sai kyllä ihailevan epäuskoisia katseita.

Join mietoa mallasjuomaa kuistilla, kun läheltä saunaa kulkivat myös talon tytär Marjo-Riitta ystävättärensä kanssa. Tytöt pääsivät yllättämään, mutta rehellisesti sanottuna ollut tilanteesta pahoillani. Seisoin mielestäni komeana kuistilla tölkistä siemaillen, ja luontaisesti lihaksikkaiden reisieni välissä komeili siis mukaviin mittoihin paisunut kyrpä. Teeskentelin, etten huomannutkaan tyttöjä, ja hekin hipsuttelivat pois suuntaa vaihtaen. Erotin kyllä Marjo-Riitan punaiset poskipäät, taisipa tyttö ehtiä nähdä jotain mielenkiintoista. Hän selvästi vilkaisi vielä taakseen, näkikö varmasti oikein.

Minä olin tilalla luullut Marjo-Riittaa vanhemmaksi tytöksi, sen verran mukavasti oli vartalo naisellistunut ja kookkaat rinnat kyllä kiinnittivät huomiota. Hiukset olivat vaaleat, mukavan pitkät niinkuin maatalon tytöillä silloin usein oli.

Kun sitten kyselin tytön perään vaivihkaa, olin yllättynyt kun kuulin hänen olevan täyttämässä 16 vuotta syksyllä. Olin tietysti jo ehtinyt hänestä hieman haavellakin, mutta toisaalta olin jo mielestäni itse sen ikäinen, että en enää alaikäisten tyttöjen kanssa vehtaisi. Kaupungissa olin tosin ollut muutaman 17-vuotiaan neidon kanssa sängyssä, mutta nekin lukiotytöt olivat itse olleet varsin aloitteellisia seksin suhteen. Sen olin saanut oppia mukavamman kautta, että kyllä nuorilla tytöillä tekee mieli, ja lisääntymisen harjoitteleminen turvallisen ja hieman vanhemman pojan kanssa kiinnostaa.

Sain Marjo-Riitan siskon kautta viestin, lähtisinkö hänen kanssaan ulos. Sen verran vastuu oli jo alkanut painaa, että mainitsin Rimpeläisen isännälle asiasta. Lupa treffeihin tyttären kanssa heltisi häneltäkin, ja hän tuntui pitävän minua esimerkillisenä nuorena miehenä.

Kun sitten kuljeskelimme kahdestaan kesäillassa, ajauduimme jo melko nopeasti lähekkäin. Ujon Marjo-Riitan lantio tuntui ihanalta, kun pujotin käteni hänen ympärilleen. Mekko peitti nytkin pepun hyvin, mutta kun tuuli vähän helmoja heilautti, näin kyllä että pakaroiden kaari oli todella hieno, ja miehelle mieleen. Yritin olla liikaa tuijottelematta Marjo-Riitan rintoja, mutta eipä niitä voinut täysin sivuuttaakkaan. Tyttö oli vielä kiusallisesti jättänyt pari ylintä nappia mekostaan auki, ja tissivako näkyi selvästi. Saunapuhtaat hiukset olivat kauniisti kahdella letillä, ja hän oli selvästi sipaissut vähän väriä siroille ripsilleen.

Alkukesän ilta oli lämmin ja kaunis. Vain viikkoa ennen oli vietetty kevätjuhlia. Marjo-Riitta oli lopettanut peruskoulun ja lähdössä lukioon. Mietin jo, pitäisi kehittää suhdetta tytön kanssa hieman pidemmällä tähtäimellä ja palata asiaan vuoden-kahden päästä. Toisaalta tajusin, että jos lasken herkkupalan käsistäni, niin myöhemmin voi olla myöhäistä.

Toisekseen ajatukseni olivat jo kehittyneet tuolloin siihen suuntaan, että pyrin jos mahdollista, aina jo heti ensimmäisillä treffeillä pääsemään tytön kanssa sänkyyn. Olin oppinut, että tytöillä ensikohtaamisessa oli usein sähköä ja kaivattua unohtumattoman seikkailun tuntua.

Istuimme pellon laidalla koivikossa. Olin kiven päällä, ja Marjo-Riitta tuli luontevasti syliini. Aloin suudella, ja tyttö kainalossani tuli heti mukaan. Hän silitteli solisluitani paidan alla, hiveli parransänkeäni ja kaulaani. Hän oli selvästi tyytyväinen tilanteen etenemisestä.

Kohta hän kiipesi syliini kasvot minuun päin. Asettelin hänet niin, että hänen jalkansa olivat aavistuksen levällään, ja pillu hameen alla osuisi kohta paisuvaan kullikumpuuni. Kun suudelmat pian muuttuivat aina vain kiihkeämmiksi, tunsin kyllä, kuinka hän hieman jo hieroi vakoaan löysissä housuissani kasvavaa kyrpää vasten, ja hänen huuliltaan pääsi suloisen kiihkeä, tahaton huudahdus. Taisipa osua oikeaan paikkaan.

Marjo-Riitalla ei ollut mitään sitä vastaan, että kohta napittelin hänen mekkoaan auki selän takaa. Vetäisin mekon sirojen hartioiden yli. Tyttö katsoi tiivisti minun ilmettäni hengityksensä kiihtyen, kun avasin rintaliivien hakaset ja paljastin isot melonit. ”… Uskomattoman isot rinnat!..”, pääsi nyt minulta, ja äänessä oli taatusti kiihkeyttä. ”Onko sinusta.. onko ne kauniit?..”, tyttö kyseli. ”No on!.. Aivan.. todella kauniit..”.

Tyttöä kiihotti kysyä ja saada E-kuppisille tisseille tunnustusta. Kun upotin kasvot kannujen väliin, hän silitteli niskaani ja huokaili. Tunsin, kuinka lantio nytkytti yhä vain kiihkeämmin, ja tyttö oli selvästi lähellä laukeamista, kun huuleni maistelivat nännejä ja hän hieroi pimppaansa jo varsin kovana posottavaa kulliani vasten. ”Kyllä minäkin.. haluan nussia!..”, hän parahti yhtäkkiä. Se kuulosti nuoren tytön suusta aika rivolta. Hän varmaan ajatteli, että mies haluaa kuulla asian.

Tiesin, että emme voisi siinä koivikossa tehdä mitään sen enempää. Pellon toisella laidalla näkyi Marjo-Riitan kotitalo. ”Mennään verstaalle…”, tyttö ehdotti kun minun epäkiitollisena tehtäväni oli auttaa häntä pukeutumaan taas. Kuljimme käsikkäin pellon laidan metsikössä. Oli iltakymmenen ja minun olisi pitänyt jo pian ”palauttaa” tyttö. Hän taas ei tuntunut olevan mitenkään kiireissään kotiin, korkeintaan jatkamaan kiihkeitä puuhia verstaalle.

Verstas oli Rimpeläisen isännän puutyöpaja ja harrastushuone pihapiirin sivussa. Sinne pääsi huomaamatta takaovesta pellon puolelta. Emme sytyttäneet valoja, ettei kukaan huomaisi meidän menneen verstaaseen. Suudelmat vain jatkuivat. ”Isä sanoi, että sinulla on ihan mahottoman iso kulli, ja että sinä taatusti haluat heti naida…” Tytön kasvoilla oli äärimmäistä kiihotusta. ”Älä kerro isälle, että annoin heti..”

Lupasin olla kertomatta, ja tavallaan olin hyvilläni, että pääsin salassa panemaan 15-vuotiasta Marjo-Riittaa. Sinänsä en kokenut tätä mitenkään arveluttavana. Tyttö oli selvästi vähän ikäistään kypsempi, ja ainakin vartalo oli joka suhteessa valmis seksiin. Kun Marjo-Riitan mekko valahti verstaan lattialle, nostin hänet seuraavaksi isän höyläpenkin päälle laittaen jostain käsiin saamani pahvilevyn pyllyn alle. Tyttö nosti jalkansa levälleen edessäni, ja kesähämärässä näkyi kokemukseni valossa melko kookas naisen vako, karvoitustakin oli enemmän kuin keskimäärin niillä nuorilla tytöillä keiden pillu oli meikäläiselle tutuksi tullut.

Kyrpä ponnahti esiin laskiessani housuni, ja Marjo-Riitta huokaisi. ”Näin sut saunalla… ja sen, että.. sulla on ihan hirveän iso!..”. Hymähdin, ja tyytyväisenä totesin, että letkua kannatti joskus heilutella niin, että huomataan.

Seisoin lattialla, tyttö edessäni jalat levällään. Isän höyläpenkissä höylättäisiin nyt tytärtä. Mietin, että isännän tuli ottaa se huomioon päästäessään tyttären ulos, että kyllä 22-vuotiaalla nuorella miehellä oli jo miehen halut. Ja kun tyttökin tuntui näin halukkaalta, en kokenut tekeväni mitään laitonta. ”Ei isän tarvitse kaikkea tietää..”, Marjo-Riittakin sanoi. Hän selvästi tiesi, että luvattomilla teillä oltiin, mutta nautti tilanteesta.

Nautin katsoa ja tuntea, kun terskani työntyi melko pehmeästi tytön pilluportista sisälle. Kudos oli pehmettä ja kosteaa, ja kuten sanottua pilluhuulet olivat kookkaat eikä kanavakaan tuntunut piukalta. Yllätyin, kuinka syvälle jörssi painui. Marjo-Riitta vaikersi kiihkeänä. ”Etkö.. etkö ota tissiliivejä pois!..” Olin unohtanut ne keskittyessäni kiihkeänä saada työntää tunkkia vakoon. ”Tietysti otan!…”, parahdin. ”Ajattelin, että et halua niitä, kun mun tissit sitten vaan hyllyy ja heiluu…”, tyttö voihki.

En jaksanut vielä sanoa kertoa sitä Marjo-Riitalle, mutta siitähän minä juuri nautin. Oli kohta ihanan näköistä, kun nussin tyttöä, joka piteli kyrpäni varresta kuin hieman rajoittaen menoa. Tissit juurikin hyllyivät ja heiluivat vallattomina. Isot nännit pomppivat. Marjo-Riitalla oli naimisen kannalta aivan täydellinen vartalo: leveä ja pyöreä takapuoli ja lantio, sekä suht kookas rasia, jonne oli hyvä puikauttaa isollakin kyrvällä. Tissit olivat todella isot ja pehmeät, ne levisivät eteeni kauniisti kuin kahdeksi kohokkaaksi.

Nussinta jatkui. Ohjasin sauvaa ja paksua verisuonta jörssin päällä hinkkaamaan Marjo-Riitan kiiltelevää klitorista, ja kohta alkoi tytön huulien välistä kuulua huudahtelua ja tunkin varressa tuntua tykytystä ja supistelua. Saattelin tyttöni orgasmin laineille. Hän huudahteli silmät suljettuna, välillä sipaisten kiihottunutta nänniä, ja sormellaan vielä klitoristaan avittaen.

Marjo-Riitta oli uskomattoman kiihkeä, jonkinlainen luonnonlahjakkuus, mitä tuli naimapuuhiin. Olimme kohta lattialla. Isän sahajauhot vähän pistelivät selkääni, mutta se ei meno haitannut. Ohjasin sauvan sisään, ja tyttö päälläni alkoi ratsastaa. Ai että, siinä tissit heiluivat ja pomppivat, ja puristelin niitä tietysti mielissäni. Letit heiluivat myös, ja tyttö selvästi nautti. Peppu pumppasi, ja minä avitin käsillä kankuista. Marjo-Riitta kumartui eteenpäin ja tissit hipoivat kasvojani. Kehuin tyttöäni ja sanoin, että hän on todella hyvä naimaan.

Marjo-Riitta nousi ylös ja hetken hämärässä valossa vain ihailin silitellen tytön kaunista naisellista vartaloa. Ryhti oli suora, tissit kookkaat, lantio pyöreä, ja jalat kauniit ja sopusuhtaiset. Kädetkin olivat tiukat ja työteliäät. Puristelin ja punnitsin tissejä, tyttö hymyily ja selvästi nautti kun ihailin vartaloa. Kyrpäni nousi vatsaani vasten, ja olin tyytyväinen kun sirot sormet alkoivat hyväillä ja mittailla sitä selvästi ihmeissään. “Siis.. tämä on ihana.. aivan valtava!..”, tyttö sanoi. “Olen nähnyt joskus saunalla miehiä alasti.. ei kenelläkään ole kyllä lähellekään tämän kokoista!”.

Kohta Marjo-Riitta kumartui nojaten höyläpenkkiin. Kyrpä painui pilluun takaapäin. Panin railakkaasti, tiesin, että minun pitää kohta jo laueta. Reidet lätkyivät peppua vasten, kyrpä liukui rasiassa. Kohta kassien pohjassa tuntui kihelmöinti ja jörssi paisui vielä finaalin merkiksi. Tartuin alhaalla heiluvista isoista tisseistä kiinni ja lasti lähti liikkeelle. ”Ooooh!.. Oooooooooh!..”, olen varma, että urinani kuului kyllä verstaasta ulkopuolellekin. Tyttö sihisi, ”hsss.. hsss.. rakas!…”. Ilmeisesti kukaan ei kuullut kuitenkaan, kun laukesin sen kesän ensimmäisen morsiameni vakoon.

Siemensin urahdellen viimeiseen pisaraan Marjo-Riitan rasiaan. Tyttö ynähteli ja näytti tyytyväiseltä, kun oli tyydyttänyt aikuisen miehen. ”Älä sitten kerro isälle..”, tyttö vielä aneli kun kohta puimme yllemme ja suukotimme hyvät yöt. Lupasin kyllä, mielelläni. ”Ja todellakin.. sulla on aivan mahtava kulli!…”

Tietysti vähän puistatti jälkeenpäin vallattomuuteni. En huomannut isännän katseessa seuraavana päivänä mitään erikoista. Hän varmaankin todella luotti, ettei mitään herkkää kävelyretkeä kiihkeämpää ollut tapahtunut.
Kun suuntasin takaisin kaupunkiin syksyn koittaessa, näin Marjo-Riitan kauempana kaupalla. Katsoin kyllä tarkkaan, mutta tytön vatsanseutu ei kyllä osoittanut mitään pyöristymisen merkkejä.

3 kommenttia viestissä: “Iso kaluni ja Marjo-Riitta”

 1. Aapo says:

  Kyllä on mahtava kyrpäsi päässyt käyttöön! 🙂 Olet köyrinyt uskomattoman määrän naisia.
  Julmaa että kaupungissa ja kotikylällä on ollut kaltaisesi sonni, siinä on moni poika jäänyt jaolla huonoille osille 🙂
  Lisää vaan näitä mukavia muistoja!

 2. Biboy says:

  Ihana tarina! Kirjoita lisää!

 3. Anne says:

  Nyt on pakko kirjoittaa.. sen verran paljon olen muistoistasi nauttinut. Sinun tapasi OTTAA naisesi on IHANA! 🙂
  Olet varustukseltasi valtava, mutta lisäksi sinussa on täytynyt olla myös herkkyyttä ja luontaista taitoa naisen kanssa.
  Sen uskon että moni haluaisi kaltaisesi kanssa sänkyyn päästä.. edes joskus. T. Anne

Kommentoi

top