search
top

Vanhempi rouva

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (202 votes, average: 3.11 out of 5)
Loading...

Tämä tarina on tosi 😉 Olin silloin hieman nuorempi poika, siinä 20 hujakoilla. Olihan sitä kokemusta jo löytynyt naisista ja mieli paljon tekikin löytää hyvää miksei ihan perus panoa. Noh silloista suomi24 selaillessa viestiä tuli laiteltua vähän joka suuntaan, tällöin ei oikein puumista edes vielä uutisoitu. Silmiini osui ilmoitus noin 50v täyttäneestä naisesta joka suoraan ilmoitti hakevansa tämmöistä nuorempaa seuraa. Vastausta sai hieman odotella ja sitten aloimme viestiä vaihtaa miten tapaamaan pääsee. Nainen oli hieman pyöreähkö mutta tämän korvasi ihan mukiinmenevät tissit ja kapoinen peppu. Hän kertoi että erilaisia asusteita löytyy ja myös muutaman kuvan sähköpostissa laittoi. Nyt koitti kesäinen aamupäivä ja suihkun kautta matkaan, asiaa helpotti toki että nainen oli aivan naapurikaupungissa ja tapaaminen oli sovittu pikku kylälle hieman syrjäisemmälle rannalle. Kyllähän sitä jännitti tavata tuolla ikäerolla ensimmäistä kertaa mutta hän oli ihana, kivaan kesämekkoon laittautunut ja selvästi valinnut liivit jotka todella kohottivat tämän d tai e kupin rinnoiksi arvelemani suorastaan tyrkylle mekon kaula-aukosta. Kävellessä hieman syrjäisemmälle rannassa rohkenin hieman jo ottaa pepulta kiinni ja vilkaista mekkoa nostaen että mitä alla on, kauniit mustat pitsisehköt pikkarit vilahtivat ja sitten samassa hän kääntyy suutelemaan minua. Arvasin että nyt tulee olemaan menoa ja sen kiihkon saattelemana aloin hapuilemaan sormia häpykummulla, pikkarit tuntuivat kostuneen hetkessä läpi ja itse ihailin niitä ihanan isoja tissejä mustissa liiveissä. Kaluni joka on semmonen melko tavallinen, ehkäpä kivan paksu ja seisoo kyllä aika reippaasti oli tässä vaiheessa housuissani aivan pinkeänä. Olin myös edellisen tyttöystävän vinkistä alkanut pitää alapään sheivattuna joten on kivempi naiselle ottaa suihin ja niellä syvälle. Nyt tämä vanhempi rouva kysyi että saisiko hän riisua minut, pieni vilkaisu ympärille ja ei ketään missään joten menoksi vain. Kohta tunsin kun nuo taitavat kädet löysivät kaluni ja se hymy huomatessa miten siloisena paikat olivat. Ensin varovasti tunnusteli kiveksiä ja kiusoitellen alkoi runkata jo aivan jäykkänä olevaa kalua. Tuli sopiva hetki riisua naisen mekko ja hän polvistui eteeni katselemaan kalua, näin vain nuo isot rinnat jotka vielä odottivat vapauttaan ja punaiset huulet jotka alkoivat ahmia kaluni vartta, onneksi en ihan äkkiä laukea mutta nyt se oli lähellä. Hän varmaan huomasi tämän ja lopetti imun, hän siirtyi nuolaisemaan kiveksiä ja sitten yllätti, suorastaan vavahdin kun tuo ihana kieli lähti kohti peppuani ja se tunne reiällä kun kieli nuolaisee, kalustani valui nyt kiimaisia kirkkaita pisaroita. Halusin nyt vain sinne parhaimpaan paikkaan, nainen kävi rantakalliolle selälleen, riisuin kiimasta märät pikkarit ja sormeni upposivat tuohon liukkauteen. Nainen huokaili pitkään ja sitten aloin kielelläni pyörittelee klitoriksen ympäri, tätä ei kauaa tarvinnut tehdä kun nainen voihki, lisää, laitoin pari sormea sisään ja jatkoin nuolemisesta nyt tunsin sormilla kuinka pillu alkoi tiuketa ja rouva sai. Oli tullut minun vuoroni, asetuin päälle ja avasin nuo edestä kiinni olleet liivit, imin ja puristelin rintoja, asettelin kaluni pillun huulille ja työnnyin sisään nyt näkyi kuinka rouva oli halunnut nuorta, lisää lisää hän vaikeroi ja minä kyyditsin. Tuo pillu oli ihanan liukasta ja tiukkaa, hän oli varmasti treenannut lihaksia. Hän kysyi minulta miten haluaisin laueta ja mielessä kävi että kunnon tissi pano olisi vihdoin ja viimein mahdollista, ikäiseni tytöt eivät siitä juuri perustaneet tai sitten tissien koko ei vain riittänyt heillä keitä olin tavannut. Mutta nyt rouva sanoi myös että voisin tulla niin monta kertaa kuin nuorimies vain jaksaa ja sanoin että haluan ehdottomasti ensin laueta hänen sisälle koska tuo ihana pillu piti hyvänä ja voisi melkein sanoa että lypsi kaluani. Nyt olin jo niin lähellä että katsellessa tissien hytkymistä panon tahdissa laukesin todella paljon rouvan sisälle. Siinä nyt makasimme kallioilla saaneena. Hetken juteltua ja levättyä hän halusi vielä antaa tissipanon, alkoi imeskelee kalua kovaksi ja peppuani, olin jälleen aivan herkillä, nyt sain aitiopaikalta seurata kuinka tuo ihailemani tissivako otti kalun syleilyyn hetken päästä tunsin kuinka hyvä olo virtasi lävitseni ja olin purkautunut rouvan rinnoille. Tälläisiä tapaamisia olemme aina välillä tehneet ja nautiskelleet toistemme kehoista ja kokeiltu kaikkea jännää, paljon on opittu ja tyttöystäväni ovat joskus miettineet mistä nämä kaikki opit ovat lähtöisin. Salaisuus on yhä, olen nyt pitkälle yli 30 ja hän yli 60 taisi päästä eläkkeelle mutta silti ollaan välillä jaksettu peuhata ja se pillu, se on yhä tiukemmassa kunnossa kuin monella nuorella. Jatkoa tarinalle voi olla tulossa.

Yksi kommentti viestissä: “Vanhempi rouva”

  1. Jussi says:

    Lyhyt mutta kiihottava tarina tämä oli. Toivottavasti jatkat tarinaa pian! Itsekin kokenut vanhemman naisen ihanan halun ja kiiman aikanaan.

Kommentoi

top