search
top

Mitä Mirja löysi olohuoneestaan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (89 votes, average: 3.08 out of 5)
Loading...

Saijan kädet oli sidottu selän taakse ja vasta neljätoistavuotias tyttö oli alastomana polvillaan olohuoneen pöydällä, pää sen pintaa vasten, kun Mirja tuli takaisin kotiin ja astui huoneeseen, jonne hän vajaata tuntia aiemmin oli jättänyt tyttärensä ja aviomiehensä lähtiessään käymään ystävättärensä luona kylässä. Tämä ei kuitenkaan ollut kotona, joten hän oli palannut aiottua aiempaa takaisin kotiin.

– Mitä tämä tarkoittaa? Mirja kysyi, kun järkytykseltään kykeni ja katsoi aviomiestään Jarkkoa. – Mitä sinä olet oikein tehnyt?

– Äiti! Saija huudahti ääni väristen, – Äiti…

– Jarkko! Mirja kivahti vaientaen tyttärensä.

Syyllisen näköinen Jarkko nousi ylös sohvalta, jolla oli ollut istumassa, ja Mirja huomasi nyt tämän käsissä perheen videokameran, jota hän oli ollut ilmeisesti laittamassa kuvauskuntoon.

– Ajattelin tehdä videon, ottaa vähän kuvia… Jarkko sanoi posket punaisina ja laittoi kameran sohvalle. Mirja katseli häntä kiukkuisena ylitse heidän varhaisteini-ikäisen tyttärensä alastoman vartalon, jonka nuori takapuoli sojotti ylöspäin häiritsevästi, Mirjan silmien pyrkiessä harhailemaan kohti sitä Jarkon silmistä, joissa oli epätoivoinen katse.

– Saijasta?

– Niin…

– Meidän Saijasta? Meidän pikku Saijasta? Mitä sinä sika oikein kuvittelit?

– Mirja, en minä voinut vastustaa, Jarkko sanoi ja vei kätensä heidän välissään kohoavalle nuorelle takamukselle ja antoi sen levätä siinä. Mirjan ensi reaktio oli tempaista käsi pois ja lyödä miestä kuonoon sen jälkeen, mutta jokin esti häntä tekemästä niin.

– Ja Saija laittoi vastaan?

– Niin, ja minusta hän on… nätti noin tuossa asennossa.

– Meidän Saija on aina nätti, Mirja sanoi, mutta myönsi itselleen, että avuton Saija pöydälle asetettuna näytti houkuttelevalta. Se tosin herätti hänen mielessään kysymyksen, johon hän ei oikeastaan tahtonut syventyä, koska tiesi, että jos hän sen tekisi, tässä ja nyt, niin hänen ja Jarkon avioliitto olisi ohi. Ja siinä oli ollut monia hyviä hetkiä, muutakin kuin Saija, ja Jarkko oli hyvä sängyssä. Mutta eihän mies laittaisi tyttöä tuohon asentoon, ellei aikoisi…

– Äiti! Saija huudahti.

– Odota nyt, Saija-kulta, kun äiti puhuu isän kanssa, Mirja sanoi epäröiden ja katseli miehensä karvaista kättä heidän tyttärensä paljasta vaaleaa takamusta vasten. Jarkko tuntui huomaavan hänen epäröintinsä eikä vienyt kättään pois, päinvastoin, kun hän puhui, hän tuntui saaneen itseluottamustaan takaisin:

– Katso nyt, mitä me olemme saaneet aikaan. Saija on niin kaunis, ja minä haluaisin tästä muiston…

– Tästä niin kuin meidän pikku tytöstämme Eevan asussa? Mirja sanoi kulmat kurtussaan alkaen taas saada kiukkua ääneensä.

– Niin, Jarkko sanoi ja liikutti kättään Saijan takamuksella hellästi.

– Äiti! pöydällä lepäävä tyttö parkaisi.

– Saija! Äiti puhuu nyt isän kanssa, Mirja sanoi, mutta tunsi itsensä ja Jarkon tarpeeksi hyvin, että tämä oli tunnustus häviöstä. Hän ei tulisi irrottamaan Saijaa eikä heittämään Jarkkoa ulos tai kutsumaan poliisia. Tästedes Jarkko veisi, mutta hänen täytyisi hillitä tätä, ohjata – tai liittyä mukaan. Jälkimmäinen ajatus tuntui oudon kiehtovalta sen tullessa mieleen.

Mirja piti itseään heterona, oli kerran suudellut tyttökaveriaan nuorena, katsellut joskus lesbopornoa Jarkon kanssa, mutta ei ollut ajatellut vakavissaan koskaan harrastavansa seksiä naisen kanssa – ei varsinkaan oman tyttärensä. Mutta nyt sen aika oli tullut, hän päätti. Tämä ajatus pyörrytti häntä ohikiitävän hetken ajan.

Jarkko hieroi nyt voimakkaasti Saijan takamusta, omistajan ottein. – Voinko jatkaa? hän kysyi Mirjalta.

– Me jatkamme, Mirja sanoi ja riisui ohuen kaulahuivinsa, polvistuen pöydän viereen, missä hän silitti Saijan tukkaa, pyyhki kyyneleitä tämän silmäkulmista ja sanoi tälle: – Äiti laittaa nyt kaulahuivin suuhusi, ettet huuda ja herätä naapurustoa, onko selvä?

– Äiti…

– Hysshh, kulta pieni, Mirja sanoi ja laittoi kaulahuivin Saijan suuhun ja kietoi sen hänen päänsä ympäri, sitoen sen takaapäin kiinni.

– Pitikö Saija paljon melua, kun sidoit hänet? Mirja kysyi.

– Vähän, Jarkko myönsi.

– Niin että naapurit kuulivat?

– Ehkä.

Ovelta kuului koputus.

– Ilmeisesti, Mirja sanoi vilkaisten kiukkuisasti Jarkkoa.

– Onko siellä kaikki hyvin! Joku huusi oven takaa. Mirja tunnisti äänestä naapurin vanhan rouvan, joka tapasi puuttua toisten asioihin. Onneksi suoraan eikä poliisin välityksellä, Mirja ajatteli.

– On! hän karjaisi. – Kiitoksia vain, rouva Nieminen, kaikki on hyvin!

Sinällään ajatus siitä, että joku tulisi ja näkisi tämän tilanteen kiihotti Mirjaa, sai hänet tuntemaan olonsa kuumaksi. Kiihottuneemmaksi kuin hän oli tuntenut itsensä vähään aikaan Jarkon kanssa, vaikka hän varsin tyytyväinen heidän keskinäiseen seksiinsä oli ollutkin.

– No, laita se videokamera kuntoon, minä haen digitaalikameran, Mirja sanoi, – ja otetaan muutama kuva kännyköilläkin.

– Voidaan lähettää toisillemme kun ollaan töissä, Jarkko ehdotti, ja Mirja tunsi äkkiä hirvittävän kiihottuneeksi ajatuksesta, ja paljastumisen mahdollisuudesta.

– Kyllä! hän sanoi. – Aivan varmasti! Mirja sanoi ääni käheänä.

– Sinä ja minä, ruokatunneilla vessassa runkkaamassa pikkutyttömme kuvia katsellen, lausui Jarkko ja Mirja tunsi samaan aikaan sekä kiihkoa että häpeää. Mutta ennen kaikkea hän paloi halusta kohdata nuo salatun halun hetket – kunhan hän ensin olisi nauttinut tästä hetkestä.

– Riisutko sinä? Jarkko kysyi Mirjalta.

– Hmm, kyllä, Mirja sanoi. – Voit ottaa kuvia minusta ja Saijasta. Itse et riisu, Mirja sanoi tiukasti, – se on kiihottavampaa.

Jarkko hymyili irstaasti ja Mirja punastui hämmästyksekseen, kaiken juuri kokemansa ja päättämänsä jälkeen.

– Nuori alaston tyttö sidottuna, ja pukeissa oleva mies, hänen isänsä, hänen vierellään, Mirja sanoi riisuessaan vaatteitaan.

– Se kiihottaa sinua? Jarkko kysyi antaen videokameran kuvata avutonta Saijaa, pyrkien ottamaan lähikuvan hänen pöytää vasten painuneista nuorista rinnoistaan, jotka olivat jo täyteläiset, vaikka kalpenivatkin Mirjan rintavarustuksen rinnalla, josta he molemmat olivat ylpeitä. Jarkko oli aina pitänyt isorintaisista naisista. Niin äidistä kuin tyttäristä, hän ajatteli itsekseen ja tunsi oudon ilon täyttävän mielensä, kun hän ajatteli, mitä oli tuleva. – Minun naiseni, minun molemmat naiseni, hän huomasi sanovansa ääneen.

– Kyllä, Mirja vastasi, – me olemme sinun naisiasi ja ajatus sinusta ja meidän pikku tytöstämme saa minun pilluni mahlan virtaamaan. Tämän sanottuaan Mirja mietti ohikiitävän hetken, mistä naistenkirjasta hän oli tuon lopun lukenut, mutta Jarkon ilmeestä hän näki, että Jarkkoa hänen sanansa kiihottivat.

Mirjan riisuessa vaatteitaan Saijan vierellä, joka yritti inistä jotain kaulahuivin läpi, Jarkko jatkoi kuvaamistaan, ottaen välillä Mirjan mukaan kuviin.

– Tiedätkö mikä minua kiihottaa, Jarkko kysyi, ja Mirja arvasi, mitä oli tulossa.

– Tytön isotissinen äiti nuolemassa tyttärensä pillua, ennen kuin…

– Ennen kuin mitä? Mirja sanoi vapauttaessaan täyteläiset rintansa rintaliiveistä, odottaen jo pillu märkänä, mitä Jarkko sanoisi.

– Ennen kuin tytön isä panee häntä, Jarkko sanoi.

Mirja riisui pikkuhousunsa ja täysin alastomana painoi vartalonsa, raskaat rintansa vasten nuorta, alastonta tyttöä, jota hän oli kerran imettänyt samoilla rinnoilla, ja alkoi hyväillä tätä käsillään.

– Saanko minä viedä Saijan neitsyyden? Jarkko kysyi.

– Älä sano noin, kultaseni, Mirja sanoi kehräten, vieden kätensä tyttärensä kostealle pillulle, jota hän alkoi hyväillä.

– Sano, että korkkaat hänet, niin kuin sanoit äsken, että panet tätä pikkuhuoraa, että nait sitä, kunnes siltä menee taju! Tämä, Mirja sanoi nousten hieman, niin että saattoi viedä kasvonsa ja odottavan kielensä Saijan pillun huulille, – ei ole meidän tyttäremme seuraavien tuntien ajan. Tämä on pikku lutka, pikku lihanpala, jolle me teemme mitä tahdomme. Oma pieni pumpattava Barbaramme.

Tämän lausuttuaan Milla kuljetti kättään hetken pitkin Saijan vartaloa omistajan elkein, hyväillen varmasti tyttärensä kurveja, ennen kuin
palasi sinne, mistä oli aloittanut, Saijan pillulle, johon Jarkko nyt kohdisti videokameran lähikuvaa varten.

Jarkko nielaisi äänekkäästi, kun Mirja alkoi nuolla Saijan pillua, tytön liikehtiessä levottomasti siteissään. Mirja otti tytöstä tukevan otteen, pitäen häntä aloillaan, ja jatkoi nuolemistaan. Jarkko tunsi, kuinka hänen jo ennestään kivikova kyrpänsä oli laukeamispisteessä.

– Entä huomenna?

– Huomenna Saija alkaa nukkumaan meidän kanssamme, ja me tulemme rakastelemaan hänen kanssaan joka päivä, mutta tänään, tänään, kultaseni, Mirja sanoi kohottaen katseensa ylös kohti, lipoen kosteita huuliaan, – minä valmistan hänet sinulle. Sitten hän upotti kielensä taas Saijan pilluun Jarkon yrittäessä epätoivoisesti olla laukeamatta katsellessaan edessään olevaa näkyä.

– Kultaseni, Jarkko sanoi hetken päästä, – taitaa mennä hetki ennen kuin minulla seisoo taas…

Mirja jätti Saijan kostuneen pillun rauhaan, kääntyi ja otti Jarkon veltostuvan elimen suuhunsa, nuollen sen puhtaaksi.

– Näin, hän sanoi katsoen Jarkkoa silmiin ja vilauttaen tälle kieltään, jolla oli hänen spermaansa, jatkoi, – tyttö jaksaa nyt odottaa.

Ja sitten Mirja kääntyi ja jatkoi Saijan pillun nuolemista, kun Jarkko käytti videokameraa, kunnes hän oli valmis työntymään Saijan nuoreen neitsytpilluun,
jonne hänen kyrpänsä vaivoin upposi, tytön irvistäessä tuskasta jokaisen työnnön myötä, Mirjan vuorostaan käyttäessä kameraa.

Pöytä tärisi tytön alla, Jarkon ähkiessä hänen runtatessa koko miehisellä voimallaan tiensä tytön immenkalvon läpi, ja kohta ovelta kuului taas koputus.

– Täällä naidaan, antakaa meidän olla! Mirja huusi, ja koputus lakkasi. Jarkko virnisti hänelle ja hän iski silmää takaisin, kun pöytä heidän välissään ja nuori,
alaston tytönvartalo sillä keinuivat jokaisen työnnön myötä. Ja kun Jarkko laukesi, hän karjui niin, että Mirja arveli koko naapuruston kuulevan. Eikä hän välittänyt.

Jarkon vedettyä veltostuneen elimen tyttärensä sisältä ja otettua kameran haltuunsa, yhä raskaasti huohottaen, hän otti kuvaan Mirjan silittämässä yhä pöydällä sidottuna makaavan Saijan päätä, ja tämän pyyhkiessä äidillisen hellästi kyyneliä tämän silmäkulmista toisella kädellään, ja toisella kädellä hierossa tytön
vartalon nuoria, suloisia kaaria omistavasti.

– Seuraava pano tulee sattumaan paljon vähemmän, Mirja sanoi hellästi tyttärelleen, ja äiti ostaa sellaisen kiinnitettävän dildon, ja tulee panemaan sinua myös… ja jos olet oikein kiltti tyttö, niin äiti antaa sinun panna sillä itseään. Tykkäisitkö siitä, kultaseni?

5 kommenttia viestissä: “Mitä Mirja löysi olohuoneestaan”

 1. Jussi says:

  Tämä oli jotain tosi nastaa luettavaa ja kiihottavaa.Jatkoa ehdottomasti kaipaan.

 2. Tyttönen says:

  Ehdottomasti jatkoa! Tosi kiihottava! 🙂

 3. Eskopappa says:

  Olipa hassu juttu.😂 Ja mistä ihmeestä Millan käsikin ilmestyi.😂👌🏻 Nieminen on kyllä utelias naapuri, antaisikohan tussua?

 4. Yks Jaska vaan says:

  Voi Saija parkaa mutta ehkä pääsee tasamaan puntit kun panee pöytään sidottua äitiään perseeseen..? Eli jatkoa olisi kiva lukea

 5. Madclown says:

  Oli hyvä mut voi Saija parka

Kommentoi

top