search
top

Kesäpojan automatka – Jälkipuinti

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (87 votes, average: 3.72 out of 5)
Loading...

Jatko-osa 1990-luvulle sijoittuneeseen tarinaan “Kesäpojan automatka”

Eino-sedän syntymäpäivät olivat olleet lauantaina. Seuraavana maanantai-iltapäivänä kävelin kohti Ailan mökkiä. Ilma oli lämmin ja minulla oli ylläni vain t-paita, shortsit ja rantasandaalit. Jännitys tuntui vatsanpohjassa – ja vähän alempanakin. Aila oli ollut jotenkin vaivaantuneen tuntuinen, kun sunnuntaina oli käynyt mökillämme palauttamassa äidilleni jonkun aiemmin lainaamansa astian. Kyse oli ollut selvästi “tikusta asiaa” -vierailusta, jonka varsinainen syy oli minun tapaamiseni. Kun hän oli hetken kanssani kahden hän sanoi epäröiden: “Voisitko käydä luonani huomenna? Ihan vain juttelemassa. Haluan selvittää asioita.”
Sanoin, että voin hyvin tulla, koska äiti lähtisi seuraavana päivänä kaupunkiin muutamaksi päiväksi ja jäisin mökille yksikseni. Sitten tuli se seuraava päivä. Kun Aila oli jäänyt lauantai-yönä mökilleen hän oli kuiskannut minulle, että vosimme myöhemmin “leikkiä lisää”. Sunnuntaina hän oli ollut paljon varautuneempi ja pyytänyt “ihan vain juttelemaan.” Olin epävarma mikä olisi tämän vierailun luonne. Minulle olisi sopinut “leikkiminenkin” eikä vain juttelu.

Aila oli pihalla kastelemassa kasvimaataan, kun tulin hänen mökilleen. Naisella oli edestä napitettu polvipituinen oranssi hihaton kesämekko ja jalassaan sandaalit. Tunsin nivusissa kihelmöintiä kun katsoin kastelukannunsa kanssa touhuavaa Ailaa. Kun hän huomasi minut, hän tervehti arasti ja kumartui laskemaan kastelukannun kädestään, jolloin näin vilaukselta kesämekon kaula-aukosta sisään. Näytti kuin hänellä ei olisi rintaliivejä. Kaluni tuntui paisuvan. Juhlameikki oli poissa, mutta hän oli kaunis, hoikka ja ikäistään nuoremman näköinen, vaikka silmiä ja suupieliä reunusti naururypyt. Tervehdysten jälkeen nainen huokaisi ja aloitti katse harhaillen: “Kiitos että tulit. Halusin pyytää sinulta anteeksi sitä lauantaista. Minä käyttäydyin harkitsemattomasti. En halua selittää käyttäytymistäni alkoholilla, mutta oloni oli jotenkin riehakas ja kun huomasin, miten sinä… reagoit, kun istuin sylissäsi, unohdin miten nuori olet ja ajattelin sitä vain kahden aikuisen leikkinä. Toivottavasti en järkyttänyt sinua kovin pahasti.”
Ailalla oli selvästi häpeissään tapahtuneesta. Minä yritin rauhoitella: “Ei sun tarvi mitään anteeksi pyytä, enkä mä järkyttynyt. Vähän ehkä yllätyin. Eikä se ollut epämielyttävä yllätys. Ei sun ainakaan mun takia tarvi huonoa omatuntoa potea.”

Aila hymyili helpottuneena tuli viereeni ja laittoi käden hetkeksi olalleni ja sanoi:
“Ihanaa, jos voit oikeasti suhtautua siihen noin. Pelkäsin mitä oikein kuvittelet minusta… Minä en yleensä… kopeloi seitsentoistavuotiaita poikia.”
Vastsin naurahtaen: “En mä susta ainakaan mitään negatiivista kuvittele. Ja mä olen vasta kuustoista.”
Aila kohotti kulmiaan ja katsoi minua pelästyneen näköisenä:
“Voi kamalaa! Kuusitoista! Olet neljäkymmentäkaksi vuotta nuorempi kuin minä! Ikäni puolesta voisin olla isoäitisi. Voitko koskaan suhtautua minuun, kuin… sitä kaikkea ei olisi tapahtunut?”
Minä toivoin, että voisimme “leikkiä lisää”, kuten Aila oli lauantaiyönä ehdottanut enkä nähnyt hänessä isoäitiä vaan naisen joka oli antanut minulle ikimuistettavan käsihoidon. Jatkoin naisen rauhoittelemasta: “Sä et onneksi ole mun isoäiti. Enkä mä en halua unohtaa sitä mitä tapahtui. Maailman tylsimmät kuuskytvuotispäivät muuttui kotimatkalla… jännäksi kokemukseksi.”
Aila kysyi epävarmasti: “Mitä tarkoitat, että en ‘onneksi’ ole isoäitisi?”
Naurahdin: “No olisihan se mitä autossa tapahtui ollut aika pervoa, jos sä olisit ollut mun isoäiti.”
Aika naurahti helpottuneena: “No eikö se nyt sitten ollut pervoa?”
Vastasin hymyillen: “Ei ainakaan millään huonolla tavalla.”

Aila katsoi minua kulmiensa alta, kun sanoi: “Olihan se tietenkin imartelevaakin, että sain aikaan nuoressa miehessä sellaisen reaktion, vaikka ymmärrän, että sinäkin olit ottanut vähän boolia ja minun pyllyni sattui hieromaan sinun… herkkiä paikkoja ja reagoit tahtomattasi fyysiseen ärsytykseen.”
Aila seisoi aivan vieressäni. Tunsin hänen tuoksunsa ja automatkan muistelu sai kaluni jäykistymään. Minun teki mieli koskettaa Ailaa. Sanoin: “Ei se pelkkää fyysistä ärsytystä ollut. Sinä olit kaunis ja hauska… tai siis olet.”
Aila silitti poskeani ja sanoi: “Et kai sinä, poika rukka, ole ihastunut melkein kuusikymppiseen tätiin? Ei sinusta voi minun poikaystävää voi tulla, vaikka mukava ja komea poika oletkin. Se olisi liian outoa… vaikka ajatuksena voisi olla kiehtovakin…”
Ailan läheisyys sai minut kiihottumaan entistä enemmän. Jäykistyvä kalu alkoi jo nostaa shortsien kangasta teltaksi. Keräsin rohkeuteni ja laitoin käteni Ailan vyötärölle, vedin häntä lähemmäksi ja sanoin: “Jos et poikaystäväksi, niin ota minut kesäpojkasi. Voisin tehdä kaikkea… mitä vain haluat.”
Aila painui minua vasten nauraen ja aloitti: “Nyt sinä kiusaat vanhaa ihmistä…”
Naisen lause jäi kesken, kun hänen reitensä painui vasten jäykkää kaluanai. Hänen ilmeensä vakavoitui ja hän veti kasvoni kasvojaan vasten ja suuteli lujasti ja pitkään. Minä kiedoin käteni hänen ympärilleen ja puristin toisella kädellä ohuen kesämekon peittämää pakaraa.

Pitkän ja märän suudelman jälkeen Aila huohotti ja sanoi: “Tämä on väärin. Sinä olet niin nuori…”
Sitten hän suuteli minua uudestaan ja hivutti kätensä alas ja tarttui shortsin läpi jäykkään kaluuni. Hän kuiskasi: “Sinä taidat olla tosissasi? Haluatko todella minun kesäpojakseni?”
“Tahdon. Vai eikö tunnu siltä? Mitä haluaisit minun tekevän?”
Aila virnisti ilkikurisesti ja tarttui paitani helmaan ja alkoi riisua minua: “Ensimmäiseksi haluan nähdä sinut kokonaan ja kunnollaan. Haluan alastoman kesäpojan!”
Nostin käteni ylös ja Aila veti paidan päältäni ja heitti sen lähellä olleelle puutarhatuolille. Seuraavaksi hän alkoi kiskomaan shortsejani alas ja minä autoin häntä innokkaasti. Jäykkä kaluni ponnahti sojottamaan jäykkänä yläviistoon, kun se vapautui housujen kahleista. Kun housut valahtivat nilkkoihini potkaisin ne kohti samaa puutarhatuolia, jolla paitani jo roikkui. Aila kokeili kädellään jäykkää kaluani, mutta irrotti sitten otteensa ja astui kaksi askelta taaksepäin, että näkisi minut kokonaan. Hän katseli alastonta vartaloani päästä jalkoihin ja sanoi: “Voi taivas, että nuori ihminen on kaunis!”
Tuntui kiihottavalta seisoa kirkkaassa auringonvalossa, alastomana ja kalu pystyssä puetun naisen katseltavana. Kysyin Ailalta: “Saanko minäkin nähdä sinusta vähän enemmän?”
Aila nauroi ja alkoi hitaasti avaamaan kesämekkonsa nappeja ja sanoi: “Voin minä vilauttaa, mutta en minä nyt pihalla itseäni kokonaan alastomaksi riisu. Tännehän voi vaikka tulla joku..”
Se minulle ei ollut tullut mieleen ja automaattisesti katselin pihatien suuntaan. Aila nauroi ja sanoi: “Rauhoitu! Minä vain kiusaan. Ei tänne kukaan ole tulossa… ehkä.”

Kun Aila sai kaikki mekkonsa napit auki, hän piti hetken mekkoaan vielä kiinni käsillään ilkikurisesti virnistäen. Sitten hän naurahti ja avasi mekon kuin pilakuvien itsensäpaljastaja takkinsa. Naisella ei ollut mekon alla kuin mustat pikkuhousut. Hänellä oli pienet mutta ikäisekseen ryhdikkäät rinnat. Nännit olivat tummat ja aika kookkaat. Nainen oli hoikka, mutta alavatsassa oli pieni kumpu, joka kiimassa näytti vain seksikkäältä. Reidet olivat hoikat ja jäntevät. Aila tarttui rintoihinsa ja sanoi: “Tahtoisitko suudella näitä?”
Minähän tahdoin. Menin Ailan luokse, kiedoin käteni hänen ympärilleen ja kumarruin imemään hänen nännejään. Jäykkä kaluni painautui vasten hänen alavatsaansa. Nainen silitti hiuksiani ja hetken päästä hän sanoi raskaasti hengittäen: “Mennään sisälle!”
Hän kääntyi ja tarttui kiinni kaluuni. Hän talutti minut kalusta kiinni pitäen mökkiinsä. Se tuntui pervolta ja kiimani kasvoi entisestään. Vilkaisin vaatteitani, jotka jäivät puutarhatuolille ja sen juurelle, mutta annoin niiden jäädä. Nyt vaatteet olisivat vain tiellä.

Mökkiin päästyämme Aila irrotti otteensa kalustani ja kääntyi suutelemaan minua. Kielemme painivat keskenään. Tunsin hänen pehmeät ja lämpimät rintansa ja vartalonsa omaa ihoani vasten. Sivelin hänen paljasta selkäänsä mekon alla ja tungin toisen käteni hänen pikkuhousuihinsa ja hyväilin hänen pakaroitaan. Aila kuiskasi: “En kostu enää yhtä helposti kuin joskus nuorempana. Haluaisin, että… aluksi nuolisit minua.”
Suutelin Ailan kaulaa ja polvistuin hänen eteensä riisumaan hänen pikkuhousujaan. Hän oli trimmannut karvansa lyhyeksi ja huomasin että tummempien karvojen seassa oli paljon harmaita. Nyt vasta mieleeni tuli, että hän oli todennäköisesti värjännyt myös hiuksensa. Suutelin hänen alavatsaansa ja karhean tuntuista häpykarvoitustaan. Aila vetäytyi, tiputti aukinaisen kesämekkonsa lattialle ja meni alastomana tuvan sohvalle puolimakaavaan asentoon. Hän levitti jalkansa ja katsoi minua kutsuvasti. Ailan häpyhuulten välissä näkyi vaaleanpunainen vako josta pilkisti yllättävän iso klitoris. Polvistuin lattialle sohvan eteen ja kumarruin suutelemaan ensin naisen reisien sisäpintaa ja sitten lähestyin haaroja. En ollut koskaan nuollut naista, mutta olin päässyt paria tyttöä sormettamaan ja päättelin, että naisen nautinto tulee nuollessakin samasta nipukasta, jota pitäisi nyt vain hyväillä kielellä eikä sormella. Aloitin suutelemalla klitorista. Aila nauroi innoissaan ja haroi hiuksiani. Nainen maistui suolaiselta. Aloin nuolla häntä voimakkaammin. Naisen iso klitoris teki sillä leikittelyn helpoksi. Imin, nuolin ja värisytin sitä kielelläni. Hyvin pian Aila alkoi ynistä nautinnollisesti. Jatkoin nuolemista entistä innokkammin. Välillä työnsin kieleni niin syvälle naiseen kuin se ylettyi. Kuola ja naisen nesteet valuivat leualleni.

Kurkistin Ailaa samalla kun nuolin. Hänen toinen kätensä haroi edelleen hiuksiani ja toisella hän puristeli rintaansa ja sormeili nöpöttäviä nännejään. Kun hän huomasi vilkuiluni hän katsoi minua silmiin. Hänen puoliavoin suunsa oli nautinnollisessa hymyssä. Hän sanoi huohottaen: “Tämä on taivaaallista! Sinä nuolet ihanasti… Mä tulen kohta… sitten hoidetaan sinut…”
Nuolin nopeasti ja voimalla ja katsoin Ailaa silmiin. Sitten hänen ilmeensä muuttui. Jos ei olisi tiennyt paremmin olisi voinnut luulla, että kyse on kivusta. Nainen huohotti: “Mika, multa tulee.., ihan kohta… Mika… Nyt! Mika, Mika,.. MIKAA-A-A!”
Kun Aila laukesi hän painoi kädellään päätäni pilluaan vasten, niin että minun oli vaikea saada ilmaa. Sitten hän äkkiä työnsi pääni pois ja huokasi: “Ei enää.“

Minulla seisoi edelleen kovana kuin kanki ja toivoin, että leikki jatkuisi edelleen. Aila nousi puolimakaavasta asennosta istumaan sohvan reunalle ja kehotti minua nousemaaan seisomaan. Nainen tarttui seisovaan kaluuni ja runkkasi sitä muutaman kerran. Sitten hän vilkaisi ylös minuun ja suuteli terskani päätä. Hän otti sen kokonaan suuhunsa ja alkoi imemään. Se tuntui taivaalliselta. Aila kuitenkin lopetti pian ja laskeutui selälleen sohvalle. Hän sanoi: “Tule minun sisälle! Haluan tuntea tuon komean kullin sisälläni.”
Olin siihen enemmän kuin valmis. Hän levitti jalkansa, asettelin itseni niiden väliin ja hän ohjasi kädellään kaluni oikeaan paikkaan. Pillu tuntui liukkaalta ja kuumalta terskan herkkää ihoa vasten. Työnnyin naisen sisälle. Nautinto oli valtava. Aila tarkkaili minua hymyillen. Hän sanoi: “Ihanaa, että kalusi on viimein sisälläni, mutta keskity vain omaan nautintoosi. Minä sain juuri parhaan orkun vuosikausiin…”
Minä keskityin. Työntelin voimalla ja hartaasti. Aila tarkkaili minua ja se tuntui kiihottavalta. Olin kiihottunut Ailaa nuollessani äärimmilleni enkä siksi kestänyt kauaa. Yritin sinnitellä, koska en haluanut antaa Ailalle kuvaa, että tulisin liian aikaisin. Aila kuitenin rohkaisi: “Mika-kulta, anna tulla! Haluan nähdä kun sinulta tulee… Katso minua silmiin!”
Se oli minulle liikaa! Tunsin miten nesteet lähtivät liikkeelle. Kivekset, kalu ja koko lantio kihelmöi nautinnosta. Voihkin ääneen. Aila katseli minua innokkaan uteliaana. Sitten syöksyt alkoivat. Voihkaisin vain yhden sanan, “Nyt” ja tulin. Joka työnnöllä lisää spermaa purkautui naiseen, kunnes syöksyt loppuivat.

Jätin sykkivän kaluni vielä hetkeksi naisen sisälle. Aila nauroi ja silitti poskeani: “No miltä tuntui panna vanhaa tätiä? Ainakin näytti kuin olisit nauttinut.”
Huohotin edelleen kun vastasin: “Ai nautinko! Tämä oli… valtavaa!”
Aila kieräytti minut pois päältään ja kun sai minut selälleni sohvalle, tuli makaamaan päälleni. Hän sanoi: “Ollaan näin päin, etten valu sohvalle. Tuntui että sinulta tuli aika iso lasti.”
Sitten hän suuteli minua pitkään ja vastasin suudelmaan innokkaasti.
Suudelman jälkeen Aila nauroi: “Maistut edelleen pillulta!”
Olin onnellinen, mutta myös vähän hämilläni. Olin pannut 58-vuotiasta naista. Mutta se oli tuntunut taivaalliselta. Mitä väliä mitä muut ajatteli. Tämä ei kuulunut kenellekkään muulle. Aila kysyi: “Mitä mietit? Alkaako kaduttamaan?”
Suutelin Ailaa uudestaan ja sanoin: “Ei kaduta. Ei ollenkaan. Toivon että tämä ei jää tähän.”
“Sitä minäkin haluan, mutta meidän täytyy olla varovaisia. Äitisi voisi hämmentyä, jos saisi tietää.”
Se oli käynyt minunkin mielessäni. Vastasin: “Sinun täytyy keksiä joku homma minulle, jonka varjolla voin käydä täällä.”
Aila nauroi: “Pillun nuolemisessa olet hyvä, mutta varmasti minä keksin jotain muutakin.”

Lepäsimme vielä hetken. Kaluni alkoi esittää toipumisen oireita ja aloin hyväillä Ailan pakaroita ja suutelin häntä kaulalle. Aila nosti yläruumistaan ja katsoi minua hämmästyneen näköisenä: “Ei kai sinun tee heti uudestaan mieli? Minä kuitenkin olen melkein kuusikymmentä eikä paikat kestä enää jatkuvaa paneskelua. Käydään ainakin ensin järvessä peseytymässä ja katsotaan sitten jos minä annan sinulle jälkihoitoa…”
Aila nousi päältäni ja pudisti nauraen päätään kun näki minun hyvää vauhtia kangistuvan kaluni. Hän haki itselleen pyyhkeen ja kietoi sen lanteilleen. Minulle hän sanoi: “Minulla on vieraspyyhe saunalla. Sinä voit käyttää sitä.”

Menimme ulos, jossa meitä odotti yllätys! Pihatielle oli ilmestynyt punainen farmariauto. Yhdessä puutarhatuolilla istui Eija – sama nainen, jonka takia Ailan oli pitänyt istua sylissäni, kun palasimme Eino-sedän syntymäpäiviltä. Tuijotimme Ailan kanssa hölmistyneenä lyhyessä ja tiukassa kesämekossa istuvaa odottamatonta vierasta. Ailalla oli vain pyyhe lantiollaan ja minä olin ilkialasti, enkä tajunnut edes käsilläni peittää puolikankeaa kaluani. Aila hihitti ja sanoi: “Ups! Tämä on kiusallista! Kuinka kauan olet siinä ollut?”
Eija hymyili ja vastasi: “Tulin suunnilleen silloin kun sinä huusit Mikaa korkealta ja kovaa.”
Eija näytti hämmentyneeltä ja sanoi: “Turha yrittää selitellä… tämä on juuri sitä miltä tämä näyttää – ja kuulosti. Nolo juttu…”
Eija hymyili: “Aila, tuo ei ole noloa vaan ihan helvetin kadehdittavaa! Onneksi olkoon!”
Vieras katseli minua arvioiden päästä varpaisiin ja vasta nyt tajusin peittää nivuseni käsilläni. Mitä salaisuutemme paljastumisesta seuraisi?

4 kommenttia viestissä: “Kesäpojan automatka – Jälkipuinti”

 1. Joulupukki says:

  Pojalle kyytiä kahden naisen voimin. Ja naiset voisivat antaa vähä peppuhoitoa myös.

 2. Kyllä says:

  Eijalta vaan vaatteet pois ja uimaan… Istui yhdellä tuolilla, ei yhdessä tuolilla kun käsittääkseni yksin istui ?

 3. Gaudium says:

  Hyvin kirjoitettu ja yllättävä loppu, johon jatkoa lienee tulossa

  • Hesa says:

   Kiitos. Rehellisesti sanottuna ei ole vielä aavistustakaan miten jatkaisin, mutta kun tulee sopiva väli, niin istun alas ja katson mitä tulee.

Kommentoi

top