search
top

Nautin saunomisesta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (131 votes, average: 3.47 out of 5)
Loading...

Oli sunnuntai-ilta. Tavalliseen tapaani olin kylpylähotellin salilla. Treeni oli tehty, ja edessä oli yksi viikon ehdottomista kohokohdista: höyrysauna. Sunnuntai-ilta oli salilla todella rauhallista aikaa, usein paikalla oli lisäkseni vain kourallinen väkeä. Niin oli tälläkin kertaa, kuntosalin puolella viettämäni tunnin aikana taisin nähdä yhteensä neljä henkeä.

Treenissä olin keskittynyt keskivartalon lihaksiin. Keskivartalotreenin jälkeen minulla oli usein erityisen hyvä olo, ja niin tälläkin kertaa. Tuntui, että kroppa oikein säteili lämpöä, minkä lisäksi olo oli mukava sekoitus treenin jälkeistä raukeutta ja tyytyväisyyttä. Otin pikaisen suihkun ja menin saunaan.

Höyrysaunoja oli vain yksi, joten sama sauna oli niin naisten kuin miestenkin käytössä. Itseäni tämä ei haitannut tippaakaan, minulle oli aina ollut ihan luonnollista, että saunottaessa oltiin alasti ja että kaikki saattoivat saunoa yhdessä. Lisäksi höyrysaunassa höyry tarjosi joka tapauksessa kohtalaisen hyvää näkösuojaa. Jos joku joskus vilkuili, niin mikäs siinä, kovin tarkkaa kuvaa ei kukaan voinut saada hämärässä höyryhuoneessa.

Pidin höyrysaunasta enemmän kuin tavallisesta saunasta siksi, että alhaisemman lämpötilan ansiosta saunassa pystyi viipymään paljon pitempään. Itse nautin lämmössä istumisesta niin kovasti, että olin saunassa usein varmasti puolisen tuntia kerrallaan. Hengitin syvään ja annoin lämmön tunkeutua luihin ja ytimiin.

En ihan tiedä mikä kaikki asiaan vaikutti, mutta tunsin itseni hieman kiihottuneeksi. Ehkä hyvin sujunut treeni kohotti itsetuntoa, ja taisi hormonikiertokin olla aika otollisessa vaiheessa. Joka tapauksessa tunsin oloni erittäin mukavaksi omassa vartalossani. Lihaksissa poltteli kevyesti treenin jälkeen, ja tuntui siltä, että olin ladattu täyteen positiivista energiaa. Tätä energiaa oli yllättävän paljon, ja tunsin sellaista jännittävää kihelmöintiä vatsan seudulla. Kuljettelin käsiäni kevyesti vatsallani, lanteillani ja reisilläni ja tunsin, että halusin lisää.

Rupesin kiihottamaan itseäni tarkoituksella. Välillä sivelin kevyesti, välillä tartuin kiinni vähän kovemmin ja puristelin. Pyörittelin käsiä kevyesti vatsalla ja tein laajenevia liikkeitä rintojani kohti. Puristelin rintojen alaosaa ja hipelöin nännejä kevyesti. Syke tuntui nousevan, ja hengitin raskaammin.

Levitin reisiäni ja aloin hyväillä reisieni sisäpintaa aloittaen miltei polvista. Nautin ihoni pehmeydestä ja ajattelin, miten hyvältä tuntuisikaan, jos joku muu sivelisi ja suukottelisi sisäreisiäni. Käteni lähestyivät nivustaivetta, ja reisieni välissä tuntui jo kovin kuumalta. Lopulta vein toisen käteni hävylleni ja puristin kevyesti. Himon kipinöitä tuntui säteilevän ympäri kehoani. Vein etusormen vakoni alaosaan ja vedin sitä hitaasti ylöspäin. Tunsin kosteutta, jonka tiesin johtuvan muusta kuin saunassa hikoilusta. Kosteus teki häpyhuulistani liukkaan tuntuiset, joten liu’uttelin sormeani ylös alas ja levitin liukkautta koko vaon mitalle. Kosketus oli aivan kevyt, mutta sen tuottama nautinto oli suurta.

Raotin häpyhuuliani ja hieroin itseäni vähän laajemmalta alueelta. Koko alapää tuntui turvonneelta, ja omien sormien kosketus oli harvoin tuntunut näin hyvältä. Annoin klitorikselleni ensimmäisen kevyen hieraisun sen hupun läpi. Pikkuinen nystyrä tuntui kovalta huppunsa alla, ja tämän ensimmäisen hieraisun jälkeen se tuntui huutavan lisää kosketusta.

Rupesin tekemään sormilla pyörivää liikettä klittani päällä. Nautintoni nousi uudelle tasolle. Hengitin todella raskaasti ja jännittelin vatsa- ja reisilihaksiani. Alapääni tuntui hohkavan kuumuutta. Nautintoni kasvoi kasvamistaan, ja toisaalta halusin sen vain jatkuvan ikuisesti, mutta toisaalta halusin purkautua enemmän kuin mitään muuta.

Samalla kuulin lähestyviä ääniä miesten suihkutilojen puolelta. Vetäisin käteni pois jalkovälistä ja asetuin istumaan siveellisempään asentoon. Muutamaa sekuntia myöhemmin ovi aukesi ja kaksi miestä astui sisään. He vilkaisivat minuun mutteivät noteeranneet minua sen kummemmin. Miehet asettuivat istumaan saunan toiselle puolelle ja juttelivat jostain ilmeisesti työhönsä liittyvästä. Ehdin ajatella, että välillä on kyllä kätevää olla nainen. Kesken masturboinnin yllätetyn miehen olisi ollut vaikeampaa kätkeä kiihottuneisuuttaan.

Vitutti. Olin ollut matkalla kohti orgasmia, ja tämä keskeytys tuntui läimäykseltä poskelle. Haaveissani ehkä joku mies olisi tullut saunaan ja ryhtynyt auttamaan minua puuhissani, mutta todellisuudessa nämä kaksi miestä olivat minulle joka tapauksessa liikaa. Nousin vähin äänin ja livahdin suihkun puolelle. Kiimani oli vähän säikähtänyt miesten ilmaantumista, mutta ei ollut kadonnut. Päätin palata saunaan vielä myöhemmin miesten poistuttua sieltä. Sillä välin vilvoittelisin vähän.

Suihkutiloissa ei ollut ketään, mikä oli tähän aikaan ihan tavallista. Tällä kertaa se sopi minulle erityisen hyvin. Valitsin varmuuden vuoksi kuitenkin kaukana ovelta olevan suihkun. Olin istunut saunassa aika pitkään, joten viilennys oikeastaan maistuikin tässä vaiheessa. Laitoin veden viileälle ja astuin suihkun alle. Viileä vesi tuntui ihanalta kuumaa ihoa vasten. Käänsin kasvoni vesisuihkua kohti ja nautin kuuman ja viileän kohtaamisesta. Käännyin hitaasti ympäri ja annoin viileän veden valella vartaloani joka puolelta.

Vaistomaisesti rupesin koskettelemaan itseäni sieltä täältä. Suihkussa se nyt kuuluu asiaan muutenkin, mutta saunassa kesken jääneen koskettelusession jäljiltä otteeni olivat vähän toisenlaiset. Kouraisin itseäni jalkovälistä ja himo nosti jälleen päätään. Hieroin häpyäni ja annoin yhden sormen painautua syvälle häpyhuulten väliin. Ihoni oli jo viilentynyt suihkussa, ja pillun kostea lämpö tuntui erityisen kuumalta. Liikutin kättä edestakaisin ja ylös alas. Asento oli tosin turhan vaikea, jotta olisin jaksanut jatkaa tätä pitempään.

Irrotin suihkupään telineestä nautinto mielessä. Säädin veden mukavan lämpimäksi ja suuntasin suihkun jalkoväliini. Suihkupäässä ei harmi kyllä ollut hierovaa asetusta, muuten sille olisi takuuvarmasti tullut nyt käyttöä. Ihan perusasetuksellakin suihku kuitenkin tuntui todella hyvältä. Nyt vesisuihkua ei saanut kohdistettua kovinkaan tarkasti pienelle alueelle, mutta sen sijaan se hyväili koko alapäätäni tasaisella paineella. Pitelin yhdellä kädellä suihkua paikallaan ja pyörittelin vapaalla kädelläni toista nänniäni. Jatkoin näin varmaan minuuttitolkulla ja nautin jatkuvasta stimulaatiosta. Tajusin kuitenkin, että tämä ei tulisi riittämään. Olin joka tapauksessa luvannut itselleni palata vielä saunaan.

Suljin suihkun ja hiivin lähelle saunan ovea kuuntelemaan, kuuluiko saunasta mitään. Pettymyksekseni sieltä kuului miesten hiljaista puhetta. Hitto vie, eivätkö ne tajua poistua! Samalla kuitenkin lauteet narahtivat, ja hetken päästä miesten puolen ovi kävi ja äänet vaimenivat. Tein mielessäni kuperkeikan riemusta.

Odotin vielä ehkä kymmenisen sekuntia ja astuin sitten saunaan. Se oli jälleen tyhjä, ja asetuin istumaan tutulle paikalleni. Oli jo sen verran myöhä, että arvelin saavani nyt olla rauhassa. Vahingosta viisastuneena ja himosta jo melkein sekopäisenä ryhdyin kuitenkin tositoimiin välittömästi. Koko häpyni oli aivan turpea ja kostea kiimasta. Kostutin sormeni mahlassani ja aloin jälleen hieroa klittaa. Nappulani oli kivikova ja olisin voinut vannoa, että se tuntui isommalta kuin yleensä. Olin niin täynnä seksuaalista turhautumista, että olin jo muutamassa sekunnissa täysin nautinnon pauloissa. Jos joku olisi nyt tullut sisään, en usko, että minulla olisi enää ollut tahdonvoimaa lopettaa. Olin mielestäni kärsinyt jo aivan tarpeeksi, ja päähäni ei enää mahtunut kuin yksi ajatus, ja se oli iso ja O:n muotoinen.

Pyörittelin sormiani kiihtyvää vauhtia. Välillä kouraisin itseäni pillunkin puolelta, mutta koska tiesin saavani orgasmin nimenomaan klitorista hieromalla, keskityin lähinnä viemään itseäni klitan kautta kohti edessä häämöttävää nautinnon ihanuutta. Jälleen jännitin ja rentoutin lihaksiani, kun ajoin kehoani kohti orgasmia. Lantioni teki edestakaista aaltomaista liikettä ja lantionpohjan lihakset supistelivat. Vaikken ollutkaan nyt ollut saunassa kovinkaan kauaa, hikoilin kuin kesken kovankin treenin. Tunsin orgasmin lähestyvän, ja tunsin, kuinka jokin lähti ikään kuin nousemaan ja leviämään sisälläni. Tuttu, kuuma ja kihelmöivä tunne lähti jalkovälistäni, valui alas reisiin ja kiipesi ylös vatsassani. Tunne täytti minut kokonaan. Tuntui, kuin olisin samaan aikaan toisaalta täysin turta ja toisaalta herkkä jokaiselle pienimmällekin aistimukselle ja tuntemukselle. Tuntui, kuin olisin samaan aikaan jännittänyt kaikkia kehoni lihaksia. Varpaatkin painuivat kippuraan. Samassa saavutin huipun. Klitoriksestani lähti nautinnon aalto, ja tunsin, miten koko alapääni alkoi supistella voimakkaasti. Käteni jatkoi vielä hurjaa vatkaamista, ja klitoris ja pillu sykkivät ja levittivät nautintoa ympäri kehoa, aalto aallon perään. Olin totaalisen sulautuneena nautintoon. En tiedä oliko minua olemassakaan, tunsin vain ne uskomattomat nautinnon purkaukset, jotka täyttivät koko tietoisuuteni. Orgasmi tuntui kestävän todella pitkään. Sen lopulta hellittäessä ikään kuin palasin takasin omaan kehooni ja tunsin, miten jalkani olivat krampin partaalla, koska olin jännittänyt niitä niin kovasti.

Nojasin raskaasti saunan seinään enkä pystynyt hetkeen tekemään muuta kuin istumaan ja tasaamaan hengitystäni. Alapäästäni lähti vieläkin pieniä nautinnon jälkijäristyksiä. Illan treeni oli ollut kohtalaisen rankka, mutta se ei ollut mitään tähän kerralleen keskeytyneeseen ja nyt onnistuneesti loppuun saatettuun soolosessioon verrattuna.

Istuin saunassa vielä hetken, sitten poistuin lopullisesti ja viilensin ylikierroksilla käyvää kroppaani suihkussa. Hyvänolontunne oli kaikenkattava, ja tunsin, että olin ottanut kehostani kaiken irti. Hymyilytti ja hykerrytti. Pukeuduin ja lähdin kotiin tyydyttämään vielä yhtä himoa, eli orastavaa nälkää. Nämä sunnuntai-illan hyvät tuntemukset kantoivat pitkälle seuraavaan viikkoon.

6 kommenttia viestissä: “Nautin saunomisesta”

 1. Jarkko says:

  Naapureilla on saunavuoro ennen omaani. Tosin nuori rouva saunoo monesti yksin, miehensä kun on usein matkoilla. Ja niinä kertoina saan useimmiten jo edellisenä päivänä Häneltä viestin, huomenna voit tulla tuntia aiemmin. Mikäs sen hienompaa, kuin aukaista saunatilan ovi! Ja löytää toinen kauniina ja kiihoittuneena sormileikeistään, pukuhuoneen pöydältä, suihkusta tai saunanlauteilta 🙂

 2. Kesäsade says:

  Hitto, eksyisipä ton naisen kanssa samalle salille. Sait kuulostamaan kiireettömän höyrysaunomisen hyvältä…

 3. Keke says:

  Tulikin tarinastasi hauska muistikuva, kun kesällä piipahdin naapurin mökillä. Auto oli pihassa, hiljaista mökissä kun huhuilin ovelta sisälle. Ajattelin ovat varmaan alhaalla rannassa, kävelin sinne. Kun tulin saunan sivustaa, ja vilkaisin saunaterassille. Niin mikä upea näky odottikaan, naapurin vaimo sormetti itseään korituolissa. Silmät ummessa, ja saunapyyhe peitti vain osan ruskettunutta vartaloaan. Nuo helteiset sekunnit täyttivät vain naisen hiljaiset voihkaisut, ja kosteudesta kiiltävien sormien liikkeet. Mietin hetken paikallani, ei helvetti! Ja peruutin aivan hiljaa nurkan taakse, käännyin ja kävelin takaisin mökille rannasta. Omalle mökille kävellessä, mietin kannattikohan äsken olla herrasmies?

 4. Pahahukkanen says:

  Meidän perheemme oli ahdasmielinen ja suorastaan synkkä. Isästä johtui, ei olisi antanut meille lapsille eikä äidille juuri minkäänlaisia vapauksia. Mutta äidillä oli ystävätär, jonka luokse hän silloin tällöin pääsi hieman tuulettumaan, rentoutumaan ja suuta pieksämään. Meitä lapsia oli joskus mukana, ja muutaman kerran minäkin. Siitä oheinen kehitelmä, jossa totta toinen puoli. https://other.literotica.com/s/suutarisen-saara

 5. ja niin... says:

  Käytyäni suihkussa astelen höyrsaunaa kohti ja huomaan oven jääneen hieman raolleen. Astun sisään ja kuulen vaimeaa voihkintaa naisten oven suunnasta. Sydän pamppaillen etenen höryn sekaan, alan erottamaan edessäni hahmoja… mies kontillaan pää naisen haaroissa. Kyrpäni ponnahtaa pystyyn.

  Hyväilen kaluani ja lähestyn pariskuntaa,katseeni kohtaa naisen kanssa. Hän katsoo isoa kyrpääni jota runkkaan samalla.
  Valutan sylkeä kalulleni ja liukastan sitä kauttaaltaan.
  Näen naisen naamasta ettän hän on saamassa, samalla tartun miestä lantiosta ja…

 6. Thomas says:

  Hmm, olisipa mielyttävää yllättää Sut kesken leikkiesi höyrysaunasta! Vain hetki, ja tuntisit parin päivän parransängen karheuden kiinteiden reisiesi sisäpinnoilla.., kieleni ja huuleni hivelisi tiukkaa kosteaa herkkuasi.., sääriesi takapinnat painuisi yhä lujemmin selkääni vasten.., voihkisit hiljaa tuntemattoman miehen alkaessa kielihoitamaan Sua.., nauttisit hulluna etusormieni ja peukaloideni löytäessä kovina nöpöttävät nännisi.., samalla kun sormeni hellisi niitä, alkaisin imeä hitaasti klitoristasi.., sulkisit silmäsi, purisit alahuultasi hiestä nihkeänä upeaa vartaloasi lauteilla jännittäen.., ajatuskin, että jos joku tulisi nyt höyrysaunaan kun tuntematon mies kielihoitaa Sua.., olisi aivan liikaa!.., lähtisit voihkien & tempoillen lentoon, kyntesi painuisi niskani iholle.., tuskin kuulisit ihanalta orgasmiltasi, kun kuiskaisin miten hyvältä Sun metesi maistuu 😉

Kommentoi

top