search
top

Kouluterkkari Tiina – Unelma ja painajainen.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (114 votes, average: 3.27 out of 5)
Loading...

Tarina perustuu väljästi omiin kokemuksiin vastaavista tutkimuksista.

Olin neljätoistavuotias, kun runkkauksen lomassa kiveksiäni puristellessa huomasin kauhukseni vasemmassa pallissa oudon pallukan tai kyhmyn. Ikäisteni tapaan masturboin säännöllisesti ja tapani oli silloin myös hipelöidä pallejani joten tiesin, että ylimääräinen myhkyrä ei ollut voinut olla siinä kovin kauaa. Se oli kuin kolmas pikkukives varsinaisen kiveksen vieressä. Havainto pelästytti niin paljon, että se runkkaussessio jäi kesken. Kasvoiko minulle kolmas kives? Vai voisiko se olla syöpä? Ja jos olisi kasvain, niin mitä siitä seuraisi? Voisiko siihen kuolla? Vai menettäisinkö minä kiveksen – ehkä molemmat. Loppu elämä eunukkina oli nelitoistavuotiaalle kuolemaakin kamalammalta kuulostava kohtalo. Halusin selvittää mistä oli kyse, mutta epäröin. Äidilleni en alkaisi puhumaan pallieni muhkuroista. Pahimmillaan hän haluaisi nähdä ne ja lörpöttelisi naapurirouville kiveksistäni. Ja jos isosiskoni kuulisi tästä, niin pian kaikki koulussa tietäisivät ei minulla on jotain kummaa palleissa.

Koulun terveydenhoitaja oli luonnollinen vaihtoehto, mutta sekään ei tuntunut helpolta vaihtoehdolta. Koulun terkkari Tiina oli lempinimeltään Dildo-Tiina. Lempinimensä hän oli saanut terveysopin tunnilla, kun oli antanut sukupuoliopetusta ja näyttänyt meille pojille, miten kortsua käytetään. Opetus oli jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Tiina oli reilu nelikymppinen, ei varsinaisesti lihava, mutta vartaloltaan rehevä nainen ja hänellä oli ollut päällään tiukka valkoinen sairaanhoitajattaren-asunsa. Aavistus rinta-vakoa näkyi kaula-aukosta kun siististi meikattu ja hymyilevä Tiina rullasi hitaasti kondomia tekopeniksen päälle. Luokassa oli hiirenhiljaista ja me pojat tapitimme toimitusta keskittyneesti. Minulla, kuten varmasti muillakin alkoi farkkujen etumus kiristyä kun kuvittelimme oman kalumme dildon tilalle Tiinan käsittelyyn. En varmasti ollut ainoa poika joka seuraavan kerran runkatessaan unelmoi Dildo-Tiinasta. Ja nyt minun pitäisi mennä esittelemään kiveksiäni Dildo-Tiinalle. Teorissa terkkari puristelemassa palleja voisi olla toteen käynyt unelma, mutta nyt se tuntui enemmän painajasmaisen nololta. Kärvistelin toista viikkoa, mutta lopulta päättelin, että Tiinalle ei ollut vaihtoehtoa. Järkeilin, että jos selittäisin vaivani, niin saisin ehkä pallejani esittelemättä Tiinalta lähetteen lääkärille – mieluiten mieslääkärille.

Menin Tiinan vastaanotolle, kun minulla oli hyppytunti, ettei minun tarvitsisi kertoa kenellekään käyväni terkkarilla. Ovella paloi punainen valo, mutta odotushuone oli tyhjä. Istuuduin ja kertasin mielessäni vuorosanoja, joita olin ehtinyt monta päivää miettiä. Jännitti niin että kämmenet hikosivat. Hetken päästä minun ikäiseni tyttö tuli vastaanotolta ja vilkaisi minuun. Häkellyin jo siitä, vaikka eihän tyttö voinut tietää käyntini syytä. Oven viereisten liikennevalojen punainen sammui, mutta mikään muu valo ei syttynyt. En tiennyt mitä minun piti tehdä, mutta Tiina ratkaisi asian puolestani ja tuli ovelle valkoisessa sairaanhoitaja-asussaan. Hän hymyili ystävällisesti ja sanoi: “Ole hyvä!”
Tiina veti oven kiinni perässäni ja kuulin että se kilahti lukkoon. Kiertäessään pöytänsä taakse hän napsautti punaisen liikennevalon päälle ja istui sitten pöydän taakse. Ensin hän kysyi nimeni ja kun löysi minut koneeltaan, hän tiedusteli: “No niin, Mika. Mistä haluat puhua?”
Hapuilin harjoittelemiani vuorosanoja, mutta unohdin kaiken johdannon ja töksäytin suoraan: “Tarvitsen lähetteen lääkärille. Minulla on… nivusissa patti tai sellainen kyhmy.”
Tiina sanoi ystävällisesti ja hyvin rauhallisesti: “Epämääräiset kyhmyt ja patit on hyvä selvittää. Särkeekö se tai onko se kosketusarka?”
“E-ei. Se ei ole kipeä. Eikä arka.”
“Onko iho-oireita, punoitusta tai muuta?”
“Ei ole. Se tuntuu… kun kosketan sitä.”
“Koska huomasit sen?”
“Viikko tai pari sitten.”
Minuta varmasti näkyi hermostumiseni ja Tiinalla oli varmasti joku aavistus kyhmyn sijainnista, kun hän kysyin: “Missä tarkalleen ottaen tuo kyhmy tai patti on?”
Epäröin hetken ennen kuin vastasin: “Se on kiveksessä. Tarkalleen ottaen vasemmassa kiveksessä… tai siinä kyljessä. Se irrallaan… kuin ylimääräinen pikku kives.”
Tiina nyökytteli ja summasi vielä vastaukseni: “Eli olet löytänyt kiveksiä kosketellessasi vasemman kiveksen vierestä ylimääräisen patin tai rakkulan, jota et ollut aiemmmilla kerroilla huomannut, mutta se ei ole kosketusarka eikä siinä ole särkyä.”
Nyökkäsin yhteenvedolle. Minua nolotti ilmaisut “kiveksiäsi kosketellessasi” ja “aikaisemmilla kerroilla”, mutta vielä enemmän nolotti vastaaminen seuraavaan Tiinan kysymykseen: “Kun masturboit, niin onko siemenneste mitenkään erilaista nyt kuin ennen kyhmyä? Näkyykö siinä esimerkiksi verta?”
Tiina piti itsestään selvänä, että runkkailin ja sehän piti paikkansa, mutta nolo siitä oli puhua. Erityisen nolo siitä oli puhua naiselle, josta joskus oli runkatessaan unelmoinut. Sanoin: “En ole huomannut. Se on samanlaista kuin ennenkin.”

Tiina rauhoitteli: “Todennäköisesti kyse ei ole mistään vaarallisesta, mutta kannattaa se tutkia.”
Pahin pelkoni toteutui, kun hän otti kirjoituspöytänsä laatikosta lateksihanskat, alkoi pukea niitä käteensä ja sanoi: “Tulisitko tähän eteeni ja laske housi alas, niin katsotaan vähän tarkemmin.”
Hän veti pyörillä varustetun tuolinsa työpöytänsa nurkalle ja minä menin seisomaan hänen eteensä. Tunsin punastuvani kun avasin farkkuni ja laskin ne yhdessä alushousujen kanssa polviin. Seisoin Tiinan edessä alaruumis alastomana. Hän kumartui eteenpäin katsomaan kiveksiäni ja hänen kasvonsa olivat tuskin vaaksan päässä paljaasta kalustani. Sydämeni hakkasi vimmatusti. Tiina sanoi: “Päälle päin ei näy mitään. Minä täytyy tunnustella sitä. Anteeksi jos käteni ovat viileät. Voitko nostaa peniksen pois tieltä.”
Tuijotin tiukasti vastaanottohuoneen seinällä ollutta näöntarkastukseen käytettyä E-taulua, otin kalustani kiinni ja nostin sen vatsaa vasten. Sitten tunsin Tiinan viileät, ohuen lateksihansikkaan peittämät sormet kivekselläni. Tiina jutteli rauhallisesti: “Hyvä että tulit rohkeasti kysymään neuvoa. Tällaiset havainnot kannattaa selvittää, vaikka harvoin nämä mitään vakavampaa on.”
Tiina tunnusteli ja hieroi kivestä muhkuraa etsien. Koskettelu tuntui pelottavan hyvältä ja tunsin kaluni nytkähtelevän kädessäni. Tiina jutteli rauhaullisella äänellä: “Kives on laskeutunut hyvin… ja tuntuu ihan hyvän kokoiselta.”

Olin ollut jo etukäteen niin hermostunut tästä käynnistä, että oli jättänyt aamurunkkauksen väliin sinä päivänä. En tiedä miten paljon aamulypsy olisi herkkyyttäni vähentänyt, mutta nyt laiminlyönti kadutti. Yritin olla ajattelematta runkaamista, Dildo-Tiinasta rullaamassa kondomia tekopeniksen päälle ja sitä, että nainen hipelöi kiveäksiäni. En onnistunut ja tunsin kädessäni, miten kaluni paisui. Tiina oli löytänyt oikean kohdan ja kysyi: “Tämäkö se on?”
Rykäisin ennen kuin sain vastattua, että juuri se. Uteliaisuus voitti ja katsoin alas. Se oli virhe. Minulla oli erinomainen näkymä eteenpäin nojaavan Tiinan kaula-aukkoon ja sieltä näkyviin pyöreisiin rintoihin ja rintaliivien pitsiseen reunaan. Käteni pitelemä kalu näytti turpealta. Nainen huomasi, että olin kääntänyt katseeni alas ja hän nosti katseensa ja kysyi minulta kiveksiäni kädessään pitäen ja ystävällisesti hymyillen: “Ei kai tämä satu tai tunnut muuten epämiellyttävältä?”
Ongelma oli päinvastainen, mutta en sanonut sitä Tiinalle, vaan totesin vain, että ei satu. Tiina käänsi katseensa taas hipelöimiinsä palleihin ja summasi: “Tämä taitaa olla harmiton nesterakkula. Näitä tulee joskus kiveksiin. Tälle ei välttämättä tarvitse tehdä mitään, mutta jos se tulee kivuliaaksi tai kasvaa liiaksi, niin ei hoitokaan iso operaatio ole. Eikö tämä ole yhtään arka?” Tiina puristeli varovasti kiveksen rakkulaa ja kaluni tuntui kasvoi kasvamistaan. Halusin lopettaa tutkimuksen ja sanoin: “E-ei. Se ei tunnu aralta. Hyvä jos ei tarvitse olla huolissaan…”
Tiina ei kuitenkaan päästänyt pallejani vielä käsistään, vaan sanoi: “Tarkastan vielä toisenkin kiveksen. Ole vaan ihan rento. Ei tätä tarvitse jännittää.”

Kaluni jatkoi jäykistymistään, eikä toivoa ainakaan sen rentoutumisesta ollut. Tiina alkoi tunnustelemaan hitaan perusteellisesti oikeaa kivestäni ja ennen kuin hän oli valmis olin täydessä juhlakunnossa. Yritin varovasti korjata käteni asuntoa niin että se peittäisi seisokkini paremmin, vaikka Tiinan oli täytynyt jo huomata aivan kasvojensa edessä tapahtunut muutos. Kun siirsin käteni vähän ylemmäs tunsin terskani, joka oli turvotessaan tullut esiin esinahan alta. Se oli kova ja hyvin herkkä kosketukselle. Ajattelin, että minun ei tarvitsisi monta vetoa vetää, niin mällini lentäisi Dildo-Tiinan kasvoille. Yritin kuitenkin olla mahdollisimman paikallani ja fantasioimatta siemensyöksystä.

Tiina irrotti jo kätensä palleistani, mutta yllätyksekseni tutkimus ei ollut vieläkään ohi. Tiina nimittäin sanoi: “Nyt kun ollaan täällä konehuoneen puolella, niin tarkastetaan samalla ettei sinulla ole tyrää. Käännä pääsi oikealle ja yskäise pari kertaa oikein kunnolla.”
Miksi hän jatkoi? Halusiko hän kiusata minua erektioni takia vai osoittaa, että seisokkini häirinnyt häntä lainkaan? Minua se häiritsi. Aivan kuin luunkova kalu kädessään seisovat pojat olisivat Tiinalle arkipäivää, hän otti uudestaan kiinni oikeasta kiveksestäni. Minä kääsin pääni ja yskäisin. Seuraavaksi sama operaatio toteutettiin vielä vasemmelle kivekselle. Käänsin pääni vasemmalle ja yskäisin. Jäykkä kaluni nytkähteli ja kasvoni tuntuivat tulipunaisilta. Tiina irrotti viimein otteensa kiveksistäni ja perääntyi tuolillaan vähän kauemmaksi ja sanoi: “Voit nostaa housusi.”
Hän riisui hanskansa edelleen minuun päin kääntyneenä. Kun irrotin otteeni kalustani, se jäi sojottamaan yläviistoon. Kiskoin alushousut jalkaani niin nopeasti kuin pystyin, mutta Tiina ehti hyvin nähdä seisokkini, eikä erektion pullistamat kalsaritkaan sitä juuri peittänyt. Hän sanoi: “Kuten sanoin, niin rakkulta taitaa olla aika harmiton. Ei häiritse siittiöiden eikä hormonien tuotantoa. Kirjoitan kuitenkin lähetteen ultraääneen ja pistän viestin koululääkärille ihan varmuuden vuoksi, että saadaan virallinen diagnoosi. Ja tuli samalla tarkastettua että sinulla ei ole nivustyrääkään.”
Tiina jatkoi katsoen minua silmiin hymyillen: “Muutenkin kaikki näyttää toimivan normaalisti.”
Puhuiko hän seisokkiani? Minkä muun hän muka olisi huomannut “toimivan normaalisti”?

Kiskoin farkkuja seisokin pullistamien kalsareitteni peitoksi ja kamppailin vetoketjun kiinni. Tiina katseli hosumistani ja sanoi rauhoittaen: “Tällaiset tutkimukset voivat tuntua kiusallisilta, mutta turha kiusaantua. Nuoren miehen keho reagoi helposti herkkien alueiden kosketteluun, vaikka kyseessä on pelkkä lääketieteellinen tutkimus. Sinä et ole ensimmäinen etkä viimeinen, joka saa erektion tällaisissa tutkimuksissa, joten sitä on turha häpeillä. Näytit kaikin puolin hyvin kehittyneeltä nuorukaiselta.”
Minä kiskoin farkkujen vetoketjua ylemmäksi, mitä vaikeutti “hyvin kehittyneen” ja paisuneen kaluni aiheuttama kireys housuissa. Nainen vilkaisi pullottavaa farkkujeni etumusta ja sanoi: “Jos sinulle jäi kovin tukala olo, niin voit käydä tuolla WC:ssä.”
Vastaanottohuoneessa oli oma WC virtsakokeita ja muuta vastaavaa varten. Olin epävarma ymmärsinkö Tiinan ehdotuksen oikein? Ehdottiko hän, että kävisin runkkaamassa vastaanoton vessassa? Kysyin arasti: “En voinut sille mitään… mutta pitäisikö minun sen takia käydä… kädellä?”
Tiina vastasi: “Ei sinun pidä, jos et halua. Mutta on ihan ymmärrettävää, jos sinunun on hankala palata oppitunnille… tuossa tilassa. Jos tahdot helpottaa oloasi käy WC:n puolella. Ei siinä ole mitään hävettävää. Ei se, että sinun ikäisesi pojat masturboivat, ole minulle mikään uutinen eikä järkytys.”
Olin edelleen epäröivä, mutta vilkaisin WC:n suuntaan ja selittelin: “On minun vähän tukala olla…”
Tiina ehdotti: “Jos se helpottaa, niin sovitaan, että se on osa tutkimusta. Käy ottamassa minulle spermanäyte, niin näen, että siinä ei ole verta tai mitään muuta ylimääräistä.”
Hän otti kaapista läpinäkyvän muovimukin ja ojensi sitä minulle muutaman käsipyyhkeen kera ja sanoi: “Purkki on näytettä varten. Etköhän sinä tiedä miten toimia.”
Seisokkini oli edelleen luunkova eikä Tiinan puheet sitä heikentänyt.

Tiina katsahti minua ja nyökkäsi rohkaisevasti. Otin mukin, käsipyyhkeet ja menin vessaan. Suljin vessan oven perässäni, mutta en laittanut sitä lukkoon. Tuntui sekä nololta että kiihottavalta mennä runkulle, niin että Dildo-Tiina tiesi mitä menin tekemään. Avasin kiireesti housuni ja kiskoin ne alas. Kaluni seisoi edelleen kovana. Otin siitä kiinni ja aloitin nopean runkkaamisen. Toisella kädellä otin kiinni kiveksistäni ja muistelin, miten Dildo-Tiinan käsi oli äsken niitä tunnustellut ja hyväillyt. Kaiken lisäksi Tiina istui vain parin metrin päässä vessan oven takana. Olin niin kiihottunut, että ei kesänyt kauaa ennen kun tunsin, miten nesteet lähtivät liikkeelle. Nautinnon tunne levisi nivusistani pitkin kiveksiä ja kaluani. Päästin irti kiveksistäni ja otin muovimukin ja työnsin terskani sen sisälle samalla kun vetelin kalun varresta viimeiset vedot. Laukeaminen oli raju ja voihkaisin vahingossa ääneen. Kuuliko Tiina sen? Toivoin, että kuuli. Kalusta syöksi vaaleita suihkuja mukiin toinen toisensa jälkeen. Kun syöksyt lakkasivat laiton mukin varovasti lavuaarin reunalle ja odotin heten vain läähätin. Spermaa oli tullut harvinaisen paljon. Sitten pyyhin kaluni ja käteni papereihin ja heitin paperitollon vessan roskikseen. Pesin vielä käteni ja tarkistin, että missään ei ollut roiskeita. Nostin housuni. Vaikka kaluni oli vielä turpea, sen asettelu housuihin onnitui paljon helpommin kuin Tiinan edessä täydessä seisokissa.

Vessasta poistuminen nolotti vielä enemmän kuin sinne meno. Kiima oli laskenut ja minulla oli spermaa sisältävä muovimuki kädessäni. Avasin vessan oven. Tiina istui työpöytänsä ääressä ja katseli minu hymyillen hymyä, joka oli varmasti tarkoitettu hyväksyväksi, mutta näytti minusta riettaalta. Sitä minun ei tarvinnut kuvitella, että Tiina tasan tiesi mitä olin ollut tekemässä, koska kädessäni oli tekemisistäni kiistaton todiste. Hän sanoi: “Laita se siihen pöydälle. Käy vielä tällä viikolla terveyskeskuksessa ultraäänessä. Siellä on nyt lähete odottamassa. Koululääkäri tulee koululle kolmen viikon päästä. Voi olla että Ritvalle riittää pelkkä ultraäänitutkimuksen tulos tai sitten hän haluaa nähdä sinut vielä itse. Minä ilmoitan siitä sitten.”
Ritva! Lääkärikin oli siis nainen, joka saattaisi käydä pallini läpi uudelleen. Entä ultraäänitutkimus? Siinäkin kiveksiäni sorkittaisiin. Tiina otti mukini pöydältä, katseli sitä ja katsoi sen sisältöä. Hän sanoi: “Tätähän on reippaasti. Ja näyttää ihan terveeltä. Ei syytä huoleen tämänkään suhteen, mutta oli oikein hyvä, että kävit selvittämässä mistä siinä rakkulassa on kyse. Jos tilanne muuttuu jotenkin, niin tule rohkeasti uudestaan käymään. Ja seuraa rakkulan kokoa. On hyvä tietää muuttuuko se.”
Minä kiitin ja lupasin seurata.

Pidin myös lupaukseni, sillä iltapäivällä, kun pääsin koulusta kotiin ja huoneeseeni, riisuin housuni ja aloin kosketella ja puristella pallejani Dildo-Tiinan kosketuksia muistellen ja niistä unelmoiden.

3 kommenttia viestissä: “Kouluterkkari Tiina – Unelma ja painajainen.”

 1. geo345 says:

  Hyvä tarina, ei aina tarvitse tapahtua paljoa. Jatkoakin olisi kiva saada samalla tyylillä, ei siis mitään läähätyspanoa tutkimuspöydällä.

 2. Faarao says:

  Tää on hyvä tarina. Vois olla tottakin…

  • Hesa says:

   Kuten kirjoitin tuohon alkuun niin tämä perustuu osin omiin kokemuksiini. Teini-ikäiseä jouduin menemään tuollaisen vaivan takia terkkarille ja kivesten tutkiminen sai aikaan rautakankiseisokin, josta terkkari ei ollut moksiskaan.

Kommentoi

top