search
top

LEIRIELÄMÄÄ osa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (67 votes, average: 3.78 out of 5)
Loading...

Muutaman sekunnin löhöämisen jälkeen laskeudun alas sängystäni lattialla lojuvan laukkuni luo ja alan kaivaa sieltä lakanoita. Sängyissämme oli onneksi valmiiksi täkit ja tyynyt. Pete räplää puhelintaan vielä hiljaa sängyssään, mutta huomaan hänen vilkuilevan sen takaa minua päin. Kurkotan ottamaan peiton ja tyynyn omasta sängystäni, ja Petekin alkaa selvittää omaa lakanamyttyään laukustaan istuen sänkynsä reunalla.

Avaan laukussani olleen Ässä mix -karkkipussin ja tarjoan siitä Petelle.
“Jes! Nää on mun lemppareita!”, Pete huudahtaa iloisesti. Hymähdän ja melkein liikutun siitä kuinka söpösti Peten silmät alkoivat loistamaan hänen saadessaan tietää saavansa karkkia. Kaadan hänen käteensä pussista värikkäitä karkkeja ja heitän pussin pöydälle.
Uppoudun pujottamaan paksua täkkiäni pussilakanan sisälle samalla kun ihailen kesäistä järvimaisemaa ikkunasta.
“On kyl upee auringonlasku”, huokaisen yhä tuijottaen ulos Peten ähistessä omien lakanoidensa kanssa selkäni takana.
“Joo mut ei kyl yhtä upeita ku nää karkit”, Pete vastaa mussuttaen suu täynnä.

On hetken hiljaista

Nappaan itse muutaman karkin suuhuni pussista vieläkin tuijottaen ulos, kun Pete kysyy: “Auttaisiksä vähän mua tän kanssa?”
“Eikai se lakanoiden laittaminen nyt NIIN vaikeeta oo?”, naurahdan ja käännyn silmiä pyöritellen Peteen päin.
Käännyttyäni ympäri jähmetyn, Ässä mixit tipahtavat lattialle auki loksahtanesta suustani ja vedän käsissä olevan peittoni itseäni lähemmäksi kuin suojaksi järkytyksestä.

Pete istuu edessäni sängyllään nojaten hiukan taaksepäin rehvakkaasti. Hän on laskenut housunsa polviin ja pitelee ja jäykistynyttä isoa penistään kahdella sormella kohti kattoa. Peten siniset silmät tuikkivat lempeyttä, kiimaa ja ilkikurisuutta.

Aika tuntuu pysähtyvän.”

Niin autatko?”, Pete kysyy toistamiseen ja hänen hymynsä venyy entisestään.

Putoan polvilleni lattialle hänen eteensä, enkä vieläkään saa sanaa suustani.
“Niin tarttis vähän apua tän kiiman kanssa, äläkä nyt väitä ettet haluis. Näin kyllä miten kattelit meitä siel kuntosalilla”, Pete sanoo ja iskee silmää.
Punastun hiukan, mutta en voi irrottaa katsettani Peten sykkivästä kalusta.
“No öö, joo…”, yritän selittää jotain.
“Kyllä mäkin oon sua kattellut, oot hiton söpö, ja toivoinki että saatais olla hetki kahestaan”, Pete sanoo, tarraa kaluunsa ja alkaa heiluttamaan sitä edestakaisin kuin härnätäkseen.

En ole uskaltanut edes toivoa mitään tällaista, mutta tilanne vaikuttaa juuri sellaiselta, mistä unelmoin.
Katson Peten sinisiin silmiin, jotka loistavat hänen kultaisten etuhiusten takaa. En voi uskoa kuinka rohkea ja itsevarma Pete on, itse kun olen enimmäkseen ujo ja varautunut. Peten macho käytös saa minut kiihottumaan tilanteessa.

Hivuttaudun varovasti lähemmäs Peteä lattialla ja konttaan hänen jalkojensa väliin. Asetan käteni hänen paljaille, lihaksikkaille reisilleen, ja ihailen edessäni pystyssä seisovaa kalua. En ole koskaan nähnyt kenenkään munaa näin läheltä ja vieläpä seisokissa, mutta voin sanoa Peten kalun olevan kaunis. Se on tasapaksu ja suora ja huomattavasti isompi kuin omani, onhan Pete koko ruumiinrakenteeltaan meistä kaikista kookkain. Näin ollen kookas kalu näyttää varsin sopusuhtaiselta hänen vartalossaan.

Peten jäntevä käsi puristaa kalua tyvestä, jolloin se muuttuu hieman punaiseksi ja huomaan terskan päästä purskahtavan kirkkaan kiimalimapisaran, joka alkaa valumaan vartta pitkin alas.
Nielaisen kerran ja himo alkaa vallata kehoani katsoessani vuorotellen Peten yhtälailla kutsuvia silmiä ja kalua.

“Yheksäntoista senttiä kovaa kamaa, no, mitä ootat?”, Pete kerskuu ja kysyy jo vähän kärsimättömästi.

“Se…on…….upee..”, saan sanotuksi, ja tässä vaiheessa kasvoni ovat kymmenen sentin päässä Peten patukasta ja sileäksi ajelluista kookkaista kiveksistä. Tunnen humaavan tuoksun nenässäni.
Tunnen myös, kuinka Peten voimakkaat jääkiekkoilijan reidet puristavat itseäni vieläkin lähemmäksi kuin estääkseen pakoni, mutta en ole lähdössä mihinkään.
Henkeni salpautuu hetkeksi ja suustani pääsee tahaton inahdus. Silmäni ovat lukittautuneet Peteen ja en pysty liikkumaan, kuin odottaisin jotain merkkiä.

“Ime”, Pete sanoo matalalla äänellä.

Se on kai se merkki.

Ennen kuin ehdin ajatella mitään, avaan suuni ja työnnän Peten jo hiukan odotuksesta kuivuneen kalun suuni sisään. Se uppoaa vain puoliväliin. Silmämme ovat lukittautuneet toisiinsa koko ajan. Kun vetäydyn Peten kalusta, hengähdän ja maiskuttelen suolaiselta maistuvaa kiimalimaa katsoen yhä Peteä silmiin.

“…hyvää…”, sanon ja vilautan Petelle ilkikurisen hymyn.
Silloin Peten päässä naksahtaa jokin ja näyttää siltä kuin kiima hänen silmissään olisi saanut vallan. Hän tarraa hiuksistani kiinni ja ohjaa nyt jo syljelläni liukastetun kalunsa häikäilemättä aukinaiseen suuhuni.
En voi uskoa sen menevän pohjaan asti niin helposti ja vieläpä heti. Kun huuleni koskettavat Peten karvoitusta, näyttää kuin häneltä lähtisi taju. Hän kuitenkin riuhtaisee pääni irti kalustaan eteensä ja kumartuu kuiskaamaan ällistyneenä:

“Vittu sähän oot luonnollinen syväkurkku!”

“No ilmeisesti”, naurahdan ja saan sanotuksi.
Siinä samassa Pete tarttuu kaksin käsin niskastani kiinni ja survoo kalunsa pohjaan asti suuhuni.

“Aaa vittuuuh!” Pete voihkii ja sulkee silmänsä samalla kun hän liikuttaa päätäni haluamassaan tahdissa tyydyttäen omaa penistään.
Tällä tavalla alistettuna oleminen Peten kaltaiselle jätkälle tuntuu erittäin kiihottavalta. Haluan tuottaa Petelle mahdollisimman paljon nautintoa.
Jonkin ajan kuluttua Pete lopettaa pääni riuhtomisen, pitää niskastani tukevasti kiinni ja alkaa panemaan kurkkuani antaumuksella.
Oksennusrefleksi ottaa muutaman kerran vallan, mutta hiukan kokeilemisen jälkeen opin asettamaan kieleni sellaiseen asentoon, jolloin Pete voi nussia suutani lähes vapaasti.

“Ei hitto sä tunnut niiin hyvältä!” Pete voihkii ja alkaa olemaan hiukan hikinen. Hänen kasvoistaan paistaa yhä kiima ja tyydyksen autuus.
Silloin Peten tahti hidastuu hänen haukkoessa henkeä silkasta väsymyksestä.
Ymmärrän että on minun aikani ottaa ohjat.
Pete nojautuu kyynärpäidensä varaan ja vain katsoo minua kiimaisilla silmillään, kun vetäydyn hänen kalustaan, jolloin se läiskähtää limaisena Peten vatsalle.
En odota kauaakaan, kun otan kaksin käsin kiinni Peten kalusta ja alan vedellä edestakaisin liukasta vartta pitkin. Haluan vain ihailla tätä kaunista näkyä. Peten kookas kalu itseni käsittelyssä, ja huohottava ja punaposkinen Pete taka-alalla katsomassa lumoutuneena työtäni.
Kiihdytän runkkaamisen tahtia ja Pete parkaisee silkasta nautinnosta.

Silloin Peten silmissä selvästi tapahtuu samanlainen naksahdus kuin aikaisemminkin. Hän tarttuu kiinni tällä kertaa poskistani vahvoilla käsillään ja työntää kalunsa huulteni väliin. Pete aloittaa taas armottoman suuhunnussimiseni, ilmeisesti hän kaipasi vain hetken lepoa akkujen lataamiseksi.
Peten tahti kiihtyy kiihtymistään ja katson hänen ilmeitään lumoutuneena, kun hän työntää kalunsa kerta toisensa jälkeen syvälle kurkkuuni.

Yhtäkkiä Pete murahtaa syvään ja alkaa hengittää raskaasti, ja arvaan jo mitä tapahtuu seuraavaksi.

“Mä tuuunn!” Pete voihkaisee ja katsoo minua määrätietoisesti silmiin.
Hän kerää viimeiset voimansa, ottaa niskastani kiinni, työntää kalunsa syvemmälle kuin kertaakaan aikaisemmin ja ähisee.
Tunnen kuinka Peten kalu sykähtää ja sperma alkaa ryöpytä sisälle kurkkuuni voimalla.

Siinä samassa ulkoa kuuluu ääniä, puhetta ja kenkien kopinaa.
“Ei vittu! Ne tuli takas!” Pete parahtaa ja kauhu valtaa hänen kasvonsa samalla kun hän yhä pumppaa lastejaan kurkkuuni. Ei hän pysty lopettamaankaan, muuten tuloksena olisi valtava sotku.

Mälli alkaa valumaan jo suupielistäni, jolloin ovenkahva kolahtaa, ja riuhtaisen itseni pois Peten sykkivästä munasta. Pete nostaa housunsa salamannopeasti ylös ja nappaa lakanansa itsensä peitoksi sängylle.
Katsomme Peten kanssa toisiamme silmiin pelonsekaisin tuntein, ja hän vain vie etusormensa suunsa eteen vaikenemisen merkiksi.
Nyökkään hänelle vakavasti ymmärtäen, ettei tästä hiiskuta.

 

Juuri silloin Jaakko, Mikko ja Hannu astuvat sisään, ja ehdin juuri kääntyä selin heihin. Otan karkkipussista pari karkkia hätäisesti ja tungen ne suuhuni. Silloin huomaan suupielessäni vielä roikkuvan mällivanan. Pyyhin sen kädelläni ja nuolaisen loputkin suuhuni peittääkseni jäljet tapahtuneesta.

“Ai kato, laiskiaisetki on päässy ylös!” huutaa Hannu nauraen.

“Joo ja nyt on karkkitauko”, virnistän hänelle, ja kolmikko syöksyy Ässä mix -pussin luo.

Muiden tuhotessa karkkipussia luon katseen Peteen, joka makaa yhä sängyllään selvästi hiukan järkyttyneenä varsin eriskummallisesta orgasmista, mutta kuitenkin hänen kasvoillaan näkyy laukeamisen jälkeinen raukeus. Kiinnijäämisen pelko oli kieltämättä pelottavaa, mutta taisimme selvitä säikähdyksellä.

Peten ja minun katseet kohtaavat, ja hän väläyttää tavanomaisen viekkaan hymynsä, johon vastaan samanlaisella. Käännyn ja jatkan lakanani pujottamista samalla hiljaa maistellen suussani Peten mällien jäämiä ja hedelmäkarkkien aromien sekoitusta.

 

4 kommenttia viestissä: “LEIRIELÄMÄÄ osa 3”

 1. Joulupukki says:

  Kiva tarina. Nyt joku alakoululainen poika sinne mukaan.

 2. Antsu says:

  Jatkoo…. ja pian!

 3. Leeviboy says:

  Helvetin kiimainen tarina! Toivottavasti saadaan lisää jatkoa 😉

 4. Madclown says:

  Tykkäsin

Kommentoi

top