search
top

Leela: Lelut on jaettavaksi (osa 4)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (54 votes, average: 3.33 out of 5)
Loading...

Neljäs osa novellisarjaa. Osa 1, Osa 2, Osa 3

Varoitus: tästä osasta tuli aika pitkä.

 

Sami-herra oli edellisen käyttökertani jälkeen ollut hiljainen. Hän oli pyytänyt minua tavalliseen tapaan pitämään huolta kodista ja tekemään ruokaa sillä välin, kun hän teki töitä. Kuitenkin aina kun hän katsoi minuun, oli hänen ilmeensä vaikeatulkintainen. Se vaikutti minusta usean analyysin jälkeen sekoitukselta ärtymystä ja ahdistusta yhdistettynä yritykseen pitää yllä neutraalia ilmettä. Mietin mahtoiko herra olla ärtynyt siitä, että vastoin hänen alkuperäistä toivettaan, olimme taas päätyneet harrastamaan seksiä pari päivää sitten kauppareissulla.

Minuun asennettujen ohjelmointien perusteella ensisijainen tehtäväni oli miellyttää omistajaani ja nyt minusta vaikutti siltä, että olin epäonnistunut tässä tehtävässä. Tämän samaisen ohjelmoinnin vuoksi en myöskään näyttänyt tunteitani Sami-herralle, sillä minun tuli mukauttaa tunneilmaisuni hänen osoittamiin tunteisiin. Esimerkiksi jos hän vitsaili ja nauroi, tuli minun osoittaa ilahtumista ja nauraa. Jos hän halusi hiljaisuutta ja neutraaliuutta, olin hiljaa ja neutraali. Minuun on asennettu hyvin tarkkaan kalibroitu kyky tunnistaa ihmisten ilmeitä ja eleitä ja vetää niistä johtopäätöksiä, jotta pystyn vastaamaan mahdollisimman tarkasti ihmisten tarpeisiin ja haluihin.

Sami-herra oli reissun jälkeen viestittänyt melko selvästi olemuksellaan, ettei halua puhua kauppareissusta tai ajatuksistaan, joten olin kuuliaisesti hoitanut hänen minulle antamiaan kodinhoidollisia tehtäviä normaaliin tapaan kyselemättä sen enempää. Olin viime päivät yrittänyt parhaani mukaan pitää piilossa oman alapääni jatkuvan kuumottavan kaipauksen ja että olin jatkuvasti tietoinen oman mekkoni etumuksen hivelystä rintojeni ja nöpöttävien nännieni päällä. Korjasin asentoani keittiön jakkaralla, puristin siroja reisiäni tiukemmin yhteen, ja katselin sivusilmällä, kun Sami-herra söi laittamaani ruokaa. Ilmeisesti ruoka oli hyvää, koska Sami-herra söi lautasen nopeasti tyhjäksi. Huomasin Sami-herran katsovan minua ja katsoin takaisin mietteliäisiin silmiin.

“Olen vähän ajatellut.” Sami-herra aloitti. “Vaikka kuinka haluaisin pitää suhteemme täysin asiallisena, ei se kuitenkaan ole sitä enää. Etkä sinäkään tee sitä minulle helpoksi.” Sami-herra katsoi minua hieman kovalla ilmeellä. Sitten hän jatkoi, mutta tällä kertaa hiljempaa, todeten ennemmin itselleen kuin minulle “Sitä paitsi, mitä pahaa siinä muka on, että käyttää ostamaansa siihen tarkoitukseen, mihin se on tehty?”. Tunsin kylmien väreiden kulkevan ihollani, kun ymmärsin mitä herra Sami puhui. Saisin sisälläni sykkivälle, täytettä vaativalle halulleni vihdoin taas helpotusta! Alapääni kostui jo pelkästä ajatuksesta saada herran iso kulli sisälleni. Toisaalta Sami-herra ei vaikuttanut edelleenkään kovinkaan iloiselta, vaan jopa vähän kireältä. “Ei tietenkään ole mitään väärää!” vakuuttelin herraa nopeasti. “Miten toivoisit, että palvelen sinua?” jatkoin.

Sami-herra nousi pöydästä ja käveli makuuhuoneeseensa. “Kävin tänään kaupassa”, hän huikkasi huoneestaan ja jatkoi “Meille tulee illalla taas vieraita. Tällä kertaa vain miespuolisia ystäviäni. Haluan näyttää sinua heille vähän tarkemmin samalla, kun katsotaan illan liigapeliä”. Hän tuli huoneestaan muovikassi mukanaan. “haluan, että puet nämä yllesi vierailun ajaksi”. Hän antoi muovipussin minulle. Nostin muovipussista mustavalkoisia vaatteita. Tarkemman tutkailun jälkeen vaatteet paljastuivat melko paljastavaksi asukokonaisuudeksi, jonka oli tarkoitus jäljitellä ranskalaisen siivoojan asua. Muovikassissa oli myös jotakin muuta, jotakin vaatteita painavampaa. Nostin sen kassista. Se oli vaaleanpunainen, reilunkokoinen dildo, jonka juuressa oli klitoriskiihotin. Tunsin sähköisen pistoksen klitoriksellani ja minua alkoi hymyilyttämään, illasta tulisi varmasti nautinnollinen.

“Se on vähän erityisempi lelu” Sami-herra aloitti vienoinen hymy kasvoillaan. Hän näytti kännykkäänsä ja jatkoi “Olen nimittäin kytkenyt sen puhelimeeni, jolla pystyn ohjailemaan sen toimintaa. Haluan, että pidät sen sisälläsi koko illan ajan, samalla kun tarjoilet meille virvokkeita ja purtavaa”. Huolestuneisuuteni palasi. Miten pystyisin toimimaan asiallisesti lelu sisälläni? Miten pystyisin estämään nautinnon ja kiihotuksen röyhkeää näkymistä herran ystävien edessä? Huomasin punastuvani ja vastasin pikaisesti “kyllä herra, teen niin kuin haluat”.

Aloin saman tien valmistautua iltaa varten. Laitoin pitkät vaaleat hiukseni ylös rennolle ja pörröiselle nutturalle, joka korosti siroa kaulaani. Laitoin ripsiväriä pitkille ja tuuheille ripsilleni, jolloin tummat silmäni näyttivät entistä isommilta. Laitoin myös hieman kultaista luomiväriä, joka korosti kultaisia laikkuja silmieni iiriksissä. Lopuksi punasin huuleni tummalla, melkein hehkuvalla punaisella, joka korosti kauniisti muhkeiden huulteni kaaria. Lopuksi riisuuduin illan asua varten. Katselin itseäni hetken peilistä; pienikokoista kaunista naista runsailla pyöreillä rinnoilla, joiden keskellä nöpöttivät sievät nännit, sirolla kapealla vyötäröllä ja pehmeillä naisellisilla lanteilla. Uskoin tekeväni vaikutuksen herraani.

Jännitys kipristeli vatsassani ja poskiani kuumotti, kun otin Sami-herran minulle jättämän kassin käsiini. Päätin aloittaa dildosta. Asetuin selälleni lattialle makaamaan ja aloin lämmittelemään itseäni kookasta lelua varten. Tilanne oli vastustamattoman kiihottava tietäessäni miesten kohta olevan täällä. Hyväilin klitoristani sormilla pyörivin kevyin liikkein ja kiusoittelin lelulla alapäätäni. Jos joku nyt tulisi sisään huoneeseeni, olisi heillä suora näkymä kiiltelevään naiseuteeni. Ajatus sai minut voihkaisemaan kiihotuksesta ja survaisin dildon kovaa syvälle sisälleni. Valtava paine sisälläni sai minut aluksi vinkaisemaan kivusta. Lelu oli iso. Minä puolestani olin pieni. Aloin hitaasti työntelemään lelua edestakaisin sisälläni, ja kipu alkoi pikkuhiljaa siirtymään nautinnon tieltä.  Paine sisälläni oli tehdä minut hulluksi, mutta minun täytyi pidättäytyä toistaiseksi.

Nousin seisomaan lelu sisälläni. Dildo painoi sisälläni ja jokainen liikkeeni sai alapääni sykkimään kärsimättömästi. Siivoojan asu koostui mustasta korsetista ja erittäin lyhyestä hameesta, valkoisesta röyhelöisestä esiliinasta, sukkanauhavyöstä ja mustista ohuista reiteen asti ylettyvistä sukista. Lisäksi kassissa oli korkeat mustat tolppakorkokengät. Vedin sukkanauhavyön, sukat ja korkkarit jalkaan. Sirot sääreni näyttivät aika kivoilta mustan nailonin alla. Seuraavaksi sujahdin siivojan mekon sisään ja aloin sulkea edestä kiinnitettävän korsetin hakasia. tiukka korsetti korosti kapeaa vyötäröäni, mutta toisaalta se puristi rintojani todella röyhkeästi esille. Nännit jäivät juuri ja juuri piiloon rintakuppeihin. Jos rintani eivät illalla pullahda esiin kumartaessani, niin ainakin takanani on hieno näköala paljaaseen, dildon täyttämään alapäähäni ja pyöreisiin pakaroihini lyhyempääkin lyhyemmän hameen alla.

Kaikki oli valmista kun Sami-herran neljä ystävää saapuivat. Miehet rupattelivat jotakin urheiluasioita sisään astuessaan, mutta rupattelu ja liike pysähtyivät kuin seinään heidän nähdessään minut. Aiemmin tapaamani Petrin, pitkän vaaleaverikön suu loksahti auki. Samassa tunsin, miten sisälläni levännyt dildo heräsi henkiin. Lelun kaikkein syvimmällä sisälläni oleva kärki alkoi hitaasti tehdä pyörivää liikettä, joka hieroi tiukan reikäni seinämiä. Klitoriskiihotin alkoi täristä ja väpättää alapäälläni, lähettäen lyhyitä kevyitä iskuja herkkään ja jo nyt turvonneeseen nautintopisteeseen. Jokainen isku sai minut tuntemaan, kuin pienen pieniä sähköiskuja leviäisi alapäästäni vatsaan asti. Suustani pääsi yllättynyt ynähdys. Puristin epätoivoisesti reisiäni yhteen, jotta sisälläni kasaantuva paine edes hieman helpottaisi. Pakottava, mutta liian kiusoitteleva nautinto sai alapääni likomäräksi ja minut toivomaan nopeaa loppua illalle.

“Vai tällainen on se uusi hankintasi!” tummatukkainen ja ruskeasilmäinen mies sai sanotuksi hetken hiljaisuuden jälkeen. Hän naurahti ja astui eteenpäin käsi ojossa esitellen itsensä Joniksi. Muutkin ystävät, Jyri, Henri ja Petri pääsivät yli alkujärkytyksestä ja tulivat peremmälle. Henri ja Petri, jotka olivat tavanneet minut kerran aikaisemmin yhdessä naisystäviensä kanssa, vaikuttivat toisia miehiä hieman vaivaantuneemmilta minua tervehtiessään ja pieni puna helotti molempien poskilla. Huomasin farkkujen etumuksen molemmilla kiristyneen. Ajatukseni harhailivat kuvittelemaan millaiset munat farkkujen alta mahdollisesti löytyy. Alapääni kiihotus ja pakotus tuntui tuskallisen sietämättömältä ja vaistomaisesti purin huulta ja puristin käsivarsillani rintojani vielä enemmän esille, jos se vain oli mahdollista.

Miehet asettuivat isolle divaanisohvalle. Yritin olla kumartelematta ja liikkua pienin liikkein asettaessani naposteltavia ja oluita tarjolle, mikä johti luonnottomaan niiailuun ja keikiestelyyn miesten edessä.Jokainen vaikutti esittävän katsovan peliä, mutta jokainen myös vilkuili minua aina kun kerkesi. Puristin yhteen reisiä, joille alkoi uhkaavasti valua kiimanesteitä. Yritin epätoivoisesti tahdonvoimalla pitää dildoa hankaamasta herkkiä kohtiani yhtään enempää kuin se nyt teki. Paine oli viedä minut hulluuden partaalle. Yrityksistäni huolimatta hengitin pinnallisesti ja poskilleni oli noussut kestopuna. Juuri kun olin kumartuneena miehiä päin nacholautasen kanssa, voimistui surina sisälläni yhtäkkiä. Aiempi teho oli ollut pientä tähän verrattuna; nyt dildo pyöritti kärkeään sisälläni kuin hyrrä ja klitoriskiihotin piiskasi klitoristani kuin viimeistä päivää.

Lautanen tipahti käsistäni hieman liian aikaisin, kolahtaen pöydälle äänekkäästi enkä pystynyt estämään suustani kantautuvaa, tukahdutettua ynähtelyä. Sähköiskut sisälläni voimistuivat ja nesteet valuivat pitkin reittäni alaspäin. Jähmettyminen pöytään nojaten oli kaikki minkä pystyin tehdä estääkseni itseäni luhistumasta nautinnosta miesten edessä. Rintani pomppivat korsetissa kun kiemurtelin nautinnosta. Hankasin reisiäni yhteen hakiessani sisälläni kerääntyneen paineen räjätämispistettä. Sitten lelu taas hidastui, juuri ennen kuin olisin saanut orgasmin. Sain katseen kohdistettua miehiin edessäni, jotka olivat jääneet tuijottamaan minua. Sami-herra vaikutti peittelevän hymyä. “A-anteeksi” sopersin nolona, ja kiiruhdin polvet notkahdellen pois TV:n edestä.

Yritin näyttää kiireiseltä keittiössä, vaikka todellisuudessa en olisi halunnut mitään muuta kuin että nyt vain kiusoittelevan dildon tehoja lisättäisiin uudelleen tai että joku työntyisi sisääni voimalla uudelleen, uudelleen ja uudelleen. “Leela, tule tänne! Minulta läikkyi juotavaa lattialle, se pitäisi siivota.” Sami-herra kutsui. Lehahdin tulipunaiseksi. Miten ihmeessä saisin siivottua lattialta yhtään mitään ilman, että kaikki näkisivät aivan kaiken? Ei auttanut mikään, otin rätin mukaani ja menin miesten luokse. Huomasin sivusilmällä jokaisen silmäparin seuraavan minua, vaikka peli pauhasi TV-ruudulla. Miesten ilmeet olivat janoiset ja odottavat, kun hiljalleen kumarruin ja asetuin kontilleni lattialle pyyhkimään kaatunutta kaljaa. Tiesin, että lyhyt hame oli noussut niin, ettei se peittänyt enää mitään vaan paljasti pyöreän, suloisen, sukkanauhoilla koristellun mutta muuten paljaan pepun. Rinnat pursuilivat kireästä korsetista ulos ja hölskyivät pyyhkimisen tahdissa.

Asentoni ei olisi voinut olla kutsuvampi. Jokaisen miehen katse oli nauliintunut minuun. “Onko sillä… dildo sen sisällä?” Henri melkein kuiskasi. “On” Sami-herra vastasi virnistäen. “Siihen oli tosiaan asennettu aika paljon lisäosia, joita ei ostohetkellä ollut tiedossa. Sille voi tehdä aidon oikeasti ihan mitä vain. Se myös tuntuu ihan oikealta naiselta!”. “Et oo tosissas…” Petri kommentoi silmät pyöreinä. “Ihan tosissani. Kokeile vaikka” Petri vilkaisi Sami-herraa pelästyneenä. “Siitä vaan,” Sami herra kannusti “Leela, toivon että kohtelet ystäviäni samalla tavalla kuin kohtelet minua”. Katsoin herra Samia hämilläni ja hengähdin vastaukseksi “kyllä herra!”.

Petri, pitkä ja laiha mies tuli lähemmäs. Olin edelleen kontillani, mutta olin lakannut pyyhkimästä lattiaa. Hän vei käden toiselle rinnalleni ja puristi sitä hieman. Nautin kosketuksesta ja painauduin hieman kättä vasten. Petri jatkoi rinnan varovaista puristelua ja pullautti ensin yhden ja sitten toisen rinnan ulos korsetista. Petri innostui nänneistäni ja nipisteli niitä ja heilutteli rintojani niistä. Rintani olivat kiihotuksesta kiinteät ja nännit nöpöttivät ja kihelmöivät ihanasti kosketuksesta. Jokainen nipistys aiheutti saman tien kipristelyä märässä pillussani. “Sä taidat tykätä tästä..?” Petri hymisi minulle. “Tykkään” kehräsin takaisin silmät suljettuina.

“Et huijannut Sami, tää tuntuu ihan aidolta! Tällä on kyllä ihan helvetin hyvät tissit” Petri huikkasi kavereilleen. “Voinko.. Voinko mäkin kokeilla?” Henri kysyi, ja katsoi varovasti Sami-herraa. “Siitä vaan” Sami-herra sanoi pirullinen ilme naamallaan ja jatkoi “jaettavaksihan ne lelut on tehty”. Henri siirtyi taakseni ja alkoi hivelemään siroa peppuani molemmilla käsillään. Hänen katseensa oli jähmettynyt muotoihini ja hänen farkkujensa etumus pullisteli uhkaavasti. Hänen kätensä lähestyivät pikkuhiljaa intiimiosia ja lopulta hän hiveli sormiaan edestakaisin pikkuisesta peppureiästä märkään alapäähän ja klitorikselle saakka. Toinen mies puristelemassa rintojani ja toinen hivelemässä alapäätäni alkoi tuntua jo liian hyvältä. En voinut itselleni mitään kun vastasin hiveleviin liikkeisiin lantiollani, painautumalla Henrin kättä vasten ja pyörittämällä peppuani edestakaisin pystysuorassa linjassa. Olin niin lähellä ekstaasia, että tilanne alkoi jo tuntua kidutukselta.

Kukaan miehistä ei enää edes yrittänyt esittää olevansa kiinnostunut TV:stä. Sami näytti paraikaa kahdelle muulle ystävälleen sovellusta, jonka avulla hallitsi sisälläni olevaa dildoa. Hetkessä tunsin, miten lelu jyskytti armottomasti sisälläni ja klitoriksellani saaden minut menettämään hallinnan, ynisemään ja tärisemään nautinnosta kun sähköiskut kulkivat kehoni läpi, ja seuraavassa hetkessä lelu taas kiusoitteli minua vieden minut hulluuden partaalle. Henrikin oli kiinnostunut lelusta sisälläni, ja alkoi vetää sitä edestakaisin sisälläni, välillä hitaasti ja hellästi ja välillä kovalla voimalla survaisten. Jokaisella survaisulla vinkaisin ja lysähdin kiihotuksesta. Tuntui siltä, etten kestäisi enää. “Olkaa kilttejä” sain kuiskatuksi miehille.

“Mitä että?” Sami-herra kysyi, minuun päin nojautuen. “Olkaa kilttejä.. En kestä enää. Haluan…” Vastasin, mutta ääneni hiipui lauseen loppupuolella. “Haluat mitä, nyt ei ihan ymmärrerä?” Sami-herra kysyi ja jatkoi sitten “luulin, ettei leluilla ole haluja”. Tunsin olevani ristiriidassa; toisaalta olin luotu niin, etten saisi olla röyhkeä ja vaatia mitään, mutta toisaalta en kestäisi enää kauaa. “Haluan.. Haluan.. Haluan, että te panette minua” sain lopuksi sanotuksi hädin tuskin kuuluvalla äänellä. “Vai niin” Sami-herra sanoi ilkikurinen hymy kasvoillaan. “Mitäs sanotte, haluatteko panna Leelaa?” hän kysyi ystäviltään. Henri ja Petri, jotka edelleen puristelivat ja silittelivät minua, nyökkäsivät katsomattakaan Samia, ja Joni ja Jyri murahtivat jotakin myöntäviksi vastauksiksi.

“Hyvä” Sami-herra sanoi. “Henri ja Petri saa ottaa ykkösen ja kakkosen, kun ovat päässeet jo nyt hyvin vauhtiin. Me muut voidaan nauttia sen suusta, se on siinä tosi hyvä”. Henri ja Petri katsahtivat toisiaan. “Henri taitaa olla meistä kahdesta enemmän peppumiehiä?” Petri kysyi naurahtaen. “Joo se käy mulle oikein hyvin” Henri sanoi. Petri riisui ensimmäisenä housunsa. Housuista paljastui melkein sillä hetkellä sisälläni kiemurtelevan dildon kokoinen kaareva kalu. Henri oli vielä takanani ja veti lelun päättäväisesti pois sisältäni. Hetki sitten minut hulluksi tekevä paine oli poissa, enkä voinut ajatella muuta kuin että saisin uudelleen täytettä sisääni. Katsoin isoilla silmilläni anovasti Petriä. Tämä kiirehti asettumaan selälleen lattialle, ja asetuin hajareisin hänen päälleen. Ohjasin hänen suuren kullinsa reiälleni ja aloin varovasti hivuuttaa sitä sisälleni. Petri haukkoi henkeään. Tiukka pilluni kouristeli kalun ympärillä ja vastusteli sen kokoa, mutta lopulta se oli tyveen asti syvällä sisälläni. En malttanut olla ratsastamatta ylös-alas kuumalla sykkivällä paalulla. Petri näytti olevan ylimmässä taivaassa.

“hidasta tyttö, jätä meille muillekin!” Henri sanoi väliin. Hän oli vetänyt housut polviinsa ja asettui nyt eteeni polvilleen. Hän vei kätensä korsetille. “Tätä me ei tarvita enää” hän kuiskasi ja avasi hakaset tottuneilla otteilla. Rintani ja kehoni oli nyt erittäin paljaana miesten edessä. Vain pikkuruinen hame, läpinäkyvät reiteen asti ulottuvat sukat ja mustat sukkanauhat koristivat kaunista figuuria. “Annappa vähän liukastetta” Henri sanoi ja toi kalunsa suuni eteen. Upotin melan suuhuni ja annoin sille kielellä hieman nautintoa. Tunsin, miten Henri hytkähteli kielen liikkeiden tahdissa. Pian Henri kuitenkin asettui taakseni ja painoi selkääni alas niin, että peppuni oli kunnolla pystyssä häntä varten ja rintani olivat Petrin naamalla.

Henri alkoi työntyä pikkuiseen peppureikääni hitaasti, mutta varmasti. “Ei helvetti sä oot tiukka” hän henkäisi puuskutuksen ohessa. Olin aivan täynnä. Alapääni oli täynnä jättikalua ja nyt vielä takaapäinkin työntyi yksi kalu lisää. Venyminen kivisti ja samalla kalut sisälläni tuntuivat älyttömän hyvältä. Lopulta Henrikin oli päässyt koko pituudeltaan sisälleni ja alkoi työntelemään moloaan kovin liikkein edestakaisin reiässäni, saaden minut märemmäksi kuin koskaan.

Jyri, Joni ja Sami-herra olivat tulleet ympärilleni seisomaan kalut taisteluvalmiudessa. Sami-herran kalu oli tuttu, iso ja komea, Jyrin vähän pienempi ja suorempi ja Jonin keskikokoinen jötikkä. Otin Jyrin ensimmäisenä suuhuni. Pyörittelin kieltäni hänen terskallaan, vein kalun kokonaisuudessaan suuhuni ja imin varovasti.  Toisella kädellä leikin hänen palleillaan ja toisella puristelin kiihotuksesta terhakoita rintojani. Samalla kun tein suulla töitä, pyöritin hitaasti lanteitani kahdella kalulla pomppien. Vei kaikki tahdonvoimani, etten ratsastanut kaluilla loppuun asti, vaan annoin huokailevien ja nytkähtelevien miesten nauttia tiukoista rei’istäni hitaammassa tahdissa.

Joni ei jaksanut enää odottaa, vaan hän toi omaakin kaluaan lähemmäs. Jatkoin kädellä Jyrin runkkaamista ja otin Jonin kalun suuhun. Kiihdytin tahtia ratsastaessani ja otin myös Jonin moloa kurkkuun hyvällä tahdilla. Hidastin, kun huomasin Jonin alkavan huokailla merkitsevästi. Olin nyt itse aivan laukeamispisteessa, kalut sisälläni sykkivät ja olivat aivan kivikovia, lähettäen sähköiskun tuntemuksia alapäästäni koko kehoni lävitse. Lopulta Sami-herra asettui lähemmäksi, jolloin Joni siirtyi hieman sivuun. Jatkoin Jonin runkkaamista toisella kädellä, jolloin molemmat käteni olivat työn touhussa Jyrin ja Jonin kaluilla. Sami-herra otti päästäni kiinni, ja vei ison kalunsa suuhuni. Hän alkoi työnnellä sitä kurkkuuni. Nyt en pystynyt enää tekemään itse mitään. Sisälläni olevat miehet alkoivat jokainen jyskyttää reikiäni kovemmalla tahdilla, kokoajan kovempaa ja nopeampaa. Paine sisälläni kasvoi sietämättömäksi. Tunsin miten herrani kalu pomppi ja oli kivikovana suussani ja kuulin miten herra huohotti joka kerta kun kalu osui kurkunpäähäni. Aloin itsekin huohottaa najutinnosta ja yritin samalla keskittyä käsilläni olevien miesten palvelemiseen.

Kolmen kalun pannessa minua rytmikkäästi kaikkiin reikiiini, en enää kestänyt. Menetin voimat kehossani ja minua piti paikoillaan ainoastaan miesten vaativat kädet ja otteet. Tärisin nautinnosta ja kiihotuksesta ja ynisin ja huohotin, kun paine sisälläni kasvoi kasvamistaan. Kuulin miten Jyri urahti ja tunsin hänen lämpimät nesteensä rinnoillani. Seuraavaksi Joni ähkäisi ja ohjasi omat valkoiset kuumat nesteet kasvoilleni. Olin sekaisin nautinnosta ja miesten nesteet päälläni vei minut viimeisenkin kynnyksen yli. Paine sisälläni räjähti nautinnollisina hyökyaaltoina lävitseni ja kiljuin nautinnosta. Koko kehoni kramppasi ja puristi sisälläni olevia kaluja kovaa. Tämä sai Petrin ja Henrinkin kynnyksen yli, sillä kuulin heidän urahtelevan ja tunsin miten he kouristelivat työnnellessän itseään sisälleni. Sami herra työnteli itseään edelleen kurkkuuni kovin ottein. Ynisin edelleen nautinnosta kun katsoin herraani isoilla tummilla silmilläni. Katse spermalla koristelluilta kasvoilta taisi olla herralleni viimeinen pisara, sillä silloin tunsin miten kalu pomppi entistä kovempaa suussani ja ampui kuumat nesteet kurkkuuni. Nielaisin spermat tyytyväisenä ja ratsastin viimeisetkin nautinnon aallot kahdella sisälläni olevalla mololla, ennen kuin kalut vedettiin ulos minusta.

“Aika.. Aika helvetin hyvä” Petri takelteli, vienoinen puna poskillaan. “Joo, todella” Joni säesti. Miehet olivat hiljaisia, kun pukivat housujaan jalkaan.

Kommentoi

top