search
top

Ilta hotellilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (77 votes, average: 2.78 out of 5)
Loading...

ILTA HOTELLISSA

 

“Onko tää makea?”, kysyn ja osoitan listalla olevaa drinkkiä.

“Joo on. Jos tykkäät mojitosta, niin saatat tykätä tästäkin”, vastaa baarimikko.

“Otan sellaisen sitten”, sanon ja alan kaivaa laukusta rahapussiani.

 

Istun hotellin baarissa. Olen tilannut taas jonkun liian kalliin drinkin, jonka nimen jo unohdin. Periaatteeni kuitenkin on, ettei baarista tilata muuta kuin drinkkejä tai skumppaa. Kaljaa ja siideriä saa ostettua halvemmalla kaupastakin. Pöydällä oleva puhelimeni näyttö syttyy ja ruudulle ilmestyy uusi viesti. Viesti on sinulta. Juna on kuulemma myöhässä, joten et ole paikalla silloin, kun sovittiin. Vastaan nopeasti jotain ja ajattelen, että tuskin edes olet tulossa oikeasti.

 

Hotellin baari on ylimmässä kerroksessa ja sieltä avautuu upeat näköalat koko kaupungin yli. Maistelen drinkkiä ja samalla vastailen tyttöporukamme yhteiseen Whatsapp-ryhmään. Tällä hetkellä puheena on yhden ystävämme eiliset Tinder-treffit. Naureskelen viesteille ja kumoan loput drinkistä suuhuni. Päätän lähteä huoneeseeni. Hotellin valkoiset lakanat, viinipullo ja pizzaa. Telkkarista Netflix pyörimään. Aamulla saisi herätä darrassa hotellin valmiiseen aamupalapöytään.

 

Puhelimeni piippaa uudelleen ja näytölle syttyy taas valo. Se on sinulta. Kyselet huoneen numeroa ja kerrot saapuvasi puolen tunnin päästä. “Niin varmaan”, ajattelen. Vastaan silti “806” ja silmää iskevä hymiö perään. Nousen ja kiitän baarimikkoa hymyillen. Ei hitto miten kuuma hän oli. Painan hissin nappia ja nousen hissiin. Tunnen, että pari drinkkiä alkaa tuntua jo ihan pienesti.

 

Avaan huoneen oven ja riisun ensimmäisenä korkokengät pois. Vihaan korkkareita. Olen pukenut mekon kanssa ylipolven saappaat, joissa on korkoa. Talvella pelkkä mekko olisi liian kylmä. Puolet palkastani maksanut punainen aamutakkimainen silkkimekkoni on solmittu samasta kankaasta tehdyllä vyöllä. Sen alle olen pukenut muotoilevan alusmekon ja mustat ohuet sukkahousut. Vaikka tiesin viettäväni illan yksin, olin halunnut silti meikata. Olin kihartanut vaaleat hiukseni ja meikannut korostaen silmiäni. Mekon kanssa samansävyinen huulipuna viimeisteli kokonaisuuden. 

 

Siirrän kengät naulakon alle ja asetan laukkuni pöydälle. Istahdan sängylle ja katson kelloa. Päätän tilata pizzan heti sillä jonot voivat näin lauantai-iltana tunninkin. Näpyttelen Woltista haluamani ravintolan ja valitsen pizzan täytteet. Valitsen kotiinkuljetuksen ja lisätietoihin kirjoitan hotellin nimen ja huoneeni numeron. Arvioitu toimitusaika: 58 minuuttia. Arvasin. Avaan viinipullon ja kaadan siitä hotellista löytyvään juomalasiin.

 

Kop kop kop. Huoneeni oveen koputetaan. Nostan kulmiani ja ihmettelen. On kulunut lähemmäksi 58 sekunttia, kuin minuuttia. Positiivinen asiahan tuo tietenkin on, mutta hyvin outoa. Avaan oven ajattelematta asiaa sen enempää.

 

“Moi”, sanot ja seisot suoraa edessäni. Sydämeni alkaa hakkaamaan. Osa minusta ei koskaan uskonut, että saavut. Katson sinua ja olet komeampi, kuin ennen. Siitä on jo useampi vuosi, kun viimeksi olimme nähneet. Viestittelimme aina silloin tällöin, mutta emme ole nähneet aikoihin.

“Ö-moi”, saan sanotuksi. Jännitys valtaa koko kehoni. “Öö varmaa haluut tulla tänne”, lisään ja osoitan huonetta. Otan muutaman askeleen taaksepäin, jotta pääset eteiseen.

 

En osaa sanoa mitään. Menen hakemaan yöpyödällä olevan viinilasin ja otan huikan. “Otat sä?” kysyn ja näytän viinipulloa. “Joo voin mä”, vastaat ja otat minibaarin päältä puhtaan lasin. Avaan pullon ja kaadan lasisi täyteen. Istun sängyn reunalle.

 

“Mä en koskaan uskonut, että tuut”, saan sanotuksi.

“Haittaaks se, että tulin?” kysyt ja katsot minua.

“Ei tietenkään”, vastaan nopeasti. “Kyllä mä sut tänne oikeasti halusin. Mutta aattelin, kun ennen.. No tiiät mitä tarkoitan.”

“Oon katunut sitä siitä lähtien, etten silloin tullut. Oisin katunut, jos en olis nyt tullu.” vastaat ja otat huikan lasista.

 

Kaadan itselleni lisää viiniä. Haluaisin repiä vaatteet pois päältäsi, mutta samalla tilanne jännittää todella paljon. Viestittelymme on ollut viime vuosina lähinnä aikuisten hauskanpitoa, kuvia ja tuhmia viestejä. Olemme puhuneet tapaamisestamme ja tiedämme molemmat mitä tahdomme. 

 

Istahdat viereeni sängyllä. Nousen seisomaan ja katsellen melkein tyhjää lasiani. Nouset ylös ja otat lasin kädestäni, asettaen sen yöpyödälle. Nostat leukaani ylös ja katsot syvälle silmiini. En osaa kuvailla sitä tunnetta joka välillämme on siinä hetkessä. Suutelet. Huulesi tuntuvat pehmeiltä ja en voi olla suutelematta takaisin. Kaikki jännitys, varovaisuus ja odotus katoaa.

 

Otat vahvoilla käsilläsi kiinni vyötäröstäni. Työnnät minut seinää vasten ja tunnen kehosi omaani vasten. Tartut käsiini ja viet ne pääni päälle. 

 

Tuot pääsi lähemmäksi ja tunnen hengityksesi kaulallani. Siirrät kätesi pois vyötäröltäni ja upotat käden hiuksiini.  Kuiskaat korvaani “Jos sanot ei niin lopetan”, samalla työntäen vartaloasi tiukemmin omaani vasten.

 

Jäät pitämään toisella kädellä kiinni käsistäni ja toista kuljetat alaspäin, ensin hartialle ja siitä siirtyen rintojen kohdalle. Pysähdyt hetkeksi ja pyörität kättäsi rintojeni päällä. Kokeillen miltä ne tuntuvat ja arvioiden niiden kokoa. Käsi jatkaa matkaa takaisin vyötärölle toisen käden pitäen yhä kiinni käsistäni.

 

Yhtäkkiä käännät minut ympäri, vatsa seinää vasten. Viet käteni takaisin pään yläpuolelle pitäen tiukasti kiinni. Tunnen alaselkääni vasten kuinka kovana olet. Kätesi liukuu alas selkääni pitkin aina pakaroille asti. Viet kätesi mekon helman reunalle ja pujotat kätesi helman alle, samalla nostaen helmaa ylemmäs. Tunnet mustien ohuiden sukkahousujen alla pikkuhousujen rajat. Liikutat kättäsi pakaraani pitkin siirtyen koko ajan lähemmäksi jalkojeni väliä. Heilautan vaistomaisesti lantiotani ja kätesi koskettavat sukkahousujen päältä häpyhuuliani. Voihkaisen. Samassa siirrät kätesi pois helman alta ja riuhtaiset käteni selän taakseni.

 

“Taidat pitää tästä?” sanot tiukentaen otetta käsistäni ja työntyen voimakkaammin selkääni vasten. Tunnen hengityksesi niskassani. “Ota mut.” saan kuiskattua vaikeroiden ja jopa hieman anellen.

 

Siirrät toisen kätesi mahani päälle. Nostat mekon helman ylös, pois tieltä. Kätesi hivuttautuu sukkahousujen reunan alle. Liu’utat kättäsi alemmaksi. Kätesi pysähtyvät pikkuhousujen reunalle. Takaa pitsiset ja edestä sileäpintaiset. Hyvin tavalliset, mutta olin mennyt mukavuus edellä. Sillä ajattelin viettäväni illan yksin.

 

Kätesi siirtyy pikkuhousujen päälle. Hivuttautuen alemmaksi ja alemmaksi. Voihkaisen. Hierot sormillasi ensin pikkuhousujen päältä hitaasti. Liikuttaen kättä edestakaisin. Voihkaisen uudestaan ja puraisen huultani. Väännän selkääni enemmän kaarelle. Siirrät hitaasti pikkuhousuja sivummaksi ja sormesi koskettavat häpyhuuliani. Sormesi hivuttautuvat sisälleni.

 

“Täällähän ollaan jo ihan märkänä”, sanot ja sormesi alkavat liikkua sisälläni nopeammin.

“Mmmmmm…”, saan vastatuksi kaiken kiihkon keskeltä.

 

Siirrät toisen kätesi, joka on pitänyt kiinni käsistäni, pois kohti pakaroitani. Molemmilla käsillä vedät sukkahousujani alaspäin. Ne eivät meinaa lähteä helposti joten repäiset ne auki. Kätesi vaeltavat pitkin alaselkää, lantiota ja pakaroita. Toinen kätesi jatkaa varmoin ottein takaisin sisälleni ja jatkat sormettamista. Nopeutat tahtia. Alan voihkia. “Mmmm.. Jatka”, pyydän.

 

Lopetat ja kuulet hengästyneen ääneni. Avaat vyönsolkesi ja riisut tummat farkkusi lattialle. Nostan päätäni ja käännyn. Otan kiinni paidan helmastasi ja nostan sen pois. Laitan käteni rintakehääsi vasten. Siirrän käteni alemmas, kunnes tunnen jotain kovaa kädessäni. Teen varovaisia edestakaisia vetoja. Otat kiinni niskahiuksistani ja ohjaat päätäni alemmas. Siirryn polvilleni lattialle. Olen jo tarttumassa käsillä kiinni, kunnes otat uudestaan kiinni hiuksistani. Työnnät kovana olevan kalusi suuhuni. Alat tekemään hitaita vetoja edestakaisin. Pikku hiljaa nopeuttaen tahtia. En ole kovin hyvä ottamaan suihin tai ainakaan syvälle, joten siirrän käteni lantiollesi kuin merkiksi tahdin hidastamisesta. Hidastat ja lopetat. Alan imeä. Siirrän toisen käteni kiveksille ja puristan muutaman kerran. “Haluan panna sua ennen kuin laukean”, sanot ja irrotat otteesi.

 

Nousen ylös ja painat minut takaisin seinää vasten. Suutelemme kiihkeästi. Otat kiinni vyötäröltäni ja heilautat minut sängylle mahalleni. Tulet taakseni ja otat kiinni lantiostani nostaen sitä ylöspäin. Työnnyt hitaasti sisääni. Liike muuttuu nopeammaksi. Spontaanit, kovaääniset voihkaisuni lisääntyvät. Otat kiinni tukastani, nopeuttaen tahtia. “Mä. Tuuuun. Kohta”, saan sanotuksi kaiken huohotuksen keskeltä.

 

Työnnät minut sänkyä vasten ja käsket kääntyä. Työnnyt takaisin sisääni. Jatkaen nopeatempoista tahtiasi. Katsot suoraa syvälle silmiini.  “Mmmmmmm.”, vaikeroin. Selkäni vääntyy kaarelle ja silmäni sulkeutuvat. Tiedän olevani lähellä. Otan kiinni niskastasi ja vedän sinut lähemmäksi itseäni. Katson uudestaan syvälle silmiisi, kunnes suljen silmäni ja koko kehoni ylitse kulkee lämmin, järisyttävä aalto. Koko alavartaloni on orgasmin vallassa, joka sykkii voimakkaana.

 

Koko kehoni on täysin rento ja voimaton. Avaan silmäni ja työnnyt pois sisästäni. Nouset seisomaan. “Mitä nyt?” kysyn hämmästyneenä. Ojennat kätesi. Nousen ylös ja jalkani tuntuvat voimattomilta. Tartut kiinni lantiostani ja ohjaat suihkua kohti. “Nyt saat hoitaa loppuun minkä aloitit”, sanot lempeästi ja tartut kiinni hiuksistani. Menen polvilleni suihkun lattialle. Otan lämpimän ja kovan kalusi uudestaan suuhuni. Pidät hiuksistani kiinni, tehden edestakaista liikettä. Alan tuntea lisää kovettumista ja tiedän sinun olevan lähellä. “Mä….”, saan sanotuksi kunnes tunnen lämpimän sperman kasvoillani.

 

Nostat minut ylös. Jalkani eivät vieläkään kanna kunnolla. Avaat suihkun ja lämmin vesi alkaa virtaamaan pitkin kehoani. Siirrät sotkuiset hiukseni pois kasvoiltani ja katsot hymyillen. Hymyilen takaisin.

 

________

Tämä olin ensimmäinen (seksi)novellini ikinä. Olisin kiitollinen, jos viitsisit kommentoida tai arvostella tämän. Otan mielelläni vastaan kaikenlaisia kommentteja ja kehitysehdotuksia.

11 kommenttia viestissä: “Ilta hotellilla”

 1. Kurvitar says:

  Hei ihanat! Oon tehnyt itselleni myös Instagramin. Löydät minut instasta @kurvitar_official.

  Pus!

  • Kesäsade says:

   Heh, lukemani jälkeen.., mieluiten löytäisin Sut hotellilta 🙂 🙂 🙂

 2. Brutus says:

  Tässä jutussa ei ollut mitään uutta tai yllätyksellistä. Näitähän täällä on tuhansia.

 3. Heps says:

  Samoilla linjoilla Adrianin kanssa. Ja jotenkin ihmeessä sait luotua siihen tarinan alkuun hyvän fiiliksen, vaikka tungitkin netflixin ja woltin pizzoineen siihen 😉

 4. Adrian says:

  Ihan hyvä tarina, parempi kuin suurin osa novelleista 🙂

  Tykkäsin itse asiassa enemmän seksiä edeltävästä osiosta, jännityksen rakentaminen oli ihan toimivaa. Itse seksin kuvauksiin olisin kaivannut enemmän tekstiä. Kaiken kaikkiaan tässä kaikki on sinänsä kunnossa, mutta tarina olisi parempi, jos se olisi pitempi.

  • Kurvitar says:

   Kiitos palautteesta! Itseasiassa oon samaa mieltä sun kanssasi. Tälläiset palautteet on arvokkaita ja auttaa kehittymään kirjoittana 🙂

   Kivaa uutta vuotta!

 5. Lumiukko says:

  Pidin tarinastasi, täydellinen ilta 🙂

Kommentoi

top