search
top

Hippityttö 42

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (94 votes, average: 2.55 out of 5)
Loading...

Vuonna 2010 olin 23-vuotias ja irc-galleria oli voimissaan. Sivuilla oli lista mistä näki kuka oli käynyt katsomassa kuvia. Listallani oli 17-vuotias lukiolaistyttö, hippityylisesti pukeutuva naisen alku. Ei mennyt kauaakaan kun hän jo kommentoi kuvaani yksityis viestillä ja aloimme kirjoittelemaan toisillemme. Olin vielä aika nöösi ja kokematon tuohon aikaan ja halusin saada lisää kokemusta. Aloimme tapailemaan ja tyttö alkoi käymään myös luonani yksiössäni jossa silloin asuin. Muutamien treffien jälkeen olimme jo vierekkäin sängyssä ja koskettelimme toisiamme joka puolelta. Tytöllä oli punaiset rintaliivit ja samanväriset pikkuhousut. Kiehnasimme jonkun aikaa ja lopulta laskin hänen housut ja kokeilin sormiani pilluun jossa oli jo ohut karvoitus. Tyttö oli selvästi kiihottunut kun pimppikin oli märkänä ja hän voihki samalla hiljaa puristaen tyynyäni käsissään. Pieni pissan haju leijaili ilmassa. Lopetimme touhut kun tyttö ei halunnut mennä pidemmälle koska olimme vasta tutustuneet. Makoilimme sängyllä ja puhuimme seksistä. Kysyin että miten hän haluaisi sitten kun olisi oikea aika. Tyttö sanoi että haluaa minun ottavan hänet takaapäin. Olin innoissani ja nyökkäilin, ajatus kiihotti myös minua. Kuvittelin jo miltä tuntuisi saada roiskahtaa siihen vakoon. Tunsin tytön isän ja tuntui että hän katsoi minua pitkin hampain aina kun kohdattiin kylillä. Yritin kuitenkin morjestaa nöyränä koska tiesin että hän tietää mitä mielessäni on, no tietysti päästä tyttären sisään mahdollisimman nopeasti. Seuraavalla kerralla kun tyttö tuli asuntooni sain kuivaharjoitusta ja pääsin jo hieromaan itseäni tytön farkku takamukseen ja uskoin tämän olevan kenraali harjoitusta. Kului muutamia päiviä kun tyttö halusi jälleen tulla käymään. Olin laittanut kondomit valmiiksi ja tarkistanut päiväykset, olin täpinöissäni. Kun ovikello kilahti ja menin avaamaan oven edessäni seisoi meikattu neito joka tapitti silmiini ja ilmassa leijaili hajuveden tuoksu. Istuimme sohvalla jutellen ja kiehnasimme samalla. Tyttö huomasi että viisarini oli värähtänyt jo pystyyn ja kosketteli sitä sormillaan housujen päältä ja kysyi että pitäisikö sitä maistaa? En ollut uskoa korviani, onko tämä edes todellista ajattelin ja nyökkäilin, sain sanotuksi että kyllähän se käy. Tyttö laski housuni kun istuin sohvalla ja polvistui eteeni. Pippelini oli pystyssä ja tyttö kehui sitä isoksi vaikka tiesin että ei se nyt niin kummoinen ollut. Tyttö sanoi että minun pitäisi pitää silmät suljettuina enkä saisi kurkkia. Hyväksyin säännöt mukisematta. Laitoin silmäni kiinni ja tyttö laittoi kylmät kätensä reisilleni ja se lisäsi kiihottumistani. En ollut ennen saanut suihinottoa ja tunsin kuinka tytön suu alkoi jo lähestymään penistäni. Sanoit vielä että et sitten kurki tai lopetan. Nyökkäsin ja puristin silmäni kiinni. Viimein tunsin sen jumalallisen tunteen kun hippityttö otti kaluni suuhunsa. Lämpö täytti mieleni ja olin taivaissa. Ajatukseni karkailivat ja mietin että tytön isä varmaan kuristaisi minut jos näkisi tämän. Ajatukseni palasivat takaisin hetkeen ja mietin että haluan kurkistaa nopeasti miltä toiminta näyttää koska halusin muistikuvan tästä ihanasta hetkestä vaikka tiesin sen olevan uhkarohkeaa peliä. Kurkistin luomeni alta varovasti ja näin kun tuo lukiolaistyttö oli hommissaan ja täysin keskittynyt toimiinsa. Suljin silmäni ja hyvänolon tunne alkoi voimistumaan. Tyttö maistoi touhutipan suussaan ja sanoi että ilmoita sitten kun laukaus lähtee, nyökkäilin silmät suljettuina. Tyttö alkoi imemään voimakkaammin ja silitteli samalla reisiäni käsillään. Euforian tunne voimistui ja annoin varoitus ääniä, jalkani sätkivät hallitsemattomasti ja tunsin nivusissani että ammus lähtee hetkenä minä hyvänä. Tyttö jatkoi vaikka tiesi että tulen kohta. Avasin silmäni ja huusin NYT kun ammus lähti liikkeelle, ynähdin ja tyttö vain jatkoi, spermani roiskahti tytön suuhun ja penikseni herkistyi täysin. Tyttö lähti juosten vessaan pidätellen lastiani suussaan.

Ps: Kun näin isäsi seuraavan kerran kaupassa, hymyilin leveästi ja tunsin kuinka hirttosilmukka kiristyi kaulani ympärillä 🙂

8 kommenttia viestissä: “Hippityttö 42”

 1. MansenMimmi says:

  Vastahakoisesti täytyy myöntää, että tämähän oli paljon parempi kuin se uudempi. Vähän lyhyt oli, mutta luettava. Kappalejaot olis helpottanut lukemista, muuten ihan jees. Tätä tarinaahan vois jatkaakin. Sori se käteenveto-kommentti.

  • Johnny Cash says:

   Huomasin viestis vasta nyt :/ Luulin että tää sivusto on lopettanut toimintansa.. Ei mitään 🙂 Onkos sulla jotain kirjotuksia täällä?

 2. geo345 says:

  Tämähän oli yllättävän hyvä näin lyhyeksi stooriksi. Vähän hapuilevaa tekstiä, mutta idea ja tiivis toteutus hyvä.

Kommentoi

top