search
top

Kuumat siskokset

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (240 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...

Oli kaunis kesäilta olin viettämässä hyvin ansaittua kesälomaani suvun kesäpaikassa maaseudulla pienen kauniin järven rannalla.

Suvun kesäpaikka oli mummon vanha kotitalo, joka jäi suvulle mummon kuoltua. Paikassa oli päätalo sekä meidän perheen kesämökki vähän matkan päässä päätalosta. Sauna sijaitsi järven rannalla ja sitä käyttì koko suku ketkä nyt milloinkin oli paikalla.

Tällä kertaa päätalossa yöpyi serkkuni, vajaa nelikymppinen äiti kolmen tyttärensä kanssa.

Tytöistä vanhin oli 14v. Veera lisäksi 13v. Viivi sekä 12v. Emmi.

Kaikki kolme tyttöä todella kuvankauniita nuoria neitoja.

Veeralla oli jo selkeästi havaittavissa rintojen kehitys, sanoisinko että rinnat oli sellaiset puolikkaan ison appelsiinin kokoiset ja myös täydellisen pyöreät. Viivillä sama juttu, mutta rinnat oli selkeästi pienemmät ehkäpä tuollaiset puolikkaan omenan kokoiset. Emmillä puolestaan ei ollut havaittavissa lainkaan rintoja päältä päin katsottuna. Se puolestaan ei tullut minulle yllätyksenä sillä muistelin sekä Veeran että Viivin rintojen kasvun alkaneen vasta kun he menivät 7.luokalle kouluun, käytännössä tyttöjen rinnat kasvoivat yhden kesän aikana jo selvästi havaittaviksi.

Tyttöjen äiti tuli kysymään josko haluaisin saunan lämmitettavän, mutta kieltäydyin sanoen, että tuli juuri eilen käytyä kotona kaupungissa, että skippaan tänään saunan, että menkää vaan keskenänne.

Oma kesämökkimme sijaitsi noin 150m päässä päätalosta ja noin 100m päässä saunasta. Sauna sijaitsi vaikkakin oli järven rannalla niin myös käytännössä puoliksi metsässä. Metsä taas antoi oivan suojan käydä vähän tirkistelemässä saunojia niin halutessani saunan ikkunasta joka avautui metsään päin.

Ajattelin itsekseni, että käyn kyllä katsomassa josko tyttöjen äiti olisi saunomassa ja saisin tilaisuuden tirkistelyyn, mutta totta vieköön tyttöjen äitiä ei saunassa näkynyt, mutta kaikki kolme tyttöä kylläkin. Välillä tytöt kirmasivat alasti uimaan ja taas takaisin saunan lämpöön,  tätä tapahtui useampiakin kertoja. Valehtelisin jos väittäisin ettei housuissani tapahtunut mitään, kun katselin etenkin Veeran ja Viivin nuorta hoikkaa vartaloa. Täydellisen pyöreät kiinteät rinnat eivät hölskyneet laisinkaan tyttöjen kirmatessa uimaan ja takaisin saunaan. Ajattelin jo kuitenkin lähteä takaisin mökille, mutta joku kumma voima sai minut jäämään paikoilleni ja seuraamaan tapahtumia.

Veeralle kuten sanottua oli selkeästi isoimmat rinnat näistä kolmesta, Viivi oli kuitenkin  kovaa vauhtia saavuttamassa isosiskoaan rintojen koossa, huomasin myös, että Viivi oli jopa hieman isosiskoaan pidempi joka ehkä oli osaltaan selittämässä Viivin rintojen selkeästi pienempää kokoa. Emmillä, vastoin ensi ajatteluani oli jo pientä rintojen kasvua havaittavissa etenkin hänen oikea rintansa oli hieman kasvanut ja oli sellainen todella pieni ketunnenä rinta, vasen rinta taas ei ollut vielä lainkaan kasvanut, noh ehkä se kuuluu asiaan. Itselläni kun ei ollut mitään kokemusta esiteineistä, kun itse olin 40v. lapseton, juuri hiljan eronnut poikamies.

Se mitä seuraavaksi tapahtui sai housuissani aikaan melkoisen teltta efektin. Jatkoin tyttöjen katselua, kun yhtäkkiä huomasin, että Veera alkoi hyväillä itseään rinnoista ja sitä katselivat niin minä kuin toisetkin tytöt hieman hämillään, Veera ei aikonutkaan lopettaa rintojensa hyväilyä ja pienen ihmettelyn jälkeen myös Viivi aloitti omien rintojensa hyväilyn, Emmi puolestaan laittoi oman kätensä suoraan täysin karvattoman pikku pimppinsä päälle ja alkoin hitain liikkein sitä hyväillä. Tässä vaiheessa teltta housuissani muistutti lähinnä puolijoukkue telttaa sen verran kova oli seisokkini enkä voinut kiusaukselleni mitään vaan otin kullini käteeni ja aloin hiljaa sitä runkkaamaan eikä siinä kauaa mennyt katseltuani tyttöjen masturbointia, kun jo mällini lensi kaaressa pusikkoon. Tässä vaiheessa myös Veera ja Viivi oli siirtynyt omien pillujensa kimppuun ja huohotus kuului selvästi jo auki olevasta pesuhuoneen ikkunasta, tyttöjen tahti kiihtyi samaa vauhtia huohotuksen ja huokailujen kanssa, siinä jonkin aikaa masturboituaan Veera sai äänekkään orgasmin ja väittäisin ettei se ollut hänelle ensinmäinen kerta, hieman myöhemmin myös Viivi sai orgasmin, mutta ei ainakaan ulospäin näyttänyt,  että se olisi ollut yhtä järisyttävä kuin Veeralla. Emmi puolestaan ei saanut ainakaan näkyvää orgasmia vaikka myös hän huohotti välillä voimakkaasti.

Veeran maatessa raukeana saunan lauteilla Viivi ja Emmi poistuìvat pesuhuoneen puolelle ja hetken siellä pestyään molemmat lähtivät päätalolle pois saunasta. Veera sen sijaan jäi saunaan ja yllätyksekseni hän aloitti uudelleen masturboimisen, mutta tällä kertaa hän otti käyttöönsä puuvartisen löylykauhan jota hän ryhtyi innokkaasti työntämään pilluunsa edestakaisin. Tässä vaiheessa en enää kestänyt vaan tein peliliikkeen ja päätin mennä saunaan sisälle niin etten olisi ollut muka tietoinen, että saunassa olisi joku. Riisuiduin pukuhuoneessa ja avasin saunan oven ja esitin yllättynyttä ja huudahdin, että mitä sinä Veera teet. Ällistykseni oli totaalinen,  kun vastoin odotuksiani Veera ei säikähtänyt kuoliaaksi eikä todellakaan tehnyt elettäkään lopettaakseen masturboimisensa, päinvastoin Veera sanoi raukealla äänellään, että etkö sinä nyt tiedä mitä minä teen. Vastasin luonnollisesti tietäväni mitä hän tekee eikä minua haittaa vaikka hän niin tekeekin, myös kullini oli samaa mieltä ja osoitti selkeää kasvamista, jota puolestaan Veera ei todellakaan jättänyt näkemättä vaan huudahti, että sun taitaa tehdä vähän mieli. Vastasin että todellakin tekee mieli ja sen sanottuani käytännössä hyppäsin Veeran pillun kimppuun ja aloin ahnaasti nuolemaan hänen pilluaan. Tässä vaiheessa kullini oli jo ihan kivi kovana, enkä malttanut odottaa että saisin laittaa kullini Veeran pilluun. Kysyin kuitenkin onko hänellä mahdollisesti ehkäisy kunnossa ja haluaisiko hän, että tulen hänen sisäänsä. Veera vastasi että ehkäisy on kunnossa hän on syönyt pillereitä jo liki vuoden verran ja kyllä se sopisi, että laitan kullin hänen sisäänsä. Tässä vaiheessa en enää epäröinyt vaan laitoin Kivi kovan kullini Veeran tummakarvaisen ns.kiitoratakarvoituksen alla olevaan kireään, mutta jopa hieman pettymyksekseni ei enää neitsyeen pilluun. Vaikka olinkin juuri alle puoli tuntia sitten lauennut pusikkoon niin minusta alkoi tuntua, että todella kireä Veeran pillu alkoi viemään kiihotuksestani voiton eikä aikaakaan, kun laukesin uudelleen voimakkaasti murahtaen, epäilen että Veera sen sijaan ei orgasmia saanut vaikka huohottikin raskaasti yhdynnän aikana ja vielä vähän sen jälkeenkin. Kysyin myös häneltä, että koska hän on menettänyt neitsyytensä ja hän vastasi, että jo viime kesänä täällä samassa saunassa 17 vuotiaalle serkkupojalleen Jasperille. Pian Veera nousi ja poistui pesuhuoneeseen eikä aikaakaan, kun hän jo läksi kohti päätaloa.

Yhtäkkiä ovi aukesi ja ovella seisoi uskomattoman kaunis Viivi joka sanoi nähneensä ja kuulleensa kaiken mitä saunassa oli tapahtunut. Ajattelin pikaisesti kaikki mahdolliset skenaariot läpi, mutta päädyin siihen ettei Viivi aikonut kertoa asiasta kenellekkään, asiaan saatoi vaikuttaa myös se, että Viivi seisoi ovella alasti. Viivi nousi viereeni lauteille ja sanoi että, hän haluaisi saman käsittelyn kuin Veera aiemmin, tosin sillä ehdolla että olisin varovainen, koska hän on vielä neitsyt eikä myöskään vielä syö mitään e-pillereitä, joten sisään laukeaminen ei tulisi kyseeseen. Hetken mietittyäni, kaikki ehkä noin 3s. laskeuduin alemmalle lauteelle ja varovasti levitin hieman vapisevan Viivin jalkoja erilleen ja katsahdin hänen kauniiseen hyvin vähä karvaiseen, käytännössä haituvaiseen pilluun. Ihailin kaunista pillua hetken ja mietin että, pian saisin tuota neitsytpillua maistaa ja jopa laittaa tässä vaiheessa jo heräämisen merkkejä olevan kullini tuohon upeaan neitsytpilluun. Aloitin varovaisesti Viivin pillun nuolemisen ja tutkin tarkkaan jokaisen sopukan minkä vaan löysin ja huohotuksesta päätellen se tuntui toimivan myös Viiville. Vielä hetken nuoltuani kysyin olisiko Viivi valmis varsinaiseen yhdyntään hän myönsi hieman pelokkaalla äänellä olevansa valmis, mutta huomautti vielä että olisin varovainen, näin myös lupasin tehdä. Tuntui että kullini ei mene millään äärettömän kireään pieneen pilluun, kunnes Yhtäkkiä kullini upposi noin puoleenväliin vartta Viivin kiljaistessa samaan aikaan voimakkaasti immekalvon repeytymiseen. Lopetin välittömästi työnnön ja annoin Viiville aikaa rentoutua. Pian hän jo osoitti rentoutumisen merkkejä ja aloin todella hitaasti vetämään kulliani ulospäin samalla huomasin että, kullini varsi oli aivan punainen verestä, mutta en antanut sen häiritä vaan aloitin varovaisen edestakaisen liikkeen ja painoin kullini niin syvälle kuin se vain meni. Ihan pohjia myöten ei kullini mennyt mutta kuitenkin yli puolen välin reippaasti ja jos Veeran pillu oli ollut tiukka niin Viivin pillu oli vieläkin tiukempi jos mahdollista. Tällä kertaa pillun tiukkuudesta huolimatta kullini ei ollut ihan valmis heti laukeamaan vaan jatkoin noin viisitoista minuuttia lähes yhtäjaksoista yhdyntää Viivin kanssa joka nyt jo selkeästi nautti yhdynnästä, eikä aikaakaan kun saimme molemmat aivan samaan aikaan orgasmin. Valitettavasti unohdin, että minun ei olisi saanut päästää mällejäni Viivin sisään, mutta siinä äärettömässä kiihkossa se pääsi unohtumaan eikä Viivi tietenkään osannut tiedostaa milloin laukaisin. Makasin tovin hengästyneenä Viivin päällä kunnes nousin ja suutelin tätä uskomattoman kaunista ruskeasilmäistä enkeliäni suulle, otsalle ja myös hänen pieniin nänneihinsä jotka olivat uskomattoman törröllä ulospäin, en edes tiennyt että noin nuorella tytöllä voi nännit paisua niin törrölle. Tämän jälkeen kiitin Viiviä, että olin saanut olla hänen ensinmäinen rakastelijansa, myös hän kiitti minua ihanasta rakastelusta ja nousi lauteilta ja lähti pesuhuoneeseen pesulle, samassa mieleeni juolahti että, voi paska olin lauennut Viivin sisään vaikkei niin olisi pitänyt tehdä, hädissäni menin pesuhuoneeseen ja sanoin Viiville että, pese pillu huolellisesti myös sisältä jos mahdollista, koska olin lauennut hänen sisälleen vaikkei olisi saanut, Viivi hieman hätääntyi, mutta rauhoittui pian ja alkoi suihkuttaa vettä pieneen arkaan pilluunsa. Itse katsoin parhaaksi peseytyä niin nopeasti kuin mahdollista ja poistua paikalta vähin äänin omalle mökilleni.

Ps. Viivi ei tullut raskaaksi ja myöhemmin kesän aikana rakastelimme vielä pari kertaa kesän aikana, silloin Viivikin oli saanut jo omat e-pillerit.

Tarina loppuu tähän, mutta tarinalle on myös jatkoa, mutta siinä pääosassa ei ole kuitenkaan Veera eikä Viivi vaan 12v. kaunotar Emmi, mutta se tarina tapahtui loppu kesästä.

 

4 kommenttia viestissä: “Kuumat siskokset”

 1. Tahtoo kans says:

  Kuuma tarina. Kyllä kelpais itselle kans moinen sauna reissu. Jatko tarinassa toivottavasti tyttöjen äiti saa kunnon käsittelyn joka koloon.

 2. Jussi says:

  Tämä oli kiihottava fantasia kirjoittajalta. Jatkoakin olisi kiihottavaa lukea pian.

 3. setä says:

  Ei anaalia?

 4. Jaba45 says:

  Tätä lisää, joten kirjoita pian jatko osa., Tää oli hyvä!!

Kommentoi

top