search
top

Äidin kanssa tyttöillen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (138 votes, average: 3.73 out of 5)
Loading...

Puhtaita pyykkejä hyllyttäessään Leena huomasi alusvaatelaatikon olevan raollaan. Hän oli yleeensä hyvin tarkka tällaisista asioista niinkuin kuka tahansa nainen. Laatikot ja ovet suljettiin, piste. Joku oli selvästi siirrellyt rintaliivipinoa, ei epäilystäkään. Valkoisista satiinipikkareista löytyi epäilyttävä tahra, hieman kosteakin vielä. Housut olivat kuin käytön jäljiltä…

Epäilyksenalaisia tässä tapauksessa oli vain yksi, hänen 17-vuotias poikansa joka vietti suuren osan huoneessaan tietokoneella, aikuisviihteen parissa arvatenkin, niinhän ne nuoret miehet kai tekevät, eihän siinä sinänsä mitään pahaa ole, normaalia touhua. Pojalla ei ollut juuri harrastuksia eikä hän viettänyt aikaansa kaveriporukoissa, pysyipähän poissa pahanteosta Leena ajatteli. Mutta häntä huolestutti tämä alusvaateasia, ei kai poika sentään ollut kiihottunut äitinsä hepenistä? Mieleen nousi väkisinkin kuva pojasta runkkaamasta hänen pikkuhousut jalassaan, huh, ajatus puistatti ensin hieman mutta ehkä se oli vain vaihe nuoruudessa eikä mitään vakavaa.

He olivat aika lailla saman kokoisia, tietysti Leenan lantio oli leveämpi mutta muuten kyllä. Ehkä poika halusi pukeutua kokonaan naiseksi, hmmm. Leena päätti antaa mahdollisuuden pukeutumiseen kunnolla ja tulla hiljaa kotiin aikaisemmin kuin sovittu.

Suunnitelma oli valmis; hän lähtisi siskonsa luo lauantaina aamulla ja tulisi takaisin vasta illalla. Näin pojalle jäisi hyvin aikaa laittautua hänen vaatteisiinsa. Leena rakasti pukeutua naisellisiin asuihin, ei mitään provosoivaa vaan aika konservatiivista tyyliä. Hän olisi voinut olla 50-luvun opettajatar vekkihameineen ja silkkipuseroineen. Sukkanauhaliivit olivat ahkerassa käytössä ja niitä oli aikamoinen kokoelma kertynyt.

Leena huikkasi pojalleen hauskat päivät ja sanoi tulevansa kahdeksan aikoihin takaisin. Hän oli laittautunut oikein nätiksi, valkoinen pliseerihame ja mustat sukat remmikorkosandaaleissa. Ohut silkkipusero antoi mustien pitsiliivien kuultaa seksikkäästi läpi. Hän tarkasti vielä hyväksyvästi peilikuvansa, sipaisi mustaa polkkatukkaansa, otti laukkunsa ja lähti.

Hän ajoi erääseen kahvilaan ja päätti antaa tunnin aikaa. Poika varmaan odottaisi jonkin aikaa jos hän vaikka olisi unohtanut jotain ja tulisi takaisin. Leena tunsi vatsanpohjassaan kiristyvää jännitystä, koko asia sai hänet levottomaksi. Mitähän mahtaisi tapahtua kun hän palaa kotiin, toivottavasti poika ei saisi järkytyksestä sydänkohtausta tai traumatisoituisi pahan kerran. Leena päätti suhtautua poikaansa ja tämän perversioihin lempeästi ja ymmärtäväisesti, mikä ikinä häntä sitten odottaisikaan. Heräävä seksuaalisuus on herkkä asia ja suuttuminen voisi olla tuhoisaa.
Leena ajoi hiljaa pihaan ja sulki autonoven hiljaa. Hän hiipi varovasti ulko-ovelle, sinne ei nähnyt ikkunoista joten häntä tuskin oli huomattu. Hän avasi oven varovasti ja niin hiljaa kuin pystyi. Ketään ei näkynyt. Hän riisui kengät ettei korkojen kopina olisi paljastanut äitiä pojalle. Leena lähestyi makuuhuonettaan varovasti ja alkoi kuulla poikansa ääntä.

-Ooohh, ihanaa näyttää ihan äidiltä, oi kuinka kiihottavaa…ihana hame ja oih kuinka seksikkäät liivisukat, mmhh,

Hän kurkisti varovasti ovenraosta ja siinä hänen poikansa keikisteli kokovartalopeilin edessä hänen vaatteisiinsa pukeutuneena aivan niinkuin Leena oli aavistellutkin! Valkoisen, lyhyen vekkihameen napitettavasta halkiosta sojotti komeasti seisova purppurapäinen kyrpä jota poika runkkasi hitaasti. Leena katseli tätä lumoutuneena, pojalla oli myös silkkipusero ja rintaliivit, sukkia täytteenä. Valkoiset sukkanauhaliivit ja vaaleanruskeat sukat olivat ihana yhdistelmä! Pojalla oli hyvä maku, se pitää tunnustaa, tosin hänen vaatteitaanhan ne olivat.

Leena hiipi takaisin eteiseen ja laittoi kengät jalkaan. Sitten hän avasi oven varovasti ja laittoi sen äänekkäästi kiinni, aivan kuin olisi juuri tullut kotiin. Hän huhuili sisemmälle taloon että vierailu peruuntuikin viime hetkellä…

Leena riisui takkinsa ja meni olohuoneeseen.

-Tulisitko tänne nyt heti, äidillä on tärkeää asiaa.

Hän tiesi ettei poika millään ehtinyt livahtaa huoneeseensa pakoon vaan oli edelleenkin äidin makuuhuoneessa pelosta vapisten, kulli kutistuneena.

-Tuleppas nyt heti tänne kun äiti pyytää äläkä yritä riisua mitään pois vaan tulet ihan semmoisena kuin olet, äiti haluaa vähän jutella kanssasi, en ole vihainen. Tiedän kyllä mitä sinä touhuat siellä minun vaatteideni kanssa!

Poika kurkisti makuuhuoneesta naama valkoisena. -Äiti voin kyllä selittää, tämä oli vain semmoinen kokeilu, olin vain utelias. En tee tätä enää koskaan, anna anteeksi äiti. Leenaa hymyilytti mutta hän käski poikaa lopettamaan venkoilun ja astumaan kokonaan esiin. Poika tuli pää painuksissa olohuoneeseen korot kopisten ja nylonit hameenhelmaan kahisten.

-No niin, kerropas nyt äidille aivan rehellisesti mistä oikein on kysymys, selvästikin naisten vaatteet kiehtovat sinua kovasti vaiko vain äidin vaatteet?

Poika oli kuolla häpeästä, pukeutua nyt äidin hepeniin ja kiihottua siitä, mikä surkea perverssi hän olikaan!

-Anteeksi äiti, en tiedä mitä sanoa, kaipa se on myöhäistä yrittää selittää. Nämä naiselliset asut vain ovat liian kiihottavia, en voi sille mitään

Leena katseli mietteliäänä poikaansa, aivan kuin tytär, samanlainen asu kuin äidillään.

-Kuule haluaisitko pukeutua tytöksi täällä kotona useamminkin? Voisit vaihtaa asua kun tulet koulusta ja viettää illan hepeneissä, olisit vähän kuin tyttäreni? Leena suunnitteli jo tekorintojen ja peruukin hankkimista, hih, olisi ihana pukeutua yhdessä.

-Oi äiti, se olisi ihanaa, aivan mahtavaa.

Pojan kasvot punehtuivat ajatuksesta ja mitä se tarkoittaisi. Hän saisi olla äidin kanssa tämän vaatteisiin pukeutuneena, oohh. Äkillisestä väliintulosta säikähtänyt kalu alkoi osoittaa heräämisen merkkejä ja valkoinen hameenhelma pullistui hitaasti teltaksi, tämäkin vielä!

Leena halasi poikaansa tiukasti ja tunsi erektion vatsaansa vasten, poikahan oli aivan kiihottunut. Äiti ja poika uppoutuivat syleilemään toisiaan kiihkeästi ja suudelma oli ihanan pitkä. Pojan sykkivä kyrpä työntyi ulos hameen halkiosta kohti äitiä ja pian äidin käsi otti sen hellään otteeseensa. Äiti alkoi runkata poikaansa kuin hurmiossa, ihanaa kullia!

-Tule kulta, mennään makuuhuoneeseen.

Äiti istutti pojan sängylle viereensä, he alkoivat suudella kiihkeästi ja rakastuneesti, äidin käsi vaelsi vekkihameen alle ja alkoi sivellä pojan kullin vartta hitaasti. Tämä oli unenomainen hetki, he molemmat samanlaisissa asuissa ja äidin ihana käsi alkoi liikkua kyrvänvartta edestakaisin. Poika alkoi ynistä ja tehdä lantiolla nussimisliikettä äidin käteen. Leena tiesi että orgasmi oli tulossa ja pudottautui nopeasti polvilleen nostaen hameenhelmaa ylös.

Pojan kulli sojotti kohti taivaita sukkanauhaliiveistä kun Leena otti sen pään hellästi suuhunsa ja alkoi leikkiä terskalla kielensä kärjellä kujeilevasti. Äidin kosteat silmät katsoivat sumean kiimaisena poikaansa eikä tämä voinut muuta kuin antaa orgasmin tulla.

Spermaa tuli valtavina sykäyksinä jostain loputtomasta lähteestä ja äidin suu täyttyi niin nopeasti ettei nielemään ehtinyt, sitä valui suupielistä ja kullista oli pakko irroittautua. Sperma jatkoi ryöppyämistään äidin rinnoille ja hämmästyneille kasvoille, Leena ei ollut koskaan nähnyt noin voimallista orgasmia, spermaa tuli valtaisa määrä pojan nyyhkyttäessä.

Poika valahti voipuneena sängylle, hän ei ollut edes kuvitellut kuinka mahtavan orgasmin äiti pystyisi hänelle antamaan. Äiti nuoli hellästi vieläkin puolijäykkää spermaista kyrpää ja kuivasi sen hameenhelmaan.

Pian kulli seisoi taas koko komeudessaan ja äiti nousi istumaan pojan päälle. Åidillä ei ollut lainkaan pikkuhousuja ja kyrpä solahti lämpimään ja märkään tunneliin. Äidiltä pääsi nyyhkäisy ja koko vartaloa vavisutti tämä mieletön kiima ja rakkaus jota hän tunsi poikaansa kohtaan.

Leena avasi puseronsa napit ja valkoisten pitsiliivien verhoamat turvonneet nännit pääsivät pojan imettäväksi äidin ratsastaessa hitaasti ihanalla kyrvällä. Leenan orgasmi alkoi jostain syvältä ja uikuttaen hän lyyhistyi melkein sekopäisenä kiimasta.

-Rakkaani ooohhh, anna äidille kyrpää anna anna, uijuijui uuhhh nyt nyt nyt älä lopeta aiai jooohhhh nyt!!

He lepäsivät sylikkäin nyt pelkissä sukkanauhaliiveissä ja sukissa hämärtyvässä makuuhuoneessa ja ihmettelivät kuinka ihanaa kaikki oli eikä mitään häpeän tunteita ollut kummallakaan.

-Rakastan sinua niin kovasti, olet maailman paras äiti, tunnusti poika silmät kyynelissä.
-Niin minäkin sinua rakas “tyttöni”, haluan vain Sinut kultaseni, vain Sinut kehräsi Leena ennenkuin nukahti onnellisena.

8 kommenttia viestissä: “Äidin kanssa tyttöillen”

 1. Liivirunkkari says:

  Mahtava tarina, muistuu mieleen kun äiti aikanaan yllätti vaatekaapiltaan ja mitä pukeutumisleikkejä siitä seurasikaan…

 2. mies 66 says:

  hyvä tarina lisää tälläsiä kyllä seisoo.

 3. Marjo says:

  Oli kyllä ihanaa lukea tätä. Voisi olla sellaistakin että masturboisivat yhdessä toisiaan katsellen ja tuhmia puhuen. Siihen olisi mahtavaa eläytyä lukiessa. Kirjoitathan mammanpoika lisää vielä… odotan ihan märkänä. Olet taitava kirjoittaja.

 4. YH-kokeilija says:

  Hei, Aivan ihana tarina. Kostuin valtavasti lukiessani sitä. Olen yh-äiti ja asun kahdestaan 18-viotiaan opiskelijapoikani kanssa pinessä rivitalossamme. Kerran siivotessani löysin yllätyksen makuuhuoneeni työpöydän päällä olevasta hyllystä Se oli sijoitettu kahden valokuvan väliin, täysin näkymättömiin. Se oli pienen pieni kamera!!! Arvasin poikani vakoilleen minua sen avulla. Minua vähän hävetti siinä, sillä mieleeni nousi ne monet kerrat kun olin harrastanut itsetyydytustä vuoteellani vaikka minkälaisten dildojen kanssa. Harmitti ensin, mutta sitten alkoi kiihko tulemaan pintaan ja nyt tietoisesti tyydytin itseäni kääntymällä vielä paremmi kameraan päin tietoisena siitä, että poika takuuvarmasti runkkasi filmiä katsoessaan. Saatuani ihanan orgasmin, meni tutkimusmatkalle hänen huoneeseensa ja löysin useita alusasujani sieltä, mutta myös muitakin. Useita she-male dvd-filmejä ja siitä hetkestä alkaen aloitin tarkkaan suunnitellut esiintymiseni kameralle lähes joka päivä. Ylläni oli aina kaikkein seksikkäimmät asuni ja muka vahingossa unohdin usein dildoni vuoteeni viereen näkyville. Jatkoin tätä kuukauden päivät ja sitten tein päätöksen ja kutsuin hänet luokseni. Siitä illasta alkaen on hän nukkunut kanssani ja meillä on todella ihanaa yhdessä. Poika on hyvä rakastaja ja olen saanut opettaa hänelle useita seksijuttuja. Hänellä on aina naisten asut yllään kotona ja rakastellessamme…

 5. JJ78 says:

  Tosi tuhma ja kiihottava tarina… oon ihan litimärkänä. Kirjoita lisää näitä!

 6. Mommy 46 says:

  En ole pitkään aikaan käynyt sivuilla. Nyt tuli tarve. Tämä äippä sai tästä sellaiset orkut…huh
  Sormet ui märkyyteen väkisin.

 7. Mommy 46 says:

  En ole pitkään aikaan käynyt sivuilla. Nyt tuli tarve. Tämä äippä sai tästä sellaiset itkut…huh
  Sormet ui märkyyteen väkisin.

  • transu says:

   aivain kuin olisin itse olllut siinä tarinassa poikana kun minut on myös yllätetty sukkanauhaliiveissä

Kommentoi

top