search
top

Pikkujoulujen jälkeen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (212 votes, average: 3.27 out of 5)
Loading...

Monen mutkan kautta jouduin lapsenvahdiksi tyttöystäväni siskon luokse, siskokset olivat pikkujouluissa ja 13 vuotias sukulaistyttö jäi minun vastuulle äitin juhlimisen ajaksi. Eihän tuossa ihmeempää hommaa ollut luvassa, meni vain ryyppyreissu itseltä ohi tuolta viikonlopulta.

Sukulaistyttö Jenni oli lähes koko illan omassa huoneessaan ja minä katselin telkkaria ja kävin saunassa että sain ajan kulumaan. Illalla alkoi elokuva jota Jenni tuli olohuoneen lattialle katselemaan vatsallaan makaillen. Elokuva meinasi minulta mennä ohi Jennin pyllyä katsellessa ja tuhmia ajatuksia vastaan taistellessa. Elokuvan jälkeen toivotettiin hyvät yöt ja jäin sohvalle nukkumaan Jennin mennessä omaan huoneeseensa.

Jossain vaiheessa heräsin kun Jennin äiti Minna tuli taksin kyydissä pihaan ja menin ikkunasta katsomaan oliko pikkujouluista tulossa miten iloinen juhlija. Samalla kun katsoin ikkunasta Minna kaatui pihaan ja humalan takia ei päässyt ylös. Menin äkkiä avuksi ettei Jenni herää ja näe äitiään tuossa kunnossa.

Minna on minua lähes kymmenen vuotta vanhempi iso rintainen pyöreä pyllyinen nainen, joka ei selkeästi ymmärrä kauneuttaan. Autan Minnan jaloilleen ja saatan hiljaa eteiseen, jossa Minna riuhtaisee itsensä irti ja painelee sänkyyn talvivaatteet päällä. Riisun itseltä kengät ja menen makuuhuoneeseen perässä jossa Minna on jo lähes täydessä unessa. Kuuntelen hetken nukkuuko Jenni ja totean ettei tyttö tainnut herätä.

Minna on sängyllä unessa talvitakissa ja kengissä ja ajattelen että otan siltä ainakin kengät pois. Kenkiä pois ottaessa hameen alta näkyy hieman pikkareita ja kiihotun tuosta näystä ihan älyttömästi! Heilutan Minnaa ja kokeilen herääkö se, mutta en saa mitään reaktiota. Päätän ottaa talvitakinkin pois ja nyt vasta näkymä kiihottaakin, kun takin alta ilmestyy tiukka paita ja niiden sisällä rinnat joita olen salaa katsellut vuosia ja nyt voisin mennä vaikka ihan lähelle jos uskaltaisin. Sitten katse siirtyy taas jalkojen väliin……

Minnalla on mustat alushousut ja stay-up sukkahousut, rohkaisen mieltä ja nostan hameen helmaa hieman. Sitten vien kasvot ihan pikkareiden lähelle ja kiima vie voiton ja vien suun Minnan pikkareiden peittämälle pillukummulle. Maistelen ja tutkin hetken ja sitten vedän pikkarit kokonaan pois. Minnan tumma karvoitus on kostea ja osaksi peittää häpyhuulet, jotka kuitenkin näkyvät hieman avoimina ja kutsuvina ihan naamani edessä.

Otan itseltä kalua puristavat housut pois ja alan runkkaamaan samalla Minnan pillua maistellen. Minna ynähtelee hieman ja ajattelen painaa ison kaluni jo Minnan sisään kun kuulen takaani Jennin äänen………

Äiti on sammunut ja sinä oot sen kimpussa!!!

Olen paniikissa, en osaa sanoa mitään. Jenni ei sano mitään. Maailmani luhistuu. Sekunnit tuntuvat tunneilta. Sitten huomaan Jennin yöpuvun housuissa jotain. Siis tuo tyttöhän on ihan märkänä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Käännyn kasvot kohti Jenniä, kalu paljaana, kovana, suonikkaana. Jennin katse lukittuu kaluuni ja Jenni ynähtää niinkuin olisi saamassa orgasmin.

Nappaan Jenniä kädestä ja vedän tytön sängylle selälleen. Katson silmiin ja alan vetämään yökkärin housuja alas. Pitkien yöhousujen alla ei ole pikkareita, pimppi on karvaton. Pieni mutta KOSTEA.

Sanon Jennille: ethän sano kenellekkään mitä tein jos saat nyt munaa. Jenni katsoo silmiini ja sanoo haluan munaa. Otan kalun käteeni ja vien sen Jennin pimppi aukolle. Alan painamaan. Näky edessäni ei voisi olla pervompi. Minna jalat auki ilman pikkereita, Jenni siinä alapuolella katsoo miten yritän saada kalun kärkeä mahtumaan pieneen pimppiinsä. Nostan Jennin paidan pois ja terhakat teini rinnat ovat kiinteinä kohti kattoa. Samalla kun painan kalun kärkeä yhä kovemmin imen Jennin nänniä. Sitten se tapahtuu, kaluni kärki muljahtaa sisään!!!!!

Miten joku paikka maailmassa voi olla noin täydellinen? Tiukka, lämmin, kostea. Alan liikkumaan Jennin sisällä hieman. Olen niin paljon Jenniä pitempi että lähes yllän Minnan pimppin asti kasvoillani. Nostan myös Minnan paitaa ja liivejä ja pääsen katselemaan miten Minnan rinnat heiluvat työntöjeni tahdissa.

Sitten vedän kaluni ulos ja Jennille jää kysyvä ilme. Sanon käännä pylly minulle ja Jenni kääntyy nopeasti kontilleen eteeni. Survaisen kalun nopeasti sisälle ja Jenni kiljahtaa kivusta, kun kalu uppoutuu taas Jennin tiukkaan pimppiin. Alan naimaan Jenniä rajummin ja jos äsken näkymä oli pervo niin sitä se oli nytkin. Minna rinnat paljaana heiluen työntöjeni tahdissa. Jennin kasvot lähellä Minnan tummaa karvoitusta. Jenni pylly pystyssä ottaa kaluani tiukkaan pimppiinsä.

Tämä kaikki on liikaa, minulta tulee just nyt! laukean syvälle Jennin sisään, uudestaan ja uudestaan. Jenni kitisee työntöjen rajuuden takia ja minulla sumenee silmissä.

Jos näkymä oli aikaisemmin pervo, niin sitä se oli kun avasin silmät elämäni rajuimman orgasmin jälkeen. Jennin niskassa oli käsi, Minnan käsi joka painoi Jennin naamaa omaa pilluaan vasten. Minulla kalu Jennin sisällä, pimpissä josta valui spermaani. Siis pakko toistaa, mutta Jennin naama äitinsä pimpissä. Minnan käsi Jennin niskassa. Nostan katsettani ja minna katsoo minuun hymyillen ja silmää vinkaten

4 kommenttia viestissä: “Pikkujoulujen jälkeen”

 1. Jussi says:

  Kiva tarina tämä oli minusta ja kiihottava.

 2. Nazca says:

  Vähän vähemmän huutomerkkejä, vähän uskottavuutta tarinaan lisää ja enempi ajatusta mukaan jos jatkoa nähdään!!!!!!!! 😉

 3. BT says:

  Noh, kyllähän tämä lähinnä jonkun lapsen kertomalta kuulosti.

 4. Tobias says:

  Tämä oli tosi hyvä.
  Jatkoa piakkoin?

Kommentoi

top